A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 októberi babák

Én itt a cégnél lettem allergiás a hangokra. ha jön a takarítónő, és folyatja a vizet a csapból, és menekülök. Eddig sem szerettem, ha zajonganak amíg eszek, de most rosszul vagyok, ha meglátom…pedig egy nagyon kedves, rendes csaj. Csaj az a zaj….
A másik, hogy a folyosóajtót, ami kártyás, nem csukják be, akkor sípol. Na azt nem tudom elviselni…csapkodom mindig…

Sheepy!
Örülök, hogy nem csak én vagyok ilyen…mi még a lépcsőházban levesszük a cipőt…és az ülőgarnitúra le van takarva egy ágytakcsival, hogy ne koszolódjon….ha jön a védőnő, még nejlont is húzok rá. Meg kell kínálni valamivel? Mert nálunk csak a konyhában lehet inni! kávét, teát vizet, mindent! Ja4 és a kanapéra 2 ember tud leülni, különben marad a konyhaszék!

Ágica
Kép
ágica_26

Ágica :

Én nem kínáltam semmivel. Nem azért , mert bunkó vagyok, hanem ez végülis egy vizit volt, és Ők sem kínálnak engem semmivel,ha lemegyek a rendelőbe, meg nem is volt olyan a szitu ,hogy rögtönzött babazsúrt tartsak: elég hivatalosra vette a néni a figurát .

És mikor lesz végleg vége a munkádnak ?

Egyáltalán csajszik, Ki meddig húzza még az igát ?
Végülis már a 6. hónap körül járunk ! :shock:

Kép

Kép
sheepy

hali csajszik..

ma megint 0 idöm van...holnap költözünk, visszük a netet magunkkal, remelem nem lesz gaz az atiratassal..

rennie segitett, köszi :lol:

kesz vagyok, annyi melom van...es en meg nagyon sokaig fogok melozni..

majd jövök, pusszancs
Vendég

Hű Cuki!
Rámijesztettél, most gyorsan kértem krémet, és bekentem a pocakom, de hazafelé veszek valami zsíros krémet…jaj nem! Van egy régi Vichy hidratáló krém termékmintám 10ml, csak nem használtam, mert az a zsírosság már sok volt a bőrömnek. De szerintem a pocakomra elhasználhatom…szerinted? Mert amivel este bekenem, azzal nem akarom reggel is, mert ragad és büdös. Reggel valami jó kis hidratáló kellene
Nem én voltam ilyen pedáns, ettem én régen lángost is az ágyban, de a párom rászoktatott. Az egész előnye, hogy nem látszik, ha fél évig nem mosunk fel, és 3 hétig nem porszívózunk…

Én még másfél hetet fogok dolgozni júliusban, plussz a 3 hét szabi. Augtól meg hawaii, csak nem tudom, mit fogok csinálni…

Paradicsomlevest ebédeltem túrógombóccal, amit cukor nélkül kértem. Iszonyatos volt…blöeeee

Ágica
Kép
ágica_26

Hali!

Vettem Maltofer tablettát, ezt írta fel a doki, hát majdnem seggreültem 2doboz 3900FT volt. Van benne vas és folsav.
Azért kicsit húzós az ára.

Nálunk még nem volt a védőnő, csak próbálkozott jönni, de nem voltunk otthon. :( Annyira mondjuk nem hiányzik, hogy kijöjjön.

A hangokra és a zajra én is allergiás lettem, nem bírom ha valami ordít vagy túl hangos, idegrohamot kapok tőle.

Tegnap elkezdtem olvasni a Suttogót, egész jó dolgok vannak benne.pl: egy újszülöttel is tisztelettel kell beszélni (nem hülyeségeket gügyögni neki) és ha hazaviszed érdemes körbevinni a lakásban és szépen elmagyarázni neki, hogy most hová is került.
Így hamarabb megnyugszik és megszokja az új környezetét.
Szóval érdekes dolgokat ír.

Na majd még jövök.
EVU!
Ne dolgozz annyit a babónak sem jó, ha kimerült vagy.

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

Masi!
EZEK SZERINT NEM IS SZÓL, HA JÖN??????????

