A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007-ben fogok szülni - Babái-Mamái

Babzsák köszi az infót. Holnap okosabb leszek majd a dokimnál.
Nagyonjó orvos,ugyhogy én hiszek neki,de majd ugyis elmondja,ha van vmi. :)

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Mi is kicsit felhúzuk a kukin a bőrt,és megtisztitjuk neki. :)

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

http://hu.wikipedia.org/wiki/HPV#Teend. ... set.C3.A9n

Na kellett elolvasnom. Most már beképzeltem magamnak,hogy rákos vagyok. :( Remélem a dokim holnap megnyugtat.

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

bbetti:nálunk is ez volt, h más helyen nyűgi volt Réka.
babzsák: ha valaki császárral szült, ott is érvényes amit írtál, h lesodródnak a méhnyaknál a sejtek??
judithappy:sztem mindegy ki kapja a családi pótlékot...

Kép
gyanixi

boszibaba:én szerintem ne parázz, babzsák meg ugye ért ehhez, mert ezzel foglalkozik...

Kép
gyanixi

Boszi!!!

Dehogy vagy rákos!!!!!!! Nem is leszel! Csak az a furcsa nekem,hogy tényleg indokolatlan szülés után HPV-t nézni fél éven belül...

Gyanixi! Nem,ott nem sodródnak,mert ki se kell tágulni,stb... A 10 cm-es tágulás,a méhnyak felszedődése és maga a szülés távolítja el a felszíni sejtréteget.

Kép
babzsák

Lányok! Egy gyors kérdés! Nem tudjátok megmondani nekem a Magyar államkincstár nyitvatartását? Ami ott van a Tb mellett? Mert mennem kéne, mert megváltozik a bankszámlaszámom, és át kell iratni, de a net egyszerűen nem nyitja meg nekem azt az oldalt! Valaki, ha tudja irja már meg nekem könyi! :?
Pénteken mennék vagy hétfőn, ugyhogy ez a két nap kéne!
Köszike!
Most rohanok, mert Kyra nagyon nyűgös tegnap óta...szerintem fogzik... :roll: :shock:

KépKép
KépKép
akíra

[quote="babzsák"]B írta:babzsákoszi!!!

Dehogy vagy rákos!!!!!!! Nem is leszel! Csak az a furcsa nekem,hogy tényleg indokolatlan szülés után HPV-t nézni fél éven belül...

Gyanixi! Nem,ott nem sodródnak,mert ki se kell tágulni,stb... A 10 cm-es tágulás,a méhnyak felszedődése és maga a szülés távolítja el a felszíni sejtréteget.

Ezt olvastam:
A terhesség egyik velejárója hogy az immunrendszer a magzat kilökődése éredekében, legyengül, és ezért mutathatnak ki a HPV-t

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Mi????
A magzat kilökődése érdekében????

Legyengül,de azért,hogy ne lökődjön ki. Na de ki a terhes? És HPV-t nem mutat ki semmi,ha nincs...Inkább HPV gyanú szokott lenni,ha van egy P3-as citológia terhesség alatt...
Na mindegy,a lényeg,hogy ne izgasd magad semmiképp. Ha bízol az orvosodban,hallgass rá,én nem vagyok orvos. Csak a mikrobiológiai részéhez értek valamelyest. Da ha kérdésed van,nyugodtan...

Kép
babzsák

Babzsák köszi,aranyos vagy,kicsit megnyugodtam. :)

Akíra ment privi! :D

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Na felélénkült a topic:)!!!

Hát ezt a HPVs dolgot én sem értettem a múltkor mikor Boszi írta...és megkérdeztem a dokim a 6hetesen h miért nem csinál nekem ilyen szűrést..és Ő is kb így magyarázta el nekem mint amit Babzsák írt...hogy állítólag elég a rákszűrés,m ott kimutatná a gyanút..vmi P2 v mi az anyám...és elég akkor vizsgálatot csinálni...na mind1 én nemtudom sima egyszerű földi halandó vagyok aki ezekheza dolgokhoz már kevés...

KUKI TÉMA!!!!
Bár nekem kislányom van,a sógornőmnek a kisfia most múlt 1 éves..neki is azt mondták NE CSINÁLJANAK vele semmit majd lejön magától...így is tettek..na az lett a vége h 2hete feltépték a Rolandnak a kukiját,m begyűlt alatta a cucc!!!és baromira fáj neki utána pisilni m csípi,sógornőm ha márcsak hozzá akar érni szegényhez ott,már sír..sztem nem éri meg...csak amennyire engedi inkább huzogassátok 3hónapos kortól-nem kell erőltetni-és szépen lassan majd lecsúszik gondolom!!!

Vtam ma csontkovácsnál,m baromira fáj a hátam főleg szoptatáskor,biztos szarul tartom magam,vagy nemtudom...anyám úgy kiroppantott mindenem h azt hittem ottmaradok az ágyon...de azóta jó...

