A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Süni!
Nem semmi 2 óra várakozás!
Madrin!
Főnöködről!A felelőtlen hülye anyának nem nevezhető nő miatt 2 pici súllyal született gyermek lett!Ilyenkr már jóval többnek kellett volna lenniük!Látod,lett baba,de nincs kapcsolat!Én ezért hiszem,hogy mindennek megvan a miértje!Az is,hogy nekem pl.8évet kellett várnom!Van aki gazdg,de nincs gyerke,van aki szegény és tucat van neki!Egyik se jó!Fel a fejjel!
Zsókuci!
Örülök,hogy jobban vagy már!
Vendég

Szép jó reggelt mindenkinek!!!!!!!!!

Krisztike!Átírod majd az én dokikám is ,már nem Ujváry,hanem Wiegandt doki!!!! :wink: Köszike!!!

Jezsoerika!

Örülök,hogy ti is kezditek!Nekem is azt monta a dokim,hogy ha megjön mennyek be és megnézi van e ciszta,és akkor kapom a gyogyszereket!Már nagyon várom!!!!! :P El sem hiszem,hogy ebbe a hónapban megcsináljuk!!!!! :D Már csak sikerülnie kell!!! :roll:

Gil!Merre vagy????Hogy vagytok?????????? :o
nyunyi82
Békéscsaba

Ja képzeljétek,jövö héten meg lesznek a 3-as ikrek ,és az egyiknek én leszek a kereszt anyukája!!!Olyan boldog vagyok!!!!!!!! :P :D :P
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi!
gratulálok a keresztmamisághoz!
Vendég

SZiasztok!

Nyunyi, Viki
nagyon kedves az aggódásotok, még semmi :roll: , se jó, se rossz jel, de azért sem írok, mert már lélekben készülök, és attól félek, ahogy leírom, hogy még nincs semmi, reménykedtek, pedig szerintem nincs sok remény. Még van egy napom, vagy amit legjobban, utálok, ha késik ilyenkor, és már én is kezdek reménykedni :evil: .
Na,mindegy, meglátjuk, hátha... Kezdek szép lassan begolyózni,
W-ről álmodtam :oops: :oops:!! na,nem úgy :lol: ,hanem azt, hogy lekéstem az inszemet, mert rossz időpontot mondtak, és mire odaértem, már mindenki pakolt, és rossz szemmel nézett rám, hogy nem mentem.... Meg hogy egy tanulmányt írnak rólunk, erről a témáról...
Szerintetek???? :oops: :oops:

Madrin története megint kiakasztott, klassz, hogy másoknak mennyit jelent egy gyerek.... illetve kettő.

Nyunyi
Hármas ikrek?? Az nem semmi! Férjem is arról álmodozik! Egyet adnánk anyunak dajkálni, egyet anyósnak, egy nekünk maradna :lol: :lol: :lol: :lol: Nem lenne vita arról, ki akar épp babázni. De azért kemény lehet.

Gabi
Azért néha írjál! Hiányoznak a reggeli napocskáid! Látod mennyien együttéreznek veled!

Vic
Csak ügyesen! :oops: :wink:

Vikkata
Jó szurizást! :D

Kriszti
Már edzésfüggő lettél? :lol: :lol: Nem tudsz leállni?

Dugó
Hajrááááá!

Bocsi, kicsit hosszú lettem :oops: , pedig nem is írtam mindenkinek :oops: ! Bocsi!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Benszike!!!!Köszi a gratulát!!! :P Minden oké???

Gil! :D Ne állj negatívan semmikép a dolgokhoz!!!!!Ez egy jó jel ,hogy még nem történt semmi!!!!!!!!!!!Küldök neked +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
drukkot!!!!! :wink: Lehet ,hogy az álmod azt jelentette ,hogy nem kell több próbálkozás!!!!!!!!!! :P :P :P Nagyon szurkolok neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KITARTÁSSSS!
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Krisztikém, én is NAGYON örülök, hogy megismertelek téged, titeket! :lol: jó volt végre személyesen is beszélgetni, kicsit gyakrabban kellene,nem?Nagyonn drukkolok ám a sikeretekhez :!: :!: :!:

Benszi, puszi neked, majd írj, ha már több időd lesz!

