A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Zsú: Nekem láthatóan lejjebb van. Ha egy kicsit kézzel megnyomom a szeméremcsont felett, akkor érzek egy dudort. Az lehet a feje.

Kép
zsuzsi**

Há, ha valakit érint, s addig még egyben vok, akkor az én telefonom is non-stop nyitva van. Tom, rooming, de egy sms-t ki lehet bírni. S ha már osztódok, akkor utána tuti bírom fogadni a riasztásokat.
S hétfőn vagy kedden remélem meglesz az új telefon, s akkor az sem kifogás mán.

Kép
kissmanó

Manó: Löki magát lefele a lábával :lol: :lol:

Kép
zsuzsi**

Manó: Ezt akartam kérdezni, de akkor nem vagyok egyedül. Nekem is pocak teteje kezd keményedni! Dee már az alja is szokott, no akkor van mensis érzés, derékból. :roll:

Zsuzsi, neked bizti 29 napod van még? Nem tudod, mikor fogant Királylány?

kispiskóta

És nyilalgatások alul? Én ettől tudok kiakadni! Mert fáájjj!!!

kispiskóta

Ha lökné, érezném a lábait. Azt mindig szokom.
De nem így van.

Kép
kissmanó

Nyilalgatások ritkán. Pl. eccer vót tuti, mikor ki akartam szállni a kocsiból, s majd összecsuklottak a lábaim.

Kép
kissmanó

Zsú: Hát, november 4 és 8 között valamikor. Mert 4-én és 6-án voltunk együtt.... De ez alapján nem számoltam ki még...

Kép
zsuzsi**

Nekem nyillalás is van :roll:

Kép
zsuzsi**

Várjatok, hány nap is egy terhesség?

Kép
zsuzsi**

Há akkor lehet olyansmi, mett az én tippem Grétu gyártásra meg október 7 és 9.

Kép
kissmanó

Ergó az okt 9-től a táv nov 4-ig az annyi mint a vonalzóink közti távolság.
Huhh, a matematikus.....

Kép
kissmanó

Talán 270?

Kép
kissmanó

Én is keményedek :lol: A fájás akkor jó, ha felülről indul nem csak lent feszít :lol: most nekem is ezt csinálja! Nagyon kiváncsi vagyok mostmár mi lesz itt :roll: :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Brigi! Az Edó születése már nem friss bennem.
De Adrónál úgy emléxem, hogy a derekam készült szétdurranni. S az meg mindenhol van, csak nem fent vagy lent.
Ha meg azt mondják, hogy mensiszerűen kell, akkor helyben volnék, mett nekem olyankor a derekam szól, hogy hahó, én fájok.

Kép
kissmanó

Ma extra mennyiségű légy gyütt be a házba. Úúúúúútálom őket, s Grétu is útálta az elején.
Csodálom, hogy most még elviseljük.

Kép
kissmanó

Na, majd milyen jó lesz visszaolvasgatni, hogy találgattunk... :D

280 nap, elvileg.

kispiskóta

:lol:

Ettem fini összenyomós szenyót.

Dr.Kispiskóta!
Ez mennyire igaz amit írtál!! :lol: hihi..

Elköszönök mára! Jó éjt, nyugis éjszakát, szép álmokat!
Nincs lombosfa kergetés, stb..háhá

Na pussszancs lánykáim
Gurgikátok
torolve_20131003125716

Nekem NST-n mondta a szülésznő, hogy a keményedésnek a méh tetejétől kell indulnia lefele akkor jó a fájás:roll: A derék meg fáj mert ugye oda is nyom. Nekem soha nem volt szülésnél mensigörcs csak ilyen keményedés-fájás :roll:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Lombosfa..... alig ugrott be miről van szó.

Kép
kissmanó

Brigi! S hogy álltok a pocilakó nevét illetően?

Kép
kissmanó

Én is megyek, mert má belehülyültem a számolgatásba. Mindegy, jön, amikor akar... úgysem tehetek ellene semmit és nem is akarok, csak ééérjen meg mindene...

Jóccakát!

Zsééé

Kép
zsuzsi**

Na, menyek én is, készítem magam a 7végére, elvégre holnap szombat.
Pusszancs, s jószakit.

