A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Köszi a dicséreteket :)

Boniko :) :) :) Nem csináltam már egy ideje :)
De szombaton reggel megyek 4dre:) Remélem minden rendben lesz és végre meg is mutatja magát.

Fiam tényleg egy cukipofa, de olyan de olyan rossz.
Minden kisfiú ilyen ? A hajam már kihullott, tehát remélem lányom lesz :)

Szilcsi, csak akkor dolgozz, ha bírod és engedi a szervezeted. Most első a bébid!
Én Rolival négy hónapig dolgoztam, de mivel stresszes volt a melom eljöttem. Szóval furi, hogy már több mint két éve itthon vagyok, de még legalább ennyit itthon is szeretnék tölteni. :)

Cs.

KépKép
Kép
csikken

Szilcsi
hát nem jó, hogy még mindig kóvályogsz :? pihengess, no meló :wink: apa cigizik azóta is, 1 doboz tuti elmegy, szóval inkáb b a vitaminok voltak hasznosak, amiket adok, de most már reggel ő szól, hogy kéri a vitaminjait :P :lol:

KAtica
engem is kereshetsz majd msn :wink:

Csikken
tényleg jó kis hely :) na majd ha gyerkőcök lesznek :P :wink:

Mivel lombikkal esélyes az ikrek, tájékozódtam :P ikrekkel GYES tanköteles korig jár, és dupla :D és lehet gyes mellett dolgozni is, már nem csak 4 órát. Szóval ikrekre fel :lol: :lol:

Kép
gaby25

Boni: hurka + krumpli tepsiben egybesütve. :wink:

Gaby: :D :D (ikrek) Tickergyáros lesz az új neved!!!!! :lol:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Snufi
az nyami, de hízlal :wink: :lol: több ticker már nem fér el :lol:

Kép
gaby25

Sziasztok!

Csikken, mi is Földváron nyaraltunk a múlt héten! Én is nézegettem ezt a helyet a neten, mert most lett kész (mi ha Balatonra megyünk akkor Földvárra úgyhogy ismerem :lol: ) de én drágállottam, úgyhogy a már jól bevállt helyünkre mentünk.
Roli nagyon kis huncut, elég bajod lehet neked is :)

Szilcsi, kitartás én pont betöltöttem a 15. hetet, amikor az utolsó rókák voltak. Most meg néha azért vannak mert már a törpe mindenemet nyomja felfelé és ha egy kicsivel többet merek enni minden bajom van.

Sonjus, én is az áfonyalevet tudom, az biztos nem árt, mert terhesen sok gyógynövényt nem lehet alkalmazni. Drukkolok a + teszthez!

Szezso, neked is nagyon szorítok, hogy 2 csík legyen azon a teszten!

Bettike, én azért gondolatan jól bokánrugdaltam a Pirit :cry:

Gaby, hajrá ikrek!

Kép
Kép
robcsi03

Sonjus NOPARA. Emlékezz vissza nálam pont ez volt. Húgyuti fertőzésem volt mikor még nem lehetett kimutatni a terhességet. Így dokibácsi nem is vette figyelembe, hogy terhes lehetek simán írt fel antibogyót. Babának nem ártott, még nem egy a vérkeringésetek. Egy esetleges fertőzés nagyobb kárt okozhat. Én azt mondom irány a doki. Ha antibogyeszt kell szedned, az sem gond a baba szempontjábol Hidd el!

Purc

Kép

Kép
purc

"Nagyon jól érezzük magunkat, épp egy sétahajón ülünk. Fürödtünk is, jó a víz is, kastályt is látogattunk és még ezerhelyre megyünk! Imádom! Pusz a topiknak! Áfi"
SMS 11.05

Kép
zölddisznó

Sonjus! Doki, S.O.S. Kérjél labor gyorstesztet, meg pisinézést. UAddig meg amit a csajok mondtak.
természetes antibiotikumok még: fokhagyma, grapefruit cseppek, feketeretek cseppek + 3-4000 mg C-vitamin, 5 ml*testtömeg víz, tea, sör, dinnye...

Kép
zölddisznó

...ja és a NOPARA a legjobb! :lol:

Kép
zölddisznó

sziasztok!

bettike: nagyon sajnálom :cry:

monyo: másik szállást nem tudtok keresni?

snufi: szegeden átutaztok? :wink:

boni: drukkhegyek holnapra+++++

sonjus, szezso: drukk++++

csikken: milyen nagy srác már rolika :wink:

lili: nagyon furi a görbéd. drukk holnapra++++

sonjus: gyógyulást!

rólam: voltunk a kaáliban. nagyon pozitív volt. megbeszéltük, hogy az alap kivizsgálásokat ott csináltatjuk meg. de előtte el kell mennünk hiv, és hepat. vizsgálatra, itt szegeden az ántsz csinálja. jövőhéten megyünk csapolásra.
a dokinéni nagyon szimpi volt, mondta, hogy reméli, hogy júl végére meglesznek ezek a kaális vizsgálatok, és haladhatunk tovább.
délután voltam petikénél, kikerült az intenzívről. ma már volt az ölemben is és adtam neki puszikat! végre tejet ehet, bár még csak kis adagokat.

kati
katica30

dejódejódejó!

