A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2007 tavaszi babák

Ime:
Kép Kép Kép Kép

(Elso automtatan, tobb manualisan... erdemes a manualissal kiserletezni sztem...). Na, mosma telleg megyek fozni!!!!!
kami

Timi, köszi, de végül arra jutottunk Májussal a nagy torna közben, hogy együtt nekivágunk gyalog kenguruban a nagy útnak. Jön még velünk valaki? Kami, te mondtad, meg Ria.

Barbi, írd már meg légyszi, h bkv-val hogy menjünk, azt is, h az Árpád hídnál hol van a megálló ahol fel kell szállni. Mert ott van, ugye? Te is utaztál már így Emmával, tehát ki van próbálva, ugye? :D

Kép
Kép
agiboldi

Timo! Jól érzékelem, hogy senki nem jelentkezett fordulás, iil. nem fordulás ügyben? Ezek szerint mi vagyunk a leglustibbak! :lol:
Vendég

Pann!
Aha, Gergő és Lillus a leglustibbak. Meg halkan megjegyzem, a leghusisabbak is! :oops: :oops:

Timi
Kép Kép
timocska

Persze Timi! Csak össze kéne szednem egy kis térkép féleséget meg busz menetrendet meg ilyeneket :D Na, neki is állok :D
Vendég

Nem lusták vagytok, csak komótosak. Minek fordulgasson az ember? Boldi amúgy csak hasról hátra tud és csak jobbra.

Kép
Kép
agiboldi

Lora,
Igen,én írtam, de még előtte a kedvenc jön, aztán az ásítós. Amiket én írtam azok csak további ötletek voltak, de ezek szerint arra is lesz anyag (már én is bekészítettem az enyémet), majd szavazunk, hogy mi legyen a folytatás. De egy-egy napot hagyjunk kifutásnak. Mindettől függetlenül TÖK JÓ KÉP!
A tábla részünkről OK. Egy pillanatig azt hittem Sebi született a legnagyobb súllyal, de látom Lea kőkeményen beelőzött.

Kami,
Tudom, hogy Dunába hordom a vizet, de nekem is le kell írjam, hogy nagyon jól fotózol.
Nem a nagykáddal volt a gondom, hanem a lenyomom a víz alá, leöntöm a fejét, stb. De a képek maximálisan téged igazolnak, és nagyon irigy vagyok.

Barbi,
Nálunk tavaly volt ez az esküvő mizéria (csak egyszer van, de nincs pénz). Mi végül nagy esküvőt csináltunk, masszív szülői segítséggel, szuperül sikerült. Viszont szintén sikeres volt az egyik baráti páré is, akik a templom melletti parkban fotózkodtak (meg volt a program), pogácsáztak és pezsgőztek (meg volt a vendéglátás) (pont ahogy Május írja). Nem kell hozzá semmi, és mindenki jöhet.

Ágiboldi,
Csinálni kell helyet, mondjuk kezd a boci jégkrémeknél, ezt az áldozatot szerintem meg lehet hozni a gyerekért. :wink:

Timo,
Sebi csak oldalig fordul, átfordulás semerre nem volt.
Még hogy nincs ásítós… ez egy kapitális ásítás. :D

Pann,
A kis gettó-császár felfalja az ártatlan csigát. Durva. Tényleg majd lehet téma, ez is.

Több önfegyelmet kérek a fotópályázattal kapcsolatban!!! Ma még a sírós a téma, holnap pedig a kedvenc, a többit gyűjtsétek egy külön könyvtárban, irgum-burgum.

Orsi
Kép Kép
sno

Bocsi: Emma se fordult még meg!

Ági! Igen, ki van próbálva :lol: Ria is gyalog jön, azt mondta!
Megyek, öszeszedem az infókat, aztán megy a privi annak aki jön:
Pann, Lorca, Timi, Ágiboldi, Május, Kami, Sági, Kata, Ria, Róki. Még vki? Ugye most nem hagytam ki senkit? :oops:
Vendég

Természetesen aktuális fotó bármikor bármennyi jöhet!!!

