Halihó!
A munkahelyi ingyen internetet 1-2 hónap, mire bekötik... Úgyhogy addig nem tudok sűrűn jönni, bár hétfőn megyek a dokikhoz, de valószínűleg még egy hónapra kiírnak, de lehet, hogy egész szeptemberig. Nem is tudom, egyik szemem sír, a másik örül neki, mert carul vagyok, és jobb otthon, de jó lenne dolgozni is. Sokat szédülök, kóválygok jobbra-balra, émelygés, és a derekam van nagyon bekészülve, estére már majd meghalok... De azért örülök, és imádom a bébit, csak hna... Múlnának már ezek a rossz tünetek...
Snufikám, jó esküvőzést neked, Kréta miatt nagyon irigykedek!!!
Kata, nekem is volt pé nászút alatt, de sajna nem jött ott össze, de kívánom, hogy hármasban gyertek haza!!! ++++++++++ Hova mentek?
Csikken, ez a Roli baba annyira édes pofa, olyan kis huncut puszilnivaló!!!
Purc, akkor nem csak nálunk van hülye eü,

titeket is ijesztgetnek rendesen... Már te is nagyon a végén jársz! Jól vagy, nem dagadsz??? Nekem jönnek kifele a visszerek a lábamon, jó ronda.
Katica, hajrá mára, drukkolok ezerrel nektek a Kaálihoz!!! ++++++++++++++
Bonikám, ez rád is vonatkozik, csak holnapra kéretik eltenni a drukkokat!!! ++++++++++++++++++++++++
Bettike a büdös nagy francos fenébe!!!

Azért örülök, hogy tartod magad, most akkor megint closti? Vagy megy a hőmérő a susnyásba???

Nagyon bízom benne, hogy el tudok menni a talira!
Szirom, jobban van már Miksa? És te? Szép pocid van, megkukkoltam ám! Hozzátok viszont nem hiszem, hogy tudok menni, apa nem ér rá, vidéken fog dolgozni akkor, én meg ájulósan nem merek elindulni vonattal-busszal.

Pedig én tökre ráérek akkor...
Gaby, apa cigidolga hogy áll? Rég kaptunk már cigijelentést! Lehet, amiatt lett jobb az eredménye, mert kevesebbet szívott? Hátha ezzel tudnál rá hatni!
Áfikám, tudom, már nem olvasod, de jó nyaralást!!!!
Lili ez egy ronda anovus ciklus, a fene belé...

Jöjjön meg minél hamarabb!!!
Sonjus, Szezso, remélem, hamarosan sorstársak lesztek!!! És ti is majd émelyegtek naphosszat...

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Nagyon szorítok nektek, régen volt már + tesztünk.
Pannival és Macsival mi lehet?????????????????????????????