A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Zsú te hogyan keményedsz? Amikor voltál a kórházba CTG-n mutatott valamit a keményedésekre?

Andrea
Kép
kindernay

kórházba=kórházban

Andrea
Kép
kindernay

Jó reggelt!

Atyaééég mire jövök én itt? Manóóóó!!!! Gyerünk anyukáááám...!!! Grétus siessé, me má nagyon várunk mindannyian! 8) 8) :D :D

Emi: A recepteket asszem a gyerek neve + te TAJ-ra írják...

Kép
zsuzsi**

Jó reggelt!!

Hoppá, egyáltalán nem csodálkozom ezen, én megmondtam Manónak!!
Huuu, Manóóóóóóóó hajrá, Grétaaaaaaaa hajrá!!

Most érbredtem 10 perce, 9 órát aludtam..nagyon jól!!
Volt úgy egyik oldalamon egyhúzamban 3 órát aludtam..na akkor egy kicsit elgémberedtem..de kítűnően érzem magam.

Most fognak szépen jönni egymásután a babák, figyeljétek csak meg!!!!!!!!!!
tilitili-túúú-tilitili-táááá
:lol:
torolve_20131003125716

köszi zsuzsii, akkor oké, mert ugye én meg azon agyaltam :oops: , hogy ha csak 1-2 hét múlva lesz taj, akkor hogy kapja meg...na de téma akkor ejtve

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

látom milyen szépen fogalmazok magyarul.. :oops:
torolve_20131003125716

Andi, vagy csak szimplán bekeményedik az egész pocó, vagy felülről indul halad lefele, de akkor fáj mensisen. Na ma ennek a keveréke van. Azonban Marci ma nagyon aktív, pedig még reggel van.

Húúú, Rita jó sokat szundiztál. Nálunk is hüvi volt, ami jó lett volna, ha nem kellett volna annyit pissentenem járni. :?

Viszont lement a víz a patáimról. :lol:

Manóóóó, drukkkk!!!

kispiskóta

Ja ctg: múltkor 70-100 között voltak, most átlagban 40%.

kispiskóta

Zsuu!!
Igen, jó sokat aludtam..a jó idő miatt.
Zsuu, várjuk csak ki a délutánt..mármint nálad..öhöm-öhöm..korán van még.. :lol:
torolve_20131003125716

Csajok, nekem uborka lett az orrom... elefántlábak továbbra is játszanak :D

Kép
zsuzsi**

Ritus, nem látsz valami újat a képletemben? :lol:

Kép
zsuzsi**

Jó reggelt!

MANÓ!!!
Drukkolok!Végre magától megindult a szülés, nem kellett inmdítani.:)

KépKépKépKépKép
uxi

Jó reggelt!Hajrá Manó várjuk az sms-t.Nekem jó éjszakám volt sokat aludtam csak az volt a gond,hogy fáztam nálunk ma kemény 9°C-van.Férjecském be kapcsolta a fűtést mire fel keltem jó meleg volt a lakásban.A mensis görcsök meg e keményedések mennek nekem is.Ma lesz az utolsó szülés felkészítésem.Reggel kérdezte Jan(férjem),hogy kinek született megint babája mondtam neki hogy Henchy-nek erre ö el beszélgetett Benjáminnal hogy jó lenne ha ki bújna és ne mi lennénk az utolsók. :wink:

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Én meg szépen magamtól.... elindulok a földhivatalba, jegyzőhöz.

Valaki felrakná azt a listát, mit célszerű tenni a kórházi csomagba? Tudom, hogy már fel vlt téve, de a régi gépünk már az enyészeté, szóval nincs meg.

Nagyjából tudom, mit kellene berakni, de jobb lenne egy lista is.
Annyira nem vagyok még ráhangolódva a témára. Majd ha beadtuk a hiteligénylést, lesz időm ezzel is foglalkozni.

KépKépKépKépKép
uxi

Rita, bevallom nem érzek semmi különöset. Viszont kiváncsi vagyok dokker, mit mondd délután. :roll:

kispiskóta

Kéne nekem egy rabszolga, aki főz, mos, vasal, takarít, talpat és hátat masszíroz és leviszi Emit a játszótérre.
Nem akar valaki küldeni egy ilyet?:)

KépKépKépKépKép
uxi

Zsu!
Tényleg te ma mész dokkerhez..hajrá-hajrá!

