A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ja és Móni,
Sandokánért ringbe szállok veled :lol:

Kép
akata

Sziasztok!

Na tegnap végre kiderült,hogy van egy 6hetes,dobogó szívű pötty a pocakomban :D
Annyira,de annyira örülök.Persze még sok vizsgálat vár ránk,de most olyan jó! :D
Sajnos kímélni kell egy ideig magam,mert van egy 11mm-es hematoma is mellette,aminek felkéne szívódnia :(

Macs:
szorítok,hogy tudj egy kicsit lazítani :!:
Tegnap mikor voltál a H-ban:

Barbi:
:cry:
Sajnos az én Aposom is meghalt már és még mindig nagyon fáj :(

Kisün:
ISTEN ÉLTESSE MARCIDAT :D

Zsan:
kicsi Memének és nektek is+++++++++++++++++

Votiv:
remekül hangzik a nyaralásotok :D
A pocakom még nem nő,na de a hányinger ...:shock:

petergabi

Gabi,

Pöttyöcske :D :D :D hányinger :( :( :( ismerős...

tegnap... ööööö... cca. 3/4 10- 13.20 ig vltam a H-ban? Csak nem te is???? jajj de sajnálom, ha elkerültük egymást... :( legközelebb 16.-án leszek ott..
macskanyu

Jó reggelt!

Gabi,
+++-ok akkor neked is, hogy hamar felszívódjon :D

Kata,
a rajzfilmfüggő én vagyok nálunk :lol: ez amíg otthon laktam és apu élt, egy olyan családi szokás lett, hogy hétvégenként mindenki a rajzfilmeket nézte reggel, és akkor még veszekedni se veszekedtek annyit az ősök ;) :D
úgyhogy morcos vagyok sokszor, mert ugye egyéves gyerek mellett rajzfilmnézés az nincs :mrgreen: hanem csak a galádságok folyamatos akadályozása :lol: :lol:
Sandokanért régen odavolta, de most már vihetitek ;) :lol: :lol:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Deni,
Azt hiszem, elvileg van ilyen türelmi idő, de nálam előbb járt le jóval az idő, (mert megcsúsztunk az interjúval). A 2 perc azon múlott, h a közterületes csóka pont akkor ért oda, ahhoz az utcához újra, gondolom, ahogy a köröket rója :roll:

Nuk,
Nekem is tetszik a francia köröm lábon és kézen, bár én olyan szerencsés vagyok, h a körmeire nem kell a fehér rész, mert önmagukban úgy néznek ki :) Amikor hosszúak voltak a körmeim, mindenki azt hitte, h műköröm meg ilyenek, és amikor mondtam, h a sajátom totál le voltak döbbenve. Ez az egy jó genetikai dolog, amit örököltem. És a masszázs is tök jó dolog, én is élnék vele, ha nem lennék gátlásos, h egy idegen ember nyomogat :oops: :lol:

És szerintem nincs azzal baj, ha egy anyuka szép akar lenni, tetszeni a férjének stb. De akiket Rylie is írt, ők azok a tipikus pláza cicák, akiknek a legnagyobb félelmük az, ha a szoli bérletük lejár :mrgreen:
És Móni Neked is tök igazad van abban, h állandóan a nőket veszik célpontba, holott a pasikra is ráférne időnként a generál. Ők is hajlamosak ugyanúgy elhagyni magukat az évek során, ahogy ők is öregszenek. Élő pl. a párom, amikor még csak járogattunk, naponta borotválkozott, most meg jó, ha egy héten egyszer rá tudom venni.

Móni,
Majd persze beszámolók a fejleményekről :)

Szrek,
Látom te is szereted az extrém sportokat, szekrénycipelés esőben :mrgreen: Penészesedés :( :evil:

Barbi
:cry: :cry: Részvétem apósod miatt :cry: :cry:

Macs,
Hosszú combú Mirkád :D

Gabi,
6 hetes pötty :D felszívódáshoz ++++++++++++!!!

Kép Kép
curse

sziasztok,

Barbi,
őszinte részvétem...legyetek erősek!

Macs,
16-ra benevezek, és hozom a cuccaidat, jó??? szólsz majd azért előtte????

Gabi,
ez nagyon jó hir! és VIGYÁZZ magatokra, remélem az a szutyok haematóma eltűnik!!!!!!!
hányinger meg tök jó, vékonka leszel pillanatok alatt!!! :wink: (és tied pocaknak még nem is kell nőnie...itt az enyim nagynak...:wink:)

külsős topiktársak merre vagytok???????

