A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Enikő! Félő, hogy én dettó :lol:

Kép
kissmanó

Rózsa: Írtam privit!

Gurgika: Én is szeretlek benneteket, csak ma valahogy nincs jó napom. :cry: Mindegy, elmúlik. Szeretnék valami vízparton lenni, de már az autókázástól is kivagyok. Tegnap elmentünk megnézni a barátaink házát Maglódon. Na, mire odaértünk, már sírtam. Olyan érzésem van, mintha Panna teljesen függőlegesben lenne. Bebetonozva.

Kép
zsuzsi**

Gurgi: okés, köszi a kis kiegészítést. naná, hogy fájdalom mentesen.....hahaha

Móni

Kép
Kép
moni1973

Enikő!

Nemtom, nem írták be, annyit mondott a dokibácsi, hogy elsimult a méhnyak és 1cm-re nyitva van már és puhul..szép lassan nyílik..

Manó!
Hány fok van nálatok???
Itt is meleg van de közeleg a hidegfront..
Hajrá Manóó!! Veled vagyunk!

Táguljunk együtt c. mozgalom!

Zsuzsi!
Értelek picike..jajj..ne félj Panka biztosan tud mocorogni hisz nem olyan nagy babuci és lubickol a magzatvízben, hidd el..
Vannak ilyen nyügi napok..ez természetes a vége felé meg főleg..

Hencsiről semmi hír?? Kinek fog sms-ezni??
torolve_20131003125716

Gurgi: Télleg, Hencsi kinek ír? Vagy csak Robit küldi? Huhh :? Én má izgulok....
Lehet, hogy Panka tud mozogni, de nagyon ritkán érzem, és kőkemény az egész hasam...

Kép
zsuzsi**

itt vagyok de az nst-n 15-en voltak előttem és 1/4 1 kor még a laborba is átküldtek vérvételre.
ja és rájöttek hogy elírták a papirom és ma már betöltött 39. hetes vagyok.nem 1-el kevesebb.
remélem jővőhéten már nem kell mennem.

Bridzsi

Kép
esztora

Rita, a szülőszobán is néznek vizeletet, meg vérnyomit? Mert eddig a rendelőbe vittem mindig magammal pisit.

Esztora, nálatok akkor tuti császár lesz?

kispiskóta

:evil: na most én is ideg vagyok, holnap reggel 8-ra mehetek ekg-ra, de nincs időpontom, mert már betelt a nap a dokinál, szóval majd lesz valami alapon azért azt mondta az asszisztens menjek!

esztora milyen szivatás ez is, hogy nálatok nincs beosztva az nst!? hülyék ezek? nálunk teljesen gördülékeny, félóránként 2 ember van berendelve...ott ücsörögtetik órákat nyáron a 9. hónapos mamikat? :evil:

na most nálam is elszakadt a cérna...

zsuzsi ne szomi, lesz ez még így se! :wink:

manó meg tényleg más...ennyire nem szoktál :o

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Most kicsit jobb. Dumáztam anyukámmal, holnap jön, hogy ne legyek egyedül :D Éljen-éljen!
Arik vagytok, hogy így segítetek nekem...:D Köszi :)

Kép
zsuzsi**

Sziasztok!Látom mindenkinek van valami baja csak csatlakozni tudok.Egész nap fáj a hátam keményedik a hasam hisztis vagyok. :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted:

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
hemej

Hemej: Üdv a klubban!

Ráadásul a tv műsor is egy rakat kaka!

Kép
zsuzsi**

zsuzsi drága, akkor te azért voltál szomi, mert egyedül vagy? Édes vagy, én is sokat voltam emiatt szomorú.

kispiskóta

Szivvi:Hihetetlen milyen szép a kislányod!És ahogy álmában nevet hihetetlen.Büszke anyuka lehetsz!!!

hemej

Sziasztok!

Jaj, nem bírom felvenni a fonalat, ne haragudjatok!
:oops:
De azért láttam, két újabb baba is világra jött, míg gépmegvonáson voltam. Gratulálok hozzájuk! :D

Úgy látom, kezd kicsit feszült-szenvedős hangulat eluralkodni itt a topikon. Mindjuk nem csodálom, gyakorlatilag bárki bármikor szülhet már, egy csomó mindenórás kismamam egy helyen. :wink:

Jelentem, én is megkezdtem a felkészülést: kimostam egy adag textilpelust.
Egyelőre ennyi, lassan a kórházi csomagot is el kéne kezdeni összeszedni, de lefoglal a hiteligénylő űrlap és társai... :roll:

Én még jól bírom, csak elnehezedtem, meg valahogy nagyon nagy lett a hasam, vagyis inkább szűkös benne a hely a gyereknek...
Szóval nehezen pattogok már a játszótéren Emi után. Persze ő most jött rá, hogy kell mászókára mászni, meg csúszdára felkapaszkodni, szóval gondoskodik róla, nehogy le tudjak kicsit ülni. Önveszélyes üzemmódba kapcsolt. :evil:
Néha keményedik is a pocak emiatt, de nem vészes. Csak jó lenne pihenni is. :shock:Azért szupermami nem vagyok, hogy egyszerre a csúszda 3 oldalán is elkapásra készen várakozzak...

