A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek drukkolok akinek lehet, és együtt érzek veletek a bánatban is.

Nagyon szépen köszönöm ezt a rengeteg babatapit. Remélem legalább 4 megmarad belőle. Igazából nem bánnám ha két picim lehetne, és bár mikor belevágtunk egy babát terveztünk a férjem is automatikusan ráállt, hogy duplán beszél.

Képzeljétek!

Annyira el voltam a baba gondolatokkal, hogy utólag jöttem rá évfordulónk volt a beültetés napján. Ez valami égi jel remélem.

Komolyan nagyon örülnék ha mindenkinek teljesülne az álma.
Én már szinte képzelődöm annyira szeretném.

puszi Nektek és Legyen szép napotok!
dugo41

Benszi,
Igen, most én is gondolkodóba estem.
Felhívtam a BMC-t, Irénke azt mondta, hogy alapból nem szokták már az elején kérni ezt a vizsgálatot. Csak esetleg ha már többszörre nem sikerülne. Vagy már van valami előzménye. Vagy a biopsziánál.

Szóval nem tudom, lehet hogy várunk vele. :?: :roll:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe!
Szerintem várjatok vele,mert ha nem kell akkor minek megcsináltatni!Nekem 4 inszem és 6 beültim volt és nem kellett megcsináltatni!
Sőt így babásan sem kell,mert maga a lombik nem indokolt,csak a kor!
Jezsoerika!
Szerintem a korotok miatt majd fogják kérni,de csak akkor,ha valami gubanc van vagy ha már pocakos leszel!
Dugo!
Én az előző beültiknél nem tartottam be semmit.Most igen!3-4 L folyadék,25dkg túró és rengeteg fehérje!Ja az első 4-5 nap pihi,de utána ami jól esett!Sőt,1 éves ikerbabákat emelgettem és itt vagyok a pocakomban két kis szarossal!
Vendég

Nyunyi!
Csuda klassz dolg,de 8 év után már itt volt az ideje!
Nálatok is hamar bekopogtat a gólya!Csak hinni kell benne!
Vendég

Rebe! Köszönöm szépen!!!!

Benszike!Remélem igazad lesssssz!!!!! :D

Dugo!Ezt igy intézték az égiek!!!!Sikerülni fog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:
nyunyi82
Békéscsaba

Lányok eltünök megint egy kicsit!Megyek kitakarítom a fürdöt,aztán lezuzuzok és megyek a 3-as ikres barátnémhoz!!!!Elszámoltam nem 35 hetes csak 34!!!! :oops:
nyunyi82
Békéscsaba

SZiasztok!
Továbbra is hálás köszönet a drukkokért, lassan úgy érzem, égő lesz, ha nem sikerül :lol: Sajnos én nem bírok magammal, takarítok, bevásárolok, most cipekedtem haza, ha lenne is baba, nem tudom, hogy bírná ezt.. De W teóriája, hogy normális életet kell élni, mert az inszem olyan, mintha természetes megtermékenyülés lenne... De szerintem azért ez kevésbé élvezetes :lol: :lol: :lol: :lol:

Lukrécia
Köszi a megnyugtatást!!! :D És te nem is éreztél semmit? Váratlan volt a siker?

Nyunyi
Neked van már egy gyerkőcöd?? :roll: Ő természetesen fogant? Azért ez nagy erőt adhat! De nagyon drukkolok! Gabitól kérdezted, de ha nem baj, válaszolok, hogy nem vérvétel van inszem után, hanem teszt. De olyan soká, 17 nappal az inszem után, hogy ha nem sikerül, az általában már előbb kiderül, nem szoktuk "megérni" azt a napot.

Dugó
Hát ez tényleg égi jel!!!! :wink: Tök jó!

Kata
Én értettelek félre, hogy majd a szülinapodkor és Kriszta névnapjakor lesz meg az eredmény, de az nem most van? De ha most lenne, én is boldog szülinapot kívánok!

Viki
Látszik, hogy nem jó a netetek, nem te voltál az első :lol: :lol: Remélem, hamar megreparálják!

Benszi
Sejtettem, hogy te majd helyrerakod a párizsi-kérdést, én csak finomkodtam, de így már biztos világos Vicnek :lol: :lol: !

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Gil!

