A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

móni: szerintem van olyan hogy optimális, ami leginkább közelít az igényeinkhez-lehetőségeinkhez... :wink:
(dorkánál ez a margit volt, utána a máv... a többi csak a maradék..)

na de hagyjuk.... kívánom, hogy nálatok is, nálunk is minden rendben zajlódjon, egészséges babánk szülessen és mihamarabb otthon legyünk :wink: :lol: az a legoptimálisabb :wink:

KépKépKép
mütyürke

Bocs lányok, de ez még hozzá tartozik, nem hagyhatom ki:

"Na már megint én !
Én személy szerint nem voltam odaát, még megnézni sem volt hangulatom. Az első perctől tudtam, hogy nekem ott nem lesz helyem, mármint hogy nem tetszene semmi képpen. Engem is átvettek volna, de én " begyepesedett " Mávos vagyok, szerintem amilyen elveket követtünk az úgy volt jó, végre megtaláltuk az arany középutat, és igy szinte mindenki jól érezte magát nálunk. Otthonos, családias légkörre, körülményekre törekedtünk, szemelött tartva mind a baba , mind az anya érdekeit, elképzeléseit, kivánságait. Természetesen voltak határok, szabályok de ez is csak a baba-mama érdekében.
Ennek most vége. A tölünk áthelyezett növérkék elmondása szerint, egy teljesen más elven müködö szülészet ill. újszülött ellátás zajlik. Talán van valami rooming in szerüség, de a gyerekek etetve vannak, nincs igény szerinti szoptatás, és úgy tudom éjszaka nem is lehetnek kint. Az meg milyen rooming in ?
Ja , .... ráadásul, egyáltalán nincsenek oda értünk ( Mávosokért ) és ennek azért elég sürün hangot is adnak. Gondolom tudjátok ez mit jelent.
Egyébként mi sem tehetünk róla hogy igy alakult ez az átszervezés, ráadásul mi érezzük megtürt személyeknek magunkat miközben őket csatolták hozzánk és nem forditva. Biztos másképp alakult volna ha a mieink nyerik a pályázatot.
nadimo"

kétfiús anyuka
babdorka

Zsú: Köszi, jobban vagyok, csak rámtört a szomorúság...

Kép
zsuzsi**

Kép

Ne vitatkozzatok! Koncentráljon mindenki a babájára!!

KépKép

KépKép
szivvi

zsuzsi: én nem vitatkozom, csak a véleménymet írom le, távol álljon tőlem, hogy ezen vitakozzak. Dehogy....
Erről a kórház kérdésről is, mint minden másról, mindenkinek meg van a saját véleménye, és ez így van jól.... Én azért kiváncsi lennék a tiédre is :wink: De szerintem kár erről előre ennyit beszélni/írni, majd utólag megdumáljuk :D Úgy is az a lényeg, hogy hogy sikerült, nem pedig az, hogy előre mit terveztünk, kitől mit hallottunk, melyik fórumon mit olvastunk :wink: mert ezek tényleg elrettentőek tudnak lenni néha....

Na megyek a DM-be, meg dinnyét vételezni!!!!

Sziasztok.

Móni

Kép
Kép
moni1973

Szivvi: Hogy ez a kis tündér állandóan mosolyog... :D
IMÁDOM!!!

Kép
zsuzsi**

Sziasztok!
Hencsi
Elvileg már babázol..Azért drukkk!!!
Esztora
Hogy sikerült a szülinapok?

Nekünk rémes éjszakánk volt, lehet front, vagy vmi..óránként fent voltunk..

KépKép

KépKép
szivvi

szivvi: édes a manó, egy tündérpofa.... ilyen fotó mindig jól jön :D
Köszönjük

Kép
Kép
moni1973

Én sem vitatkozásképpen írtam ezeket, csak leírtam a véleményem, mint az egyik minket érintő témáról. De most már kidühöngtem magam, befejeztem. Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Dorka: :D Akkor jó.... azért is írtam a vitát idézőjelben, mert nem találtam jobb kifejezést...
Remélem, azért tényleg megnyugodtál.

