A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

sziasztok!
Cyprus! biztató amit a doki mondott, a 2. biztos sikerül. A leírtak alapján jól reagált a szervezeted, és ez nagyon jó. úgyhogy legközelebb tuti a siker :D
Noczi!
A francba! legközelebb biztos sikerül.
Ági! Várjuk az élménybeszámolót!

Voltam pénteken apánknál, cirka 2 órát vártam de az akkor nagyon hosszúnak tűnt, mert iszonyúan fájt a fejem. Hazafelé 2x meg kellett állni, ............

A párom is az utolsó pillanatban esett be az ajtón úgyhogy vakfutamot kezdünk felírta a gyógyszereket és csütörtökön kell hívni. A vérvételt azért kérdeztem mert a fogigátlótól (elnyújtott ciklus volt 35 napos) nem úgy jött meg, mint norműális ciklusban és teljesen pánikba estem, hogy mikor menjek vérvételre, de ma elmentem. Remélem nem csessz le, a ciklus 2-4 napján lehet menni, ebbe beleestem. Mit stresszelem magam :)
Ki hová megy nyaralni?

manoka
manoka71

majd mesélek, de most sajnos sok a meló! :-(
Ági28

Na, felhívtam az Intézetet, mindenképpen csütörtökön kell mennem, hiába jöt meg tegnap. Remélem, azért látszani fog még valami csütörtökön, hogy egyáltalán most elindult-e valami, vagy megint semmi... Ha az utóbbi, akkor nagyon el leszek keseredve ám!

Cyprus, ezek jó hírek szerintem is! Ha már az elsőre ennyire kevesen múlt, akkor legközelebb tényleg sikerülhet! Legközelebb sajnos nem együtt leszünk, úgy beszéltük a párommal, hogy csak novemberben kezdünk újra, adok magamnak plusz két hónapot a regenerálódásra. Persze majd megbeszélem a dokival, megkérdezem, hogy ő mit gondol, aztán aszerint cselekszünk. :)
noczi

Sziasztok lányok !

Remélem mindenkinek jól telt a hétvégéje, én sokat fürödtem itt a Balaton partján, napoztam, na meg azért egy kicsirt dolgoztam is :D mert hogy állandóan el vagyok maradva valamivel, de hát hiába, egyszerűen mióta nyár van, nekem muszáj azzal kezdeni a napom, hogy úszok egy nagyot, aztán munka aztán este megint rohanás a strandra, mert annnyira, de annyira gyönyörű a Balaton :D

Beber!
gyönyörű a kisbabaátok, teljesen elérzékenyültem a képeken :D :D még egyszer gratulálok !!!

Cyprus!
Úgy örülök, hogy jó híreket hoztál, mert hidd el az tényleg nagyon, nagyon jó hír, hogy 100 % hogy elindult valami, és tudod azt szokták mondani, hogy az első mindenkinél csak egy próba, és te tényleg nagyon jól reagáltál a gyógyszerekre, szóval egy szónak is száz a vége , mint ahogy a lányok is mondták szeptember a te hónapod lesz, és már mindjárt itt van :wink: :D

Manóka!
Akkor mindjárt kezdesz ugye ?

Ági!
Biztos szupi volt a hétvége :lol: :lol: :lol: meg a különleges fürdő apával :lol: :lol: írj ha van egy kis időd :D

Mától elkezdtem újra inni a cickafark teát, hátha megtámogtaja egy kicsit a peteérésem , jajjjjjj de jó lenne ... csak az a baj, hogy a reggeli tejeskávémról nem nagyon tudok lemondani , a kettő együtt meg nem biztos hogy olyan hatásos ...

Kicsit hosszú lettem :oops:

Nagyon szép napot mindenkinek !
bucóka

Nóczi!

Fel a fejjel, ne keseredj el, tudod, előbb vagy utóbb sikerülni fog !!!!!!!!!!!
bucóka

Szóval az egész úgy kezdődött, hogy én nem tudtam semmit, még szerda este sem. Anyuéktól hazafelé, még tervezgettem, hogy másnap viszek be a kolleganőknek tortát, stb. A párom mondta, hogy oké. Csak annyit kérdezett, hogy hétvégéig van elég tiszta ruhánk. Én mondtam, hogy persze, hogy van. Aztán zuhany közben gondolkodtam, hogy lehet, hogy mosógépet kapok, na gondolom jó ajándék, dolgozhatok majd!  Este gyanútlanul lefekszem aludni, de reggel hallgatom, hogy a párom zörög a konyhába, a kutyákat eteti, stb.. gondoltam nem tud aludni megint, és csak úgy felkelt, de gyanús volt, hogy már elég világos van. Na próbálom befókuszálni az órát a falon, hát látom háromnegyed 7 van már. Basszus nem szólt az óra. Mire benéz apa,és vigyorogva kérdezi, hogy na mi van, mondom neki, hát nem szólt az óra. Erre röhögve közli, hogy nyugi két napig szabin vagy. De menjek a konyhába, mert mutat valamit. Én kitámolyogtam, még mindig nem fogtam fel, hogy mi is van, és akkor leültetett a laptop elé, és mutatja, hogy akkor ma elviszlek ide 4 napra. Jó?  Alig hittem a szememnek! És akkor, 11-kor elindultunk. Ott sokat fürcsiztünk, romantikáztunk, kirándultunk, stb…. 
Ági28