Uxi!!
Rabszolga :lol: Izaora, Zsanoáriaa az jó fej volt
torolve_20131003125716

Andi után szabadon: Ungászungálungééééé, ungászúúúúú gálungéé!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
zsuzsi**

Zsuzsikám!!
Mán megen egyfelé teker az agyunk :lol:
torolve_20131003125716

Uxi, ha találnál és végzett nálad, küldd ide hozzám is. :D (takarítania nem kell, de vasalni lenne mit.)

kispiskóta

Megnéztem, hogy mikor töltöm a 38. hetet.... háááát még pont a dokim szabija előtt. Úgyhogy én július 15-ét néztem ki magamnak (dokker 16-án megy el). Nna, Gurgi, mit gondolsz, van erre esély?

Kép
zsuzsi**

pfú én le vagyok lassulva, nem értelek benneteket... :oops:

kispiskóta

sok-sok inget, ugye Zsu?! :)
torolve_20131003125716

Gurgiii: Igen igen igen!!! :lol: 8) :P :D

Kép
zsuzsi**

TAJ: Emi, nekem azt mondták, hogy az első számnak 8-at kell beírni, és a maradék az én tajszámom. A 8-as jelöli, hogy nem az én tajszámom, de mivel gyereknek nincs, ez a szabály.

Tyű, manóra már ráfért egy szülés! :lol: Nagyon drukkolunk és várjuk a híreket!

kétfiús anyuka
babdorka

Én kész vagyok, rita 3szor olvastam el, mit akarsz az inggel, mire rájöttem. Igen, egész pontosan 20 darab ing vár vasalásra, a többiről ne beszéljünk. :oops:

zsuzsi, én is tök rég kinéztem a 38. hetet, oszt mán volt telihold, meg meleg front a hidegről ne is beszéljünk.

kispiskóta

Huha Zsuzsi..lehet-lehet..nem pont 15 vagy előtte egy-két nap vagy után egy-két nap
torolve_20131003125716

Zsu!
:lol: agytekervények lelassultak..
torolve_20131003125716

Hétvégén megint meleg lesz, egészen jövő hét keddig..utána újabb hidegfront..
torolve_20131003125716

Ma töltött paprikát főzök, múltkor annyira megkívántam..hemej csinált asszem.. :roll:
torolve_20131003125716

Nahát micsoda izgalmakra jövök itt kora reggel :lol: Manó: HAJRÁ!!!

Dikó: részemről okés a dolog :wink:

Annee: köszi! a filmet viszont nem tudtam megnézni :cry: biztos nálam van a hiba mert letöltötte de csak hullámzó vonalakat volt hajlandó lejátszani :evil:

Gurgi: esetleg meg tudnád nézni nekem melyik dátumra is készüljek? :wink:

Zsú: drukk neked is, hátha:lol:

Én jól aludtam leszámítva a pisijáratokat, de ez most nem zavart! Jó hüvi van és ez a lényeg :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Gurgi: Ecce mondtad má nekem a 17-ét. Az is jó lenne, csak akkó nincsen a Sónkánöri... huhh :?

Kép
zsuzsi**

Hú, Dorka, télleg, így van a TAJ!
Emi bocsi :oops: :oops:

Kép
zsuzsi**

Ha találok ilyet, küldöm bárkinek:).
Na megyek, Emi beszorult az ágy mögé....

BAsszus, ezek a kölkök hogy bírnak ilyen kishelyekre bemászni?! Ráadásul valahogy leült, és úgy szorult be, alig tudtam kihúzni!

KépKépKépKépKép
uxi

Há-há!
Mégsem egy tündibündi kisangyal az én jányom.
Úgy döntött szappanopera átvéve.
Fájdogálok böcsülettel, de rencer semmi nincs benne. Mi lesz ebből?
Reggel bejöttem az irodába, mett qrva sok dolog van, s mán két órája nyomom mint állat. Közben meg-megállok (nem padlásra menyek álá József Attila), mett teret adok a fájásoknak.
Na, látom még nincs versenypartnerem mára, pedig elvileg vótunk vagy 4en jelentkezők.