KépKépKépKépKép
uxi

Hihi! Aszongyátok más.
Pedig ilyen lennék, mikor rázendítek, hogy valami nem tecc.
S most specc nem tecc semmi.
Már az is elmúlt rég, hogy az éccaka jól aludtam.
Nyűgös lennék, de azt főúri szinten tudom művelni.
Na menyek, lezuhizom, s összelökök egy kis zőccséglevest, apa arra nyújtotta be igényét.
S ráadásul itt idegel vagy 2-3 légy, na ez aztán csak fokozza a hisztisségem.
Tiszta szerencse, hogy kölkek nincsenek itthon.
Bár azt hiszem a hisztim fő okai: pocak, derék, meleg s takarítónéni. Sorrend nem tuti.

Kép
kissmanó

Ja, s ma apa mikor majd kikapott tőlem a nagy baki miatt amit elkövetett, dühében odavágott egy légynek, s az helyben kinyúlt.
Na, most én is odavágnék, egyszerre legalább 3 felé.

Na, télleg menyek, oszt ha kissé lecsillapítottam magam, akkor jövök.

Kép
kissmanó

Zsú: Nem, mostanában sokat voltam egyedül, nem ez a baj... de anya nem akarja hagyni, nehogy valami legyen. De Balázs is bárhonnan itt van nagyon hamar, mert tapossa a kocsinak. Csak dolgoznia kell sajna.
Egyébként nem tudom, mi volt a bajom...

Kép
zsuzsi**

Ja, meg még annyit, hogy most kaptam az iwiw-en az egyik havertől egy üzenetet: mikor "robban" szét a pocakod.
Há visszaírtam neki, hogy a pocakom méretének növekedésével egyenes arányban csökken a humorérzékem.

Kép
kissmanó

Sziasztok!
Nagyjából elkészült a gyerekszoba babaszoba része is, próbálok feltenni egy pár képet. Még egy-két apróság hiányzik, de pótoljuk...

Móni

Kép Blanka már nagyon várja a tesót, addig pedig jó a játékbaba is.... Kép bébi ágya, mellette az enyém/miénk Kép babaszoba Kép bébi járgány

Kép
Kép
moni1973

Móni: Ez tök jól néz ki! Hmmmm.... de szupi!

Kép
zsuzsi**

Zsu!
Nekem nem néztek ott vizeletet és vérnyomit..

Moni! Ez igazán szép kis kuckó, nagyon édike..Blanka aranyos..játékbabaaaaaaaaa :lol:

Csináltam tökfőzit most először, tök fincsi lett..nyamika anyukám féle oldalassal..
torolve_20131003125716

MAnó, miért indítják meg holnap? Még csak a 40. hetet töltöd.
Nekem csak 12 nap túlhordás után indít a doki.

KépKépKépKépKép
uxi

Ja Moni, nagyon jó a járgányotok, az CAM???
torolve_20131003125716

Móni:Ez tényleg szuper lett.Olyan jó a baba szobákat nézegetni.A járgány se semmi ügyesek vagytok, szépen meg csináltátok a baba birodalmat. :P :P :P

hemej

Sziasztok!

Elfáradtam! :cry: Manó nagyon tetszett ez a pocak növekedéssel egyenes arányban csökken a humorérzéked duma!! Ma már nekem is tele volt a törpöm a vevők kérdéseivel. Babát várunk kérdésre végigmértem a 60éves mamit és megjegyeztem,hogy szerintem csak én, aztán a mikor bújik ki-ra amikor ő akar, a csúcs az a hogy bírod a gyűrődést volt, mondtam,hogy kivagyok simulva! Nem látja,hogy folyamatosan kerekedek???

Kórház kérdés... Szentimre ügyelet... Ha esetleg péntek/szombat/vasárnap akarna béb kibújni akkor ügylet vagy Barna papa.
Zsuzsi: Barna papa tök aranyos volt most tegnap velem, lehet,hogy annyira nem is félelmetes,csak rossz paszban volt! Örültem neki nagyon!! Mármint,hogy tud jófej is lenni!!

