A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2007 tavaszi babák

Találtam két képet: ha elküldöd priviben a jelszót, feltöltöm szívesen. De azért ide is felteszem, hadd teljen velem a fórum! :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára timocska 2009.12.09 17:02-kor.

Timi
Kép Kép
timocska

Na, feldobom az én régi táblámat. Esetleg kellene bele vmi új oszlopot csinálni: mittudom én: anyatej/tápi vagy a hozzátápi elkezdése, forog, mászik, ül stb.
Várom az ötleteket.
Ja, és ezt is fel lehetne tölteni a képtárba és kábé hetente frissíteni.
Kép

Timi
Kép Kép
timocska

Kata!
A te sorodat véletlenül kitöröltem! :oops: :oops: Megírnád a szükséges adatokat? :oops: :oops:

Timi
Kép Kép
timocska

Jó reggelt!

Ria! Üdv újra itthon :P

Timi! Örülök, hogy jobban vagy :) Megírjam neked az útvonalat Újpalotáról? Neked az M3-as felől sokkal közelebb lenne!
Lillusnak milyen szép szemöldöke van 8)

Tábla: szerintem maradhatna benne, hogy ki hol szült, ill. az erdeti kiírási dátum a tényleges születési dátum mellett :)
Egyébként az új oszlop-ötletek tetszenek - lehet még az első mosoly ha mindenki emlékszik hogy mikor volt ;)

Emma ma egész reggel hangosan dumál :D

Mostani kedvenc képem (hamár muszáj egyet választani... ;) ):

Kép
Vendég

Barbi!
Köszi a szemöldök bókot! :)

A táblában akkor visszateszem a kórházas oszlopot. Az eredeti születési dátumok viszont felcserélődtek a ténylegessel. Esetleg azt lehetne, hogy mindenki megírja, hogy hány hétre és napra szült. (pl. én 38+6).

Nagyon cuki Emma! Van kis anyajegye?
Ja, amúgy tegnap Balival elautókáztunk felétek, megnéztük hol laktok. :)

Timi
Kép Kép
timocska

Hihi! Akkor már tudod az utat ;) Melyik irányból jöttetek? Érthető volt akkor a leírás?

Az nem anyajegy, hanem közvetlenül a bőre alatt elpattant 1-2 hajszálér és attól lett az a nagy piros folt :? Azt mondta a védőnő, hogy csak nagyon lassan fog elmúlni ha egyáltalán elmúlik :?
Én kereken a 40. hétre szültem, pont a kiírás napján :D
Vendég

Hú a Linus jó "kis"súllyal született :shock: Hosszban meg Szilvi nyert :D
Vendég

Sziasztok!

Látom a lányok a nagy kék szemekkel bűvölik majd a pasikat... Most még persze apukát!!!

Lillus szemöldöke tényleg szép, szabályos... A miénkre meg ráférne egy kozmetikus. Na nem olyan Kiszel Tündis, de Lilláé szebb!

A táblázathoz: 23 éves vagyok (látom van nálam fiatalabb, hurrá! mindenhol le "kiscsirkéznek" és a gyógyszertárban is megkérdezik, hogy van-e elég pénzem a gyógyszerre????? :-( )
A MÁV-ban szültem és 39+5 napra mert 21-re voltam kiírva.

Nóri

KépKép
Vendég

Még várok egy-két infot, aztán feldobom az új táblát! Csináltam új dizájnt is! :)

Barbi!
Az autópályán mentünk egy darabig, aztán a 2-es? úton. Aztán ez ugyen összeér a Váci úttal, onnan meg egyforma az útvonal! :) Na most hűde érthető voltam! :oops:

Nóri!
Régebben meg sokkal fiatalabban is szültek az emberek. Nem értem, miért kell ezen fennakadni? Mindenki akkor szül, amikor érzi, hogy most van itt az idő! Szerintem..

Timi
Kép Kép
timocska

Dinyuska!