Ezeke szerint a párocskád ügyi volt jól megszervezte a meglepetést! A szabidat ő intézte el, vagy Te telefonáltál be?

manoka
manoka71

Nem ő intézte el, felhívta a főnöknőmet, aki azt mondta, hogy ha az egyik lányt rá tudja venni, hogy bejöjjön a szabijáról, akkor mehet a dolog. És a lán belement.
Ági28

Nem semmi, a lánytól is rendes volt, manapság ritka, hogy egy kolléga ezt megteszi.

manoka
manoka71

Hát mert én is aranyos vagyok,így természetes! :lol: :lol:
Ági28

Ez nem kétséges :D

Tetszik a hely, ahol voltatok nagyon jó választás volt, legalábbis a honlap alapján .

manoka
manoka71

Tényleg nagyon jó. A száloda nem nagy szám, de a fürdő csodálatos. Meg különben is a társaság a fontos! :-)
Ági28

Ági!

Hát ez tényleg igazi meglepetés volt :lol: :lol: :lol:

Manóka!

Kérdezted ki hová megy nyaralni, szóval mi valószínűleg Toscanaba, ha minden sikerül, bár még szállást se foglaltunk, mert egy ismerősünkön keresztül szeretnénk elintézni a dolgot, de én már mondtam apcinak, hogy még a végén két szék közül a pad alá esünk, ha nem cselekszünk gyorsan, hiszen augusztus a főszezon, és ha ő mégsem tud segíteni, akkor szállás nélkül maradunk... de azért remélem összejön, imádom Olaszországot :lol: :lol: :lol:
És ti ?
bucóka

Bucóka!
Toscana gyönyörű, biztos szép lesz. Le ne maradjatok róla
:D

Én is nézegettem de amilyet el tudnék képzelni annak az ára húzós. Egyszer szeretnék eljutni oda.
Mi 4 napra megyünk kerecsendre az egri koronaborház appartmanjába. A kozmetikusom beszélt a helyről és gondoltam megnézem a honlapjukat, nagyon tetszett az ott leírtak úgyhogy le is foglaltuk júl 30-aug 3-ig az egyi appartmant. Ott fürcsizhetek, napozhatok, ja borkóstolás is van benne és fantasztikus kaják vannak. Ezt nem lehet kihagyni.
Majd szeptemberben 1 hét törökországi tengerpart, de az szeptember 2. felében lesz. Nem is bánom mert most lehet, hogy nem bírnám a hőséget.

manoka
manoka71

manóka az is biztos nagyon jó lesz! :-)
Ági28

szerintem is, nyugis hely és pihenni szeretnénk. Ez meglesz. :D

manoka
manoka71

Ági! Tudsz valamit Februárról?

manoka
manoka71

sajna még nem, de majd a hét vége felé küldök neki SMS-t, és rákérdezek, mi is van. :-) Fú tényleg ő még nem is tud Bosztiról!

JÖN VALAKI PÉNTEKEN DÉVISZHEZ?
Ági28

nekem csütörtökön derül ki, ugyanis akkor kell telefonálni

manoka
manoka71

Hát ági, ez nagyon szuper kis meglepi volt:) Édes kis párod van:)))
Nagyon jó, hoyg jól vagy, örülök neki:)

Noczi! Hát én is csak azt tudom mondani, mint amit Dévai mondott nekem pénteken, vagyis hogy a francba:((( Majd legközelebb. Nyugi, biztos elindult valami nálad is. Ezen ne aggódj. A ciklus 4. napján még kéne látnia sárgatesteket, nem? Ha nekem a 2. napon ilyeneket mondott.

Február!!!!! Rajtad a sor és bár nem vagy itt, de drukkolunk nagyon:))))

Bucóka! Toscana nekem is a tervek között van: Biztos gyönyörű lehet. Jó lesz nektek. Mi augusztusban megyünk kb. 8- a körül, valami tengerpartra, mert én ott tudok igazán kikapcsolni ( a síelést leszámítva). Valszeg Töröko-ot célozzuk meg megint.
cyprus

Manóka!