Kép
zsuzsi**

sálálálá..engem már megnyugtatott a gyerekorvos, hogy természetesen kijön, ha 2nap után hazaengednek... sőt ő le is veszi a 4-5napos szűrést is. nem kell ezért vissza menni a kórházba... :lol:
dorka: ...még lehet találnál gyorsan egy szülésznőt, aki elvállal és szimpi neked! elvileg van egy heted rá... :wink: talán attól jobban éreznéd magad.. :wink:

éjszakákról... én mindig hajnal-reggel fele tudok összefüggően aludni pár órát... a többi horror... :?

KépKépKép
mütyürke

Kösz, mütyürke, azt hiszem maradok az ügyeletesnél, de ez egy újabb téma. Nekem már mindegy, lesz, ahogy lesz, a legfontosabb a Balázs, és neki nincs szüksége szülésznőre. Talán majd 20 év múlva Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Ó, SZIVVI, REMÉLEM ENYIM LILI IS ILYEN KIS BÁJOS BÉBI LESZ....
ANNYIRA TETSZENEK A BABÓK, ALIG VÁROM, HOGY LÁSSAM ENYOM NYUSZIT IDEKINNT :roll: :roll: :roll: .
CSUDI ÉDES KISLÁNYOS KALAPJA VAN LILIKÉNEK ÁM, NAGYON DIVATOS...

Kép
Kép
christine

Na izgi volt ez a két oldal, biztos a fronthatás, meg már mindenki szülne, meg aztán a kórházi állapotok sem "kielégítőek", de kár ezen rágódni csajok, mindenki maga tudja, hogy mi a jó neki, mi a jó a babájának. Úgyhogy no para! Szivvihez csatlakozva "koncentráljunk a babára" .

Móni: megyek utánad... :wink:

Nekem még semmi jele a szülésnek :lol: de délutánra tervezem a vajúdást, este meg a szülést! Háháháhá Úgyhogy Manó k@rva erősen koncentrálok. Az előbb felhívtam Apát, hogy: Szülünk! Szegény 3x rákérdezett, hogy : Mi van? Aztán mondtam neki, hogy na jó csak vicceltem.... Azt mondta, hogy majdnem megállt a szíve. Én meg mondtam: Kicsim, nem árt a stressz, hogy fel legyél készülve az éles helyzetre! Egy kis helyzetgyakorlat!

Na mentem dinnyéért, pusszantás majd még jövök.

Andrea
Kép
kindernay

Szivvi az előbb elfelejtettem, de percekig elidőztem a képen, és megzabálnám azt a vigyori kis arcocskáját! Igazi nőci!

Andrea
Kép
kindernay

Sziasztok!

Gyors bekukk.
Pillangó: hatalmas gratula és jó egészséget, sok tejcsit kívánok.
Henchy: bár remélem már babázol, de így is drukkolok
Kata: tündéri Egon baba. Pihenj sokat.
Szivvi: "meg kell zabálni ezt a picurt"
Bori: megértem a felháborodásodat. az én anyósom biztos azért fog itt serteperni, mert 500 m-re lakik tőlünk és már előre ideges vagyok tőle.
Nálunk semmi fejlemény. Sára baba néha-néha kinyomja vmilyét és ennyi. Ma megint megyünk Nst-re, remélem nem lesz semmi gond.

Kép
szücsi

Hali!

Christine: pénteken olvastam a doki-storyd, elkezdtem írni, kétszer is, de véleményemről csak "nyomdafestéket nem tűrő" mondatok kerekedtek ki (ilyenekért meg már kaptam fegyelmit, tanultam belőle...). Felháborított, hogy a dokid lepattan szabira... de azért a lóvét meg elveszi... hát csak kimondom: egy verés nem ártana neki, bár nem is használna.

Andi: csuda klassz a babaszoba! Képzeld, a képek láttán ihletet kaptam a baldahin felrakására! Még pár dolgot megmutatsz nekünk, akkor tán elkészül a gyerekem szobája.

