Jókat röhögtem itt magamban a délutáni termésen, úgy látom egysek unatkoztak
Hajni, szerintem is csini a pocid, nem kicsi, ne aggódj, hiszen te sem vagy nagy. Én is picike vagyok, na persze nem olyan vékony, mint te, de hát nekem sem lesz olyan óriás pocakom, mert eleve lehetetlen.
A 130 cm meg Vadvirágnál érthetö, hiszen ketten osztoznak a helyen
Marcika tényleg gyönyörü!
Ábelnek is lecsaptuk a haját, most pár millis, tökszöke a drágám, nagyon aranyos vele. Mindenki dícséri, hogy milyen vagány.
Niki, párod kislánya még mindig nagyon szép!

A tiétek is biztosan ilyen szép lesz!
Paprikáskrumpli nálunk holnap lesz, mindannyian imádjuk! De a tejfölös ubisali jó ötlet hozzá!
Timi, a túrógombóc nem ér!!!! Nálunk sajna csak én szeretem, úgyhogy nagyon nagyon ritkán szánom rá magam, hogy csináljak, na meg az a bökkenö, hogy itt nics olyan darabos túró, mint otthon, hanem csak egy sima állagú krémszerü izé, amit túrónak hívnak, abból meg nem olyan...

Most erröl fogok álmodozni, míg nem jönnek anyuék és nem hoznak rendes túrót!
Emese, szerintem is szerezz be egy strasszos fürdörucit, az tökéletes lesz! Biztosan megismerünk majd benne, plane, ha a virágos úszósapit is fölteszed hozzá!
Pocid nagyon csini! Na meg te is!
Ja, még akartam írni, hogy mi is voltunk 4d-s uh-n otthon, de nem lett jó minöségü a kép, így nem is rakom fel, nem érdemes. Viszont a videjón szépen látszik Áron baba arca, a lábacskája végig az arca elött volt, de így is nagyon jól lehetett látni, ahogy grimaszol, mosolyog, cumizik meg tátogatja a száját. Szerintemmár most tiszta bátyja, annyira hasonlít rá, ahogy grimaszolt ö is, mikor megszületett.
Én épp ma hívtam fel a választott szülésznömet, de szabin van még a héten, meg akartam kérdezni, hogy mikor indul szüléselökészítö, mert most már igencsak aktuális lenne elmenni.
Bár az elsö csaszi után nem nagyon bízom egy normál szülésben, pláne, hogy volt komplikáció is, de azért az elökészítöre mindenképp elmegyek majd.
Valaki kérdezte a torna dvd-t, nekem Rubint Rékáé van meg, elég jó - lenne, ha csinálnám is
Csak a füledet kell befognod, mert idegesítö rajta a buta duma, de egyébként okés!
Na megyek, zabbantok még valamit oszt irány a pihi!