A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Gurgula:Nagyon ari a videó

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

szegény béb

hemej

Igen, röhögtünk de szegény picike miért hagyták így kínlódni..de amúgy tényleg aranyos a kis hurkás..kómaberci
torolve_20131003125716

Zsu!
Szerintem a 10 perces fájások azok olyan közepesek lehetnek..közepes mensis görcs...
Én mondom ezt aki még nem is szült..hehe..meg szerintem mindenki másképp éli meg a fájást..szerintem neked ha a 70-es simán elviselhető, sőt! lazán nyomtad..akkor ez nem lehet erősebb..
Mérjed csak szépen az időt aranybogár..
torolve_20131003125716

Zsu!
Hát a mars ami elvileg egy nagyon aktív bolygó épp a holdadra fog ráállni..pontban 5-én de a hatását már 2-3 nappal előtte lehet érezni...ez pl. simán lehet szülés is../barátnőmnek tökre így volt csak ott a hold ment rá a masra és meg is szült másnap/ hejj
torolve_20131003125716

Kép

hemej

Viszont a hold most közelít a gyerek házadhoz de ott is inkább 5-én fog úgy állni amire én szülést mondanék..
torolve_20131003125716

Szegény kis manó. Lehet hogy ez poénos, az én nagyobbam kaja közben aludt így el, de nem hagytam percekig kómázni, inkább leraktam kényelmesen! Tényleg aranyos de csak pár pillanatig utána nekem már sok volt, a vége aranyos ahogy a tesóhoz bújva alszik el! :)

Bár többedszer szülő vagyok, én sem tudom milyenek a 10 perces fájások4 nekem rögtön 2 percessel kezdődtek! :D

A holnapi front kinél hoz babát???

KépKépKép
dikó1

Hóhó!
Én nem azt írtam, hogy 10 percenként fáj, hanem csak kérdeztem, milyen, mire számítsak. Tény, hogy vannak fájás jellegűek, meg keményedések, de rendszertelen.

Marci csomagol! :lol:

kispiskóta

Gurgi, akkor 5-e? Én is 5-én születtem! :lol:

Dikó, ez amolyan "in medias res" volt akkor! :lol:

kispiskóta

Gurgi nálatok volt ma víz? Állítólag csőtörés volt!

kispiskóta

Üdv az újaknak!

A pici babákról szépek a képek.

Velem-párommal annyi rossz, váratlan dolog történt péntek óta, h az egy évre is elég lenne. Bocs, de nem akarom részletezni. Lényeg, h még egyben vagyok, de az idegtől néha húzódik, feszül alul a hasam.

Na jó befogtam a kicsi számat Kép mert a végén még így járok
torolve_20131003125716

Zsu!
:shock: Nálunk volt víz, igen..de hallottam, hogy bugyog a radiátor reggel..

Ági!!
Sajnálom..vigyázz magadra!!!!!!!!
Ölelés..

Na megyek hamizni
torolve_20131003125716

Szabad jelentkezni s elsőbbséget kérni júli 5-re? Mármint szülésre gondoltam. Ha nem lennék elég érthető. Mert ugyi mán párszor kifejtettem nekünk az maximálisan jó: másik két rakoncátlanom is csütörtökön született, csütörtökön még van dokinéni, csütörtökön barátnőm egész nap bent van (gyakorlatból vizsgázik), bár nem imádom az 5letet, ő rajongana érte, ma is szólt apának, hogy jó lenne ha 5-én szülnék, meg az 5 a kedvec és szerencsés számom.
Csak azt az egyet nem tudom, hogy gyermekem eme gondolataimból icurkapicurkahangyafarknyit bír-e érteni? Vagy neki továbbra is marhára ráérős.
Azt nem bírnám azért elviselni mint sógornőm, hogy 17-ére volt kiírva, 27-én indítottak, s végül 29-én szült, császárral. hacsak gyermekem a madzagjával valamit nem követett el, akkor azért gondolom meg kéne bírjam szülni símán őt is, ha mán nővérei ott bújtak ki, s nem lett egyik sem császárkisasszony.
Gurgi, múlt heti tipp mellément. Ezen a héten van esélyem a csütörtökre?

Qrva gyenge az áram, ha eltűnök, áramerősségnek betudni. Ugyanis oké, szép helyen lakunk, s ezúttal mindenkinek kössz az aranyos megjegyzéseket, de pl. az áramszolgáltatásban utolsóknak részesülünk a "jóból", s asszem a 220 soxor a 200-at sem éri el. Há, előnyök+hátrányok zsákutcában lakni.

Kép
kissmanó

Ági! Ha akarod, nyugodtan öntsd ki nekünk a lelked. De ha megtartod magadnak, nem gáz.
DE bármelyiket választod, azért vigyázzatok magatokra. Meg a picurra.
S ölelés innen is startolt hozzátok.

Kép
kissmanó

Gurgi, te nem fogsz így járni!!!

Ági sajnálom!!! Vigyázz Páocskádra és magatokra!!!

Esztora, Kedvesednek Boldog Születésnapot!!!

kispiskóta

Köszii Zsuuu!! Kép

Manóóóó!
Hát, sztem van..de nemtom..van akinek viszonylag egyértelműbben lehet látni..van akinek nem..pl. nekem nem.

Mikor születtet a 2 lurkód??
torolve_20131003125716

Elnézést: született..helyesírááss Kinderke után szabadon
torolve_20131003125716

Kösz csajok, édesek vagytok. Igazából semmi különöset nem érzek, nem mást , mint korábban (alul néha feszülés, kicsi szúrások), de az idegeskedést a baba is érzi?? Sztem igen. Nem nagyon mocorog. Dokit nem akarom hívni, tegnap este vizsgált. Azt mondta, ha szokatlant érzek, szóljak, pedig most szabin van. Nem érzek szokatlant, csak ideges vok:(( Ez elég zavaros, bocs.

Ági, igen a baba is érzi, de sajna nem tudsz, mit tenni. Pihizz, relaxálj. A "nem nagyon mocorgás" a vége felé mindenkinél így van. Ne aggódj!

No megyek lubickolni.

kispiskóta

Hát Ági, enyém kölök meg marhára le van lassulva.Alig mozog valamicskét. Míg eddig imádta, ha melegvízben pancsiztam, jókat rúgott ő is, már ez sem eléggé izgalmas. Most délután volt két részben valami halvány nyomakodás, meg még egyszer délelőtt, s azzal pá. Nem mondom, néha vannak gondolataim, de terelgetem őket.

Gurgi: Edina 2001 január 11 22:35-kor
Adrienn pedig 2003 augusztus 7 20:25-kor.

De ha nem jön ki semmi, akkor ez van. Majd max kijön a gyerek belőlem.
Mert ma már a húgom is azzal vigsztalt, hogy gyerek még anyájában sosem maradt. Mondtam is neki, hogy jegyezze meg, majd visszakapja az ilyet tőlem. Hisz nem szeretem az adósságot :lol:

Kép
kissmanó

Bori: fogalmam nincs milyen fájástevékenységet nézett a gép, de még a szülésznő is megjegyezte, hogy vannak fájások, meg keményedések azt látom?! A 90-es érték meg úgy jött ki, hogy mellette volt egy beszámozott "vonalzó" és onnan láttam, hogy ez biza 90-ig ment fel egyes helyeken?! De lehet, hogy én vagyok gyagya. Mondjuk szerintem a szülésnél teljesen mást néznek, lehet, hogy itt még nem AZT a fájást mérik, hanem a méhtevékenységet. De nem is bonyolódom bele, még azt hiszem anno Uxi másolta be a papírját, ahol neki is nagyon megemelkedtek ezek az értékek, na olyan hasonló az enyém is. De passz! Nekem elég nagy a fájdalomküszöböm, de AZT a fájdalmat tuti nem fogom nyugiba végigülni. :wink:

Ági: remélem jobb már a helyzet, nálunk is kevés a mocorgás, és van alul szurkálás, meg a hátamnál (farokcsont) ne idegeskedj, mert megérzi a gyermeked is. Nyugi! Pozítivan!

Gurgi: :wink: te mikor születtet mozsdottál?!

Móni: na ma az én lábam is K.O. remélem te jobban vagy?!

Na megyek vacsora, meg alvás, meg ilyenek, jók legyetek. Jó éjt nektek! Pusszantás.

Andrea
Kép
kindernay

Kinderkeeeeeeeeeeeee!!
Ja mikor én születtet mozsdottak
:lol:

Na Manóóóó!
Csak arra vagyok kíváncsi, hogy akkor hogy álltak a bolygók..köszi az adatokat..már tanulmányozom is..
torolve_20131003125716

Jó-jó, de azok indítottak voltak.
Az számít?

Kép
kissmanó

Vagy megszülettek, s az a lényeg?

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Andi: nekem ma annyira nem vizesedett a lábam, viszont zsibbad mint atom, azért is jövök csak ritkán, és rövid időre ide a géphez, mert ha ülök, akkor méginkább. Elég gáz, de azért kibírható. Jó étvágyat, és jó éjszakát neked/nektek.

Ildi: köszi az információt a kórházi helyzetről, aranyos vagy, hogy megírtad. Bár nem túl jó hírek, de hát ez van, erre számíthatunk mi is nagyjából. Gondolom futószalagon megy a szülés, aztán gyorsan kidobják az embert ha úgy alakul.

Egon baba nagyon édes, már jó lesz ha mi is itthon fotózzuk a babáinkat, igaz csajok?

Málnalevél teát benyomtam, most már majd iszom folyamatosan, és olyan sima szülésem lesz, hogy nem győzök csodálkozni :D :D hahaha....

haladok tovább, még hajat kell szárítanom. Szerintem megint éjszakai bagoly leszek, aludtam napközben.

Jó éjt mindenkinek.

Móni

Kép
Kép
moni1973

Moni!!
Úgy legyen..én azt kívánom neked!!!!!!! meg mindenkinek!!
Láláláá

Lassan lelépek, álmos nem vagyok de a fenekem szétmegy a széken..
Ettem koviubit nyami, anyukám félét..sült csirkemellel..

Jó ét!
torolve_20131003125716

Gurgi: az már csak természetes, hogy mindenkinek szuper gyors, és sima szülése lesz :D Akik isszuk a málnalevél teát nekünk azért, akik pedig nem , nekik meg azért :wink: Ez egy ilyen csapat :D :D :D

Tényleg haladok tovább.
Jóccakát.

Kép
Kép
moni1973

Sziasztok!

Én is még egyben, csak nem volt netem. Én nekem jó az 5.-e. mert akkor van a névnapom, és akkor jobb ajándékot nem is kaphatnék. :D

Pillangó! Gratulálok nektek, jó egészséget és sok tejcsit!

Andi! A babaszoba gyönyörű lett, nagyon ízléses Samu-lak!

Kata! Egon baba nagyon cukorfalat!

Mindenkinek kitartás ebben a nagy melegben! Most megpróbálok visszaolvasni! Jó éjt kismamák és kisbabák!
Emi

Kép Kép
emi_25

Jah, gratula az új babákhoz, jó egészséget.

Lányok, köszi a bátorítást mégegyszer, már jobb. (Mocorgott :) )

Pillangó!
Nagy gratula Nektek, sok tejcsikét és mielőbbi felépülést!

Csajok, lehet én leszek a következő.
Mint írtam reggel óta fájogatok, délután óta elég gyakran, már olyan 16óra óta írogatom, 6perc volt a legkevesebb 40 meg a legtöbb.
Viszont 17órakkor volt egy olyan brutál, hogy azt hittem itt tojom össze magam, fel is hívtam a szülésznőt, de azt mondta szerinte még ne menjek be, csak majd akkor ha 3-5percesek lesznek, hát most tartok a 10-15perceseknél...
És még nyákdugó meg magzatvíz sehol, de fájások elég brutálok vannak...
Aztán persze majd kiderül, én már összecuccoltam ruhám kikészítve, két fájás között megborotválkoztam, szal indulásra készen állok, de még húzom ameddig lehet, annál is inkább, mert mondta a szülésznő, hogy tegnap este bement egy kismami fájásokkal, előkészítették a szülésre, és két óra múlva sehol semmi fájás, még most is bent fekszik.
Na én ezt el akarom kerülni...
Aztán meg ki tudja, lehet hogy reggelre nem lesz semmi, bár aludni nem birok, de már nem is izgat, csak már szülnék...

Szal ha holnap nem jönnék akkor szülök, de majd írok valakinek sms-t, aztán meg jön a zuram a hírekkel.
Ne tudjátok meg, a Robi már kész van, ő már délután hatkor indulni akart be a kórházba...
Ja, mondanom sem kell a dokim ki van kapcsolva, azt sem tom most mi van, de már ez sem érdekel, szülök az ügyeletesnél azt kész...

Na lépek lefekszem mert megint fájok...
Jó éjt Mindenkinek.
Itt a hidegfrontnak nyoma sincs...
Vendég

Na indulunk a kórház, a betéten megjelent a barnás véres foltocska...
Gondoljatok rám!!!!!

Pussz mindenkinek!!!
Vendég

Hencsi: hú de izgalmas.... az ember lánya elmegy zuhanyozni, és lám, milyen történésekre jövök vissza. Ügyes legyél, és azért ha úgy gondolod, inkább induljatok el, nehogy késő legyen, és Robi levezetheti a szülést... mennyi idő tőletek a kórház?
A doki miatt ne aggódj, az ügyeletes orvos is orvos, nem lesz gond.... jó fejek egyébként ezek a nődokik, én amikor szültem Blankát, ugyanígy jártam, nem volt bekapcsolva a dokim telefonja.... bár a Blanka jóval előbb jött, de hát nekik ezzel számolniuk kellene szerintem.
Várjuk a beszámolót, vagy így , vagy úgy...Inkább így, az-az arról, hogy megszületett Boglárka, és nem csak vaklárma volt ez a sok fájás. Vigyázz magadra, és ügyes legyél.

