A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Én aludtam. Fáj a hasam. De ehhez a sárgatest témához meg hülye vagyok.
Sirkici, köszi, igyekszem lemásolni a görbéd. Palástfű ide vagy oda, az most nincs, én meg úgy görcsölök, muszáj innom egy cickát.
Vendég

Bíborlány nem felejtettem el a dokit, csak a kártyáját felejtettem otthon. De holnapra ígérem hozom.

Bejelentkeztél CST-be?
mirci74

Mirci köszönöm szépen. Még nem, ha most megjön, utána terveztem. De azt hiszem, első körben egy szűrővizsgálat nagyon aktuális lenne. De az is csak a következő hónapban. (Na már megint a doki para)
Vendég

Bíborlány:irgumburgum, tessék csak elmenni a rákszűrésre, nagyon fontos!És csak egyszer kell egy évben..én is útálom, de muszáj!!! :wink:
Bár, ha a tegnapi írásaidra visszaemlékszem...megcsinálod magadnak. :lol:
(csakhogy ne kelljen dokihoz menned)
Vendég

Nóri, megnevettettél. Csak tudnám, hogy csináljam, Istenemre mondom, megtenném! :lol:
Vendég

Gyerekként hogy hordtak dokihoz téged?Bilincsbeverve?Elkábítva?
Zsákba kötve? :lol:
Ilyen doki-parás lánykával még nem találkoztam!
Vendég

VaLÓszínű elkábítva, mert nem emlékszem. De nálam az állatpark sincs ám biztonságban, a kutyámat is én katétereztem, macskámból is -tisztán kíméletből-magam szedtem ki a varratokat. Műteni még nem tudok, bár... :lol: (Nooooormális, Margit?)
Vendég

Én is vagyok!
CSak ajándékot voltunk vásárolni, meg sütöttem, meg becsomiztuk az ajikat.
Holnap délelőtt meg romeltakarítás, azaz porszívózás, délután meg bababuluba megyünk.
Hétvégén meg össznépi szüli- és névnapozás lesz a családdal.
Vendég

Bíborlány! te aztán nem semmi vagy! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Krisztinka, akkor hajrá, éljetek soká!
Vendég

bíborlány ne húzd halaszd ezt a doki témát :x jelentkezz be a CST-be ott megcsinálják a rákszűrést is. amúgy először csak elbeszélgetés van, úgyhogy mire menned kell a nődokihoz felkészülhetsz rá lelkileg.
mirci74

Sziasztoook:) Jó reggelt mindenkinek!

Én azért szoktam csak úgy, simán eltűnni, mert meglepő módon dolgozok :lol: 8)

De újabb nap, és újból idelesek..
És igaz nincs még babagyártás -SAJNOS :( -, de éppen ciklus közepén vagyok... :roll:

Ennyit tudok most csak hozzászólni :?

Ja, és ezt szeretném MOST csinálni..illetve érezni:

Kép
Vendég

Sziasztok, jó reggelt!

Jaimee!
Akkor most utoljára kommentálom a dolgot: AZ ANDI NEM AKARTA, H ELMENJETEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szerinted a többi kismama is besértődött, aki most egy kismamis topikba ír??????
És ez már végképp sok: "Az övezet kismamatéma mentes, tehát meg van, ami a cél volt."
Azért remélem, h néha leülsz egy csendes sarokba és elgondolkozol, h talán nem kell mindenki másban a rosszat keresni!!!!!!
Nem értem, h az itteni kismamák miért vannak úgy felháborodva (főleg az a kismama, aki hozzám és másokhoz is kb. 2 mondatot szólt eddig összesen).