Tényleg ugyanazok a paramétereink... Mekkora most Laura baba?
(Egyébként tavaly április 1-jén volt a polgárink, mert későn jutott eszünkbe bejelentkezni, és akkorra maradt hely :-) És Luca is Laura lett volna, ha a húgom nem azt akarna majd egyszer. Olyan béna lenne, ha ugyanúgy hívnák anyu két unokáját... :roll:
Vendég

Nóri! Ha ez megnyugtat, akkor tőlem is meg szokták kérdezni, hogy a sajátom? :?

Timi! Igen, 2-es út! Lehet az Auchan felé is kavarogni, az talán vmivel rövidebb, de úgy ahogy Ti mentetek, úgy nem lehet elrontani ;) Azt hiszem Panninak arra rövidebb!
Vendég

Timocska!

Köszi
Főleg, hogy a férjem 75-ben született. Neki teljesen időszerű a Bambi. Csak amíg pl a Baross u.-ba jártam úgy kezeltek, mint egy leányanyát. Felvettem a férjem nevét, és az írták be a lánykori nevemhez is!!!!! Nem is kérdeztek!!!! Sőt, első alkalommal azt kérdezték, hogy abortusz lesz-e, mert már nagyon korán mentem UH-ra. (nem is látszott semmi-azt monták: Örülhet, nincs baba!)
:evil: :shock: :( :?:
Vendég

Mármint Panninak is az M3as felé rövidebb...
Vendég

Nóri! Ne izgasd magad ezeken! Nem érdemes! Most hogy megvan Luca, tuti most is sok "jótanácsot" kapsz :? Én is eleinte nagyon felhúztam magam ezeken, hogy mégis egy vadidegennek mi köze hozzá, de nem szabad, mert hiába nem érdekel, hogy mit akarnak mondani, úgyis végigmondják :evil:
Vendég

Nóri!
Ez annyira gááááz! Mármint ez a hozzáállás! :(
Az egyik barátnőm mikor másodjára vesztette el a babát, őt meg terhesekkel rakták egy szobába és mindenki úgy nézett rá, hogy abortuszra jött, holott dehogy ment volna, ha nem kell! :shock: És a dokik hozzáállása ugyanez volt, hogy miért nem vigyáztak jobban stb. Pedig ő már 30 éves!

Timi
Kép Kép
timocska

Na, takarítanom kéne, helyette meg itt ülök :? Megyek, pakolok egy kicsit, azt úgyis ritkán szoktam :lol: Tegnap már rám szólt este Gábor, hogy "Ülj már le!" :lol:
Vendég

Sose értettem, hogy miért bíráskodik vki egy másik ember felett ha nem is ismeri a hátteret :roll:

Jajj! Kamiékkal mi lehet??? :?
Vendég

Nem tudom mikorra mentek és mikor végeznek! Gondolom, ha hazaérnek, majd ír Kami mindenképp! Tudja, hogy halálra izguljuk magunkat!

Timi
Kép Kép
timocska

Igen, jó reggelt, én is gondolok rájuk.

Fáj a fejem és sz.r kedvem van de Boldi nagyon cukin göcög-kacag és dumál :D

Jó, szóval a képeket Orsi rakja fel, én ide rakjam. Ez követhető :)

Ha Boldi elaludt megpróbálok rakni egy párat. És ha elalszik végre ihatnék egy kávét és ehetnék valamit, de adddig nem akarok belekezdeni...

Ria, jó azért a 9:55? Tudsz picit előbb etetni? Vagy legyen a kövi busz? De ugye visszaérünk 5-re haza? Mert fél 7-re megyek a fodrászhoz holnap :wink:

Kép
Kép
agiboldi

Ági! Visszafele nagyon sok busz van du! Olyan is, ami innen indul a lakóról, azon tuti le is tudtok ülni ;) Bár eddig nekem mindig átadták a távolságin a helyet ;)
Én a múltkori depi nap miatt elhalasztottam a fodrászt: most csütörtökön megyek ;) De jó lesz!!! Kb 4 hónapja voltam utoljára...Sose jártam sűrűn, de ez most nagyon kell a lelkemnek :D
Vendég

Első és legfontosabb mára :!: :
Kami, Áron,
Nagyon-nagyon szurkolunk nektek!!! Remélem nem lesz túlságosan rossz élmény Áronnak, és végre pontot lehet tenni a bizonytalanságok végére! Maximális együttérzés. Tudtál egy kicsit pihenni? Sikerült a ráetetés?