Kép
nikky

Judithappy
Nekem a kórházban azt mondták, hogy húzogatni kell a a pöcörőt, a gyerekorvosunk, meg kitért a hitéből, hogy milyen hülyeségeket beszélnek a kórházban, és egy éves koráig ne nyúljak hozzá, csak ha látszik valami kis fehérség, akkor azt tisztítsam ki, de eddig olyan nem volt, így nem bántom!

Ehhez a HPV dologhoz nem értek, de a nődokim azt mondta, hogy ő még a rákszűrést sem csinálja meg a szülés után csak 6 hónappal, mert addig mindeféle eltérő eredmények lehetnek, addigra viszont minden helyreáll. Szóval nekem majd ősszel lesz rákszűrés!

A családi pótlékot én igényeltem, de igazából mindegy szerintem.
Csak akkor van gond, de ilyen senkivel ne történjen, ha apa igényli, és elváltok a gyerek ugye nálad marad a pénz meg hozzá megy. Mert akkor még ha te is veszed fel, az apának vissza kell fizetni. :shock: Mi így jártunk, mert a férjem elvált, és már van egy lánya, és ugyan az ex vette fel a pénzt, de nem lett módosítva a folyósítási név, így a Kincstár vissza akarta velünk fizettetni, mikor nem is mi vettük fel. Hiába nyilatkozott az ex, hogy utolsó fillérig ő vette fel, nem érdekelte őket, szóval per lett belőle, és képzeljétek, a párom elment a bírósági tárgyalásra ügyvéd nélkül, és megnyerte a pert a Kincstár ellen. Szóval nem kellett visszafizetnünk! Na ez a nem semmi. Ja, persze ő nem ügyvéd...

És ma megvolt az első "nagy" bevásárlásunk a Corában Marcival a bébihordóban. Eddig ugye nem mertünk elindulni vele, hogy nehogy végigordítsa az egész boltot, de ma megpróbáltuk, és olyan, de olyan ügyes volt. Ugye nálunk a a hasonalvás miatt van gond, mert a bébihordóban nem tud elaludni...
Végig nézelődni, és a végefelé azért elfáradt, de azért nagyon büszke vagyok rá, ki sem kellett venni. Persze mikor hazaértünk, letettük hasra a kiságyba, és már aludt is. Azóta is alig mozdult még meg. Szerintem csoda tetszett neki az a sok színes dolog!

DE bekerültünk a sok "ügyetlen" szülő közé. Mr bocs, senkit nem akarok megbántani, dehát ez van. Szóval a bébihordónk, mint kiderült egy kicsit labilisan áll meg bevásárlókocsin, és a pénztárnál szegény Marci a bébihordóval együtt beleborult a kocsiba :shock: Szegénykém, nagyon megijedt, de be volt kötve, és csak oldalra dőlt, de az én szívem úgy elkezdett dobogni. Most már jót mosolygok az egészen, mert csoda vicces lehetett így látni külső szemlélőnek. A párom gyorsan elment vele sétálgatni, de egy kis szipogás után rendben is volt a dolog :lol:

Egyébként ezt a szalmonella dolgot még a gyerekdokink sem hiszi el, de majd kiderül, hogy én az vagyok-e, de mivel egyikünk sincs a kórházban infúzióra kötve, így elég gyanús a dolog!

Az éjszakánk viszont kb. 5 hete nem volt ilyen mozgalmas. Marci még este fél 11-kor evett, és hajnalaban fél 5-kor már kelt. Nem tudom mi volt vele, de lehet most van a 3 hónapos fejlődési ugrása??? Vagy ennyire kevés volt mosta tejcsi este? Hát nem tudom, most napközben fejek, és legfeljebb este megkapja pótlásként, hátha akkor jobbat alszik :roll:

Ja és még egy utolsó téma: Jó hogy olvasgatlak titeket, mert ebből merítettem erőt. Tegnap a párom elment a barátjával sörözni, mert lelki fröccsre volt a barátjának szüksége. Hát mit ne mondjak, marhára nem örültem neki, mert egyedül fürdettem, altattam, stb. Ráadásul Marci ugye egyáltalán nem akart elaludni, de mivel írtátok, hogy néha el kell engedni őket, így összeszorítottam a fogam, és nem balhéztam. Mondtam ugyan naki, hogy jó lenne, ha nem maradna sokáig, és képzeljétek, 10-kor már itthon is volt, és 8 előtt ment el. Úgy örültem neki, hogy tényleg nem azért ment el, mert neki hiányzott csak a barátja miatt. Szóval magamra is csoda büszke vagyok, hogy nem vesztünk össze emiatt a 2 óra miatt!!! Ilyen még nem volt, merténezekért folyton balhéztam :oops:

Na most már télyleg eldugulok, csak annyi minen történt, és ma szerintem már nem nagyon tudok jönni!