Kicsit unalmas már ez az egész.... Én végig gondoltam a Ti álláspontotokat is és örülnék, ha te is ezt tennéd: az Andi helyébe gondolnád magad. Ha ez megtörtént és még így is azt gondolod, h el akart küldeni, akkor téged megfertőzött korunk rosszindulatúsága és csak remélni merem, h meggyógyulsz belőle!

babszika

Pöttye!
Már csak az nem egyértelmű, h melyik majom helyében szretnél lenni. :lol: :lol:
Mert, ha te szeretnél maszírozni, akkor én vállalom, h megmaszírozhatsz..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

babszika

Szia Babszi!!
Vendég

Szia Nóri!!!!!!!!!
Nem akarsz tesztelni? Vagy még korai (hosszabb ciklusod szokott lenni)??

babszika

jajajajaja, nincs senki???
én meg a szabadnapomon is bejöttem gyors, hogy bekukkancsak...
Vendég

Babszi:nem merek (már van jópár negatív tesztem)
eddig a 31.nap volt a leghosszabb, akkor reggel-délelőtt meg is jött...most meg csak tojcsiszerű valami van és úgy érzem bármelyik percben kitör a niagara :lol:
A cickóm tegnap jól bedurrant, de mára az is elmúlt.
Vendég

hát, ha én senki vagyok, akkor én itt vagyok :lol: :lol:

babszika

Jujj.... én már nagyon izgulok!!!!!!

tojcsiszerű??? :shock:

babszika

Babszi: Nem is méltatom válaszra, amit írtál különösebben, ne haragudj, de akkora butaság..... Ha rosszindulatúnak gondolsz, neked kellene csendes sarokban üldögélni és gondolkodni, én ugyanis még nem bántottam meg senkit ebből a topikból, neked viszont most sikerült engem, de alaposan, de nem baj, helyretettél, tudom ,melyik topikban van a helyem és ez bizony nem ez.

MIndenkinek boldog és mielőbbi babásodást kívánok! Persze puszta rosszindatból, mert én olyan vagyok. ... :cry:

Most ki bánt kit?

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Babszi:én inkább nem izgulok, úgy döntöttem, így nem ér nagy csalódás...
Igen tojcsiszerű valami..nem sok, de van.Nem semmi vagyok...már rég nyomatnom kéne az arcomba a clostyt! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na, most aztán biztos vagyok benne, h csak a magad gondolataival foglalkozol!
Fel sem fogtad, h mi írtam!!!!
Folyamatosan arról papolok, h senki nem akarta elküldeni a kismamákat..... na, de mindegy! Nem érdekes!
Ha önfejű vagy, akkor nem is akarod megérteni!
Egyébként gőzöm nincs, h mivel bántottalak volna meg.Azzal, h gondolkozz el azon, h nem akart elküldeni senkit az Andi?? Mert akkor én kérek elnézést...
de ez vicc! ha meg akarsz sértődni, hát tedd! e nevetségesnek tartom ezt az egészet. sztem felnőtt emberek nem sértődnek meg azon, h arra kérnek másokat, h fogják fel, h senki nem zavarja őket el.

babszika

Jó reggelt Lányok!

Én nem akarok belefolyni a vitába, de jaimee én szeretném ha maradnál! Talán annyi, hogy én sem gondolom, hogy Andit bármi rosszindulat vezérelte volna, inkább csak a praktikum miatt javasolta a másik topikot. De attól még tök jó ha itt vannak a kismamik, mert pl. jaimee nekem mindíg jó tanácsokat adott, és ő volt az első aki a nyavajgásaim ellenére ismeretlenül is tartotta bennem a lelket.

más. Tudom, hogy azt mondtam tegnap, hogy nem keresek válaszokat nyakatekert kérdéseimre, de elég fura, hogy reggel 6:30-kor megmértem a hőmet akkor 36.7 volt fél óra múlva megmértem még egyszer kíváncsiságból akkor már 37 volt. A másik meg, hogy a dokim az UH-n 27mm-es tüszőt látotta ciklusom 27. napján, és két nap múlva meg is jött. nem értem :shock:
mirci74

Mirci!
Vannak olyan nők, akik mensi alatt termékenyek! Ez tuti! Én nem mondom, h nálad ez volt, de ....

Ja, és köszi a hozzászólást! Örülök, h te megértettél.

