A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Henchy, el kell keserítselek, nekem a 2 fiúval marhára égett a gyomrom, még gyógyszert is kellett szedjek rá, és tök kopaszok voltak! :D Nekem egyik barátnőm ragad egyfolytában, már nagyon kellemetlen, és nem érzi hogy túl sok belőle, még dokihoz is állandóan jönni akar velem, tuti a szülésre is odapofátlankosik, bár akkor már lehet hogy elhajtom! :evil: Szóval értem mit érzel anyóssal kapcsolatban!

Gurgi, igen, nagyon vagány lett a patám, tetszik!!! :D

KépKépKép
dikó1

Gurgi, Dikó!

Huh, köszike, tök arik vagytok, legalább ti meértitek...
Komolyan mondom, már kezdett lelkiismeret furdalásom lenni, hogy én vok ilyen tirpák, más meg tök örülne ha ennyire izgulnának érte...
De szerintem is, az a egy két nap legyen már a miénk, meg az enyém, azt sem fogm majd tudni hogyan szopiztassam, meg hogy elindul e a tejem meg sorolhatnám, és akkor ott vigyorogjak anyósnak, hát nem...
Meg engem is tök idegesíten, ha tudnám, hogy ők meg ott kint izgulnak.
Anyám tök ari volt, azt mondta, hogy neki már csak akkor telefonáljunk ha már megszültem, mert ő szerinte rosszul fog lenni az idegtől, hát mégiscsak az első uncsija meg az egyetlen lánya vok....

Szerintem ha anyós addig nem hív, akkor majd csak akkor telefonálunk ha már megszültem, aztán meg lehet sértődni, tojok rá...

Egyébként én kijelentettem a szülőknek, hogy ha hazaértünk, két hétig nem szeretnék látogatót, erre anyám, engem vagy két hónapig nem látott senki, mert nem engedett be senkit...
Erre Robi, bejelentette az anyjának, hogy három hónapig nem jöhet hozzánk senki még ők sem...
Na volt ám sértődés...
Azérz azt én sokallom, de az a két hét tök jó lesz nyugiban itthon hármasban, alig várom már.
Vendég

Az előbb behányt a babanet, még jó, hogy leentettem amit írtam, így nem kellett újból...

Na lépek ebédelni, ma még nem is ebédeltem, de semmi étvágyam...
Remélem anyóssal meg nem lesz gond, mert akkor tuti ez az időszak lesz amikor össze fogok veszni vele, eddig birtam nyelni, mostmár sok megteltem vele...
Vendég

Gurgi azt írja könyvem hogy a caulophyllum 5 ch a terhesség utolsó 3-4 hetében lehet kezdeni.
ha pedig a fájások beindultak akkor a fájások ritmusa szerint 5 golyó.
ez az 5ch-ra vonatkozik a 30 ch már magas potenciának számit napi 1x illetve ritkábban használjuk.

leszedettem a körmöm,nagyon furcsa így.
megyek zuhanyozni aztán indulás dokibácsi!

Annee-nak nagyon nagyon gratulálok!!!!!!!!!!!!

Bridzsi

Kép
esztora

Kezdek visszaolvasni a szülésem óta.

Hálapénz. Nagyon rápörögtetek múlthéten. Én csak a dokinak adtam, de az nem hálapénz, hanem előre megbeszélt tarifa, lévén magánrendelésére jártam. Senki másnak nem adtam. Fizikailag képtelen vagyok. Hányingerem van. Pedig vittünk rá pénzt, de sem én, sem a párom nem bírtuk odaadni.
Szeretnék egy fényképet és egy szép keretet köszönjük felirattal, és ilyet adni a szülésznőnek, csecsemőorvosnak (a kaki miatt ő fontos szerepet játszott!), meg a dokkernek. Esetleg vmi koncertjegyet, vagy ilyesmit is mellékelni, mert én kurvára utálnám, ha pénzt kapnék… (persze, ők meg ebből élnek..)
A csecsemős nővérek közül sokan azért vannak ott, mert máshová nem vették fel! Nem mindenkinek az a munkája, amit szeretne! És sokan ezért nem is végzik rendesen a munkájukat. De az istvánban pl. a 8ból 5 tök jófej volt! (mondjuk a másik 3 meg naon ellenszenves)