Tegnap voltunk dokinál, egész nap takarítottam -ez nálam ritka dolog-, úgyhogy azt hittem egyből szülök utána. Nem jött be. Méhszáj atombiztosan zárt, méhnyak alig rövidült :evil: . Gyerekem bpd-je 10,5 (nagyfejű), még soha nem mondott súlybecslést, hát most megtette: 3,5 felettire saccolta... júl. 11-e előtt nem hiszi, hogy kijön. Mi lesz itt???? A kezem vizesedik, vásárláskor azon izgulok, hogy nehogy aprópénzt kérjenek, mert már nem tudom megfogni a tízforintosnál kisebbeket.
Jelentem elkezdtem hisztizni :cry:

üdv.: ckat
ckat

Szilvi! Aranyos a lányod. Na, de ezzel újat nem mondtam.

Andi! Hát szétrötyögtem az agyam. Szegény párod. De gondolj bele, mi lett volna, ha tényleg....., ha mégis.....
Szal koncentrálsz te, meg közben szivattyúzod apácskát. jóóóóó

Előbb rámköszönt a húgom a messengeren. S mondta, hogy jövő 7végén szeretne meglátogatni minket (ugyi ő Pesten él), de látni szeretné Grétut is, s különváltan tőlem.
Há-há. Kívánságműsor. Vajon ki szeretné legjobban?
Tegnap apa ismételten szétb@szta az agyam, hogy mikor engedem el a városból. Hát azt a leborult szivarvégit. Ezt a gyereket én akartam, vagy főleg ő? S csak én nyeljek, meg ne legyen szabad ezt-azt, meg szakadjon le a derekam, meg izzadjak mint kutya, meg tegyem a kötelességem az irodában, még akkor is ha ez már marhára megerőltető?
S eközben neki minden a legtermészetesebb mederben kellene zajlodjon, mintha semmi nem történne? Jó, tudom. Vele nem történik (még) semmi. Ő max azt látja, hogy van egy baromira nyűgös felesége, aki nem akkor is arra kapható minden alkalommal amire épp ő elképzeli. De ezen kívül.............
Bocs csajok, most kicsit kiakadtam.
Tiszta szerencse, hogy azért anyósék nem az én telefonom hívogatják, mert asszem másképp lezárnám. S csak akkor nyitnám ki, mikor törpe kibújt. Az anyámékkal meg max mélen tartanám a kapcsolatot.

Amúgy kórházas mizériával egyet is értek, meg nem is.
Tényleg, anyáinknak semmi választásuk nem volt.
Miképp nekem sincs. Azaz ne lódítsak. Valami 800 euróért mehetnék a fél éve nyílt magánklinikára. Amit (ha kicsit átesek a fejemen, meg van hozzá kellő energiám, kitartásom, akkor talán 35%-át állná az eü pénztár) asszem olyan 0,005%-nyira gondoltam valaha is komolyan a gondolatmeneteim fürkészése közben.
Ha nem volna miből választani, akkor tuti az kellene a jó legyen ami adott (lásd pl. a veszprémieknél, ha jól értettem, ott sincs miben válogatni, vagy Halason Hencsinél - télleg mi van ezzel a csajjal?).
Persze elképzelése mindenkinek van, oszt szarul esik ha úgy gondolta, hogy van egy olyan ami egyezik az elképzelésével, oszt olyanná vállt mint a mézes madzag. Meglógatták az orrod előtt, aztán elvették.
Sajnálom. Persze azért ennyit tehetek, hisz nem tudok ám azért közömbös lenni a kálváriátok fölött. Csak hát én is ugye a másik véglet lennék. Választhatok: holnapután indítják a szülést vagy maradok doki nélkül. S itt azért az ügyeletes........ hát nem tuti így nekimenni a szülésnek. De ez már más mese, másról szól.
Bocs a szómenésért.

Kép
kissmanó

Ckat! Hát a jóli 11 az csak 40 hét + 1 nap. Az még belefér.
Lásd Grétut.
Vizesedés..... háháhá..... Mikor picivel kevesebb víz van a lábamon (azaz sejteni lehet hun a bokám), akkor már kezdek szarozni, hogy bíttos pici, s indulni kell. Aha. Mondá gyermekem. S békésen szundizik tovább.
Hiszti - na, ebben asszem ki lehet hívni engem versenyre. S bátran mernék kiállni.
Ja, ilyenkor elgondolom, hogy csak kellett a két lány (de főleg a nagy) örökölje valahonnan a hisztis hajlamát.