Szia Ria,
Dr. Silhavi és Jánosi Rita (Hildegárd főnővér :D ) alkotta a számunkra tökéletes szülőcsapatot. Mi a véleményed róluk? Egész nyugodtan, tényleg érdekel. Eddig összesen 1 kismamával találkoztam, aki a dokinál szült, és ő is azért választotta, mert katolikus :shock: (lehet, hogy ezt félreértettem, a 9. hónapban már agyilag nem voltam a toppon).

Nóri,
Ez aztán a kacsalábon forgó játszószőnyeg! Irigy-irigy. Hálistennek a miénk is reneszánszát éli, újra boldog órákat köszönhetek neki, még ha derékig le is lóg róla :) .

Timo,
Küldöm a jelszót.
2007/03/07-re voltam kiírva, a „szőkére” bízom a kiszámítást, mert a számok nem barátaim, és nem áldozom erre a de-öt :D .

Nóri,
Engem 17 évesnek néztek a kórházban, így sejtheted milyen megjegyzéseket kaptam. Átélhettem a leányanyák keserű sorsát.
Jesszus, milyen sztori!?! :shock: :evil:

Képzeljétek, kialudtam magam (a „kialudtam”-ot az új kismama szótár szerint értelmezzétek) :P , úgyhogy boldog napra ébredtünk mi is. Pedig tegnap be kellett vállaljak este egy hajmosást is (az nálam 1 óra), így késve feküdtem le (ti mikor szoktatok?).
Amíg a hajat fésültem le a fejemről, azon gondolkodtam, hogy hogy fog Barbiék lakása kinézni, azok után, hogy beszabadul oda tizenvalahány hasonlóan hajadzó kismami??? :lol: Még szerencse, hogy Barbitól nem idegen a takarítás. Vagy vigyétek az új ragacs hengereket! :wink:

Na megyek fordítani...a gyereket.

Ásítás:
Kép

Orsi
Kép Kép
sno

Orsi, jó, h eszembe juttattad az előbb a porszívót (na nem mint takarítási eszköz, az csak másodlagos funkció) hanem gyerekaltató!! Ennek köszönhetően végre hozzájutottam a koffeinmentes kávémhoz!!!! :D Nem is reméltem 10 előtt :shock:
Én éjfélkor szoktam lefeküdni, szinte mindig. És 4:30 - 6:30 között van az ébresztő B. részéről.. Ma sajna a 4:30-ot választotta.

Akartam is már írni, h nekem nem hullik a hajam! Egy szál se. Mondjuk eleve olyan kevés, h valszeg nektek kihullva is több.

Barbi, én is várom a fodrászt nagyon! :lol: lelkileg :D

Kép
Kép
agiboldi

Jó reggelt mindenkinek! :)

Nóri: persze, h rakhatsz fel képeket! :) Sőt! És tényleg ne foglalkozz a megjegyzésekkel!

Tábla: Brigivel 20-ra voltunk kiírva. Tehát akkor 39+4-re született. Hogy mikor mosolygott először azt nem tudom, mert már a kórházban is mosolygott. Tudatosan meg nem tudom pontosan, h mikor. Viszont júni 10-én 21.55-kor fordult először hasra, úgy, h a kezét is ki tudta húzni maga alól. Ott drukkoltunk neki apával! :)

Jaj lányok! Egész hétvégén lakberendeztünk, vagyis inkább szanáltunk. :) Ma aludt először Brigi egyedül. A saját szobájában. Eddig velünk aludt. Hát ő jobban bírta mint én. Mindig csak figyeltem a neszeket, és rossz volt, h nem látom, h ő volt-e vagy sem. :( De meg kell szoknom...
Viszont kivasaltam egy csomó dolgot tegnap. Kb. kétheti cuccot. :) Jó túllenni rajta! :)