Nem írtam a sztoriban. Nekem a hajnali fürdőzés után (tehát olyan 9-10 órával a fájások megindulása után) indult el a nyákdugó, de csak kevés cucc jött ki! Ellenben a kitolás előtt mindenféle érdekességek... :roll: :roll:
Nekem a nyákdugó nagyon sűrű ragacs volt.

Nagyon köszönjük a sok gratulációt!!!!!!!
Andi! Pont olyan hülyegyereket szeretnék, amilyen emotikont beraktál!!! (302.o.)

Nekünk ma ilyen napunk volt.
Kép
6 óta minden egészkor felébredt a gyerek, és 20-40 percet ébren volt (kis szopi, nézelődés, mini hiszti). Most 4 óta alszik. Huhh.
Muszáj lefeküdnöm 9kor, hogy aludjak 6-7 órát reggel 9ig :shock:
Vendég

Kezdő pelenkázók. Az első nap tapasztalata volt:
A pelenkázáshoz a zoknit le kell venni!!! Tuti beletalál a sarkával a kakiba, ha rajta hagyod!
És tényleg akkor pisil, ha kinyitod a pelust, így köldökápoláskor is célszerű még fenthagyni a koszosat, ha nyitva is.
Vendég

Jaj Bori!
Egyem meg Ádid kis durcis pofiját, olyan aranyos, tuti jó kép!
Vendég

Sziasztok!

Úgy látszik én értem haza legelöször! :lol: :lol: NAgyon jó volt a fagyizás, csináltuk mi is a feltűnést... főleg a C&Aban amikor mind megvettük az eldobhatós torpedó bugyikáinkat!

Fényképet ne várjatok nem készült!!

Annnee gratulálok!! Andriska ideje volt már kibújni :wink:
Vendég

Tündéri ez a legény!!
Vendég

Csá-csá én is hazaértem....

Annee! Nagyon-nagyon örülünk a kis Andrisnak!!! Vééégre jól összerágcsálhatod! :D Andrisbaba neked nagyon sok szeretetet ebben a világban és sok-sok tejcikét!!!

Már kimostam a torpedóbugyikat is Orsi :D

Nagyon fini fagyit ettünk, a pincérek kész voltak, hogy hat mammer csücsül ott. Az egyik csaj vette a bátorságot és előállt a kérdéssel: Sziasztok! Ti tornázni jártok együtt? Vagy mi? Hogy mind terhesek vagytok.... :lol:

Nagyon jó volt, de a pisiléskényszerünket leszámítva. A takarítónő a WC-ben csúnyán nézett ránk, amikor betörtettünk! háháháhá

Kép
zsuzsi**

Bori!

De édes Ádám! Nem is Főnök, hanem egy Don :D Nagyon cukker!!!

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi! Don Hájfej! Félelmetesen sokat hízott már fejre :D :D :D :D
Vendég

Hencsi!
Ez a minimum. Lelkiismeretfurdalásod meg ne legyen!
Fuu, aztán majd jön az érzelmi zsarolás, stb..
Be ne dőlj!!!!
Nyugi engem meg mindenki megtalála saját sz@rával, már bocsánat..Ritukának lehet panaszkodni..a kis segítőkész..nekem meg ebből van elegem/persze mert egy hülye vagyok/ na mindegy..más tészta

Bori!
Kösziii a pelenkázós tanácsokat../jajj én még adós vagyok neked egy méllel/
Mini hiszti, egyem meg de édes Ádám..Bori rendesen hasonlít rátok, mindkettőtökre /wiwen néztem apát/hihi

Orsiii!
Torpedó bugyika..ez aranyos

Esztora!
Köszi az infot homeós ügyben
torolve_20131003125716

Zsuzsii!
Takarító néni ne nézzen csúnyán mert odacsapok..

