Tehát a lényeg, hogy gyakorlatilag alig volt már magzatvíz, az a nagyon kevés, ami volt, az pedig már mekóniumos volt, tehát nem volt mire várni, császár. A magzatvíz folyamatosan folyt el, Tündi azt mondja, hogy már akkor is érezte folydogálni, mikor legutóbb haza engedték, de azt mondták neki, nem az.
Ráadásul medencevégű is lett a baba, tehát mindenképp császár lett volna. Annyit tudok még, hogy Roli 1360g-mal és 41cm-rel született, nem sírt fel, ezért intubálni kellett és koraszülött mentő vitte a gyerekklinikára. Mostanra nagy valószínűséggel kiderült, hogy szerencsére nem ivott a magzatvízből, tehát nem kapott fertőzést. Spontán légzése nagyjából van, de néha géppel rá kell segíteni.
Tündi este 20:45 körül fog először felkelni, aztán lekerül az osztályra, most még intenzív örzőben van.
Rólunk: tegnap voltunk Kristóffal vérvételen, megint szar lett a véralvadása, úgyhogy vihetjük hematológiára.
Syry
Jucmuc
Juca
Szülészet: igen, az is szemétség, mikor beetetik az embert és jön a nagy pofára esés, nekem inkább az a bajom, hogy van Bp-n mondjuk 3-4 ilyen "alteros" kh, a többiek meg megrekedtek a kb. 30 évvel ezelőtti szinten, pedig Leboyer pár éve már megírta a gyengéd szülésrő/születésről szóló könyveit
Anikó
Évi???
Lányok, akartam még kérdezni, hogy amikor Billings van, akkor van pé, vagy utána való nap, vagy hogy is van???
Na mégis jó hosszú lettem...