éjszakánk jobb volt, legalább Levi aludt, igy most nem fogja leharapni a fejem. Én nem aludtam, de megpróbálom pótolni napközben...
és nem sirt három óra hosszat EGYFOLYTÁBAN, igy most felfüggesztettük az infacolt. :roll:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok,

Gabi, nagy gratula, és olyan jó olvasni, hogy boldog vagy. Hematóma meg tűnjön a csudába.

Barbi, részvétem. Igazából nem tudok mit írni, mert 1 éve, mikor a nagyim meghalt, nekem sem tudtak, most sem tudnának mondani semmit, ami segítene. Ez az élet rendje/kegyetlensége, amit csak elviselni tudunk, megszokni nemésnem.

Macs, az nagyon jó, hogy baj nincs, hiába, no, a megérzések. A pihenéshez sok jó ötletet, nyugodalmas, megértő Fülicseket kívánok.

Most egy pár napig /újra/ elhallgatok. Részint készülünk a nyaralásra :) , részint a melankólia még rajtam van, ha hagyom, és gondolkodok. Szal inkább próbálok a gyerkőkkel lenni, és pörögni, hogy ne gondolkodjak. És mert aranyosan érdeklődtetek, slágvortokban:
- manókám lassacskán abbafejezni látszik a szopizást, és ő nekem BIZTOSAN az utolsó babócám, és ez mos nagyon elszomorít
- ugyanakkor nekem szerintem egy gyerkőc is sok lenne, mert néhány jelből úgy látom, valamit nagyon nem jól csináltunk a nagyfiammal, és a kkor valszeg a lányaimnál is jelentkezni fog a dolog
- bizonyos jelek (anyagi) azt mutatják, hogy nem feltétlenül maradhatok itthon a fenekemen, hanem vissza kell mennem dolgozni, és a mi még szörnyűbb lenne, lehet, hogy a csajszi 2 éves korában. Tudom én, hogy sokan megteszik, és, hogy ők is kibírják, sőt szeretnék, de ÉN NEM. Engem kielégít a gügyögés (többnyire) és szeretek itthon lenni. Szeretnék itthon dolgozni, de ez olyan luxuskategória, ami még (most főleg) csak vágyálomnak tűnik. Én dolgoztam 1 aztán 2 gyerek mellett, és kibírható, viszont emlékszem, hogy akkor voltak napok, amikor komolyan ki akartam szálni az életből. ÚTÁLTAM. Nem a munkát, hanem a kötöttséget. Meg lehet engem szakítani, csak bízzák rám az életemet, és a szervezést.
Na, ennyit a rövidségről. Mostság ilyen gondolatok járnak az agyamban, és Curse, abszolút megértelek. Szal nagy baj nincs, csak az én agyammal.

És gratulálok az új csillagnak Votiv :wink: , és az újdonsűlt futkározós sráchoz, akinek pluszban még hepi börszdéj, és Indi, jó pihenést, örömködést az önállóságban, és tévézést :wink: , szóval mindenkinek mindenséges jókat, jövő hét vége felé jelentkezési kísérletet teszek, addig is SZIAMINDENKI! :D
zsugyu

ujdonsült :oops:
zsugyu

Gabi,
gratullla, de nagy öröm is ez :)

Zsan,
valamikor téma volt, hogy a húsmentes étkezés megkíméli a babákat a hasfájástól. pl. VegaBarbi Angiját. Én, mint gyereke hasfájósságától szenvedő Anya, kipróbálnám.

Kép
akata

Szép napot mindenkinek,

Barbi: :( :( Őszinte részvetem, +++++ küldünk Nektek.

Gabi: micsoda hírek, de jóóóóóó. Vigyázz magatokra. Felszívódás remélem hamarosan bekövetkezik.

Megpróbálok képbe kerülni és visszaolvasni...., de egyenlőre kicsit sok a tennivaló. Ez a hónap egyenlőre jobbnak néz ki, mint az előző. :lol:

VÉgre végre megvettük az autót, megalakult az új cégünk (autó miatt lett fontos), ma rohanok autósülést venni, csomagtartót, szemüveget Zsoltinak (mert az is benne volt). Fannival megjártuk a fránya szájsebészetet, de szerencsére nem hallt el a fogacskája, igy nem tudják mitől van a gyulladás. Úgyhogy inkább nyomok neki homeopátiát. Holnap viszont megyünk dokihoz, mert a köhögése újra kiújúlt.

Jaj kérdésem T.I.-hez járókhoz tényleg fizetni kell nála TB alapon is? nekem valami ilyet mondott? Most gondolkodom, hogy átvigyem-e Fannit vagy sem??? :lol: :oops: (de ez nem akkora jópont neki).

Segítséget előre is kösz..... Ja és szervez valaki talit, csak azért, hogy nehogy keresztbe szervezzek?

