A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Köszi Gurgi! Így legalább észrevettem :lol: :lol:

Madártej az ide is jöhetne én meghagyom a habot nektek és az se baj,ha nem hül még ki teljesen.....
Vendég

Na megyek és teregetek némán Kép
torolve_20131003125716

Madártej! Ide vele!!!! Imádom! Hűha lehet rábeszélem anyukámat csináljon már nekem!

Andi kezdesz te is gyanús lenni! :wink:

Brigi, ne csináld már nyílogass, hogy lesz így egyszerre szülés? Én már múlt héten nyíltam kívül belül! Húzz bele! :D

Na én majd holnap jelentek doki után! Már várom nagyon, uccsó uh, kíváncsi vagyok a méreteire! Éjszaka álmomban ugyanis megszültem, ki sem mondom hogy kukist, pedig csajszit mondanak, de a méreteivel nem voltam túl elégedett, 2558 gr, 44 cm! A fiúk pedig nagyon voltak 4050, és 3700 gr, szóval mondtam is a babócának hogy elégedetlen vagyok! :D De szép baba volt!!!

KépKépKép
dikó1

sziasztok!

Csak egy gyors bekukk! Lehet hogy nekem is szivárog a magzatvizem, :shock: ezért bemegyünk a klinikára a dokim úgyis ügyel ma. Ha van vmi majd írok sms-t Enikőnek.

Emi

Kép Kép
emi_25

Dikó: belehúznák én, csak nem tudom mit tehetek :roll: Na jó megpróbálok inni egy kis málnalevél teát, hátha most nem küldi vissza. Egyébbként meg nem tudom hogy állok, nem vizsgált most dokibá!. mióta eljöttem a kórházból kőkemény a hasam és feszít meg fáj. Pihenni meg nem tudok kisfiaim percenként ugráltatnak. Lehet, hogy jó ez így :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Emi: Drukkk!!!++++++

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Emi: Drukk hegyek mennek :) Istenem a mázlista!!!! :D :wink:

Én felhívtam a dokimat (sírva) hogy nézzünk már egy méhszájat, mert én ezt már nem bírom, 6-ra megyek hozzá..... :)
Most egy kicsit megnyugodtam!!!

És elkaptam apát :oops: , szegény már az agyára megyek :lol: :oops: de hát a spermiumnál nincs jobb természetes szülésmegindító aszondják.... :roll:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Manó ez nem semmi GRATULÁLOK sok-sok tejcsit nektek is!!!. Kép

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Emi:Drukk++++++++++++++++++++++

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Emi: ez igen! HHHAAJJJRRÁÁÁ!!!!

Ildikó: gyanús mi? :wink: háááátt majd meglátjuk mit hoz a holnap!

Egyébként a homeos bogyók + málnalevél tényleg nagyon jók...
Megyek csinálok is egy literrel!

Gurgika: nálam is teregetés megvolt, most mosom az újabb adagot!

Én olyan álmos, fáradt, nyügős fos vagyok ma!

Enikő: mennek a drukkok a nyilogatáshoz! ++++++++++++++++

Andrea
Kép
kindernay

Móni? nagy a csend!

Andrea
Kép
kindernay

Andi: Mennyire volt zárt a méhszájad ma? Teljesen?? 3000 ???

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Basszuska, egész nap hasfelfogó övben ülök itt és sajnálom magam... áááááááá
Andi, rajtam is ez a fosság van ma. Pedig minnyá itt a barátnőm!

Kép
zsuzsi**

SZiasztok!

2 napig nem jövök és micsoda hírekre érek ide:

Henchy
Gratulálok Bogihoz!

Manó
Ezt a gyorsaságot..... Grtaula Grétához :) Most belegondoltam hogy ha nekem is ilyen gyors lesz be se érünk, kb 20-25 percre lakunk a klinikától. Gréti is az első igazi fájástól meglett másfél órával... áááááá inkáb nem gondolkozom az ilyesmin.....

Tényleg a málnalevél teától nincs hasmenésetek? Engem úgy meghajt....

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Manó, hatalmas nagy gratula Grétihez!!! Nem semmi vagy! Sok-sok tejecskét kívánok!!!

Emi neked is drukkolok!!!