Fuu ma jól felhúztak! Szétverek mindjárt mindent Kép
torolve_20131003125716

Először is
Annee, Andriska! Gratula nektek! Mégiscsak megértétek, s már ügyesen szopiztok. Aszta....

Másodszor meg teszek a babanetre, de olyan jó híg bébipelusból. S jó adaggal.
Miután tegnap este óta semmiféle áram nem járt lakásunkban (ma meg apával is jól összevesztem délben, mert kértem, hogy ha nagyon csengetek, akkor hagyja abba a mással telefonálást, mert azt jelenti baj van, s erre a drágám mit lép? - kikapcsolja a telefonját, mikor dupla szim kártyája van, símán átkapcsolhatta volna a titkosra - szal jó fej a drága párom, élvezem mikor szarik arra amire megkérem), most estefele lejövök az irodába, hogy egy s más dolgot intézzek el (Bori - nekem is épp új telefon szükségeltetik, azt próbálom bónuszpontokból intézni :roll: ), s olvassalak titeket. Hát persze fogadott egy csomó xar dolog idebenn, de a lagxarabb az vót, hogy nem müxött a babanet.
Na, de végül hálisten mire épp indulni akartam, megoldódott.

Gurgi! Kössz a közvetítést. Épp durciztam apa miatt (még) mikor írtad a hírt Anneeékről. Hát fel is vidultam, oszt a durcát sarokba vágtam tőle.

Zsanett24! Hát tuti eddig még engem semmilyen téma nem bőgetett meg itt amiket olvastam. De neked sikerült azzal, hogy írtad a vonalzómat. Na tessék, megint bőgök. Tudjátok milyen érzésem van ettől, hogy nem láthattam ma még, s más igen? Mintha nem érnénk oda a szülésre, s más születne meg Grétu helyett, s nekem marad a pocakom.
Tudom, ez már félig diliházi eset, de nekem annyira kezd kilenni a hócipőm. Derekam fáj, néha nyilalik a pocám, de más semmi. Gyerekem meg éli világát odabenn, mintha élet a pocón túl nem is létezne, s neki nem lenne kötelessége kibújni.
Na jó, tom, még nem maradt, nem maradtam le semmiről, csak ne lenne ez a bazi nagy meleg. Ma de 10-kor 16 fok volt odakinn, akkor még jó levegő volt, de mikor jöttem be az irodába, a kocsi már 24et mutatott. S a házban már kezdtem előről a melegtől nyuvadozni. Ráadásul a víz a csapban jéghideg, áram nélkül olyan bénának érzem magam. Kézzel mosogatni, kölkeknek nem tudni sem rajzfilmet, sem zenét tenni, főzni tiszta büdiben, mert nem működhet a gőzelszívó, kaja miatt parázni, hogy elromlik, mett a hűtőből fűtő lett. A fagyasztó, aminek hőmérője is van, s 21 fokra volt állítva mínuszban, ma déli 2-kor már csak mínusz 5-öt mutatott.
A pofám meg teljesen pöttyös, pont olyan mint szüléseim után. RONDA. Ráadásul egy pattanás is megjelent a szájam szélén, amit tutira elkapartam, s most remekül fáj.
Na húztam, mék a patikába homeósért.

Ja, Gurgika! Esztora remekül megválaszolta neked a homeós hígítással kapcsolatos kérdésed. Nem helyettesíthető.
Dinnye nincs otthon. Azaz bocs, van, de nem görög, hanem sárga :(

Most hívott apa, megjött áram bácsi.
Persze ebből holnap előtt (ha akkor ugyan igen) nem lesz internet, mert az külön kábel, külön cég, külön hozzáállás, de legalább a nyúgjeim java megszűnik.