Kép
kissmanó

Gurgi, és a lombosfa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Akkor manó, mi jól keményedünk! :lol:

Én is elbúcsúznék, megyek pócolom lábacskáim!

Jó éjt!!! :D

kispiskóta

Hölgyeim! 2 óra alatt 1,5 oldalt tippeltek végig, vajon melyiküknek milyen fájása van. Gondoltak már arra, hogy 9 hónapos várandósok, és ilyenkor már minden van? Kérem, ne sietessék a dolgokat! Mindent a maga idején!
dr. Terrorbori

Különben is, akkor aztán lesz nem alvás, ha kijönnek a kis csenevészek!!!!! (én az elmúlt 1,5 hétben 1x aludtam 4 órát, és kb 3x 3 órát, a többit 20 percekből és másfél órákból raktam össze. Kissé depresszáló! ;) )

Terhesség átlag 38 hét a fogantatástól (nem az együttléttől!). Innen mehet még rá 1-1,5 hét egészségesen.

Manó! Igen, rendesen fájogattam már 21:21kor, asszem a beírás után mentem fürdeni (???). Annyira tököm tele volt a tippekkel, és az eü számításaival, meg az egész babavárással, hogy Páromon kívül senkit nem értesítettem, hogy sztem szülök. Gondoltam, ha reggelre elmúlik, és én csak 11kor jelentkezem be, akkor Ti itt addig 8 oldalt végigizgultok.
Remélem, senkit nem bántottam meg, hogy nem online vajúdtam ;)
És most találtam egy vajúdós jegyzetet: a menzesz és a hascsikarós-szellentős hasfájás között valahol félúton voltak a fájásaim az első órákban. Nekem meg a derekam nem fájt! (de várandósság alatt jócskán!)
És egy másodpercig sem bánom, hogy 17 órát vajúdtam. Sőt, közben sem bántam. Örökre meghatározó élmény szülni!
Vendég

Sziasztok!

látoma többség már elköszönt, én most jövök és nagyon szomorú vagyok!!!!

Voltunk dokinál, babó oké, méhszáj már belül is nyílik, de ma még nem szülünk. Viszont holnaptól a mávból átköltözik a szülészet a szabolcs utcába, ami nekem nagyon gáznak tűnik... Doki jön velünk szülni, de a jó kis kórház és osztály nem lesz ott!!! :(
Azt ajánlotta minél hamarabb jöjjünk haza, szóval lehet hogy csak 1 napot töltünk majd benn, ha itthoni gyerekorvos elvállalja a felügyeletet!
Szóval elkeseredtem, teljesen ismeretlen helyre kell majd menni, most tudakozódhatok utána mi is ott a helyzet! :(

Látom mindenki szülni akar, akinek kell mennek a drukkok, aki még tartaná annak az jöjjön össze!

Akkor én is hunyok, majd holnap jövök!

Ildi

KépKépKép
dikó1

Névileg sehogy nem állunk :roll: Azt viszont megmondtam, hogy nem érdekel mit talál ki az egyik neve Samu lesz és kész :lol: Azt hiszem kezd beletörődni. Most ő a Norbertnél tart, ma előjött a Tibor is, de nem tudom :roll: Majdcsak kitalálja. Vagy nem :lol:

Kb 1órája 5-10percenként brutál bekeményedik meg nyilal :roll: Azt hiszem most beülök egy kád forró vizbe :lol:
Jó éjszakát!

brigi73

húúú dikó én is ilyen hírekkel jöttem ma haza a dokimtól... :cry: :cry: :cry: szabolcs u. horrorház :evil: :evil:
nekem is azt ajánlotta a császár ellenére, hogy mielőbb menjek haza.. :roll: :lol:
viszont dorka : te végül fogadtál szülésznőt a mávban?? mert ha jól emlékszem dokit nem. így viszont a szabolcs u.-ban kellene szülnöd egy ügyeletesnél... nem riogatás képp, de gondold gyorsan át, hogy hol is tudnál még szülni..
én csak azért vállalom be a szabolcsot, mert átjöhet oda a dokim velem. az lenne az egyik legutolsó hely, ahova betenném a lábam.. :evil: :evil: (ha tudsz, menj el, tájékozódj ott, hogy milyennek találod, készülj fel... nehogy váratlanul érjen, hogy oda kell menned)