Kép
kissmanó

Eltűntem, de

Gurgula hívott!!! Minden ok volt az NST-n. Méhtevékenységet nagyon nem mutatott, de állítólag ez nem számít. Méhnyak szinte elsimult, puhul, egy centire nyitva van. De jön ő és mindent szépen elmesél. Csak gondoltam addig se izguljatok!!! :lol:

kispiskóta

Ja, s az atombíztos hasonlat nagyon tecc.

Amúgy a napokban azon filózok, hogy pár hónapja dokinéni métt is tiltott el minket a lepedőgyakorlattól? Hisz szűk 2 hete minden a legnagyobb rendben volt, belső méhszáj itt is szintén (Ckat után szabadon) atombíztos vala. Szal......

Ja, s kivittem az asztalról a kiskanalat. Há nagy balgaság. Így 2 napja nem nyeltem lenmagot.

Kép
kissmanó

ÁÁÁÁÁÁÁá, méhszáj elsimult, de nincs méhtevékenység Gurginál? Na, és..... Borinak sem mutatott semmit.
Nem tom métt van olyan érzésem, hogy Gurgi is beelőz. De ez valahogy nem volt az én számításaimban belefoglalva. Nem tom métt, de Gurgi meg Andi ha előttem találnak megszülni, akkor én tökre ki fogok akadni.
Csajok, ugyi megsajnáltok, s max együtt, egy napon osztódunk?

Kép
kissmanó

Be lehet a vonalzómat scannelni, s benyomni a béb lakosztályba?
Csak, hogy tudja mán az a büdös kölök, hogy 35 óra, s máris késésben lesz.
S arra kamat számítandó. Késedelmi.
Na, tényleg kezdek nagyon hisztis, türelmetlen lenni.
S holnap takarítónő................áááááááááááááá :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
kissmanó

Na, mék vissza irodába, csak haza kellett ugrani egy kis dolgot elintézni.

Kép
kissmanó

Kismanó :lol: :lol: :lol:

Én almolok ezerrel olyan jól esik. Ilyenkor mindig valami nagyon fontos dologról tudok elmélkedni.

Zsuzsi, miért vagy szomorú??? Királylány, mit szól ehhez? Tessék mosolyra húzni arcod!!!

Andi, ez tecc, délután vajúdsz, este szülsz. Van hozzá leírásod, hogy be is jöjjön. Ha igen küld mán át! :lol:

Szivvi, Lilkó zabálni való. És ezek a mosolyok, kis kiegyensúlyozott baba.

kispiskóta

Zsú: Nem tudom, mi van, semmihez sincs kedvem... valahogy el vagyok keseredve. :( Sírhatnékom van.
Királylány tök jól van, szerintem full vízszintesben van, és matat a méhszájamnál...folyamatosan csinál valamit (almol :D).

Kép
zsuzsi**

Manó: tiltás a lepedőgyak.-ról??? Ezt a hülyeséget. Ha ezen múlna az enyém kint lenne.... Bár az ilyen tiltásból látszik a nő és a férfi doki közti különbség. :D
ckat
ckat

Andi: Én drukkolok, hogy bejöjjön a számításod...:D

Kép
zsuzsi**

MANÓ:Elhiszem, hogy türelmetlen vagy, most bizti kiröhögsz engem, de néha má én is, pedighol van az enyim vonalzó vége... :roll: :roll: :roll: , néha meg is szégyellem magam, hogy hányan vannak előttem, akik türelmesen várnak, na de én meg igazi bika jellem vagyok:TEGNAPRA IS KÉSŐ LENNE...
Egy szó , mint száz :LE A KALAPPAL A FINISBEN LEVŐK ELŐTT...ÉS DRUKKOLOK, HOGY KIBÚJJON A BABÓCÁD, NE KELLJEN INDÍTANI.

Kép
Kép
christine

Zsuzsi, na ez a mosoly már tetszik!!!

kispiskóta

Bori, te egy főnyeremény vagy! Na meg többi anyuci is ám aki írja a tapasztalatokat!

