A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

MANÓ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Olyan jót derültem a tippeléseken! Akkor én is tipp-mixelek és Zsanett a tippem.

Gurgi, vigyázz magatokra! Én is uuuuuugy ennék valamit, de nem tom mit.

Zsuzsi én szorítok, hogy még ne szülj!

Pillangónak meg mennek a drukkjaim, de mintha tegnap pont erre vágyott volna, hogy bent tartják és indítják! Elég rég (vagy két hete) írta, hogy IV.-es a lepénye.

kispiskóta

Zsuzsi: pihizz :wink:

Én azt hiszem nem fogom inni a málnalevélteát. Már megint visszaküldte a fiam :cry:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Finnyás gyerek. Nem tecc neki a málnalevél teácska. Vagy mondjam másképp: máris ujjat húz az anyácskájával.

Zsuzsi! Aszittem ennyi elég lenne. Na, akkor írjad csak az igényed: mennyi ideig legyen bentlakó a KirálylylányPanka? Hátha teljesíthető.

Zsú - amúgy ezen tipp nem ér. Zsanettre nincs szavazási lehetőség, hisz el van tűnve, ok is lenne amiért őt "gyanítjuk". Szal ezen kívül érdekes a dolog.

Amúgy meg Zsanett is fiús vonalzóval van a táblában. De mintha Pillangó csak nem szólt, neki nem rózsaszín csík dukálna? Jó volna már azt a kék szín uralmat megszakítani a tábla felső sorában. Na jó, s nem az irígység szólt belőlem. Sem nem vagyok a mindenszent kinekmagafeléhajlikakeze.

Kép
kissmanó

Brigi: Sokat pihizek, nem nagyon csinálok semmit, csak az alap dolgokat (mosogatás, ilyenek), de ha azt nem csinálnám, megőrülnék...

Kép
zsuzsi**

Manó: 20 nap a minimum igényem :D Áááá, nem is akarok sokat, mi?

Kép
zsuzsi**

"Finnyás gyerek" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Akkor gurgi, ha mindenképp fiú volt. Ez a sok keményedés... :roll:

kispiskóta

Hmmmmm.
Akkor mán asszem inkább Dorka. Mett az avatar is fel volt tűntetve (mint egyike az ismertetőjeleknek itt a fórumon) a gyerek mellett.
S a tietek azért hasonló.
Na, most akkor Dorka jön, s olvas a fejemre.
Huhh, ezek az álmok.............

Kép
kissmanó

Hát velem csak ne kekeckedjen ez a gyerek inkább jöjjön ki :lol: de ne a tea hanem a gyerek :lol:

Gurgi: azért ez a brutál keményedés nem lehetett semmi. Egyébbként mizujs a nyákdugóval? :wink: jön még valami?

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Háhá, szerintem úgysem tudjuk kitalálni, ki lesz a következő. Szivvi is nagy meglepi volt :D

Kép
zsuzsi**

Amúgy az egész pocakom kőkemény jelen pillanatban is, kivéve a legalját. Ott, ahova a kezem szoktam rakni, hogy megemeljem a pocóm, s kíméljem a derekam.

Kép
kissmanó

Brigi! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne a tea, hanem a gyerek. Ez jó.

Zsuzsi! Tökéletesen 1etértünk. Mikor dobva vala a Szilvi féle sms, hogy szülnek, majd leestem a székről.
Ezen babás indítás után már semmi nem lehet itt meglepi.

