A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

És igen!!!! Megint én kezdem az oldalt! :twisted:

Kép
Kép
Kép
gremese

Parom kislanya:

Kép

:D :D edipofa
Vendég

Ezaz, hol vannak ma este a tobbiek :?: A nagy esemenyre stilus-tanacsadasra van szuksege Emesenek! Megiscsak minket is kepvisel valahol, nem maradhatunk szegyenbe!!
A hajaddal nem lenne gond, ha viragos uszosapkat viselnel...
Vendég

Niki! Háhá! :lol: Tényleg, virágos. :)
A kislány olyan, mint egy kisangyal!

Kép
Kép
Kép
gremese

Jókat röhögtem itt magamban a délutáni termésen, úgy látom egysek unatkoztak :lol: :lol: :lol:

Hajni, szerintem is csini a pocid, nem kicsi, ne aggódj, hiszen te sem vagy nagy. Én is picike vagyok, na persze nem olyan vékony, mint te, de hát nekem sem lesz olyan óriás pocakom, mert eleve lehetetlen.
A 130 cm meg Vadvirágnál érthetö, hiszen ketten osztoznak a helyen :wink:
Marcika tényleg gyönyörü!
Ábelnek is lecsaptuk a haját, most pár millis, tökszöke a drágám, nagyon aranyos vele. Mindenki dícséri, hogy milyen vagány.

Niki, párod kislánya még mindig nagyon szép! :wink: A tiétek is biztosan ilyen szép lesz!
Paprikáskrumpli nálunk holnap lesz, mindannyian imádjuk! De a tejfölös ubisali jó ötlet hozzá!

Timi, a túrógombóc nem ér!!!! Nálunk sajna csak én szeretem, úgyhogy nagyon nagyon ritkán szánom rá magam, hogy csináljak, na meg az a bökkenö, hogy itt nics olyan darabos túró, mint otthon, hanem csak egy sima állagú krémszerü izé, amit túrónak hívnak, abból meg nem olyan... :cry: Most erröl fogok álmodozni, míg nem jönnek anyuék és nem hoznak rendes túrót!

Emese, szerintem is szerezz be egy strasszos fürdörucit, az tökéletes lesz! Biztosan megismerünk majd benne, plane, ha a virágos úszósapit is fölteszed hozzá! :lol: :lol: :lol:
Pocid nagyon csini! Na meg te is!

Ja, még akartam írni, hogy mi is voltunk 4d-s uh-n otthon, de nem lett jó minöségü a kép, így nem is rakom fel, nem érdemes. Viszont a videjón szépen látszik Áron baba arca, a lábacskája végig az arca elött volt, de így is nagyon jól lehetett látni, ahogy grimaszol, mosolyog, cumizik meg tátogatja a száját. Szerintemmár most tiszta bátyja, annyira hasonlít rá, ahogy grimaszolt ö is, mikor megszületett.

Én épp ma hívtam fel a választott szülésznömet, de szabin van még a héten, meg akartam kérdezni, hogy mikor indul szüléselökészítö, mert most már igencsak aktuális lenne elmenni.
Bár az elsö csaszi után nem nagyon bízom egy normál szülésben, pláne, hogy volt komplikáció is, de azért az elökészítöre mindenképp elmegyek majd.

Valaki kérdezte a torna dvd-t, nekem Rubint Rékáé van meg, elég jó - lenne, ha csinálnám is :lol: :lol: :lol:
Csak a füledet kell befognod, mert idegesítö rajta a buta duma, de egyébként okés! :lol:

Na megyek, zabbantok még valamit oszt irány a pihi!

KépKép
KépKép
motiot

Na, tv megvolt. :)

Niki:
jaja, félelmetes Győr. :oops:

Motiot:
köszönöm a dícséretet. :wink:

Niki:
nagyon szép a kiscsaj.

Én mára lépek, keményedik a hasam, lefekszem. Jóéjt.
Vendég

Motiot! Hat nekem is az a bajom, hogy nem lehet rendes turot kapni itt sem. Raadasul nevetni fogsz, de az ember azt hiszi, hogy ilyent, mint a paprikas krumpli, azert meg lehet csinalni, haaaat, a krumpli ize sem olyan, mint otthon :!: Tejfolt alig talalok, zsemlemorzsa nagy kincs otthonrol!! :shock:
Nem tudjak ezek, mi a jo :!: :!:
Vendég

Niki, Motiot! Egy picit szomorítalak titeket: ha tudnátok, anyum milyen igazi nagydarabos nehéz házitúrót hord haza a piacról... És házitejfölt. Sárgás színű, nagyon sűrű, egészséges.

