Hajnus és Gabó,
örülök, hogy kicsit jobb volt az éjszakátok!!
Hajnus,
még ilyen gyakran szokott szopizini Bence? Hűű, nem semmi...
Ne érezd magad rosszul, sztem. A szopi persze a legjobb dolog nekik, na de mindenáron??

Sztem ha még meghagyod az estit, az is jó neki. Előbb-utóbb úgyis az lesz, hogy elválasztódik.
A napernyő meg tényleg furi volt.

Úgy képzeljétek el, hogy szépen összecsukva keresztben a kémény "tövében" feküdt. Mintha csak ott lett volna a helye. Tök egyenesen, vízszintesen, nem ferdén, mintha csak mi tettük volna oda.
Mondjuk én aznap hajnalban hallottam valami robajt, fel is ébredtünk, de nem tudtuk mi az. Reggel kérdeztem anyut, nem vitt-e valamit el a szél. Azt mondta csak a medencét vitte arrébb. Akkor ugyan megfordult a fejemben, hogy annak nincs akkora hangja, de nem is foglalkoztam vele, hisz nem hiányzott semmi. Vagy csak nem vettük észre...

És ugye azért hallottuk mi, mert a konyhaablakhoz tök közel van, a konyha meg szemben van a hálószobával.
Régebben volt olyan, amikor még se garázs nem volt, se kerítés a teraszon, hogy levitte az asztalt és nekivágta a kocsi szélvédőjének...

Igen, betörött...
Na de most jó idő van, meg hétvégén is az lesz!!
Szombat du esküvőre megyünk, Gábor csapattársa nősül. Mi is megyünk Dorkával, Gáborék meg mezben sorfalat állnak
Este meg grillezünk. Már megvettem a fini kolbászt meg husit, mustárt, fűszert, holnap be is pácolom, nyamnyamnyam...