Orsi
Kép Kép
sno

Orsi!
Bocsi! Azt hiszem az én ásítós képem lóg ki a sorból! :oops: :oops:

Timi
Kép Kép
timocska

Jajj, Orsi (meg mas is, akoi korabban megbotrankozott), azt ne olyan brutalisan kepzeld am el (vizleontes stb). Eloszor csak szep lassan, alig eszrevehetoen. Csak a feje hatuljara, a hajara csorgattam a vizet. Aztan szep fokozatsan haladtam elore. Mondjuk 10. alkalom utan ugy ontottem, hogy az arcaba is menjen. A vege fele meg mar csak a feje bubjara, csorgott mindenhova. Addigra mar megszokta. A viz ala "nyomast" ugyanigy: eloszor csak allig tint el, aztan szep lassan egyre melyebbre mentem vele. Es "figyelmeztetem" is: eeegy, keeeettoooo, haaaaaa-rooooom, aztan veszek egy nagy levegot, mintha en merulnek - es o merul :D De furamod nem is vesz mar lent levegot. vagy azert, mert rajott, hogy amikor anya fuldoklosatjatszik, akkor nem szabad, vagy a nehany keseru tapasztalat vezette ra, nemtom, de mindegy is: haton-hason szepen elvan. Alacsony vizben meg is fordul es mar nem ijed meg.

Azert vannak neha balesetek: belehatrafejel a vizbe az olembol stb - neha ma is tud orditani, de nem jellemzo szerebcsere. Viszont altalaban en unom meg az orkodest es veszem ki a kadbol vegul :D
kami

Voltatok már ma kinn a bébivel? Akarok bankba menni, de mit adjak rá? :?

Timi
Kép Kép
timocska

Dá, dá Timo. (egyébként nem csak, de ez különben is csak játék, nem történik tragédia, ha valakit elkap a gépszíj) :D :D :D

Orsi
Kép Kép
sno

Timi, hosszú ujjú bodyn volt egy rövidujjú póló, ami igény szerint levehető, nadrág, zokni, sityak.

Jaj, kedvem lett képet rakni fel, de a tematika nem stimmel. Viszont egyet csakazért is felrakok, de most mennem kell mert felébredt...

Kép
Kép
agiboldi

En voltam, jelentem. Reggel a boltban. Egy szal vekony rugi eleg volt Aronnak.
kami

Sági,
Boldog szülinapot!

Timi, Pann,
Jelentem Zsófi sem forog semerre esetleg néha oldalra(már írtam). Mondjuk ő sem egy nádszál típusú. Csak nagyon emelgeti a lábát és fejét. De szerintem még nincs is itt az ideje.

Timi,
És még te mondod, hogy nincs ásítós. Na, most én nem merek feltenni, mert még nincs itt az ideje. Bömbis meg még mindig nincsen (ritkán sír és akkori inkább nem hagyom).

Nálunk megint alvás van (egész héten). Ma találkoztunk Berci komával (Bella) és vagy Berci vagy Zsófi aludt. De minkettő jól érezte magát ébren is. Nálunk végül is bejön a játszószőnyeg (nem plüss).

KépKép
bozotka

hogy lehet több felhasználónk privit küldeni? :shock:
Vendég

Itt egy kép, sajna nem vág a témába, de én ritkán teszek fel úgyhogy most a képtelenségemet orvoslom. Úgy néz ki mintha valami mozgalmi beszédbe aludt volna bele Kép

Kép
Kép
agiboldi

Ági! Funny! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hihi :lol: Boldi nagyon cuki :P Még mindig ;)

Elment egyesével a privi! Szóljatok ha nem kaptátok meg - majd jelzem ha már mind az elküldöttek között van, most még sok a kimenő...
Vendég

Cumi helyett egy fotó:
Kép

KépKép
bozotka

Ágiboldi,
Ki vette ki a sört a kezéből?!