Kép
Kép
nikole

Nikole
Gratulálok az "önmegtartóztatáshoz"!!!!Mármint érted hogy értem..???A férjed miatt hogy elengedted!!!:)

Sch Judit
Igen nagykádban van a fürcsi m olyan hosszú(60cm) hogy a kiskádban már nemtudom pancsiztatni rendesen..pont akkora mint a kád,én meg szeretem őt huzogatni fől-le..h szokja majd a a babaúszás miatt...

Családi pótlék
sztem mind1 ki veszi fel...nem függ a fizetés mennyiségétől...viszont ebbe nem is gondoltam bele amit nikole írt..hát van benne vmi...

Kép
nikky

Hát én nem tudom mi van Marcival, de lassan végigsírom vele az etetéseket :cry:
Elkezd szopizni, és kb. 3 perc után elkezd üvölteni, de nagyon. Sétálgatok vele, megnyugszik, jó esetben eszik tovább, rossz esteben, mint most, nem, csak sír és sír, sőt üvölt, majd ki ugrik a kezemből, vígasztalhatatlan. Úgy éreztem, hogy kevesebb a tejem, így fejtem ma, és azt gondoltam hátha az a baj, hogy nem jön több a ciciből. Előkaptam hát a lefejt tejet és megpróbáltam cumiból odaadni neki. Persze hogy nem kellett -bár még sosemkapott tejet cumisüvegből - , újra cici próba az sem. Erre letettem a kiságyba, és elhalgatott és már alszik is. De most ébredt, egy 2órás alvásból??? Mitől fáradt el ennyire? Na jó az üvöltésben biztos, de mikor kezdte csak nem volt álmos???

Hát én már alig várom, hogy lehessen hozzátáplálni, ill.hogy egyen rendes kajákat, mert én ezt nem nagyon bírom így. És még 3 hónap??? Gondolom a tejem is szép lassan elfogy addigra, sőt, ha így folytatjuk az idegtől még hamarabb is.

Egyébként az ínyén elöl fent, látok két kis fehér pöttyöt a két felső fog környékén, de gondolom azért még csak nem kezd kibújni a foga??? Ráadásul egyszerre mind a kettő? Az ínye egyáltalán nincs megdagadva, és az ujjammal sem érzem, hogy ott lenne valami, csak látom. Mondjuk ez megmagyarázná, hogy ennyire nyűgös mostanában, és néha olyan fájdalmasan sír fel, és folyamatosan rágja az öklét, folyik a nyála, stb. De szerintem, akkor is korai még...

Szóval most fogalmam sincs, hogy fejjek, vagy ne fejjek, mert igazából mindkettőből evett, de szerintem szinte semmit. Mit csináljak??? Szerintetek miért ilyenmacerás minden szopi??? HELP!!!

Kép
Kép
nikole

nikol:

mi pont az ilyen esetek elkerülése miatt megyünk két bevásárló kocsival.az eggyikben a patrik van a másikba meg pakolunk.nekünk mondjuk volt 4 hordozónk és eggyik sem ált meg a kocsin.ahogy rátettem csuszott is előre :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: szerintem ti is csináljátok így.és akkor tuti hogy semmi ilyen meg még hasonló sem fog történni.

képzeld ti még "szerencsések" voltatok.

mikor szülés után először vittük bevásárolni akkor egy anyuka egyedül volt ott a kisgyerekkel aki kb 1 hónapos lehetett és egy pillanatra ellépet a kocsitól,egy bunkó nő meg nemtudta kivárni még szemből elmennek a kocsi mellett és elkezdte tolni azt amelyikben a baba volt.a hordozó meg elkezdett lecsuszni és a 2 koszi közé esett fejjel lefelé.
párom odafutott mert mindenki csakl ált ott és megfordította a hordozód.hát a kisgyereknek ömlött a vér a fejéből.akkor ért oda az anyuka aki ezt látvánn elájult.mentők vitték el őket.

utánna találkoztonk séta közben és elmondta az anyuka hogy agyrázkódása lett a babának és még nem tudni hogy lessz e maradandó károsodása.8 öltéssel varták össze a pici fejét.

a nő meg még csak bocsánatot se kért.hanem a férje adott nekik egy nagyobb összeget.

de ez már nem segít a babánn ha ne adj isten valami baja lessz.

ugyhogy csajok óvatosan a bevásárlásnál!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kismama18

Hú Kismama a hideg is kivert attól amit írtál. Nem is tudom merek-e így vásárolni többet, de az biztos, hogy nagyon vigyázunk!

Kép
Kép
nikole

Jesszus! Ez tényleg borzasztó volt még olvasni is! :cry: Remélem azért nem lett semmi baja a kicsinek, mármint hogy maradandó!
Mi sem tudjuk feltenni a hordozóban Balázst. Azt hittük, mi vagyunk bénák, mert olyan sokan viszik úgy, hogy keresztben van a gyerkőc. De akkor vszleg a hordozó nem passzol, mert nekünk is le akar csúszni. Mi mindig beletesszük a kocsiba és körbepakoljuk cuccokkal. Bár ez a 2 kocsis megoldás tényleg jobb. :oops:

Nikky!
Mi is megyünk majd babaúszásra, talán augusztustól! Most építik nálunk az uszodát (mondjuk nevetségesen kicsi lesz, de legalább lesz!) és augusztusban már lesz próbaüzem. Azt mondta a csajszi, aki majd tartja, hogy próbaüzem alatt már kezdődik az úszás a kicsiknek. 1200 forint lesz egy alkalom, az 5-ös bérlet meg 5000. Máshol mennyi? Valaki már írta, csak elfelejtettem.