Kerecsend is nagyon szuper hely, az egri borokról nem is beszélve :lol: :lol: :lol: de azért majd csak mértékkel ám :lol: :lol:
Én nagyon szeretem a minőségi száraz borokat :D

Toscanara én is elég régóta gyüjtögetem a pénzt, igazából azért szeretnénk nagyon oda menni, mert hát ott is fantasztikusan jó borok vannak, és jó néhány pincelátogatást is szeretnénk beiktatni, na meg spagettit enni tésztával, meg pármai sonkával :D szóval + 5 kg ... MÁR MEGINT ... :lol:

Na de azért még nem élem bele magam, mert még nem 100 % hogy tényleg össze jön, a pénz meg a szállás miatt, de a héten kiderül, szóval addig is reménykedem :D
bucóka

csütörtökön kell telefonálni? Akkor lesz a doki??
Ha kell pénteken menned, úgy intézd,hogy kettő körül kelljen! :-)
Ági28

Cyprus!

Én is tengerpart függő vagyok, imádom a vizet, azt a sós levegőt, a tengerparti hajnalokat, a kagylót, szóval mindent :lol:
De síelni is imádok :lol: :lol: :lol: Na nem mintha annyira a pálya ördöge lenneék, de a következő kocsmáig azért eltalálok :mrgreen:
Törökországban viszont még soha sem voltam, de mindenkitől olyan jókat hallok róla, szóval remélem egyszer majd oda is eljutunk :wink: :D
bucóka

Ági, a képen az egy kiskutya a kezedben ugye ?
bucóka

igen az akar lenni! :-) Kép
Ági28

Sziasztok!

jó sokat írtatok, és annyi info! :lol:

Akiknek nem sikerült, sajnálom :( , de a következő már biztosan meghozza a babásodást!

Cyprus,
szerintem is nagyon jó hír, h beindult valami! Dokinkat én is nagyon nagyon kedvelem, azt sajnálom, nem akadtam rá hamarabb.

Ági,
le a férjed előtt a kalappal, fantasztikus, ahogy megszervezte ezt a meglepit!Milyen kutyáitok vannak? Én imádom a kutyákat, nagyon. :D

Februárra én is gondoltam, és drukkolok neki!

Finch,
mi újság??????

Én még nem tudom mikor megyek apánkhoz, mert még nem jött meg. Igaz, 2 hete volt az inszem, szóval még van idő....

Lányok, ha csütörtök előtt jönne meg, akkor is hívjam szerintetek a klinikát, vagy csak csüt reggel Dévait?
Persze,persze, sokkal jobb lenne, ha maradna a mensi jó távol tőlem, de nem tudom, sajnos úgy érzem közeleg..(már napok óta)

Bébé
bébé2007

Na, pont itt egy fotó a kutyusról!De édi!!!!!

Bucóka,
a tengerparttal kapcsolatban csatlakozom Hozzád. IMÁDOM! És pont azokért, amit Te is írtál: a víz, a levegő, a napsütés, a sós illat, a finom tengeri ételek........És síelni is imádok, már gyerekkorom óta, így nem telhet el tél síelés nélkül. Illetve nagyon bízom benne, hogy a következő télen ki kell majd hagynom - önként és dalolva - eme szenvedélyemet. :D :D :D

Bébé
bébé2007

Kép Kép

AKKOR ITT VANNAK MÉG A KICSIKÉK! :-)
Ági28

Kép
Ági28

Ági!

Nagyon ari :D én is kutyabolond vagyok, egy fehér pulim van :D

Bébé!

Januárban kaptam apától egy új lécet ajándékba, de én is azt remélem, hogy most pár évig ott fog porosodni a garázsban :lol: :lol:
bucóka

Jaj, hát most látom hogy többen vannak :lol: :lol: :lol: :lol:

Tényleg nagyon cukik :lol: :lol: :lol:
bucóka

Bébé! Szerintem, ha majd telefonálnod kell, akkor csak csütörtökön hívd dévait. Mert most lesz csütörtökön is. Nekem is akkor kell hívnom a hcg eredmény miatt.

Egyébként meg ne kelljen telefonálnod. Te nem csinálsz tesztet? Én az inszemnél mindig csináltam, persze potyára:) Drukkolok.
cyprus

Hát lányok a síelést én is szívesen kihagynám a télen, de azért nem évekig. Utána meg visszük a pereputtyot is. :)
cyprus

Ági,
tündériek!Milyen okosan néz mindkettő!Én is kutyabolond vagyok, annyira igaz az a mondás, hogy "kutya nélkül lehet élni, de nem érdemes."!

