A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 októberi babák

Sheepy,én inkább fiús vagyok..de tényleg teljesen mindegy :) Ha kislány,őt is imádjuk!!Amugy 10.-én megyek legközelebb uh-ra,nagyon bízom benn,hogy kiderül vmi már...

Én is külön szobába teszem a kicsit,de ott fogok aludni vele,mert a párom általában hajnalban kel,tudjon nyugodtan aludni!Ha tud majd persze :wink: Csak még azt nem tudom,hogyan fogjuk betenni az ágyam a kis szobába,a bababútor,kiságy..stb mellé?? :?: :? Mert sajna elég kicsik a szobák!!Talán ma átis rendezkedünk!!

Elvileg jövő hét után kapok-öröklünk-csomó mindent a picinek!Ruhákat..légzésfigyelőt,babakocsit..stb.. :) unokatesómtól!Tök örülök,hogy ennyi segítségünk lesz!!Igaz az ő babakocsija olyan sport ,de azt mondja csak lábzsákot kell venni bele!Amugy alig használta vmit a kocsit..!Megnézzük azért,azt eldöntjük!

Szép napot mindenkinek!!Főleg a pocilakóknak!! :)

Missfried
Kép
missfried

bebi alvas- az a lenyeg, hogy mindenki ugy csinalja, ahogy neki jo es ne a vedonore halgassatok !! nalunk a haloban lesz az elejen ( kb 1 ev) az agyunk mellett, mert lusta vagyok felkelni a szoptatashoz :). Ha Ember nem birja a hangzavart, akkor majd kimegy a nappaliba a kanapera aludni ) ennyi.

igen, ez a krumpli VAGY rizs-nap so nelkul !! es barmennyit lehet enni belole, akik vizesednek csodat muvel. Okr , nem tudtam, h pco-ra nem lehet kruplit enni, de miert ? a pco nem a mehedben van? annak mi koze a kajahoz ?

megyek szunyokalni...
legyetek jok ! puszi b.
bogyogyorgyi

Sziasztok!

Sheepy
Mi is most keresünk éppen megfelelő ablakcserés céget, esetleg priviben el tudnád küldeni, hogy kik csinálják Nektek és milyen lett az eredmény? Én azt szeretném, ha szept. elején jönnének, csak ezt 1,5 hónappal hamarabb le kellene beszélnünk.
Igen, a nővérem tapasztalata nagy kincs, csak sajnos 180 km-re laknak, így inkább telefonon nyugtatgat csak meg, illetve amikor hazamegyünk. A gyerekei már nagyok, mivel 13 év a korkülönbség köztünk, de még mindig megvannak a rágókák és a szebb játékaik, meg rengeteg mesekönyvet kapok majd tőlük. A ruhákat sajnos nem tudta ilyen hosszú ideig tárolni....De az a jó a mi családunkban, hogy minden generációból van belőlünk:)
Amúgy jó pakolást, ismerős ez az érzés....
Ja és köszi a megnyugtatást!

Missfried
Ez a "hová fér még egy ágy?", nálunk is nagy dilemma, ezért hajlok a fotelágy felé, persze nem lesz a legkényelmesebb, ha mégis úgy döntök, hogy egy darabig a pici szobájában alszom.

Szép vasárnap délutánt mindenkinek, én indulok babaszobába való szőnyegkeresére!

Évi

> Kép
evarga

Sziasztok!

Csak pár sor, mert pakolok, nemsokára indulok.

Évi, Baján születtem, szüleim Szegedről mentek oda. Én már visszajöttem Szegedre, de Baját is nagyon szeretem.

A halászléünnep két hét múlva lesz, arra is megyünk majd külön. :)

Én mindig együtt aludtam a picikkel, mert annyiszor felkeltek, hogy így kényelmesebb volt.

Szép hetet mindenkinek! Vigyázzatok magatokra meg a picúrokra! :)

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Sziasztok!

Itt van az elveszett bárányka...

Igazság szerint olvasgattalak Titeket, csak meló+ ezer más mellett már nem igen volt időm, de megvagyok.

Baba már 1 kg volt szerdán, de a doki rámijesztett 2000-s a méhszájam, tehát most 3 hétig itthon leszek, utána 2 hét meló, majd végleg itthon. :roll:

Remélem így már minden OK lesz!

Na azt nem ígérem, hogy visszaolvasok, de mostantól sűrűbben leszek!

Jutta

KépKép
jutta

jutta- de jo, hogy jottel !! majd irj neha ide is....A fekvestol "visszamegy" a mehszaj ? Drukkkolok, hogy minden a legjobban alakuljon !

cuki, sajnos egy 80 eves embert mar nem lehet megvaltoztatni, de az aranyos, ahogy a tobbiek ott varjak a gyerekedet. biztos jo dolga lesz !

erika,jo nyaralast !

eva- fotelagyon fogsz aludni ? vagy abbol mar van kenyelmes is ? nekunk meg olyan "leszakad a derekam" volt annakidejen, bar a technika fejlodik.

puszi
bogyogyorgyi

Sziasztok!