Nikole!
Lehet, hogy van összefüggés a sírás és Marci betegsége között, nem? Talán most kezdett el fájni vmije? De lehet, hogy csak tényleg fáradt. Balázzsal is most vagyunk túl egy olyan síráson, hogy azt hittem orvoshoz kell vinni. Még sose sírt ennyire. Cici sem kellett neki, csak sírt-sírt. Aztán nagy sokára elfogadta a cicit. És be is aludt tőle szerencsére. De fogalmam sincs mi baja lehetett. Nem ijedt meg, nem volt éhes(előtte kapott), nem hiszem, hogy a hasa fájt, szóval el nem tudom képzelni mi volt a baj. :?

Ha felébredt próbáld meg megint cicire tenni, szerintem most már kell majd neki.

sch.judit

kismama,
Ez horror, amit írtál!!! szegény kisbaba :cry: Mi is 2 bevásárló kocsival szoktunk menni, ez így biztonságosabb, mint hogy feltenni a hordozót az egyikre. Egyszer kipróbáltuk, de folyamatosan csúszott előre.

Nikole,
Marci nem vérszegény? Csak azért kérdezem, mert Márk is ugyan ezt csinálta, nem akart enni, nagyon aluszékony volt, és sokat sírt. Kiderült, hogy vérszegény.

judithappy,
nagyon édes a kisfiad! Szép baba!

Kép
dijcsi

Sziasztok!

Na,mostanában csak olvasok,azt is NÉHA..Némi szabadidőmben Radicseráékhoz szoktam menni,de már ügyesen belejött a dolgokba :D .

Viszont nálunk nyaralnak a tesóm gyerekei (8 és 3 évesek). Jó ég, 5 gyerek!!!!!! Hát nem tudjátok,mi van itt!!!!
Na,mennem is kell.... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Sziasztok!

Boszibaba nekem 3 éve lett egy p3-s citológiám és akkor mondták hogy van hpv vírusom de nem tipizálták. A dokim mondta hogy gyógyszer nincs rá de a szervezet le tudja küzdeni és nekem már nincs. Biztos nállad sincs semmi gáz. A gyógyszert lehet gyulladás miatt írták én is kaptam.
Ritkán írok ide de mindíg olvasom amit írtok. Teszek fel Balázsról képet. Kép Kép Kép
KépKép
rena10

kismama : ez aztán nem semmi a nö miért nem jelentette fel a másikat? még tanuk is lettek volna.Hülye barom megérdemelte volna hogy meghurcolják azért mert ilyen türelmetlen volt.Tuti nem volt gyereke. szörnyü milyen figyelmetlenek az emberek.

Sch. judith: igen netezek a háttérben :):):) persze hoyg a babanetre írtam :wink: :wink: :wink:

Boszibaba: nekem a terhességem elején volt p3-as citologiám. doki nagyon aranyos volt elmagyarázta hogy ez még nem ok a bánkódásra mert bármi lehet akár egy kis gyulladás stb. Mint kiderült nekem csak gyulladás volt mert nem volt rákos sejt a leletben vagy valami ilyesmit magyarázott és még októberben megismételték a rákszürést és akkor már csak p2-es volt szóval ne aggódj minden rendben lesz :):):):):):):):

nika70
Salgótarján

Sziaszotk!

Hát a bevásárlókocsis történet nem semmi, tuti megöltem volna a nőt!

Szerencsére mi nem így vásárolunk, eszembe se jutna a hordozót feltenni oda, annyira balesetveszélyes! Nálunk vagy visszük a babakocsit, és tologatjuk, vagy pedig kenguruval történik a vásárlás! Azt hiszem ez még mindig biztonságosabb mint a kocsin a hordozó! :roll:

De tényleg óvatosan, nehogy valakinek valami baja legyen! Kyra is multkor hogy kiesett a kocsiból...nem kívánom azt az érzést senkinek! Napokig alig mertem megfogni Kyrát! :shock:

Szóval nektek nem fájt a csontotok, ahogy húzódik össze? Egyedül én vagyok ilyen nyomorék? Hihetetlen fájdalmaim vannak! :? :cry:

KépKép
KépKép
akíra

akíra: nekem is nagyon fájt mindenem, írtam is régen ide.A hátam pl iszonyatosan, meg a lábaim és nekem is szülés után ilyentájt. A hátam pl azt gondolom, h a szoptatástól, de volt, h a jobb lábam napokig zsibbadt is, persze be is képzeltem magamnak mindent, a hátfájás miatt még tüdőszűrőre is akartam menni-csak szoptatósokat nem szűrnek-, mert azt hittem a tüdőm fáj!! :roll:

Kép
gyanixi

Sch.Judit
Fogalmam sincs, hogy Marci betegsége összefügg-e a sírással. Már egy ideje csinálja, de mivel nem tudom mióta van ez a baci benne, így nem tudom azért van-e.