Gabicsibe, sajnálom, de tényleg ne félj a lombiktól, meglátod, hamarabb sikerülni fog, mint hinnéd :!: sok puszit küldök, és szerintem most próbálj meg egy kicsit elvonakoztatni ettől az egésztől, és kapcsolódj ki egy kicsit, ha tudsz.

puszi

Numa

Kép
numato

Gil! Én azért drukkolok neked szépen csendben! Az álmod oka biztosan az, hogy állandóan ezen agyalsz mostanában! De ez érthető, és természetes.

Én tiszta "zizi "vagyok ma.Mindjárt neki is állok takarítani, hogy levezessem a feszültséget.

Kép
vikike0429

Numa!
Próbálkozom,csak egy 13éves gyerek mellett nem könnyű!Jó lett az AFP-m!Meg is könnyeztem,pedig hittem,hogy sikerülni fog!
Vendég

Jó reggelt lányok.

Hű én tiszta kóma vagyok ma ettől az időtől. Majd leesik a fejem az álmosságtól meg ettől az időtől. És ráadásul megfagyok.

Na megvan a véleményem erről a terminált együtt létről. Ebből nálunk biztos nem lesz gyerek. Az egész arra jó, hogy méggörcsösebb legyél. Lehet hogy ezen túl kell esni a párom szerint. Én nem tudom másnál ez hogy van, de féltem, hogy vagy röhögésbe vagy a görcsös akarástól veszekedésbe fog fulladni. Hát nálunk mind a kettő megvolt. :D Szóval nem tudom, volt e valaha ilyen görcsös együttlétünk. De ez is megvolt, és ennyire erre koncentrálni asszem többet nem akarok, mert úgysincs semmi értelme. Annyira erőltetett az egész, hogy egyszerűen nem tudod elengedni magad. De még a pasik se szerintem.

Kíváncsi lennék másnál ez hogy van. A férjem szerint akinél ilyet csinálnak, azoknál az első alkalom biztos ilyen. Aztán szépen lassan hozzászoknak a párok, és már megszűnik a görcsösség.

Ne röhögjetek, egy barátnőm ugyanezt csinálja, de együttlét után Ti is emelitek magasba a lábaitokat, hogy ne folyjon ki? :D Tiszta idiótaság és én is az vagyok. Nem akarom, hogy csak ekörül járjanak a gondolataim, ha együtt vagyok a párommal. De most ezt hogy lehet kikerülni, hogy ne gondolj a "gyereket" akarokra, amikor ugye......

Gil,

Persze, hogy már mindenfélét álmodsz, hisz állandóan e körül járnak a gondolataid. Ez normális, csak már hosszú ez a várakozás. De az hogy nincs semmi, jó jel. :) Kitartás!!!!!
Így szorítok neked:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nekem lenne kedvem ehhez a topictalihoz. De ugye más is jön innen? Majd átnézek a másik topicba, láttam már egy páran jelentkeztek. Írok majd Chestinek, hogy tegyen be a táblába.
vic12

Mindenkinek szép Kép -ot!

Lányok!
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek ezt a rengetek jó szót.El sem tudjátok hinni mennyire jól esett!Olvastalak ám benneteket egész nap csak mindíg vissza kellett nyelni a könnyeimet!Rá jöttem az ember az ismeretlentől fél ezért ha valaki megírná nekem privibe hogyan is működik ez a long protokoll és a leszívás azt megköszönném!
Málna most te vagy az én példaképem :D

Gil
Mennek ám neked a babatapik!!! Kép Nem feladni!!!!

Dugo
Neked is küldöm!
gabicsibe

Vic! Nálunk ez úgy volt anno, hogy én számolgattam, mikor kellene együtt lenni, de a Páromat nem avattam be. Így talán ő nem görcsölt annyira. Csak egyszerűen én kezdeményeztem, amikor tudtam, hogy "most kellene".
A "gyertyázást "én is csináltam, bár sztem nem ezen múlik.
Gabicsibe! Örülök, hogy jöttél! :wink:

A fürdőm kész, jön a porszívózás és a portörlés.....