A hőnek pedig pontosan emiatt van jelentősége, h mikor méred. Mert bizony változik a hő elég gyorsan. Amikor felébredsz, egyébként is elkezd gyorsulni a szívverésed is és ezzel együtt a hőd is változni fog, hiszen egyre több energiát használsz fel a mozgással is.

babszika

DR.Babszinak igaza van, tényleg van ilyen, hogy mensi alatt van PÉ.
Mirci:mi nők elég bonyolultak vagyunk...mi sem értjük magunkat... :lol:
Vendég

Nóri!
drBabszi...... ez jó! :lol: :lol:
Panda paraBabszinak hívott egy ideig..... :lol:

Viszont lassan le kell lépnem!
Legyen napsütéses szép napotok!!!!!!!!!!

babszika

babszi:
a hőmet ágyban fekve mértem, és a fél órával későbbit is (nem keltem fel közben, még egy kicsit visszaaludtam) úgyhogy aktivitástól nem mehetett feljebb...................
én is hallottam olyat, hogy valaki egészen extra időszakokban termékeny................

nóri:
minél többet informálódom, annál kevésbé értem magam :shock: :oops:
most hanyadik napjánál jársz a ciklusodnak?
mirci74

én is megyek, mert szabin vagyok,(babanet-függő lettem) majd délután-este jövök.
szép napot mindnekinek! :lol:
Vendég

mirci:ott a csudaszép vonalzóm!!!! :lol:
Vendég

én szimultán dolgozom és netezek. na de ha mindenki elhúzott akkor én is lépek.....pá
mirci74

Mirci,
Egyszer kell mérni mert a hő pici mozgásra is változik. Amúgy meg lehet ám mensi alatt is ovulálni és teherbe esni. Volt egy csaj 5 évig nem sikerült neki mikor kiderült hogy mensi alatt ovulál. Csinálták akkor és rögtön lett baba.
Vendég

Pandácska.. : Éééén nagyon remélem, hogy nem ilyen vagyok.. Illetve úgy tűnik..

...de csak belegonoldva, hogy a párom tű és vérfóbiás... Szó szerint elájul, jobb esetbe elszédül ha vért lát.. Háááát, így nekünk nem sok esélyünk lenne a babóra :D.... de egéybként én is hallottam már ilyenről. Ritka..de van..
Vendég

Sziasztok!!!

Jaimee! Gyere lécci lécci, lécci na meg léccike!!!!
Te jöttél mindig a legtöbbet, ha valaki írt Te mindig reagáltál!!!
Ne csináld máááááááááá!!!!
Kép

Nóri! Tényleg nem akarsz tesztelni????

Pöttye ! Ha esetleg még is az lenne a helyzet és babát akarna párod is bizti belemenne!
Simán lehet mensi alatt is szexelni. Lehet nem olyan guszta, de azért az eredményért megéri!!!

Pandus! Hogy vagy?

Képzeljétek nekem ma is 37 a hőm, ez már a 4. napja, lehet beragadt a digi hőmérőm! :? :roll:
Vendég

Jaimee, én is akarlak!!! :lol: Tényleg Te vagy az, akinek mindenkihez volt egy kedves, bíztató szavad, én is miattad vagyok még itt! Ha most lelépsz, olyan, mintha (Te is )megsértődnél, fel se érjen Hozzád ez az egész és gyere vissza, hiányzol!
Vendég

Bíborlány! Most kehet figyelmetlen voltam, de Neked nem mostanban kéne akciódús napoknak lenni?
Vendég

Bíbi: Ne haragudj, ha olyasmit írnának neked, mint amit én kaptam, neked sem lenne kedved jönni. Pofáncsapnak, én csak egyszer törlöm le. Amott megtalálsz, szóval nincs probléma.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Jeszusom lányok mi van itt nyissatok egy Jaimee imádunk topicot aztán ott mehet a menet. Azért nem hiszem hogy ő lenne aki legtöbbet írt volna aki mindenkihez szólt volna...már nem bírom én se szó nélkül hogy mi megy itt ha valaki ilyen sértődékeny a nagy semmire hát akkor ne könyörögjetek már neki. Érdekes Andit senki nem hiányolja dupla annyit írt ide és legalább annyi emberhez szólt csak most ő lett a közellenség mert reálisan látja a dolgokat? Látszik hogy nem ismeritek őt akkor tudnátok hogy igen is ritka rendes ember és nem hogy nem bánt senkit de meg is védi azt akit meg kell. Azt hiszem eleget írtam ide így lehet véleményem akinek meg nem tetszik priviben megtalál!
Remélem akinek szóltak a soraim az magára ismer a többiek meg ne is olvassák.
Vendég