Egyébként tegnap beszéltünk az ismerős gyerekdokival, aki megnézte Marci leletét, és mondta, hogy tényleg van benne baktérium, ami a szalmonellában is, de ő természetesen nem is gondolja, hogy szalmonella lenne. Mondta, hogy nem anyatejen keresztül kaphatta meg, lehet bennünk van, csak ugye rajtunk nem jön ki semmi. Most engem megzézünk, és ha én negatív vagyok, a páromat is, de lehet belőlünk már ki is ment...
Szóval a lényeg, hogy mondta nyugodjunk meg, mert semmi komoly! Tök jó, hogy ő épp az ellenkezőjét mondta, mint a kórházban...

Egyébként ma reggel Marci már evés előtt elkezdte a nagy sírást, negyed óráig ordított, majd megnyugodott és szépen szopizott. SZóval kezdem azt gondolni, hogy nem a cicivel függ össze, csak eddig épp akkor jött rá! Nem egyszerű, de tegnap mértük, 5,23 kg, szóval 130-at gyarapodott egy hét alatt. Így azért nyugodt vagyok, mert nem fogy, sőt hízik, tehát csak eszik eleget!

Dijcsi
Marci vérszegény egy kicsit, de a kórházban azt mondták, hogy 3 hónaposan vannak a babák abban a korban, mikor szinte mind vérszegény, mert az anyától kapottat már feldolgozták, ő pedig most kezdi termelni. Szóval azt mondta szedjem továbbra is a vasat, és pár hét múlva meg kell ismételni a vérvételt, és kiderül, hogy alacsonyabb lesz-e neki, vagy sem, és ha igen, akkor kap rá valamit. Addig nem akarja kezelni.

Akíra
Nekem nem fáj a csontom, a hátam és a derekam viszont annál inkább. Van mikor hajnalban már alig tudok feküdni. Viszont tegnap egész nap úgy húzodott a hasam, mintha meg akarna jönni. Remélem azért még nem...

Kép
Kép
nikole

csajok: ma Réka csak alszik, én meg szédelgek...remélem csak az idő teszi...
ja...ma lessz meg a kaki eredménye Rékának, izgulok is...áááááá

Kép
gyanixi

Gyanixi
mindenképpen írd meg az eredményt, remélem minden negatív!!!

Kép
Kép
nikole

oké

Kép
gyanixi

Hú, de régen írt már valaki!

Gyanixi!
Eredmény :?: :?: :?:

Nikole!
Én is reménykedtem, hogy még nem jön meg egy darabig, de 3 hónappal és 2 nappal a szülés után nekem megjött. :?
Pedig csak szoptatok és így reménykedtem. Olyan jó volt ez az 1 év, nem volt erre gondom, most viszont kezdődik megint. Na, mindegy!

sch.judit

Itt vagyok!
Az eredmény negatív lett, hál Istennek, de a mai kaki bűzös volt, így kértem, h gombára is tenyésszék ki, mert arra nem kért vizsgálatot a dokinő! Így most megint vittünk kakit, sőt a dokinő még1x kért bacira is tenyésztést!!A biztonság kedvéért! :roll:
egy mai kép: Kép

Kép
gyanixi

sziasztok!

gyanixi:

asszem neked volt ilyen pup a vágásodnál??!!elmúlt már???

mert most nekem van.és nagyon fáj.még ha csak a bugyim ugy ér hozzá akkor is betudnék sz..ni a gyönyörtől :oops: .anyum mondta hogy annó neki is volt de nem emlékszik mennyi idő alatt múlt el.

ma nem tudtam tőle megfürdetni a Patrikot.annyira szar volt hajolni.ugyhogy odahívtam anyum és ő fürdette.meg a drágámnak mániája a vágásom rugdosni mikor törlöm.asszem ma összeestem volna.

na nem nyavajogni akarok de tényleg marhán tud fájni.

a bevásárló kocsis történettel nem akartam elriasztani senkit attól hogy vigye magával a babát.csak azt akartam hogy akik eddig így vásároltak azok inkább ne tegyék fel többet úgy a babát a kocsira.tényleg inkább toljatok 2 kocsit.vagy a babakocsit kell vinni,mint valaki írta is.csak az nekünk azért nem jó mert mi 7 emberre vásárolunk ha viszem a kocsit is akkor fele cucc férne csak el a csomagtartóban.mert nem kicsi a kocsink,és a csomagtartó sem de azért 7 emberre lehet vásárolni.és még így is 2 szer megyünk egy hónapban.és mind kérszer tele tesszük az üres kocsit,amit a Patriknak veszek az meg a hordozó mellet van.és én azért tudok vásárolni.főleg a töpinek.szóval 2 szer másfél kocsi cucc.ugyhogy nálunk a babakocsi mint "utas" szóba sem jöhet. :lol: :lol: :lol:

na eldugulok.és aszem alszom is.

