A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Én a magam részéről hűtőt takarítottam :roll:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Na, Isten véletek!

Kati: 20 percen belül indulunk! Csörgök, ha odaértünk.

Pusz Mindenkinek!

(nem mondom, hogy vasárnapig nem jövök, hisz ki tudja, hol akadok bele egy gépbe,.... :lol: :oops: :lol: )

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

érezd jól magad!
Vendég

ÉN IS ITT VAGYOK!

Kép
zölddisznó

Apáztam, de már el is kellett mennie :cry:

Kép
zölddisznó

ilyen hamar magadra kellett hagyjon?
((((((((((((((((((((zöldi))))))))))))))))
Vendég

Most ad le egy nagy melót, és csak ebéduzsonnázni jött "haza".

Kép
zölddisznó

a nem jó! lesz azért a közeljövőben hogy huzamosabb ideig itt lehet?
Vendég

képzeljétek éppen rakott patiszont csinálok nyami nyami
Vendég

Mi meg muffint sütöttünk a kölyökkel. Ő keverte :wink:

Ráérünk, mi is teljesen szalmák vagyunk. Majd reggel jön a papa csak :(

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Én tegnap voltam egyedül, én most várom párom érkezését! :lol:

sziromka ablak nyitva, muffin repülhet!
Vendég

Kókuszos muffin, huss! :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Boni! MSN?

Nyami muffin, nyami patisszon!

Kép
zölddisznó

Elkaptam! :wink:
Vendég

vagyok msn
Vendég

ja és Katám! kívánom, hogy Érezzétek jól magatokat égs egymást a nászútotokon.Remélem Marci baba megvárja a nagynénjét a kijövetellel!azt pedig még jobban remélem, hoyg már nem ketten jöttök haza! pusszantlak!
Vendég

Kata, Snufi: jó utat!!! :lol:

Én ma este összezabáltam mindent:
1 paradicsomos-fűszeres halkonzerv
4 karika fűszeres palacsintatésztában sült cukkini
egy bazi nagy adag karamellás jégrém...

Kicsit tele vagyok...megyek ledőlök olvasni :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

szezsokám! hát ha az ikrek éhesek, akkor enni kell adni! :lol:
Vendég

szia mindenki!
túl vagyok a temetésen és második szúrin is .

az elöző nem fájt, de ez most szar :cry:

és van egy olyan érzésem ,hogy ez a szúri nem fog rajtam segíteni,
de ez csak egy megérzés, mintha a sültgalambot várnám.
A temetés szar volt, de a halotti tor az pazar, mintha egy lagziban lettünk volna olyan volt, és ott nagyon jól éreztem magam .
Hát, igen , falun megadják a módját.
Amig nem voltam nem lett senki babás? bettikét tudom :cry:

katica? Petike?

ceniko, purc egyben vagytok?
surmi
kockasfulunyul

Sziasztok,

kata jó nyaralást,

Snufi, jó bulit

Sonjus, Holnapra extra megadrukk neked.

Szezso, mikor is tesztelsz?

Ne haragudjatok nem tudok többet írni, most eléggé rosszul vagyok. A gyermek valami iszonyatosan rossz helyen van a pocakomban, attól félek épp befordul a "kijövős" pozícióba. :oops: Gondoltam sétálok egy kicsit, de 10 percet sem bírtam, annyira szúr a húgyhólyagom, ahogy rajta van. Eddig is szúrt, de időközönként csak, most már folyamatosan, bármi csinálhatok, nem használ. Jó hétvégét mindenkinek!

Purc

Kép

Kép
purc

Sziasztok!

Szia Boni!Nagyon köszi a választ,akkor nem aggódok érte!

Kép

Kép
lecso

surmi mégegyszer fogadd őszinte részvétem! :cry:

Purc drága, vigyázz magatokra! kis focista rossz helyre tette lábikóját? ölellek!
Vendég

Szirom most látom csak Miksáról a képet, micsoda kék szeme van aztaaaaaaaaaaaaa :roll: na azt hiszem lesz gondod pár év múlva a csajokkal :shock: És még főz is :shock: :shock:

Purc

Kép

Kép
purc

Boniko: még mindig nem értem, milyen ikrek :lol:

Purc: vigyázz Magadra...szegénykém, remélem a babó elmozdul onnan, ahol most van, és nem kínoz Téged...(nincs időpont, meglepetésszerűen fogok tesztelni, ha eljön az idő...és lesz mit...)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Boni, te drága, mi lenne ha azért drukkiznál, hogy míg itthon vannak szülessen meg Marci. :D
Míg hazajönnek az, huhh én addigra "osztódni" szeretnék. :oops: De az tényleg jó lenne ha hárman, vagy négyen jönnének vissza!
És én meg viszont drukk, hogyha nincs baba akkor mielőbb megjöjjön!