Pussza

ja, egy valamire jó vót a mai nap: még minden cuccosom nincs bepakolva, de elő van készítve, s Grétu culik is, annak függvényében csomagolva, hogy mit kell vinni.

Kép
kissmanó

Nenőke gratulál Anneeknak!
Annyit írt, hogy a dokival 2.5 kg-t céloztak meg a babának!
torolve_20131003125716

Ha most lehetne inni alkeszt, tutira bedobnék vagy 2-3 felest..
Rég voltam már így..
A mi családunkban mindig mindenki nálam landol, egymást nyüstölik nekem..de olyan dolgokkal amihez abszolút semmi közöm..ki érti ezt? ki érti ezt? én nem. illetve igen.
torolve_20131003125716

Gurgikám! Úgy nézem te vagy az összesítő a postahivatalban a hírek terén. Na, meg a fő közvetítő. :wink:

Kép
kissmanó

Ja, a júniusi topikban tegnap írta az egyik csaj, hogy mittoménmilyen ricinusos alkeszes koktélt ajánlottak neki bébkihajtónak. De elsőre asszem nem jött be neki.
Hát ha neki lehetett alkeszt, egy kortyot neked is megengedünk :wink:

Kép
kissmanó

Manóbarátom! Ezt naon jól látod! waze
Akkor nyomatok 1 páleszt..háhá..nem ám!
torolve_20131003125716

Na jó, közben kicsit messengereltem a húgicámmal, de most már pusszancs nektek.
Ha nem jövök, nem nyomozni ám rögtön. Valószínű a netre még kell egy pár fohászt mondani.
De ha valami van, akkor GurgiRitust letámadom az informácinyóval.

Kép
kissmanó

OKker!

Most én sem leszek..csak holnap röggel.
Tsókjaim
torolve_20131003125716

hát császár után van egy varratszedés kb 1 v.2. :roll: hét múlva... utána ua. mint másnál, 6hetes, féléves, éves kontrol... :roll:
asszem... :lol: :lol:

milyen volt a mom-os tali?? csináltatok fényképeket?
készültem oda menni meglepiből... de sajna nem jött össze.. :(

KépKépKép
mütyürke

Hencsi, én is így vagyok a kórházi anyós dologgal! Szerintem (konkrétan még nem volt róla szó, de tuti azért hív mindig) ők is úgy tervezik, hogy majd jönnek be! De tényleg, minek? Elég ha párom ott lesz, ha ott tud lenni! Amúgy meg tényleg csak ülnének, ha meg megvan a baba, akkor rögtön utána úgysem leszek szalonképes (főleg ha császár) egy ideig, na meg a babót sem adják oda, csak apuci fogja látni…szóval én kikötöttem Szilárdnak, hogy majd ő hívja a nagyikat és tudósít, de ne legyen ott senki, mert felesleges! Az utána lévő napokon meg majd én beosztom, ki-mikor jöjjön nagyjából, mert mindenki, jajj, majd megyek! Ja, aztán ott lesznek 20-an egyszerre, mit csibáljak velük?

Isteneeem, az a kép állati bori!!!!!!!!!!!!!!!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

háháháhá.... nem frissítettem az oldalt és kb. a déli állapotra írtam...
KÉÉÉÉSZ VAGYOK... :lol: :lol: :lol:

most olvasgathatok vissza...

KépKépKép
mütyürke

Annee
Véget ért a szappanopera!
Szeretettel köszöntünk a világban Andis baba!

Csajok
Nekem mielőtt hazajöttünk kiszedték a drótot a hasamból :roll:
Majd 6 hetes kontrollra kell mennem.