KépKépKép
mütyürke

Bori: Utólag már nekem sem tűnt annyira szarnak a terhességek vége :lol: Csak akkor amikor még egyben voltam /vagyok!
De Violával való terhességhez képest ez a mostani egy álom.... Akkor még az egészségéért is aggódtam, mivel ugye problémás volt (jogos volt az aggódásom sajna) :(
Sztem ez egy természetes folyamat, hogy türelmetlen az ember lánya :D Mindenki vágyik már arra, hogy a karjaiba tarthassa a babáját, hogy meglássa milyen, kire hasonlít, milyen az illata, milyen érzés olyan igazán anyává válni.....
És lehet az az 1., 2., 3...sokadik gyerek, akkor is mindig ugyanazt éljük/érezzük át :D
Úgyhogy én megértem a tippelgetéseket, megértem a türelmetlenkedőket is :wink: :D

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Dikó: Nagyon sajnálom :(

De az a Szabolcs utcai kórház az egy szar hely????? Vagy mi a baj vele?

ceniko
Szeged

hogy szar-e??? hát eléggé... :cry: :cry: :evil: :evil: :evil:
én is elvagyok keseredve, de dikónak meg nekem legalább ott a dokink.. (azaz jöhet oda velünk) :(

KépKépKép
mütyürke

Mütyürke: Hát nagyon sajnálom :(
De miért szar? Miben nyilvánul meg???

Ehhez mit szóltok?
http://www.rtlklub.hu/hirek/hazank/?id=0706276501

ceniko
Szeged

Szépséges jóreggelt!

Na, hölgyeim, ki hogy alukált?

Máv verszusz Szabolcs utca..... hát egyiket sem ismerem, de azért így költöződni sem sámli. Az alkalmazottakat is sajnálom, de a kismamikat (főleg a mieinket, júliusiakat) még inkább.

Biri fáradt anyuci - ne tessék mán megkövezni itt a jónépet. Asszem sokunknak mán nem csak a pocija van tele, hanem másegyéb is (pl. gondolok itt azokra kiket uccsó pillanatban hagy el a dokkerjük, vagy költözik a szülészet, vagy hasonló finomságok). Nekem specc abból van elegem, hogy a tegnap esti jó meleg pancsi a várthoz képest qrva xar volt. Semmi ellazulás éccakára, derekam mondta továbbra is a magáét. De történés........... továbbra is egy nagy nulla. Kölkem meg annyira nyomja a hólyagom, hogy lefekvés után másfél órára már kelés van, s irány a klotyó. Aztán másfél óra múlva szintén. Szal asszem nem kell szoptatni kelni ahhoz, hogy az ember egyhuzamban keveset aludjon.
S még mielőtt a fejemhez találnád lódítani, hogy a szopi azért hosszabb folyamat mint egy klotyózás, ebben teljesen igazat adok.

Na, mék a bótba, családom még alszik, de rájöttem nincs egy gramm vaj se itthon, s ha kenős izét kér valaki reggelire, hát vonogathatom a vállam.

Majd még jövök.

Ja, s a júniusiak közül fogynak az utolsó mohikánok. Aki meg nem, szépen beköszönthet hozzánk is, holnaptól :wink: :lol:

Kép
kissmanó

Na, bakker: nem Biri, hanem Bori akart lenni. Úgyláccik még nem ébredtem fel teljesen, ámbátor a csipáim kimostam mán.

Kép
kissmanó

Sziasztok!!!

Hát egyben. :? De legalább nagyon-nagyon jót aludtam!!!! :D

kispiskóta

manó, átnéztem a júniusiakhoz, és hát ezt a gyors szülést én is szívesen kivitelezném (igaz lehet császár volt).

kispiskóta

jó reggelt!

jó koraiak vagytok! :shock:

na igen a cikk nekem sem jön be! hülyeség!

de "tetszett" a másik hír is, amiben:
Békéscsaba-nőgyógyászat-penicillin=halál, na marha jó, ilyesztgessenek még ilyennel! (én is allergiás vagyok rá) szóval szerintem ezek után még altatásban is azt fogom motyogni, hogy penicillin érzékeny vagyok!!!!

na ma lángos lesz! erre esik az eső, szóval a jó kis meleg napon tuti nem kelseztek :(

jó sokat tippelgettetek, de akkor is hol van Zsanett???????????????
és holnap jön Pillangó béb, csak beindul majd a sor! :wink:

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Jó reggelt!