Orsi
Kép Kép
sno

Asszem megint nemsokára menstruálni fogok. Kicsit fáj alul a hasam, alig van megint tejem és Peti is sírdogál ma rendesen. :cry:
Vendég

Azért Zsófi bömbis képe is ott van a top 3-ban! :D :D

Boldi, Boldi! bárhol, bármikor elalszunk? :) És az a piros sapi... 8)

Ági!
Vagy ilyen gyorsan telik az idő vagy nem tudom, de olyan, mintha most jött volna meg neked nemrég. Vagy már eltelt azóta egy hónap?
Lillus is sirdogálós amúgy..

Timi
Kép Kép
timocska

Sági :cry: OK én nem szoptatok, de nekem a második az elsőre 2 héttel jött... Az első meg eltartott 9 napig :shock: Épphogy csak fellélegeztem :? :lol:

Basszus minden klikkelés után kidob ez a sz.r babanet :evil: A priviknek is még csak a fele ment el :shock:
Vendég

3,5 hét telt el azóta. Nálam soha nem volt rendszeres úgyhogy bármi lehet. De nem hiányzik!!!!
Vendég

Kép

itt a szüliajándékom, tegnap megrendeltük, úúúúúúúúúgy várom már!

Orsi
Kép Kép
sno

Én is szeretnék olyan hordozót majd, amivel háton lehet cipelni a gyerkőcöt, de most elgondolkodtam, hogy akkor hova teszem a táskám? :roll: Mert most ha nem babakocsizunk, akkor kenguru + hátizsák a felállás, de ha a hátamon a gyerek van? Az oldaltatyi nekem nem jött be :? Jó drága volt, esz is a fene... Lehet, hogy eladom :roll:
Vendég

Hihihi: elképzeltem, hogy amikor már 2 gyerkőc lesz, akkor egyik a hátamon, másik meg elöl a kenguruban :shock: :lol: Asszem a térdeimtől meg a bokámtól elbúcsúzhatnék :? Mondjuk afelé mármost is jó úton haladok :( Kész roncs kezdek lenni... Ti ezzel hogy vagytok? Ropog mindenem és úgy fáj a derekam mint a nagyanyámnak :shock: Nem tudok hason aludni miatta :shock: :( Pedig ezt vártam egész terhesség alatt :lol:
Vendég

Szerintem két gyereknél nagyobbik a kocsiban, kisebbik rajtad. :roll: Aztán Róki vagy Lorca mindjárt kiigazít. :wink:

Az Ergohoz van hátizsák, de mi azt nem rendeltük meg (még?).
Vendég

Nem komolyan gondoltam én sem :oops:
Megyek, etetek...
Vendég

Gondoltam. Nekem még mindig a kis nyilallások, de most már napi rendszereséggel, mondjuk kétóránként egy.

Most kipróbáltam a háti hordozást, felbuzdulva a hordozókendős oldalakon, hát ez volt a nap fénypontja! :D Annyira röhögtem, miközben kötöttem fel a kendőt, hogy Gergő ott kucorog a hátamon, és fogalma sincs róla, hogy neki most miért is kell a hátamon hasonfeküdnie....vicces volt, na. Majd teszek fel képet a végeredményről. Sajna az én kendőm már nem ilyen nehéz pockoknak való, úh csak gyakorlásra jó, meg - mint kiderült - a móka kedvéért. :D
Vendég

MEGFORDULT!!!

hátról-hasra

Orsi
Kép Kép
sno

Sziasztok.
Mi aludtunk. Aron meg most is huzza a lobort. Nemtom mi lesz igy ejjel, en 2 orat, o minimum 3-at aludt, de nincs szivem folebreszteni.