Azt hiszem anno Jovika írta, hogy ő a fürdetőt folyékonyszappanos kinyomós izében oldotta fel, és abból adagolta szuperül…

A babakocsis témán én is agyaltam, igaz nem a babakocsi+bevásárlókocsi részen, hanem azon, hogy itt van 2 kisbolt na az egyikbe tuti nem fér be, a másikba csak-csak, szóval ha elugrom valamiért egyedül a gyerekkel, hova teszem??? Kint nem hagyhatom! Na, max. kiüríttetem addig a bótot!

Hihi erősen pigmentált - nadddon tetsziiik!

Csajok, mi az a legalsó vérnyomi ami még jó? Nekem 110-120-volt már 135 is, és az oké, erre ma 100, éreztem is, hogy nem vagyok teljesen okés

Ari kép ismét Szivvi! Elégedett a kiscsaj, látszik!
(kettős fronthatás van, tegnap néztem tévében)

Figyu anyucik, kis hurkás lábikókat és popókat nem mutatnátok léccciiii

Nst-k hogy sikerültek???

Miénk okés, de uh nem volt! :( azt mondta a néni, hogy majd pénteken, mivel ugyi még alien-ezik mostanság. Szóval péntekig el kell mennem a házidokihoz ekg-t csináltatni, aztán azzal megyek pénteken nst-re, onnan bevisz a néni gyors kukucskára, hogy faros-e béb, ha nem, akkor ennyi, ha igen, akkor ad beutalót, és rögtön irány az anesztes.
Sűrű progi lesz, de mázlimra anyós ismét befurikáz!

Na akkor bejött Gurgi álma, tényleg nyitva 1 centire!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Szeretnééék eltűnni!!! :evil: :cry: :cry:

Kép
zsuzsi**

Sziasztok!

Szilvi! Lilike egy kis tündér. Annyira aranyos, mosolyog álmában... :P

Bori! Ádám annyira szép, és én teljesen téged látlak benne :D
A cumi csak nyugtatásra van, ha már nagyon fáj neki. Fejlődésileg most vannak abban a fázisban, amikor az örömszerzést a száj jelenti nekik. Sajnos, nem mulasztja el a a hasfájást, de örül neki. Ma már jobban van, szerintem a csepptől, amit kap.

Hency-nek nagy gratula, remélem már babázik.....

Emi! A kórházba nem mehet be hozzátok senki, a babát csak üvegen keresztül láthatják. Látogató nem fog rátok nyitni, de orvosok, aszisztensek és a takarítónő...állandóan. Különben én is elég szégyelős vagyok, de a szoptatás annyira természetes, hogy nem zavar egyáltalán.

Mindenkinek köszi az Egon-dícséreteket!!! :P
molkata

Kata: Kicsit jobban vagy már? Tudsz azért pihenni két szopi között?

Kép
zsuzsi**

babakocsi.... hát igen, anno pont ezt mondtam, hogy gondoljátok végig mire, mikor, hogyan fogjátok használni (na ez nem az én megmondtam című kezdet akar lenni! :oops: :lol: )
... séta a kisboltba... sajna nem mindig jön össze... én anno sokat küzdöttem, a legtöbb helyre vagy az ajtó miatt nem tudtam bemenni, vagy már bent nem tudtam tolni, fordulni... :( így ha közeli üzletről volt szó, kenguruban vittem a gyereket, de cipelni akkor nem nagyon tudsz (vagy toltam kocsiban és vittem a kengurut is..ilyenkor a kocsi az üzlet előtt v. bejáratnál maradt..) ... :roll: ez van, mindenkinek ki kell kisérletezni, hogy mi válik be.. :wink:

KépKépKép
mütyürke

szia kati!
ja a rányitást nem a kórházra gondoltam, hanem itthon anyós stb. amit bori is írt!

úgy sajogat a derekam, mint a fene, még fekve is :cry: sok volt a mai nap asszem, ha meg felállok megint nem tudok lépni sem a szeméremcsonti fájdalmak miatt! :cry:

asszem nekem is el kellene beszélgetnem bébbel, mit Andinak, háthaaaa....
Andi ti hogy álltok?