Mi megjöttünk dokkertől. 2100-ek vagyunk, tehát semmi extra. Aszonta ebből biza ma szülés nem lesz. Ha jövő csütörtökig nem jön (40+0) akkor aznap magzatvíz vizsgálat, flowmetria és nst lesz. Hát nagyon nem szeretném kivárni. :?

kispiskóta

Nadine: Milyen mennyiséget iszol a teából? Nagyon meghajt? Nekem azt mondta a szülésznőm, hogy nem jó, ha hasmenést okoz, és ha az a következménye, akkor ne igyam tovább. Első nap nekem is kicsit hasmenésem volt, de másnapra elmúlt és azóta semmi.
Nekem az arány: 1 evőkanál málnalevél fél liter vízhez.

Kép
zsuzsi**

Zsú: Nagyon drukkolok, hogy ne kelljen ezeket a vizsgálatokat elvégezni! Marci baba kééérlek, gyeeerrreee kiiii!!!

Kép
zsuzsi**

SZIASZTOK!!!
HATALMAS GARTULA MANÓNAK GRÉTIKÉHEZ ÉS A FÉNYSEBESSÉGHEZ!!
No, én is voltam a klinikán reggel :cry: , holnap be kell feküdnöm megint.
CTG-n 60-as fájásaim voltak, méhszáj 2111.Egész este fájtam reggelig...

De a legrosszabb UH szerint Nyuszi 3 hét alatt nem nőtt semmit, a méhlepény III.-as fokban érett.Úgyhogy napi 2 NST lesz, meg áramlás vizsgálat folyamatosan...
Le vagyok törve, mint a bili füle.
Szerintem szülésig haza sem engednek.... :cry: :cry: :cry:
GURGIKA: Meg tudod nekem is nézni, kb mikor várható Lili, mert nem szertnék sokat bennt üdülni, remélem megértetek. :? . Jó lenne ha beindulna a szülés, mert idekinnt többet tudna fejlődni, de a 37.hét előtt/amíg a köldökzsinóron kap Oxigént nem indítják el, és basszus most ment el az orvosom.
DEPIS VAGYOK
:oops: :oops: :oops: .

Kép
Kép
christine

Zsú rám is ezek várnak jővő kedden.ez még elmegy de ha utána minden nap be kell mászkálnom na akkor leszek ideges 1 kicsit.

Bridzsi

Kép
esztora

Lili súlyát az uh kb. 2 kg-ra becsülte csak, pedig a hasam az nőtt.. ki érti ezt?
Attól félek, hogy visszafejlődika kis drágám...
Gyerekek, be vagyok szarva rendesen, hogy baja lesz a babámnak...

Kép
Kép
christine

Sziasztok Lánykák!

Manó! Gratulálok a kis Grétához, jó egészséget, sok-sok tejcit, és minden jót kívánok Nektek!

Andi: köszi a hiányolást, jól esett. Sajna semmi különös, a helyzet változatlan, iszonyatosan dagad a lábam. Olyannyira, hogy ma elmentünk papucsot venni, és egy strandpapucsba voltam kénytelen menni, mert nincs esélyem mást felvenni. A Brendonban akciósak a Scholl pacskerek, de természetesen nincs normál méret. Voltunk egy jópár helyen, felpróbáltam ezer papucsot, abból 990-nél esélyem nem volt hogy felvegyem. Azthittem megőrülök. Végül sikerült vennem egyet, ez is ilyen strandpapucs jellegű, de ez van, mást fel sem tudok venni...

Viszont megvettük a kiságyba az ágyneműt, nagyon kis helyes.
Vettem még Huggies pelenkát, akciós a Brendonban, egész jó áron van. 3-6 kg-osat vettem, bizti ami bizti. Max ha kisebb lesz a manó, akkor veszek még egy newborn-t is.

Gurgi: épp ma mondtam a páromnak, hogy veszünk majd babylove pelenkát is kipróbálásra, és meglátjuk milyen lesz. Anno Blankánál nekünk bejött, nem volt vele semmi gond, bár csak később kezdtük el használni, Blanka már közel egy éves volt. Múlthéten a DM-ben én is szemezgettem vele, végül huggies-t vettem, tudod a köldök bigyó miatt, és ezt fogom bevinni a kórházba.