Ágica
Kép
ágica_26

csajok!!!!!!!ha kicsit jobban leszek jönni fogok!!!!de sajna dögrováson vagyok , hőemelkedés ,takonykór,torokfájás!!!!egész nap csak fekszem és fájdítom a feejem , apa szintén .szerdán meg a lányt műtenék,csak el ne kapja addig ő is.
babakocsik nagyok klasszak ,pocakok gyönyörűek!!!!!!barna csíkom nekem sincs még ,bár a z elsővel a a 7.hónap felé jelent meg,viszont a köldököm megint kezd kifordulni ,hát megint szép látvány lesz!!! :lol: :oops:
geosel.klara

ja ,cumi , mi kivételesek vagyunk akkor úgy látom ,mert 1 hónapig szopott ,utána cumisüveg 1 éves korig,majd pohár ,csőröspohár.SE CUMI,SE UJJSZOPI NEM VOLT SOHA!!!
remélem így lesz majd most is ,csak tovább szeretnék szoptatni!!!!
geosel.klara

sheppy, es a natha elmult? arrol nem irtal...

vasrol/ Masi, azt mondjak az orovosk, hogy a normal vas: 14, 11,2 alatt nem jo mar, szoval lehet, hogy neked tenyleg szedned kell vmit, de elobb kiprobalnam a gyogyszertarban/gyogynov.boltban kaphato krauz...nem tudom a pontos nevet nemet szert, tele van vassal, jo draga , de megeri. Barnas uvegben van! A vastabletta szetette az en gyomromat bar lehet, hogy neked birni fogja. Jo balcsizast !

agi, sikoly ! :) hahaha :) A fuldogot probaltad mar a munkazoban ?:)
suly: nem egyenletesen hizunk, lehet, hogy most belehuztal, de ha odafigyelunk akkor nem kell pl jovo honapban is aranyos annyit hizni, mint most. Azt mondjak, hogy a 6-7 honap es a 9. a legdagadosabb

suti-cuki,:) nem tudtam, hogy ilyen lilulos a vizsg. remelem hamar elmulik. gratula a jo cuk.hoz

evu, sajnalom, h sok a munka, majd irj

Klari- jobbulast ! van hom. bogyod? azt lehet szedni es jok is
bogyogyorgyi

Masi, meg vasrol : nekem 11,8 volt a hemogl.em es 3 het alatt CSAK termeszetes szeretktol ( foleg a friss sargalepaletol) 12,8 ra maszott.
bogyogyorgyi

Sziasztok!

Ágica, ne parázz a védőnő miatt! Ha meglátja a szép, rendben tartott lakásotokat, teljesen megnyugszik. Sztem még körbe sem néz, ha látja, rendezettek a körülmények. Hát elég fura egy munka, de hát ezt tanulják...
Figyelj, én az elsővel 53-ról indultam, 71-gyel szültem egy majd 4 kilós babát, aztán teljesen lement az egész! A tejtermékeket meg nyugodtan egyed édesen, úgy táplálóbb a babádnak!Nekem van olyan ayurvédás bogyóm, kifejezetten kismamáknak, amit cukrozott tejjel kell bevenni. Hozzáteszem, teljesen jó lett a vércukrom a múltkor. Tegnap még édességet sem kívántam, igaz, a vajas kenyeret, kiflit még mindig imádom! :)

Sheepy, remélem rohamosan gyógyulsz! Pihizz sokat! És sok gyümölcs.

Masi, igen, 30-as htk-ra tényleg szedni kell vasat, mindenképp. Mostanában sokszorosára nő egyébként a vasigényünk, mert a baba kezdi elraktározni a vasat. (és ő elveszi ami neki kell, nincs más választása)

A hasam nekem is viszket mostanában. Pedig még csíkok is vannak rajta jócskán. :(

Cuki, jó lehetett a babalátogatás. Tényleg jó, hogy már nem akarsz császárt! :) Remélem jó lesz a cukrod neked is! Párod megette a sütiket, vagy azért hagyott egyet neked is, örömködni? :D

Timurr, jól csináltad az anyatejes dolgot! Tényleg nagy kincs az előtej. Ügyes voltál! :)

Büngyi, jó utazást nektek! :) Merre felé mentek?

Gabi, örülök, hogy szereted Szegedet. :) Mikor jártál utoljára erre ?

Csajok, én jövő héten Baján leszek anyukáméknál, ott azt hiszem, csak este van net, lehet, nem nagyon írok majd. Addig még benézek!

Áriel, Évi, hol vagytok?

Szép napot!

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Sziasztok!

Tegnap is akartam már írni,de meggondoltam magam :oops:

Klára
jobbulást!Nálunk is beteg a gyermek,és asszem én is elkaptam :wink:

Masika
Miért nem íratod fel a vastablettát?Úgy azért olcsóbb!