Kép
Kép
Kép
gremese

Ja, es Motiot! Probalj csinalni fotokat a dvd-rol. A mi dvd-nket nem olvassa be egy program se a computeren, igy azzal nem tudok fotot csinalni, de a tv-rol egyszeruen lefenykepeztem. (Lehet, hogy vaku nelkul cerszerubb)
Vendég

Sziasztok !

Lányok úgy látom nem unatkoztok . :D

Jókat nevetgélek itt a gép elött a párom meg nem érti mi van.

Azt hiszem én is elteszem magam holnapra.

Jó éjt mindenkinek és további szép estét :!: :D
20200310173350

Emese! Azert ez komoly dolog am :!: Erzekeny, idegen foldre szakadt, kivanos kismamak zaklatasa :!: Vigyazz, ezert meg le is csucsultethetnek :!:
Vendég

Niki, akkor legalább valaki megérti a problémámat! :wink:
A krumpli itt sem olyan, mint otthon, ha pl. fözeléket vagy paprikáskrumplit csinálok, akkor a fele összetörik, inkább püré, mint az elöbbiek. Krumplisalit meg ne is álmodjak, inkább savanyú pürét, olyan lesz a végére :cry:

Emese, te pedig ne sokkolj má minket a piaci cuccokkal, mert irgumburgum! Tessék együttérezni a külhonba szakadt szegény honfitársaiddal a nehéz sorsuk miatt!!! :lol: :lol:

Majd apával megpróbáljuk kiokoskodni azt a dvd-t, hátha valami összejön.
Meg majd pocifotót is teszek fel, ha éppen szalonképes leszek a hétvégén :wink:

Na húztam én is pihizni, mindenkinek jó éjt!

KépKép
KépKép
motiot

Na ez az Niki, én is pont ezt írtam Emesének!!
Fújjj! Ez nem volt ám szép!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
motiot

Lelépek egy órára és kihagytok mindenből???

Gremese: az aqua-natalon csinos pofit vágj, te képviselsz minket. Elintézem neked Kiszel Tündét, csak szólj! :D

Bocs a túrógombócért, de ti is olyan jó kajákat említetek, hogy nem akartam lemaradni én sem. :oops: :oops:

Niki: nagyon édes a párod kislánya! Kis göndörke. Cuki!

Hajni: egyáltalán nincs kis pocid, mindenki más méretekkel indult neki a terhességnek. Én pl.: kb 80 centis voltam, az kapásból 20 centis különbség.
Kösz a táblát, kicsit kitűnök a sok lány között az elején, de hát uncsi is volna, ha csak lányok születnének az első időszakban, nemde?

Gremese: a júliusi kismamában írnak a babák méreteiről, elég érdekes cikk.

Lépek én is, a család már bealudt.

Jó éjszakát!!!!

Kép
Kép
timi26

Timi26! Fú, köszi, meg fogom venni a lapot, amúgy is annyi érdekesség van benne.

Niki, Motiot! Jóvannmáánna! :D :D :D És a piaci tojás? Narancssárga a sárgája... (hi-hi-hi).

Bocsánat! Abbahagytam!!!! :twisted:

Lassan én is megyek, holnap folyt. köv.

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Az én Zsófikám a nyugalom tengere, állandóan alszik, nem bokszol, keveset mozog, ha mozog, akkor is olyan komótos nyújtózkodás. (Lehet, hogy a sok alcsitól ilyan szép nagy).
Én annyit mondta mindenkinek, hogy milyen nyugodt, jó gyerek, hogy szerintem megunta a dolgot.
Na, tegnap éjjel megmutatta, mit is tud ő valójában, milyen erős.
Éjjel arra ébredtem (ilyen még soha nem volt), hogy ahogy csak bír, kézzel-lábbal bokszol, verekszik ezerrel, gyepálta a pocakom két oldalát. Nagyon komoly volt. Olyan, mint mikor a kisgyerek földre vágódik és veri magát, ahogy csak bírja.
Jó erős kislány! :)

Nálatok is volt ilyen, hogy arra ébredtetek, hogy erőteljesen randalírozik a baba/babák?

Kép
Kép
Kép
gremese

Csajok!

Ti hogy tudtok ilyne jó képeket feltölteni. Nekem csak úgy a gépről nem működik! Nektek van saját intenetes tárhelyetek? Bocs ha h...éket kérdezek!

