Az alábbi képet teszem fel. Remélem mindent elmond helyettem is. Reggel elsírtam magam amikor megláttam. Valahogy megéreztem és ezért csináltam tesztet. Pénteken csinálok még egyet és ha az is ilyen jó lesz akkor hétfőn irány a doki.
Üdv és puszi mindenkinek. És köszönöm mindenkinek aki eddig tartotta bennem a lelket, ha elkeseredett voltam!
Szorítsatok légyszi!
csajok reggel kiváncsiságból mértem hőt, 36,8 lett. Tegnap délben volt baloldalt 18mm üsző, doki azt mondta min. 2 nap elgondolkodtam azon, hogy eddig a görbéim alapján nézett pé jó volt e mivel 36,8 eddig mindig pé után volt
Gaby! Nekem Harcika mondta aKaálison, hogy az inszem hogy történik, márpedig ő csak tudja, mit beszél! Nekem eddig bármit mondott, minden igaz volt és igaza volt!!!!!De nem erőlködöm...
Inkább drukkolok nektek!OKsi?
Mindenkinek: Köszi, nincs semmi kül., csak olyan "elegemvanmindenből"-érzés.
Szezso!++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Cocát én sme merem hívni, nehyogy zavarjam, de sokat gondolok rá!
nálunk tegnap a a vécé fala mögött csötörés volt, áztunk az alatunk lakóval eggyütt. egész éjszaka cseréltem a vödröt. de hál reggel korán megcsinálták most hulla vagyok ,megyek aludni.
ZÖLDI :NAGYON ERŐS DRUKK. SIKERÜLNI FOG
Monyó
biza E vitamin jó nekik is, párom is szedi, meg C vitamint és Maca vibe-t szedett régebben cinket is, az is jó, és most még akarok venni L-karnitin tablettát is
Babim
én 2x1 clostit szedek majd 5 napig, és mellé lesz 2* Merional, tüszőrepi nekem is ovitrelle lesz, gondolom Utrogestant is kapok majd
Sziasztok!
Gaby nekem a lombikról maradt egy doboz Utrom és egy Duphastonom, szívesen neked adom ajándékba ha kell. A Utro szavatossága 2008 március a másiké 2011. Szóval ha érdekel valamelyik írj privit és megbeszéljük hol adom oda T
Sziasztok!
Gaby nekem a lombikról maradt egy doboz Utrom és egy Duphastonom, szívesen neked adom ajándékba ha kell. A Utro szavatossága 2008 március a másiké 2011. Szóval ha érdekel valamelyik írj privit és megbeszéljük hol adom oda T
Sziasztok,
Kati,
hétfő délelőttre a drágámra sóztak egy túlórás műszakot, így hétfőn nem reggel indulunk hanem délután, estefelé érünk oda, viszont így (ha nem baj) akkor nem csütörtökön jövünk haza hanem pénteken.
Babaimi,
fel a fejjel! Zsú,
szép pocó!!! Hány centi a legnagyobb kerülete?
Gaby,
az én szerencseMerionaljaimmal csakis baba lehet a vége!
Athiz hatalmas gratula, nagyon szép Endre Baba, jó sok egészséget, és tejcit. Pussz
Kispiskóta nagyon szép Marci lak. Remélem dokinál minden rendben lesz, drukkolok.
Snufi, majd azért mesélj!
Cicuka, grat a teszthez, mondanom sem kell, hogy egyértelmű a két csíkod Vigyázz magadra!
Tegnap voltunk tűzijátékon, nagyon jó volt, olyanokat láttam mint még soha tűzijátékon, tényleg megérte elmenni Utána ittunk egy forrócsokit is, míg vártuk, hogy lemenjen a tömeg.
Mi megjöttünk dokkertől. 2100-ek vagyunk, tehát semmi extra. Aszonta ebből biza ma szülés nem lesz. Ha jövő csütörtökig nem jön (40+0) akkor aznap magzatvíz vizsgálat, flowmetria és nst lesz. Hát nagyon nem szeretném kivárni.
Kispiskóta, akkor nálatok sem akar kijönni hamarabb Marci baba. Gondolom már nagyon várod, hogy bújon ki
Én választottam ygerekorvost, huuuh végre, van időpont hozzá. Ha addig megszülök is, már bent vagyunk a rendszerben. Megnyugodhatok kicsit. Még ki kell töltenem a nyamvadt formanyomtatványokat, na azt marhára csípem De aztán már mehetünk szülni
hát ez , nem az én napom. ma kellett volna mennem a 3. szúrira, de úgy felment a vérnyomásom (190/100, pul:101) a szemeim bevéreztek, alig látok , de most már jobb csak még a pulzusom magas. nincs egy normális gyógyszer ami beállítaná. biztos az ídőt érzem.