A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Zsuu!
Ne aggódj, úgyis minden rendben van Marcikával!! Egészséges, mint a makk! MakkMarcika :lol:
torolve_20131003125716

Aztán lehet, hogy Zsuval együtt nyomjuk..sms one :lol:
torolve_20131003125716

na menek, mindjárt itt van anyós! :lol: életemben nem örültem még neki ennyire! :o

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Üdv!

Végre itt is hűvösebb a levegő, de a nap süt.

Már voltam a másik lakásban vízórát cseréltetni (azt is pont' most kell, 6000ft), párom vitt, apukám hozott. Mesterek gyorsak voltak.

Jó randizást a MOM-osoknak.

Nenőke, Annee:
kitartás!!!!

Nekem derékfájás megszűnt, vizesedést nem érzek. Néha van a hüvelyemben szúrásszerű érzés, de nem rendszeres. Szerintem akkor nehezedik a baba a méhszájra.

Nekem is sok anyajegyem van, szeplős vagyok, májfoltom is van. Pár anyajegy ki is jött, meg a hónom alatt, cicicmen ilyen kis bőrfoszlányok. Voltam kb egy hónapja bőrgyogyóban, azt mondták, ártalmatlanok.

Drukk a nst.hez Emi és Zsú!

Annee!!!+++++++++++++++++++++

De jó,hogy mennek haza Katáék, már várom a beszámolóját :wink: .

Manó, kár,hogy nem láthatod:Grétid azt mondja a tickereden, lehet ma megszületik.

Jó randizást.De vajon hogy is fogjátok megismerni egymást, mi lesz a KÖZÖS ISMERTETŐ JEL?? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Csaó-csaó

Tegnap este jól bealudtam, így az igért jelentkezés elmaradt. Egyébként szó szerint idézve: tankönyvi példa volt az nst-k. Nagyon ügyes volt kis tündérbogaram, bár megbeszéltem vele,h haza kell jönnünk és jól viselkedjen :lol:

Bori: köszi a történetet és a szakszerű tanácsokat, csak gratulálni tudok a hozzáállásodhoz és kitartásodhoz.

Annee-nak megy a drukk és remélem minden gond nélkül ma már Andriska lesz a nap fénypontja.

Nenokének is szorítunk, már jó kezekben van és hamarosan elfeledteti vele ezt a sok rosszat kicsi babája.

Tegnap hosszasan beszéltünk a dokival a szüléssel kapcsolatban.
A gyógyszereimet folyamatosan abba kell hagynom. (az tuti, hogy rögtön megszülök, ugyanis nekem ennyi gyógyszer mellett is elég szép összehúzósásaim vannak, amik egyre erősebbek). De a kórházba csak az 1-2 óráig tartó 5 perces fájásoknál (bár nem szereti ezt a szót, mert ezek nem fájások hanem összehúzódások, ezek az ő szavai) induljunk és szóljunk neki, mert egyébként még leállhatnak illetve otthon sokkal jobban szeretnek kínlódni a kismamák. Bár ha úgy gondoljuk mehetünk hamarabb is. Szerinte a vajúdás a legszebb az egész szülésben. Tapasztalatok már átélt kismamik? Az Eda-t nem szereti, de ha kérek nem tagadja meg.
Illetve azt tanácsolta,hogy vigyünk citromot nyalogatni az nagyon felfrissít.
Ja és a biztonság kedvéért heti 2x kell járnom nst-re, így pénteken megint menni kell, ráadásul 7-re :twisted:

Most lelépek, elmegyek felköszönteni egy társüzem vezetőjét László nap alkalmából amíg bírok.

Kép
szücsi

Változások nálam: éjjel 3 órán keresztül folyamatosan fájtam 5-15 perces gyakorisággal.Nem tudom ez jósló vagy nem?Derékból indul, majd halad előre a méh fele,onnan felfele. Kb.4O-5O msp.ig tart.

Na és ezután mi történt? Elment a nyákdugóm! Két részben ,eddig....Azóta nem rendszeres a fájás, csak néha, de intenzív. Izgalmas, brrrr,lássuk mi következik? :roll:
Vendég

Szücsi!
Ügyik vagytok. Szorítunk nektek.
Citrom, jó ötlet..Tetszik a dokid hozzáállása!

Zsanettt!!!!!!!!!!!!!
Elment a nyákdugó???????? Fájások? Áhh, itt baba lesz hamarosan..Mennek a drukkok!! A lehető legjobbakat kívánom!
torolve_20131003125716

Sziasztok!
Annee
Drukkk++++++++
Zsanett
Hajráááá! Nálad is lesz valami 8)
Pocakos örs
Lélekben veletek vagyunk! Jó dumcsizást!

KépKép

KépKép
szivvi

Sziasztok!