Igen van egy kisfiam ,december 6-án lessz 5 éves,Lacika Olivér a neve!Mármint Horváth László Olivér!Egy igazi kis kópé,most kérdezte miko medünk bacsira,az ö szavaival élve!Imádom !!!! :lol:Majd rakok fel képet rolla!!! :wink: Most be van zsongva ,mert viszik el sogornőmék és már pakolja a cuucait amit visz a kistátyoba!Pedig csak olyan 13-fele jönnek érte!Na jó tényleg megyek takaritani mert soha nem végzek!
Köszi az infot,szóval tesztelés!De ha megjön akkor nem kell tesztelni,remélem nem igy lessz !!!!
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok Lányok!!!!!!

Hát, köszönök mindenféle születésnapi jókívánságot (Zsókuci, Vic), de sajnos nem most van a szülinapom!!!! :oops: :wink: AUGUSZTUS 16-án lesz, és kb. addigra fog kiderülni, hogy sikerült -e a lombik.. Emiatt írtam, hogy Krisztinek :wink: névnapi (Augusztus 5-én) ajándékra, nekem szülinapira (Augusztus 16) lehet számítani.. :D :D Szóval bocs a félrevezetésért.. :roll:

Kriszti! Te hogyhogy mész most a BMC-be, nemcsak 13-án??? :roll: Én azt hittem, csak 20-án kell mennem.. jajj, még azt is akartam kérdezni, hogy hogyan viszed fel a szurikat? Csak a PuregonPent és 1 olyan teljes doboz Puregont, meg 4 kis doboz Merionalt vigyek fel 20-án vagy az összes szurit vigyem fel, biztos, ami biztos?? És mibe teszed, hogy ne melegedjen meg mire felérsz vele, mert ugye a kánikula..
:oops:

Dugó gratula, vigyázz azokra a babókra.. :D :D édes volt a történet.. :wink:

Vic, Gil hát most leírom, hogy mikor voltunk fenn: május 14.; május 21-én; június 6-án; 11-én; 28-án.. :roll: legalábbis asszem.. Azuram jó magas fiú, szóval ha egy nagyembert láttatok mellettem, akkor azok mi voltunk.. :lol: :lol: :lol:

Nyunyi, sajnálom, hogy nincs baba.. és részvétem anyukád miatt.. Hidd el, a július a Ti hónapotok is lesz!!!!!! :wink:

Bocsi, ha valakit kifelejtettem, nem volt szándékos!!! :roll:

Lányok!! Szép Napot Mindenkinek!!
Kata
torolve_20130114141731

Krisztike

jól van,akkor még pörögj amíg lehet!

Gil

Egy nappal az eredmény előtt bőgtem,mert semmi tünetem nem volt.

Kép
lukrécia

Gil!
Tényleg csináld azt,amit akarsz,csak lájtosabban!
Ja és nyugodtan nevezzük nevén a dolgokat!Szerintem!Minek fárasszam magam kétszeri leírással!Egyszer érthetően az a tuti! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kata,
Félreértettük az előző üzit, de látom már korábban is megírtad az augusztust.
Kicsit nem figyeltünk oda! :oops: :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Kata!

Én is június 11-én voltam vérvételen meg uh-n. Azt hiszem fekete-fehér pöttyös ruhában voltam. Lehet, hogy így emlékszel esetleg rám. Én általában nagyon korán fél hét fele mindig odamegyek, tehát ha te később jöttél, akkor lehet, hogy nem találkoztunk. Azóta most voltam 2-án, és 13-án megyek vérvételre legközelebb.

Gil, Benszi,

Köszi, most már vili a párizsi dolog. :D

Rebe,

Köszi. Férjem is azt mondta, hogy hős voltam tegnap. Először kicsit nem :oops: mert remegett a kezem, de aztán már IGEN!!!!! Úgyhogy jöhettek szurik !!!!!

Zsókuci,
Nem megijeszetni akartalak. Csak ezzel nem szabad játszani, ha meg nincs tüneted, akkor pláne irány a doki. Remélem semmi komoly. De babóca előtt mindenképpen vizsgáltasd ki magad.
vic12

Szia Rebe !

Kösz a tapikat!

Szia Benszi!

Igyekszem betartani, még túrót is vettem, ha jól emlékszem pont Te írtad nekem, de valahogy sosem szerettem. Azért megpróbálom megenni, ha nem megy kiváltom mással.
Nagyon örülök, hogy Te már itt tartasz és biztos csodaszépek és okosak lesznek.