Egyébként én nem tudom máshol hogy van,de itt véreredménytől függetlenül a 2. trimesztertől mindenkinek szedni kell vagy vasta,vagy terhesvitamint.A gyerek uis "elveszi" ami neki kell. :wink:

Cukika
Gratula az eredményhez!
De minek is kellett sütit enni előtte? :shock:
Kívánsi vagyok az enyém mennyi lesz.Már most is diétáznom kellene :oops: Asszem megpróbálom a sütievést 0-ra redukálni,nem beszélve a krumpliról,meg a rizsről,tésztáról. :wink: Nem lesz egyszerű!

Ma beszéltem a dokimmal,aztán néztem meg a poisieredményemet,és van benne fehérje.Sajnos 2 hete készült,és csak most jutott eszembe ránézni.Hát eléggé elszormorít a dolog. :(

Csíkok:Nekem vannak régiék,nem is terhesen "készültek",oldalt a csípőmnél.Végülis nem vészes,ha nincs nagy hasam nem is látszik.Avonos krémmel kenegetem,a múltkor bevált.Bár azóta teljesen már az egész krém,remélem csak jobb lehet,és nem rosszabb. :wink:

KépKép

KépKép
okr

Klári, jobbulást!!!

Cuki, jaj, de jó! Nagyon örülök! Téged féltettelek ebből a szempontból a legjobban, és tessék! A szeptemberieket én is szoktam olvasni, vajon minket is olvasnak mások? :)

Bogyó, akkor én is megpróbálom ezt a sárgarépalevet. A szer neve egyébként: Krauterblut szirup.

Pusszancs, Erika

sietek, mert megyek fodrászhoz :)

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Hi!

Hehe jól elkiabáltam tegnap magam a lábgörcsökkel kapcsolatban..hogy nekem nincs :) Erre éjjel arra ébredek,hogy kb 1 hajszál választotta el a vádlim a görcstől :shock: Gyors lefeszítettem..aztán elmúlott!!De szeríntem ez előbb utóbb gyakoribb lesz ugyis.... :?

A védőnőm nálam volt már..,persze bejelentés nélkül jött :) ,a napokban mikor összefutottam vele,ráadásul közölte,hogy ha nem gond eljönne ismét egy tanulóval!Jó mi? :)

Csináltam reggel 2 pocis képet ismét..,talán felteszem! 8)

Jujj van akiknek már 100napjuk sincs vissza!De jó :D :)

Pussz mindenkinek!!

Missfried
Kép
missfried

Amugy nekem az egyik tünetem az volt,hogy a jobb lábam,szinte az egész állandóan elzsibbadt,azon a felemem sokáig nem is tudtam feküdni!!Már aggasztott,így megkérdeztem a dokit h köze van e a terhességhez!Aki azt mondta,hogy egy az egyben köze van,mert ilyenkor a gerincben nem tudom..vmi történik..erre már nem emléxem pontosan mit is mondott.. :) Na és kb amióta megmozdult a baba,ez elmúlott!Azóta nem érzem!!Na itt a 2 pocak képem!!
Kép Kép

Missfried
Kép
missfried

Ez fiús vagy lányos pocak?? :D :D Tudjátok...erre szoktak találgatni... :lol:

Missfried
Kép
missfried

Klári!
Jobbulást mindenkinek, és szorítok a kiscsajnak is köv. hétre!

Cuki!
Ez nagyon jó hír, gratula!!!!
Amúgy jó, ha előző este sütit eszik az ember???????????
Nekem nem jelölt vasat soha a doki vérvételi papíron, meg is jegyezte a védőnő, hogy így nem is igazi vérkép…
Hát elvileg nem leszek, talán be tudok jelentkezni majd valahonnan!

Geri!
Én egy kicsit félek a 4 kilós babától, hogy én azt hogy tudom megszülni. Egy 3 kilósat könnyebb…gondolom…

Ágica
Kép
ágica_26

Ha az alvás-ébrenlét igaz, akkor mi hajnali 4 kor mindig fenn leszünk…

Missi!
Nekem is ilyen a formája, és kislánykám van! És pont ekkora! Csak én a 26.ban járok

Ágica
Kép
ágica_26

Cuki!
szivacs az ágybetét? az a legjobb imádtam, amikor az volt!