Purc vigyázz magatokra. Ha lefekszel nem jobb? :roll:

kispiskóta

kispsikóta! nem holnap reggel mennek katáék? vagy rosszul emlékszem? és különben is ha MArcibaba kibújik, Katánknak nem lesz kedve otthagyni titeket!
de van egy tuti ötletem. KAtáék elutaznak nászútra, és ha közben Marci baba mégis kibújna, akkor eljátszom neki Katánkat(majd messzebb állok) én is fogok tudni úgy sipitozni, bőgni és újjongani örömömben! :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vendég

KÖszi, hogy aggódtok, nagyon édesek vagytok tényleg.
Picit lefeküdtem vízszintbe, most kicsit jobb, bár még érzem. Beszéltem is a fejével, és mikor arrébb csúszott kicsit nagyon megdícsértem.

Szeszo, akkor addig drukkolok, amíg el nem jön az idő :lol:

Kispiskóta, te meg már mindennapos vagy :shock: Te jóóóóóóóóóó éééééég! Dejóóóóóóóóó :lol: :lol: :lol: Tőled is akármikor várhatjuk a jó hírt :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

purc(((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))) csókoltatom a pici focistát, hogy milyen szótfogadó! :lol:
Vendég

BONI. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kész vagy!!! Sírok a nevetéstől!!!!!!!! Egyébként hétfőn mennek, tehát Marcinak hétfő reggelig van esélye, különben keresztanyu messze megy. De, ahogy "ismerem" a fiam még oda se érnek ő kidugja a nóziját!

Ja boniko megbeszéltük, különben is te jössz még ide!!! :wink:

Purc, hát neked sincs sok hátra! :lol: Egyébként nekem mindenre a fekvés jött be. Kivéve a méhszáj és bordarúgásokra, no arra sétálni kell. :lol:

kispiskóta

Kispiskóta ez jóóóóóóó. :lol: :lol: Megfogadtam a tanácsot! Alkalmazni fogom. Mondjuk a borda rúgás eddig még - lekopogom - nem volt annyira durva :lol:

Igen Boni, nagyon szótfogadó, már amikor éppen úgy gondolja hihi :lol: :lol: Dehát már most el kell kezdenem nevelni hihi :lol: :lol: Nehogy nekem a fejemre nőjön büdös Kölke :roll: :lol: :lol: :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

kispiskóta, minden alakuljon úgy ahogy szertetnétek! :lol: (úgyis MArci dönt)

Purc időben kell elkezdeni a nevelést!

mentem alukálni!

pussz
Vendég

na sziasztok, moziba voltunk, Megnéztük a Die hard 4-et :) tecc :)

megyek pancsi, majd utána jövök.

pusszancs

Kép
gaby25

hát nincs itt senki, és már álmos vagyok visszaolvasni :oops: de majd fogok :P :wink:

Kép

Kép
gaby25

Hahó!

A kölkec elaludt, úgy tűnik :wink:

Purc! Megjavultatok már? Ezek a kis akrobaták néha úgy tudnak feküdni, hogyfogalmuk sincs, mit tesznek a szülőanyjukkal :wink:

Piskóta, Kata! Drukkolok, hogy úgy legyen, ahogy nektek jó!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, most hála Istennek jó pozícióban van a gyermek, talán épp alszik ő is, mert nagyon csönd van odabent :lol: :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Sziasztok!
Ég dörgésre, pisilhetnékre és mensis hasfájásra ébredtem ezen a hajnali órán, gondoltam teljesen felesleges tesztelni, de azért bizti ami tuti, meg a nega is amit produkáltam. Persze meg is jött közben szép rendesen, de sejtettem is mert még este is beindult a barnázás.
Nincs semmi gáz, még el sem vagyok keseredve, azt hiszem, a kesergést végrehajtottam már csütürtökön :)
Hajrá augusztus, hajrá 2. inszem :)
sonjus

Sonjus!