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Akata: sajnos Fannit nem kímélte meg, én mint vega akkor tényleg nem ettem húst és gyerkőc nagyon nagyon hasfájós volt, de persze egy próbát megér, de sajna nálunk nem jött be. De Zsanci hajrá hajrá.

Kép
Kép
johanna1975

Macs,
a hosszú comb szép nagyon, én is mindig olyat akartam :D aztán, hogy kosarzásra fogja-e használni?? :)

Kép
akata

és még az is elgondolkodtató, hogy a tápszeres babák is hasfájósak peig a tápi nem eszik semmi olyat :wink:

Kép
akata

Szép jo napot!

Most is csak szelektiven sikerült visszaolvasnom, kicsit sürü az élet kettövel :lol: :P
Amire emlékszem, és elcsiptem:

Barbi,
jaaaj, nagyon sajnálom :( :cry: sok eröt Nektek most+++++

Vera,
Marcidnak utolag is boldogot! :)

Moni,
köszi, jol vagyunk, csak a szelet utálja mindkét gyerök, és délelött B nyügös, du. meg Ábelem nem alszik rendesen. És tegnap a fél 5-ös keléssel nem birtam magamhoz térni egész nap. Ma szerencsére negyed 8-ig aludt kisebbik is :) (és csak 2x kelt szopizni, áldott jo gyerek :D )
ÉS: Vekerdy idézet nagyon ismerös :lol: csak nem abbol a könyvböl van, amit kölcsönadtam Neked? :wink: VT-t szeretem, de néha szerintem szélsöséges nézetei vannak. én az arany középutat szeretem mindenben, igy néha bele fog férni szép mesenézés DVD-röl (nem feltétlen tv-ben...).
És nagyon birom a szöveged továbbra is :D

Zsan,
éjszakák remélem megjavulnak akkor!++++ És sztem sem a kajád a bünös, lehet hogy Meme sem szereti a dilis idöjárás változásokat.

Votiv,
Lili jobban van :) tök jo Nektek a Balcsin :)

Rylie, Nuk,
francia manikür: engem is lehet utálni, de amikor 1 évben 1-2szer Baján az unokatesomhoz elmegyünk, aki pedikürös, ö meg szokta néha csinálni nekem, és szééép sztem 8)

folyt. köv., felébredt....

KépKép
fibi

Ultra gyors leszek, előre is bocs.
Du megyünk Ferihegyre a barátainkért, a túróslepény kisült, a rakott krumpli is alakul, ház úgy-ahogy tiszta, sátort visszaalakítottuk vihar előtti állapotába. :D

Barbi,
apósod: :( Ilyenkor érzem magam a leghülyébben, mert egy kettőspont meg egy zárójel olyan semmitmondó, de ha meg semmit se írok, még rosszabb. Nagyon sajnálom és ... :(

Zsan,
+++.

Csípőszűrés: csak nem a Karolina úton? Az egy elba..ott hely, nem kicsit, sose feledem.

Tévénézéshez jókat írtok, én mindkét oldalt képviselem, vagy egyiket sem? Amit szeretek, megnézem, amit nem, azt nem. Kb napi átlag félóra jön ki, de lehet, h mostanában kevesebb, mert a BK alatt is olvasok, ER, Heti hetes nincs, más mit néznék? :D A dvd-zés is heti egy vagy 2heti egy filmet jelent, szóval... 8)

Vekerdy és a mesélés: a számból vette ki a szót. Amikor mesélek Eszternek, látom a szemén, hogy már nem engem lát, hanem a mesét. :D EZ annyira jól meg van fogalmazva, köszönet érte!!

Halál: Gáborom szerint ezek az állatok alszanak. Ő még egy legyet se üt le, és a bazi pókokat is elfogja és kidobja a kertbe. :shock: :shock: :shock:
Ki van akadva, hogy ha "brutális" dolgokról beszélgetek Eszterrel.
Lehet, h a férfiak ezt nem bírják? Még a csiga biga told ki szarvadat, ha nem tolod, összetöröm házadat-nál is elborzad, h Eszter, micsoda butaság ez, Eszter meg csak nevet, hiszen Ő TUDJA, h dehogyis töri össze, sőőőt!!
A minap meg Eszter azt mondta valamire a medencében: azt ne csináld anyu, mert megfulladok! G kiakadt, h honnan ismeri a szót Eszci. Hm.. lesznek még meccsek.
Ja, és tegnap megszólalt az apjának(a férjem): Apu, ha ideköltöztök a környékünkre, lesz még egy gyerek. Rajtam volt a borzadt felsikoltás: mivaaaaaaaaan? Na, sebaj, úgyse lesz annyi pénzük, h ideköltözzenek. 8)

Robogok vissza a konyhába, puszka mindenkinek. (Olyan szombat hangulatom van!)
neet
neet