Zsanett, olyan izgi lehet, ha az embernek kijon a nyakdugoja... Persze igy is nagy a bizonytalansag, hogy egy nap vagy harom het, de akkor is ott van vmi jel, hogy Jovok Mami!!! :lol:

Nenokere sokat gondolok, kitartast!!!

Ma voltam anyukakepzon, volt egy (sarmos) dokibacsi aki beszelt mi hogy lesz a korhazban a szules utan. Utana ujszulott nagysagu/sulyu babat pelenkaztunk meg olelgettunk;) Aztan felmentunk megnezni a vajudot, szuloszobat, de mire odaertunk minden foglalt volt, ugyhogy csak fenykepeket lattunk. Eddig nem izgultam, de olyan fura volt oda felmenni abban a tudatban, hogy mostantol szinte barmikor en is oda kerulok :D
Vendég

nálunk semmi változás jól vagyok keményedek este fájtam kb 2 -3 órán keresztül. ebéd kész,ma lecsó lesz.
kozmetikus és manikür a mai program (elbúcsuzom szép porcelán körmeimtől)
este pedig dokibácsi!!!! (izgi lesz mert nincs időpontom)

képzeljétek elfelejtettem Anyunak virágot rendelni(cserepes papagájvirágot kellett volna) na most tanakodhatok mi legyen!
hétfőn lesz 50 éves.

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora
Sztem az unokájának örülne a legjobban :wink:

KépKép

KépKép
szivvi

Hajra Annee!!!

Zsu, nekem is szokott ilyen szuras lenni. Kisbabam feje nagyon lent van, igy mikor arrafele kalimpal utogetni szokta a mehszajam is szerintem... Olyankor finoman "felnyomom" mire rug egy jo nagyot belem, hogy hagyjam beken :)

Jo fagyizast Nektek!
Vendég

Zsu hívott, a szülőszobát kereste..de még nem a szülés miatt..A CTG-s papírt vitte fel..100-as fájásokat produkált Marcika...
Itt valami van a levegőben lányocskák..

Nekem ma nudli..semmit nem érzek, se keményedés, se görcs..
Samu jól el van odabent..
torolve_20131003125716

A talira úgy néz ki, hogy nem tudok menni :(
torolve_20131003125716

Hahó Lányok, hol vagytok?!

Mindenki a találkozóra készül már? :wink:
Gurgi: sajnálom, hogy nem tudsz jönni, közbejött valami?
Azért remélem a többiek jönnek, és végül nem egyedül leszek?! :roll:

Na megyek, én is készülődök lassan.

Móni

Kép
Kép
moni1973

Szivvi valószinű igazad van.(mondjuk én 3.-át lőttem be mert Ricsi is 2.-án született és még egy 2.-ai nem hiszem hogy ép ésszel kibírnám)probálkozom hogy ne érezze olyan jól magát bent és jöjjön ki végre...

komolyan jó hogy nálunk nem nézik a fájáserősséget tuti ezzel is csak hergelném magamat.

Gurgi Samunak is van még ideje.

Bridzsi

Kép
esztora

Moni!
Jah, sajnos..megy a kavarás körülöttem :evil:

Esztora!
Persze van még ideje..a dokim szerint 2 héten belül..
torolve_20131003125716

Hivatalos papperokat kell töltögetnem, olyan furi leírva, hogy anyja neve Nagy Szilvia :roll: Megjött a béb taj kártyáj is :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Na, kőkemény a pocakom..egyfolytában..hopsz :shock:
torolve_20131003125716

Kép
Hátha ettől "beindultok" :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Itt volnék! :lol:
Marci az első 15 percben ,meg sem mozzant, na de utána meg tudtam, ki a magyarok istene.

És az Nst-t, nézzétek csak az alsó sort. És 10 perc után kezdődött minden előlről. :lol: Kép Kép

Remélem ez már jelent valamit.

kispiskóta

halihó

mi is megjöttünk, épp az előbb! hulla vagyok! én csak nst-t terveztem, de anyós még bevásárlást is! húúú, húzós volt! a végén már inkább csak a kocsiban ültem!

ééés, mikor végzek, mit látok, kati épp kiadja Egont apucinak! szóval csak sikerült összefutni! ollyan kis édi az a gyerek! :D

nst izgi volt!
amikor közel 180-as pulzusról lement 60-ra...na de el is tűnt :lol: gyerek játzsadozott, mert 3-4-szer meg kellett keresni, mert odébbmászott! hú de milyen recsegés-ropogás volt akkor! a nő is csak nézett!
fájást megint nem néztek, de sebaj...
ja, és kedden kell mennem, és jövő 7-en már kétszer! :( annyira azért nem élvezem a dolgot, hogy kétszer kell már!

szóval a miénk, csöppet szaggatott: Kép

lynia-

sziasztok!