Tegnap este én is voltam usziba. Volt egy csajszi velük aki tegnapra volt kiírva. :shock: Hát szeretnék én is még az utolsó napokban is ilyen fitt lenni. Sajnos belőlünk nem lesz médiasztár. Se TV, se újság.... :( :(

A tegnapi termés nem volt semmi!!! [/img]

Andi
Kép
amona

Sziasztok Agyament és Kevésbé Agyament Kismamikák!

Annyira sajnálom, hogy lemaradtam a tegnap esti szeánszról! De képzeljétek el, még utolsó előtti munkanapomon este 10-kor is zaklatott a főnököm telefonokkal meg emailekkel, úgyhogy dolgoztam... :cry: Még a Japánból fél év után hazatért szomszéd barátosnémat is ott kellett hagynom egy órára, pedig volt mit kitárgyalnunk!

Szóval: most rántott patiszonra gyúrok ezerrel, Anyukám ígért is hétvégére, de azt hiszem, egy jó rakottkrumplit is be tudnék vágni (Niki, Motiot, előre is bocsi...). Aztán jó erős húsleves se ártana. A sorrend mindegy, de tényleg vágyom valami igazán "tökös" kis kajára!!!! Éééééés: töménytelen mennyiségű érett, omlós sárgabarack!!!!! :D :D :D Fú... csorog a nyálam. Inkább abbahagyom az álmodozást... :roll:

Pociméret: 43 kilóról indultam, most 48.5-49.0 vagyok, centiben kb 60 voltam, most 85 cm-t mértem. Jó kicsi, de a tükörben hozzám képest nem is annyira. Százalékosan ez kb 30%-nyi növekedés, ha jól számolok. Na, így sokkal jobban hangzik!!!

Niki: gyönyörű a párod kislánya! Kár, hogy túl idős Hajni Marcusához. Szép pár lennének... Bár pocaklakó kislányodhoz mi is tépnénk sorszámot. Bízunk Máté génjeiben...

Emese: állítólag Kiszel Tündikének csak bugyijai vannak, neeem? Tényleg monokinizni szeretnél? Na mindegy, szerintem valami tollas-pomponos csodát válassz, lehetőleg rikító rózsaszínben, hogy jól lássunk a tévében.

Hú, hív a főnököm! Rohannom kell, bocsi!

Detti
KépKép
kiskolbi

Sziasztok!

Emese!Hajni!
Csinos pocakok.

Hajni!
Aranyos a fiad és jólképü biztos szaladni fognak utánna a nők.

Niki!
Olyan a párod lánya mint egy angyal nagyon szép.
Azt hiszem ma én is paprikáskrumplit fogok csinálni megkívántam ahogy olvastam.

Pocak méret nekem 94 centi.[/b]

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Hú, csajok! Jól belehúztatok tegnap!!!
Én meg kihagytam! De a Tiszavirág fesztivál tehet róla! Egy kis csapattal kiültünk "borozni" (nekem a bor most a cappy körte volt) meg zenét hallgatni.

Hajni! Olyan szép a kisfiad, csillagszeme van!
Niki! A kiscsajszi egy tündér!

Tiszta depi vagyok, a héten még csak egy pólyát vettem Marcinak! Holnap végig jönnek hozzám a menyasszonyok, és mire végzek bezárnak a bababoltok. Most a nagyobb dolgokat kell beszerezni, illetve hazahozni (babkocsi, kiskád, állvány, pelenkázó, padlószőnyeg), csak ma apa dolgozik,reggel jön haza! Én meg ugye nem cipekedek.
Vezetni már nem tudok, a pocakom éri a kormányt! Ha meg hátrébb tolom az ülést akkor nem érem el a kuplungot. Megoldás: automata váltós autó :lol:

Emese: szólj, hogy mikor nézzünk a tv-ben!!! Majd integess, csinálj plakátot, hogy jól lássunk!

Pocakméret: 108 cm
4D-s uh-ra 2 hét múlva megyünk, már nagyon-nagyon várom, olyan lassan telik az idő. Pont péntek 13 lesz, remélem szerencsés nap!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

babkocsi=babakocsi :oops:

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Sziasztok!

