Sziasztok!
Masi : én inkább a 20-as mintára szavaznék.
Végig néztem egy csomó honlapot, de sehol nem találok a kedvemre való mintákat sem ágynemű , sem kiegészítő téren

.
Egyenlőre nálam is csak az egyszínü a nyerő.
Ma vettünk volna kiságyat, de az IKEÁS le lett szavazva, úgyhogy indul újra a keresés, vár mivel van bölcső lehet,hogy csak karácsonyra lepjük meg vele magunkat.
Brendonos szopipárnák tényleg le vannak értékelve , de ezeket nem lehet alul összekötni . Szerintetek van ennek jelentősége?
Cuki : Nagyon aranyos a lányod, és milyen pufók kis arca meg talpa van !!! Akkor most biztos örülsz , hogy idősebbnek mérték, még a végén tényleg szeptemberi lesz
Jutta : Jó pihizést és tényleg ne vidd túlzásba a munkát ,ha már egyszer otthon vagy .
Bogyó : Ágica nem most van szabin ?
Be kéne mennem a munkahelyre , mert a férjhezmenetel miatt mostanra jöttek meg az új igazolványaim , de annyira nincs kedvem hozzá !
Olyan körülményesek a munkaügyön, hogy külön be kell jelentkezni, és még akkor is 2 óra mire mindent leadminisztrálnak, és már a bejutás sem egyszerű, mert beléptető kártyás a rendszer, de a vendégkártyák nem jók mindenhová, úgy kell lecsapni egy arra járó emberkét, hogy tovább juthassak a folyosókon.
Itt is jó hűvös van , de nem bánom , csak a baba nyomott egy kicsit. Reggel aggódtam is , mert nem keltett a rugdosással ,ahogy szokta.
Szép napot Mindenkinek !