A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Sziasztok!
Csak bekukk!
Majd vasárnap este leszek megint.Megyünk anyosékhoz!Ne addjatok ki körözést!Ha valami volna Enikőnek irok sms-t!

Szép hétvégét mindenkinek!
Csak egy netről leszedett kép!
Kép No comment!

Kép
Kép
zsanett26

Sziasztok!!

Niki!
Nagyon szépek vagytok a képen!!!!! Tudsz eredményt "kaki" témában?

Bibi!
Barni méreteihez gratulálok! Mi majd szerdán megyünk az egy éves vizsgálatra kiváncsi vagyok mekkora Ábel.

Exi!

NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT PETINEK!

A képek szenzációsak. nekem is a fekete-fehéres a kedvencem, de a legutóbbi is nagyon kifejező. Az első tortás képet pedig majd össze lehet hasonlítani Peti gyermekének elsőszülinapos képével :-)

Timi!
Sok erőt nektek és én is kívánom, h derüljön ki mi a gond és orvosolják rendesen!!!
Teszel fel sétálós képet??? :D

MINDEN PÉTERNEK, PETINEK, PÁLNAK, PALINAK.....BOLDOG NÉVNAPOT!
:D

Ki jön a rózsaünnepre?????

Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

zsuzsu: Nagyon hasonlít rád Ábel!
Van eredmény, negatív lett, de megismétli még1x a dokinő a biztonság kedvéért és gombára is kitenyésztik a kérésemre!!

Kép
gyanixi

Hájháj!

Tegnap este kb 9től olyan hajnal 2ig folyamatosan jósló fájásaim voltak. Aztán bealudtam :lol:

Nemsokára megyek CTG-re. Tuti nem mutat majd semmi. Általában éjszaka, este jön rám :)

Bibi: de én voltam, miért nem szóltál rám??? :lol: Max azt mondtam volna, nem én vagyok, már ha nem én vagyok :lol: Na szal érted :lol:

Zsanett: Jó ez a cumi :lol: Anyósék merre laknak???

Exi: Ez a kép is állatjó :) Ezt ki készítette?

Timika: Jogos az álmodozásod az ilyen császárról, nem tudom itt mikorra érnek meg az ilyen "bánásmódra"? :shock:
Nagyon sajnálom, hogy Kristófnak rossz lett a véralvadása. Remélem ezen lehet segíteni!!! Nagyon drukkolok++++++++++++++

Niki: Nagyon szépek vagytok :) Olyan csinos anyuka vagy :) Réka már milyen nagy :shock:
A gombatenyésztés kérése jó ötlet, sose lehet tudni..... Hogy álltok most az evéssel???

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Petikének mi is boldog névnapot kivánunk!

Timi! Sajnálom hogy nem lett jó a véreredmény:( Amugy miért kellett kivenni Kristóf manduláját már ilyen fiatalon?

Exi! Én már ápr.1 óta fizetek ezért a szuri beadásért:( Engem is felháborit, én pl. ezért nem vettem végül meg mérgemben a rotavakcinát mert amugy is horror ára van és még akkor büntetnek ezzel a beadásokkal, akkor remélem csak nem kapjuk el. A Neis-Vacnál is erösen gondolkodtam megkapja-e végül igen, de a kullancs ellenit pl. megint csak nem fogja emiatt. A fotokat nagyon irigylem, tényleg szuperek! Mi is mindig ezt beszéljük itthon akármilyen jo képet csinálunk egy profié mindig sokkal szebb

Hát igen, Norbi szerintem is "nagy fiu" lesz, majd kézilabdázni küldöm :lol:

Kép

Kép

Karmen
karmen

Enikő: köszi szépen! Hát most úgy állunk a kajálással, h délben adok neki sinlacot bébiétellel és aztán cicizés, ezt a doki javasolta így, amúgy kajálgat, csak már nekem kevesebb a tejem, legalábbis így érzem!! :(
Nekem is nagyon hamar elkezdődtek a joslóim...tudom minden este azt hittem,h na most megyünk szülni...

Kép
gyanixi

Hali!
Ezer a dolgom, épp csak bekukk.
Linduska szeme sokkal jobban van, már másnap nem volt trutyis, de még adni kell a szemcseppet neki -beadáskor naná üvölt-. Szerda este picit lázas volt, de levitte a kúp, azóta jól van.

Vasárnap a Balatonra megyünk, baráti hpár (10,3 éves gyerekekkel). Remélem szép időnk lesz, nagyon rámfér a pihi!!

Minden baba nagyon szép! Rakjatok fel minnél több képet, imádom!!!

Exi! Petinek nagyon sok boldog névnapot kívánunk!!

Nagy és kispocakosok kitartás!!

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

üdv
az uszopelusok Babylove márkájuak és 100ft/db.üdv

nekem van egy aranyos 14-honapos pici fiam:-)
macko1983

Sziasztok!

Jó rég írtam, de olvasok! :)

Nyirati doktornő esetén jól kiakadtam, már azt fontolgattam, hogy bojkottálom a klinikát! :D Remélem megváltoznak a vezetők, de ha nem, akkor mielőbb tűnjenek onnan!!!

Zitus, együttérzés hányás, hányinger témában. :( De most már biztos hamarosan elmúlik!

Timika, remélem minden rendben lesz Kristóffal!

Karmen, szép méretes fiad van! :) Burkolók vasárnap végeznek. :)

Ági, nagyon jók a képek! Helyes, csak reklamálj náluk! :)

Zsuzsu, nagyon ügyes a fiad, hogy már így beszél !Ez fiúknál ritka, hogy ilyen hamar! Ezért is csodálkozhatott a védőnőd! :) Jó a kép!

Niki, remélem rendbe jön Réka baba emésztése mielőbb! Nagyon jól néztek ki a képen Ti is! :)

Enikő, Zsanett, kitartást nektek! Már nem sokat kell várnotok a babára! :)

Mi jövő héten nem leszünk, megyünk Bajára, de addig még benézek talán.

Szép napot!

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Melinda, Lindi szemecskéjére gyógypuszik! Jó pihenést nektek a Balécsinál! :)

E.

gerika

Balcsi, bocsi!

gerika

halihó,
holnap megyek le a gyerekekkel a Balcsira, talán egy hétre, csak "elköszönni" jöttem

Enikő,
olvastam a kismamás cikket W.U. R. szüléséről, kíváncsi vagyok ha előállok eme ötletemmel, nem megy-e falnak a dokim

megjegyzem a prof nem engedi a lányát (aki az egyik legjobb barátnőm) Szegeden szülni (igaz külfldön él, de itthon szeretett volna szülni), na vajon lehet találgatni miért.......
Vendég

Hali.

Zsuzsi, köszike. Igen, biztosan lesz összehasonlítás… Én továbbra is tartom, hogy Peti tiszta öcsém, csak nem tudom, hogy hova van beszkennelve az ő egyéves képe…
Nekünk szerintem a rózsaünnep sztornó, mert egy másik fórumról jön két lány Szegedre, és az egyikkel talizunk a Vadasparknál, ha minden összejön.

Niki, remélem, gombára is negatív lesz a teszt…nem lehet, hogy valami allergia?

Enikő, ezt spec a férjem fotózta tegnap du. Lementünk a játszóra, Petit rátettük a pingpong asztalra, ott torpedózott, Feri meg csinálta a képeket…

Kármen, neked is köszi! :)
Peti csak a kullancs ellenit kapja majd meg, erre még rászánom a pénzt, jövő februárig a 2000 Ft pluszköltséget is összespórolom.

Melinda, jó pihenést, köszi a köszöntést a fiam nevében.

Gerika, hát veszteni valóm nincs. Ezen kívül meg akarom tőlük kérdezni, hogy honnan lehet letölteni azon BNO kódok listáját, ami után nincs vizitdíj, valamint azt, hogy szerintük egy 18 év feletti személyt hol látnak el ifjúság-egészségügy keretén belül…

Dancsi, ez szégyen! Szüljön csak itt, hogy tudja, mi a módi! Ha meg nem tetszik, lehet változtatni, nem??? Falra tudok mászni az ilyenektől…

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Jaj, a lényeg kimaradt.

Aki a Tescoban valami lédig gyümit vásárol, és véletlen a 13-as kasszához visz az útja, az jól nézze meg, hogy mennyit mér a mérleg (előtte célszerű megnézni a gyümiosztályon levő mérlegnél), mert ma nekem mindengyik gyümölcsénél több, mint 40 dekával többet mért... De visszamentem reklamálni, és visszafizették a pénzt...
Tudom, soknál nem feltűnő, de azért két banánt 70 dekának, 4 sárgabarit és 3 mandarint 65-65 dekának mérlegelni egy hitelesített mérlegen túlzás, nem?

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Voltam a klinikán CTG-én. Minden oké,vannak méhösszehúzódások de nem vészes....
Iszonyat teltház volt, jöttek-mentek a mentők, nem volt hely a szülőszobán így aki régóta vajudott vitték fel a műtőbe... :shock:

Frissen szült anyukáktól megérdeklődtem, hogy: nincs a klinikán pelenka, popsikenőcs, törlőkendő...stb a piciknek (illetve fejadag van ha elfogy nem tudják pótolni, úgyhogy ezeket is célszerű bevinni), továbbá nincs betét, vécépapír (még a szülőszobán sincs, a kúp után nemtom mivel töröljük ki :oops: )...stb Úgyhogy MINDENT vinni kell! És 3 nap után mindenkit küldenek haza. Még a császárosokat is.....

ceniko
Szeged

Enikő, hű, ez aztán a színvonal. :shock:

Zsuzsu, én megyek Bencivel meg apósékkal a rózsafesztiválra! Még sosem voltam, kíváncsi vagyok :) !

E.

gerika

Sziasztok!
remélem mindenki jól van.

Enikő!
én már pár hónapja hallottam, h. dobálnak ki mindenkit, mert nem kapnak támogatást vagy mi a szösz van. pl. egy csaszis anyukát Lázasan küldtek haza a 3.napon, úgy voltak vele megmarad, lázas meg lehet otthon is.

na ez nekem csak jó h. nem kell ott maradni sokáig, végre egy jó hír.
én eddig is vittem mindenféle cuccot, bennem fel sem merül h. lenne akármi is, pl. pelus, wc papír...

dehogy nem fekszek kés alá, csakmert nincs hely az atombiztos!!!!
Vendég

Sziasztok!

Exi!
Ez durva!!!!!! Ügyi vagy, h figyeltél!!!!!!!

Niki!
Köszi! :lol: A szája apjáé, ez tuti! :-)

Melinda!
Jó pihenést, várjuk az élménybeszámolót! Örülök, h Lindi jobban van, szerdán nem tudtunk talizni Hannáékkal, mert kicsi lánynak is olyasmi betegsége van, mint a lányodnak. :shock:

Zsanett!!
Köröztetés visszavonva!! :lol: :lol: :lol: Érezd jól magad!!!!!

Dancsi!
Jó utat, várjuk a képeket és az élménybeszámolót!

Enikő!
Olvasva a soraidat, örülök, h nem most szülök. :shock: Ez borzalmas!!! 1 éve is napi 3db pelust adtak, de pld. aki ment haza attól lenyúltuk a maradékot :)

Erika!
Mi két éve voltunk apával kettesben. Megnéztük a felvonulást, csodás volt, bár érdemes időben kimenni a dugók miatt, akkor volt Bródy János koncert és tűzijáték is. Most csak a felvonulásra megyünk, remélem Ábel birni fogja....

Jóccakát!!! :lol:

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Enikő,legközelebb kiabálok!!
Ha jól emlékszem te kerested a Happy pelust,most van a Corában akcióssan ,a Barni méretében néztem, 2899/csg(ha jól emlékszem)így 37ft/db,és ajándékba 1 popsítörlőt adnak hozzá.
Remélem tudtam segíteni.

Basszus amit írtál,hogy ennyire küldik hazafele az anyukákat!!!
Mi 5 napot voltunk bennt anno,és ebből 2-2 1/2 napot volt fény alatt!

Jaj,nem is mondtam júl.16-án megyek Kresz tanfolyamra!!!
Pont aznak cserélik az ablakokat nálunk!!

Dancsi,jó utat nektek!!!

Timika,remélem minél hamarabb rendbe lesz Kristóf!!!

Kép
bibi226

Bibi, akkor hajrá!!!

Enikő, ez szörnyű, nem tudom, a kórházban mi lehet...ill. a bnőm mesélte, hogy ott meg összevonták a gyerekágyat és a női részleget, valszeg az ágyszámcsökkentés miatt, így akár egy abortuszos összekerülhet az anyukákkal... A többivel nem tudom, mi a helyzet, talán Szerika tudna mesélni...

Zsuzsu, muszáj volt figyelnem... :)

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Zsuzsu!
Én tervezem, hogy kimegyünk a felvonulásra Márkkal! :wink:
Anyunál leszünk holnap Márkkal, Ő újszegeden lakik, és ha felkel a Márk megpróbálunk kimenni. :lol:
Ha felférünk a buszra! :wink:
Ha látlak, és megismerlek benneteket, kiabálok! :wink:

Enikő!

Hát egyre gázosabb ez a klinika! :shock:
Bár gondolom máshol is ez van! :cry:

Dancsi, Melinda!
Jó pihizést nektek!! :lol:

Exi!
Petit isten éltesse sokáig! :lol:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

Úgy tűnik mi is megyünk holnap Szőregre :) Eredetileg a Vadaspark volt betervezve (ismerős családdal, akiknek 9 nappal idősebb fiuk van mint Gréti), de végül közös megegyezésre úgy döntöttünk rózsafesztivál 1x van egy évben, és még sosem voltunk, a Vadaspark meg megvár. :)
Szóval ha láttok egy kék bilivel sétáló családot kisgyerekkel azok mi vagyunk...nagyságos kisasszony ugyanis nem hajlandó a fűre pisilni a kényes fenekével :lol: :lol: Fél napig tartogatni meg nekünk nem buli. :) Így a bilivel közlekedünk mindenhová.
Kb. minden másnap van 1 baleset amikor pisis lesz a bugyi, de amúgy nagyon ügyes, pelus csak az esti alváshoz van, de már az se sokáig, mert kb. 1 hete minden reggel száraz pelussal ébredt. Csak még nem mertük apával nem bepelenkázni este.....pedig igazán bízhatnánk a lányunkban....
De még 2-3 napig pelusozunk, aztán ha addig se lesz pisi éjszaka, akkor már elhagyjuk azt is.
Felnőtt a kisbabánk.....:O :roll: :shock:

Dancsi: Jó pihenést nektek!

Karmen, Melinda: Neketek meg szép időt a nyaraláshoz, érezzétek jól magatokat és vigyázzatok az úton!

Exi: Boldog névnapot Petinek, és szerintem is nagyon jók a fényképek :)

Timika: Sajnálom :( Remélem semmi komoly gond nincs :( Kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Enikő: "aki régóta vajudott vitték fel a műtőbe"
Bakker....no comment. :(

Zsuzsu: Nagy kópé a srácotok :)

Niki: Szépek vagytok!

Zita: Drukk a bölcsihez. Én is tiszta para lennék....

Gréti Manjugate-t kapott vagy mit 1 éves kora fölött 1et, és nem volt róla szó hogy kell még kapjon....

Zituska: Remélem Botinak már kutya baja!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea, nagyon ügyes lányod van!

