Sziasztok lányok!
Bocsánat, hogy csak igy betolakodom közétek, de 820 oldalt visszaolvasni lehetetlen, és mivel ez hőmérős topic, gondoltam, hátha tudtok nekem segiteni.
Sirkici vagyok, 24 éves, január-február óta szeretnénk babát a férjemmel, de eddig még sikertelenül. Igaz, a múlt havi és ebben a ciklusomban nem is próbálkoztunk, mert időközben kaptam munkát, és igy majd jövő hónaptól próbálkozunk megint élesben. A lényeg, hogy elkezdtem mérni a hőmet( hogy megtudjam van-e peteérésem, elegendő-e a sárgatestem, stb.),ami szerintem nem túl biztató, de nem sokat értek hozzá. Szerintem alacsony, stb.
Minden reggel ugyanakkor, szájban mérem kb. 5 percig, analóg hőmérővel. Egyébként azért kezdtem el hőmérőzni, mert az orvosok sorra elutasitanak, azzal a sokat hallott indokkal, hogy még nem próbálkozunk 1 éve. Pedig nagyon érzékeny vagyok, állandóan felfázással, gyulladással,... küszködök!
Nemtudom, volt-e már szó nálatok a cickafarkról és a palástfűről?! Érdekelnének ezek a teák, hatásaik, stb.
Ime a múlt havi görbém (itt nem ittam semmilyen teát):

Mult havi gorbe
Ime az e havi görbém eddig (itt ittam végig a cicka+palástfű teák keverékét, kivéve tegnap és ma csak palástfüvet ittam, holnaptól meg nem akarom inni, mert nem tetszik a görbém, vagy lehet, hogy nincs is rá kihatással?):

E havi gorbe
Remélem tudtok segiteni!
Előre is köszönöm!