Ágica
Kép
ágica_26

formájáról lehet látni, hogy nem egybeágy, hanem külön matrac!
csak azt hittem sima szivacs.
nekem csóró egyetemistaként egy 90x200-as szivacsom volt, amit albérletről-albérletre hurcolásztam magammal, és mindenki azt mondta, hogy ilyen kényelmes ágyam soha sem lesz! és nem is lett...mondjuk a komolyabb matracok azok tényleg jobbak lehetnek!

Ágica
Kép
ágica_26

Sziasztok!

Erika: Majd minden évben megyünk Szegedre (tavaly nyáron is voltunk), a Károlyi koliban szoktunk lakni. Én is ott laktam... Nem a legszebb koli, de olcsó.
Szeged gyönyörű, nem hiába a napfény városa!!! Úgy odaköltöznék, a gyerekek is bele vannak szerelmesedve.
Csak hát a párom egyedüli gyerekként (a tesója fiatalon meghalt), ragaszkodik a szüleihez, meg ugye ott van neki az első házasságából való 2 gyerek is. Ezért nehéz mozdítani.

Cuki: A gyerekek is ilyen matracon alszanak, ők nagyon szeretik. Nagyon jó, mert nem süpped be, kemény de mégis kényelmes. A mién közepén egy kókuszrost csík is van, és ennek is van téli-nyári oldala. De ha megölnek sem tudom melyik melyik, mert nincs rajta jelölés.
Gratula a cukor eredményhez!

Ágica: Ez a 4 kg nem sok. Úgy össz. nem sokat híztál. Te egyébként is vékony alkat vagy, ahogy jött úgy le is fog menni.

Masika: Az én vasam is ilyen kevés, nekem Ferrograd-Folic nevű tablettám van. Ez is nagyon drága volt. Nekem kicsit görcsölt tőle a hasam míg reggel vettem be, így éjszakára veszem be. Igaz 2x1-et kellene szednem de csak egyet vagyok hajlandó lenyelni.

Kriszti: Vigyázz ezzel a fehérjés vizelettel, ez nem jó hír! Csak a cukroddal ne legyen semmi baj! A hízással hogy állsz? Nem vizesedik a lábad és a kezed? Nehogy toxémia legyen belőle!!!
Vigyázz magatokra!!!!

Missi: Sztem is lányos poci...

Kép
Kép
Kép
gabi39

Na hát egyre kíváncsibb vagyok.. :) !Eddig olyan 90%-ba kaptam meg h "tuti fiu",igaz ők nem látták a csupasz hasam,csak ruhán át!!Szóval lányra tippeltek?? :D Jujj de várom már h kiderüljön!!! :roll: :)

Missfried
Kép
missfried

Ja és IGEN,IGEN további sok sok pocis képet várunk!!Én is akarok hasonlitgatni!!Ágica,Te raktál már fel képet?? :)

Missfried
Kép
missfried

ÁÁÁÁÁÁ
most ki vagyok akadva, mert a párom nem hajlandó szegedre lehozni utánam a kisbundámat, mert cipzárt kell bele varratni, és nekem nincs kedvem itt pesten 40 fokban terhesen ezzel foglalkozni, és anya megcsinálná....pedig csak a kocsiba kellene bevágnia, és télen meg visszahoznia... :evil: :evil: :evil:
néha olyan hülyék a pasik...meghogy mért nem vagyok már otthon...mert esetleg dolgozom...és nem is haladok.
az egyetmi MÁv pénztár zárva volt, nem tudtam jegyet venni, és a bankba elfelejtettem személyit vinni, nem tudtam átutalni sem pénzt!
és 65kgvagyok!!!!
meg éhes...
és tegnap kértem, hogy hozzon dinnyét. azt mondta a telefonba, hogy nem hoz. de azért hozott, de nme engedte, hogy felbontsam, mert le kell hülnie...NORMÁLIS????????

Ágica
Kép
ágica_26

Kép 18 hetes
Kép
19 hetes
Kép 21 hét 4 nap
Kép
most
Kép ez is most
geosel.klara

Sziasztok !

Missi nagyon csini a pocak ! :wink: Én nem tudnám megállapítani ,hogy fiús-e vagy lányos, az enyém is hol ilyen ,hol olyan. Szerintem attól is függ,hogy hogyan fekszik odabent a baba. Szemből gömbölyűbbnek, oldalról csúcsosabbnak látszik.