Lanyok, eljott az ido. Hetfon MRI. Annyira aggaszt, hogy mi lesz, pedig nem kene. Az agyam tudja - a szivem meg fel :( Olyan pici baba! Miert kell neki ez a sok szar? :( Na, elotte Alex-szel jol kijatssza magat holnap, aztan a vasarnap is majdcsak eltelik valahogy (nem hiszem, h vasarnap ejjel sokat fogok aludni :( ) aztan mar hetfon tul is leszuk rajta. Saginak igy is koszi, hogy segitett es o is ott lesz. Ez azert megnyugtato! O lesz az orangyala ennek a kis ordogfiokanak... azert szomoru lesz lelassulva latni. Fogadok, hogy nem fog annyit vihancolni, mint szokott :( Utana viszont - remelem - felejthetjuk el az osszes vizsgalatot.

Verzik az orrom. Hurra.
kami

Egy jó hír!
Nincs cicin sírás, egyáltalán, gyönyörű szépen fordul mind két oldalra.
Igazábóla azért nem értettük, mert ő maga forgatta a fejét mind a két irányba, ráfeküdt a fülére oldalár, csak evésnél sírt keservesen.
Nem tudom miért lehet ez még mindig, de az a lényeg, hogy elmúlt.

Örökmozgó: Mindig is nagyon sokat járt keze lába, de most már nem akar megmaradni. Timi!!! mi se fordultunk még át, az oldalunkr rengetegszer, de valahogy a sejhajunk mindig visszahúzza és iszonyatos hisztit tud olyankor vágni. Eddig kétszer sikerült odáig eljutni, hogy ráfeküdtünk a hasunkra, csak a kezünket nem tudtuk kivenni magunk alól (erről már küldtem képet).
Ha fel veszem kézben akkor most úgy se jó, nem tud úgy mozogni, rugdosni. Meg ülne, menne már. Tegnap is ültem, ült az öleben és egyszer csak kapni kellett előre a kezem, mert felült a drágám, vagy háromszor egymás után.
Egyszerűen nem tud nyugton ülni.

Boldog Peti napot!

Agiboldi: Mi éppen ma voltunk apával moziba, már kb 7 hónapja nem voltunk. A Shreket néztük, mert imádjuk ezeket a "meséket", mindig nagyon jól nézünk ki a rengeteg gyerek között, de lassan már lesz indokunk, hogy miért kell menni.

Puki: Nem tudom miért (a tegnapi nap kivételével szerencsére rég adtam neki tápszert), de valami iszonyatos büdöseket tud. Nem tudom miért, de a fürcsikor előtte is és utána is mindig elgázosít.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Kami, mi is gondolunk majd rátok. Mikor lesz hétfőn?

Húú, Sebinek gratula. Aztán reméljük szeret hason lenni, különben lesz neked nemulass
:lol:

Voltunk az IKEÁ-ban, és vettünk olyan ragacsos hengert! Május igazad volt!! Apának is igaza volt, mert ő erősködött, h vegyük meg, és valóban, a katica megtisztult! :lol: Persze nem ezért mentünk, hanem ágyneműt akartam venni. És kipróbáltuk a baba-mama szobát, szopiztunk, pelenkáztunk és nagyon jól viselkedett Boldi, a baba-mama szoba is klassz, csak irtó mocskos. Persze az IKEA büszke rá, h nem alkalmaz személyzetet, és a tálcámat vissza is viszem magam után, addig ok, de csak nem domesztosozhatom ki a baba-mama szobát mielőtt lerakom a gyereket..

Hehe, és Emma után szabadon Boldi olyan büdöset kakilt, h sztem az egész áruházat ki kell szellőztetni..

Kép
Kép
agiboldi

Kami,
Összeugrott a gyomrom, ezt olvasva. :cry: Nagyon veled érzek. Még az a szerencse, hogy a gyerekek könnyebben veszik az akadályokat, mint az anyukák. Ájronman is így fog tenni.

Orsi
Kép Kép
sno

Krisy!

A gyakori bukás ellenére gyarapszik rendesen Dávid? Mert akkor én sem értem, miért ajánlgatja a doki néni a tápszert...