Szia Nyunyi !

Nagyon bízom az égiekben. Ilyen véletlent? :shock:
És minden jót kívánok Neked!

Szia Gil!

Ha volt mód inszemre ami nálunk szóba sem jöhetett, akkor biztos van esély is. Azért annyira ne eröltesd meg magad. Azt gondolom, hogy azért ha ilyen módszerre volt szükség akkor mégsem megy minden a maga természetes útján. Szurkolok Neked is!

Szia Vikkata!

Nekem mondott valami olyasmit a dokim, mikor mennem kellet ".............szurik hűtőtáskában,...........!"
Szóval lehet, hogy így kellene. Bár végüél nekem nem is kellet bevinnem ezért csak gondolom. Remélem tudtam segíteni.
Köszönöm a gratulát!

Mindenki!

Mondjatokmég tüneteket amiket észrevehetek magamon még mielőtt vissza kell mennem vérvételre. Beleőrülök a várakozásba pedig még csak 3 nap telt el.

Puszi mindenkinek
dugo41

Vic!
Gratu a szurihoz!
Dugo!
A túrót többféleképp eheted!
Kőrözöttnek,túróstésztának,túróspalacsintának,túrógombócnak,rakott zöldség közé blekevered sűrítésnek,én csak így bírtam ki!
Köszi a gratut!
Csibe
Ment a privi!
Vendég

Kata
11-én voltam én is, igaz délután, aztán 18-án, 20-án és 22-én. De tuti titeket láttalak vmikor!

Lukrécia
De jóóóó, hogy ezt írod! Tényleg semmi nem volt???? Te vagy az utolsó reményem!!!!!!! :lol: :lol:

Nyunyi
Gratulálok Lacikához, biztos nagyon aranyos! :D :D Arra nem válaszoltál, hogy ő spontán baba volt?

Benszi
Persze, egyszerűbb, csak én visszafogottabb vagyok :oops:

Dugó
Hát én teljesen megértelek! :wink: Legjobb lenne, ha hibernálnának arra a két hétre :lol: :lol: , vagy ami az én mániám, hogy rögtön kigyulladna vmi lámpácska, hogy baba van :lol: . Egyik barátnőm azt mondja, a fogantatás után két nappal már érzi, hát jó neki!

gil

Gabi
Merre vagy? Már csak egy káposzta van előttünk! :lol: Igaz a vonalzómon korábbi a teszt időpontja a ciklus miatt, de lusta vagyok átírni. :oops: Pedig látom, te megtetted! :wink: Mindenre figyelsz! :D

Süni
Nagyon eltűntél! Mi van veled?

gil

Gil!

Ö tervezett baba volt,és azzonal sikerült teherbe esnem!!!Nem kellet sokáig várnom rá, :lol: :D !

Dugo! Köszönöm!!!Én is nagyon szurkolok neked!!! :wink:
nyunyi82
Békéscsaba

Gil
Én napokig éreztem, hogy duzzad a mellem, aztán eredmény előtt egy, vagy két nappal minden tünet megszünt. Én is sírtam, Kriszti vigasztalt msn-en. Teljesen világvége hangulatom volt.

Benszi
Én még nem érzek mocorgást, bár csak fele dózisban kapom. :lol: Erre én nem is gondoltam, hogy a hideg front miatt keményedik a pocim. Ma még semmi, aminek nagyon örülök. Nem bánnám, ha így is maradna.
Vendég

Dugo
ne keress szerintem tüneteket,mert csak kiborulsz,nekem voltak ugyan,de Lukréciánál voltam teszt elötti napon és váltig állitotta hogy tudja hogy nem sikerült mert nincs tünete :oops: :oops: szóval van akinek egyáltalán nincs!!!!!!!!!drukkolok neked nagyon :lol: :lol: ja és én most végigfeküdtem,és igy sikerült,az elözöeknél nem feküdtem sokat :oops: :oops: Lukréciám is végigfeküdte :oops: :oops:

Gil,Gabicsibe
kitartás lányok már nincs sok hátra :lol: :lol: :lol:

bibar

Nyunyi!
Ez szuper! :D :D Akkor sok esélyed van! :D

Lexi, Bibar
Köszi a biztatást, ti is tudjátok, hogy milyen nehéz ez a kivárás :roll: . Akkor már két példa is van a tünetmentességre! :D :D De jóóó! :D

gil

Gil! Remélem igazad lessz!!!! :lol: :wink:
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok Lányok!