Párom reggel öltözködés közben megkérdezte ,hogy milyen bugyi van rajtam, mert furcsán áll rajtam .
Eddig ezek szerint nem nagyon nézegette, mert már egy ideje nagyi méretű cuccot hordok, de mondta , hogy neki tetszik , mert olyan , mint a kiselefánton a bikini, és szülés után se hanyagoljam ezeket a darabokat !
Persze csak fel akart vidítani, mert nem találtam a szekrényben olyan melegítő nacit amibe belefért a hasam is meg én is .

Cuki gratulálok a cukros eredményedhez !! Még a végén teljesen rendben lesz Veletek minden ! :wink:
Miért pont szept. 24.-én szeretnél szülni ?
Húú, geszenyepüré ! Jó étvágyat hozzá , remélem a tejszínhabot sem hagyod el , ha már ilyen jó napod van.

Tetszik , hogy nem csak rózsaszín rucikat fog Panka hordani. Kislány koromban folyton kékben jártam , mert az illett a szememhez .
Persze ,ha valakinek barna szemű a gyereke , azért ne járassa barnában . :lol: :lol:

Ágica szerintem nem fogsz otthon unatkozni, pláne ,ha lesz net.
Lesz ?

Ágybetétről jutott eszembe, Ti milyen matracot vesztek a kiságyba ?
Mostanság a kókusz a menő, de még nem sikerült rájönnöm, mitől jobb, mint pl. egy antiallergén téli/nyári oldalas szivacs matrac.
A bölcsőnkben van ugyan egy vékony szivacs lap, de arra szeretnék még valamit, mert alulról felfázhat a gyerkőc.

Klári jobbulást az egész családnak ! Vigyázzatok magatokra, én is egyfolytában zsebkendő után kutatok, mert folyik az orrom,
és folyamatosan tüsszögök . Szerencsére a hőemelkedés megállt.
Kép

Erika jó utazást ! Baja nagyon klassz kis hely. Igaz még csak 3x jártam arra átutazóban, de nagyon hangulatos, és persze a fincsi halászlé!!!!!!!!!

Szép estét mindenkinek !

Kép
sheepy

missfried:szerintem fiús pocid van
cukika :neked ugye lánykád lesz?????
geosel.klara

cukika:bocsi,kicsit hülye vagyok a már látom a vonalzód ,hogy lány :oops: :lol: , de apocid is tiszta lányos :lol:
geosel.klara

Hű Klára , most látom ,hogy megint van pocakos kép . Szép nagy ! :shock:
A kislányod mekkora súlyal született?

Kép
sheepy

egyébként én minden héten akarom fotózgatni na pocim :D tök hülyeség,de élvezem
az elsőnél sajna nem volt ennyi eszem :cry:
geosel.klara

nem volt nagy ,de 21 kg plusszom volt,a lány meg 3090gr,szülés után másnap ,mindjárt 7 kgvag lettem könnyebb :lol: ,most csak 3kg nál tartok , hála égnek""""MÉG""""
geosel.klara

Missi
Még egy voks a lányra,de nem a pocakod miatt,inkább azért mert úgy gondolom,már kilógott volna vmi,ha fiú lenne.Persze lehet rácáfol a babód!
Szép a pocakod!Formás!

Cuki
Nem is olyan hatalmas a pocakod,mint ahogy szoktad írni.Pont jó!A csíkok meg úgyis halványodnak szülés után!
Nekünk elég sok kék ruhánk van,és nagyon édesek,kislányosak.Persze némi sötétkékkel,ha fiú lesz a második babátok még praktikus is lesz! :wink:
Cukorhoz gratula!

Klára
Neked is szépen növöget a babócád,és vele együtt apocak!Gratula
és jobbulást!

Gabi
Egyenlőre az oedemát inkábbcsak érzem,hogy van.Kicsit feszít a lábam,ha sokat ülök.(mint pl. most tanulásnál)
Az ujjam helyét még nem tartja,ez jó jel!Azért kicsit izgulok,de jövő héten doki,és kiderül!
Szegedre egyszer én is szeretnék eljutni! :P

KépKép

KépKép
okr

Ja,még vmi!
Neketek a hasatok melyik része a lekidomborodóbb?Nekem most érdekes módon a köldököm feletti terület.Lehet a fekvése miatt. :wink:
Na és egész nap hátrafelé rúgkapál.Így a család sajnos nem sokat érzékel az egészből.

KépKép

KépKép
okr

Hahóóó!