Pann:

Szilvi állandóan néz engem, egész pici korától fogva van szemkontaktus. Ő nagyon interaktív baba, mindig figyel, és mostanában már azért is hajlamos sírni, ha nem lát, vagy egyedül érzi magát. Ellenben Zsuzsa szinte sose nézett rám szopi közben. Szóval más minden gyerek.

Én elejétől fogva együtt mosok mindent... nincs energiám még arra is hogy a babacuccokat szétválogassam. Úgyhogy Szilvi immunrendszere edződik. :roll:

Kifele hordozás hordozókendőben:

Ugyan nem olvastam az illetékes topikot, de Kami hozzászólását olvasva az merült fel bennem, hogy lehet hozzá valami köze a mellméretnek. Ugye mi mindketten eléggé bőkeblűek vagyunk, és az pont a gyerek nyakánál támasztja meg őt, ha kifele van fordítva. Úgyhogy nekem Szilvi feje akkor se bukott se előre se hátra mikor kifele fordítva elaludt a kendőben.

Na most ezt már elküldtem egyszer vajon? Ezer bocs ha igen...

SnOrsi!

Jók a képfelszólítások! :) Kár hogy most modemen vagyok, ezért tényleges képet nem tudok felrakni. Na majd otthonról. Rólam készült egy kép mikor indultunk a kórházba hajnali 3-kor, 6-ra meglett a baba... csak az a baj hogy anyukám csinálta nem digitális képpel és ő arról híres hogy még a Zsuzsa születésekor készült képeket sem hívatta elő. Csak kattogni szeret vele, az előhívás már nem olyan fontos. :evil:

Barbi:

Egyik anyuka pont most rakott fel olyan képet Zsuzsa topikjában, hogy apuka hátán a 22 hónapos, a hasán meg a 6 hónapos babájuk... jó erőben van apuka. ;) (Gyorsan számolva, egyik gyerek kb 12 kiló, másik gyerek kb 8 kiló, a kenguru is biztos megvan 1 kg, a fémvázas hátihordozó pedig akár 3 is... tehát majdnem 25 kg-t cipelt...)

Egyébként ezek a fémvázas hátihordozók úgy vannak kiképezve (legtöbb) hogy még lehet bele pakolni, de hát már alapjáraton elég nehezek, plussz a gyerek, plussz még cucc is???

Hátfájással maximálisan szimpatizálok, nekem azt mondta az ortopéd orvos, hogy a legfontosabb a napi rendszerességű torna, lehet gerinctorna vagy pilates. Ő kifejezetten ezeket említette.

2 gyerek hordozása:

Eddig háromfélét próbáltunk:
1. Mindkettőt én viszem. :? Nem túl egészséges. Ez úgy szokott előfordulni, hogy Szilvi kendőben és Zsuzsa felveteti magát. Esetleg Szilvi autósülésben, Zsuzsát meg a hónom alá csapom, különben leszalad az úttestre. :?
2. Zsuzsa a babakocsiban, Szilvi kendőben. Egy fokkal jobb. Biztonsági fokozat maximális, mindkettő fixálva van.
3. Szilvi babakocsiban, Zsuzsa testvérfellépőn. Tehermentesítés szempontjából a legjobb, de nem túl biztonságos. Zsuzsa még mindig lelép a fellépőről váratlan pillanatokban, és ha nyűgös, akkor teljesen megbízhatatlan, mert egy piros lámpát nem vár ki a zebránál, hanem önállósítja magát.

És a jövőbeli:
4. Ikerbabakocsi. :D Csak férjünk ki vele a házból...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Kami:

Drukkolok hogy minden rendben legyen Áronnal!!! :( Olyan szörnyű mikor az ember a gyereke egészségéért szorong...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Lora, Timo:

Bármelyikőtök csinálja, folytatja a táblázatot, szeretnék én is belekerülni...