KépKép

KépKép
szivvi

jaaaa.... azt a koktélt már akartam írni: a németországban élő barátnőmnek ajánlottta a szülésznője.. (ott elég elterjedt... :lol: )
egy fura(mindenféle van benne) alkoholos koktél, ami állítólag beindítja a szülést, de csak akkor, ha már itt az ideje.. ha nincs, max. fosol tőle egy jót... :lol: :lol: :lol:

ha gondoljátok megtudakolom a receptjét... :wink:

bori: nagyon édespofa gyerek :lol: , grimasz zseniális :lol: :lol:

KépKépKép
mütyürke

szivvi: és ?napot voltál bent? ...én már egyátalán nem emlékszem hogy is volt... :lol: :lol: :lol:

KépKépKép
mütyürke

Sziasztok csajok!

Csak néhány szó erejéig vagyok, mert még fáradtnak érzem magam. Jól vagyunk és végre itthon! Majd írok részletesen is Dorkának. A lényeg, hogy fantasztikus élmény volt a születés. Egy csoda és a legszebb, ami történhetett velünk. Kellemetlenségre nem is emlékszem, csak a nagy boldogság az, ami bennem él. Volt mellettem végig egy orvos (a fejemnél) és mikor sírtam, mindig kérdezte, mi bajom és én: csak boldog vagyok- mondtam.
Egon nagyon nyugodt baba, egyelőre csak enni kell fel, de olyankor sietni kell, mert türelmetlen... :-)
Ami miatt fáradtabb vagyok, az az, hogy a mellbimbóim teljesen kisebesedtek és nem tudok szoptatni, jelenleg fejnem kell. Volt olyan is, hogy a lefejt tejet ki kellett dobni, mert az is véres lett. Most gyógyulgatok már és remélem hamar újra tudunk szopizni is.

Nem tudok visszaolvasni, de látom, hogy Anneenak is megszületett a kis Andriskája.
Nagy-nagy gratula Annee és isten hozta pici Andrist ebben a világban!!!!!

Bori! Ádám nagyon-nagyon szép!!!! Olyan kis édes. :-)
molkata

Annee gratulálok!Andris isten hozott!

Kép

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
hemej

SZIASZTOK!!!(Már írtam 1*, de elszállt...)
Hazaengedtek bennünket délután, EGYBEN VAGYUNK :lol: :lol: :lol: !!!!

ANNEE:Isten éltesse Andriskát a kinti világban, kívánok sok tejcsikét és gyors felépülést nektek!!!

BORI:Gyönyörű a kis-nagyfiad!

Visszaolvastam mindent , ami történt.
Kitartást mindenkinek, az alvás meg a fájdogálások terén, már nem sok van és kinnt lesznek a kincseink :P.Csodálatos lesz, én már alig várom.
Jó volt a találka?Lesznek képek?
Mindenkinek szép estét kívánok, jók legyetek,jó pihenést.
Millió puszi mindenkinek!!!

Kép
Kép
christine

Kata
De jó, hogy végre otthon vagytok Egon babával! Örülök, hogy Neked is csak a szép emlékek maradtak! Most már a kezedbe tarthatod mindennap azt a kis csodát!! Puszi

Mütyürke
Pénteken du 2-kor született Lilkó és szerdán reggel szedték ki a drótot a pocakomból..Cca 5 nap..És ez az érdekes, hogy nem varrtak, hanem egy drótdarab volt belémfűzve. De ugye ezt akkor még a helyén nem tudtam szemrevételezni, csak amikor a doki szedte ki, felkészültem a csipkedésre, erre simán csak kihúzta a drótot.
Pocak örs
Mi volt, meséljetek

KépKép

KépKép
szivvi

Na sziasztok,

Találkozó megvolt, remekül sikerült. Mindenki csodás, szépséges, vidám kismami és csodás anyuci lesz! :wink: Még egy kis C&A is belefért... egy kis óriás bugyi vásárlás!? :lol:

Esztora: nekem is férjem júl.02-án született, és nekem is elég egy belőle, ezért szeretném a júl. 03-át szülinapi ajándéknak.