Úgy látom mindjárt elindul a babaeső, sok a bíztató jel (nyákdugó, fájások.... :D )
Nagyon nagy a csend! Merre vagytok!

Jó találkát a pestieknek, majd ha tudtok rakjatok képeket!

Annee! Drukk!!!!!!!!! Mostmár te is babázhatsz!

Már két napja hívogatom az új orvosomat de nem veszi fel, nehezebb elérni mint az amerikai elnököt :evil:

Emi

Kép Kép
emi_25

Hú ez a szülés mennyi gusztustalansággal is jár,diónyi alvadt vér fúj én nagyon finnyás vagyok.Szerintem edngem többször is fel kell majd mosni ha ilyen dolgokat látok.

Ma voltam védőnőnél,és összetalálkoztam a tegnapi aszisztensnővel aki a ctg-t csinálta és felajánlotta,hogy ma is csináljuk meg a a vizsgálatot mert tegnap látta,hogy mennyire megijedtem és a magam és az ő megnyugtatására is megcsinálja.Azt mondta,hogy más doki mondta volna a tegnapi eredményre,hogy beszéljek az orvososmmal,de vszínű a gép szarakodott.Mondjuk most is lejebb esett a szívhangja de most végig ott állt mellettem és azt mondta,hogy semmi kórosat nem hallott a szívhangon.

Lehet már Annee is megszült,remélem minden rendben van velük.

Azt írta a horoszkópom,hogy a héten minden esélyem megvan arra,hogy szülő legyek.Még semmit nem érzek.
pillangó7

zsuzsiiii, ez állati!
olyan izgi, alig várom a híreket!
zsú és a fájásokra mit mondtak?

lynia-

tudom, mit akartam még kérdezni!

friss és "régi" anyucik: milyen vizsgálatok vannak szülés után a kórházban? mármint nem babón, hanem rajtam...császár és sima szülés utáni is érdekelne!

lynia-

MEGSZÜLETETT ANDRIS!!!!!!!

Annee most írt:
Kukucs! Végre meguntam a pocaklakást és kidugtam az orrocskám. Jólmegnőttem! 3750 g vagyok és 52 cm.
Puszil mindenkit: András Noel és Anyuja
Vendég

gratulaaaa annee és andris!!!!!

végre!

lynia-

Nekem semmilyen vizsgálat nem volt szülés után. Napi 2x jött nőgyogyós vizit, megkérdezték, szédülök-e, van-e lázam (napi 2 mérés, ha a nővérek nem felejtették el), van-e panaszom. Olyan 10mp...
Vendég

köszi bori! ebben reménykedtem...legalább majd nem zaklatnak

lynia-

Annee végre!Gratulálok!
Nem tudjátok császár vagy normál szülés volt?
pillangó7

Sziasztok!

Bori megelőzött a hírrel!

Sima szülés volt és már szopizik Andris. :lol:

Emi nem mondtak semmit, de én nem is beszéltem orvossal, hanem a szülésznő adta oda egynek aláírásra, mert enyém doki ma szabin van.

kispiskóta

Annee gratulálok! Éljen Andris baba! Jó egészséget nektek!

Emi

Kép Kép
emi_25

Annee: gratulálok és jó egészséget mindőtöknek!

Tábla frissítve, Andrisnak, Annenak grat!!!! Várjuk a képeket, és a részleteket! (Bori, várom majd a javított szüléstörténetet.)

Én is voltam ma uh-n is, meg CTG-n is:
Fejvégű fekvés, lepény mellső falon, jó helyen tapad, II. fokban érett, magzatvíz mennyiség átlagos.
BPD:91mm
AC345mm
FL=77mm
HC=394mm
OFD=112mm
Súlybecslés: 3293g

Doki bá is megvizsgált, azt mondta, méhszáj zárt, nem rövidült, csak puhult egy kicsit, a kiírt időben várható a szülés, nem előbb.

kétfiús anyuka
babdorka

Anneee!

Hatalmas gratuláció Andris baba születéséhez!!!!!!!!!! Sok boldogságot, tejcit és jó egészséget nektek!!!!!!
Puszilunk benneteket! lálálá
torolve_20131003125716

Sziasztok!

Anne gratulálok, Andris Isten hozott! Sok tejcsit!!!!!

ma kibarinőztem magam, szegény kicsit maga alatt volt, de olyan szépen megpedikűrözte a lábamat! még sosem sinálták nekem, mindig magamnak, így újdonség volt! :) Most szép sötétbarna a körmöm, és még csillagocskákat is kaptam! :D

remélem jól sikerült a tali és kifagyiztátok magatokat! :)

Én már várom a pénteki ctg-t, nst nálunk sincs, cak 1 tappancs, de kíváncsi vagyok egyéb eredményekre is, lesz uh, meg vizsgálat is!