Bogyó, nem nem megy vissza, de nem vékonyodik tovább, most ez a lényeg, ha 6-7 hétig így marad, akkor utána - azt hiszem - amúgy is szép lassan vékonyodni kezd!!! :lol:

De most úgy érzem nem lesz itt semmi baj, kicsit túlhajtottam magam, meg pörögtem - hát éreztem én hogy jobban feszülget a poci, de nem vettem komolyan...

Cuki, neked volt vmi hasonló problémád nem? Bocs, ha rsszul emlékszem... :oops:

Amúgy ahogy látom mindenki jól van, hogy bírjátok ezeket a jövő-menő frontokat? Én a hőségben alíg bírtam magammal, de hidegfront se volt jobb, akkor feszült jobban a hasam... :roll:

Beállhatna az idő vmi 25-32 fok közé! Vagy ez túl nagy kérés?

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok !

Most jövök a piacról .Anyukémék ma nálam ebédelnek , úgyhogy egész napra van mit csinálni.

Évi : Az ablakot délután cserélik, de minden részletről beszámolok priviben :wink:
Sikerült szőnyeget venni ?

Én is gondolkodtam a gyerekszobában alvásról , de annyira kicsike a szoba, hogy sehogy nem férnék el benne (190X280 -as panel csoda ), max. ha a földön alszom.
Tegnap 2 óra tervezés / számolás után az is kiderült ,hogy sehogyan sem lehet átrendezni, úgyhogy a gyerekszekrény és a pelenkázó komód is marad ott ahol eddig volt. ( Már 2 éve , mikor megvettük a lakást és berendeztük, megvettünk minden gyerekbútort is , hogy addig is legyen hová pakolni a holmiainkat és ne legyen olyan lehangolóan üres a szoba. )

Cuki : Aranyosak lehetnek a nagyszülők , és hidd el sajnos idővel az a cicifüst is nagyon tud majd hiányozni. :-(
Nálunk após pipázik, de mondtam a páromnak, hogy be nem teszem a lábam hozzájuk, ha nem a teraszon füstöl, ill. nálunk eddig simán rágyújtott a konyhában , de én allergiás vagyok rá!!!!!!
Ő még fiatal , úgyhogy remélem tud majd alkalmazkodni, mert szerencsére imád engem és a picit is .

Jutta : Örülök ,hogy "amúgy " minden ok , de nagyon vigyázz magatokra , és tényleg pihenj sokat !!!
Jó ,hogy már neked sincs sok hátra a munkából :lol:

Erika : Neked is jó kikapcsolódást , és a halászlevet helyettem is kóstold majd meg :wink:

Bogyó : Tetszik az alvós megoldásod !!! Párodnak is mondtad már ?
Igazad van , tényleg az a lényeg ,hogy nekünk hogy a legjobb, azután majd úgy is hozza magát az élet.

Kép
sheepy

Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól telt a hétvége. Mi szokásunkhoz híven Siófokon voltunk és nagyon klassz volt. Persze nem pihentem ki magam, mert a picurka éjszakánként ébren volt és elég rendesen mocorgott bent. Kidugdosta kezét, lábát... Persze örültem neki, hogy éreztem....

Védőnő minket nem akar meglátogatni, legalábbis nem mondta. Nálunk még semmi jele, hogy októberben baba lesz, semmit nem vettünk még, nem rendezkedtünk, de csak azért, mert nem ide fog jönni a pici. Akarunk venni egy új lakást vagy házat addig. Ma is megyünk megnézni egy sorházat és remélem jó lesz, mert kicsit fárasztó ez a nézelődés.

Szépek a pocakok, az enyém elég nagy, de fotó nem készül róla. Formáját tekintve olyasmi mint a Missié, és nekünk fiúnk lesz...:)

Jutta pihenj sokat!!

Cukika, én írtam a magzatvíz szivárgásos betétről, amit azóta sem tudtam beszerezni. Én meg ezen a fórumon mozgok.:)

Sziasztok, Csilla
csim

Köszi Cukika, majd utánanézek ennek a ph mérőnek.

Most igazából már nem gyanakszom, megszoktam, hogy bőségesebb a hüvelyváladékom és hát minden egyes vizsgálatkor a dokim elküldi laborba, hogy megnézzék mi van benne. Szerencsére mindig az az eredmény, hogy teljesen normális, minden rosszaságmentes. Persze nagyon odafigyelek, már szinte mániákusan, nehogy valamit elkapjak.

Na megyek dolgozni...

Sziasztok, Csilla
csim

Sziasztok Csajok!