csajok próbáljatok többet írni!!!!!!!!!!!!!!!!
kismama18

Sziasztok!
Gyanixi:na az már jó,hogy negatív lett az eredmény!Az én kislányomnak olyan büdi a kakija,hogy néha el sem hiszem,hogy egy ilyen pici emberke ilyet tud kakilni!Szépek vagytok!

Kismama:szerintem menj vele dokihoz ha annyira fáj!Nehogy nagyobb baj legyen!

Barbamami:hát nem lehet egyszerű!Kitartás!

A kicsi lányom tegnap megfordult és azóta is ezt gyakorolja,de még csak egyszer sikerült!!!

KépKép
vicuska

Gyanixi
Örülök, hogy negatív lett, de látom nálatok is jó a helyzet, ha neked kell kérni vizsgálatot a doki helyett...
Nekünk most iszonyatosan zöld a kakink, és nincs szaga :shock:
Lehet a gyógyszer színezi neki vagy csak most ilyenje van, nem tudom, de legalább nem annyira nyálkás :)

Sch.Judit
Hát nem irigyellek a mensi miatt, de úgy tűnik az enyém még várat magára, szerencsére :lol:

Nekünk akkora babakocsink van, hogy nem fér be a kocsiba, csak ha levesszük a kerekét, mert az is akkora :oops:
A hétvégén mentünk kutyakiállításra, és mivel borús volt az idő, nem mertünk elindulni gyalog, így hát bepakoltuk a babakocsit az autóba, de csak az első ülésnél fért el, és a párom alig tudott tőle vezetni. Szóval megbeszéltük, hogy ez volt az utolsó városon belüli babakocsi autóban utaztatás :cry:
Szóval nálunk ez nem megoldott, és a kengurut már próbáltuk itthon Marcival, de szerintem még kicsi hozzá. Háromféle kengurút is kaptunk, de egyik sem tetszett neki. Majd azért lehet megint megpróbálom szoktatni egy kicsit, hátha megtetszik neki. Nektek milyen van? Kifelé vagy befelé nézős, mert Marci csoda szeret nézelődni, mikor fogjuk, mindig a kis háta van felénk, ezért gondoltam, hogy a kifelé nézős kenguru is tetszeni fog neki, de eddig nem úgy tűnik. Kár :cry:

Tényleg egyre kevesebbet írtok! Vagy csak nyár van??? Bár az idő most egyáltalán nem olyan sajnos!

Kép
Kép
nikole

Ja és Vicuska gratula a kislányodnak!!! Marci is egyik nap többször is produkálja, máskor meg nyöszörögm hogy fordítsam meg!

Kép
Kép
nikole

Itt vagyok. Hát tegnap már erőm nem volt írni,meg persze még nem is vagyok megnyugodva,mert hát ez és ez van.

Na akkor pontosabban:

Tegnap 18-ra értem oda a dokihoz. 3-an voltak előttem,de azt hittem sosem jutok majd be.

A doki nagy örömmel fogadott,Gabika felől érdeklődött . Vittem neki új képet,ami megint bekerült az aktuális albumába. Nagyon tetszett neki,és hiányolta,hogy se ő se a párom nem jött velem,de megígértem neki,hogy majd nemsokára elvisszük megmutatni,mert csak képről látta.

Na szóval 51 és 59 típusú magas fokú vírus fertőzésem van.(HPV) Az hogyan és mikor alakult ki nem lehet tudni. Kérdezte,hogy nem-e vagyok rosszul. Szerencsére nem,remélem nem is leszek későbbiekben sem.

A rákszűrés csont negatív,de az ördög sosem alszik,lehet most akarna valami kialakulni,azért sürgősen ki kell a szervezetből irtani,mert ugye az méhnyakrákot okoz sajnos. L Ha meg valakinek az lesz,nem kell részleteznem mit csinálnak vele….

Műteni se kell még,és remélem nem is került erre sor.

Most kaptam sok immunerősítőt,azokat kell szednem. Ősszel újból HPV szűrés és rá 1 hónapra pedig rákszűrés.

Nagyon remélem minden rendben lesz,mert nem szeretném,ha valami rossz történne velem. A párom így is tiszta depis miattam. Fiatal vagyok,és még sokáig szeretnék élni,elvileg még babát is nagyon szeretnék,meg persze fel is akarom nevelni,látni ahogy neki is gyereki lesznek majd.

Elég szomorúság nekem,hogy a családunkban van egy nagy beteg most.