Bucóka,
én is porosodásra ítéltem a sícuccaimat. (mondjuk lassan 3 éve minden nyáron így tervezem.... :roll: )

Bébé
bébé2007

február jól van, puszil mindenkit, még a héten otthon van! Eddig minden rendben megy. :-)
Ági28

Cyprus,
teszteléssel nem vagyunk nagy barátok. eleinte produkáltam jó sok negatív tesztet és akkor eldöntöttem, legközelebb akkor tesztekek majd, ha az már pozitív lesz. :wink: Így úgy döntöttem, csakis akkor tesztelek a hétvégén, ha nem jön meg a héten. de mivel már napok óta görcsölget a hasam és fel van puffadva - ezek nálam tuti előjelei a mensinek - így nem tudom. inkább arra tippelek, hogy meg fog jönni. majd meglátjuk.

Én is már úgy várom, hogy a gyerkőcö(ke)t tanítsuk síelni! Olyan édik, amikor alig látszanak ki a hóból, de már csúsznak, sőt sokszor száguldanak lefelé a pályákon.

Bébé
bébé2007

Hát engem a szívbakj kerülget mikor suhannak el mellettema pályán a bakancsomig felérő törpék. Félelemérzet az nincs nekik, de ezért is kell ilyenkor megtanulni síelni. Én még azt bírom amikor már délután buckásodik a pálya, akkor csak úgy pattognak a pályán és csak a bukósisakjuk látszik ki a 2 bucka között. Olyan édik:)
cyprus

csütörtökön lesz a doki, nekem dél körül kell telefonálni.
Ági!Valószínű, hogy pénteken kell mennem csak Uh-ra biztos reggel hív vagy ki tudja csütörtökön kiderül. Aranyos ez a kutyus

manoka
manoka71

Manóka köszi. pedíg te élőben is láttad már! :-)

Ja tényleg UH! Már teljesen kijöttem a gyakorlatból. :-)

Pont most számoltam ki, hogy augban elvileg pont 20.-án kell megjönnie nekem! :-)
Ági28

Már 20-án??? Óh, Ági, akkor legalább egy hét előnyöd lesz velem szemben:)))) Mindegy, az azért majdnem egyszerre van.
cyprus

cyprus ez előzetes kalkuláció volt! :-)
Ági28

akkor is aranyos!

manoka
manoka71

Jól van na! :-) :-)
Ági28

Sziasztok!

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
gizmixxx

Szia Gizmixxx! Mi ez a nagy szemmeresztgetés? :lol:
Mi újság? Ugye rendben vagy már lelkileg?
noczi

Sziasztok lányok!

Noczi, nagyon sajnálom, hogy megjött:( Tesztet nem is csináltál? A következő biztos sikerülni fog!!!A hármas szám szerencsét hoz, tudod :wink:

Cyprus: sajnálom, hogy nem sikerült, de ez tényleg nagyon jó hír, hogy volt egy csomó sárgatested. Legközelebb biztosan Veletek marad a babó, mert mostmár a doki is tudja, hogy mi volt a baj.

Ági: tök jó lehetett a hétvége, tündér a párocskád, hogy így megszervezte :lol:

Gizmixxx: hogy érzed magad mostanában? Kicsit jobban vagy már?

Manoka: tök jó lehet ez a nyaralás, mi a neve pontosan a helynek, ahova mentek? Megnézném a neten :wink:

Kép
cseka

Szia gizmixxx!!! Hogy vagy te kis szemmeregetős?

Cseka! És te hogy vagy kismami? Írjál már magadról valamit te lány!!!

Ági! Akkor majd igyál sok citromlevet, hoyg elcsússzon a menszid pár napot és hátha együtt lehetünk majd a punkciónál. Hú, mennyi időnk lenne dumálni:)))
cyprus

Miért a citromlé eltolja a mensit?
Ági28

Sziasztok!

Még mindig pocsékul vagyok. Ráadásul nagyon náthás vagyok 3. hete és ma elkezdtem vérezni de nem tudom miért!
gizmixxx

Ági! Bizony, bizony!!!! Mert a citromsav összehúzza az ereket és így nem kezdődik el a vérzés csak később. Mondjuk a menszi várható időpontja előtt kb. 1 héttel el kell kezdeni iszogatni. Napi 1dl citromlé és a 4-5 nap csúszás nálam bevált mindig mikor nyaralás miatt kellett csúsztatnom.

Gizmixx! Sajnálom, hogy még mindig rosszul érzed magad. Lehet, hoyg az endo miatt vérzel? Jajj, úgy szeretnék segíteni... :cry:
cyprus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?