Tündériek a babásképek, tényleg tehettek fel többet ha időtök engedi!!!

Bori: Köszi amit a fejről mondtál. Lehet,hogy odaszorírott magának egy kis vizet párna helyett!! De oldaltkibújással vadul próbálkozik. És olyan hegyes a sarka...
Gurgi: Tök jó ez a kisimult méhszáj.. Nekem nem is nézte most csak kéthete és akkor 3000cx volt! És én még örültem is neki,hogy nyerek a Jakpoton! :?
Vendég

Na megyek lepihenek..este ha jó idő van irány a Római part..csavargyáros vagyok
torolve_20131003125716

Gurgi nem Gracco az a kocsi?
Vendég

Hali!

Lynia, a vérnyomás miatt szerintem ne aggódj, az enyém tegnap volt életemben először 120/70, azért is hittem azt, hogy ez már a szülés lesz. Általában 90-100/50-60, 80-nál már iszom egy kávét még este is. A doki azt mondta, hogy ilyenkor nyugodtan lehet kávézni. Úgyhogy ess neki egy jeges kv-nak, bónusz vaníliafagyival! :D
ckat
ckat

ZSUZSI:Küldtem választ a privire,köszönöm, hogy írtál!!!
GURGIKA:Izgi helyzet, ebből bármi lehet, nem gondolod?
MÓNI:Szuper lett a szoba!!!Ngyyon tecc :lol: :lol: :lol: .
MANÓ:Pihenj egyet, vagy egyél fincsikét amire vágysz, ma ne foglalkozz senkivel, csak magaddal, meg a pocaklakóval, hátha jobb kedved lesz...Ha meg nem , ne is törődj vele, mi mindenhogyan szeretünk, lehet ez a kettős front is megvisel amellett, amiket leírtál...
[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1183469266.95.jpg[/img
Ez mindenkié, akinek fájdalma , vagy csak rosszkedve, vagy csak elhagyatottság érzése van.
Aki meg jókedvű , boldog és várakozással teli , nekik küldöm ezt:
Kép

Kép
Kép
christine

No, az egyik kép lemaradt :cry: .

Kép
Kép
christine

sziasztok!

gra8tulalok minden babocahoz (mar nehez lenne felsorolni) :)

ez a mavos dolog engem is elborzaszt, holnap megyek a dokimhoz, hogy mi varhato...eddig nem hivtam fel. Osszebalheztam a pasimmal is hetfon, amikor is elkezdtem valamilyen Peterfys megoldast keresni. Szerintetek lenne esely atnyergelni a 37-ik het korul? Keruletileg oda tartozom, a lanyom is ott szuletett, mar ismerem, de azert a 2-ik csaszart mar nem vallalnam be ugyeleten, de melyik orvos venne at? :( (Meg jo sokat fizettem a dokinak eddig....:(). A Szabolcsrol leirtak alapjan eg es fold a ket muintezmeny.

bekoltoztunk a hazikoba, eleg kellemes itt :)

Mano
a(z erdelyi) pasik mar csak ilyenek :( :), az enyem se tudja felfogni, hogy csökkent a teljesitokepessegem, evvan sajna...

na melozok, mert kiborul a haz ura :)

mandarka

Emi az az érdekes hogy eddig 3-an voltak előttem és így 2 óra alatt végeztem most 15-en és laborral együtt 3 és fél óra. nem tudom milyen logika szerint megy ez nálunk.

Bridzsi

Kép
esztora

Köszi csajok, örülök ha tényleg tetszik Sajnos nagyon kicsi hely jut a bébiszobára, eleve az egész gyerekszoba kicsi... :?

A babakocsi Graco ( Quattro Tour Deluxe). nagyon kis masszív járgány, nekem is nagyon tetszik. Hosszas nézelődés után döntöttünk emellett. ( szerencsénk volt, mert a múlt hónapban épp akciós volt a Brendonban, gyorsan meg is vettük)

Mindjárt rakok még fel róla több képet.

Kép Kép Kép

mennem kell az oviba.

Este jövök.

Sziasztok,

Móni

Kép
Kép
moni1973

Dikó! Lehet ebben a nullásban vmi (sárgulás terén), mert tőlem is megkérdezték, mi a vércsoportom. Én is nullás, gyerek sárga is volt.