Hencsi: anyósom közölte, hogy "majd együtt vajúdunk" és jön velem a kórházba is... mire én mondtam, hogy én nem vajúdok senkivel anyámon és férjemen kívül, és max. a folyosón lehet ott mikor kihozzák az unokáját. Szegény annyira beleélte magát, hogy nem volt szívem azt mondtani neki, hogy nem jöhet a kórházba, így jöhet, de kint, semmi b@szogatás.... beleszólás, okoskodás... :twisted:

Jaj Bori annyira édes, kis husis ez a gyerek! Tudom, hogy nem szereted ezt, de annyira megdöngölözném... és a"hülye gyerek" cuccot magamnak raktam fel, hogy azt küldjem szét e-mailen, ha hazaértem a kórházból.... akkor nemcsak én gondolom így... örülök, hogy nem vetted sértésnek (pedig véletlen volt) :wink:

Annee: hatalmas gratuláció nektek! Isten hozott a nagyvilágban VÉGRE te kis huncut Andris fiú!

Andrea
Kép
kindernay

Szivvi: rakjá má fel édi-kutyi cukker cünci lányodról egy fotót lécci! Egyébként minden okés? Nagyon fáradt vagy? Kaki, pisi, szopi, alvás rendben van?

Andrea
Kép
kindernay

Mütyür: pedig örültünk volna a meglepinek! Káááárrrrrr!!!!!
Gurgikám: téged is meglapolgattalak volna egy kicsikét már amennyire pocak engedi!

Tényleg fura volt 6 pocakos kismami! :lol: Azt hitték kandikamera!

Andrea
Kép
kindernay

Na megyek szófosásom van, én a Calluph.... akármit Gurgi hétvégén kezdem el a 37. hétnél és Esztora leírása szerint szedem majd, és én is a CH5 vettem, a másik nagy dózis!

Andrea
Kép
kindernay

Anyós téma:Nekem van olyan "szerencsém",hogy anyósom a szülészeten dolgozik.Már most tartok tőle,hogy milyen lesz.De csak ki fogom bírni azt az 5-napot. Kata: De jó,hogy végre ti is otthon vagytok.Sok-sok boldogságot kívánok nektek.Remélem majd valamikor tudunk majd találkozni hisz Stuttgart nincs messze.

hemej

Na lányok, jó éjt nektek ma már nem jövök, szétég a nyelőcsövem, valamit eszegetem, aztán pihi...
Gudnájt! Kép

Andrea
Kép
kindernay

Andi
Holnap feltöltöm az újakat, aztán rakok ide ok?! Köszi minden okés, éjjel is csak egy-egy gyors szopi, aztán alvás. 6 körül-után van a reggeli, akkor apa elmegy gályázni, mi meg alszunk a nagy ágyban 9-ig, fél 10-ig. Olyan jó, ahogy ott szuszog mellettem 8) Ma végre kimerészkedtünk a levegőre, jó lenne már nagyokat sétálni esténként. Nekem is hiányzik a mozgás..

KépKép

KépKép
szivvi

Annee: Gratulálok a kisfiad születéséhez!!!!!!!!!!!!!!

Bori: Tündéri ez a kép Ádiról!!!

Nálunk ma NST-n minden rendben volt, eljátszogattunk az elején, mert Lencsi mindig arrébb ment, ahogy megtaláltuk.....Fájás semmi, sokat mozog, jó a szívhang, tök jól érzi magát odabent....

Szülésznőt kikérdeztem, ahogy elkezdődnek a történések, és szülőszobára kerülünk akkor jöhetnek apák, amíg az elején csak josló, meg lassú (kevés?) fájások vannak, és sétálgathatunk addig kint vannak apák a váróban, de kimehetünk....(én tuti kint fogok apával sétálgatni.....)

Megyek apát ünnepelni, mert ma van a névnapja, holnap jövök!!!!!