Nanica/Anita 27 2007.04.15 Baja, Lilianna 4400g 53 cm...

ezzel azthiszem vezetem a születési súlyt :roll:

Nagyon gyönyörűek a fotók, egytől egyik mindegyik!!!

Most megyek, leragad a szemem!

nanica

Sziasztok!

Olvasgatom a fórumotokat, de még nem volt bátorságom írni. Lehet csatlakozni??? Luca lányom 2007.03.18-án született a MÁV-ban (nyugodjon békében-mármint a MÁV :-((( ) 3320g-mal és 56-cmrel. Most kb 6500g és 64cm. Eszik rendesen... :-)
Budaörsön lakunk.
Ja és hátról hasra tud fordulni, de csak jobbra és keze alul marad :-)
Hason kinyomja magát, de ha közvetlen kaja után rakom le tornázni, lebukja a játszószőnyeget. Ha később, akkor elalszik...
Röviden ennyi rólunk!

Nóri

KépKép Kép Hason Kép Kép Kép Kép Ásításnak nem mondanám. Inkább nyújtózkodásnak... De itt csak egy hetes!!!
Vendég

Hahó!

Na, a Peti napról lemaradtam tegnap - mármint elfeljetettem megemlíteni :oops: Sági! Nyomj egy puszit Petinek a nevemben is :D Na meg még egyet Emma nevében is :P
Ja, nem is meséltem: a Kaminál tartott babatali után meséltem Gábornak, hogy milyen jó volt, meg mutattam a képeket és mondtam, hogy nézd, Emma Peti baba mellett feküdt - Emma meg minden alkalommal amikor kimondtam, hogy "Peti baba", elkezdett vigyorogni :lol: Gábor azóta is szokta neki mondani, hogy "Emma! Hol a Peti baba?" :lol: Egyébként nagyon jó fej dolog, hogy ott leszel Áronnal!!! Kami! Ne izgulj, jó kezekben lesz a ksi örökmozgó! :P Nagyon szorítok nektek!!!

Sebinek nagy gatula :P

Nóri! Szia :P Látom Luca sem panaszkodhat pofazacskók terén ;)
Vendég

Nóri,
Szia, Luca nem keveset változott az elmúlt 3 és fél hónapban: D :D :D Mit eszik a kedves?
A kép alapján úgy látom, hogy elég komoly játszószőnyegetek van, tudsz felrakni távolabbi képet?
A pöttyös farmer szerkóért érdemes volt ma felkelnem :D :D Bár ha jobban belegondolok le sem feküdtem :cry: :?

Sebi eddig soha nem műsorozott éjszaka, csak evett (többször vagy kevesebbszer), de ma... éjfélkor ébredt először, onnan 3-ig félóránként, 3-kor teljes kicsomagolás (torna, stb.), teljes átöltöztetés (ráadtam egy rugit - kicsi volt, ráadtam egy bodyt - kicsi volt, ekkor elfogytak az ötleteim és a ruhák is. Nem mondom, hogy kezdtem ideges lenni, mert már rég az voltam. Áááááááááá :x Végül valamit sikerült ráadni, szopi és aludt vagy 2 órát. :?

Ehhez társult, hogy tegnap szokás szerint elzáródott egy tejcsatornám (mindig ugyanaz), amit ma éjszaka második próbálkozásra sikerült kiszívnia (az ájulás kerülgetett közben), reggel látom, hogy akkora tejhólyag lett a bimbón, ami garantálja a mai remek szoptatásokat (szerintem még sírás is lesz).

Én ezt nem érdemeltem meg! Rendben van, hogy sokat netezek, de tegnap takarítottam is…

Szóval JÓ REGGELT MINDENKINEK! Akkor most felteszem a KEDVENC (Kami javaslatára) képemet. Abszolút kedvencet nem tudok kiválasztani, csak az éppen aktuális kedvencet.