Emi, Enikő: várjuk a pozitív híreket.

Zsuzsikám: te meg várjál meg engem azzal a szüléssel, tudod megbeszéltük. A 15- e nekem is jó, és akkor mehetünk 2 ágyasba. Hogy van ez egyébként az egy ágyas szobákkal? Azok valahol másfelé vannak az épületben? Dorka írt erről valamit, ha jól emlékszem.

Orsi: te mikorra is tevezel?

Holnap már én is beszerzem a homeos bogyókat, és öntöm magamba ezerrel. Hú tényleg, nekem azt nem is mondta a szülésznő hogy mennyit kell szedni, csak azt hogy milyeneket vegyek. Tudtok segíteni? Bár van egy homeos könyvem, abban is utánanézek, de azért örülnék ha megírnátok, hogy mit szedtek, és mennyit. Köszönöm előre is.

Megyek felpolcolom a lábam, majd később még visszanézek.

Pusz,
Móni

Kép
Kép
moni1973

Esztora, nekem két naponta kell. De itt egy hét után állítólag indítanak.

Christine, mekkora kb. Lili? Drukkolok nagyon! Nem lesz semmi probléma!

kispiskóta

christine: én az UH által becsült súlyra nem alapoznék, szerintem ( és ezt már itt többen írtuk) találgatás. Az én dokinőm pl soha nem is mondott nekem súlyt Uh közben, amikor rákérdeztem, mondta, hogy ha nagyon akarom, akkor találgathat itt nekem, de ő ezt inkább nem szívesen tenné. Fel a fejjel, a kórházban jó helyen leszel, és ne keseredj el, mert azt viszont a baba is megérzi. Betöltötted a 36. hetet, mi baja lehet a bébinek?! Semmi az égvilágon! Vigyázz magadra, és üzenj majd, hogy mi van veled. Szorítunk!

Kép
Kép
moni1973

Manó: Hatalmas gratula Gréta babához. Nem vagy semmi. Sok-sok tejcsit és jó egészséget kívánok.

Kép
szücsi

Rózsa!!
Kellenének a születési adataid!!!!!!

Moni!
Vettünk baby love-t jaja, meg baby love popsitörlőt is.. :lol:

EMi25-nek megy a drukk!!
torolve_20131003125716

GURGIKA: 1979.05.07.

Kép
Kép
christine

Emi: Megy a drukk!!! Hajrá, hajrá! :D :D :D

Nos, ha az én szülésem szappanopera, Szivvié 1 perces novella, akkor vajon Manóé mi a csuda lehet??? :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Manó Drága! Hatalmas nagy gratula a nagyon kifelé siető Grétuhoz! Jó egészséget, sok sok tejecskét! :D :D :D :D
Vendég

ZSÚ:Ugyanakkorra, mint 3 het, sőt a thorax még pár millliméterrel kisebb.
Bpd:83mm.
Femur:63mm
Thorax:80*83mm.
Semmit nem fejlődött a drága 3 hét alatt.

Kép
Kép
christine

Rózsa!
Hány óra és a perc sem ártana, mert nagyon mellé lehet nyúlni és hol????
torolve_20131003125716

Alukáltam 1 órát.. :lol:
torolve_20131003125716

Tata, de a pontos időpontot nemtom, mert anyukám meghalt, de azthiszem ,hogy éjfél előtt, vagy után? 5 perccel és szerdai nap volt

Kép
Kép
christine

Rózsa!
Én nagyon szurkolok neked, hogy minden rendben legyen a babáddal! Az UH meg tévedhet..ugyanaz a doki nézte-mérte?

Nekem pl. múlthéten a kórházban a nagy UH gépen 93mm BPD volt, előtte a saját a dokim a magánrendelőjében a kis UH gépen is ugyanennyit mért..
Szal..én erre nem alapozok..a lényeg, hogy az NST és a flow jó legyen..persze számít az UH is..de szerintem a súlyt aztán végképp nem tudják megbecsülni, találgatni lehet..
torolve_20131003125716

Ohh Rózsa, nagyon sajnálom.
Köszi, megnézem.
torolve_20131003125716

Édes vagy, köszike és bocsika, GURGIKA, hogy zavarlak.Biztos lenne jobb dolgod is nálam...
Mindenkinek köszönöm a bíztatást, reménykedek én is...