Kép
vikike0429

Kedves Gabi

De jó, hogy jelentkeztél újra! Már hiányoltalak nagyon! És ismét itt a napocskád! :D :D Köszi, hogy még bízol a sikeremben... Te, aki úgy nyomta egymás után a szurikat és az inszemeket egy hang nélkül, biztos bírni fogod a lombikot is. De szerintem most kicsit pihenj addig. A többiek bőségesen ellátnak majd minden infomációval, ebben biztos vagyok. Remélem, a körülménykehez képest picit jobban vagy!!!!

gil

Új tervek, új vonalzó? :wink: Kívánom, hogy hozza meg a kutyus a sikert! :wink:

gil

Lányok
Ez a terminált együttlét tényleg nagyon béna dolog. Én mindig aznap szóltam, hogy izé, most kéne... Csak hát van, hogy az ember aznap pont tök fáradt, rossz kedvű, és nem lenne kedve hozzá... Látjátok, az a baj, hogy nem követjük Estrelláék példáját! :lol: :lol: :lol: Akkor nem lenne gond, hogy mikor...

gil

Gabicsibe!
Nem tudtam pü-t küldeni, de küldtem mail-t!
Nefke
nefke

Vic12, én is inkább az "én számolom, és kezdeményezek" álláspontra helyezkedtem... de biztosan lesz olyan, amikor nem fog összejönni, akár utazás miatt, akár azért, mert éppen nincs hozzá kedvünk. Bár a tapasztalatok szerint evés közben jön meg az étvágy :)

Gyertyázni nem szoktam, de azt olvastam, hogy ha hátrahajló a méh (márpedig az enyém olyan), akkor az akció után egy 20-30 percre hasra kell feküdni. Ugyhogy ezt gyakorlom. Istenieket olvasok közben :)
elan

Ovuláció indukciónak hívják helyesen, csak mindig eltévesztem. Ez a terminált együttlét egyik magasabb fajája, amikor gyógyival érlelik ugye a petéket, megkapod a tüszőrepesztőt, és meg van adva a 2-3 nap, amikor akciózni kell. Sajna ebbe ugye apát be kell avatni, mert enélkül nehéz. És akkor persze nem lehetsz fáradt, akkor is csinálni kell, ha nincs kedved. Így viszont valóban erőltetett, és görcsös dolog az egész, és nem a magatok örömére vagytok együtt. Viszont sokan így is teherbe estek a gyógyi hatására. Viszont nem tudom ennél a pszichikai dolog mennyire számít. Szerintem sokat. Csak mostmár fel is fogom,és próbálnám elkerülni, ha lehetne, hogy ne a babára gondoljak szex közbe, hogy csak sikerüljön, csak sikerüljön...

De ami ennyire irányított annál szerintetek ezt a görcsösséget el lehet kerülni? Szerintem nem. Lehet, hogy a sokadiknál már igen.
De ha 2-3 szor nem sikerül, akkor meg eleve felesleges tovább próbálkozni, és hát ugye csak a beavatkozás jöhet szóba.
vic12

Egyébként régebben nem szóltam a páromnak, amikor éreztem, hogy "idő "van. Utána már igen mert úgy éreztem akkor kell. Ettől viszont neki égnek állt a haja, nem szerette, és azt mondta hogy én azt úgysem tudhatom mikor kell, bízzuk a véletlenre. Csak amikor már 1,5 év rendszeres nemi élet után,( ahogy a dokik mondták két naponta), és a véletlen alapján sem jött össze, pedig tényleg minden cikluszakaszban csináltuk, akkor már elfogadta hogy hát igen itt valami hibádziiiiik. :(

De ez így is úgyis görcsös már. De most menjek dilidokihoz, hogy ezt kiölje belőlem?
vic12

Vic! Szerintem dilidokira semmi szükség. Én is görcsölök sokat, bár most az utóbbi két hónapban úgy voltam vele, hogy úgysem jön össze. Hát valószínű nem is jött! :oops: :? De nagyon bízom a Bmc-ben! Már csak 10 nap és mehetünk az első konzinkra!!!!!

Kép
vikike0429

Sziasztok lányok!

Drukkolok mindenkinek!!!
Gabicsibe ,nagyon híányoztál ám,párom is híányolt,tud mindent ö is ,meg a babám is! :wink: :wink: Tarts ki sikerülni fog!!! :D :D Én most nem leszek gép közelbe,de olyan 18-körül jövök!!!!!!!!!Addig is jók legyetek!!!!!!! :wink: Puszika mindenkinek!!!!!!!!!!
nyunyi82
Békéscsaba

Jön a konyha és az étkező. Jól eltakarítgatok itt Veletek. :oops: Off. :oops: :oops:

Kép
vikike0429

Nefke
Köszi és válaszoltam!