Krisztika, én már nem tudom, milyen napoknak kellene most lennie, általában 28 napos ciklusaim vannak, és most nem kúszik fel egyszerűen a hőm.Tegnap tartottunk hőgörbés napot, ma sem jobb a helyzet! Viszont Nálad nagyon rendben van,ragadjon csak be ott az a hőmérő! :)

Jaimee, rendben. De oda meg nem megyek gyakran, nekem is üldözési mániám van, nem vagyok oda való (mééééég) :twisted:
Vendég

Pandácska, én csak a magam nevében beszélhetek, pár hete vagyok csak itt, semmi bajom Andival, csak vele eddig nem sikerült kontaktusba kerülnöm, biztos más időpontokban tudtunk jönni, ennyi.
Vendég

Lányok!!!
Nem ismerek rátok! :twisted:
Pont úgy csináltok,mint az oviban.
Tessék befejezni ezt a hisztit.Mindenki írhat mindenhová!
Engem is érdekel mi van a kismamikkal,és ha lesz belekotyogni kedvem,akár ide,vagy a mamikhoz,igenis írni fogok!

A görbéimmel nem fogok a mamikhoz menni,mert ott épp az aktuális terhességi hétről van szó,ami a világ legtermészetesebb dolga.Alig várom,hogy a babás topik tagja lehessek,már ha szívesen látnak :wink: (na nem piszkálódom,mert bírok ám mindenkit)

Inkább azt vegyük figyelembe,hogy van egy jó csapat.Kicsit figyeljünk jobban a másikra,és legyünk türelmesebbek!Nem kell ennél több,és ha ez működik,béke és nyugalom lesz.

és egy utolsó gondolat Bíborlányhoz:tekintettel arra,hogy nem rég vagy itt,pont neked nem kellett volna rám és az órácskámra (amit közkívánatra tettem fel,mint ahogy a pocakfotót,és az UH képet is mi szoktuk egymástól kérni!!!!!!!!)semmi féle megjegyzést tenned!!!Hiszen nem is ismersz,ellentétben a többiekkel.

Én ezzel be is fejeztem a hozzáfűzni valómat.

pusszantás minden kedves kispajtásnak!!!
vedresandi

Andi, köszönöm a gondolatot, és hogy hangsúlyosan felhívtad a figyelmemet arra, hogy nem régóta vagyok itt, ezeken túlmenően ha most ezen az óra dolgon megsértődsz, akkor nem is akarlak megismerni, ellentétben a többiekkel.
Vendég

Bíborlány:nem sértődtem meg,csak rosszul esett,mert szerintem rossz példa volt!
Na de fátylat rá,hisz nem ezért vagytok itt!!!!! 8)
vedresandi

Na, akkor oké, mert egyébként elnézést is kértem később, ha túl erős volt a példa, de véletlenszerűen pont ezt ragadtam ki, szemléltetésül, és nem ellened :)
Vendég

Bíborlány:ehhez már öreg vagyok,hogy ilyen marhaságokon megsértődjek,de lelkem nekem is van,és vannak dolgok amik inkább nem esnek jól!!!!!!!
vedresandi

Egy újabb öreg! Üdv a csapatban!:twisted:
Vendég

Nos akkor táblit is rakok:
Kép
Vendég

Na akkor mostmár tényleg lecsitulnak a kedélyek?!

Igaz Panda Te , ANdi és Jaimee és Judy is elég sokat, sőt Babszi na emg még páran elég sokat jöttek és tök hamar válaszoltak!

Na egyszónak is száz a vége, ez egy olyan jó kis csapat volt, nem volt semmi balhé. Jó lenne ha kicsit magunkab szállnánk és tényleg jobban odafigyelnénk a másikra, mert bizony sokszor van úgy, hogy valaki kimarad a sorból, pedig a bizatató, vagy megnyugtató szavainkra lenne szüksége!

Szép Elmerengős Napocskát!
Vendég

Ja és Nekem hiányzik mindenki aki nem jön Andi, Panda, meg a többiek, mert mostmár simán vissza lehet olvasni, régebben meg órák kérdése volt az egész!
Vendég

Húúúú, itt óriás szélvihar van!!!! (Hajógyári sziget)
vedresandi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?