Kismama az a történet nem semmi! :shock:
Gyanix iszépek vagytok,és biztos minden rendben lesz! :)
Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

kismama: én voltam a hegemmel dokinál és tetrán kenőcsöt írt rá és jegelnem kellett és ettől el is múlt, sztem próbáld meg ezzel és ha nem múlik el pár nap alatt, akkor menj el. Azt mondta a doki, h ilyen előfordul, h egy-egy varat begyullad, egyébként nekem is mindig ott rugdosta Réka pelenkázásnál...én kidoptam 4000 Ft-ot ezért a "kis" problémáért, mert én olyan pánikolós vagyok, h egyből rohanok, mondjuk fájt is nekem is rendesen, de azért mondom, h előszőr próbáld meg a kenőcsőt + jeget, hátha +spórólsz pár ezrest!!

Kép
gyanixi

boszi: ne szomorkodj, annyira szeretnélek megvígasztalni, mert tudom milyen az, amikor az ember betegségtől félve mindenféle szomorúságon gondolkodik!!Nyugi, minden rendben lessz, a dokid nem nyugtatott?Annyira életvidám, energikus vagy, komolyan mindig irígyellek, h mindig pörögsz, ne hagyd el magad, hisz ez nem komoly...

Kép
gyanixi

boszibaba: és mit mondott a doki, h mit ért azalatt, h nem vagy-e rosszul? Mit kellett volna érezned?

Kép
gyanixi

Boszi!

Ezek a típusok a low risk csoportba tartoznak,tehát szinte egyáltalán nem hajlamosítanak a méhnyakrák kialakulására. Főleg,ha a citológiád is negatív! Tehát nyugodj meg,semmi baj nem lesz! Egyáltalán. Ha magas kockázatú típusod lenne(16,18,66),és a citológiád egymást követően 3x P3 lenne,akkor esetleg konizálnának,ami azt jelenti,hogy egy kb. egy cm darabot levesznek a méhnyakról lézerrel. Egyébként ez a műtét szinte ambuláns,reggel szokták végezni,utána pár óra megfigyelés,és kész.

Amit megtehetsz, az tényleg csak immunerősítés. Vitaminok(A és E),sok gyümi,és kész.

És téééényleg ne aggódj,egyáltalán nem súlyos a dolog. Persze pár hónap múlva nézesd meg,de semmiképp ne idegeskedj!!!

Egyébként még most sem értem,hogy honnan a fenéből kaphattad el, bár már hallottam olyat is,hogy uszoda,WC...

Kép
babzsák

babzsák: segíts légyszi....nekem beindult rendesen a szülés, ki is voltam tágulva kb 6-7 cm-re, csak császárral kellett befejezni...szóval nekem mikor érdemes elmenni rákszűrésre? és ha valami lenne, ahogy boszinak is, milyen rosszullétekkel járna? mert boszitól ezt kérdezte a dokija, h nem volt-e rosszul? :?:

Kép
gyanixi

Félreértés!

Semmi tünet,semmi rosszullét!!!
Esetleg lehet hüvelyi viszketés,folyás,stb, de ekkor már vegyes fertőzésről van szó. A HPV-nek nincs tünete,vagy max. akkor,amikor kialakulnak a szemölcsök. (Ugyanis ennek a vírusnak a bőrön kialakuló típusai okozzák a közönséges szemölcsöket is,tehát ha kezeteken van ilyen,stb, akkor az is a HPV vírus...egyébként Boszi! Nem lehet,hogy erről szó? Tehát neked,vagy a párodnak nincs a kezén szemölcs????)

Szerintem Gyanixi te is várd ki az 5 hónapot,tehát pár hetet,és megcsináltathatod.

Egyébként itt a munkahelyem webcíme,ezen az érdeklődőknek szóló rovatban korrekt válaszokat kaptok mindenre!
www.genoid.net

Persze kérdezzetek nyugodtan!

Kép
babzsák

nekem minden nyáron kis vizes hólygok vannak a kezemen, állítólag melegkiütés, szóval ez nem utalhat ilyesmire, csak szemölcs??

Kép
gyanixi

[quote="gyanixi"][ írta:gyanixib]boszibaba: és mit mondott a doki, h mit ért azalatt, h nem vagy-e rosszul? Mit kellett volna érezned?

Köszi,nagyon aranyos vagy!
Igenm mindig telis teli vagyok energiával,de ez most kicsit alább hagyott. :?
A dokim is megnyugatott,mert látta rajtam,hogy nagyon ideges vagyok. Rosszulétre nem tért ki,mert jól vagyok.

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

[quote="babzsák"]B írta:babzsákoszi!

Ezek a típusok a low risk csoportba tartoznak,tehát szinte egyáltalán nem hajlamosítanak a méhnyakrák kialakulására. Főleg,ha a citológiád is negatív! Tehát nyugodj meg,semmi baj nem lesz! Egyáltalán. Ha magas kockázatú típusod lenne(16,18,66),és a citológiád egymást követően 3x P3 lenne,akkor esetleg konizálnának,ami azt jelenti,hogy egy kb. egy cm darabot levesznek a méhnyakról lézerrel. Egyébként ez a műtét szinte ambuláns,reggel szokták végezni,utána pár óra megfigyelés,és kész.

