Sziasztok!
Életjel!
Önzés:
Szerda óta 24 órázom!
Hihetetlen tempót vett fel az életem!
Szerda: reggel 7-től meló, este fél 7-kor jött értem apjuk! Gyorsan apukámékhoz névnapját ünnepelni, de már negyed 8-kor este vendégek jöttek hozzánk és haza is kellett érni!

A vendégek este 10 után mentek el! Így egyből ágy!
Csütörtök: reggel 7-től meló, délután 5-ig, gyorsan anyuékhoz kajáért, hazaértem jött barátnőm hozta a kislányát egy kis felügyeletre, majd ismét vendégek, akik 8 után mentek el! Egy kicsit összerámoltam a lakást és elolvastalak titeket, de már csak ennyit bírtam!
Péntek: reggel 7-től meló (értekezlet délelőtt, majd megbeszélés a kollégákkal, akikkel együtt fogok tanítani!

), aztán kaptunk ebédet, 3-kor melóból el és nagybevásárlás anyuval a hétvégére! 6-kor telefon, hogy mindjárt itt vannak az újabb vendégek (őket szombatra hívtuk, csak elnézték a napot) sebaj, gyors főzés, mert be volt ígérve nekik a mézes-mustáros kaja! Kajával este fél 8-ra kész, vacsora, vendégek 10-kor el. Konyha rendberakása 11 után, majd ismét elolvastalak titeket!
Szombat: reggel 8-ra anyuékhoz, mentünk maszíroztatni! Ingyen! Maszírozó gép! Majd főzés és most végre itthon! De 3-kor indulunk kirándulni!
Így most olyan az életem, mint babaproject előtt! Nem is emlékszem már olyan rég volt!

De hihetetlenül élvezem! Egyszerűen úgy csapnak össze a hullámok a fejem felett, hogy gondolkodni sincs időm!
Azaz egyfolytában a tanításon jár az agyam, mert nagyon kedvesen fogadott a munkaközösség, már most adtak ezer meg egy tanácsot, adtak könyveket, saját kidolgozott cuccokat! Eddig is lelkes voltam, de így! Kívánom ezt az érzést mindenkinek!
És ezek mellett még persze itt a háztartás!
Hű bocsi a szófosásért! Vagy ha uncsi lettem! De ki kellett már írnom ezt magamból!

Már mint a boldogságom, jó kedvem!
És még csak most fogok nektek írni!