Kép
kissmanó

Ha lúd, legyen dagi :wink:

KépKép

KépKép
szivvi

Szia Csajok!
Valaki kezdje má el!! Úgy be vagytok lassulva :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Szia Szivvi:)

Kép
zsuzsi**

Háháhá, Lilkónak ma van a kéthetes szülinapja :D Isten éltesse

Kép
zsuzsi**

Jajj-jajj-jajjajj. Már ismét agyalok. Mett mi lesz csütörtökön. Oké, felhívom a dokkert, de az nem old meg semmit. Ha felhívom, megmonnya mennyek nézzen meg. A kérdés az, hogy hun nézzen meg? A szülészet melletti magánrendelőben (mert aznap épp ott rendel), avagy a szülészeten?
S jut eszembe, a régi dokkerem mindig csütörtökön volt szolgálatos éccakára. Mán csak ez hiánycikk. De akkor is természetes, indításnélküliszüléstakarokcsütörtökönlegkésőbb!!!!!

Kép
kissmanó

Ja, ha elárulod a sebességváltás technológiáját Szivvikém, akkor rögtönrögvestazonnal.

Kép
kissmanó

Manó: Akkor én most azért drukkolok, hogy jöjjön mialőbb Grétud!!! oké? Te meg azé drukkoljá, hogy Panka ne jöjjön :D

Kép
zsuzsi**

Na, hív az aktuálisan kicsilányom, ki kell menni ellenőrzésre a kuckóriához.
Majd még jövök.

Kép
kissmanó

Zsuzsi, rendben, ezt megdumcsiztuk.

Kép
kissmanó

Manó! A storm vihar jelentését akartam használni. Van másik is? Vihar(os) Asszony welcome back!
Nekem du 4kor alig volt vmi recegés az nst-n, és 7kor elindult a vajúdás. Jó, nem lett meg 10re a Béb, de mindenesetre orvosi előjele nem sok volt!
Vendég

fenn a sztaki-n storm: lárma, megrohanás, zűrzavar, vihar.

Kép
kissmanó

Bori! Most ezen infók bírtokában, meg újra átolvasva a szüléstörténeted, visszakerestem az uccsó 2in1 leveledre. Na, az 21:21-kor érkezett. Jól álcáztad a villamosos izével, hogy akkor mán jócskán fájdogáltál. Hmmm. S ebből Uxi olvasott. Hááááát.....

Kép
kissmanó

Sziasztok!Ma egész nap szarakodott a babanet.Nem tudom mi van ma Benivel egész nap ugrál,focizik ...stb.Pillango:+++++++++++++

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Zsu!
Hm.... :roll:
Ki tudja mi lesz még...

Brigi!
Dugó nem jön..egyelőre, sosem lehet tudni.

Nekem nagyon megy a málnalevél, én nagyon szeretem ezeket a natúr gyógyiteákat, cukker nélkül. nyamika. Pont most főztem le 1 litert..

Na ja, a szülésznőm is azt mondta, hogy NST-ből nem lehet következtetni..nekem elég lapos volt kedden. Azt mondta, hogy ez olyan, hogy lehet, hogy úgy jön, mint a villám, szal nem biztos, hogy fokozatosan...pl. NST délelőtt semmit nem mutat, este meg indul a mandula..
torolve_20131003125716

Bakker. Egyik, előző állításom nem állja a helyét.
Pocakom teljes hosszában-száltében-magasságában kemény, mintha készülne szétdurranni.
Na, ez vajon mi?

Kép
kissmanó

Válasz a vonalzómnak.... ma asszem nem.

Kép
kissmanó

Lányok!
Amikor ékelődik be buksi, az nyomással jár? Mármint odalent..nagyon az alhasban??????? de nem kitoláskor hanem a vajúdás előtt...???? :shock:
torolve_20131003125716

Gurgi: Szerintem igen...

Kép
zsuzsi**

Manóó!
Na erről beszélek, hogy folyamatosan kemény ha kemény a pocakom szerda este óta..közben vannak keményedések, amik elmúlnak x. mp. után..de van olyan, hogy fél órán keresztül full kemény..
Na ez mi???? háhá, röhögök :lol:
torolve_20131003125716

Ja, most veszem észre, hogy nem a szokásos helyén döngöli a gyerekem a pocót, hanem attól lennebb, kábé egy tenyérnyivel. Akkor ő is lennebb liftezett volna? Csak én nem tom mikor?