Kép
zölddisznó

kati köszike a arészletes beszámolót
már előre izgulok,nekünk mi lesz atapasztalatunk
Vendég

csajok! Nektek mikor jó holnap?

Kép
zölddisznó

zöldi még nem tom, holnap derül ki.

mentem alcizni.reggel jövök

pussz
Vendég

Oké, jó éjt!

Kép
zölddisznó

Csak egy gyors olvasásra volt időm!

Roli édes!
Katica! Hurrá Petikének és nektek is!
Sonjus! Nekem a kamillateát javasolta elsőre tel.on a doki is, amikorműtét után gondom volt, de dinnye és tsai is jöhetnek, de a kamilla mindneképp++++++++++++++++
szezso++++++++++++++++++++++
boni! holnapra++++++++++++++++++++
Mindenkinek puszi

babaimádó
Kép
babaimado

Halihó!

Kati: Szeged fele megyünk, egy kávéra megállhatunk. Visszük az ígért borokat is. Hmm? Szilcsivel is jó lenne tal., ha nincs rosszul épp, odaszédölöghetne. :lol: :lol: Kb. 18 és 20 h között érnénk oda.
Örülök a jó híreknek Petikével kapcs.

snufi

Megyek aludni, ... Kép

Jó éjt!

snufi

Megyek lassan alukálni...

jó éjt, szép álmokat!

kati
katica30

Jóóó reggelt! Kép
Vendég

hehe ma ma van az esküvőm a tickerem szerint :lol:
Vendég

ma reggel egyébként felment a hőm 37,2 re :roll:
Vendég

Jó reggelt

Boni, dobjál már egy görbét :P aztán majd tőled is kérem a kaális beszámolót :wink:

Kép
gaby25

SZia GAby jó reggelt!

csak neked Kép
Vendég

Jó reggelt!

Boni! Szerintem nincs okod elkeseredésre! Nézd már meg a görbédet!!!!! Drukkolok mára és várlak a beszámolóval.Üdvözlöm a dokimat.Mond meg neki, hogy jól vagyok már.

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt!

Szesztestvéreim! Nyilatkozzato, hogy hánykor lesz ma a sanyilesés, mert terveznem kéne a napomat! (Aztán meg csak telefonon leszek elérhető)

...aztán meg jó reggelt ám!

Kép
zölddisznó

zöldi várom párom hívását, , csak utána tudok biztosat mondani
Vendég

babim ok! megmondom! :lol:
12 re megyünk kati ráadásul tegnap mondtam hoyg h.a.k is kell. ezt nekem csajszi nem mondta. még jó, hogy tegnap konzultáltam katival
Vendég

Boni!
Drukkolok mára!!! :) Remélem csak jó hírekkel térsz vissza!!! 8)
szilbee

Boni! Én is szurok!

Milyen h.a.k is kell?

Csikken! Tegnap írtad, hogy Rolid milyen rosszszont.
Megoldás:
Kép

Kép
zölddisznó

Baba! Ugye Te is jössz szörpizni?

Kép
zölddisznó

Boni, drukk mára!!!!! És a görbéd kezd naggyon szép formát ölteni!! :wink:

Kép
kata05

Házassági Anyakönyvi Kivonat :lol:

Szilva ez baró! :lol:
Vendég

Megy valaki mostanság fogorvoshoz?
"Egy nő elmegy a fogorvoshoz. Amikor beül a székbe, megmarkolja a doki férfiasságát.
- De hölgyem, ön a nemi szervemet fogja!
- Így van, és most mindketten nagyon óvatosak leszünk, hogy ne okozzunk fájdalmat a másiknak!"

Kép
zölddisznó

Boni! Nekem nem kértek hak-ot. Elhitték.

Kata! Gyere szörpizni!

Kép
zölddisznó

akkor lehet nekem is el fogják hinni :lol: azé viszem, mert mások szerint úgy viselkedünk néha, mintha most kezdtünk volna el járni! :oops:
Vendég

Coca, naggyon jó ez a vicc!

Boni, ha visszajöttem a nyaralásból akkor nagyon szívesen elmegyek veletek, de most 1001 dolgom van! Ráadásként a római elég messze van nekem.

Kép
kata05

Kata! Jólvan, ezt megjegyeztem...

Kép
zölddisznó

Hűűűű, ezt most aztán jól elolvastam! :oops: Coca, nehari neked válaszolom ezúton, hogy nászút után mindenképp megyek veletek!!!!