Vic
Írtam püt.

Gil
Én meg már azt hittem vasárnap tesztelsz otthon!Tényleg fogsz???
Különben Egy ismerősömnek sem voltak tünetei csak késett neki és ikrei vannak :D
gabicsibe

Gabi
Hát gondolkodom rajta, de nem vettem még tesztet. Ha lenne itthon, biztos csinálnék vasárnap. Lehet, hogy kibírom, illetve megpróbálom kibírni teszt nélkül. Te?? Most úgy érzem, nem tesztelek. Ma jön hozzám két barátnőm, velem egyidősek, és még egyedül vannak, pedig tök helyesek, csinosak. Ilyenkor azt gondolom, nem kellene úgy nyavalyognom, mert mi legalább párkapcsolatban élünk!

gil

Gabi
Még azt akartam kérdezni, hogy nem jössz mindenképp hétfőn? Mert én akkor is megyek, ha nem sikerül.

gil

A kocka el van vetve, bejelentkeztem HSG-re. Pénteken, 13-án megyek (ebbe most inkább nem gondolok bele :D )
elan

Elan
Nyugtasson a sok itteni beszámoló, melyek szerint nem olyan vészes... De azért gondolunk majd rád!! Sokaknak utána spontán sikerül!! Lebegjen ez a szemed előtt!!!

gil

Csajok?! Szerintetek normális, hogy még mindig nem jött meg rendesen?! A héten már 11 hét lesz a vetélés óta és igaz, hogy kb. 3 hete volt valami kis pecsételés, de az semminek sem nevezném. Szóval szerintetek menjek dokihoz. Azért nem akarok még menni (de most már kezd idegesíteni, hogy miért nem jött még meg), mert nem akarom, hogy gyógyszerrel hozzák meg. Szeretném kivárni, hogy magától jöjjön meg. Gondolom a vetélés, küret, meg a sok hormon amit kaptam az is befolyásolja, de azok már szerintem ki is ürültek.
Nefke
nefke

Gil
Ha megjön én már nem megyek hétfőn,majd csak augusztus 13.-ai
héten.Hogy csinálok e tesztet? Gondolkodom rajta!

Elan
A babóért mindent :wink: majd szorítunk!
gabicsibe

Nos lányok túl vagyunk a vizsgálaton, és képzeljétek egyáltalán nem fájt egy vérvételnél többet érez az ember mint ennél a vizsgálatnál, és jövőhéten kedden megyünk az eredményért, és akkor 100%-ra megtudjuk a nemünket is!! Alig várjuk már, és integetett a vizsgálat közben a kis édeskénk, és kb. 10 percig tartott a fertőtlenítéssel együtt! Tehát nem kellett volna ennyit aggódnom, mert jól vagyunk!! Doki itt mondta, hogy mindent rendben látott, és nem kell aggódnunk!!!

Egyébként sziasztok!!!

Mivel még pihizni kell ezért gyors búcsú tőletek, mindenkinek minden jót, és jó eredményeket az AFP-seknek, puszi, pá!

Kép
tini75

Drága Nefke
Én nem akarok pánikot kelteni, de nekem a vetélés után szinte normális időben megjött. Én sokallom az eltelt időt, de nem vagyok orvos. Ha van olyan doki,akiben megbízol, mindenképpen keresd fel.

Sharon
Jövő hét péntek délután?

Kriszti
Remélem jövő héten akkor tudunk talizni. Vagy befeküdjek kicsit a kórházba, úgy egyszerűbb volt. :lol: :lol: Húú, ez még viccnek is rossz.

Tini
De jó, akkor Te már megnyugodhatsz. Már Te is tudni fogod, hogy milyen színű ruhácskákat vegyél. Én még a teljes ismeretlenség birtokában fekszem (a változatosság kedvéért). Bár én leginkább azt szeretném tudni, hogy tutira egészséges-e. Az se érdekelne, ha csak a születése napján derülne ki, hogy kisfiú-e, vagy kislány.