Ja és Cilvus,
ügyeletesnél szülni jó. :lol: 8) 8)

Ja, és még 2:
Gabi!
:D :D :D Szívecske dobogjon csak szépen, az az izé meg csak 11 mm, alig látszik. ;)

Francia és bármilyen manikűrt kizárólag lábon tudnék elképzelni, végtére is azzal nem mosogatok és mosok kis pólókat, stb napjában 10x. :lol: De nyugi, nincs kifestve. :lol:
neet
neet

Ja, és még egy, tényleg az utsó hsz:
Curse,
állásinterjúhoz én is drukkoltam ám, csak olyan kettős érzéseim vannak, hisz Adél még olyan pici. Eszter 9 hós volt, amikor folytattam az egyetemet,és hetente 2-3x fél napokra oda kellett adnom valakinek, és nagyon kaka volt. (Nekem) És Másfél évesen bölcsis lett és még kakábbul éreztem magam.... vagy egy hétig, aztán láttam, h neki jó, és akkor már nekem is jó volt. Egyrészt a muszáj nagy úr, másrészt meg majd meglátjátok, mi hogy alakul.
neet
neet

akkor 1 kézzel.....

Deni,
csipöszürés :evil:
és tuti hogy Bálintodnak is lesz önálobb korszaka, sztem ez is változik sokat.
(érdeklödök sehol nincsenek :(, multkor kérdezted...)

Indi,
megértelek: én sem a falusi életre termettem :lol: ( :? )

Gabi,
dobogo szivecske dejooooo :D

Macs,
akkor kitartáááás és +++++. Mirka mint kosaras :lol:

Curse,
és mikor derül ki az interju eredménye? ki vigyázna Adélra, ha mész melozni? megértem, hogy nehéz döntés....

Johi,
uj kocsi végre :)

Szrek,
felujitotok?

Ridonli,
üdv a függök táborában :lol:
fibi

Neet,
nálunk is süthetnél néha, nyammm :lol:

Cilvus,
én szülésem alatt váltotta egymást 2 szülésznö (este 7-kor van müszakváltás), és nem volt gáz, mert nem is voltam már magamnál 8) és tök mindegy volt, ki masszirozta a gátamat a kitolás alatt, mindegyik jol csinálja :P
fibi

Neet: te is látom házitündérkedsz... én is hasonló dolgokat csinálok, sőt én is raktottkrumplit, olyan régen vettem rá magam, persze nálunk (vegakolbászos) :lol: :lol:

Hétfőn munkabaálltam hivatalosan, nem mondom, hogy örülök, de hát ez van. :oops: Most még szabin vagyok főként, bár nálunk nem írják ezt szígorúan, úgyhogy most a szabim alatt bejárok aztán mikor már elvileg nem vagyok, akkor meg beszoktatom Fannit. Úgyhogy most indulok is dógozni. Egyik szemem sír a másik nevet, de az éltet, hogy nem kell sokáig, mondjuk 1 évig, aztán jön az újabb babóca.

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!

Neet,
hú, túrós lepény nyami :D :D
ideköltözős részt nem értettem :oops: ki költözik hova és hol lesz gyerek???
és a szél nem kedvez a sátrazásnak :?

Fíbsz,
hát, újépítésű lakásnál a felújítás nem a legjobb szó - penészedik egy csomó helyen meg valahogy a kádnál elfolyik a víz a csempe mögött :shock: :twisted: szóval van vele gond :roll: és vmit muszáj csinálni mert beszorultunk egy sarokba - jó, lehypózom ilyesmi de az sem különösebben baba/emberbarát :roll:

Jesszusom, pedikűrt nem viselném el brr a gondolattól is kiráz a hideg :shock: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

ez a munka kéréds megh nehéz :( látom, mindenkinek
mondjuk nekem sincs meg a hely visszamenni, de én még nem is terveztem nagyon - amíg nincs diploma, addig nem tudok nagyon ugrálni, csak kicsit.....
meg én is maradni szeretnék a gyerekkel, amíg csak lehet - de nem tudom, hogyan lehetne :?

Kép

Kép

szrekuc

Sziasztok!

Barbi: őszinte részvétem. :(

Szrek: voltunk ma a dévényes tornásznál. Vagy ő, vagy a kolleganője fogja elvállalni Tündit. Megnézte a gyereket, és azt mondta, hogy nem olyan vészes, de azért nem árt foglalkozni vele. Remélem, jó lesz.

Van egy Aptamil HA Prev. (Milupa) tápszerem. 400g. Kell valakinek? Asszem mi már nem fogjuk elhasználni. Bontatlan.
Jól tudom, hogy ha még később el is apadna a tejem, akkor is már másfajta tápszer kellene Tündinek? (Remélem, nem kell. Egyelőre még van mivel etetnem. Kopp, kopp, kopp.)