Juuuj de ééédesek a pocik!!! :D Azt hiszem most már nekem is kéne...
De jó, hogy már péntek van, holnap no meló!! :lol:
Sheppy Pihenj sokat,sok folyadék és jobb lesz! :wink:
A kik pihenni mennek, szép időt és érezzék jól magukat, ja és egyetek sok fagyit helyettem is az ország minden pontjában!! :D
Missi Szerintem is kislány vette ki a pocakodat albérletbe :shock:
Nekem is meglett a vércukor eredményem, de nekem 6,9 lett :( Azt mondták az egy picit sok. Nem tudom.Majd megyek 9.-én a doktorbácsihoz elmondja mi a teendő. :roll:
Holnap ritmikus sporgimnasztika lesz az eurosporton! :D Imádom!
Na megyek kutyut sétáltatni!Aztán lassan jön apa is remélem....
Jutta!!!!Hol vagy? Mi van Veled?? :?
Vendég

Hahóóó!

Juuuj de ééédesek a pocik!!! :D Azt hiszem most már nekem is kéne...
De jó, hogy már péntek van, holnap no meló!! :lol:
Sheppy Pihenj sokat,sok folyadék és jobb lesz! :wink:
A kik pihenni mennek, szép időt és érezzék jól magukat, ja és egyetek sok fagyit helyettem is az ország minden pontjában!! :D
Missi Szerintem is kislány vette ki a pocakodat albérletbe :shock:
Nekem is meglett a vércukor eredményem, de nekem 6,9 lett :( Azt mondták az egy picit sok. Nem tudom.Majd megyek 9.-én a doktorbácsihoz elmondja mi a teendő. :roll:
Holnap ritmikus sporgimnasztika lesz az eurosporton! :D Imádom!
Na megyek kutyut sétáltatni!Aztán lassan jön apa is remélem....
Jutta!!!!Hol vagy? Mi van Veled?? :?
Vendég

Sziasztok

Jó sokat írtatok
Szerintem Missi kisfiú de erre szerintem nem lehet adni,merttesómnak tiszta csucsi hasa volt és lánya lett szóval nem mindíg jön be.

Kép
Kép
eszter26

okr, mikor mesz ujra vizsgalatra ? vizesedes ellen all. csucs egy nap krumpli VAGY rizs napot tartani, so nelkul.

sheppy, meggyogyultal ?

erika, igen-az a neve, koszi

gabo/missF ari a pocakod es jo a tetko is :) mi van rajta? mert az nem latszik...ez nem ugy van, hogy akinek szetterulobb a pocakja, azoknak szelesebb a csipoje ? neked nem, de nem is vagy szeles csontilag sem,,vagy hulyeseg ez ?

agic, en is 4 kor keltem ma, akkor majd egyutt fogunk szoptatni is ?

suti-cuki, tenyleg szep nagy a pocak, es a kupit nem nezzuk-ne felj !

klari, neked is szep nagy a pocid, es milyen erdekes, hogy megis csak a multkor 3 kg bebi volt benne, ebbol latszik, hogy ez alkati kerdes is,nem ?

matrac: nekunk a bio kokusz matrac valt be nagyon, szivacsot sosem vennek, foleg nem gyereknek- nem tul higenikus szeritnem. foleg, hogy az a pisi sokszor kicsorog es matracvedo ide v oda,,szoval jobban szellozik a termeszetes

bebi ruhak, cuki : en sem vagyok hive, hogy a fiuk-kek, lanyok-rozsaszinbe jarjanak. En barmit ra fogok adni, mondjuk max nem rozsaszint egy fiura. de pl egy pasin egy halvany rozsaszin inget en imadok ! szoval akkor miert ne ?:)

most, hogy hajnalban kukorekolok- legalabb az intimtornat megcsinalom, az ugyis olyan unalmas amugy :)

Remelem Ti jol alszotok, szep almokat !
bogyogyorgyi

Hali!

Jó korán irok, mert nemsokára indulunk a balcsira.

Felírattam a vasvat így volt ilyen drága.

Megyek mert Apa türelmetlen, majd jövök vasárnap.

Jó pihit!

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

MASIKA:JÓ PIHIT!!!!
geosel.klara

Bogyo
Szerdán megyek a dokihoz.Ettől előbb nem tudok. :wink: A risz,és krumpli (bár nagyon szeretem) a magas GI indexe miatt csak mértékkel fogyasztható számomra.De azért köszi a tippet!

Masika
Hát ez akkor nagyon drága volt tényleg! :shock: :shock: Kellemes pihenést!

Klára
Jobban vagy már?