Nem is meséltem Nektek, hogy dec. 24-re vagyok kiírva. Az amúgy ateista párom egyből isteni magaslatokra helyezte magát.
Vendég

Gil!
Én nem egy visszafogott lányka vagyok,ikrek a jegyem,ugye ez önmagáért beszél!Nekem sajna nagy a pofám!
Ne parázz mánn annyit!REméljük minden ok lesz!
Lexi!
Akkor AFP a jövőhéten?A mocorgás érzése az attól is függ,hová tapadt be a bébid!Nekem a hidegfrontnál durván fáj a hasam!Örülök,hogy jobban vagytok!
Nefke!
Sipirc a dokihoz!Ne várj vele!
Vendég

Sziasztok!
Még mindig nincs netünk! :evil: Átjöttem a könyvtárba....

Nyunyi! Sajnálom, hogy nincs baba! De a gyogyi biztos meghozza a mensit, és mehet az inszem!
Dugó! Gratulálok a beültihez! Pihenj, és vigyázz a babáidra! Drukkolok nagyon!
Zsókuci! Csak a többieket tudom ismételni. Kivizsgálás! De ezt magadtól is tudod...Kívánom, hogy mihamarabb találjátok meg a probléámát, és oldódjon is meg!!!!
Vic! Gratula a szurihoz! Csak így tovább!
Gil! Gabicsibe! Még mindig +++++++
Elan! A csajok az élő példák, hogy túl lehet élni a Hsg-t! Nekem még nem volt.....Drukkolok, hogy fájdalommentes legyen!
Tini! Gratulálok a babádhoz! És ahhoz, hogy kibírtad a vizsgálatot!
Lexi! A Jézuska hozza a bébit! De jó!!!!!
Nálam: Én mindig 1-2 napot szoktam barnázni mensi előtt.....És ma már volt valami halovány barna... :oops: Tehát tuti holnap, vagy holnapután megjön! Így már biztosan Bmc-s leszek!!!! :wink: (Bár Estrella is barnázott....., de nem hinném, hogy nekem babám lenne!)

Kép
vikike0429

Holnapra remélem, már megjavítja a netünket ez a szerelő ember. tegnap estére ígérte, de mé ma sem ért ide.... :evil:
Ha holnapig nem jön, megint jövök a könyvtárba, és jövök hozzátok!!!!
Puszika nektek!

Kép
vikike0429

Tini,
Úgy örülök, hogy rendben van minden! Kíváncsian várom az eredményt! Akkor már teljesen megnyugodhattok! Jaj és megtudjátok mi van a lába között! :lol: De jó!!!!! :lol:

Nefke,
Veszíteni nem veszítesz, ha elmész egy dokihoz, és megnézeted magad!

Lexi,
Olyan jó, hogy azért már jobban vagytok! És lehet, hogy karácsonyi bébikétek lesz! Ennél szebb ajándék nem is kellene a fa alá! :wink:
Én január elején születtem, nem nagyon szerettem, mert egyben kaptam a karácsonyi, meg a szülinapi ajándékot! Na jó, azért apróságokat, meg tortát kaptam a szülinapomon!!! :wink: :lol:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Gabi,

Köszi megkaptam, még nem volt időm felrakni meg megpróbálni se, mert itt a főnököm. szerintem majd nyugiban otthon. Nekem Gil vonalzója tetszik,mert franciául van. De még nem néztem meg hogy kell átrakni. És Benszié is tetszik meg mindenkié akinek babás van. :) Remélem egyszer nekem is ilyen lesz.
Ovitrelle-től éreztél valamit? Mert én semmit. Kellene? Holnap meg holnapután :) :)

Nefke,
A barátnőmnek decemberben volt egy vetélése, küret...stb, és utána kb. 2 hónapig nem jött meg neki. Ő is félt, hogy nagy a baj. Annyira felborult a vetélés miatt minden ott b elül, hogy idő kellett mire a szervezet visszaállt. Azért annyira ne légy megijedve. Lehet, hogy csak idő kell. Utána megjött neki, és azóta is rendszeresen menstruál. De ha bizonytalan vagy inkább menjél vissza a dokihoz.