Most megyek, fiúkáim hiányolnak, egész nap nem láttak! :)

majd jövök!

Ildi

KépKépKép
dikó1

Dorka!
Tök szuper adatok, méretek!!

Annenanak!
Mégegyszer gratula, kis Andris pofijára pedig egy hatalmas pusszancs
torolve_20131003125716

Hi Dikóóóó!
Csillagocskák..hihi

Nekem most talán nem keményedik a pocom, így este barinőzöm..
Aludtam egy jót..
torolve_20131003125716

Annee!!!!
Hatalmas GRATULA kicsi Andrishoz, végre végre végre!
Sok sok tejcsikét, ügyik vagytok hogy már szopiztok is!

Mi jól vagyunk, még egyben, ma csak picit fáj a pocakom, és az is csak néha...
Tök jót aludtam, bárcsak ilyen idő maradna!

Talisoktól képet!!!!
Vendég

Hencsikém, el kell hogy szomorítsalak..vasárnaptól megint melegedés várható..fasza :evil:
torolve_20131003125716

Anyukám ma csupa biztató szvakat mondott.... :(
Én január 9-re voltam kiírva és 14-én születtem, a tesómat meg három héttel hordta túl.... :cry:
Tehát azt mondta, ne számoljak még szülésre, szerinte van még időm...
De jó, pedig én már úgy szeretnék, mostanában folyton a szüléssel álmodom, de konkrétan sosem emlékszem rá.
Anyósom meg azt álmodta, hogy nagy fekete haja volt a Boginak és csodaszép volt, hát majd kiderül, én kopasz voltam...
Kiváncsi vok, kell e majd a babahajkefe... :lol:

De jó Annee-nak, olyan kiváncsi vok rájuk.
Vendég

Kopasz Hencsibéb! :lol:
Na majd meglátjuk, hogy Boginak mekkora lesz a haja.
Én Samut mindig hajjal látom álmomban.
torolve_20131003125716

Ez érdekes, de én kezdettől fogva nagy fekete hajjal képzelem el Marcit.

kispiskóta

Hát Gurgikám el is szomorítasz.... :cry: :cry: :cry:
Hihetetlen, de imádtam a kánikulát, de most annyira úúúútálom, kiváncsi vok, ha megszültem mi lesz a szitu...
Úgy irigykedem azokra akik pancsizhatnak ilyenkor, én meg itthon ülök, pedig most mennyi idő volna rá...

Szerintetek mikor megszültem, utána rögtön megmutatják a babát a rokonoknak?

Anyós teljesen kiakaszt már.
Ha megyünk szülni, azonnal telefonáljak, és ők rögtön jönnek, de minek????
Ott akarnak ülni tizenórákat a váróban a kényelmetlen széken???
Meg egyébként is, szülés után ponrt anyósra nem leszek kiváncsi, örülök ha majd élek....
Én nem tom, anyám olyan megértő, ő azt mondta hogy majd csak egy két nap múlva jönnek látogatni, ő tudja, hogy milyen szar utána, pedig nekik tényleg az első uncsijuk lesz és mégsem hisztizik itt nekem...
Most lehet én vok a bunkó, de annyira nincs humorom szülés után bájvigyorogni anyósnak, meg mesedélutánt tartani, hogy milyen volt....
Áhhh, kész vok...
Vendég

Homeós szakértők!!!

caulophyllum C30--> ezt már lehet szedni??
torolve_20131003125716

Én igazából nem tudom elképzelni Bogit, de már nagyon kiváncsi vok rá.
Végülis meg van az esélye a sötét hajra, a Robi is nagy sötét hajjal született.
Majd kiderül, de ha igaz a gyomorégéses babona (amit egyáltalán nem hiszek el...), akkor Boginak derékig érő hajának kell hogy legyen... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hencsi!

Ez most abszolút rólad, rólatok szól!!
Én azt mondom, hogy egy kicsit 1nap, 2 nap kizárólag az új kiscsalád legyen együtt..szal ti hárman..ez így van rendjén...család születik!!
Anyósnak mondd meg nyugodtan, szépen, remélhetőleg megérti.
Basszus, legyen már az amit te, ti szeretnétek..

Nálunk szerencsére nem jönnek anyukámék csak másnap..
Tök felesleges ott ücsörögni..nekem meg az lenne a tudatomban, hogy azok kint ott rágják a körmüket, engem konkrétan rohadtul idegesítene..
torolve_20131003125716

Na meg ha nekem ott felváltva pattognának riadt arccal..
Akkor ütnék is :lol:
torolve_20131003125716

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?