Nem győzöm visszaolvasni a lemaradást. Képzeljétek van egy dudor ott lenn, szóval ott, azt hittem nyirokcsomó, azt kiredült, hogy lágyéksérv. De a doki nem nagyon görcsölt rajta így engem sem izgat nagyon, de azért majd elnézek sebészhez.

Most jutott eszembe, hogy lassan inzézni kellene a köldökvér cuccot is. Tegnap eldöntöttük, hogy most a Sejtbankba tároltatjuk el (a múltkor a krionál rakattuk el) 2 éves részletfizetéssel. Meg így legalább több helyen lesz elrakva, ha az egyik elveszik valami földrengés következtében. Na jó, ez nem volt szempont.

Nagyon édik a pocik, nálam most nincs újabb fotó, de amúltkori óta nem is nagy a változás.

Miért gáz a külön szoba, ha a gyerek elalszik egyedül annál jobb. Én két (elkényesztetett) gyerekkel alszom és nagyon bízom, hogy a harmadik "örül" majd a saját szobának! Persze a légzésfigyelő majd befigyel!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

jutta, sajnalom. de a lenyeg, hogy nincs nagy baj, Pihenj es szolgaltasd ki magad !

cuk, mindjart megnezem es irok

shepp, nem mondtam kulon neki, de evidens nalunk, hogy en leszek a nagy agyban +gyerek melettem egy kisagyban, karnyujtasnyira, es ha majd nem birja a hajnali menetet az ember, akkor o fog magatol ugyis atmenni a masik szobaba- de ha nem, nekem ugy is jo :)Bar a fuldogo nem hiszem, hogy eleg lesz oda :). Vannak csaladok, ahol az anyuka " menekul" ki a bebivel, es apuka marad az agyban, haat, nalunk ez nem lesz :) De mindenki ugy csinalja, ahogy neki jo, nem igaz?
en meg egy mini fenyu lampat szeretnek beszerezni, hogy felalomban, felhomolyban is menjen az ejszakai etetes.

Gyakorlo anyukak kerdesem volna tisztelettel: ha napkozben vki szoptatja a gyereket 2-3 orankent es este pl 10 kor utoljara megszoptatja es aztan mar CSAK akkor, ha felsir a gyerek, akkor az ugy ok? mert en korabban azt hittem, hogy a gyereknek 3 orankent KELL ennie, es ha alszik fel kell ebreszteni, mert ehenhal ( ??), de most mondta nekem vki, hogy ez hulyeseg. Magyaran amig alszik, nem haltat ehen. Ez igy van ??

HOl van BP .en ( pesten) olyan tornastudio/ fitness/ barmi aki amig anyuka izzad gyerekfelugyeletet is tartanak ???? SEGITSEG !! En nem talalok ilyet !

bocs, a hosszuert
bogyogyorgyi

cukika
A oedemás bőrbe,ha belenyomod az ujjad megmarad a helye egy ideig.Úgy,mintha gyurmába nyomtad volna bele.

Bogyo
A PCO összetett dolog,és onnan indul,hogy túl sok inzulint termel a hasnyálmirigyem,mert asejtejeim inzulinra érzéketlenebbek,mint egészséges esetben.!Ebből adódóan a nemi hormonjaim is összekuszálódtak(bár ez most nem számít,mert le vannak blokkolva :P )Ha nem vigyázom,cukorbeteg lehetek,mert kimerül a hasnyálmirigyem.Ezért kell diétázni.
Hát nem tudom,érthetően írtam -e le?! :?: :oops: Ha nem újra nekifutok!

Összefutottam avédőnővel.Azt mondta 0.1 g/L fehérje negatív,csak 0,3 -tól kell vele foglalkozni.Kicsit megnyugodtam. :)

KépKép

KépKép
okr

Bogyogyorgyi!

Fel ne ébreszd! Örülni kell, hogy alszik és vele együtt mély álomba merülni amíg lehet! Kivétel azt hiszem a koraszülött, picike baba! De az ugye itt nem lesz!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok! Rita vagyok Szegedről most vagyok a 24 hétben az első babámmal aki fiúcska lesz:-) Most bukkantam erre a helyre...
Üdv Mindenkinek
Rita
ritareni

Hali!

Megjöttünk a Balcsiról. hát szép sport a vitorlázás, de nekem nem jött be.
Szombaton nem volt valami jó idő, így csak lustiztunk és ettünk egész nap. Vasárnap kimentünk 4 órát a vízre, de már minden bajom volt, hányinger, melegem volt, és sehogy nem volt jó se fekve se ülve. Na mindegy ezt is kipróbáltuk.

Ma egész nap vásároltam, megvettem egy csomó cuccot a jövőheti festéshez, de még így is kell egy pár dolog.
Most gyorsan odatettem a lecsót.