Vic
Nekem egy nőgyógyász a sok közül arra,hogy nem jön össze a baba azt mondta ne görcsöljek rajta annyit,mert látja rajtam minden gondolatom e körül forog.Aztán megkérdeztem tőle,hogy azt hogyan kell csinálni!Szerinted tudott rá válaszolni?!!!
Nem kell dilidokihoz menned ez normális,de majd lassan hozzá szoktok!
gabicsibe

Szia Vic, hát szerintem legalábbis nálunk az időzítettség mindig ezt hozta ki, sajnos ez ezzel jár.. Mi 15 hónapig hőmérőztünk, a vége már hát... :oops: :? Aztán miután a meddőségibe elkezdtünk járni, a doki bácsim letiltott a hőmérőzésről, hogy ha már eddig nem hozta meg az eredményt, ezután se fogja, úgyhogy lazítsak.. azóta sincs gyerek, de legalább spontán huncutkodhatunk.. :lol: :oops: Most meg ugye itt a BMC-ben meg a lombikkal kezdünk, így fel sem vetődik...Hidd el túllesztek rajta és megint minden jön magától.. :oops: :D

Gabicsibe, én most kezdtem a szurizást longgal indultunk tegnap, ha kérdésed van szívesen segítek majd.. :wink: Mindig ahol épp járok.. :shock: :D
torolve_20130114141731

Vikike, hozzánk is jöhetnél... :lol: nálunk is van net,. közbe meg írogathatsz.. :D Naaa??
torolve_20130114141731

Szerintem csak az mondja ezt a "ne gondoljon rá annyit" mondatot, aki vagy a partoldal széléről TV helyett összehozott egy gyereket :twisted: , vagy aki még nem is próbálkozott gyerekcsinálással (bocs a csúnya kifejezésért)... :shock: Bár én már kaptam meg meddőségis csajtól is, hogy túlságosan rágörcsöltem azért nem sikerül, miután neki elég hamar megfogant ott a babája.. :roll: szóval én azt hiszem el kell engedni a fül mellett ezeket a kis beszólásokat.. mégha dühítőek akkor is... :oops: Szerintem ehhez a pszichének valymi kevés köze van, különben az erőszak áldozatainak erőszakból se lenne gyereke..

A Férjem mondása: tudod szívem ez puszta biológia, vagy elkapja a petét a srác vagy nem, ilyen egyszerűű... :lol:
torolve_20130114141731

Gabi, írtam privit

Kép
numato

Vikkata! Bértakarítást azért nem vállalok! :lol: Azt hiszem, már csak vasalnom kellene... :?
Én azt utálom, amikor-szó szerint- megkérdezik: " Na mi van? Még mindig semmi?" Mintha én tehetnék róla. :twisted: Már múltkor kicsúszott a számon, hogy: "Hát tudod basszus nem mindenkinek jön össze csak úgy." Aztán még én kértem bocsánatot, mert goromba voltam. :oops:

Kép
vikike0429

Vikkata!
Igaza van a férjednek!
De a tudatallatti nagyon tudja befolyásolni ezeket a dolgokat. Mert ha túl görcsös vagy,a kkor nem jön össze. Ha meg nem, és tudatalatt meg valamiért nem, akkor azért sem. Szerintem ezek a lelki dolgok ennél sokkal bonyolultabbak, és befolyásolják szerintem elég rendesen. Viszont az erőszak, igen hát ez egy jó példa az ellenkezőjére is.

Viszont ugye most a BMC-ben már kezelés alatt vagyunk, és hány irányított most is az egész. Tehát a legközelebbi próbálkozásnál, ha lesz még így Clostival,akkor az is ugyanolyan görcsös lesz, nem?
Így viszont esély nem sok van a babára. De cáfoljatok meg, ha nem így van. És ilyenkor felteszem a kérdést, hogy akkor van e értelme, nem jobb e rögtön a beavatkozás?
vic12

Most olvastam vissza, hát az egyik mondatom elég zagyva lett :D , közben utassal beszéltem, remélem, azért érthető volt :D
vic12

Helló lányok!

Gabicsibe!!!! szeretném én is ha úgy járnál mint én, hiszen tegnap végre láthattam az 1 cm-es kismaszatunkat ahogy dobog a szíve!!!! sikerülni fog neked is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
málna79

Málna! Gratulálok hozzá!!!!Fantasztikus élmény lehet!

Kép
vikike0429

Sziasztok!
Én is lassan magamhoz térek.... :lol: :lol: :lol:

Viki!
HOzzánk is jöhetnél.....Én is most fogok hozzá mindjárt vasalni.... :x Nem szeretem....De hozzá tartozik az életünkhöz.