Nálunk még a gyerek mindig taknyol,de már nem olyan vészes.Remélem hétfőre elmúlik,és vihetem bölcsibe,mert itthon unatkozik,folyton a játszin lógna. :wink:

KépKép

KépKép
okr

cuki, nem direkt keltem 4 kor :) a bebi ezerrel fent volt. Ferjed orulhet, hogy szereted a Forma1 -et. en sosem ertettem :( hogy mit csinalnak ott az autok :). A szuleid hazaban is lesz kisagy, vagy akkor ti laktok ott? bocs, ha hulye vagyok.

micsoda fincsi ido van ! :)::) IMADOM !

okr- az rizs VAGY krumpli nap ugy mukodik, hogy aznap CSAK rizset vagy csak kruplit eszel fozeve, so nellkul es vizet ihatsz. Csodat muvel vizesedes ellen. aZ unokatesom ikrekkel lett odemas es heti 1 vagy 2 ( nem tudom mar) ilyen nap mentette meg szerint az o es a gyerekei eletet. Itt nem a GI index szamit, hanem az, hogy csak egy fajtat eszel, szoval ez nem kamu, nagyon mukodik , csak nehez megcsinalni.Jobbualt a kicsinek.
bogyogyorgyi

Hali!

A pocimon a tetkó egy kicsi szív,körülötte pedig kis "levelecskék "vagy mik!!Bár a párom szerínt eper :D

Nekem asszem a köldököm alatti rész a legkidudoróbb..

Nagyon szépek a pocis képeitek!! :)

Missfried
Kép
missfried

Legkidudorodobb ...vagy most jól írtam?? :lol: Ejj de hosszú szó..

Missfried
Kép
missfried

Jó lenne már tudni hogy is szólitsam??Samu vagy Léna? :wink: Igaz legtöbbször csak Nyünyi :D

Missfried
Kép
missfried

Sziasztok :-)
ágica_26, Te azért nem vagy semmi, hogy nejlonra ülteted a védőnőt, ha meglátogat... Oldott lehet nálatok egy vendégség :shock: Mindenki alá raksz nejlont, vagy a vendégek eleve zsákokban jönnek?? ;-)
A védőnőnek biztos jól esett, hogy ilyen nagy bizalmmal voltál hozzá... Ha én lennék a védőnő, akkor legközelebb símaszkban mennék 8)
pintyõmami

Cuki
Én is szeretem a F1-t,de csak a futamot.edzés nem nagyon érdekel,bár nálunk ezt kihagyni apa miatt nem lehet.(Ada is rákapott)

Bogyo
Én értem ,hogy az oedemara írtad! :D Csak én PCOS vagyok,így nem ehetek ennyi krumplit,meg rizst.Igazából úgy napi 1 db krumplicskát lehetne.(már beszéltük a diétás nővérrel)
Szal ezért nem lehet,bár igazából nagyon szeretem. :oops:

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Sajna sokat kell nekem is dolgoznom, ezért nem tudok sűrűbben írni, a pocis képek sem lettek még lekicsinyítve, de ígérem, egyszer felkerülnek!
A héten - a babavárás alatt először - picit rosszabbul is voltam, nagyon szúrt az oldalam és a keresztcsontom is szörnyen fájt, pénteken alig tudtam a jobb lábamra helyezni a súlyomat. Megijedtem, hogy túladagoltam magam a Béres Magne B-vel, mert írja az alhasi fájdalmat mellékhatásként, ezért abba is hagytam és sokkal jobban vagyok! Jövő héten megyek dokihoz és megbeszélem vele, hogy mi okozhatta ezeket a tüneteket.

Klára, Missfried
Nagyon helyesek a pocik! Egyetértek Bogyógyörgyivel, hogy a csípő szélességétől függ, hogy milyen alakú a hasad, nekem keskeny és megy előre.

Ha olvassátok a Kismama magazint, a júniusi számban van egy cukkinis lasagne recept, én ma ezt csináltam és nekem nagyon ízlett!

Masika
A Suttogó nekem is pont azért tetszik, amiket Te is említettél.

Cuki
Ha jól értem, Te sem kívántad nagyon az édeset amióta babát vársz? Én már dobálom ki a lejárt bonbonokat, mert egyáltalán nem fanyalodom rájuk, korábban pedig simán elfogyott volna. A csokikat is a párom eszi...

Ismeri valaki az angolok Marmite-ját? Ez élesztőkivonatból készül és nagyon sokan gusztustalannak tartják piritóssal enni, mert olyan mint a kenőzsír (ránézésre). Sós-savanykás az íze, ezt én az első időkben sokkal jobban kívántam, mint bármi édeset. Pedig semmi rosszullét, tipikus tünet nem volt jellemző az elején sem.

Gerika
Te bajai származású vagy? Én Bácsalmásról kerültem Szegedre az egyetemre! Gabi, a Károlyi kolit én is ismerem, bár én a Mórában laktam, amit nagyon szerettem és örültem, hogy odakerültem. De a gólyatábor emlékét még őrzöm a Károlyiban.
Na és a bajai halászlé, nyami:) Mostanában lesz a halászléfőző nap, nem?

Védőnő
Volt nálam is a héten, kiakadt, hogy külön szobába akarom tenni a babát, de a 36 nm-es lakás (1+félszoba) nagyobb szobája háló, dolgozó, nappali, ebédlő+ 1 teknőc terepe és nem látom biztosítva a nyugodt alvást a picinek, ha megy a számítógép vagy a tévé a párom miatt, ráadásul ő mindig olvas is mielőtt elalszik, tehát sokáig fényben úszik minden és akkora hely nincs, hogy lekerítsek egy nagyobb részt a kiságynak. A félszobában, ahol jelenleg a hálószobánk van a nagy matracunk mellé nem fér be egy kiságy, max. az ajtó elé, ezért döntöttünk úgy, hogy megy a hálónk a nappaliba. De a védőnő annyira megrémisztett a légzéskihagyásos sztorival -hiába mondtam, hogy lesz légzésfigyelő és teljesen tisztában vagyok azzal, hogy 5 lépést át kell mennem a másik szobába éjjel is többször) -(hozzátette, hogy nem muszáj megfogadnom a tanácsait)- , hogy most a babszobába fotel helyett fotelágyat veszek majd, hogy akkor legalább az elején én ott aludhassak. A nővérem igyekezett nyugtatni, hogy neki mind a három gyereke külön szobában volt az elejétől, de mégis nagyon rám ijesztett a nőci- aki amúgy nem túl szimpi.

Lábadozóknak jobbulást, csak semmi takarítás, mászkálás!

Évi

> Kép
evarga

Jó reggelt a korán kelőknek :-)

Masi: Jó utat, remélem szép időtök lesz a Balatonnál .

Cuki : Szerintem ez nagyon szép gesztus,hogy átrendezték Pankának a helyet.
Jó érzés , mikor már a " tágabb " ( értsd : nem csak Ti szülők ) család is részének érzi az új kis jövevényt, és komolyan számolnak vele, mint ha már itt lenne mindjárt közöttünk.

Bogyó : Köszi, már jobban vagyok, bár egyfolytában folyik az orrom, de ezt már túl lehet élni .
Citromos zöldtea + krumplislángos kúrán vagyok . :P

Missi : Mielőtt nem tudtam ,hogy kisfiam lesz , párom mindig azt mondta , Ő érzi, hogy vagy fiú lesz vagy lány :-).
És ez tuti tipp a te esetedben is !!! :wink:
Egyébként Ti mire vágytok jobban ? ( hülye kérdés , de mégis ????)

Kókusz matracról meggyőztetek , szerdán megyek az IKEÁ-ba terepszemlére+ megveszem a fejvédőt a bölcsőbe. Remélem univerzális méret, és a rácsoságyba is jó lesz .

Kép

Évi : Érdekes a védőnőd, ha az érveid ellenére közös szobát javasol. Persze biztos megnyugtatóbb ha együtt vagy a babával, de ahány ház , annyi szokás.
Ha bárki utána néz , az emberek fele ezt , a másik fele pedig a külön alvást pártolja.
Mi pl. inkább a szölői aggodalom miatti önzőségből tesszük a hálóba a bölcsőt, pedig tudom ,hogy a páromnak kínszenvedés lesz kipihennie magát a munkához, ráadásul a szomszéd szoba kompletten be lesz rendezve gyerekággyal meg minden.

Akkor a nővéred biztos sokat fog tudni segíteni ! Ez nagyon klassz dolog .

Na megyek pakolni, mert holnap lomtalanítás lesz , és hétfőn cserélik a gyerekszobában + a hálóban az ablakokat.

Szép napot mindenkinek !!!

Kép
sheepy

Most néztem rá a vonalzómra . Látjátok már mennyire elöl jár mindenkinél a mutató ??????

:lol: :lol: :lol:

Kép
sheepy

Hali!!!!
Szép hétvégét mindenkinek!!!!
geosel.klara

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?