Na, asszem menyek, s felhívom dokinénit, lássuk mit mond.
Qrva hideg lett, esik az eső mint fene, én meg szál ruhában s papucsban (honnan is lenne cipőm amit fel bírnék húzni a tappancsaimra?)

Kép
kissmanó

Ja, s szivárgok is közbe közbe, tehát nem csak beképzelem.
Ennyi dinnyét mán mégsem lehetett ennem az este :wink:

Kép
kissmanó

Brigi!

17, 18..talán..esetleg előbb (jövő hét vége)??
torolve_20131003125716

Manó!
Péntek..a nyerőőőőőőő
torolve_20131003125716

Fogadjunk Manó itt lapított, figyelt bennünket miket írunk..háhá..
Jól nyomod Manóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :lol: :lol:
torolve_20131003125716

Gurgi! Ne baszogass. Télleg dógoztam.
S csakazértsem teccik a péntek.

Kép
kissmanó

S ügyesen a hozzászólásaim száma (ha még ezen kívül írok 1et) eléri az 1300-at. Az szép kerek szám, s akkor mentem is szülni.
Nna. Úgy.

Kép
kissmanó

Gurgi: a jövő hét vége még talán oké :lol: 14-én jönnek anyuék én addigra már szeretnék túllenni rajta :oops: Esetleg már itthonlenni :oops: Akkor ezek szerint erre nincs esélyem :roll: :lol: De azért hátha én bizakodom :lol:

Manó: ha szivárogsz az jó jel. DRUKKK+++++++++++++

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Zsú: a 70-100 között van a CTG-n mérték? Milyen időközönként volt keményedésed a papíron és úgy általában milyen időközönként keményedsz? Félóra, tiz perc, óránként stb.? Hemej neked is jöhet erre válasz! :wink:

Emi: nekem azt mondta a védőnő, hogy a receptre a te TAJ számodat kell írni de 8-as szám kell előtte, és a gyerek neve és címe...
ja most olvasom már Dorka is írta... :oops:

Manókám: te még nem szülsz? :lol:

Andrea
Kép
kindernay

Hencsinek es kis csaladjanak nagy-nagy Gratula!!! Nektek is hosszura sikeredett, de ugyik voltatok!!

Annee! Neked is megegyszer gratula s koszi a kepet, nagyon aranyosak vagytok Mindannyian!!!

Mano! Neked meg megy a drukk, hogy vegre, vegre...!!!!

Ami az alvast illeti napok ota ejszaka tiz orakat alszom plusz a delutani siesta...
Vendég

Manó, mit keresel itt???? Neked szülnöd kéne MOST!!!!

Rita, te még mindig tartod magad a vasárnaphoz???

Na dobok egy friss pocakfotót:

Kép

kispiskóta

Mary: De jó neked! Én nagyon rosszul alszom, még annak ellenére is, hogy egész jó az idő most.

Nna, megyek mosni..

Kép
zsuzsi**

Basszus, majdnem elfelejtettem, hogy ma nekem is NST-re kell mennem 11.30-ra :roll: :lol: Megyek is készülődni, de hülye vagyok :oops:

brigi73

Zsú: De céép vagy! Milyen vékony... én most kezdek egy dinóhoz hasonlítani, akinek ubiorra van :lol:

Kép
zsuzsi**

sziasztok!

Hát mi is még egyben, ez a kiscsaj nem hallotta meg anyja óhajait, nem akar névnapi ajándék lenni, bár még egy gyors szülés éjfélig bele fér :D Álom álom édes álom........., na mindegy ez van várok türelmesen.

Manó! Azért ebből még lehet vmi! Megy a drukk++++++++++

Végre itt a lehülés, és aludhattam egy jót!

Mindenkinek megy a drukk aki már szülni szeretne, hátha beindul a babaeső!
Emi

Kép Kép
emi_25

A ctg-n 0-100 között van érték. Két hete nekem 70-eket, 100-at mért. Most tegnap 40-ig ment fel. Rendszertelenül keményedett. Most is rendszertelen, de sűrű. Miért kérdezed? Tudsz valamit, amit én nem?

kispiskóta

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?