Kép
Kép
tinu

TV:
Votiv: a lényeg a szavaidban szerintem az, hogy meg kell beszélni a gyerekkel a látottakat, illetve ha ő kérdezni akar tudjon kitől!
Mert nagyon sokan csinálják azt, hogy tv bekapcs, gyerek eléültet, otthagy, anya elmegy dolgára...és akkor a gyerek ott marad magának a gondolataival!

Hagyományos brutál meséknél, mint pl a Prioska, Hófehérke stb az a jó, hogy van feloldás a végén. A rossz elnyeri a büntetést, a jó nyer. A mostani meséknél már nem ilyen egyértelmű a helyzet és pont ez zavarja meg a köcöket.

Zsan: én a következőket hanyagolnám, hátha... : tejesekávé, tejszínhab, csoki, - olajos magvak+tejtermékek

Curse: jövő héten nálad randi??? ÉNISSSSS!!!! Mikor????????
Miki csomag :twisted: de vigasztaljon, hogy az "csak" 1200ft (vagy nem?) nekem meg nagyon úgy néz ki, hogy be kő csengetnem a 6e Ft-ot :cry: :twisted: :twisted:

Nuk: én a maszírért ÚÚÚÚtállak is de rettenetesen!!!!

:lol: És félreértettetek!!! Nem azzal van a bajom, hogyha valaki törődik magával, hanem azzal ha a másikat lenézi, ha annak nincs franciamanikűr-pedikűr a lábán, nem a legmárkásabb a napszemüje, a gyerek nem márkás vackokat mocskolja össze magát és anyuka is koszolódáshoz öltözködik és nem színházba :)
Szal akinek szép a körme azzal nincs semmi baj!!!! :)
Egyébiránt enyim is szép, olyan mint Curse-é, hogy azt hiszik mű, pedig nem csak megnőtt, mert lusta vagyok levágni :oops:

Barbi: részvétem...ez most tényleg nehéz lehet......
eredmény még nincs az izóról, fel kéne hívnom a HP-t, de mindig elfelejtem...valahol érzem, hgoy úgy sincs semmi baj, biztos azért.

Kata: radió café ? ;)

Gabi: :P :P és +++++++++++++++++++++

Macs: vigyázz magadra amennyire csak lehet!!

Recca: mi van a kút-mizériával???

Tinu: Dévényezés nem fog ártani a dednek, sőt!! Majd meglátod!

Arwen: remélem megkímél a gyerök a befekvéstől és megindul magától kifelé!!! +++++++++++++++++++++++

Neet: jó fansziázást :)

Ja és képzeljétek úgy néz ki, hogy Anyunak a pajzsmirigyével van valami gáz azért van az a sok nyavaja amit a múltkor leírtam nektek :( Jövő pénteken megyünk a DélPesti Hba boáááááááá vizsgálatra :(
Na el is húzok rákeresni, hogy mi is a dolga egy rendes pajzsmirigynek...

Rylie
rylie

Szrek,
basszus, amikor ilyet hallok uj lakásrol, elmegy a kedvem a jövöbeni vásárlástol :( pedig használtat meg azért nem akarunk, mert nem lesz energia meg idö felujitani.... :?
Pedikür: én magamtol sosem mennék, de unokatesom mindig felajánlja hogy megcsinálja, és tényleg furcsa ahogy vakargatja a sarkam :lol: , de a végén az a talpmasszázs marha jo, és olyan jó érzés, mintha suhannék utána 8) :D

Rylie,
anyudnak is jobbulást!

Deni,
Nálatok mikorra állt be kb Bence napirendje? mert jövö héttöl totál egyedül leszek velük, és kissé parázok, hogy pont akkor (délben) szokott Ábel felébredni és cicit kérni, amikor Bálintot kell vinnem aludni. (és nem lehet halogatni, mert akkor kimegy a szeméböl az álom, és 2-ig nyüglödik, mire talán elalszik). És ugy alszik el, hogy átkarolja a nyakam, szal nemtom, hogy férne el közénk Ábel szopizni.... :roll:
fibi

Arwenröl mi hir? ma kellett befeküdnie? :?