Jöttem panaszkodni. :cry:
Védőnőnél voltam, 4 hét alatt +3.5 kg. :shock:
A vérnyomim magas, vizesedek. :?
Szval jól lelettem cseszve. :oops: :shock:
Most megyek dokihoz, ha nem jönnénk akkor kinyírt a doki érte. :oops:
Vendég

Hajni! Kitartás! Én a 4. hónapban híztam 4 kilót, mert előtte annyira szarul voltam, hogy a szervezetem 2 óránként jelzett, ennem kell, be kell pótolnom a lemaradást. (Én nem is értem, miből fejlődött 7 hétig a baba). :shock:
Aztán én is kaptam finom lecseszést, és utána már sokkal jobban odafigyeltem. Egyébként egy jó kis vízhajtással akár 1 kilóval is könnyebb lehetsz, én úgy mentem méreckedni, 1,5 kilóval kevesebbet mutatott a mérleg.
Írtam nektek korábban, hogy a petrezselyem is vízhajtó. A vizibaletten is mondta az oktató, hogy időnként kapjunk be egy kiskanál petrezselymet, meglesz a hatása.
Én most megettem, kíváncsi vagyok. Amúgy most azért csinálom, hogy ne vizesedjek annyira, nem a kilók miatt.
Ja, és az ananászt is javasolta, de nem a konzervet, hanem a rendeset.

Kép
Kép
Kép
gremese

A vízhajtás persze ésszerű körülmények között, és módszerekkel, mint pl. sárgadinnye, ásványvíz!

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!
Voltam délelőtt a védőnőnél. Most meg tudtuk hallgatni Szelinám szívhangját, mert egy helyben volt. Olyan édi!!! :lol:
Azt mondta, hogy szerinte fejvégűen fekszik, mert úgy találta meg a szívhangot. De a doki is meg tudta volna mondani (legközelebb rákérdezek)... :?
De hétfőn úgyis 4D!!! (Ugyanis a felkészítőn el tudtam cserélni egy csajjal az időpontot!!!) Hurrá!!! :lol: :lol: :lol:

+7,20 kg van rajtam... Úgy látszik visszament megint 1 kiló... :lol: Pedig mostanában nem diétáztam kimondottan, de nem is zabáltam édességeket! :wink:
Vizeletteszten nézte a cukrot, aszerint teljesen jó. Remélem a cukorterhelésnek is hasonló eredménye lesz!!!

Vérnyomásom szokás szerint alacsony, de nem vészesen.

Délelőtt valami hálózati hiba volt, úgyhogy csak most kezdem el olvasni a mai terméseteket! :wink:

Még jövök!!!

Ja!!! És ma "dolgozom" utoljára. De láthatjátok, milyen megterhelő... :D :wink:

Regina
KépKép
mazsola7

Halihóó kismamik!

Hajni, ne keseredj el, biztos minden rendben van! Lehet, hogy csak tényleg ugrásszerüen híztál, hiszen van mit és van hova!
Mondjuk a vizesedés nem jó, de próbáld meg a petrezselymet vagy az ananászt, ahogy Emese is írta, biztos segít valamit.
A toxémia szempontjából mondjuk nem lenne jó, ha vizesednél.
De biztosan nem lesz baj! :wink:

Kiskolbi, bebebe-bebebe! Nekem is van itthon jó kismagyar patiszonom! Ugye a múlt hét végén jöttünk vissza Mo-ról, hoztam is magamnak egy méretes példányt, holnap kinyúvasztom :lol:
Nálunk is paprikás krumpli volt ma, fincsi volt, most küldtem le egy meggyes pite kíséretében :lol: .

Emese, látod-látod, nem szabad elkiabálni, hogy milyen nyugodt a lánykád! Most aztán jól megkaptad! Egy kis ízelítö, milyenek tudnak lenni a porontyok, mikor hisztiznek! :wink:

Kimegyünk kicsit sétálni, most épp nem esik az esö és végre gatyarohasztó 18 fok van a 12 helyett! :lol:

KépKép
KépKép
motiot

Na, itt. :)

Nem lettem kinyírbálva, csak kicsit letoltak. :)

Lábfelpolcolás, sok-sok pihi, kevés só, fűszer, minimális szénhidrát, nuku üres kalória. :oops: És természetes vízhajtás...
ezek az előírások. :?