Barbi én sem tudom, h Kamiéknál lesz-e azonnal eredmény. Biztos minden rendben lesz. :) Kíváncsi vagyok, Áronka hogy bírta(ja) az egészet és még az éhezés is mellé... :(
lora7

Orsi-
én is Silhavynál szültem a Lucát! A szülésznő meg valamilyen Timi volt, nagyon aranyos csaj.
Nekem végül is nem jött be annyira a Silhavy, a csecsemőosztály meg végképp nem, ezért inkább itt maradtam a másodiknál az Uzsokiban, bár másodjára lehet jobb lett volna, mert most már 0 elvárásom és kérdésem volt a csecsemősökhöz.

Fodrász-tegnap voltam- :D

Ágiboldi!- hajhullás!!! Ne kiabáld el!

Bella

Kép

Kép
bella2

Orsi! Ma van az "ásítós" nap? Akkor én is teszek fel! :)
Kép
lora7

Hajhullás az borzasztó. Nekem most kezdett, de nagyon. :shock: Ráadásul már Brigi is megtanult belekapaszkodni. :shock:

Altatás: A telken építkeznek szomszédban és nagyon jó a betonkeverő. Ja és a fűnyíró is. (a hajszárító és porszívó mellé) De itthon, volt, h a turmixra aludt el. :lol:

Timi: jó hogy meggyógyultál. :D Tudom milyen nem százasan foglalkozni a picivel.
lora7

Sziasztok!
Sági férje vagyok. Ági épp most küldte ezt az SMS-t:
"Áronnal minden rendben van."
:)
Vendég

Barbi!

megnéztem a képeidet. (a többiekét még nem néztem! majd nézem...)
Édes kis mazsola volt Emma is (most is). Annyira eszembejuttatta az első napokat. Amikor még Luca is pirinyó volt. Nem lógott le a pelenkázóról, és elfért a babakocsiban... Elővettem az 56-os ruhácskát, hozzámértem a mostani 74-eshez... Pedig most született!!! :-)
Megkérdezhetem, mit csináltatok Nagymaroson? Én is ott laktam 17 évig. Anyuék most is ott laknak! Szeretem a Duna-kanyart...
Vendég

Éljen éljen!!! :D Nem voltak kétségeim, de azért jó hallani :D
Vendég

Sziasztok!

Azzal nincs gond hogy előbb etetek de macerás az Árpád-hidra eljutnom. Nem a messzeség miatt hanem mert sokat kell gyalogolnom és lépcsőn cipelnem a bbkocsit. A következő mikor megy? Legfeljebb ha nem érem el én azzal megyek. :(

Sno: Nagyon szeretem a Silhavyt!! Nagyon jó fej bár kicsit hangulat ember. Ha vele vezettem szülést mindig jó nagy puszit adott utánna és közben megfogta a mellemet :shock: Persze csak véletlenül... A Ritát is nagyon szeretem amolyan példakép számomra! Szeretnék én úgy kinézni közel 50 évesen!!!

Timo szuper hogy jobban vagy!

Képzeljétek Beni olyan arnát kakilt mint a felnőttek :shock: Persze szaga is volt!! Nektek volt már ilyen kakitok? Persze a babóknál :lol: Esküszöm semmi olyat nem adtam neki enni!!!!

KépKép
csongria

Nóri! Csak kirándulni voltunk :P Mi Dunakeszi lakunk, innen nincs messze ;) Én is nagyon szeretem azt a részt - Zebegény és társai :P
Vendég

Akkor a képek!

Kép Esküvős Kép Törölközős Kép Ásítós? Kép Művészi Kép Sírós Kép Aktuális kedvenc :-)
Vendég

Szuper hogy Áronnal minden rendben van!!! Bár nem is volt kétséges!!!

Az adataim. Csongria- Ria Sote I. Február 14 14 óra 40 perc. 40+5 nap 3180gr és 54cm. Benedek. 28 éves vagyok. 19 hét nap. Kell még valami?

KépKép
csongria

19 hét 5 nap. Szar a billentyüzetem!