És Zuzinak még mindig rossz a sz.gépe? :(

Védönönk ma délelöttre igérte magát, és persze negyed 1-re ért ide, amikor épp altattuk B-t :twisted: mondtam neki, hogy suttogjon, nézzen rá Ábelre, aztán huzzon innen... (persze nem ilyen szavakkal.....) És két hét mulva megint kijön...... de minek??? :roll:

na, megyek pihizni kicsit, mert látom, most senki sincs éppen, amikor alszanak a köcök itten...
fibi

Ja, és küldhetitek a mokusokat, de vettem tegnap cumit, és Ábel ugy tünik, hogy elfogadja... már volt olyan, hogy azzal aludt el, miközben ringattam a mozeskosárban. (miután óránként szopizott, majd kibukott egy csomo tejet, és még mindig az öklét szivta....)
fibi

http://www.nlcafe.hu/cikk.php?id=23&cid=26835

huuuu, ez milyen állat :) annyira mennék én is nyaralni...... :?
fibi

Gabi, szivecske :D :D :D de csodás!
hányingerre Cocculine homeós szopogatós pasztillát próbáld ki esetleg, nekem az segített!
és nekem is volt - ugyan egy ciszta, de felszívódott, neked is fel fog! :D

Barbi, nagyon sajnálom :(

Rylie, csak nem Te is café? :wink: nálam is csak az megy :)
és anyumnak is volt pajzsmirigy-problémája -egyébként ez 50 fölött a nőknél döbbenetesen gyakori. Ha lesz még 1 kis időm, írok egy privit!!

Johi, Tóth I-nak akkor/azért adunk pízt, ha házhoz jön, egyébként rendelésen nem kell... és magánrendelésre is elviheted Fannit, úgy 3e, és ha szimpi, szólsz neki, és ő átkéri a TAJ-t meg elintéz mindent, a régi dokihoz vissza sem kell menni. Bár én nem ismerem a mostani dokitokat, és annyira nem lehet gáz, mint a mi dokink volt vagy Zsanciéké, de akkor is lehetséges, hogy "beleszerettek" a drnéninkbe :D

Zsanci, Weleda babapocak-olaját nem próbáltátok? esetleg vmi homeopátiás bogyó? pl colocynthis?
http://www.datanet.hu/pharma/phorient/130/130homeo.htm

Neet, hajrá apóséknak a költözéshez :P

Macsek, én úgy érzem, minden rendben lesz :) már súlyban is tök jól áll Mirka, ha netán előbb jönne, akkor sem lenne gond. De meglásd, itt fogunk neki rimánkodni a 41. héten is, hogy induljon már el :wink:

votiv 8)
votiv

még muszáj dicsekedjek: Isti ma már a wc-be pisilt! :D

Lilinek még szívni kell az orrát, de ennél nagyobb bajunk ne legyen! mióta megkapta a BCG nozódát, ill azután 4-5 nappal már olyan volt a bőre, mint az elefántcsont. azóta is hibátlan és vakítóan fehér a bőre, és úgy néz ki, igazi vörös lesz az új haja (a barna babahaja lassan teljesen kihullik), vicces :D

votiv 8)
votiv

Szrek: jaj a penészedés de utálatos kérdés, én is szívok vele a lakáskámban, szörnyű, hogy nem tudok tőle megszabadulni. Remélem neked sikerül. :-)

Curse: lesz nálad tali? mi is szívesen mennénk, ha lehet. :lol:

Votiv: Tök jó, hogy csajod bőre javul... és a vörös haj, cukiiiiiiiii. Én is igy gondoltam T.I. tarifáját, de odatelefonáltam és mondták, hogy egy ezres mindenképpen csengethető neki. Kicsit csodálkozom, de sebaj. Én voltam nála és nagyon szimpatikus, de vannak kérdéseim. Pl. mi van, ha szabin van? akkor hová és kihez viszem Fannibébit? Mi van, ha már nála is annyian lesznek, hogy a csillárról lógnak. Kijön házhoz? Mikor szabad hívni stb.... Holnap megyünk, de szívesen veszem, ha addig tudsz válaszolni.
Istinek pedig gratula a pisiléshez, már igazi fiú.

Tényleg hol van Arwen? Tud valaki róla? Mennek neki a drukkok.

Macs: hú de a végén jársz már te is és ezek szerint szép nagy lesz Mirka. Örülök, hogy minden rendben.

Fibi: védőnők mindenhol dilisek.... Nekem mondjuk nagyon jó van, vele épp az ellenkezője a baj, alig jött. Nem mintha kellett volna, de nem tom mi lett volna, ha szükség van rá. Pízt nem kapott tőlem valszeg ez nem tetszett neki.

Deni: Te szoktál védőnéninknek pízt adni?

Kép
Kép
johanna1975

[quote="johanna1975"]. írta:johanna1975 Én is igy gondoltam T.I. tarifáját, de odatelefonáltam és mondták, hogy egy ezres mindenképpen csengethető neki. Kicsit csodálkozom, de sebaj.

Johi,
ezt nem értem, ezt az ezres dolgot!!!!!!!!!!magyarázd meg lécci!!!!

és:
most megy vmikor szabira, és ki van már irva, h ki fogja helyettesiteni. Jó, ha előre bejelentkezel, mindkét helyre lehet, és akkor pontosan tudod, ki van helyette.
Már irtam, h a börsi rendelése megszűnik, annyit mondott ma, h majd megbeszéljük, és h akkor hosszabb rendelési idő lesz a kőérberkiben.

Votiv,
gratula mindkét gyermekedhez, én IMÁDOM a vörös hajú lányokat (titkon egy ilyet képzeltem el magamnak :wink: ) szóval hajrá Lili, a vörös hajért!!!! :lol:
Memének lestopplotam, oszt majd jól pofára esek, ha Bvel jön össze... :wink:
Igi jobban van, szemmel láthatóan is, most sileceát kapunk 30-ban... 8)

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Arwennek ma reggel be kellett feküdnie a kórházba és egyenlőre várakozó üzemmódban vannak :)

Kép Kép
curse

Zsanci,
Kitartás és ++++++++++++++++++!!!!

Zsu,
Mi az, amit szerinted rosszul csináltatok a nagyfiaddal? Egyáltalán miért gondoljátok azt, h vmit elrontottatok? :?
Hova mentek nyaralni, lehet, h már írtad csak elkerülte a figyelmemet :oops: :?

Johi,
Gratula az új autóhoz és a cégalapításhoz :) Nekem olyan fura, h nem tudják mitől van a gyulladás, de az a lényeg, h Fanni fogacskája nem halt el :D

Fibi,
Együtt érzek a szeles idő miatt, nálunk is két napja van hepaj :( Cumi miatt meg tényleg ne aggódj, nálunk abszolút nem rontott a cici fanságon :lol: Elvileg ez most csak egy fejvadász volt és ott átmentem így átküldték az anyagomat két céghez, de az egyik kiesett, a távolság miatt (Gödöllő). Biztos, h az égiek is mást akarnak :D Felvigyázó pedig anyum lenne.

Neet,
Jó barátozást!!! :) És én is úgy gondolom, csak hát a muszáj nagy úr, bár reménykedem, talán apának most össze fog jönni egy másik meló (kopp kopp kopp) és akkor felhagyhatok ezzel a dologgal :)

Rylie,
2500 pénz a bünti, csak tényleg annyira bosszantó, h a különbözetnek miért a 25xösét kell befizetni, pofátlanul magasak a büntik :evil: Engem soha sem büntettek még meg, de sajnos apa elhasználta a kocsiból az aprót, és ezzel a ténnyel meg ott szembesültem :roll: Ilyen pofátlan bünti árakból már simán vehetnének olyan automatákat is, amik a papír pénz is elfogadják. De látom, én még egy szót sem szólhatok, 6e Ft-ot? :shock: Azóta nőtt az összeg vagy mi??? :?

Rylie, Johi,
Igen, lesz nálunk, jöhettek :D Tök örülnék neki és persze másoknak is nagyon örülnénk :D :wink: Én szerdára vagy csütre gondoltam, hm?

Votiv,
Hatalmas gratula Istidnek a bilis pisiléshez :D És olyan szupi, h Lilike bőre is meggyógyult :D

Kép Kép
curse

JUJJUJJJUJJJUJJ!!!! HELP!!!
Van valaki, aki aktív Tesz-vesz felh.? Találtam egy Dydimos kendőt, vadi új, 24790 helyett 7900-nél tart a licit, de olyan hülyék, hogy postán küldenek altiváló kódot, az kb másfél hét. Az aukció meg 22 óra múlva lejár!!! JAJJ, nagyon szeretném azt a kendőt!!!!!!! (nem ám lenyúlni!!! :lol: :lol: :lol: )

nukada

Barbi:
Részvétem! :cry: :cry: :cry:

Gabi:
Most vissza emlékeztem miattad, hogy milyen volt, amikor láttam dobogni először a szivecskéjét... sírós-olvadós-szmájli... Gratula és a myoma miatt ne izgulj, nekem is volt, aztán meg eltűnt!

Votiv:
Éljen wcbepisilő Isti és elefántcsontbőrű Lilike!!!

Curse:
Tali tök jó (lenne :cry: ), szerda fejlesztő (esetleg utána), csüt meg Balaton (na, azért ennek kicsit örülök!!)

nukada

Ma itt volt két kedves exkollégám és felrakták az ajtókat a konyhámra, amiket szülinapomra kaptam. Annyira máshogy néz ki az egész. Csak kicsit nehéz nyitogatni, mert fogantyút elfelejtettem venni... :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll: :roll: Terhességi amnézia...

nukada

Votiv,
tök érdekes, hogy a BCG nodoza után szép lett Lili böre :) én most nem adtam Ábelnek. Amugy meddig lehet beadni?