Üdv,
Móni

Egyébként itt sincs semmi jele a viharnak, nem tudom vajon a nyugati országrészen mi újság?!

Kép
Kép
moni1973

hencsi: gondolunk! :wink: +++++++++

itt vagyok, bár bevallom mostanában a kórházas topikok vonják el a figyelmem... :? :?

a legújabb amit hallottam a kényszer szülte kórházamról, hogy cukros vízzel ill. teával itatják a csecsemőket éjjel, amikor nem lehet melletted... ááááááááááááááááá :evil: :evil: :evil:
bocs, de az elkövetkező 2hétben én már csak ilyeneken fogom spannolni magam... :( :( :(

anyós és rokon látogatásról meg csak annyit, hogy a gyermekek számának növekedtével fordított arányban történik a látogatás sűrűsége és hossza.. :lol: :lol: :lol: kitartás :wink:

KépKépKép
mütyürke

Sziasztok!

Henchy, megy a drukk, de lehet en mar at is aludtam a szulesed! :D

Pillango!!! Szivbol gratulalok Nektek a babahoz! Varunk vissza!!! Sok tejcsit, sok boldogsagot!!!

Szivvi, nem is irtam, gyonyoru az a kep Aparol s Lanyarol!!!

Kata! Remelem kisfiad hasfajasa mihamarabb vegleg elmulik! Nagyon edesek a kepek, koszi, hogy felraktal parat! Pihenj amennyit csak tudsz!

Na, nemtom a problemaitok meg tudnak e mihamarabb oldodni, de kitartast s probalj meg nem idegeskedni, mert baba biztosan megerzi.

Nadine, nagyon szep kislanyaid vannak!!

Christine, sajnos segiteni nem tudok, mert itt nincs szuleszno, korhazban mindenki ugyeletes dokinal szul. En bizom abban, hogy barmelyik doki jol fogja vegezni a munkajat s peresze a legjobban Kisbababan s magamban bizom ;)

Mi tegnap voltunk orvosnal, a mehszaj 1cm-re van nyitva, ugyhogy meg van idonk. Csinaltak GBS tesztet ami sajna pozitiv lett, de legalabb tudjuk s majd kapok gyogysert szulesnel, igy Kisbaba nem fogja elkapni.
Olyan kivancsi lennek mekkora a baba, de csak a szivhangjat nezik minden alkalommal.
Most mostam ki a babaruhakat, kezdem osszepakolni a taskakat is.

Puszi Mindenkinek s hajra lanyok, mar sokan vagytok nagyon a celegyenesben! :lol:
Vendég

jó reggelt

csak bekukk, mert anyós mindjárt itt, és irány nst 9-re és uh!

hencsi megy a drukk! :wink:

pillangóéknak gratula!

kati, nagyon édi Egon! kis picúr elveszik a bölcsőben, meg lehet zabálni!

videó nem tecc! szegény gyerek mennyit szenved ott, a kiscsaj is fapofával ül csak mellette :?

csajok, akinek vannak striái, nem fájnak, vagy fájtak mikor kijöttek?
mert nekem tegnap este egy ponton nagyon fájt a bőröm, és megnéztem, pont ott, ahol van egy már kb 2 centis lilás csíkom, gondolom épp nőtt és azért?! :?

éjszakátok hogy telt? enyém rosszul, hideg babát sajna nem hozott, csak oltári derékfájást! (de nem jóslósat)
aztán éájjel arra ébredtem, hogy az a ... teliholdmaradvány (amit én még telinek látok) a arcomba világít! :evil:

Lilypie Maternity tickers
lynia-

annyit írtatok, elolvastam, de el is felejtettem :roll: jegyzet meg elmaradt ...

bori, megértem hogy mennyire zavartak!
mi még nem tisztáztuk, de szerintem ha közlöm Szilivel, hogy az első héten senki, tuti nem fog szépen nézni! szóval max. 1-2szer fél órácskát és kész!
rám meg ne nyisson szopi közben! még az anyám sem, én nagyon nem szeretném...

brigi, még én sem tudom, hogy jutok majd be, még nem beszéltünk róla, de ha el akarom kerülni azt, hogy anyós-após a kórházban ücsörögjön feleslegesen, akkor inkább mentőt hívok!

lynia-

Jó reggelt!

