Új privát üzeneted érkezett!

Hajnalszeme!
Megint írtam privit!!!!!
Hátha most sikerült!
Szia! Zsu

Kép
Kép
PHPBB kód:
Kép
 
 


Sziasztok!

Én csak azért írok,mert olvastam a Börzsönyiről!
Nagyon jól ismerem én is,hiszen az orvosom és Ő vezete le a szülést.Jó orvos,oda figyel mindenre és a lényeg:jófej doki! :D
A lányom már 4-hónapos és tündéri kiscsaj. :D
Én nagyon meg vagyok vele elégedve,és csak ajánlani tudom másnak is!

[/quote]

linda
 


Kedves anyukák és csemeték!
Fiatal iparművészként gyerekszobák meseszép kifestését vállalom!
Ha bizalmat kapok, kedves figuráimmal megtöltve, meséssé varázsolom gyermeke szobáját, segítek megvalósítani álmait elképzeléseit.
Kifejezetten egyedi elképzelések megvalósítását tervezem, saját figuráimmal karaktereimmel dolgozom, Walt Disney-t ha lehet szeretném elkerülni...


A szoba adottságait az ön elképzeléseit, álmait figyelembe véve arra törekszem, gyermeke a legnagyobb örömét lelhesse leendő szobájában.Rólam és a munkáimról itt lehet egy kicsit többet megtudni:

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=199434
Kép

Kép
Kép
Kép
 
 

 
 

Sziasztok!

Tudnátok segíteni Börzsönyi Balázs magánrendelését illetően? Mikor és hol rendel? Érdemes hozzá járni?

Köszi!

Darjee
 


Szia darjeeling!

Én ismerem Dr Börzsönyit, mert hozzá járok.
Szerdánként rendel a Madách térnél egy nagyon szép rendelőben.
Szerintem nagyon rendes és felkészült orvos, csak ajánlani tudom.
Nekem sok barátnőm, ismerősöm jár hozzá és mindenki meg van elégedve vele. Én is egy barátnőmön keresztül jutottam el hozzá néhány éve.

Én csak isteníteni tudom, velem mindig nagyon rendes volt!!! :P
 


Köszönöm a segítséget! Már azt hittem senki nem fog válaszolni. :)

Azt esetleg meg tudnád írni privátban, milyen számon lehet bejelentkezni hozzá, és pontosan hol van a rendelő.

Köszi!

Darjee
 


Sziasztok!

Látom jó rég volt az utolsó hozzászólás. Én is csak érdeklődni próbálok. dr Szabó István érdekelne. A Söfi megszünése miatt kényszerülök orvosváltásra...őt ajánlotta a korábbi dokim. Olvastam az itteni véleményeket, volt ilyen is olyan is. Kérlek, ha valakinek van friss véleménye róla, írja meg. Döntenem kéne, hogy menjek-e hozzá. 4. babánkat várjuk, a 3. babám császár lett, jó lenne most simán szülni. Ehhez kéne nekem egy jó hozzáállású doki. Nem tudom, ő olyan-e.

Üdv
Dana

Kép
 
 


Sziasztok!

Látogassátok meg a köv. oldalt.
Mondókákat fogtok találni :-D

http://hoppa.ltime.hu/index_mond.html

Vagy

www.ltime.hu/hoppa/index_mond.html

Köszi

Sziasztok

Üdv.
 


Danaaia!
Én továbbra is szívesen ajánlom, bár saját friss szülési tapasztalatom már nem is olyan friss, de egy közeli barátnőm nála szült szeptemberben, és ő is nagyon meg volt elégedve vele.
Szerintem menj el hozzá, beszélgessetek, és meglátod, hogy bejön neked a stílusa, vagy nem. Én nagyon jó orvosnak tartom!
Szia, Muzsu

Kép
Kép
PHPBB kód:
Kép
 
 


Sziasztok!

Mi sem vagyunk még nagyon tapasztaltak, de az eddigi pozitív tapasztalataimat szeretném megosztani az aktuálisan aggódó kismamákkal.