Amit megtehetsz, az tényleg csak immunerősítés. Vitaminok(A és E),sok gyümi,és kész.

És téééényleg ne aggódj,egyáltalán nem súlyos a dolog. Persze pár hónap múlva nézesd meg,de semmiképp ne idegeskedj!!!

Egyébként még most sem értem,hogy honnan a fenéből kaphattad el, bár már hallottam olyat is,hogy uszoda,WC...

Én sem tudom honnan...
Usziba nem járunk,és idegen helyen nem ülök WC-re. Itthon meg minden ragyog mindig.

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

[quote="babzsák"]F írta:babzsákélreértés!

Semmi tünet,semmi rosszullét!!!
Esetleg lehet hüvelyi viszketés,folyás,stb, de ekkor már vegyes fertőzésről van szó. A HPV-nek nincs tünete,vagy max. akkor,amikor kialakulnak a szemölcsök. (Ugyanis ennek a vírusnak a bőrön kialakuló típusai okozzák a közönséges szemölcsöket is,tehát ha kezeteken van ilyen,stb, akkor az is a HPV vírus...egyébként Boszi! Nem lehet,hogy erről szó? Tehát neked,vagy a párodnak nincs a kezén szemölcs????)

Szerintem Gyanixi te is várd ki az 5 hónapot,tehát pár hetet,és megcsináltathatod.

Egyébként itt a munkahelyem webcíme,ezen az érdeklődőknek szóló rovatban korrekt válaszokat kaptok mindenre!
www.genoid.net

Persze kérdezzetek nyugodtan!

Semmi szemölcsünk nincs sehol egyikünknek se. :?

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Kép Kép Kép Kép Kép Kép néhány kép az elmúlt napokból

Jól vagyunk, minden ok, tegnapelőtt leesett a csonkunk!!! :)
Puszi nektek! Szép napot!!

Kép
Kép
judithappy

Boszibaba
Tudom, hogy könnyű mondani, de próbálj megnyugodni, biztos minden rendben lesz. ha nagy lenne a baj, a dokid sem nyugtatgatna!
És szerintem Babzsák is elég megnyugtató dolgokat írt!
(Egyébként tuti én is tiszta ideg lennék :oops: )

Teszek felnéhány képet, a fordulást sajna nem tudom lefotózni, de az induló pozíció megvan

Kép

Kép
Kép
nikole

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
nikole

A babók nagyon szépek!De senki nem ír semmit...
Boszibaba ne aggódj szerintem Babzsák ért hozzá és sok hasznos infót adott!Orvosa válogatja ezeket a dolgokat!(mármint,hogy megcsinálja vagy nem)PL.:egyik barátnőm 2hete szült miután hazamentek 2éjszakát végigordított a kis Szófia és az orvos nem volt hajlandó tápot írni neki(pedig azért sírt) közölte,hogy adjon neki cukros vizet és kész!!!Az én dokim egy szóra írt a baj megelőzése érdekében!Tehát lehet,hogy korai volt még ez a vizsgálat...

KépKép
vicuska

Na rakok fel egy képet a tavalyi nyárról ahol már a kicsi lányom a pocimban volt! Kép Kép

KépKép
vicuska

Sziasztok!

Mostanában nem nagyon tudok írni. Márk nincs el egyedül. De ez egyre jobban fokozódik. Talán a fogai miatt?!?!?!?! Már nagyon be vannak duzzadva az inyei. Talán hamarosan lesz fogacskánk. Amúgy nem nyűgös, meg az éjszakát is átalussza, de néha 10 percre sem lehet egyedül hagyni. Már azt sem tudom, hogy mi az a főzés. A mosogatás is úgy zajlik, hogy magam mellé teszem az autós hordozóban, és dumálok neki....

Annyira boldog vagyok. Tegnap megszületett az egyik nagyon kedves barátnőm kisfia. Leventének hívják, és láttam képeket-gyönyörű!!!! HOlnap megyünk látogatóba a korházba, látni akarom a kis tököst.

KÉpzeljétek a férjem levágta Márk haját nullás géppel. Nagyon hullott. szinte mindenhol az ő haja volt, és a szájába is folyton kikötött egy csomó. Ezért az apa fogta és lenyirta. Édes kopaszon. Olyan kis gombóc manó buksija van :lol: Az apja is kopasz. Ő is azért kezdte nyírni a haját nullással, mert iszonyatosan hullott :lol:

Amúgy kóstolgatjuk a baba kajákat. Egyre jobban ízlenek a MÁrknak. Még mindig nagyon keveset, és nagyon óvatosan adogatom. De ő már kész profi a kiskanállal is. És vigyorizik folyton, ha normál kaját eszik, szóval izlik neki szinte minden.

Kép
dijcsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?