Félig-meddig jól aludtam, először nagyon melegem volt, forgolódtam aztán jött az eső és a szél, na akkor már jobban.
Az orvosommal és a szülésznőmmel álmodtam :lol:
Álmomban azt mondta a doki, hogy 1 ujjnyira nyitva a méhszáj.

1 óra múlva indulunk NST-re + méhszáj nézőbe.

Hencsinek megy a drukkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!! Hajrá-hajrá!!
Hu de izgulok..
torolve_20131003125716

eső??? ez nem érrr! ti mindig kaptok belőle, itt meg megint csak szélvihar! :x

lynia-

Sziasztok!

Van gépünk, még csak korlátozottan, de végre működik. Venni kellett bele egy új vincsit, mert a garanciálisat 2 hónap alatt javítják meg. :shock: :?

SZült közben valaki? :wink: Mindjárt visszanézem, aztán rohanok bankba, földhivatalba...

KépKépKépKépKép
uxi

Jó reggelt.Kivételesen nagyon jó éjszakám volt.Henchy:++++++++++++++++++

hemej

Mindenkinek megy a drukk aki ma megy dokihoz!!!

hemej

Jó reggelt!

Az éjszkám nekem is vegyesen sikeredett. Nálunk is esett eső, sőt egy kis jég is. Utána lehűlt egy kicsit a levegő, fél 2 körül elaludtam. Viszont nem volt jó egyik oldalon sem, zsibbadt a lábam, fájt a hasam, szóval nem mondhatnám, hogy hú de kipihentem magam. Szerintem ebből megint alvás lesz napközben, basszus ez egy ördögi kör.

Hencsi: sokat gondoltam rád még éjszaka. Várjuk a híreket!!!!!

Emi, Gurgi: nektek pedig nagyon jó eredménykete kívánok.

Móni

Kép
Kép
moni1973

éjszkám+eredményekete !!!!! Hát ez van még kora reggel....bocsi

Kép
Kép
moni1973

móni még most sem stimmel :D túl korán van még :wink:

lynia-

Hencsííííííííííííííííííííí!!!!!
Drukk-drukk-drukk.
Hátha nem volt hosszas és már Bogizol is.
Csak még arra gondolsz, hogy ebben a nálatok korábbi órában nem sms-ezel. Na mind1, várjuk a híreket.
Mondtam én, hogy szerintem minket még más is előz. S nicsak.....

Amúgy éccaka szuperül telt, csak eccer keltem fel pisilni. Há ilyen nem tom mikor volt utoljára. Na, akkor én is szembenéztem azzal a nem teljesen kerek képű holddal, mett kíváncsi voltam az előszobában mi az a nagy fényesség (bár sejtettem).
De aztán a nap nem folytatódott olyan szuperül. Elmentem a takarítónénit összeszedni, s erre nem volt a találkahelyen. Há hívom a kolleganőt, mert arról volt szó tőle érdeklődik, hogy ha szültem volna, akkor mi legyen, s erre ő sem tud semmit. Kiderült aztán nagy későre, hogy elment a fiával az orvoshoz. Hát nem tuti, hogy tolerálom majd az ilyen hülyeségeit szó nélkül. Minek néz engem? Futóbolondnak, aki csak áldogál az utcasarkon? Há mi vagyok én? Éjjelilepke reggeliben az utcasarkon felejtve?
Uff.
Várom az infót Hencsiékről.

Kép
kissmanó

Sziasztok,

ÁÁÁÁÁ Hencsi nagyon sok sikert neked és könnyű szülést!

Gurgikám: remélem jó híreket kapsz a dokinál, én csak holnap megyek, most már én is megkérdezem mi a helyzet méhszáj ügyben ,mert fogalmam sincs, sose mondja... :shock:

Móni: ma dinnyeszerző körút?! :wink: tudtál aludni?

Nekem tegnap pedikűr volt, elég érdekesen néz ki a dagi lábam a frissen festett francia pedikűrrel?! :roll: Na ma anyóshoz átszaladok, hogy mi a helyzet, aztán egy kis masszázs, nagyjából ennyi, remélem du. elkezdtek vajúdni,és este már szülhetek is. Erre fogok koncentrálni egész nap! Hátha...

Andrea
Kép
kindernay

ja amúgy köszi!
most kiderül mi lesz, fogalmam sincs hogy megfordult-e mert olyanokat produkált, hogy akár...de akár vissza is fordulhatott

lynia-

emi: jaja.. :D :D :D

Kép
Kép
moni1973

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?