3-4 alkalommal találkoztam eddig Börzsönyi Dokival, előtte 1 alkalommal egy nagy szaktekintélynek tartott Szülész-Nőgyógyásznál jártam, őt ajánlották nekem eredetileg. Nem is haboztam, 3 pozitív teszt után elmentem hozzá és ekkor a röpke vizsgálatot követően közölte, hogy nem lát ő még semmit, de ha a teszt pozitív volt, akkor biztosan állapotos vagyok, jöjjek vissza 1 hónap múlva....Nah, hát tapasztalatlan nyusziként mosolyogva megköszöntem és hazamentem, majd rájöttem, hogy ez nekem nagyon nem pálya, hogy 1 hónap múlva derüljön ki, hogy biztos a terhesség, majd akkor kezdődjenek a vizsgálatok, amik egyáltalán megmutatják, hogy én rendben vagyok-e...

Ekkor ajánlották nekem Börzsönyi Dokit, aki már az első alkalommal bebizonyította, hogy egészen más a hozzáállása, mint az elismert szakinak. Rögtön kikérdezett mindenről, elküldött vizsgálatokra és kismamaként "gondozásba vett". Emberileg még nem sikerült megismernem, mert rövidek a találkozók, de szakmailag én úgy gondolom, hogy nagyon alapos és figyelmes. Minden kérdésre türelmesen reagál és humoros is.

Csak ajánlani tudom őt, de jelentkezem majd későbbi tapasztalatokkal is!

Üdv Mindenkinek!

Kép
 


Sziasztok!

Bár már elég régen nem jött hozzászólás a témához, azért kérem, aki tud, segítsen. Nőgyógyászt szeretnék váltani, dr. Börzsönyi Balázs szimpatikus, eddig csak jókat olvastam róla.

Igazából minden érdekelne vele kapcsolatban: hol, mikor rendel, mennyiért, milyen doki, megértő-kedves-.... stb, a "buta" kérdésekre is normálisan reagál...?

Minden új információt köszönök!!!

További szép estét!
 
 


Sziasztok!
Látom nagyon kihalt a topik, de azért én is megpróbálkoznék egy hasonló kérdéssel mint Bila.
A véleményeket már olvastam, így most inkább arra lennék kíváncsi, hogy van-e köztetek olyan, aki nem magánrendelésére járt, hanem sztk-ba, és úgy kérte fel a szülés levezetésére. Nálunk most Sz.battán rendel az sztk-ban és kényelmesebb lenne, ha csak ide kellene lejárnom hozzá /a kislányom miatt is/
Előre is köszi a segítséget! Sziasztok!

Kép
 
 


Sziasztok!

Én Börzsönyi dokinál, a múlt héten voltam, a sz.battai SZTK-ban, én is csak dicsérni tudom őt! Most jártam nála először, de már az első perctől kezdve közvetlen volt..... nem egy vaskalapos doki :)

Dorcci
 
 


Sziasztok!

Mint azt már megírtam, ismerem Dr Börzsönyit, mert hozzá járok évek óta.
Még mindig szerdánként rendel a Madách térnél egy nagyon szép rendelőben.
Szerintem nagyon rendes és felkészült orvos, csak ajánlani tudom.
Évek óta hozzá járok, így bátran mondhatom, hogy szuper doki!!!
Minden barátnőm hozzá jár és ők is elégedettek vele.

Csak isteníteni és ajánlani tudom!!!

:D
 


pannani írta:
szilvuska írta:Szia Pannani!
Dr. Börzsönyi Balázsról csak áradozni tudok, a másik orvost nem ismerem.
Hamadik kisfiunkat január közepére, febr. elejére várjuk, hozzá járok. Az elsőt Dr. BB-nél szültem, a szülésznőm Dömötör Margit volt, ő ajánlotta. Mindkettejükkel maximálisan meg voltunk elégedve. A második fiammal sajnos benntartottak az I-esen, így szomorúan hívtam fel, de nem volt gond, sőt még akkor is az alább felsorolt tulajdonságai köszöntek vissza.
A terhesgondozás során a dokim mindig türelmes, gondoskodó, informatív, és rendkívül megnyugtató. Tényleg nem kell belőle kihúzni a dolgokat, s minden "buta" kérdésemet fel merem neki tenni. Nagyon óvatosan vizsgál. A klinikán eltöltöttem néhány hetet, s így más orvosokat/ról is láttam, hallottam, tapasztalatot szereztem. Tehát van összehasonlítási alapom is. Sok kedves, felkapott orvos dolgozik még a II-esen (az I-esen is), viszont a divatos orvosok páciensei mégis sokszor ámultak el azon, hogy az enyém mennyit törődik velem, s néz be az osztályra.
Már neki is magánrendelése van. A Deák tértől pár lépés.
Kérlek, bocsáss meg, ha kicsit túllihegtem volna a dolgot, bár még írhatnék!
Őszintén kívánom, hogy sikerüljön a számodra legmegfelelőbb orvost kiválasztani, s döntésed ne bánd meg soha!