Indoklás: ezen a képen remekül látszik, hogy milyen tökéletesen meggyúrt gombóc feje van, egy kis gombóc orral, és hát a gyengéim a dundimókus pofik. Szóval az ember tehetetlen, csak puszilgatja, puszilgatja…az anyai teendők fárasztóak.

Kép

Orsi
Kép Kép
sno

Második: Nem tudom még, hogy mikor lesz, ugye még nálunk apát rá kell beszélni, de én egy kicsit nagyobb korkülönbséget szeretnék.

Üdv. köztünk Nóri

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Nekünk jó volt az éjszakánk f9-től f6-ig aludt, már tegnap is így volt, remélem ebből rendszert csinál és most is alszik.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Sziasztok!
Csak gyorsan bejelentkezek, hogy tegnap este óta lázas vagyok, fáj a gyomrom, megvesz az Isten hidege. Zokniban, termopizsiben és két paplan alatt próbáltam aludni. De nem ment, úgyhgoy tiszta koki vagyok.
Remélem a tejcsire nem lesz hatással, hoy sem enni, se inni nem bírok.. :( (sajnáljatok máá)
Ja, és reggel Balinak kellett Lillus átszállítmányozni a hálóba, mert képtelen voltam felkelni.
Megyek is visszafekszem.
Szép napot!

Timi
Kép Kép
timocska

Hé! Ne csináljátok mááá :(
Jövök itt a nagy hírrel, hogy Emma is megfordult hasról hátra erre olvasom itt a rossz híreket...
Orsi! Remélem nem lesz gond ma!!!
Timi!! :cry: Gyógyulj meg hamar!!!
Megyek, vár a teregetés :?
Vendég

timo
gyógyulj meg, gyógyulj meg!!!! vegyél be algopirint, h lemenjen a lázad és akkor nem lesz gáz a tejjel! és az ivást erőltesd, a kaja nem annyir alényeg (persze ha egy kis jégkrém lecsúszik esetleg...)

barbi
privi megjött, köszi, profi munka! bár én asszem ágiboldira bízom magunkat, tök hülye vagyok a tájékozódáshoz...

sági
boldogságos szülinapot utólag is! menstruáció :cry:

kami
drukk, tökjó h sági veletek lesz!

fordulás
pár napja kele is megcsinálta a hasról-hátrát 2x, de azóta egyszer sem volt hajlandó. és továbbra se emeli fel a fejét annyira mint pl emma olvasós képe :(

játszószőnyeg
végül a vateráról rendeltem, még nem jött meg. egy használt fiserprájsz. az ára és a színessége döntött, mert az alapján amit írtatok, úgy gondolom, mindenképp lutri. lehet,h kele le se fogja tojni.

sno
részvét az éjszakáért! hál istennek nálunk azzal legalább még nem volt gond (kop-kop) ált 1-2x kelés, szopi és alvás vissza. (neki, mert mondjuk én nem tudok legtöbbször :evil: )

ágiboldi
basszus, tudtam, h n ergya vagyok, de h ettől a kis tornaimitálástól ilyen bazi izomlázam lesz, soha nem gondoltam volna...

habtapi
csak nagydarabosokat vegyetek, mert előbb-utóbb kilazul és az apróbbakat idegtépő (úgy hallottam) összeszedegetni

majus3

Hali!!

Gyors bekukk! Vissza olvasni nem tudom mert nem otthon vagyunk csak véletlen találtam internetet. Mindenkinek sok puszit küldünk jól vagyunk! Beninek nagyon jót tett a környezet változás nagyon jól eszik. Valószínű hogy elmult a fülfájás is. Hétfőn még szedett ki egy kis zsungát a dr-nő a fülcsiéből de nem vészes!! Na mi lesz a jövő heti talival? Remélem hamarosan talizunk! :D

KépKép
csongria

Háromszoros HIP-HIP HURRÁ Emmának!

Timo,
Küldök egy kis gyógyító CSÍ-t! :D

Május,
eddig nálunk is ez volt :shock: :shock: :shock:

Orsi
Kép Kép
sno

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: