A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2007 tavaszi babák

A mi első képünk nagyon durva!!! Feltegyem??? Nekem mint szszőnek szép látvány nemtom a többiek it szólnak hozzá?? Válaszoljatok mert akkor felteszem!

Orsi hogy van ez az egész dolog a képekkel mert írtó béna vagyok! Azt se tudom hogy kell most rámenni?!

KépKép
csongria

Ria!
Én bevállalom, jöhet! :D :D

Timi
Kép Kép
timocska

Ria! Küldd! Én bírom!

Megjegyzem, engem mindig meglep, mikor vki jelentkezik, hogy eddig csak olvastam...stb. Olyan érzés, mint ha vki kibújna az ajtó mögül, hogy "Hello, én is itt vagyok!" Pedig én is ezt csináltam, meg így jöttem, úh nehogy megsértődjön bárki, csak én hajlamos vagyok megfeledkezni arról, hogy nem csak nektek írok. :roll:
Vendég

Kép Kép

KépKép
csongria

Biztos túl nagy bocsánat majd kicsinyítek még! :oops:

KépKép
csongria

Ria!
Én vmi durvábbra számítottam! :oops:
De ez egy nagyon szép pillanat! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Az első fotó, pelenkában! :lol:
Kép
Vendég

Szerintem sem durva! Jó, hogy feltetted! :D

(De jó, hogy nekem nem volt ilyen kengyel(?) a lábam alatt! Míg terhes voltam, ettől féltem, hogy így kell majd szülnöm....bár lehet, hogy kényelmesebb, mint tartani...)"

Elmentünk vásizni, majd este még jövök.
Vendég

Ria! Libabőrös lettem! Eszembe jutott a pillanat, amikor Emmát adták a kezembe! Megint megkönyeztem :)

Pann! Én ugyanígy vagyok ezzel - mármint én is csak olvasgattam pár napig mielőtt regisztráltam, de engem is sokszor váratlanul érint az újak jelentkezése :D Azért is gondolkodtatott el, hogy hányan lehetnek még akik csak olvasnak :roll: Szerintem jóval többen mint sejtjük :shock: Kicsit kettős az érzésem, hiszen mi itt annyi mindent, sokszor intim dolgokat is megosztunk egymással - kölcsönösen. Vki meg csak olvasgat... Na ez nem bántás, nem félreérteni, csak nekem furi :roll:
Vendég

Na voltunk Boldival dinnyét venni nekem (az egyetlen módja, h a tej érdekében folyadék kerüljön belém.., mert inni nem bírok 1,5 l-nél többet), és mire visszaértünk már írtatok is egy csomót.

És a képek! Tök jók! Én még egyik pályázatba se küldtem semmit :( Na de első fotónk azért van a gépen, mindjárt megkeresem..

Vicces, Boldi úgy élvezi a kengurut, ma abbahagyta a bőgést mikor meglátta, h csatolom magamra, és vigyorogni kezdett!! :D
Pann, jóféle türelmes gyerek ez a videón! :wink:

Ági, de kár, h nem jöttök :(

Timi, én még emlékszem Lillának erre a képére majd' 4 hónappal ezelőttről :) De rég volt.

Kép
Kép
agiboldi

Ágiboldi! Megelőztél :D Pont azt akartam írni, hogy emlékszem Lillusnak erre a képére :D Meg Petiére is :P Mekkora rá az a pelus :lol: Édi pofa!
Vendég

Ria! Miert van ott 2 baba? Fura hogy igy egyszerre kezelik az ujszulotteket... Viszont tokre tetszik, hogy tenyleg EPPENCSAK hogy kijott, latszik a kepen :D

A mi elso fotonk az ez:

Kép

Kicsit viresnyalas... de reg is volt...

Agiboldi, tokeletes a leirasod, Norcimorci, tenyleg emiatt van/volt a sok hulye vizsgalat. Remelem ezzel az MRI-vel vege!

Hat fel 9-re mentunk ma, adatfelvetel, kapott egy branult, aztan atvittem az MRI-s epuletbe, vartunk vagy felorat es Sagi bevitte Ajront. Aztan 15 perc mulva kijott, hogy bemehetek, minden OK. Es akkor ott fekudt Ajron hideg kezzel, tok melyen aludt... aztan szep lassan magahoz tert es mar kezdte is a rendetlenkedest. Del korul ertunk haza.

Egesz jol birta a nem-kajalast, hala a fel 4-kor beadott 100 milli tejcsinek. Nalunk mukodne az alometetes, ezutan egyaltalan nem volt ehes, csak amikor mar folebredt az altatasbol. (De akkor nagyon :D)
kami

Tudom, hogy új vagyok! És bekukkantós, ajtó mögött állósnak hisztek, főleg, mert 2006-ban regeltem. De mentségemre, én aznap amikor beleolvastam a fórumba (péntek v. szombat) írtam is, hogy csatlakozni szeretnék. Csak előtte nagyvonalaban átolvastam a régi dolgokat. Na nem végig, kb addig, amíg kisördögnek, vagy kinek elment az amúgy sem vár babája. Olyan hülyén érezném magam, ha megkérdeznék minden olyan dolgot, amit Ti, régi fórumosok már rég megbeszéltetek. Így legalább van némi képem a törzsgárdáról!
Utólagos bocsi a késői bekapcsolódás miatt!!!!!

Nóri
Vendég

Na itt az első fotónk Kép :)

Kép
Kép
agiboldi

Ja, meg szeretnem megkoszonni hogy ennyit gondoltatok rank meg aggodtatok. Jolesett nagyon!! Jo ez a kis csapat, na, hogy igy osszetartuunk. Sose tudjatok meg, de ilyenkor kulonosen jolesik.
kami

Nóri! Ne értsd félre! Örülünk az újaknak!!! De tényleg! Csak nemrég annyian csatlakoztak (szerencsére!!!), hogy én konkrétan elgondolkodtam, hogy hányan lehetnek akik még mindig csak olvasnak :) De ez nem gond!
Na, tudtam, hogy lesz ebből félreértés... Mindegy, vállalom, hogy ez a véleményem, aki akarja, az érti hogy mire gondoltunk ;) Nóri, Te is érted, ne csináld! :D
Vendég

Hát az van, hogy aki az internetre ír (fórum, blog, cset stb), annak számolni kell azzal, hogy más is beleolvashat esetleg. Sokszor eszembe jut, mi van, ha anyósom is olvassa! :shock: :shock:
Pedig Barbi, már hányszor kibeszéltük őket! :oops:

Hát csajok, jó megnézni az első képeket! Olyan furik ilyen picin! :)

Kami!
Áron egy hős, holnap megpuszilgathatom? :wink:

Ágiboldi!
Na, rajta, dobj egy-két képet! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Ági,
Milyen jólfésült kisfickó volt már akkor is Boldi!!! :lol:
Vendég

Ági!
Ez tök tipikus Boldi szájtartás és arckifejezés! :D :D

Timi
Kép Kép
timocska

Kami! Naná hogy izgultunk értetek! Örülök, hogy végre hivatalosan is megerősítették, hogy minden OK!!! Akkor már nem lesz most több vizsgálat, ugye?!
Vendég

Timi! Hihi! Anyósom tuti nem olvassa :lol: Ugyan van emil címe, de csak akkor nézi meg ha rátelefonálunk, hogy küldtünk neki levelet :lol: :lol: :lol:
OK, persze, tudom, hogy ezzel számolni kell, nem is azért írtam!

Tényleg tipikus Boldi :D

Sági! Dobj már egy updated fotót a pufi Petiről légyszi! :D
Vendég

Emma már 2 órája alszik :shock: Rég csinált ilyet :lol: Szegény, annyiszor felsír álmában :cry: Nem tudom mitől lehet, mert amikor ébren van, akkor vidám, dumál, jó kedvű :roll: Viszont nagyon rossz "hallgatni" ahogy alszik :(
Vendég

Barbi: szeretnem azt hinni, igen. Timo: perszepersze.

Jelentem, a baratnom szokott minket olvasni (szia Norcikam! :D) es mar nehezmenyezte, hogy ide meg akkor is irok, amikor neki nem :D De almaban o is terhes lett, egybol 5 honapos, es 5 pocakosan ment a terhessegmegallapito elso vizsgalatra :D Es a tesom is rank szokott nezni alkalomadtan. Mostanaban nem, mert a kotozes az oszes idejet elvette/elveszi...
kami

Lillus itt ül mellettem a pihenőszékben, sikongat és morog, miközben a kezét tömi a szájába! :lol: :lol: És kinézi a szendót a kezemből! :)

Barbi!
Ilyet Lillus is szokott és akkor van az, hogy 10 percel elalvás után azt hiszem, hogy már ébred is... kezd borulni az agyam, de megsimizem, cumi vissza és alszik tovább. Még vagy 20 percet! :shock: :shock:

Ma azt mondta a védőnő, hogy ne lepődjek meg, ha csak fél órákat alszik, mert ennyi idő alatt is ki tudják pihenni a babák magukat! Kár, hogy én nem! :evil:

Timi
Kép Kép
timocska

Kami! azért van ott még egy baba mert nállunk nagyon sok a szülés évi 4000, mig máshol 600! Sajna az elkerülhetetlen hogy egyszerre több baba születik és ahol ellátják a babákat az egy melegítős pult. A másik baba ott állt a papájával a meleg közelében. Mandulának hívták a kislányt! :lol:

KépKép
csongria

Timi! Hát ezaz, nálunk is inkább a fél órás alvások mennek mostanában napközben, ez a mai rendkívüli! Azért is boldogítalak Titeket :lol: De most jó kislány voltam, kitakarítottam délelőtt, úgyhogy megérdemlem a pihit :lol: Mondjuk mosni azt moshatnék :roll:
Jajjj! Lillust meg kell zabálni a bömbis fotón :lol:
Vendég

Halihó!

Még mindig csak félszemmel-kézzel, de képet muszáj nekem is felraknom!

Az új szerzemény:

Kép

oltatni mentünk mindkettőt, kis hősök voltak pedig várni kellett és k. meleg volt...

A babakocsi nekem nagyon tetszik, szerintem a lányoknak is!!!

Első kép Szilviről:

Kép

Lorca írt SMSt hogy minden rendben van velük csak hétvégén nyaraltak és most nincs náluk áram. És nem tud jönni holnap a foga miatt. :(

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Na még egy az elsők közül! Kép

KépKép
csongria

Pann! Nem volt rossz a kengyel sőt nem lett volna erőm tartani a lábam.

KépKép
csongria

Ria! Nem úgy nézel ki, mint aki túl van egy szülésen! Nekem tele lett az arcom meg a dekoltázsom nagy piros bevérzésekkel :( Úgy néztem ki, mint akit összevertek :?
Vendég

Róki! Remélem olyan jól beválik a babakocsi, amilyen klassznak tűnik :P Hogy telnek a mindennapok az új menetrenddel?
Vendég

A pöttyök az arcon és a dekoltázson azért vannak mert a fejedbe nyomtál és erőlködtél! :D Ezt én úgy oldottam meg hogy nem voltam hajlandó nyomni csak hosszas könyörgés után amikor már kint volt a feje búbja! :lol:

KépKép
csongria

Olyan szépek ezek a képek!
Én bízom benne, hogy a kistesót szülhetem természetes úton! :?

Timi
Kép Kép
timocska

Roki!
Nagyon édik a gyerkőcök, ilyenkor bezzeg nem látni, hogy mennyi gond van velük! :roll: Holnap jöttök ti?

Timi
Kép Kép
timocska

Timo: én is pont ezt érzem(csaszis voltam)
... és kicsit félek is tőle

nanica

Nanica,
Az Életmód/Hordozó topikban érdemes feltenni az ilyen kérdéseket (közben látom már Pann is javasolta), én épp a múlthéten indítottam el egy lavinát a kifelé hordozás kérdésével. Igazi fanatikusok a csajok, tényleg érdemes kikérni a véleményüket.
Első kép, de jó ötlet! Megyek keresem…

Lora,
Nekem is 600x450, nem gond.
Ha én már 6 órát alszom megszakításokkal, akkor már jól vagyok, de ezért néha 9-kor kell lefeküdnöm. Sebi napközben sokat alszik, mindenki mondja feküdjek le én is. De azért, amikor egymás után 3-szor ébredek úgy, hogy azt sem tudom hol vagyok, és nincs erőm kivenni a kiságyból a nyüszögő gyerkőcöt, akkor el megy a kedvem a nappali alvástól. Sosem tudom, hogy 3 percet vagy 3 órát aludhatok. :evil:

Timo,
Nem akarom elkiabálni, de drasztikusan csökkent a kézben levés, olyannyira, hogy néha már csak az élmény kedvéért hurcolom. :P
Én is tegnap láttam először ezt a programot, pl. azt sem értem, hogy krisy-ék esküvői fotója, miért pihen. :?

Ria,
Hát igen, én voltam az egyetlen az osztályon, akinek nem volt varratszedése, és tényleg semmi gondom nem volt a gátsebbel.
Nem lehet könnyű anyukád nélkül, igazán sajnálom!
Hányinger? Jön a kistesó? :lol: Na jó, ez rossz vicc volt. :oops:
Képek: ide felteszed a megfelelő méretben (449x600), és innen felteszem, és ha a linkre mész a vonalzóm fölött meg tudod nézni.
Nem is tudtam, hogy lehet szexisen szülni, na majd a következőnél… :D

„Beolvasók”: én tipikusan az voltam :oops: , szinte az első perctől fogva innen szereztem minden információt, nagyon hasznos volt, teljesen függő voltam/vagyok. És tényleg visszás a helyzet, mert amikor én megláttam Barbit a szülésfelkészítőn, majdnem ráköszöntem, mint régi ismerősre, és aztán beugrott, hogy azt sem tudja ki a frász vagyok. Szóval képzeljük el a helyzetet, hogy egy társaságban vagy, ahol senkit nem ismersz, és vannak emberek, akik „mindent” tudnak rólad. :shock: A kukkolás mértékét szerintem, jól mutatja a hozzászólások/látogatók aránya.

Róki,
Gratula az új kocsihoz, ma én is láttam neked egy tök jót.

Itt az első fotó, a séróm kicsit megvadult a szülés alatt, de ez annyira nem érdekelt, viszont ez egy hihetetlen pillanat volt...Megfogni valakit, aki 9 hónapig veled van, de nem érinthetted meg...

Kép

Orsi
Kép Kép
sno

Barbi,
Hova tegyük fel az e-mail címünket?

Orsi
Kép Kép
sno

Orsi! Nagyon jó a kép :P

Emil: ha beléptek a közös postafiókba a gmail oldalon, akkor bal oldalon van egy link: contacts -> na ide légyszi tegyük fel az emil címeinket, hasznos lehet még később :D
Vendég

Emma megkaparintotta a polipot és most folyamatosan dumál hozzá és tömi a szájába :lol:

Kép Kép
Vendég

Barbi, Orsi, akkor ahhoz kéne a jelszó ugye? Mármint belépek a gmailbe a 2007tavasziak@gmail.com címen? Orsi, elküldöd a jelszót?

Orsi, egészen pontosan így vagyok a nappali alvással. Olyan szörnyű mikor nem amgamtól ébredek, hanem a nyüszögésre. ma délelőtt kétszer eljátszottam a fejfájás miatt, de csak rosszabb.

Ma nosztalgianap van :D én emlékszem Barbi után nem sokkal léptem be. A 12. hét előtt babonából nem mertem, aztán meg a munkahelyemen folyton annyi munka volt, h nem volt időm, és a regisztráció se ment simán. Pedig akkor már nagyon csatlakozni akartam, de kb egy hétig nem sikerült, még a szerkesztőnek is írtam vagy kinek, de persze nem válaszolt. Egész elszontyolodtam, és akkor végül egyszer sikerült. Különben soha életemben nem chatteltem vagy fórumoztam korábban...

Na teszek fel képeket, az előbb kicsinyítettem. Orsi, légyszi rakd be a galériánkba :D

Kép
Kép
agiboldi

Barbi,
Nálunk is a polip volt a kedvenc. :lol:
Vendég

Ez alvós vagy kedvenc kategóriában indul: Kép

Kép
Kép
agiboldi

Sziasztok!

Nagyon jók ezek az első képek. :))) Megható nagyon!

Ria!
Tényleg nem durva! :)
Az enyém nagyon durva, ugyanis Gábor vágta el a köldökzsinórt és a doki fényképezett. Aztán nem figyelte igazán, h mit és hogyan, szóval eléggé látszom, ha értitek mire gondolok... szóval ott aztán minden tiszta vér és az is látszik, ahogy lóg ki belőlem a köldökzsinór és még összeköttetésben vagyok Laurával... hát érdekes kép lett, az biztos. :)
Másik:Mióta próbálkozol a gyümölccsel?
Már én is adom Laurának, de nem haladunk ennyire jól. Az elején nagy lelkesen eszi, aztán meg elkezd vele játszani, kifújja, meg nevetgél közben. Milyen gyümölcsöket adsz már Beninek? Te már ki is váltottál egy étkezést esetleg? A tejpép az valami dobozos tápszerszerű valami?

Barbi!
Amikor belenéztem a tükörbe a szülés után eléggé meglepődtem, mert nekem is tiszta bevérzés volt az arcom... :( De biztos azért, mert rosszul nyomtam. Mondjuk mondta is a szülésznő az első után, h na jól van, ez az amit nem kell csinálni, nem szabad hangot kiadni közben! Másodszorra már jobban ment. :)

Nóri!
Nem tudom mekkora most Laura. :( Kb. 6kilós lehet.

Május!
Jó a "hét vicce" sztorid! :) Néhányan annnnnnyira nagyon okosak! Velem is előfordult, h kis rózsaszín ruhácskában volt Laura, mire megkérdezte vki, hogy kislány? erre csak annyit mondtam: "szerinted?" :)

Kami!
Örülök, h minden ok! Remélem megnyugodtál!

Lorca!
Hihetetlen mennyire hasolít az UHs képre a babád!! A száj meg minden, pont olyan! Tök jó!

Erről jut eszembe, lehetne felrakni UH képeket is a netre. Érdekes, h melyik baba mennyire hasonlít magára. (Na pont én mondom, amikor még nincs is rólunk fenn egy kép sem...)

Különben nagyon vicces volt, amikor 4D UHra mentünk, aztán megkaptuk a képeket Lauráról, egyáltalán nem tudtam elképzelni, hogy tényleg Ő az, aki bennem lakik már vagy 5 hónapja. Olyan fura érzés volt. Ti hogy voltatok ezzel? Aztán mikor megszületett, akkor mégis valahogy olyan ismerősnek éreztem, mintha már találkoztunk volna valahol! Olyan jó volt! :)
Meg egy csomót nevettünk, hogy az UH rendelőben biztos van néhány előre bekészített kazetta, aztán amikor fiút kell mutatni,akkor azt veszik elő, amikor meg lányt, akkor meg azt, mert mindegyik kis béka olyan egyformának tűnt. :D

dinyuska
KépKép
dinyuska
Vác

Egy vigyorgós az én apukámmal: Kép

A fürdőlepedős: Kép

Kép
Kép
agiboldi

És azt is bszéltük, h legyen apja-fia/lánya szerelem kategória, úgyhogy mi benevezünk, mert ezeket tegnap kaptam le, engem teljesen kihagytak:
Kép

Kép

Kép
Kép
agiboldi

Na, úgy érzem behoztam a képhiányomat :D Ez a második kicsit sötét de nem mertem belevakuzni az intim pillanatba :wink:
Amúgy Boldi mostanában ezt csinálja, végigtapogatja az arcunkat. Kicsit veszélyes mert a szemünk érdekli legjobban, viszont a körmét sose tudom rendese levágni...

Most itt ül az ölemben és dumál :)

Kép
Kép
agiboldi

Barbi,
A legfrissebb kép. Igaz nagyon nem látszik rajta, hogy egy kicsit gömbölyödött, de amúgy igen. Igaz azért a Lillussal nem vetekszik! :lol:
Kép
Vendég

Látom Peti megkezdte saját hozzátáplálását almával :D

Kép
Kép
agiboldi

De de! A pofiján látszik! :P De kár, hogy nem jöttök holnap :(
Látom a hozzátápi elindult :D

Megyek, még leugrunk a gyógyszertárba meg veszek nagyobb cumisüvegeket, mert Emma kinötte a 160 millis MAMot :shock:
Vendég

Na, kitakarítva, baba-köröm alvás közben lenyesegetve, szóval itt vagyok!

Tök jók és nagyon meghatóak a képek! Le vagyok maradva pár kategóriával...de majd most!

Tegnap végre eldöntöttük ki legyen Roli védőszentje! Mert ugye nincs olyan, hogy Szent Roland (legalábbis a magyar kalendáriumban- a németben találtam egy Medici Szent Rolandot…) Szóval megnéztük, h melyik szentet ünnepli az egyház Roland-napon. Kiválasztottuk azt, aki nem-Vladimir és nem nő (és aki ráadásul nagyon szimpatikus is volt a cselekedetei alapján). Felhívtam édesapámat, mint a keresztelés főszervezőjét, h mikor kell bejelentenünk a papnak a választott szentet, mire kiderült, hogy a templomi adminisztrátor már kijelölt egyet, valami Boldog Rolandot. Mondtam Apucinak, hogy nem hallottam hírét sem a megboldogultnak, hadd nézzek utána a referenciáinak :lol: (De mivel a miénket közben már úgy megszerettük, mintha családtag lenne, óvatosan előadtam azért az ötletünket, tudván, hogy apa még a Rolandot sem bírta elsőre megjegyezni. Most is, miután megnyugtattam,h nem Jeremiás és kimondtam a Nevet, egyből aszongya, hogy “Hú, ezt föl kell írni!” Aztán csak megjegyezték: anya az Ace Venturáról, apa a Bona sera senorina-ról, hogy Szent Bonaventúra.

Ha van olyan megkeresztelt Rolandos anyuci, aki eddig csak olvastott, írja meg nekem priviben légyszi, hogy kit választott!

Dinyuska,
hol is vannak azok a képek??
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.28 22:29-kor.
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?