Gil,
Egyszer nekem késett, azt éreztem, hogy terhes vagyok. Vettem egy tesztet, és persze negatív volt. Akkor megfogadtam, hogy legközelebb csak akkor veszek, ha már tényleg sok napot késik vagy a doki azt mondja, lehet, hogy ez már terhesség. Valószínű, ezt még sokszor át fogom élni, persze nem akarom. abszolút megértelek, most ez annnnyira rohaddddt nehéz. Ez a várakozás a legrosszabb az egészben. De sikerülni fog, muszály.
vic12

Rebe
Hát igen, ez az egyben letudni minden ünnepet, elég kellemetlen lenne szegény babának, de mi nem így tervezzük. Meg szerintem én amúgy is előbb fogok szülni(?) vagyis a császár előbb lesz. Amúgy én az "apámnak" köszönhetően gyűlölöm a karácsonyt és nagyon azt látom ebben az egészben, hogy az Élet így próbálja megkedveltetni velem ezt az ünnepet,ami ma már a pénz ünnepe, nem a szereteté.

Benszi
Igen, jövő héten AFP. Hétfőn voltam vérvételen, toxoizé, vércsoport meghat, meg ilyenek, ma meg cukorterhelésen. Na azt a barmot, aki kitalálta a cukros lötyit, azt most azért elkapnám. Azt hittem szétokádom a belemet. (bocs) 3dl műanyag pohárba háromnegyedig töltötték cukorral, ahhoz víz, meg én vittem citromlevet. Nem normálisak. Én megmondtam nekik, hogy ezt SOHA többet nem fogom meginni. Inkább elmegyek Pestre, vagy Fehérvárra, ahol ezt zsemlével és kefírrel csinálják. Mondjuk gondolom rohadtul érdekelte őket.
Vendég

Gabicsibe,Gil!!!!Mennek a drukkok!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Elan!Nem kell félni a hsg-től ,túl lehet élni!!!!Nem is biztos hogy neked fájni fog!!!!!!!! :wink:

Nefke!Nem lehet ,hogy megint terhes vagy??? :P De jó lenne! :wink:

Tini!Örülök ,hogy minden oké a babácskáddal!!!!!!!!!! :P

Vikike!Kitartás ,csak igyekszik az a szerelőőő!!!! :wink: Köszi a biztatást!Remélem,mostmár megjön a bogyotól!!! :wink:
nyunyi82
Békéscsaba

Nefke!

Én elmentem dokihoz a vetélés után, hogy mi van már és jól kiröhögött, hogy csak nyugalom!!! A természet tudja, hogy mit mikor. Bár én is türelmetlen voltam. Szerintem várj még egy kicsit és ha semmi, akkor érdemes dokihoz menni, bár ha az megnyugtat, akkor menj el. Én is a doki után nyugodtam meg és hamarosan meg is jött. Rendben lesz minden, nyugi!!!

Kép

Kép
sharon

Lányok!

Mára elköszönök,mindenki vigyázzon magára!Megyek pancsizni,és utána korán csicsikálok a babámmal :D Holnapra megy a drukk mindenkinek akinek szügsége van rá!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D Jó ccakát!!!!!!
nyunyi82
Békéscsaba

Lexi, nekem tavaly csináltak terheléses cukorvizsgálatot, ráadásul 1 héttel később megismételték kontroll miatt... szörnyű :) De azért még mindig sokkal kellemesebb volt, mint az, hogy utána félóránként bökdöstek.

Lányok, köszi a drukkot, most még nem félek, remélem nem is fogok ;)
elan

Helló lányok!
Csak gyorsan átfutottam az írásokat, de nem is nagyon van időm reagálni...de bepótolom....

Lexi!
Isten őrízz, h mégegyszezr betedd ide a lábad a kórházba....Inkább nem megyek el egy nap edzeni, é meglátogatlak...Így is a héten 1 X voltam még csak, és holnap holnapután spinningem lesz.....Arra már muszáj menni...Aztán jövőhéten csak 2 napot megyek...Igyekszem csökkenteni, hisz azután héten már nem megyek....De hogy őszinte leygek, nem is vágyom már, sokkal inkább........ :wink:

Kata!
De én csak 13-án megyek a BMC-be...Holnap Numatóval és másik 2 lánnyal találkozom.....Csak párom nem enged el egyedül hisz a déliből ki kéne metróznom a nyugatiba, onnan anépligethez, majd zárásként a camponához...És hát, ugye a BMC-be alíg találok el..... :oops: :oops: :lol: :lol:

Anita!
A sors fintora........Kívánom, hogy szerencsét hozzon!!!!!!
Na, most megyek, vacsimeghívásunk van, de ha hazaértünk, jövök, ,és dobok egy új táblát is!!!
Vendég

Sharon!
Írtam....
Vendég

Tini!