Missi: megkaptuk az első asztalostól az árajánlatot, hát majdnem dobtam egy hátast, a szekrény 85eFT a komód 40eFT, mondtam az uramnak, hogy ennyiért már a brendonban is veszek.
Megvárom a másik két koma ajánlatát.

Sheepy: fel ne kelltsd éjszak MAJD ha magától nem kel fel. Ajánlom neked is a Suttogó Titkai című könyvet, sok hasznos tanács és dolog van benne. Én le sem tudom tenni.
Babaörző van az Eurocenterben, a Csikibegében és lesz a Csillagvárban is a fittnesben. Én oda jártam (mivel Apa is ott dolgozott), most felújítás van, de július 9 már nyitnak.
Szóval lesz lehetőség nyugi.

Én holnap lehet, hogy elmegyek az Eurocenterbe megnézem a Kismamatornát. 10.30kor kezdődik asszem.

Bocsi ha sokat írtam, megyek egy kicsit pakolászni, később jövök.

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

Jájj masika ne keseríts el!Én még nem kaptam ajánlatot!De már igazán hívhatna!!Én nemis tudom mit csinálok,ha ennyit kér érte.. :? :wink: Na épp most hívott ójeeee!--->95000 az egész!A pelenkázó,a szekrény,plusz egy polc...!Ez így sok szeríntetek?? :? :? Franc tudja...!Na mindegy,párommal lebeszélem ma..!!Puszi!!

Missfried
Kép
missfried

Cukika!
Én sem mindig érzem aktívan Nyünyit!Egyik nap nyomul ezerrel,szinte óránként..,néha meg alig érzem.. :? :wink: Mi az itteni babazenét hallgatjuk,arra majdnem mindig reagál,néha egy kis lightos rockot :wink: (Ő sem szerethet mást,hiába :D )..amugy azt is kedveli!Meg hát nekem is mikor milyen a kedvem..

Missfried
Kép
missfried

Gabo-MissF, a mi bebink imadja a rock ot , punk ot, pop zenet is :)

Masi, sajnalom, h nem jott be a vitorlazas, de legalabb kiprobaltad. remelem Te nem fogsz festeni, mert a festek goze nagyon karos ! en ugy tudom. Koltozz vmi baratnodhoz amig csinaljak :) - en ezt tennem

Koszi a hozzaszolast Cirip- ugy lesz !

okr - ertem valamennyire :) nem tudtam, hogy a pco ilyen, pedig allitolag az nekem is volt (???) 5 eve mondta egy nogyogyasz, de utana voltam mindenfele kivizsgalason, es a cukor, pajzsmirigy stb minden tokeltes volt. Szoval en ugy tudtam be, hogy a pco az egy "dolog" es nem egy hormon csinalja. de mindig tanulok vmit toletek :)koszi

Rita udv itt

asztalos, butorok- sajnos en nem ertek hozza, de soknak tunik amit mondotok nekem is
bogyogyorgyi

cuki, nagyon orulnek a meghivonak, koszi :)
bogyogyorgyi

üdv ritareni közöttünk!
volt már valaki közületek kenguru nevü boltban?
most nyílott itt szekszárdon , nagyon szeretném megkuksizni,kíváncsi lennék az áraikra!
ja én most nagyon rákattantam az 50,60-s évek zenéire!zalatnay ,vámosi , nagyon bejön. a lány meg táncol rá,hát halálos :)
geosel.klara

Kép
na ez alánykám ma délelőtt c.mikor a virágoskertben malacosat játszott , marhára örültem neki :D
geosel.klara

Kép Kép
geosel.klara

lKlára Én éppen a hétvégén jártam a kenguruban. Nekem nagyon bejött! Olcsóbb jóval, mint pl. a Brendon. Szóval szerintem egy sétát megér!
[/b]Cuki Most mi lesz? Lehet azzal csinálni valamit? Én mindenképp megmutatnám magam a sebésznek...Fáj is?
Képzeljétek el rendeltem egy olyan párnát a szopiparna.hu -n. Tök jó! Nagyon kényelmes!!
Én megint érzékeny lettem a szagokra! A kutyapisire egészen pontosan! Valamiért megjelölte a kikutyám a lakás egy sarkát és bizony majdnem összeh...tam magamat!! :roll: Mi a szösz???
Vendég

Naháááát!! Szépen megcifráztam a betűket :oops: :oops: :oops:
Bocsi!
Vendég

Jaaaaj Cuki ezer bocs! És Ciripkétől is! Megcsapott a meleg :oops: :shock:
Vendég

Cukika
Sztem szombaton sétálj egy nagyot,vagy menj el anyudékhoz.