Volt uh is, faros még a lelkem, 1 héttel nagyobb a koránál uh szerint. Szval minden tökéletes. :lol:
Vendég

Sziasztok!! :D

En is itt vagyok am!! :!:

[b]Emese! [/b]Hat en tudom, milyen ez az erzes, amikor a baby ki akarja donteni a haz oldalat! En nap mint nap nem alszom tole. Csak neha all le 5-10 percekre, egyebkent non-stop mozgasban van. Ezert azt javaslom Kiskolbi, varj meg a sorszam-tepessel, mert lehet, hogy senki nem akarja majd elvenni szegenykemet, olyan vermerseklete lesz! :D :D :D
Na, valoszinu, nem a negyedresz angol genek miatt :? Ez valoszinu az 50% jo kis magyar ver, vagy a 25% Jamaikai? :shock: Szep kis osszeallitas :shock:

Na, az a lenyeg Emese, hogy a nagylanyom nagyon kis nyugis baba volt mar a pocakomban is, es utana is. Semmi gondom nem volt vele, sose sirt, ejszaka is aludt. Hat erre ven fejemre kapok egy ordogfiokat :?: En mar futni sem tudok, a mozgasom olyan mint a nagymamame :?
Igenybe kell majd vennem erosen a paromat, egyszer o az ev atletaja volt, igaz, 15 eve :D

Hajni! Szerintem ne aggodj, minden rendbe lesz. :!: Egyebkent gyanus nekem...magas vernyomas... Nincs a kicsi fiad, azt most non-stop szex, mi :?:

Aniko! Neked most van csucsszezon, nyari eskuvok.. Azert vigyazz magadra!!!

Niki
Vendég

Ja, Kiskolbi, Mazsola!

Udv a semmittevok taboraban!! En ket hete nem dolgozom, KIRALY!!!!! Olyan lusta vagyok, mint egy lajhar :D :D Tok jo :!: :!:
Vendég

Sziasztok!

Ittt a hétvége :D :D :D

Granda: mivel nekem is csodás 10,7 a cukrom ugyanugy jártam mint te. Kemény 180 grammos a diétám, úgyhogy a te étlapod nekem TÖKÉLETES. Megyek is diétás gyümibeföttet venni.
(Ez a legnagyobb fájdalmam, hogy le kell mondanom a sok fincsi gyümölcsről. Tudom mértékkel lehet, de amennyit lehet az nem mérték hanem kinzás)
Szóval vezesd szépen a a menüt, én meg másnap azt eszem :D :D

Én jövőhéten szerdán megyek a 6 pontos vizsgálatra be a kórházba. Hogy mi a fenét csinálok én ott egész nap :shock: :shock:
Granda te ott hogy oldod meg az evést? Vagy te haza tudsz menni a mérések között? Nekem nem érné meg,mert csak ide-oda ingáznék. :cry:

Hajni szerintem ne izgasd magad a hirtelen hízás miatt. Szép hogy le van írva a könyvbe, hogy pl.: hetente max fél kiló de szerintem ezeket az értékeket 100-ból egy kismama tudja prezentálni. És ha belegondolsz a baba is most kezd el igazán nőni, logikus, hogy te is most hízol.

Mazsola irigy vagyok :oops: De már csak nekem is egy hónap :P

Emese ha megírnád mikor megy a stáb esetleg mi is kivonulnánk a medence partra háttérnek.
Ha csak strasszos fürdőruci kell nem gond elszaladok venni :P

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Niki csak nem irigykedsz Hajnira?
Egyébként tényleg minden stimmel. Ki se kellnek az ágyból, azért hízik :D :D :D

Timi
Kép
Kép
nyerkit

jajaja!! Mondtam en, Nyerkit! En mindig logikusan gondolkodom! Hirtelen hizas, magas vernyomas... es pont most... gyanus...

A szurkolotabor Emesenek pedig szuper otlet!! Egy teveszereplesert beruhaznek egy repulojegyre is!! Imadok szerepelni :D :D
Vendég

Niki!

Húha! Akkor a kisbaba félig magyar, angol és jamaikai lesz? Ezt hogy hoztátok össze?

Amikor kint voltam Angliában öcsém csak magyaros kaját akart enni, bajban voltam, mert alig találtam a boltokban hozzávalókat. A zsemlemorzsát pl. húsklopfolóval állítottuk elő, megpirítottuk a kenyeret és zacskóban szétvertük. :lol:
Delikát sem volt, levestésztát is egy napig vadásztam! Van felétek magyaros étterem? Szerintem megérné egyet nyitni!