Emi! 80/50-nel még el lehet lenni. De ez is egyénfüggő, mert nekem a 135 már a magas.
Mütyür! Én is kocsi+kenguru variáción gondolkozom. Csak még nem sikerült fektetnem sem a kengurut, sem a kendőt :(

Manó! Villamos vagy már? :D

Voltunk Kaisersban nagymamival. A végén eltörött a mécses, de legalább tudom, hogy tud sírni, ha vmi nem tecc...
Egyedül még nemtom, hogy lesz. A bevásárlókocsi-babakocsi eltérés...
Vendég

a kedvencem a bevásárlásnál ahol csak ott tudod áttolni a kocsit ahol a bevásárlókocsit is szokás.a múltkor is segítetett egy lánynak mert ült a kislány a kocsiban és hogy ne a fején csattogjon a narancs sárga műanyag.

a tegnapi születésnapok jól sikerültek.olyan jókat ettünk (baconbe göngyölt aszaltszilva dióval töltve,palócleves,sültcsirke,hasáb és saláta,vargabéles,Eszterházy torta).
egy pincében voltunk ahol a vége felé már mindenki fázott.

Bridzsi

Kép
esztora

a fürdetőre nekem azt mondta a védőnő hogy kenjem be a kádalját aztán a zuhannyal oldjam fel.nem kell Lurkóra kenni.

Bridzsi

Kép
esztora

Basszuskulacs mennyit írtatok megint... .

Gurgikám: örülünk a tágulunk tágulunknak... meg a jó eredményeknek.

Zsuzsikám: mi a baj? kemény vagy persze, mert van méhtevékenységed, keményedsz már, meg ilyenek, ez nem baj, ez jó így!

Móni: nekem még nincs dinnyém, de estére tuti beszerzem! Anyósnál loholtam, meg ebédeltem, aztán masszázs volt... :wink:

Én meg fel vagyok pörögve ennyi nyügős kismami között, egész nap ugribugriztam, most meg kicsit elfáradtam, úgyhogy fél óra pihi.

Csajok fel a fejjel, ha nem lenne baba a pocakban élveznénk a napsütést, a vízpartot, a vizet, a lubickolást, a pálinkát és társait, DE! szerintem a gyerek mindent überel! Kicsit szenvedjünk már, aztán majd örülünk! Na VIDÁMSÁGOT EMBEREK! NE BASZAKODJUNK A VÉGÉRE!

Kép

Megjegyzem: semmi jel, nincs arra, hogy én ma éjszaka szülnék... :wink:

Andrea
Kép
kindernay

Ja és Móni szuper a babaszoba, olyan szép, kedves minden! Ügyik vagytok!

Andrea
Kép
kindernay

bori: na igen... kenguru fektetés, nekem chiccom volt ami felktethető... hát megmondom a tuttit: nem nagyon sikerült összehozni... :roll: :lol: bevásárló+babakocsi felejtős.. kizárja az egyik a másikat.. :? ilyen helyeken csak az autósülés+bev.kocsi kombináció működik, amihez elengedhetetlen feltétel, hogy autoval érkezz... :wink: :lol: (mert a babakocsit ugyancsak nem tudod hova kikötni.. :lol: :lol: ...bár: biciklitároló? :lol: )
na abbahagytam a hülyeséget.
ja és se én, se párom nem O-ás, az egyik lányom besárgult a másik nem. pedig mind2-t már a második napon tudtam szoptatni.. :roll:

mandarka: és mi a helyzet a te mávos dokiddal?? ő hova megy? vagy nem ragaszkodsz hozzá annyira? (mert én ugye pont a császár miatt...)

zsuzsi: nem tudsz kimozdulni vhova a környéken? az nem segítene kicsit? vagy nincs kedves emberekhez? ---ezt mondjuk megértem :lol:

KépKépKép
mütyürke

Há Bori se nem villamos (vagy 7 hónapja számolták fel, már közveszélyes volt az itt Brassóban) de még tolibusz sem. A többi elektronyos cucc (pl. a vonat) az mán túl gyors. S mi helyben állunk, szal passz.

Esztora - az a bacon bugyijú diós aszaltszilva nagyon fantáziacsavaróan hangzik.
Móni - jó a kocsi, de nálam nem nyerne. Több kereke van mint 4, s nem hatalmas, fújható. Most nálam ez a mérce. De amúgy kuckória jó ami a bébnek készült.

Napok óta gondolkodom azon, hogy be kellene tenni a kiságyat a hálóba. Csak akkor nem bírnék éccaka meg sem moccanni, s asszem bepisa lenne a vége. Mett az ágy végéig le kéne kúsznom, hogy kikecmeregjek az ágyból. Így kiságy addig stand by-ban lesz a nappaliban míg Grétula méltóztat lakhelyet változtatni.
Amúgy a tegnapi tök inaktív napja után most is rúgott, szerintem aszonta teszek rá anyám, hogy itt nyomod nekem a hülye dumádat.
Nem tom anyámék meddig bírnak az unokáikkal, elviekben anyám is úgy állította be saját magát, hogy akkor jön a csajokkal mikor Grétuval jönnénk haza.