Kép
kissmanó

Nekem már most olyan nyomás van lefelé, hogy betojok... :oops: :cry:

Kép
zsuzsi**

Gurgi, te nékem gyanús vagy, nagyon gyanús... :roll:

Szerintem is járhat nyomással. Mit érzel drága?

kispiskóta

Fél óra? Nekem éccaka 1 órától egész olyan de. 10-ig. oszt most kezdte előről, eleinte lájtosan, hogy nem is vettem észre, de mikor most úgy feszít, hogy csak, akkor jöttem rá, hogy nincs mán rész ami nem kemény. Na, kíváncsi vok meddig tart.
De asszem van egy tippem: míg belebújok a jó kis melegvízbe.

Kép
kissmanó

Zsuzsi!
Az jóó!! hoho..hoho..én már nem tippmixelek.
Lesz itt ne mulass.. Kép

Figyeljétek meg itt sorozatgyártás lesz :lol:
torolve_20131003125716

Zsuzsi! Betojni csak 20 nap múlva. Ergó erre kértél engedélyt :lol: :lol: :lol:

Kép
kissmanó

nekem inkább olyan fájdalmaim voltak szemérem tájékon. :?

kispiskóta

Gurgi! épp az előbb gondoltam el, hogy ha kölkék még sokáig nem jönnek, akkor lesz itt árvíz, nem pedig síma zuhany.

Kép
kissmanó

Háhá Manó.... :lol: :lol:

Csajok nekem kb egy hete tök kemény a hasam... akkor most mi vaaaan??

Kép
zsuzsi**

Zsu!!
No elmondom mit érzek: nyomást alhasban egészen pontosan a szeméremcsont tájékán de csak este,(de nekem a fej már eléggé lent van, ezt a doki is mondta) szerda óta+keményedések, az elég kemény ha kemény.. :lol:
de se derékfájás se görcs vagy egészen icipici..
torolve_20131003125716

Gurgi, nekem 3 napja kb ugyanez... tudod, amit sms-ben is dumáltunk. Az a nyomós fájásos érzés...Jaaj...

Kép
zsuzsi**

Itt ülök és röhögök...most akik írunk, mind a négyen szülni készülön ezerrel, találgatunk, hogy mi ez, stb..ez jóó.
Megy a közös találgatás..
torolve_20131003125716

Tudom Zsuzsi de nekem nem fáj csak nyomás van
torolve_20131003125716

Derékfájás.... hmmmm..... mióta is? Van annak legalább 3 hete, ha nem 4. Szal az sem mérvadó.

Kép
kissmanó

ÉN NEM AKAROK SZÜLNIII!!! Még nem érett a gyerekem! Segítsééég! Én mindenkit magam elé engedek, akinek előttem van foglalt helye...

Kép
zsuzsi**

Fájdalommentes szülés...klassz lenne
torolve_20131003125716

Aha, asszem igazad van.

Kép
kissmanó

Derékfájás kilőve..akkor..

Figyu, én non-stop be vagyok kapcsolva (telefon) ha vmi. van smsezzetek..én is!

Most kajcsizom!
Még benézek.
torolve_20131003125716

Diagnózis:

Samu készülődik kifelé, csak azt nem lehet tudni, mikor jön.

Dr. Kispiskóta :lol:

Mondjuk ez a sokáig tartó keményedést én még nem észleltem, de mondjuk nekem is sűrűn van. És már azt is észrevettem, ha durván bekeményedik akkor teljesen lenn van a pocakom, de durván.

A nyomás az bizti a buksitól van! Nem ment még lejebb a pocakod?

kispiskóta

Na jó, Dr. Kispiskóta. Akkor kéretik arra is megfejtést tippelni, hogy ha buksi lefele nyom, akkor a keményedés métt a pocak tetején kezdődik. S onnan halad lefele?

Kép
kissmanó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?