A fiam ugyanilyen sötétbarna hajú volt amikor megszületett. Aztán 6 hetesen levágtuk a haját, és utána egyből szőke lett. De nem tejesen szőke, inkább ilyen szőkéses világosbarna. Főleg nyáron, tökre kiszívja a nap. De Zita is egyre világosodik. Amikor megszületett fekete volt, most ilyen gesztenyebarna. Szerintem ő is ilyen szőkés lesz, de majd kiderül. Bár nálunk senki sem szőke....
Elizabeth
Remélhetőleg lassan beáll az éjszakai alvása Dominak, és akkor már tök jó lesz. Nekem Zita 3 hónaposan kezdte átaludni az éjszakát. Elöször este 8-9 körül elaludt, és hajnal 2 körül kelt. Aztán hirtelen átállt a reggeli 7-8-9 óra körüli kelésre.
Boszi
nem semmi hogy a kisfiad milyen ütemen "hízik". Késöbb született mint Zita, kevesebb súllyal, most meg már szerintem el is hagyta Zitát. Hosszra mekkora? Nekem három hete mérte a védőnő Zitát , 6120 gramm volt meztelen, és 63 cm . Mondjuk ő lány.
hozzátáplálás
Én már adok Zitának barackot turmixolva, almát reszelve, és a bébiétel sütőtökpürét is kipróbáltam. Ja, és tejpépet is adtam már neki . A savanykás ízeket nem nagyon szereti.... Ma ilyen sütőtök, almával és őszibarackkal bébiételt próbáltam, na azt savanyúnak érezte. Nem is nyitotta ki a száját.
só és cukor
Nekem erről az a véleményem, hogy amibe kell a cukor, abba kell a cukor. Persze nem töménytelen mennyiségben. Barátnőm a cukormentességet vallotta a gyerekénél. Paradicsomlevest főzött. A gyereknek külön, cukor nélkül .... Ő persze a sajátját becukrozta. Éppen mentem hozzá. A gyerek belekóstolt a levesbe, és kiköpte, nem akarta enni. Hát nem csodálom. Aki szintén ezt vallja, az szerintem saját maga is egye azt a kaját, és ne csak a gyereket kínozza. (Mondanom sem kell, a másik paradicsomlevest utána ette. ) Nem hiszem hogy a kajában lévő cukortól baja lenne a gyereknek. Én az édességet sem dugdosom a gyerek elől. Ha megkívánja, egyen belőle. És nehogy azt higgyétek hogy kilószámra eszi, de azért kap.
Na mennem kell, mert itt van a tesóm fia is nálunk. Barbamami, rád gondoltam. Tudod, nem is olyan rossz így 3 gyerekkel.... A két nagyobb eljátszik egymással, csak néha rendet kell tenni közöttük. Ha túl sokáig együtt vannak, akkor már veszekednek mindenen....
De délelőtt volt egy csomó időm. Megfőzetm, kitakarítottam, sőt ki is tudtam vasalni a kb. 6 mosógépnyi ruhámat. ( kicsit el voltam havazva a vasalnivalóval. )

még ez lett a legjobb kép róla:)
ez pedig a lábia:)
[/url]