Vigyázok az esküvőkkel, próbálok nem mindenhol ott lenni. :roll:

Drukkolok minden diétázó kismaminak! Nagyon felnézek rátok, én nem bírnám csinálni!!!!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Aniko! Hat az ugy lehetseges, hogy a parom apukai jamaicai, az anyukaja angol. Igy van 3 osszetevobol a baby (nincs 2 apuka-hihi :D ) Egyebkent tudtatok, hogy kutyaknal lehetseges, hogy tobb apuka termekenyitse meg a szukat? Az en kutyusom olyan fiatalon tuzelt eloszor, hogy nem szamitittunk ra, igy az egesz utca meghoditotta (marmint a kutyak az utcaban :D ) Lett is 8 kolyke, minimum 3 apatol :D :D

Itt nincs magyar etterem, es mar gondolkodtam ezen, de az az igazsag, hogy ez egy elegge angol varos, es hihetetlen, de az angolok nem is szeretik a jot!!! :shock: Minel izetlenebb, annal jobb! A parom is csak kukucskalt, amikor elojottem a toltott kaposztaval es tarsaival :D

Ja, Delikat???? Hat persze, hogy nincs, nehogy mar jo ize legyen a kajanak! En mindig kiloszamra hozok, ha hazamegyek, es zsemlemorzsat is.
Vendég

Ehh, az ember kiteszi a lábát, erre kibeszélik. :? 8) :lol: :lol: :wink:

Szval csajok nem a sextől magas, és alig aludtam az elmúlt 1 héten, mert melózok ám még, vagy itt evett a fene. Vagy apuka nem volt itthon.
Amugy meg mi az a sex? 8) 8) 8) 8)
Vendég

Hajni, látod, nem evett meg a doki! Pihizz sokat és hajtsd a vizet.
Az ágyból meg tessék akkor kikelni!! :lol: :lol:

Timi, akkor most te is szigorúan diétázol? De kitartás, nem tart már olyan sokáig. Kíváncsi vagyok, nekem milyen lesz az eredményem 10-én. Tuti én is közétek állok.

Niki, nálunk azért van Delikát, meg minden jó magyar cucc, itt Stuttgartban a piacon van egy magyar stand, de kb a tízszeresébe kerül minden, mint otthon. Úgyhogy én is inkább vangonszámra hordom a cuccokat.
Egyébként a németek is ízetlenül föznek, talán egy-két jó kajájuk van.
13-án pénteken magyar est lesz itt az egyik hotel szervezésében, bevállaltam egy jó nagy adag lángost, majd megörülnek itt érte az emberek. Nem is csoda!

Tudod, mit akartam még kérdezni? Írtad, hogy a párod az év atlétája volt. Ha priviben, vagy az iwiw-en, vagy bárhol meg tudnád írni a nevét, nagy valószínüséggel ismerem öt névröl, 15 éve még én is nagyban atletizáltam. :wink:

Na mennem kell, mert apa meg Ábel már az ajtóban várnak, megyünk valami langyos német "szölövirág ünnepe" címü izére rossz württembergi borokat kóstolni - mármint csak apa, viszont a sütik finomak, nyamm!

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

Teszek fel Zsófikámról képeket, ennél jobb minőségűeket nem tudok produkálni, a laptop képernyőjét fotóztam. Azért sem tiszták a képek, mert a köldökzsinór a válla fölött, olyakor az arca előtt ment keresztben, és az aléggé bezavarta a 4D-s képalkotást.

Kép mosolygok - hallom apát és anyát :-)

Kép kinyitottam a szemem, és csodálkozom a kinyitom a számat - már megint engem moziznak?

Kép jobb oldalt tessék nézni a praclimat

Kép micsoda művészujjak. :)

Kép még egy mosoly - apáék hangosan kacagnak :-)

Kép én is röpis leszek! Tessék megnézni a combikámat!!! (alulról combi, térd, majd vízszintesen vádlika)

Kép lábibábi

Kép jaj! Ez már nem tetszik! Haggyatok aludni!

Kép
Kép
Kép
gremese

Motiot! Szivesen leirom a parom nevet, de o szuletese ota itt dekkol Swindonban. Igy is lehetsegesnek tartod, hogy ismered?