KépKép
csongria

szia sági férje!
n köszi, h megírtad!!! hál istennek, akkor minden oké, huhhh.

ágiboldi/bkvsok
nekem jó a 9.55, hol legyen a tali? és hánykor?

csongria
jó, h visszajöttetek, az idő lehet, h nem volt szuper, de meglátod, milyen jó volt nyaralni (legalábbis én így utána 2-3 héttel még csodálatosabbnak látom)
nekem fogalmam sincs, h egy távolságin mennyi ember van, felfér-e egy bkocsi?! barbi???

barbi
én annyira irigylem a pakolási/takarítási mániádat, bárcsak nekem lenne ilyen. mondjuk a függés sosem egészséges, de ez legalább hasznos

"örülök", h másnak is sz.r volt a tegnapi napja, mert én majdnem beadtam a felmondásom. ugye a kis ünnepelttel (köszi a köszöntéseket) elmentünk sétálni, addig nem is volt gond. jó hosszú volt (4 óra), evett közben egyszer a kórházparkban (ott is nosztalgiáztunk), aztán hazaértünk. na akkor kezdődött a haddelhad. másfél órán keresztül ordított, egyértelműen azért, mert túlpörgött. minden tudásunkat bevetettük, de semmi. nagy nehezen a pszékben lecsihadt egy kicsit, de ott is kitartott hősiesen, nem aludt ám el. aztán a fürdés-kaja visszahozta a rutint, de addigra már n csúnyákat is gondoltam (asszem egy-kettő ki is hallattszott belőle :oops: )

szvl én levonhatom azt a következtetést, h ha nem alszik eleget, akkor n nyűgös lesz. de ehhez ugye egész nap itthon kéne lenni, mert teljesen változatos időpontokban akar aludni, és azt is legink bugyolában. holnap a talin készüljetek kézjelekkel, mert lehet, h nem fogjátok egymás hangját hallani. esetleg barbi, ha ki tudnál üríteni egy kisebb szekrényt, amibe bemászhatunk, h ne zavarjuk a többieket :evil:

timo
igen, igen a ragacsot én írtam :lol: (tizenkét évig éltem együtt egy világcukija angolszetterrel)

fotók
én elég hülye vagyok a kicsinyítéshez, de ha beírom a két számot, akkor megcsinálja, ugye? esetleg a méretet fel lehetne tünteni a képtárban mert két számot megjegyezni nem olyan egyszerű. :? kérekszépen jelszót, nem akarom terhelni az ötletgazdát a fórumból mentegetéssel

ágiboldi
örülök, h jó lett a süti. azt nem mondtam, h várd meg, amíg kihűl, mert úgy sokkal finibb és egyszerűbb kezelni is. (én nem szoktam megvárni :D )

norc
ezek a sztorik n n durvák, hát úgy látszik egy előnye mindenképp van, ha az ember 30on túl szül...

a hét vicce
pár napja a lenhossékparkban odajön 3 ("helybeli") kislány.
-jajjdearanyos baba, mennyi idős?
-3 hónapos.
-h hívják?
-kelemen.
-és kisfiú v kislány? :lol:

majus3

Május!

Ne vedd magadra! Nekem a házban lakó öreglány kérdezte a talpig rózsaszín, fülbevalós lánykám nevét. Mondom: Luca
Aszongya: Milyen lányosan öltözteted a fiadat :!: :?: :?: :shock:
Nagy az Isten állatkertje!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk a Balcsiról, Gergő most pótolja a hétvégi sírás adagját! :lol: (Persze ezt csak most tartom viccesnek, mert "kialudtam" magam 4+3 óra)

Kami! Tök jó, hogy minden ok!!!! :D :D :D

Üdv Norcmorc! Nagyon szép az esküvői képetek! Megpróbálom kitalálni: Aquincum? :roll:

Tali: pénteken esett le, hogy mi kettőre csípőszűrésre megyünk! :cry: Tudtam, hogy júli 3. csípőszűrés, meg azt is, hogy kedden babatali, csak az nem esett le, hogy júli 3. az kedd. Az a kedd. :oops: Most mindjárt telefonálok és megpróbálok egy másik időpontot kérni a hétre, hátha! :wink:

Róki! Szilvi jó nagyot nőtt, mióta nem láttuk! Lehet, hogy a balatoni levegő? :D

A táblázatot elnézve úgytűnik, a negatív csúcs (testsúlyban) a miénk!