Dancsi, priviben ment a válasz, remélem, így már érthető, Isten ments, hogy a barátnődnek rosszat akarjak, meg egyáltalán másnak!!! :wink:

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Bea! Orsi sem volt régen erre hajlandó, aztán látta unokatesot hogy a fübe pisil (miatta kértük meg:)) utána már neki is ahhoz volt kedve:). Köszi, remélem én is hogy jo lesz a nyaralás!

Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Enikő! WC papír, elegendő betét stb sosem volt a klinikán. :(
Császárosként ugye Lindi 13,10 kor született pénteken, és kedden jöttünk haza du. -miután evett mint malac annyit-. :)
"aki régóta vajudott vitték fel a műtőbe"- no comment, talán fel kéne vágni a doki hasát is ilyenkor. :evil:

Bea!"Felnőtt a kisbabánk", ez a szülői sors, telik idő...jöhet a kistesó.... :)

Karmen! Azta!szupi képek a tesókról, nagyon hasonlítanak :)

Timika: Sajnálom, hogy Kristófnak rossz lett a véralvadása. Remélem tudnak rajta segíteni!!!

Zsuzsu! Édes Ábel!
Váltottam emilt Hannáékkal.

Bibi! Barninak igencsak szép méretei vannak.
:)

Niki! Szépek vagytok! :)

Ja, múltkor a rendelőnkben én is elolvastam a külön térítés ellenében végzett szolgáltatásokat, nálunk nincs benne a nem kötelező védoltás beadatása utáni, de pl ha kell igazolás csecsemőúszásra, az 6 ezer píz!!Elveszett igazolás, beutaló pótlása 1 ezer píz. Ezekre emlékszem, de kiakasztó. Az egész magyar eü. úgy ahogy van. :evil:

Holnap hajnalban utazunk, vigyázzatok magatokra. 1 hét múlva jövünk.
Enikő, Zsanett,Zozo! Kitartás!!

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Ja, Lindinek levágattuk tegnap a 9sorban 3szál szerteszana haját, kisédesgömbifej lett. És van 2 új foga, már 12!! :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!!

Tegnap Viola brutál nyügi volt, aztán felfedeztem én is egy új rágófogat hátul, úgyhogy délután Nurofennel aludt vagy 4 órát (ami hozzá képest világrekord mert fél órákat szokott délutánonként nyomni ez a duracellgyerek)...
Amúgy jól vagyunk, tegnap takarítottam (nem látszik mondjuk :evil: ) pedig szinte az egész napom elment vele, mert ugyi lassított felvétel vagyok :evil: de a csajszli 2 perc alatt leamortizálja a munkámat.....
Képzeljétek pénteken Viola ledobta Bogi tévéjét a földre, ripityára tört benne a képcső! :evil: :( :cry: Még jó, hogy nem a lábára esett vagy nem robbant fel! :shock: :x
Hogy a fenébe bírta leemelni bakker????? :shock: Olyan ez a gyerek mint Toldi vagy a Béni fia a Benőke...de télleg! :shock: :lol: :oops:

Melinda: Amikor a csajokat szültem volt betét is meg vécépapír is legalábbis a szülőszobán... És télleg botrányos az eü. Nemtom mi lesz itt még? Kellemes pihenést nektek, majd képeket kérünk :)

Karmen: Basszus klóóóóóóóóónok :)

Bea: Gratula a bilizéshez! Én akár kis vécével is sétálnék, csak hajlana már felé...... :lol:

Bibi: Köszi az infót pelus ügyben :wink:

mennem kell gyanús szag áramlik ki Violából... :shock: :lol:

ceniko
Szeged

Sziasztok!!

Enikő!
Nem lehet, h Viola nekidőlt a tévnek és letolta úgy esett le???? Ábel is, ha nekitámaszkodik a 10 kg-jával valaminek, azt elmozdítja.....
ne is mondd, nálam szalad a lakás, de most aludtak vissza a "fiúk" (férjem előbb mint kispöcsös :lol: :lol: ) így porszívózás , mosogatás halasztva. nem akarom, h Ábel felébredjen, mert akkor hisztis lesz.
Violának gyógypuszik, mi is szenvedünk a fogakkal :(
Gratula a 36 hoz! :lol:

Bea!
Bocsi, de "lehidaltam" a lányodon! Nemrég irtad, h próbálkoztok, erre már éjjel sem kell pelus??? !!!! GRATULÁCIÓINK! :lol:
Hogy tetszett a rózsaünnep??? Mi csak a felvonulásra mentünk ki. Indításnak Ábel betojt, szerencsére vittem ruhát, öltözés a kocsiban az árokparton... Aztán már rendben volt minden, teljesen odavolt a pacikért.

Erika!
Neked hogy tetszett?????????

Kármen!
A képek szépek! Jó egészséget, jó pihit!!

Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Köszönjük a gratulákat! :) ennek örömére pl. tegnap a rózsafesztiválon a felvonulás után becsorgatott a bugyiba....de ez a mi hibánk volt, mert elfelejtettük ráültetni a bilire, pedig jelezte hogy pisilni kell...de volt váltóruhánk. Amúgy turisztikai látványosság voltunk a bilizős gyerekkel amikor ráült. Az emberek vagy úgy súgtak össze hogy de édes, vagy gúnyolódva hogy néézd ezek hozták a bilit a gyereknek...mondjuk marhára nem érdekelt, csak elmeséltem nektek. :)
Viszont ma reggelre is száraz volt a pelus...

Zsuzsu: Tetszett a felfonulás, édes volt a feldíszített kismotorral közlekedő kislány :) Mi nagyon az elején álltunk, a templom meg az iskola közt. Sasoltam folyton, de egy ismerőssel sem találkoztunk :( Mi körbejártunk mindent azt hiszem. Sajnos a kisfiú akikkel mentünk volna belázasodott, így ők nem jöttek :(

Melinda: Jó pihenést!

Karmen: Tényleg mint 2 tojás :)

Enikő: Hú ez a tévés dolog :( De jó hogy ilyen pozitív vagy :)Tényleg az a lényeg hogy nem lett semmi baja.

Grétiszáj: Helyszín: Játszótér. Egy kisgyerek valamiért nyafogott. Gréti nézte-nézte, majd megszólalt: Mi ez a műhiszti?!?!?! :lol: :lol:

Pár kép tegnapról:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Nagyon jók a rózsafesztiválos képek, mi idén sem voltunk....
Irígylem a nyaralni indulókat, jó pihizést nektek!!
A II-es kórházban tényleg összevonták a posztoperatívot a szülészetivel, azon a részen már csak a műtők vannak, olyan rossz volt látni a múltkor, amikor voltam este a dokimnál, h az a rész tök kihalt. Elég gáááz!!

Kép
gyanixi

Sziasztok!

Zsuzsu, Bea, jó volt, szép volt a felvonulás , a kidíszített lovaskocsik. :) Szépek a képek, amiket feltettetek!

Enikő, jaj, jaj, még jó, hogy nem lett semmi baj. Ez kis TV volt? Benci is egyszer lerántotta a tv-t. Bakker magára esett vagy mellé, pont nem láttuk, hogy volt. Azóta teljesen berögzítettük, mozdíthatatlan. Szerencsére neki sem lett semmi baja.

Melinda, mikor én ott kezdtem dolgozni(pár hónapot, 92-ben)mi osztogattuk a betéteket, és volt elég.95-ben sem kellett vinnem magammal. Pelenka is volt. A WC-ben meg papírvatta volt. 97-ben már kellett kiegészítésképp pelenkát bevinni. 2003-ban már betét egyáltalán nem volt, csak papírvatta. Pelenkát is vittünk be rendesen, ha jól emlékszem.
Azért papírvatta csak van? Mondjuk gátmetszés esetén nem elég puha sajna a wc-re.

Melinda, jó pihenést nektek!

Karmen, tényleg nagyon hasonlítanak!

Sziasztok, már nem biztos, hogy jövök.

Pocakosoknak kitartást, de lehet már valaki meg is szül, mire hazaérek.Minden jót nektek!

Erika

gerika

Sziasztok :)

Csak annyit, hogy olvastam a múltkor nálatok hogy az oltás beadása 2000 Ft. Ki is akadta mrendesen, mert ott pihent már 2 hónapja mindkét kölyöké a hűtőben, mert nem tudtunk eljutni beadatni. Na aztán megkérdeztem, és nem kell fizetni. Most adattam be mindkettőnek és nem kellett. Nálunk egyik gyerekorvosnál sem kell, pedig van 6. Akkor ez most hogy van? Aki akarja elkéri, aki nem nem?
Azért szerintem érdemes lenne nektek utánajárni.

Csak ennyi lettem volna :)

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsuzsi: Egy nekem kb térd fölé érő üvegasztalon volt a tévé, ami a kiságy és a szekrény között állt. Szóval ha nekidőlt akkor max a falhoz nyomja, mivel körbe volt véve úgymond a tévé és az asztal bútorokkal... Ezt a tévét fogta és szó szerint leemelte az asztalról, és lehajította a földre! Amúgy egy 28'-as kisebb tévé volt, de akkor is van súlya...... :shock:
Iszonyat nagyot szólt, kint mosogattam a konyhába, először azt hittem, hogy az ajtóból az üveget törte ki megint (mivel néhány hete azt is kitörte :evil: ).... aztán berohantunk és láttuk mi van :shock: :x :evil: Hú ki is kapott apájától :oops:

Erika: Már hónapok óta vadászok falra felfúrható tévé tartóra, de sajna nem találtam sehol :shock: Már nem is fogok keresni, most úgy sem lesz tévé a gyerekeknél egy darabig az tuti. Amúgy ezt se nagyon nézték, már legalább 3 hónapja be se volt kapcsolva...én voltam a hülye hogy ott hagytam :( . De ha elraktam volna, tuti, hogy eszébe jut Boginak, hogy valamit tegyek be dvd-én.... Meg a fene gondolta volna, hogy ez a kis bivaly lekapja... :shock:

Bea: Tényleg nagyon szépek a képek! Ma este Boban Markovic koncert lesz, de én ki nem megyek abba a tömegbe, ilyen dögmelegbe.... Pedig még a kölköt is le tudnánk pattintani...de semmi kedvem....Éppen mindenbajomvan :lol: :shock:

Na 2 mai kép erről a kis törpeterroristáról: :lol:
Kép Kép

Meg a 36 hetes pocakomról :D
Kép

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Mi most lelépünk 1 hétre a Balcsira! :D
Boti jól van, szerencsére nem lett folytatása az éjjeli rókakomának..

Enikő :)
Hatalmaaaaaas a pocid!! Kívánom, hogy még egy kicsit húzzátok együtt Zalánnal, de ha a héten bújna ki, akkor megadrukk a szüléshez, és minden úgy legyen, ahogy szeretnéd! :wink:

Na elköszönök, puszi!

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Ma megint voltunk a Vadasparkban, a változatosság kedvéért Peti most is bealudt, igaz, tovább bírta, mint áprilisban. :)

Kármen, nagyon hasonlítanak a gyerekeid a képeken!!!

Melinda, egyébként tényleg durva, hogy csak azért műtenek valakit, mert sok ideje van a szülőszobán, érdekelne, hogy mit írnak a zárójelentésére.
Kép Lindi új frizurájáról? Egyébként nálunk is van kint lista, de én nem néztem át, viszont az oltásos részre külön felhívják a szülők figyelmét.

Enikő, ÁÁÁÁÁÁÁÁ. Mondjuk jót mosolyogtam a hasonlatokon. Egyébként Peti is dettó, anyósomnál már veszélyben van a televízió, meg a rajta levő dísznövények, nem tudom, mikor fog utóbbi közül egy a gyerek fejére pottyanni...
A pocidat elnézve, Lackónak szép méretei lehetnek így a 36. héten, kitartás!

Bea, a lényeg, hogy Grétinek jó legyen, nem? Én ma a babakocsinkra kaptam megjegyzést, mert ugye teljesen egyszerű, nem dönthető, és rittig, hogy elaludt a gyerek a garázsunk fele tartó úton, és olyankor lejjebb húzom, de még úgy is elég érdekesen van benne, és erre egy anyuka, hogy ő pont ezért nem szereti az ilyeneket...ÁÁÁÁÁÁÁ.
Grétiszáj :D A képek jók!

Zsófi, elvileg minden dokinál el kéne kérni a pénzt, de gyanítom, ezt valaki lenyeli, vagy nem tudom, de tény, hogy ennek finanszírozása mindenkinél kikerült a TB kezei alól, így aki ingyen adja be, az ingyen is dolgozik (mondjuk nem hiszem, hogy a szuri beadása olyan nagy dolog, inkább akkor lehet gáz, ha ezt nem dokumentálják - és pénzt sem kérnek érte - és valami baj történik).

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Húú látom jönnek mennek a neten a családok a Balcsira!!:)
Mi most jöttünk meg jó volt de nem mondom hogy leégtünk:(Sőt hosszú naciban meg pulcsiban is voltak a gyerekek.Viszont kirándultunk megnéztünk egy várat meg Tapolcán voltunk barlangban csónakázni ,de azért fürödni is tudtunk.
Röviden ennyi majd írok többet is.

Enikő!
Nem semmi Viola hallod :shock: :shock: Szép a pocid ,nem volt éjjel kilőve a mobilom a Balcsin..... :lol: :lol:

Amúgy az dúrva hogy pelus meg ilyenek nincs a klinikán.Mondjuk pelusból sose adtak sokat de azért kaptunk talán párat amikor kint voltak a babák.Ha az elfogyott akkor a sajátot használtuk de amikor bent voltak (sárgaság miatt)akkor nem mondták hogy vigyünk be
Eléggé romlik a helyzet a klinikán úgy látom.
Na most lelépek nagyon nagyon fáradt vagyok pedig elvileg nyaralásból jöttem haza:) :lol:

Kép
Kép
zitacicu2

sziasztok

elhülve olvaslak titeket. Gyerekorvos pénzt kér azért, hogy beadja a nem kötelező oltást. Én most adattam be a rotát - tényleg horibilis az ára - de az orvos nem kért külön pénzt amiért beadta. Szóval ezt nem értem, hogy lehet, hogy más orvos kér érte pénzt!

Klinika kérdése: én májusban szültem, de adtak pelenkát, sőt minden kórteremben volt popsikenőcs és köldökápoláshoz hintőpor is. Sőt mikor jöttünk haza akkor kaptunk két pelust. ennyi minden történt volna egy hónap alatt? Én ráadásul saját cuccot szinte nem is használtam, mondjuk én császáros voltam, de azt javasolták, hogy ne használjam a saját hálóinget, meg törölközőt, ők adtak. CSak amikor lekerültem a gyerekágyra - egy napot töltöttem ott, mivel három nap után tényleg hazaküldenek - akkor használtam saját törölközőt és hálóinget. De! Csak akkor küldenek haza három nap után ha a gyerekkel minden rendben!! És én úgy tapasztaltam, hogy azért ha az anyuka lázas, vagy rossz a vérképe akkor nem engedik haza. Nekem pl. a vérképemre kellett várnom reggel, mielőtt hazaengedtek volna. Én nem mentegetni akarom a klinikát, csak olyan hihetetlennek tűnik, hogy most semmi nincs. Ja és mikor szültem volt lent a szülőszobán wc papír.

Ettől függetlenül felháborító az eü.
szép napot mindenkinek!
stella2007

Sziasztok!

Akkor most ömleszteném a kérdéseimet, remélem választ is kapok rájuk :)

Padlófűtéses házunk van, ergo mindenütt kőpadló. Kis csemeténk nem bir egy helyben maradni, eddig plédekkel, régi paplanokkal sikerült bebarikádozni olyan részre, ahol nincs kőpadló, de ez sajnos ma már lehetetlen. Nem sokat koppan a feje, de azért mégis előfordul. A szobájának egy részét már lehabtapiztuk. Két kérdés azokhoz, akik hasonló paraméterekkel rendelkező lakásban laknak:
1. Fel fog fázni a gyerkőc ha szabadjára engedjük?
2. A koppanások a kövön mennyire gyilkolják a buksiját?

Mindemellett fogzunk ezerrel. A két alsó fog már szinte teljesen kinnvan. A felsők közül pedig már áttört a jobb 1-es és 2-es, de gyanakszunk, hogy jön a bal 1-es, 2-es is. Extra nyügi van. Van hogy 1,5 óránként kelünk éjjel. Nurofent adok neki ha nagyon visit, meg kencével kenegetem, de úgy érzem néha hiába. Szóval teljesen ki vagyunk. Van valakinek valami ötlete, hogyan könnyithetnénk a szenvedésen?

Elég sok mindent eszegetünk már. De nagyon kell figyelnünk, hogy mit adunk enni, mert nagyon székrekedéses a fiunk. Szeretnék ötleteket kérni, hogy mit mivel együnk ahhoz, hogy a probléma megoldódjon! (azt mondják, a fogzó gyereknek hasmenése van, nálunk ez inkább forditva van, mióta fogzás van, úgy kell kibányászni néha hőmérővel a cuccot)

Lányok!
Ha tudtok, kérlek benneteket, segitsetek!

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

SZiasztok!!!

Zsanett: ??????????????????????????????????? Már letelt az anyósszünet :lol: :lol:

Cseppek: Ha mozog a gyerkőc felfázni tuti nem fog, főleg ebben az ezer fokban. Buksikoppanásra nincs ötletem, sztem így nőnek fel mind... :roll: Vegyetek egy járókát amibe biztonságba elvan... Más ötletem nincs. :oops:
Székrekedésre gyümi, gyümi, gyümi (ha lehet friss) pl barack, épp most van a szezonja.... :wink:
Alma, banán hasfogó, azt ne nagyon adjad neki ha ilyen gondotok van.
Fogzási fájdalmakra a helyileg ható (sztem nem ható -a szerk-,) szereken,géleken kívül Nurofent vagy panadolt adhatsz neki, ezek gyulladáscsökkentő hatásúak is...
Gratula a fogacskákhoz :)

Stella: Mikor szültél májusban? Mert állítólag hó elején (még van a büdzsében) van nagyjából minden, hóvégére kiürül és nincs pénz pótolni..... :( :shock:

Hú csajok nagyon keményedik a hasam...... lefexem.....

ceniko
Szeged

Sziasztok!
Bocs,hogy csak úgy beesek ide,de szeretnék tőletek egy kis segítséget kérni,ha lehet.
18.hetes kismami vagyok,most a második dokitól estem el :( Kezd elegem lenni,de azért csak kéne valaki.Egy ismerősöm aki a Sikovanyecz( és még mások) osztálytársa volt,nagyon ajánlotta őt.Ha esetleg van közöttetek akinek ő az orvosa,írna nekem róla,akár priviben is?Légyszi!
Köszi előre is.
Egyébként 2004-ben a Darunál szültem,most jártam a Vincze Dr.-nőhöz,de mire sikrült összehozni a babót,ő is kismami lett.Aztán átmentem a Nyirati dr.-höz,innét már biztos tudjátok....
Szép napot mindenkinek!

Jutka
Kép[/
url]
Kép[/url]
lizoka09

Hali!

Itt vagyok!Csak megy a lustizás!

Enikő!
Anyósék dorozsmán laknak.Szeretünk kijárni,mert kinnt van a medence Gerinek,meg ott az egész család együtt van.
Úgy volt hogy az idén veszünk valami nagy medencét amibe sokan elférünk,csak aztán döntöttünk ugy hogy inkább majd jövöre!Meg lesz a kicsi nem bizti,hogy kijárunk majd sürün.

Tegnap kinnt voltunk szuéba.Gerit alig lehetett kiszedni a medencéből.Este meg eljátszotta a hattyúk halálát,mert a medencébe a csempe feltörte a lábújját!!Ma meg egésznap sántitva közlekedik!

Tegnap ota nem nagyon mozog Marci!Ha meg mozog is akkor csak felül kinyomja a lábát és érzem hogy ott lennt motoszkál a feje!
Lehet hogy készülődik kifele?

Kép
Kép
zsanett26

Sziasztok!

Tudom nagyon eltűntem és nagyon igyekszem képben lenni de még csak ott tartok hogy Gira kislányánál végre kiderült mi okozza a pöttyöket :-)

Erről jut eszembe, melyik orvos találta meg végül a baj okát, mert az unokahúgom dettó úgy néz ki mint a te lányod és ők most tartanak a tejmentes diétánál, de a következő a szteroidos cucc lesz, jó lenne kizárni az egyszerűbbet.

De amiért jöttem. egy nagy kérésem volna. Nőnemű nődokit keresek, no nem magamnak hanem egy ismerősnek, és viszonylag sürgősen. Olyat aki normális és nem egy kontár, és ha lehet van magánrendelése.

Ismer valaki ilyen orvost? Jöhet priviben azt mindig megnézem.

Előre is köszi mindenkinek.

Ági

Ági73

Sziasztok!

Bea!
Nagyon szépek a képeid! Grétiszáj: :lol: :lol: :lol: Mi a magyar utca közepén álltunk, ott már "bérelt" helyünk van. A közelben tudunk parkolni és a végén spuri haza, mert az Uram utálja az araszolást.

Erika!

Bencinek NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!! :)

Örülök, h Ti is jól éreztétek magatokat Szőregen!!

Enikő!
Hogy vagy ma?????? Azért örülök, h "törpeterroristádnak" nem esett baja!! Szép a poci, tarts ki! :lol:

Cseppek!
A nappaliban, konyhában.....nálunk is járólap van, igaz a nappaliban egy nagy szőnyeg is. Ábel zokniban ( csúszásgátlós nagyon bevált nekünk) rohangászik és még nem volt beteg. Sokszor csücsül is a kövön, de igyekszem figyelni, h legyen a popója alatt valami. Ebben a melegben bodyban és zokniban vírít, de szerencsére nem hűlt meg.
Ábel buksija is sokat koppan, de amint Enikő irta ez velejárója ennek a korszaknak. Ha látnád a fiam homlokát.......4 szép csík díszíti, tegnap szedte össze, amikor lefejelte a kisvödrét, majd a kiságyat, hintát..... szégyenlem magam, de nem rakhatom gumiszobába.....

Nálunk a fogzásra a babafogkefe vált be, azt rágcsálja, most már csak a fürdőkádban kapja meg, mert félek, h a szaladgálásban lenyelné.

pocakra gyümik, hasmasszázs (bicikliztetés). Mi amúgy hasmenéssel küzdünk , de asszem a barack a ludas.

Képek???????????? :lol: :lol: :lol:

Zsanett!

Örülök, h jelentkeztél, várjuk a napi híreket!!

Anett???????????????

Szép napot Mindenkinek!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu!

2 privit is küldtem tagnap,nem kaptad meg??????
20140113113746

Anett!!

NEM!!!!!!!!!!!!!!!! :!: :!: :!:

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu!

Írtam megint!Remélem elment!
20140113113746

Anett!!

Megkaptam!

Nagyon szép lesz Málna szobája!!!!!!!!!!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!
Köszi mégegyszer a gyors válaszokat mindenkinek!
Aranyosak vagytok!
Jutka

Jutka
Kép[/
url]
Kép[/url]
lizoka09

Hali mindenki!
Hol vagytok elveszve????????????????

Tegnap kivikszoltam Geri kuckót meg kiselejteztem a játékait amig apázott a játszón!Most meg megcsináltam a szobánkban Marci kuckóját.Vettem neki merev pelenkázólapot,le van árazva a faktumba 2990-re!Meg voltam a dm-be,de lehet hülye vagyok,ha jol emlékszem lehetett kapni pelenkázó alátétet babylove-sat,de nem kaptam.Szóval még,ha apa hazajön irány a kárász street-es dm!
Nagyon rámjött a mehetnék meg a vásárolgatás,lehet lesz valami a hétvégén?????????????
Holnap nst,remélem már mutatni fog valamit.

Enikő????????

Kép
Kép
zsanett26

Sziasztok!!

Lizoka: Bocsika, de én már nem akarok senkit mondani, mert már 2x is "lemaradtál" azokról akiket én javasoltam neked! Ezért nem reagáltam a kérdésedre! :oops: És akiről érdeklődtél, róla nem igazán vannak infóim! 8) Amúgy jól vagy? Pocak?

Zsanett: Fészerakási ösztön rulez???? :lol: :lol: Én is feszt takarítok, sőt a Viola kiságyát (tömörfa) is kiemeltem a helyéről, felmostam alatta, de semmi :lol: Nem bírok ülni a valagamon, pörgök egész nap, csak a derekam ne fájna...meg tök jó lenne ha tudnék aludni.... :shock: De éjjelente 2-3 óra alvás a max, napközbe meg reménytelen..... :lol:
Olyan feszülést érzek belül lent, és nagyon sokat van székelési ingerem, gondolom ahogy dúródik lefele, nyomja a cuccost :oops: Alul a hasam mintha késsel szúrkálnák...ááá ez már a véééééég :D Már baromira unom megmondom a frankót :shock: :D Ez van!
És a Viola meg pöröööög, én meg utána. Tegnap szó szerit futottam utána, mert megindult a játszón az autóútra :evil: :shock: Rákiabáltam, hogy azonnal jöjjön vissza, visszanéz és vigyorog a képembe, majd rám se bagózva szalad kifele.... :shock: Na elkaptam alul a hasam és rohantam utána.... Bakker nem is értem, hogy a fenébe vagyok még egybe :shock: ??? Úgy láccik jól megvan az a gyerek csinálva ott bent :lol: :lol: :lol:

Már nem emlékszem mi volt a másik oldalon :oops:

Nyaralóknak szép időt kívánok. Pocakosoknak kitartást meg hidegfrontot :lol:

ceniko
Szeged

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?