Johi,
én nem adok védönönek pizt, és mégis a nyakamra jár 8) dokinak akartam adni, de nem fogadta el.

Nuk,
én nem tudom, hogy van ez a teszvesz, de szurkolok a kendöért :wink:
és képzeld, az van ráirva a cumira, hogy NUK :lol:

Curse,
ja, értem. akkor drukkolok, hogy párodnak összejöjjön inkább a melo :wink:
fibi

Ábelem fél 7 ota szunyál. kezdödik az éjjeli müszak lassan.....vagy éjjel lesz ébren 1-2 orát, vagy hajnalban, á de jo....

És Bálintom ma elkezdte piszkálni az öccsét... megszoritotta a kezét, és mondta, hogy "Holnap is megszoritottam.....", meg a fejéhez nyomott vmi hülye dobozt, meg játékot.... én meg jol megfenyegettem, hogy kizavarom az esöre, ha nem hagyja abba..... aztán bezavartam a sarokba játszani. végül elvittem öket a cukrászdába sütizni, és utána játszottam vele sokat, azota jo gyerek nagyjábol. rájöttem, hogy akkor rosszalkodik ilyet, ha nem foglalkozok kizárolag vele, amikor Ábel alszik. (nagynéném nem tudja sajna lekötni, meg neki nem is fogad szot, csak kiröhögi.)
fibi

Fibi:
NUK cumi... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Képzeld, ma nálunk meg a gyerekek összeverekedtek a Rékáért!!! :shock: :shock: :shock: :shock: A kisebb (Bence) nem engedte, hogy a Lora odamenjen hozzá, álandóan ellökte!!! Azért aranyosak voltak!
Éjjeli műszak :roll: :roll: :roll: :roll: Én gyerekem is felébredt az elmúlt két éjjel, de eszik és mira vissza jöttem a pisilésből, már aludt is!!!

És megint annyira imádom, mert annyira dumál és olyan pofákat vág hozzá, hogy elmondani nem lehet (gondolom mindenki gyereke így csinál, csak nekem új még :D :D ). Ma megpróbáltuk levideózni, persze csak bambult ki a fejéből... Zoli azt mondta, azért nem produkálja magát, mert nincs rendben a "mékápja" :lol: :lol:

nukada

Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat. Részemről nem hiszem hogy egy életünk van, s így azért könnyebb...
Én is nagyon szerettem őt, s pont két nappal előtte sikerült nagyon boldoggá tennie Anginak: kimondta hogy Napapa, s egy napig röpködött.

Neet! :D Aranyos vagy. Ma valami hasonlót fogalmazott meg a barátnőm is. Még ha csak egy kettőspont meg egy vonalka is, érzi az ember a lényeget! :wink:

Gabi! Drukk a felszívódáshoz, s öröm olvasni röpködő soraidat :lol:

Johi! ++++++++++++++++
Sajna nálunk is témán van a mellékmeló, s nagyon értem miről írtok. Még reménykedem hogy „megúszom” :roll: egyenlőre mindig valami keresztbetesz, szóval remélem ez azt jelenti, hogy valahogy majd megoldódik...

Rylie! izo: éljenek a nyugtató anyai megérzések! :lol:

Nuk! Én vagyok teszveszes. (ma voltunk Tb-n barátnémnál, ha tudtam volna...) no sebaj. Számom küldöm priviben. Írj mit tegyek!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

avokádót adhatok dednek? elkészítési javaslat?
gödibarbi

Barbi!!!
De jó! Ha még vagy, licitálnál nekem? Mondjuk 8500-ért! Bár írtam én is a csajszinak, hogy nekem KELL a kendő, de azt hiszem, ez annyira nem megengedett a tesz-veszen... Júj, tök jó lenne, ha összejönne! Előre is köszi!

nukada

nuk! bocs, de el aludni. még van idő :wink: ! sms-z légy szí, mert nem tudom, hogy leszek gépnél
gödibarbi

ÓÓÓÓÓÓÓ, pedig ma ebben a szeles időben itthon poshadtunk... De legközelebb bejöttök, ugye????!!!!!

nukada

nuk! még itt :D
ok megyek licitálni.
gödibarbi

Köszi-köszi!!!
Új Kikás kendő néven van!!!

nukada

nuk! per pill a te aukciód a legnagyobb :D
gödibarbi

Köszi Barbi!!!!
Holnap felhívlak, hogy a részlteket megbeszéljük!!! Remélem addig más nem talál rá!!

nukada

Na L mostmár aludni,
jaj, olyan boldog lettem (de jó, hogy ilyen dolgoknak ennyire tudok örülni... éljen a hülye lelkivilágom!!! :lol: :lol: :lol: :lol: )

nukada

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?