Sziasztok,
Most is vasalnom kellene, de ma már eljutottam oda, h. se nem festek, se nem takaritok. Nem mondom lenne még mit szépitgetni, de Z. szerint már tulzás igy is, amit csinálok, mert a vevő első dolga ugyis az lesz, h. kifesteti a lakást.... én ezt jól tudom, ráadásul tényleg nem koszosak a falak, még Zalusra sem lehet egy szavam se, mert az erkélyajtót ugyan naponta is lemoshatnám, de a falakat nem taperolja. Persze ahogy lenni szokott sokkal lassabban haladt sk. a munka, de jó munkához idő kell és még igy sem tökéletes.
Dóra,
Petit Isten éltesse névnapján, de még ilyet se hallottam, h. valaki délben már leirja azokat, akik nem köszöntöttek. Szerintem eszébe fog még jutni Peti a rokonoknak, barátoknak. Mondjuk én erre a köszöntés témára egyáltalán nem vagyok faksz(x?)nis.
Zalusnak én is vettem 3 pár Superfitet 1 áráért a babaszobán, de ezt Anitával már megbeszéltük. Zalus most 23-as szandit hord. A 22-ese szinte semeddgi sem volt jó rá, mert tavasz elején vettük, akkor még itthon volt szandija, tehát még arra sem fogtuk be, de mire már kellett volna az utcán ki is nötte. Párszor ráadtam, de lógott elől a lába.
Anita, Amugy meg nem pont arról van szó, h. a cég a mérethez hozzákalkulálja azt, h. zárt v. nyitott-e a cipö? Én csak kutyafuttában olvastam, mert bár már nekünk megvan a bölcsis, a téli és még a tavaszi szandink is, de ha valami jót látok vevő lennék, ezért be-be szoktam nézni.
Petra, Nagyon örülök, h. indul nálatok a tesóprojekt. Na és gondolom milyen jó, h. maradsz otthon. Igy a bölcsi is ugrott? Amugy nem viccből kérdem, de ha azon a környéken vennénk lakást (most épp ott van egy pot. jelölt), mi átvehetnénk a Bence helyét a Malom utcán? Na jó, tudom ilyen nincs, mert akkor nyilván a rangsorban következő elöbbreugrik, de talán lenne protkónk és .... ????
Annamari, Mire válaszoljak? Bocsi, de leirod mégegyszer, mert valszeg vak vagyok, de nem találtam meg a kérdéseid. Ha nem a bankkártyám pinjét kéred szívesen.
Anita3, Mikor ilyen sokat ébren kibíró kisbabákról olvasok elképedek. Hogy bírta Dorka alvás nélkül annyi ideig és éjszaka is? De ilyenkor másnap gonodolom egész nap húzza a lóbört. Lehet a frontokra érzékeny.
Valóban nem csörgettelek meg, mert 1. boldogultunk, 2. ez nagyon pepecsmunka volt, tehát idő és türelem kellett hozzá. Én meg alvásidőben és amikor Zalus tv-zett, v. a kiságyban volt ráértem. Amugy egyszer akart ő is festeni, adtam a kezébe egy száraz ecsetet, amivel nagy büszkén "lefestette" még az erkélyajtót is és azzal túl is jutott az újdonság varázsán.
Jolka, Már baromira elkéstem azzal, h. jó utat kívánjak nektek, de sokat gondolok rátok, mert irigy vagyok ám nagyon, remélem nagyon jó időtök van és te is tudsz pihenni.
Most tényleg megyek vasalni, bocsi, ha valakinek nem válaszoltam.
Szép napot.
Tünde