Sajnálom nagyon , pedig annyira... kurva pIri :twisted:

(((((((((((((((((((((((SONJUS)))))))))))))))))))))))))))
viszont akkor gyorsan kúráld ki a felfázásod, és HAJRÁ AUGUSZTUS!
Vendég

HÚ MOST ESETT LE, HOGY A JÚNIUS EDDIG SENKINEK NEM HOZOTT POZITÍV TESZTET :cry:

BÁR HA SZEZSO MA TESZTEL..... :roll:
Vendég

Sonjus: egyenesen iderohantam az ágyból...el nem tudom mondani, mennyire sajnálom :cry: de közben meg annyira örülök, hogy ilyen jól viseled :lol: augusztusban tutira sikerülni fog!!!!! És májusi kisbabád lesz! :wink:

Boni: ma tuti nem tesztelek :D ne húzd az agyam! :lol: eddig az ikrek, most meg ez :lol: :lol: :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Sonjus, minden reményem benned volt ( meg persze Szezso, de ő júlisuban fog tesztelni), de majd a következő, na abból tutkó baba lesz! (((((((((((((((((((((((((((((( Sonjus)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Boni, én tényleg csak hétfőn utazom, csak a fogyi miatt vettem le a tickert!

Szezso, most rajtad a topic szeme! :shock:

Purc, már te is a 33.héten jársz!! Hogy telik az idő! Tényleg pihizz sokat!

Katica, Petike????

Szirom, nekem is hűtött kéne pucoválni, de nincs lelki erőm, mert ahhoz a fagyasztót is le kell olvasztani!

Grönland, Ancsa, Vakond?????????????????????

Kép
kata05

Katám! Jó reggelt!

asszem az a rész kavart be nálam, hogy megyek takarítani, hogy utána tisztán hagyjak itt mindent! :lol:

fel vagay készülve lelkiekben, hoyg hamarosan keresztanyuka leszel?
Vendég

Szezso nyugi nyugi, csak a június miatt. de ez egy ilyen hónap. Bár pozitív teszttel nem szolgáltunk, szerintem azért biztos van közöttünk olyan,akinek sikeres volt a június! :wink:

Ünnepélyesen megigérem, hogy nem nyaggatlak tovább.

szerinted az ikreket nem mutatná ki délutáni pisisből? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Boni, én már teljesen fel vagyok készülve a keresztanyaságra!! :lol: :lol: Bár néha belegondolok jobb lenne ha már a saját anyaságomra lennék így fel készülve!!
Marcit már most szeretem, mert mindig meg rúgja a kezemet ha odateszem a pocakhoz!

Kép
kata05

JA! és Én DOLGOZOM!
tessék sajnálni nagyon nagyon!

ráadásul ma úgy kezdtem a napot, hogy köszöntem a vécécsészének.,biztos a tegnapi patiszontól! :roll:
Vendég

katám! ugyanezt csinálta velem a keresztfiam. és hihetetlen, de ugyanúgy szeretem mintha a sajátom lenne...

és most mentek nászútra........
Vendég

SajnállakSajnállakSajnállakSajnállakSajnállakSajnállakSajnállakSajnállak
SajnállakSajnállakSajnállakSajnállakSajnállakSajnállakSajnállakSajnállak

Hol tartasz most ciklusilag?

Én most vettem észre hogy én már a 12. napon, és mintha megint szúrkálódnák!

Kép
kata05

jó reggelt

Sonjus
a fene vigye :( csúnya piri, utálom :evil:

zsú
én is szívesen meglesem majd Marcit :D :wink: szóval most hétvégén kéne osztódnod, meert hétfőn tesó nászutazni megy? :) drukk ++++++++++++++++++++++++++++++++

Purc
szófogadó lölök lesz :D :P :wink: :lol:

Kata
aztán majd hárman négyen térjetek vissza :D

Szezso
ne hagy magad :lol:

Boni
ha rábeszéled Szezsot a tesztre,utalnod kell a teszt árát Áfinak és Szezsonak is :lol:

Szirom
nem semmi, pizzát és muffint is tud csinálni Miksa :D no majd gyorsban szülök egy lányt, és elveheti :lol:

Kép
gaby25

Boni
szóval köszöntél a nagy fehérnek :shock: gyanúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúús :lol: :wink:

Kép
gaby25

kösziköszikösziköszi

én a 41 nap és ha akkor volt PÉ amikor éreztem, akkor 11DPO de a franc se tudja!most várompirit, hoyg mehessek vérvételre!
Vendég

gaby gyanús, mint mindig :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kata, ha Marci kibújik, lesz szíved itthagyni? :wink:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?