Bogyo
Naná,hogy jó volt a cukrod!Éppen,hogy terhelésre kevesebb lesz,mint a kiinduló.Legalábis amíg a hasnyálmirigy működik.
Ha érdekel a dolog nézd meg a www.pcos.hu oldalt.Ott minden le van írva,az is milyen kritériumok alapján mondható ki,hogy pcos valaki.Lehet nálad szó sincs ilyesmiről. :wink:

Klára
Édes a kiscsaj!Ne légy mérges,a víz lehozza! :D
Mi a kengurunál vettük az utazóágyat.Sztem az áraik elfogadhatók,és 10 000 Ft fölött van törzskártya,amivel még a ruháikból adnak kedvezményt.

Adri
Én is töröm a fejem,hogy vegyek-e ilyen párnát?!Te hogyan tudod használni most????

Rita
Üdv köreinkben! :D

Szopipárnáról még.Vki írta,hogy a kengurunál vett.Milyen,és mennyibe kerül ott??

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Bogyó
Én csak remélem, hogy kényelmes lesz a fotelágy, de a fapados verziókhoz képest ez amit most láttam a Kikában egész jónak tűnt- de lehet, hogy marad vendégágynak, ha Babuka jól el lesz egyedül is. Kb. az első 6 hétre tervezem az átcuccolást.

Sheepy
Még nem találtam meg azt a szőnyeget, ami nagyon tetszene, a gyerekmintásokkal az a baj, hogy nehezen lehet hozzá bármi más színt passzítani, valószínűleg valami egyszínű padlószőnyeget veszünk és majd kap hozzá egy autós kisszőnyeget, amikor ez aktuális lesz. Ugyanez a bajom a függönnyel: gyerekmintás szőnyeg + gyerekmintás függöny nem passzol, túl sok, ezért a fehér függönyre csipesszel rakok majd pillangókat, meg amiket majd még szépnek találok. A fal az biztos, hogy élénk narancssárga lesz, az már önmagában is dob rajta sokat.
Köszi előre is az ablakos infót!

Klára
Nagyon édi a kislányod! Jó dolga van! Én szeretem a Kengurut, ma ott vettem olyan szoptatóspárnát, amit Büngyi mutatott. Igaz, hogy nem a legolcsóbb, de annyira jó a plüss anyaga, hogy nem tudtam otthagyni. És nagyon tetszik, hogy pólyaként is gyönyörű! Ma kipróbálom alvásra is.

Cuki
Műlt héten én is aggódtam, hogy nem mocorgott Gergő- de nekik is van aktívabb és lustább napjuk! Azóta persze kidugta mindenét, sőt még ütemesen csuklott is a drága!

Évi

> Kép
evarga

Eva
Nem tudnád lefotózni a párnit??

Cuki
Sztem az sem mindegy,hogy hogy fekszik a babád.Én Adával pl rendesen éreztem,később láttam,ahogy kidugja a lábát.Most meg a háta van a hasam felé,így annyit érzek,hogy nyomakszik,meg hátrafelé rugdosódik.

KépKép

KépKép
okr

Cukika
Igen,én is találtam,de ez a" huzatba húzható,és pólyaként üzemel "dolog érdekelne igazából.Még nem döntöttem uis melyik gyártmányt vegyem meg. :oops:

KépKép

KépKép
okr

Hali!

Szopipárna nekem már nagyon régóta van, tök jól tudok rajta aludni. Szerintem jó találmány.

Kenguruba van 50% kedvezménye egy színész barátunknak, és múlt héten már mondta, hogy menjek át a kártyáért, mert odaadja szívesen. Azzal fogok mindent megvenni. Babaruhát, fürdőkádat stb. De szerintem majd csak a festés után valamikor, mert akkor már üres lesz kismuki szobája és be tudok pakolni.
Lemondtam a falfestésről viszont nagyon édes bordűrt vettem a gyerekszoba falára. Maja méhecskés.

Festésnél sajna itthon leszek, de csak muki szobáját festjük, úgyhogy nem lesz nagyon vészes

Ma elintéztem a táppénzemet, hivatalosan is ki lettem írva. Így most már szülésig itthon maradok.

Missy: ez egész jó ár, én is hasonlót szeretnék kapni. Még megvárom a szabolcs megyei asztalos ajánlatát, remélem azért az kedvezőbb lesz. Megnéztem a brendon honlapján van 59eft szekrény még az is olcsób mint a 85eft.

Lányok: pont ma néztem a táblázatunkat, már átléptem a bűvös száz hátralévő napot.
Felteszem nektek, hogy lehessen gyönyörködni benne.

Cuki: te vállatad, hogy begyűjtesz telefonszámokat, hogy a szülés után lehessen tájékoztatni a többieket?

1183405613.3.xls

Megyek aludni, jó éjt mindenkinek.

Kép
masika

Sziasztok !