Köszönöm szépen az infót. Azért jó dolog ez az internet. Sok okos dolgot meg lehet vitatni és tapasztalatokat lehet gyűjteni, cserélni.
Azt hiszem maradok BB-nél. Az ő javára billent a mérleg. :D
Remélem nem bánom majd meg. :!:
Egyébként szívesen veszem ha írsz még és egyáltalán nem lihegted túl a dolgot!

További szép estét mindenkinek!
Szép napot mindenkinek!

Sajnos el kell, hogy rontsam Dr. Börzsönyiről az áradozásokat, eléggé elkeserítő tapasztalat miatt. Unokahúgomat műtötték a II. nőin, ami egy rutinműtétnek indult, petefészek cista laparoszkópiás eljárással, Dr, Sziller által. Na ebből a rutinműtétből 2 hét intenzív osztály lett, összesen 3 műtét, 3 hét kórház. A laparoszkópia után 2 nagyműtét vágással, 1 keresztbe, 1 hosszába, mert hashártyagyulladás, bélsérülés, bélelhalás, bélkilukadás, 50 cm-es bélszakaszeltávolítás lett belőle. Dr börzsönyi volt a 3. műtétnél a segítő, kedvenc orvosunk összetévesztette a hüvelyt a végbéllel. A durva az egészben az, hogy nem volt benne annyi tisztesség, hogy odamenjen a beteghez,hogy bocs, de szétszedtem a fenekedet!!! Ha az unokahúgom nem tudna latinul, amit az állatorvosin tanult, ez a mai napig nem derül ki!! Tudom mindenki hibázhat, de még fel sem vállalja, csak summant, na ez már sok! Csak ennyit szerettem volna hozzáfűzni, van még mit tanulni orvosainknak a tisztességről, és a kommunikációról!
További szép napot mindenkinek! Tunderlaki
tunderlaki
Budapest IV. kerület
 
 


Sziasztok!

Nekem Dr Börzsönyi Balázs mentette meg az Életemet!
A történet évvekkel ezelőtt történt, amikor terhes voltam. A baba még a koraszülés idejében volt, ezért császármetszés mellett döntött a klinika Professzora. Őt behívták és meg is csinálta a műtétet. A babám teljesen egészségesen született és végig az is volt.
Utána kaptam vmilyen gyulladást ezért leálltak a beleim. Azt el kell mondanom, hogy nagyon gyenge az immunrendszerem, ezért minig sokat betegeskedtem gyermekkoromban. Intenzívre kerültem, többször újra operáltak. Ott állt az ágyamnál majd az egész klinika és próbáltak segíteni. A dokim minden nap reggel és este ott volt nálam, ahányszor történt valami változás Ő volt az első, aki odajött és közölte, akár jó vagy rosszabb hír volt. Mindig megbeszéltük, hogy mi a helyzet és hogy mit javasolnak. Minden megtett azért, hogy én meggyógyuljak.
Sok időt töltöttem bent és saját tapasztalatból mondhatom, hogy a világ leg lelkiismeretesebb orvosa!!!
A klinikán is csak szuper orvosok és nővérek dolgoznak!
Amikor hazaértem és felfogtam, hogy megmaradtam a babámmal együtt, elmeséltem mindent és megmutattam az összes laborleletet, zárót, stb. a család néhány orvos ismerősének. Azt mondták, hogy ha nem ilyen alapos és gondos az orvosom (és a klinika valamennyi dolgozója!), akkor könnyen belehalhattam volna a szepszisbe!!!
Az életemet köszönhetem neki.
Köszönöm!!!!
panka2011
Budapest II. kerület
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
Mi bántja a gyerek lelkét? - TeakiadóNem születtél anyának! - TeakiadóKamaszmentő - TeakiadóBabázz lazán! - Teakiadó