Folyt köv.
Vendég

pann!

Pusztazámor, de majdnem... :-)
Vendég

Norc! :lol: :lol: :oops:

Kaptam másik időpontot az ortopédiára, úh minden ok. :D :D :D

Megyek tovább vígasztalni.
Vendég

Hé hé hé! Vmi féreértés törnét: én úúúúúúúútálok takarítani! Csak pakolni szeretek :lol: Azzal viszont már végeztem :roll: Megyek vissza törölgetni...
Vendég

Jól megvígasztaltam egy kis szopival, úh most alszik.

Lorca lemondta a fogorvos miatt a fuvart, úh van szabad helyem (XV. ker-ből indulva), ha vkit érdekel!

Forgás: talán nemsokára. :lol: :lol:

Megnéztem a kórházi papíromat a szülési időpont miatt, és ez van benne:
"UM alapján számított 36 hetes 2 napos, UH (12. heti) alapján számított 34 hét 5 napos terhességében került felvételre idő előtti burokrepedés miatt...stb"
Vajon mi az az UM? UH, csak elütötték? Ria, esetleg van ötleted?
Ezek után nem tudom, mit írjunk a táblába, és abban a hitben voltam, hogy 35+4-re született, de ezek után passz. :? Ez a 34+5 azért egy kicsit meglepett! :shock: :shock:

Ergom még sehol! Remélem, ma megjön!!!! :x

Megyek, fehérítem a kakis lepedőket - jó mulatság, igaz Ági? :evil:
Vendég

Szülés 39-ig hétre, kereken.

Most megyek, mert apa nem hagy békén, kell neki a gép és takarítani kéne.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Kami, jajaj, de jó, tuti volt eddig is, de ma megint hormonálisan labilis napom van és egész elérzékenyültem úgy átéreztem az aggodalmad.
Sági férje, köszi az infót! :)

Május, hááát igen, ez az egyik elméletem, h a sütinek nem tett jót, h tűzforrón próbáltam mindenáron kiszedni a formából... 25 darabban... :lol:

Igen, a tisztaság és rendmánia nem jelenti azt sajna, h az ember szeretné csinálni. Sőőőt, inkább úgy foglalnám össze, h annnyira úúúútáok takarítani, h ideges vagyok, ha valami nem teljesen tiszta épp, mert akkor majd takarítani kell nagyot. Inkább folyamatosan csinálom kicsit, nehogy egyszer úgy tényleg igazából nagytakarítani kelljen.

Pann, nem lehet utolsó mensesz szerinti az UM?

Május, nemtom mennyi idő kell ahhoz, h odaérjünk az Árpád hídhoz, h mikor kéne taliznunk a Ferenc krt-on..? Ria, mi metróval megyünk, te merről jössz? Csak mert kenguruval ugyan, de egy két lépcsőn már hárman felcipelünk benneteket is ha a 9:55-öt célzod.

Barbi, az Árpád hídnál hol menjünk fel a metróból a buszállomáshoz? Vagy Május te tudod?

Bella, erre most kipróbáltam, h hullik-e
:lol: Jól belemarkoltam. De még mindig nem! :D

Norcmorc, jók a képek, kár lett volna nem feltenni! Főleg a Fisher price reklámfotó! Ez a pihenőszék? Nekünk is Fisher price a játsziszőnyeg és a pihenőszék is, de fiúsabb 8)

Május, ha Boldira rájön az 5 perc holnap (125 perc minimum), akkor majd együtt zárjuk őket abba a szekrénybe amit Barbi kiürít erre a célra.