Enikő, igazából a körülményeket nem ismerem, de pl a szülőszoba állítólag egy zuhanyzósorra hasonlít, tehát csak fülkék vannak egy nagy teremben, de ez még annyira nem is zavarna4 A lényeg, hogy bár rooming van, de éjzsakára elviszik a babákat, és ha nem sikerül babás szobába jutni, akkor csak 3 óránként hozzák szopira! namármost én ezt a harmadik gyereknél már nagyon nem akarom, mert tudom mit jelent, hogy a mávban éjjel nappal mellettem volt!
Azt mondják az épület is lepukkant, szóval kicsit elkeseredtem, ezt dokim is tegnap délelőtt tudta meg!
Legalább 2 hónapig zárva lesz a szülészet, így még arra sincs esély, hogy túlhordással kihúznánk, bár nyíló méhszájjal...

Szóval rossz a hangulatom nagyon!!! Íg parázok is kicsit azt sem tudjuk pontosan hová is kell menni, meg egyáltalán hol a szülőszoba meg ilyenek!

Alig aludtam éjszaka, most hulla vagyok, és sírni is tudnék! :cry: :cry: :cry:

megyek eszek valamit, hátha felvidít!

Ildi

KépKépKép
dikó1

ti szegények, ez azért durva, ami pesten megy! :evil: gondolhatnának az emberekre is!

a szülőszoba nálunk is paravános (mondjuk csak 4 ágyas, gondolom ott nagyobb)

Lilypie Maternity tickers
lynia-

Gurgula????? Ő is korán kelő!

kispiskóta

Gurgula jelenti itt van és nagyon de nagyon jól aludt, most keltem fel 5 perce éssss csak 3szor pisiltem..lálá

Szép Jó Reggelt!!!!!!!!!!!!!!
:lol:

Minden a legnagyobb rendben, jól vagyunk.
Has puha, Samu lájtos kis mozgásokat végez.

Asszem ma főzök egy jó kis gulyáslevest.
torolve_20131003125716

Hu de ennék reggelire lángost. Hát lehet, hogy hozunk a piacról.
:P
torolve_20131003125716

Na helllóóóó!

Én is itt! Gyerekeeek, ez nem volt semmi, ez az iccaka... :shock: Az hagyján, hogy pisilni kellett (egyszer szerencsére), de olyan hat körül reggel olyan fájásra ébredtem, ami nem akart elmúlni, sehogy sem volt jó, se ülve, se semmi. aztán 10 perc múlva megint egy ilyen... huhh gondoltam, várok, nem keltem fel apát, ez úgysem az. Aztán felkeltem, sétálgattam, de kb egy órán keresztül 10-15 percenként jöttek ezek... de aztán elmúlt. Ez is csak jósló volt szerencsére. Még jó, hogy nem riogattam Balázst feleslegesen. Aztán 7-től aludtam fél kilencig. Az már jó volt. Reggel keményedésre ébredtem... :? :shock:

Kép
zsuzsi**

Mávosok: Nagyon szemét dolog, amit veletek csinálnak... nem tudom, mikor hagyják már abba ezt az egészet.

Enikő: Ettől a hírtől lehidaltam... elmebaj

Kép
zsuzsi**

Sziasztok!

tegnap én is megcsináltam a hűtős lángost és tényleg nagyon finom.van még tészta mára is.

Anyukám ma haza ér,Romániából és Lurkó megvárta.

Bridzsi

Kép
esztora

Zsuzsi!
Huha, biztosan jóslófájások.
Nekem még sosem volt ilyen.

Mindenkinek szép napot!