Végre készen vannak az új ablakaink . Egész du. takarítással telt, meg bosszankodtunk , mert a gyerekszobában frankón rádobták a koszos / denevérürülékes ablakot a szoptatós fotelra , úgyhogy szét kellett szerelni, mert nem lehetett rendesen kiporszívózni a karfája melletti rést. Párom meg szentségelt, mert az elején úgy tűnt, hogy nem is lehet majd újra összerakni.
Ezét jó előre vásárolni :twisted:

Évi : azért elküldöm a további részleteket is , mert amúgy nem lett olyan rossz a végeredmény.

Masi: A babát nem én szeretném éjszakánként felébreszteni, asszem ezt valaki más írta korábban . :-)
Kár , hogy nem jött be a vitorlázós dolog :cry: nekem nagyon hiányzik 15 év vitorlás múlt után , bár lehet ,hogy terhesen én sem élveztem volna .
Suttogó titkai I. itt van a polcomon, de még nem nagyon néztem bele, mert kaptam egy másik babázós könyvet is ,ami egyenlőre jobban tetszik, de lassan előveszem , annyian dícsérik !
Ha esetleg érdekel majd egy 4. asztalos is , van egy ismerősünk, aki szekrénysortól kezdve, mindenféléket csinált a családnak , szívesen megadom az elérhetőségét , csak szólj !

Ciripke : Vigyázz magatdra, és remélem nem lesz semmi komplikáció ! Nem kell vele feküdni ? Nem tudom elképzelni milyen lehet, de akinek eddig ismerős közül sérve volt, mindet nyugalomba parancsolták .

Cuki biztos az időjárásváltozás miatt vannak aktívabb / nyugisabb napok odabent , most pl. Dani úgy ugrál a hasamban, mint egy kecskebak , napközben meg alig csinált valamit a hőségben.
Azért én szomorú leszek ,ha már nem fog ennyit ficánkolni, mert ez annyira jó és megnyugtató érzés , mert ilyenkor kézzel is fogható a jelenléte.

Évi : a babás cuccokkal én is ilyen gondban vagyok, mert szeretnék izléses dolgokat vásárolni, amin nem tobzódik a sok tiritarka minta.
Nálunk eleve napsárga a fal és piros az ablak + minden fenyőből van , úgyhogy főleg egyszínű dolgokat fogok vásárolni.
+ arra is gondolni kell, hogy unisex legyen a végeredmény , mert legközelebbre szeretnénk kislányt összehozni.

Szép álmokat Mindenkinek !!!!

Kép
sheepy

Ha kell vkinek VAS TABLETTA, szivesen atadom ingyen, Ferro folgamma kapszula 50 db ( nekem 42 db van meg benne )
mindjart visszaolvasok, csak most pakolom a lakast es ami nem kell elajandekozom.
bogyogyorgyi

ja es 2011 ig hasznalhato fel
bogyogyorgyi

Sziasztok

Hát nem semmi a termés ha lesz időm vissza olvasok.

Tegnap voltam uh-án szívkontrollon szóval minden rendben és kislányunk lesz!

Kaptam egy jó tippet www.szopiparna.hu
Nagyon jók vannak nagyon jó áron.

Kép
Kép
eszter26

cuk, irtam a wiw re neked vissza, koszonom :):)
nagyon varod te ezt a bebit ! pedig a terhesseg sem rossz, te nem elvezed ? van gyereked es nincs vele gond ! :) legjobb allapot !!!!

szopiparna - en megneztem a kiraly udvarban levoket es nekem nagyon kicsiknek tuntek, es tul konnyunek, alyat szeretnek aminek van egy kicsi sulya es most arra tudok "tamaszkodni" alvas kozben,,ott mind nagyon gyatra minoseg volt es mind a szornyu macis mintakkal, nekem a Bungyie tetszik-sima feher. minek kell minden gyereknek valo dolgot agyondisziteni ? nekik is lehet izlesuk, nem ? :) ( ez csak az en velemenyem...)Cuk zaroljelben egy tipp,nem jo feltenni a telszamodat netre..sosem tudni...majd en is megadom, de csak priviben.

eszter, gratula a kislanyhoz! nevek vannak ?

Suttogo titkai, az nem vmi lorol szol ? arrol volt egy film is, vagy keverem vmivel ?

Masi, orulok, hogy nem festessz sokat, vigyazzal magadra
bogyogyorgyi

cuki, szuper amit atkuldtel,koszi ! erdekes, hogy mennyi gyumolccsel kell vigyazni, de ez varhato volt. .Sokkal jobbak a zoldsegek...
Krumplinap : megfozod vizben a krumplit es megeszed :) so nelkul. tegyel ra kicsi borsot ha az jo, de minek? so nelkul ugysem lesz ize. Jo rossz, de delre olyan ehes leszel, hogy nyersen is megenned. vizet lehet inni barmennyit, es krumplit is, amig belefer. Este 6-7 utan mar ne, csak vizet.
sok sikert ! heti 1 x ilyen nap es sokat segit.
En vizesedes ellen napi 1 x csalanteat iszom ( du.) + es sok kigyoubit eszem, az is termeszetes vizhajto.
bogyogyorgyi

sziasztok

Én voltam Cukika szóval most is áll még szíveen segítek és a telefonszámom:06705153485

Nevek hát most a Rozi Eszter a legvalószínűbb,de szóbajött még a Babett meg Napsugár és Sára.

Kép
Kép
eszter26

Hali!

Ma egész délelőtt virágokat ültettem, és utánna takarítottam persze. Ez a hülye kaktusz meg jól szétszurkálta a kezem, még most is tele van tüskével.

Cuki: elmentettem a számodat, én úgy néz ki az elsők között leszek, de mire te kerülsz a szülőágyra addigra Én már talán itthon leszek. :D Így majd vállalom a többiek informálást.
Tel: 0620/526-2573

Sheepy: ha elküldöd az asztalos elérhetőségét azt megköszönöm. Úgy néz ki az egyik nem ad ajánlatot, mert nem ér rá, íg jól jön még egy telefonszám.

Én ma egész éjszaka pisilni jártam, két óránként mentem és nem csak csöp-csöp volt hanem rendes mennyiség. Nem értem honnan jön belőlem ez a sok víz, ennyit nem is iszom.
Éjszaka már csak a szopipárnával tudok aludni, ha oldalt szeretnék, mert azzal tök jól meg tudom támasztani magam.

Bogyó: A suttogó a Robert Redford féle film, ha láttad, úgy nyugtatta meg a lovat, hogy mindíg suttogott a fülébe. A könyv is valami ilyesmi alapul, de nagyon sok hasznos tanáccsal kiegészíteve.

Hol marad a rossz idő, meghalok olyan melegem van!?

Kép
masika

je, ti igy leirjatok a szamotokat ? csak en vagyok ilyen parazos? :) ugy latszik hahaha:)

MAsi,es ez a suttogo egy gyerekrol szol ?

eszter, ja mar emlekszem,nekem a Rozi nagyon tetszik
bogyogyorgyi

Cuki :-)
Lehet, hogy túl csípős voltam, csak magam elé képzeltem a dolgot, és nem állhattam meg szó nélkül... Bocsika :roll:
De tényleg kedvesebben is mondhattam volna.
Azért ne haragudjatok nagyon :cry:
Csók
pintyõmami

Sziasztok !

Asszem ,ha a középkorban élnénk , boszik helyett meteorológusokat égetnének . Nem tudom milyen lehülést emlegettek , de a városban megint gatyarohasztó volt a hőség .

Megjöttem a Szt László kórházból , és alig 3 óra várakozás után túl estem a toxoplazmás vizsgálaton.
Hát én ilyen ronda kórházat még nem láttam !!!!! Igaz ,hogy a 8. ker -ben van , de azért ott is emberek laknak . Elszomorít ,hogy a 21. században egészségügy fronton balkáni színvonallal kell szembesülni :-(

Masi : priviben átküldöm az asztalos telefonszámát + 1-2 infót róla

Evu : ablakokkal kapcsolatban hasonló a helyzet :-).

Cuki : Gratulálok a bűvös határ ( 100 nap ) átlépéséhez !!!!
Nálam is ez jelenti a mérföldkövet, bár ma megjegyezték ,hogy túl türelmetlenül várom már a gyerek születését .
Persze igazat adok Bogyónak is , mert ez elég kényelmes szitu, és tényleg nincs semmi macera a babával , de azért már úúúúúúúgy várom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A suttogó azért lett suttogó a lovas sztori mintájára , mert a nőci , aki a tanácsokat adja a könyvben , és megosztja a tapasztalatait , hasonlóan "bele lát a babák lelkébe, és rendkívüli tehetsége van a síró kisgyerekek megnyugtatásához. "

Lányok ! A Baba Patika c. újságban olvastam egy hírdetést, miszerint az Angelcare típusú légzésfigyelőkhöz most ajándékba adják a Captiva pelenkatárolót a hónap végéig. http://www.angelcare.hu/Brendonban kb. 8e ft lenne az ára + 23 e a légzésfigyelő berendezés.
Az infós telefonszám , amin érdeklődni lehet az akcióról : 06-20/255-7750

Kép
sheepy

Kép
sheepy

Evu , Evarga : szerintem én 2 napja egyfolytában keverlek Benneteket, de Ti azért tudjátok ,hogy kinek is szeretném címezni, amit írok , ugye ???? :oops: :oops:

Mindenesetre küldtem Privit :-)

Eszter : Gratulálok a hugicához és örülök,hogy minden rendben van !!!