Kép
Kép
christine

Christine: Az uh nem bizti!!! Nekem is ugy mérték Andrist hogy az utolsó uh-n kisebbnek mérte az össze adatát mint 2 héttel korábban. Aztán mikor bekerültem a kórházba, 21.-én 4022 grammra mérte, 25.-én 3800-ra és 27.-én született Andris 3760-nal!
Szóval, nyugiiiii! :)
Vendég

Rózsa: szorítok neked, nektek. A kórházban nem jó lenni (tapasztaltam én is), de szemmel tudják tartani az embert és minden rendben lesz. Nyuszi babát hamarosan egészségesen a karjaidban tarhatod.

Kép
szücsi

Rózsa: nyugi, minden rendben lesz++++++++++++++++++++ Nagyon drukkolok nektek, és igaza van Gurginak, ne foglalkozz az uh-os súlybecsléssel! Sok-sok puszi nektek!!!

brigi73

Jól van utolsó tippelésem következik, innentől nem nézek semmit..mert feleslegesnek tartom! Baromi nehéz de ezt már hangsúlyoztam többször..

Rózsa!
hm..hát 17ike talán, nemtom, én már nemtok semmit...nem szeretnék hülyeségeket írni vagy passz..még az is lehet, hogy előbb nemtoooommmmmmm ne haragudj az is lehet, hogy 8ika nemtom
torolve_20131003125716

Gurgi: az adataim: Miskolc, 1976. 08.12. 6 óra

Kép
szücsi

Rózsa!
Egyáltalán nem zavarsz ezt tudd! Szívesen nézegetem a képleteket de én már tényleg nem tudok mit mondani, aztán nagy mellélővések lehetnek..utána meg én leszek a fekete bárány..
:cry:
torolve_20131003125716

Volt olyan akinél bejött amit mondtam anno..a nemeket pl. százszor könnyebb megmondani, mint a szülést..
torolve_20131003125716

Emi 25-nek megy a drukk!

Ki szeretne a következő lenni? Tudom nem győzünk sorba állni. nekem mindenképpen meg kell várnom a vasárnapot, mert akkor jönnek haza anyósék a nyaralásból és após kikötése volt, h addig nem szülhetek. :lol: Pedig néha már én is szeretnék túllenni rajta.

Kép
szücsi

Nem leszel feketebárány, te egy angyal vagy.
KÖSZÖNÖM SZÉPEN A FÁRADOZÁSODAT!!!!

Kép
Kép
christine

Nagyon gratulálok az elmúlt pár nap összes újdonsült anyukájánák!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jó egészséget az összes babácskának!!!!!!

Andi: kitartás!!!!!

Annyira nincs időm a héten, csak gyors bekukk, hogy mi újság babafronton!!!!!

Nálunk semmi jele, hogy a közeljövőben baba lesz, úgyhogy én egyelőre csak drukkolok mindenki másnak!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
barbuli

Gurgi: dehogyis fekete bárány, te egy aranyszívű tündér vagy. Mindenki nyaggat a saját kérdésivel, te pedig olyan lelkesen utánannézel, kiszámolod, megjósolod stb. Csak hálásak lehetünk érte, h egyáltalán foglalkozol vele.

Kép
szücsi

Szücsii!
18, 19..esetleg 22ike
torolve_20131003125716

barbuli: jó hogy jelentkeztél!
Használod az olajat? Én igen, bár közel sem szakszerűen, az biztos. na mindegy, remélem azért jó lesz valamire :D

Jössz te is szülni 15-e körül?!

Üdv, Móni

Kép
Kép
moni1973

Szücsi!
Esetleg 17..az is gyanús lehet..
torolve_20131003125716

Köszi Gurgi. Kiegyezek vele.

Kép
szücsi

tényleg Zsuzsi, te nyomatod a masszázsolajat? Érzel valamit?
Meglátjátok, úgy lelazulunk tőle, hogy a doki majd nem győz csodálkozni, hahaha :D

Kép
Kép
moni1973

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?