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

ZSUZSI:Ha szépen megkérlek és nem bántó a kérdés, leírnád, hogy mid fáj és hogyan?
Csak azért vagyok kíváncsi, mert nekem éjjel óta olyan hányingerem van, meg a szeméremcsontomnál mintha késsel hasogatnának, közben keményedik a hasam, meg húzódik, vagy (ég?) a keresztcsontom.
Ehhez jön még, hogy olyan kakálási ingerem van, vagy mi,(már bocsi a naturalizmusért) de produkálni nem sikerül.Szóval olyan furin vagyok...

Kép
Kép
christine

Andi: dinnye a hűtőben, és ez így van jól!!!!! :wink: Megint jót nevettem, a mai tervezett programodon :wink: Kívánom hogy legyen így :wink: Javasolhatom a vajúdást délután 5-6 felé, a szülést pedig max este 8-ig? Szerintem ez így kellemes lenne. Ráadásul nincs is az a nagy meleg...De azért írj, mielőtt indultok a kórházba :wink:

Gurgi: ez nem semmi, nem véletlenül mondtad a napokban, hogy csak tágulsz, tágulsz.... na jó, ha ez kell, ettől kezdve én is ezt mondom magamban folyamatosan.... :wink: Gyere, várjuk a híreket :D

Zsuzsi: a hangulatváltozás nálam is bejátszik, néha egyik pillanatról a másikra. Ma például olyan jó kedvem van ( pedig elmarad a tervezett balatoni utazás is :? ), de ennek ellenére olyan pozitívan látok mindent, hogy csak na.... Most lenne jó szülni, nem a depis napon, illetve órákban.
Nem szülünk? Na jó ha nem akarod, várhatunk még egy pár napot.

Hencsi párja jelentkezz!!!!!

Sziasztok,
Móni

Kép
Kép
moni1973

Sziasztok!

Zsu már megírta, hogy mi volt, köszike Zsu, rendi vagy..lálá

Na szal, NST-n szép görbe, Samuval minden ok, méhtevékenyég lapos, max. 18%-os volt talán. A méhnyak teljesen eltűnt, puhul a méhszáj és szép lassan nyílik.Jövő héten szülés v. akár előbb is lehet az orvosom szerint. Annyira kedvesek voltak, az orvosom és a szülésznőm, hogy elsírtam magam úgy meghatódtam. Csupa-csupa mosoly, szeretet jön belőlük. Beszélgettünk az EDA-ról,előnyeiről és a méhtisztításról is, teljesen megnyugodtam..javasolják az EDA-t de semmi sem kötelező.

Úgyhogy most teljesen fel vagyok dobva, vettünk egy szuper pelenkázós táskát tök olcsón (4500) nagy és jól néz ki és van rajta minden..

Mivel én is Péterfy-s vagyok mint Zsu, csak csatlakozni tudok a véleményéről, amit írt Dorkának..persze mindenki csinálja ahogy neki a legjobb, legkényelmesebb, stb..ez természetes..
Nem tudom, hogy Dorka volt-e a 3 ágyas szobákban de azokkal sincsen gáz, tiszták, az lehet, hogy nem a legszuperebbek de az alapítványi szobák nagyon tutik (hotelszobák) Az biztos, hogy az orvosok nagyon a toppon vannak szakmai szinten. /és ezt nem azért írom mert ott fogok szülni hanem messzemenőkig jó hírében áll a szülészete a Péterynek.

Mindenkit puszilok..

Zsuzsiiii!!!!!
Miért akarsz eltűnni?? ne csináld!! szeretünk!!
torolve_20131003125716

Szent Imre: hát nemtom, nekem barátnőm szült ott és pár ismerős, azonkívűl megbízható információm van az ott dolgozó kiváló orvosokról és arról, hogy mennyire a természetesség hívei a Szt. Imrések. Szakmailag, lelkileg, stb..

Ez ugyanolyan dolog, hogy van akinek ez jön be, van akinek az..
Volt olyan orvosom akit nagyon szerettem de a barátnőm pl. nem annyira..
Ez egyénfüggő sztem. Szakmai felkészültség az mondjuk adott de én rosszat még nem hallottam a kórházról.
torolve_20131003125716

Most kicsit felforrt az agyvízem erről a kórház hisztiről, ami itt most megy! már elnézést..
torolve_20131003125716

Gurgi, nyugi!!!!!