Uxi - asszem vagy nem voltam érthető, vagy félreolvastál valamit. Egyenlőre nincs (még) szó indításról, holnapután kell hívjam a dokkert, s akkor kiderül, hogy beborul. Tudod, én NEM szeretném az indítást, de egyre inkább attól félek, hogy ez nem kívánságműsor.

Andika - tecc mán vajúdni, lelkem? Ha igen, azonnyomban ide azzal a recepttel. Hadd próbálom ki én is.
Lépcsőzést két dolog miatt nem próbálom: előszöris azt olvastam, hogy tévhiedelem, s többet lehet vele ártani a bébnek mint amennyit esetleg mi nyernénk vele, másodsorban pedig a derekam nem az ellenségem.
Nem tom hun vehetnék ricinust, meg amúgy sem szimpatikus a dolog. Még a pálinkát is útálom, bár ha nagyon kéne, azt a (ha jól emléxem) fél decit két deci sárgabaracklével ki lehetne bírni.
Holnap este kiröhögöm a Kismamák nagykönyvét. Olyan fejezethez fogok érni, ami nincs meg a könyvben. Mi van a 40-ik hét után?
Na, asszem ez a gyerek a követkeő 3 napra is szétmocorog engem. De csak pocaknál aktívkodik, lefele semmi eredmény. Szal l
lábakkal dolgozik csak, bár uh-on láttam, hogy mutatta a kezeit. Most meg nem használja.

Kép
kissmanó

Mütyür: Inkább a meleg idegesít, de már jobb a kedvem! Miattatok!!!:D

Andikám: Köszi! Biztos így jó ez, csak olyan furi érzés...

Ja, és hogy megkoronázzam az eddigieket... eltűnt a bokám :(

Kép
zsuzsi**

Na jó. Akkor Anditól a választ indirektbe megkaptam, nincs vajúdós receptje.

Hencsiről még semmi hír?

Kép
kissmanó

Zsuzsi! Én hülye. Már nem bírom felfogni azt amit olvasok.
Csak néztem, hogy métt van :( az eltűnt boka után. Én (nem tom miből kiindúlva) az eltűnt bokáról azt értelmeztem, hogy előkerült.Eltűnt, került, asszem az ű betűt néztem, s csak bámulok ki a fejemből, de nem követek semmit jól.
Na, íme a bizonyíték: jó nagy marhát neveltek az anyámék.

Kép
kissmanó

Manó: Rá se ránts. ez a mai nap ilyen kis rohadék! :lol: :lol:

Kép
zsuzsi**

:roll: :roll:

Kép
kissmanó

No, az előbbi lemaradt jókedv képek, főleg neked ZSUZSI ÉS MANÓ!!!
SZERETETTEL: Kép Kép

Kép
Kép
christine

Hú Rózsa!!! Ez az angyalka jó a lelkemnek, a fagyi meg a testemnek háhá, te tudsz valamit!!! :D

Kép
zsuzsi**

Hmm. Most a lelki dolgokra sz...rom rá.
Ide azzal a fagyival, tüstént.
Bár a barnás árnyalatúakat jobb szeressem. Rózsaszínt meg ma mán ette.
Akkor mégis inkább a másik kép kéne? Nem tom.

Kössz Rózsa. Az az angyalka asszem te vagy :)

Kép
kissmanó

Manó: ha szabad egy megjegyzést, szerény véleményem és tapasztalatom szerint, a lépcsőzés a már megindult szülésre jó! Hogy a nem beindultnál motiváló tényező-e, az relytély kb mint a málnalevéltea, mert azt se tudod meg mi lett volna ha..... nem ittad volna! :roll:
Na mármost a lépcsőzés viszont egy már beindult szülésnél, vajúdásnál, fájásoknál szerintem kurvajó! Felgyorsítja az eseményeket, azaz a méhszáj nyílását, és csak tágulunk, tágulunk és tágulunk :wink:

Fagyi jöhet ide is, bár én most palacsintára vagyok ráindulva, de veszettül...lehet azonnali hatállyal nekiállok sütni :roll: :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

ÉDESEK VAGYTOK SZERETLEK BENNETEKET!!!!
:lol: :lol: :lol: .
Én meg dinnyécskére vágyom, alig várom, apa hazagyüjjön, oszt hozzon...
Lecsót főztem, de nem kívánom, csak a hideget.

Kép
Kép
christine

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?