Kép
barbuli

Kata: jó hallani rólatok!

Rózsa: örülök, h otthon vagy. Mit mondott a doki??

Bori: nagyon édes a baba.

Holnap reggel áramlásos vizsgálatra megyek, pedig tegnap reggel óta semmi bajom nem volt :shock:

Sziasztok!!!!

Annee: Gratulálok kisfiad születéséhez :) Soksok boldogságot, egészséget, örömöt nektek! :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Kép

hemej

megjöttünk!

Lurkó továbbra is faros és dokibácsi nem sok esélyt lát arra hogy megfordul.viszont minden ok odabent tehát lehet ráhúzunk amit én nem szeretnék túlzottan.a lepény is mégcsak 1-2 stádiumú.mondtam is Ricsinek hogy 10.-ig kikell csalni ezt a gyereket!!!!
a rövidülésen kívül nincs új infó odalentről sem.
jővőhéten kell laborba beutalót kérnem meg gondolom ha nem lesz változás a továbbiakat is intézni.

Bridzsi

Kép
esztora

Annee, Andris Nagy Gratula Nektek!!! Tenyleg szep nagy baba lett! Sok sok tejcsit, boldogsagot! Aztan mostmar harapdald vegig ezt a gyerkocot!!! :lol:

Dorka! Orulok a jo eredmenyeknek!

Jajj, Bori! Ez a kep valami imadnivalo!!!!

Kata! Udv. otthon :D Pihenj sokat, s kivanom, hogy minel hamarabb ujra szoptathass!!!
Vendég

jó reggelt!

olyan jó, hogy nem lehet bízni az időjárásjelentésben! végree, szó szerint hűvös van! itt nincs felmelegedés, tegnap este óta beborult, esett kicsit, fúj a szél kicsit, és hideg van!!!!!!!!!!!!!! hurrá!

megjegyzem meg is hozta az eredményét, tegnap este 2-3 órán át fájdogáltam :lol:

esztora, de jó neked, hogy tudod hogy áll a gyerek, nekem fogalmam sincs! kedden lesz csak uh ha minden igaz, de most nagyon nem tudom eldönteni mi van vele, mert annyit hullámzott...lehet megfordult, nemtom :roll:

times írt az augusztusiakhoz, ő már otthon, babók bennt, de jól haladnak!

lynia-

Sziasztok!

Jó Reggelt!

Itt is hüvi van, ergo a pisijáraton kívül jót szunyáltam. :lol: Nekem most fáj a derekam.

zsanették még vajon egyben? :roll:

kispiskóta

Bába koktel: 0,5 dl ricinus, 1 dl palinka, 2 deci sargabaracklé

Ha mar ki akarna jonni babuci, akkor 4-6 ora utan beinditja a szulest, ha nem akar, akkor csak hasmenest es kellemes bodult allapotot csinal. 2 naponta ismetelheto.

A júniusi topicban volt.

kispiskóta

hihi akkor megint eszemnél voltam, amikor at írtam, hogy zsuzsiii ez állati, szóval az zsanett akart lenni :roll:

lynia-

jó reggelt!

Az éjszakám az jó volt.
Viszont tegnap elindultunk kocsival fél hétkor, hogy barinő tali. Na abból nem lett semmi, visszajöttünk mert baromira nagy nyomás volt az alhasamban+rettenetesen keményedett..aztán erre jött még egy több órán át tartó szédülés..és egy-két csepp halovány barnás lé jött a hüvelyből de ennyi.
Most semmi. Samu finoman mocorog. Nyomja a hólyagot néha, pici görcsike volt..

Kata! Pihenj amennyit csak tudsz, a cicid ápolgasd és majd gyerek a képekkel! Mégegyszer Sok Boldogságot pici Egonbébbel!!

Jó lehetett a tegnapi talitok! hihi..kandikameraaa :lol:
torolve_20131003125716

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?