Kép
Kép
agiboldi

Pann,
UM csak az utolsó mensi lehet...
Roli a 38+6 napon született (Timo ezt az előbb nem küldem).
Örülök, h minden rendben Áronnal, ahogy azt sejtettük, de azért Roli itt szorított neki (-ill. szorította az ujjamat az ölemben, amíg olvastam).
Jaj, most viszont mennem kell!
Orsi, jó a képes link, majd teszek fel képet én is.
szép napot!!
Vendég

Na, csak a postára ugrottunk el és máris mennyi minden történt!

Szabolcs!
Bevegyünk a fórumba? :wink: Nagyon köszi az infot, rendi vagy!
És nagyon-nagyon örülök, hogy a kis szuperbébinek nincs semmi baja! :D :D

Drusza!
Maximálisan átérzem a tegnapi napod! Én már úgy adtam oda Balinak a gyereket, hgoy felmondok és elmegyek itthonról, mert nem bírom idegekkel. Aztán valahol olvastam, hogy semmi sem tart örökké és egyszer még vígan fogunk nosztalgiázni a csecsemőkoron! Persze, nem vígaszként írtam ám! :)

Pann!
Nemrég szólt Bali, hogy holnapra kell az autó, így busszal mentem volna. De csatlakozhatom a jól bevált társasághoz? :oops:

Barbi!
Rám is rámjött a pakolhatnék: átrendeztem a dvd-ket (apa hogy fog örülni), átpakoltam a virágokat, csináltam helyet a járókának stb. :lol: :lol:

Nóri!
Nagyon édesek a képek, főleg az aktuális kedvenc! Zabálnivalóan dundi Luca, pont, mint Lillus! :) :)

Timi
Kép Kép
timocska

Pann! Az um= utólsó menstruáció De ha lemaradás van akkor a 12.heti uh-t veszik alapul. Nállam is így volt mert később estem teherbe és UM szerint 43. héten szültem! :lol:

KépKép
csongria

Ria!
Én az utolsó mensi alapján kábé 5 héttel előbb szültem volna! Úgyhogy nekem is az uh-t vették alapul! Aztán így kábé jó lett! :D :D A dunakeszi-i busz megáll a Gyöngyösi utcánál is. Neked nem egyszerűbb oda elmenned, mint az Árpád hídhoz?

Timi
Kép Kép
timocska

Timi, nálunk a dvd-k tabu terület. Kb 3 millió db van, innen onnan letöltött sz.ságok, szétszórva mindenhol borító nélkül, fele újraírható, és én azt nem tudhatom h melyik hol kupacban miért mennyi, és nem szabad hozzányúlnom :evil: úgyhogy csak körbetörölgetem körülöttük a szekrényt, polcot stb.

Ja, és olyan jó jövőképem lett erről az önnyugtatásodról, h majd egyszer hogy fogunk nosztalgiázni és semmi se tart örökké: majd mikor 14 évesen Lillus kisminkelve megjelenik egy szemöldökpiercinggel, Boldi meg elmegy stopploni a haverokkal nemtomhova, és minket otthon ver a frász, majd akkor nosztalgiázunk a régi szép időkről, mikor csak annyi volt a gondunk, h a játszószőnyegen ordít jobban, vagy a kiságyban :lol: :lol:

Kép
Kép
agiboldi

Barbi! Nincs véletlen mérleged? Kezdem azt gondolni hogy a miénk nem jó mert 2 és fél hét alatt sikerült mindössze 10 gr-ot hízni!!! :shock: Egy kicsit aggaszt a dologmert most nagyon jól eszik Beni. 200 gr tejpépet és 200 gr gyümit megeszik. Igaz hogy a tápszerből csak 80-110 gr-ot iszik. :( Most 6060 gr és már hány hete írtam hogy 6050gr. Majd vissza nézem de azért nem vagyok nyugodt!!! :( :( :(

KépKép
csongria

Timo! Akkor szokás szerint! :D :D :D

Köszi az infokat, látszik, hogy leállt az agyam. :oops:

Most mennem kell, mert rövid volt az extra pihi! :(

kami! Azért várjuk a részletes beszámolót ha hazaértetek!!!
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?