(fürcsizek aztán Atival piacozás)
torolve_20131003125716

Jó reggelt! :P

Én is itt és még egyben :lol: Az esti fürdőzés Manóhoz hasonlóan nekem sem volt jó. Mig a vizben csücsültem nem volt fájás, de ahogy kimásztam rögtön elkezdtem megint keményedni meg fájt is. Sétálgattam még egy picit, de jobb nem lett aztán úgy döntöttem inkább lefexem! Így már jobb volt nem fájt annyira de elaludni nem bírtam kb2-ig, és én is 1.5-2óránként mentem pisilni :roll: Végül 1/2 8-ig aludtam, de most megint keményedek és fáj. Ha ülök jobb, de ahogy felállok brutál, menni is alig bírok :roll:

Ildi: sajnálom, tényleg, hogy most kell ilyen dolgokkal szembesülnötök :twisted: Ez már tényleg botrányos ami az egészségügyben folyik :twisted: Méghogy reform... Tegyünk tönkre mindent :twisted: Fú, most mérges vagyok!

Bori: a nemalváshoz kitartás! Hozzá lehet szokni :wink: Én már 5. éve, hogy nem aludtam egyhuzamban 4órát :oops: Már nem is tudom milyen végigaludni egy éjszakát :lol:

brigi73

Sziasztok!Remélem mindenki jól van mi meg vagyunk tök jól alukáltam.Úgy sajnállak titeket(Pestiek)nem semmi amit veletek művelnek.Itt se semmi az egészségügy ha valami oknál fogva több mint 5-napot töltesz bent a kórházban akkor mindennap 20€ kell fizetni.Akkor pld a cukros löttyi vizsgálatért is fizetnem kellet 25€ uh:30€...stb.Nem is bosszantom magam.Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok.Ja ma telihold lesz na kíváncsi leszek ki megy majd ma szülni.Hmmmmmmmmmm lángos imádom.Csak sajnos nem tudom,hogy kell csinálni pedig úgy ennék.De tudjátok mit ti küldtök nekem lángost(tejfölös-sajtost) én meg küldök nektek Nutellát. Kép

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
hemej

Gurgi: Jó piacozást! De azért csak lassan...

Én lefekszem csajok, egyfolytában keményedek... Azért jövök, ha tudok...mert utálok feküdni...

Kép
zsuzsi**

Brigi! Azért az gáz, hogy ennyire minden éccakád szét van lőve.
Edina 3 hós korától átaludta az éccakát, ezért is volt rémes, hogy Adrienn 2 éves koráig éjjelente kérte a tejadagját. Aztán mikor betöltötte a 2-t, besokalltam, s közöltem, hogy ebből elég, én aludni akarok, max víz lesz éccaka. Hát párszor próbálkozott, tejet nem kapván aztán inkább lemondott. Szal azért sajnálni tudlak, hogy ennyire nem tudsz egy ép éccakát átpihizni becsülettel. :(

Az esti fürcsire visszatérve, a kádban is fájt a derekam, s tiszta szerencse olyan kádunk van, amelyiknek belül van olyan ülőkés része, mett így legalább addig fel bírtam emelni a fenekem, s onnan valahogy ment a felállás. Másképp megvárhattam volna, míg apa fürdeni akar, s akkor talán kiemelt volna a kádból (mert a konyhában tévézett, s odáig képtelen lettem volna ordítani, hogy jöjjön megmenteni). :lol:

Ja, s felejtem el írni mindegyre :x . Ha a konyhában teszek-veszek (azaz kicsivel hosszabb ideig álldogálok viziló lábaimon), akkor a jobb lábam combtól térd fele rettenet kezd zsibbadni. Na, erre nem bírok magyarázatot kapni. Mihelyst pihentem 2-3 percet, azonnal szünetel.

S az este óta pocakom folyamatosan kőkemény. Kérdeztem is apától, hogy vajon csak nem vettem észre, s a munkások belémbetonozták a gyereket :?: :wink:

Ja, apámnak megbocsátva, az előbb hívott, s elnézést kért. Hmmm.... ezt is megértem. Ellenben megcsurgatta a nyálamat - mennek Tusnádfürdőre a rokonokkal, s fürdeni fognak, brü-hü-hűűűű.

Kép
kissmanó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?