Örülök, h túlvagy a vizsgálaton!!Drukkolok a jó eredményért!!!

Elan!
Akkor mi lehet találkozunk 13-án????MIkor ész??MI oylan 7 körül indulunk, mert előtte nap éjzakás leszek, és 7 íg dolgozom...Jó lesz.... :evil: :evil: Kb. fél 10 körül érkezünk...
Vendég

Sziasztok!
Igyekeztem visszaolvasni, de nem vagyok biztos benne, hogy mindent megjegyeztem. Bocsi :(
Gil, köszi az érdeklődést. Jól vagyunk, nincs semmi extra. Jövő héten szabin leszek és úgy döntöttem, hétfőn felkeresem Szűcs dokimat és elintézzük a várólistás dolgot. Remélem találkozom Veletek! :wink:

Nyunyi, részvétem Édesanyád miatt. Nagyon szorítok, hogy minél hamarabb összejöjjön a baba. Az Élet szokott furcsa dolgokat produkálni. Ahol elvesz ott hamarosan ad is!

Dugo, ne keress tüneteket, mert tényleg bele lehet őrülni. Persze az is lehetetlen, hogy a vérvételig az ember teljesen kikapcsoljon. Mindenesetre olvass, tévézz, kösd le magad, pihenj, fehérje (ízesítve bárhogyan), folyadék. Nekem mindkét beültetésnél más-más tüneteim voltak.

Elan, minden rendben lesz a hsg-n! Örülök, hogy bejelentkeztél. Egy lépéssel közelebb a célhoz.

Új lányok, üdv itt! Mindenkinek nagyon sok sikert!

Lexike, látom nem változtál :D (cukros víz stb.), de örülök, hogy a humorod visszatért. Annak meg pláne, hogy jól vagytok.

Többi pocakos mami, Ti meg növesszétek szorgosan a gyerkőcöket!

Kriszti tancinéni!!! Aztán csak fokozatosan csökkentsd az edzésadagot, nehogy elvonási tüneteid legyenek :D Örülök, hogy végre érted is lehet szurkolni!
süni76

Süncikém!!!!
Örülök neki, h Te is jelentkeztél...Már olyan régen olvastalak....És az tök szupi, hoyg lassan kezdetek Ti is...Remélem nem kell sokat várnotok!!!!!!!!!!
:lol: :lol:
Remélem nem lesznek elvonási tüneteim... :wink: :roll: Amiről írtunk privit, megoldódott????De majd írok ismét, csak most sietek...

Mindenkinek jó éjt, én jövök valamikor éjjel.... :wink: :lol:
Vendég

Sünci! :D

Köszönöm szépen,aranyos vagy!!! :P

Lányok !!Felraktam egy képet a kicsi fiamról!!!!!!!!!!!!Ö az én kicsikém!!!
Holnap jövök!Puszi ,még egyszer jóccakát!!!!!!!!!!! :wink:
nyunyi82
Békéscsaba

Kriszti, 10-re hívtak, de tuti ott leszek előbb! Isteni lenne találkozni :) Majd megírom, miben leszek, meg ilyenek :)
elan

Lányok, most csak gyors bekukk, mert nagyon késő van :shock:

Gabi, Gil, Dugo,

Ezermilliárdnyi babatapi:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Nekem meg lehet, hogy kicsit sikerült valahol felfáznom, vagy összeszednem valamit, mert olyan nem jó érzés van pocinál, és pisikor is :( Úgyhogy már döntöm magamba a gyógyteát (Medveszőlőlevél tea). Annyira „jó”, hogy mindig van valami :roll: Tényleg jó lesz majd az a teljes kivizsgálás… :roll:

Pussz mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Elan!
Akkor lehet találkozunk!!!!!Majd én is megírom, miben leszek!

Zsókuci!
Nem vagy egyszerű eset...De mindenképpen kivizsgálás a nyaralás után.....Remélem megnyugtató válaszokat kapsz majd......

Mindjárt dobok egy táblát, aztán alvás, mert korán indulunk holnap...

Jó éjt mindenkinek
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?