Zsuzsi, mi történt??? Vagy csak a hormonok???

Én kialmoltam a kecót!!! Csillog-villog. Illetve Marci szobáját csak lájtosan, de azt míg kórházban leszek, anya megcsinálja, mert addig úgyis csak porosodik.

kispiskóta

Zsuuu!! Kép

Moni!
Plussz még a tágulok-tágulok mellé, nyomass egy fájdalommentes szócskát...fájdalommentesen tágulok..
Kép
torolve_20131003125716

Sziasztok csajooook!!!!

Éjszakám pocsék volt, alig aludtam valamit, szakadt rólam a víz, ráadásul jött a vihar, aminek hatására az összes gyerekem elkezdett ordítani, na de csak a hangja ért ide a viharnak meg egy picit a szele (kölkök miatt ablak becsuk, enikő megfullad a melegtől... :evil: ) se eső se semmi..... :roll: Aztán nem bírtam visszaaludni az 5 pisilés között :evil: Reggel meg mint a mosott car....

Aztán a délelőttöm is elment a semmire, ügyintéztem, viszem pénteken műszakiztatni a kocsit, előjegyzésbe vettek, de ez a bürokrácia ez ááááááááááááááááááááááááááááá És a béna szépike alkalmazottak :evil: , a hosszú műkörmével 1 ujjal pötyögött be a gépbe az adataimat :evil: :x de vagy fél órán át, no meg előtte már 1 órát ott vártunk a türelméről híres kisebemmel... De ha délre hívtak (időpontra kellett mennem az előjegyzésre is ez a vicc a köbön :lol: :shock: ) hova rakjam a purdét??? 3/4-ed délig van bölcsibe....szal vittem magammal..... Nagyon örültek neki, hogy ott nyekereg, de senkinek eszébe nem jutott előreengedni bakter, nagy hassal ordító kisdeddel.... ááááááááááááááááá Rohangáltam utána, aztán rátettem a hámot (van ám nekünk pórázunk is ám...nem kiröhögni praktikus ám az!!!) De attól még jobban ordított :lol: :shock: , álmos volt már.... :(

Szal a hangulatom most extrafasza.... 8) :x :roll:

Amúgy jól, legeslegkisebbem kinyomja a ház oldalát, meg a szuszt belőlem, és állandóan édességért üzen, úgyhogy tegnap óta egy fél üveg sárgabaracklekvárt már leküldtem neki, amit anyukám készített, meg az a rengeteg gyümölcs.... :roll: :D

Bocs hogy önzőztem kicsit, csak olyan jó volr kiírni magamból :) 8)

Hencsinek megy a milldrukk :wink: Mindenki másnak meg a kitartás hegyek :D

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Qrva meleg van, csurog rólam minden, nem bííííírom.
Asszem szedem minnyán a nyúlcipőt, s irány haza a zuhany alá.

Bezzeg ti tudjátok hogyan áll méhszáj meg társai (na jó, itt nem föltétlen a júli uccsó napjain kíírtakra gondolok), s én asse tom 13 napja, hogy hány óra ebben a témában.
Holnap rendel dokinéni, de én mán úgy vok vele, hogy holnap vagy holnapután nem oszt és nem szoroz, s holnapután úgy is kell beszéljünk.
DE AKKOR SEM BÍROM EZT A KIB@SZOTT MELEGET.

Kép
kissmanó

S különben is: hol van ENIKŐ?

Kép
kissmanó

Meg ha jól emléxem, ESZTORA sem jelentkezett ma.

Kép
kissmanó

Na, tessék. Erre épp írt Enikő.
Na jó, oszoltam.

Kép
kissmanó

Gurgi: Tágulunk, tágulunk?? :lol: Dejó magácskának :wink: Én is tágulnék már :)
Mennyi lett a méhszáj cx értéked????

ceniko
Szeged

Manó: Sztem nálad készülődik valami... Icipicit ideges vagy ma :lol: Ez már előjel.... Mondjuk én 9 hónapig vagyok előtte ideges :lol: :lol:

ceniko
Szeged

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?