Sziasztok Lányok!
Próbálkoztam az alvással, de nem ment, így gondoltam elolvasom a délutáni termést, és közben hátha rámtalál álommanó is. Bár szerintem nem is az álmossággal van a gond, hanem megint úgy felmelegedett a levegő....
Gurgi: nem tudok én sem újat mondani, a lányok már leírták ami megfogalmazódott bennem is, amikor olvastam amit írtál erről a kötelező borzalomról. Felháborodtam, mi az hogy kötelező?!?! A szülés előtt ha nem járulsz hozzá, akkor is? És a dokid is ragaszkodik hozzá mindenáron? Mert ha kell, akkor kell, az oké...de mindenképp...ez vicc....Én biztos mondanám a dokimnak, hogy ha nem muszáj, akkor hagyjuk ki, de komolyan. Igaza lehet a szülésznődnek, hogy az ember, olyankor valóban minden mindegy állapotba kerülhet, no de hogy ha tök felesleges? Ne vicceljünk már.... Erre adjon magyarázatot aki kitalálta, hogy ha minden okés,minden rendben lezajlott, akkor minek is?!!! Jujj befejezem ezt a témát, mert úgy felhergelem magam az ilyen dolgokon, Bálintka meg itt feszeng a pocakomban, biztos érzi, hogy anyának fölment az agyvize.
Ja igen, párommal megegyeztünk, Bálint Balázs lesz a bébi neve. Én nyertem, hihihi....
Képzeljétek, nemrégiben vettem egy csomag 4 db-os textilpelust,
( van egy csomó pelenkám még Blanka idejéből, csak gondoltam legyen egy pár új is, amit beviszek a kórházba, stb..) Nos ma kibontottam, hogy kimosom, hát 3 db van benne...Lehet, hogy most mindenen duplán felhúzom magam, de nagyon mérges lettem. Nem a párszáz forint miatt, csak maga az elv... no mostmár mindegy, ez van.
Egyébként nálam minden okés, pár haskeményedésen kívül semmi extra.
Tündérek a bébik, egyik fotó jobb mint a másik, kissmanóék erdő szélén házikójáról már nem is beszélek....nem sámli...
Kiváncsian várom, hogy mikor születik a következő bébi, kedden jön megint a hidegfront

Apropo hidegfront, mi épp szerdára terveztük, hogy lemegyünk 3-4 napra a Balatonra

Szegény Blankám már úgy beleélte magát, nem is tudom mit csináljak?! Na mindegy, majd még alakul a molekula, figyeljük az időjárásjelentést, hátha változik még addig.
Megyek, próbálkozom az alvással, csapó 2
Jó éjt mindenkinek, kevésszer felkelőset, jó mélyen alvósat
Sziasztok,
Móni