Kép
kata05

sziasztok.

katica orulok hogy petike jobban van:)jo hir hogy elkezdtek nalatok vizsgalodni,nemsokara kiderul hol a bibi.

boni,ez nagyon igeretes,marmint a gorbed.druk a dokihoz+++

sonjus,szezso nagyon nagyon szoritok ertetek,igazan megerdemelnetek egy ketcsikos tesztet.

szallast meg egyenlore nem talatam,most egy kicsit fel is fuggesztettem.
tegna ugy osszevesztunk hogy a valas is szoba jott.elmondtuk egymasnak hogy mi faj,es ez egyikunknek sem esett jol :cry:
ma eldol a sorsunk,delutan ujra leulunk beszelgetni.
lecci szoritsatok,nagyon felek hogy nem lesz jo vege :cry: :cry:

Kép
monyo83

Monyó, nálatok elég sokszor van fasírt hangulat, jól emlékszem. Hát én szorítok, bár így nem biztos hogy sok értelme van együtt élni vkivel. ...tudom nem ítélkezhetek és nem is annak szántam....és lehet én sem tudom mit csinálnék.....bár a bizonytalanságot nem bírom....

Kép
kata05

Kata! ...egy hatalmas élménybeszámolóval, jó? (Azért mindent nem kell majd elmesélned :wink: )

Monyó! Legyél nagyon türelmes, megértő, ...de mondj el mindent, ami téged bánt, csak vigyázz, hogy ne szemrehányás legyen belőle, hanem szeretetből jöjjön! Szorítok nagyon mindkettőtöknek!

Kép
zölddisznó

katica fasirt hangulat igaz rank mostansag.ez a gyerek tema teljesen kikeszit.o azt mondja turelmetlen vagyok,na jah eltelt 2 ev ..hogyne lenek az.
ha nem megy nem fogom eroltetni.

cocesz probalok a leheto leghigadtabb maradni.csak azert rimankodom hogy ne azt halljam amit anyira nem szeretnek.SOHA.

Kép
monyo83

Coca
én 4-ig gályázom, utána szörpizhetünk :) gorvos vicc k..va jó :lol: :lol: :lol: bevessem majd? :lol:

Boni
na drukk mára, és jelezz, hogy neked hánytól jó szörpi, és megkonzultáljuk a kaáli élményed :wink: görbe szépen alakul

Monyó
hát nálunk is volt fasírt hangulat mint tudjuk, és szoktunk vitázni cigi miatt pénz miatt, párom úgy fél évig halasztotta a vizsgálatot, azóta már 4* is túlesett rajta, két vérvételen is volt, és hát ez a projekt erről szól, hogy mindkét fél alávesse magát a kivizsgálásoknak,. HA most is ez a probléma tárgya köztetek, akkor sajnálom :( nem tudom hogy lehetne apádat jobb belátásra bírni.

Kép
gaby25

Coca, oks!

Monyó, erő legyen veled!

Kép
kata05

MOnyó nagyon drukkolok, hogy minden ok legyen, és ne legyen kenyértörés.

uram 16 kor elindul, utána nekem is jó.

görbe? én nem fűzök hozzá nagy reményt, mert ... nem :lol:

KAt szavadon fogunk, meg snufit is!
Vendég

Hahó!

Boni! Nem biztos, hogy nem lesz semmi ebből a görbéből :wink:
Egyébként meg drukk ezerrel!

Katica! Örülök, hogy jobban van a kicsi, akkor csak így tovább! :wink:
És tök jó, hogy elindultatok!

Monyó! Drukkolok, próbálj okosan érvelni! Ha használ...

Zöldi! Rossz nézni ezt a reszelőt, kirázott a hideg :shock:

Bimi! Tök jól van már Miksa. Kb. egy órája reggelizik, állandóan elrohangál, és eddig összesen fél pohár tej fogyott :roll: :wink:

Nálunk semmi különös, a szokásos 4-5 éjszakai pisi, és mostanában nagyon fáj a nyakam reggelre. De se háton, se hason nem tudok feküdni, oldalt meg ez van. Nincs több variációs lehetőség, ez van, pedig már a szopipárnát is bevetettem. Majd megyünk 4D-re valamikor lassan, most nyílt egy itt Dunakeszin.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Boni, jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!

Coca, nem tudok olyaféle fogyós tickert csinálni mint a tied. :cry: Mi a current, targed?

Kép
kata05

jó reggelt!

ma nem mentem dolgozni, mennem kell be az egyetemre délelőtt.
de holnap még megyek, aznap lesz az évzárás.

boni: drukkhegyek mennek mára++++

szép napot!
délután bővebben írok....

kati
katica30

Szirom
örülök hogy hamar rendbejött Miksa, akkor ez tényleg ilyen rövid lezajlású lázas nyavaja volt :P :wink: várjuk a sztárfotót :D

Boni, coca, és aki még akar jönni :wink:
akkor tali fél 5 :?: hol :?: :roll:

Kép
gaby25

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?