Emese! Nagyod edesek a kepek!! :D Egyebkent viccet felreteve, szerintem tokre hasonlit rad! (Persze, azert egy tovabbfejlesztett valtozatban :twisted: :twisted:
Vendég

Hajni! Mar kezdem kiismerni ezt az "artatlan vagyok" oldaladat :D :D :D
Vendég

Nyerkit
Én már nem dolgozom, úgyhogy itthon könnyebb kutyulni meg méricskélni, ha napközben ezt nem tudod megoldani, bizony marad az esti összepakolás (mintha a mezőre pakolnál a kaszáló párodnak)
:lol:
A tízórai meg uzsonna, látod, nem valami fantáziadús, de a diétáskönyv azt mondja, azzal nem is kell foglalkozni (különben megőrülne az ember, hogy napi 6X :!: :!: másfélét találjon ki)
A korábbi naplómat láttad, azóta:
Tegnapi vacsora: Rio Mare tonhal barnakenyérrel vagy abonettel /"ahogy tetszik" Shakespeare atyánkat idézve/
Mai ebéd: székelygulyás (hogy ez eddig nem jutott eszembe!!! - annyira laktató, hogy csak na...)
Mai vacsora: a tegnapi paradicsomleves másik fele

És ki merem jelenteni, hogy nem nagy beruházás (az Alexandránál kb. 1500 ft) de ELSŐRANGÚ könyv:

CUKORBETEGSÉG ÉS DIÉTA
Az inzulinnal és az inzulin nélkül kezelt cukorbetegek táplálkozási útmutatója

FÖVÉNYI JÓZSEF; PAPP RITA

Medicina Könyvkiadó
Kép Könyv

És még egyzser csatolom a Margitos dokinő összeállítását, mert az is sokat segít:
1183133513.2.doc

Ennek a végén mintaétrendek is vannak!!
Sok sikert és szerintem nem nehéz, csak macerásabb :)

Kép
granda

Nyerkit
Még egy tipp: szépen vágd fel a barckot meg az almát cikkelyekre, meglátod, máris többnek tűnik :wink: :D
Munkahelyre jók a kozerv dolgok (pl. a tonhal, amit írtam, vagy hétvégéről maradt csirkesült, szalámis kenyér) na meg tízóraira gyümölcs /pl. gey 20 CH-s tízóraiba belefér egy nagy alma, egy közepes barack meg egy kevés kefir/

Kép
granda

Na még mindig én...

És azt nem tudom, mondták-e, hogy a kismama csak Canderel-lel édesíthet!!! (4 fajta alapú édesítőszer van, ebből 3 nem ajánlott a várandósoknak...)

Kép
granda

Niki:
tényleg nincs sex. Marcival nagyon korán kinyíltam, így még az elején letiltottak. :? :oops:
Vendég

Na, én most lépek. Megyünk moziba, vacsizni. Apának ma van a névnapja. :)

Holnap jövök. :)
Vendég

Sziasztok!

Ma bementem egy percre a munkahelyemre 9-kor, 4-re értünk haza. Csak 1-2 dolgot akartam elintézni...
Na nem baj, kiengeszteltem a csöpimet, elvittem játszótérre, meg fagyizni. A hétvége is az övé lesz. Holnap megyünk egy régi barátnőmhöz, neki kb egykorú fia van a lányommal. Kicsit szoktatnom kell a fiúkhoz, mert még mindig nem teszik neki, hogy öcsikéje lesz.

Gremese: édi a bébi, egyáltalán nem látszik rajta, hogy 1,7 kg. Ő valamit biztosan tudhat...
Nálam Rebeka sokkal aktívabb volt a pocimban mint most Viktorka. De azért rá sem panaszkodom, nagyon tud élni!!!
Rebeka meg szegénykém valószínű állandóan meg akart fordulni, de sajna nem sikerült neki. :(

Hajni: vigyázz magatokra!

Egy másik topiknak szemet szúrt, hogy itt túl sokan vagyunk cukrosak. De mi legalább megtanuljuk az egészséges táplálkozást.

Lehet, hogy még jövök, megint csak ketten vagyunk a lánnyal.

Puszi

Kép
Kép
timi26

Na megjöttünk mi is a nagy borkóstolásból, uncsi volt, meg hideg is.

Ábel már húzza a lóbört, feltéve, ha a szomszéd vásott kölykök nem ébresztik fel, itt tombolnak fölöttem, majd leszakad a plafon. Ma betévedtek hozzánk az anyjukkal, de imádkoztam, hogy menjenek már, akkora fölfordulást csináltak, iszonyatosan rosszak és neveletlenek, ehhez már nincs mit hozzáfüzni. :evil:
Lassan lehet, hogy tovább kéne költöznünk innen...

Emese, Zsófi baba tényleg nagyon cuki! Aranyosan mosolyog, tényleg nagyon kis röpis lába van! :wink:
Majd én is próbálkozom a képekkel, hátha összejön.