Cuki : Hogy én mekkora egy birka vagyok :!: :!: :!: :!: :!:
Egyfolytában rossz helyen próbáltam képeket feltölteni, ezért nem sikerült eddig. Most végre rájöttem ,hogyan működik, úgyhogy szóljatok rám ,ha netán elragadtatom magam , és elárasztom a fórumot képekkel :P

Kép
sheepy

Sziasztok!

Ma voltam terhesgondozáson. Nem volt doki csak a védőnő és az asszisztens. Megkaptam a cukros vérvételre a behívóm. Csak éppen azt nem mondták mikor kell mennem. Mert ugye nekem már illene tudnom. Ja. Csak akkoriban még nem volt ilyen vizsgálat.

Nagyon büszke vagyok magamra!!! Nem híztam egy hónap alatt semmit! Összesen +5 kg-nál tartok.

Eszter: Gratula a kiscsajszihoz!

Cukika: Holnap megyek én is 4D-re. Már nagyon várom, illetve várjuk, jönnek a gyerekek is tesónézőbe. Képet nem tudom hogy fogok felrakni, mert nekünk nincs szkennerünk. :(

Egyébként én is azt számoltam, hogy legalább még 11 hetet kell kihúzni valahogy, és akkor már nem lesz koraszülött. Az meg már olyan hamar elmegy, hogy csak na! Észre sem vesszük.
Nemrég kezdtünk el ide irogatni és már július van. Rohan az idő!

Kép
Kép
Kép
gabi39

hali mindekinek!!!!!
eszter :grat.a hugicához!!!!!!
SZERINTEM IS REPÜLNEK A NAPOK,HÁL ISTEN,ÉS MINDENKIVEL OK MINDEN EZ A LEGJOBB :D
MA VOLTUNK A LÁNNYAL FELVÉTELEN A HOLNAPI ORRMANDULA VÉGETT,HÁT EZ EGY KÉSZ TORTÚRA,ELŐSZÖR GYEREKOSZT.AMBULANCIA,MAJD ÁT EGY MÁSIK ÉPÜLETBE,ALTATÓORVOSHOZ,GÉGÉSZETRE-EZEKUTÁN VISSZA A GYEREKOSZT-RA,MAJD FEL AZ OSZTÁLYRA ,AHOL MINDEN ELMONDTAK ,BÁR CSAK VICCBŐL ,MIVEL PÁR HÓNAPJA MÉG ITT DOLGOZTAM.RENDESEK VOLTAK A KOLLEGÁK,TARTANAK FENN ANYÁS SZOBÁT NEKÜNK.SAJNA EZÉRT HOLNAP NEM TUDOK JÖNNI , MERT CSAK CSÜT.DE. ENGEDNEK HAZA,HA MINDEN OK!
SZORÍTSATOK!!!!MAJD JELENTKEZEM :D
JA TELSZÁM:ÉN VALÓSZÍNŰ AZ UCCSÓK KÖZÖTT ROHANOK MAJD UTÁNATOK ,MIVEL OKT 23.TI MÁR RÉG SZOPTATTOK ,MIKOR ÉN MÉG VAJÚDOK :D :D :D DE EZ JÓ ÖTLET ,ÍGY LEGALÁBB MINDENKI TUD MAJD MINDEKIRŐL :D
NA PUSZIKA!CSÜTÖRTÖKÖN JÖVÖK:KLÁRI
geosel.klara

ELÍRTAM ASZÜLÉSEM IDŐPONTJÁT :) EZ LEHET NEM VOLT VÉLETLEN,EZ A SORS??????????EGYÉBKÉNT OKT.27
geosel.klara

LÁTTÁTOK A BABANETES TALIT?
VAGY EZ CSAK AMÁR MEGLÉVŐ BABÁSOKNAK SZÓL?
PEDIG JÓ LENNE :D NEM?
geosel.klara

Klára: Én is programozom magam a szülés időpontjára.
Kinéztem magamnak az október 4.-ét. Egyszer már bejött ez a programozás, a kisfiamnál működött. A szülés előtt már 2 héttel mondogattam neki, hogy november 8.-án meg kell születnie, és úgy is lett. :D

Kép
Kép
Kép
gabi39

Sziasztok!

Kriszti
Majd felteszem a képet a hétvégén, ha visszakeresel, Büngyi feltette fehérben ugyanezt már. Az enyémnek is fehér az alapja, csak a ráhúzható pőlya halványkék csíkos és van rajta egy maci-
Bogyó, ugye te tiszta macis mintás szopipárnát láttál? Az nekem sem tetszik, de az egymacis verziók egész diszkrétek. Már vettem egy fehér kisplédet szintén kék egymacis sarokelemmel:)

Eszter
Gartulálok a kislányodhoz!

Bogyó
www.babywhisperer.com- további infók, tapasztalatok a Suttogóhoz

Sheepy
Ment a privi!

> Kép
evarga

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?