Hajni, nektek jó mozizást meg vacsizást, én nem is tudom, mikor voltam utoljára moziban, vagy vacsizni apával :cry: Nekünk itt sajnos nincs segítségünk, nem tudjuk lepasszolni a gyereket.

Niki, talán így is ismerhetem a nevét, hiszen azért az angol atlétika sem kutya, vannak és voltak is böven hírességek!

Most faltam be egy tábla RitterSportot :oops: bocsi a diétásoktól, de olyan jól esett!
Persze ez nálam sem mindennapos, egyébként vigyázok nagyon, hogy mit eszem. Eddig 4,5 kiló jött föl, az szerintem elfogadható.

Asszem ma beülök a fürdökádba olvasgatni, itt olyan hüvös az este, hogy ilyen kedvem van. Brr!!

Granda, nagyon ügyi vagy a kajákkal! Nekem biztosan nehezemre sene mindig kitalálni valami újat, változatosat, tuti, hogy mindig a jól beváltat enném, minden nap ugyanazt. :lol:

KépKép
KépKép
motiot

Manofalvi!

Jövő héten megyünk Kecskemétre és be szeretnék nézni néhány bababoltba. Tudnál segíteni, hogy hova érdemes menni?

Emese!

Tündéri kiscsaj, és tényleg hasonlít rád! Jó, apát nem ismerem... :lol:

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Helló Lányok!

Zsofkával köszönjük szépen a dícséreteket! :oops: :D

Cukros-program: Mint már korábban említettem, egy volt cukros kolléganőm hatására - mivel könnyen hízok, ha nem fogyelek oda -, a volt mhelyemen én is elkezdtem számolgatni a szénhidrátot. De ugye nagyon kényelmesen, mert a Gastrolyaltól rendeltem, és ott a fittnessz szekcióban fel vannak tüntetve a grammok. Csak arra figyeltem, hogy az általában 2 fogásos ebédemet 50 g-osra állítsam össze. És nagyon jól lehetett lakni ezekből az adagokból. Változatosan és egészségesen étkeztem nap mint nap.
A másik topikolók pedig példát vehetne rólunk, mert cukortól függetlenül egészséges így táplálkozni!

Hajni! Jó vacsizást és mozit!

Én kb. 14 hetes voltam, mikor moziban megnéztük a 300-at. Tudtam, hogy a baba még nem hall, de így is pulcsival meg táskával tömködtem a hasamat. Most miután már hall, azért nem megyünk moziba, mert az erős hangoktól nem akarom, hogy frászt kapjon.

Édesítő: Grandának igaza van, aki édesítőt használ, az nagyon figyeljen oda, legtöbbjüket kismamik nem fogyaszthatják!

Kép
Kép
Kép
gremese

Gremese: az én gyerekeim nagyon edzettek hangos hangok tekintetében. Mint már említettem a férjem zenész. Főleg Rebekával a hasamban sokszor eljártam vele. Nagyon élvezte, állandóan táncolt a hasamban. Most meg profi táncosnak készül. Mindene a zene.
Viktorkával a hasamban is eljárunk néha a zenekari próbákra, ő is nagyon élvezi.
Persze ne gondoljátok, hogy a hangfal mellett csápolunk, tisztes távolságot tartunk, de imádom amikor táncol a pocimban!!!

Kép
Kép
timi26

Egyébként most már eljutottunk arra a szintre, hogy mindenki szörnyülködik rajtam: "Úristen még két hónap?", azt hittem 1-2 napon belül szülni fogsz", "már nagyon el van deformálódva az arcod!", "két babád lesz?"és hasonló kijelentésekkel zaklatnak.
Lányok én azt hittem hogy ha valaki várandós, annak mindenki örül, és még ha idegen is, kedvesebb szavakat kapok.
A legszörnyűbb, hogy ezeket a kérdéseket középkorú nők teszik fel, akik már legalább 1x szültek. 20 évvel ezelőtt talán 1 héttel a szülés előtt nőttek meg a pocik, vagy mi? Én is láttam már 1-2 hét hónapos terhest, szerintem nincs kisebb hasuk, mint nekem, akkor meg mi a fenének szólnak be???
Igazából nem izgat a dolog, csak bosszantó, hogy inkább örülni kéne, hogy szaporodunk, nem pedig lesajnálni azt aki még mer szülni ebben a mai világban. Nemde?

Na jó kis litánia lett belőle, de kijött, bocsi. Most már teljesen nyugodt vagyok.

Puszi

Kép
Kép
timi26

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?