A terminál együtléthez csak annyit, hogy ha nekünk megmondták mikor lehet, tuti akkor nem volt semmi....Eröltetésre nem ment. nekem sem volt kedvem, páromnak sem.....Úgyhogy megértem ha görcsöltök....
Vendég

Sziasztok!

Tegnap megérkeztünk a nyaralásból, de olyan fáradt voltam, hogy nem volt erőm írni.
Minden szuper volt, elég jól viseltem, néha rosszul voltam, de bírtam.
Nagyjából visszaolvasgattam itt a dolgokat, de sokat írtatok nagyon. Jövőhéten talizhatunk a városiakkal :)
Krumliszsák (ahogy apa hívja) : 14,5 mm-es és nagyon aranyos. A kép viszont annyira gáz, hogy nem tudtam feltenni. :?
Vendég

Krumpliszsák (helyesen)
Vendég

Szia Estrella!
Örülök, h jó volt a nyaralás....
Jövő csütörtök nekem megfelel randira....Pénteken pestre megyek.....A többi napon dolgozom, utolsó ügyeimet intézem(nagytakarítás, bevásárlás)

Örülök, h jólvan a kis krumpliszsák.... :wink: :lol: Táblába mehetsz át, akkor????? :roll:
Vendég

Málna
Gratulálok :D

Estrella
neked is gratula és üdv újra itthon :D
gabicsibe

Estrella! Gratulálok! Akkor most már hivatalosan is kismama vagy! :wink: Barnázás megszűnt teljesen?

Kép
vikike0429

Sziasztok!

Örülök, hogy örültök nekem és nem felejtettetek el.
Kriszti:
Próbálom intézni a csüt-öt szabadra, és akkor talizhatunk. Táblába berakhatsz nem bánom. :)
Vendég

Vikike:
Barnázás volt még sajnos, most 2 napja nincs (hol van, hol nincs) de nyomom az Utrot. Remélem nem lesz gáz, a doktorbácsim is azt mondta, hogy legyek pozitív.
Vendég

Estrella! Leírnád pontosan mire jó az Utro? Csak doki írhatja fel?
Persze, hogy légy pozitív! Hisz láttad a babád!!!!

Kép
vikike0429

Vikike:
Az Utro egy progeszteron tartalmú, terhességet támogató hüvelykúp úgy tudom. De ha részletesen érdekel itt megtalálod:
http://www.hazipatika.com/drugs/prod?pi ... 6-74F8C5D5
Úgy tudom csak nőgyógyász írja fel.
Próbálok pozitív lenni, csak annyira nehéz, mert annyi csalódás ért már, de abban bízom hogy spontán baba, és talán Ő erősebb lesz.
Vendég

Estrella! Köszi, megnéztem, elolvastam! :wink:

Kép
vikike0429

Sziasztok csajok én is megjöttem!

Estrella! :wink:
Gratulálok neked!!!!!!!

Gil !Minden ok????????? :o
nyunyi82
Békéscsaba

Lányok!

Nem tudtok nekem ,ajánlani olyan oldalt ahol ,usa-ban vagy canadában élö magyarokkal ,tudna chatelni a párom????? :o

Nagyon el van ma mindenki tünve!!!!!!!! :shock:
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Estrella, örülök, hogy jól telt a nyaralás!!! Üdv ismét itthon! Vigyázz magatokra! Lazíts a munkatempódon is!

Gabicsibe, bármi kérdésed van a lombikkal kapcsolatban, szívesen válaszolok!

Málna, gratulálok a dobogó szivecskéhez! Fantasztikus lehetett!

Többiek, hát, annak idején nálunk sem jött be a terminált együttlét. Még az elején, amikor csak hőmérőztem, direkt nem szóltam a páromnak, hogy mikor kellene, csak megkörnyékeztem. Szinte mindig akkor volt fáradt vagy mosolyszünet volt, vagy valami. Mintha ráérzett volna :) Aztán édes volt, mert ő szólt, hogy figyelmeztessem nyugodtam, mikor KELL együtt lenni. Na, akkor döntöttem úgy, hogy ezt inkább nem eröltetem.

Valóban nehéz nekünk nem a babára koncentrálni, de talán könnyebben elfogadjuk olyantól a tanácsot, aki hasonló cipőben jár, hisz átélte. Múlt héten én is írtam Babynak egy sms-t. Remélem nem haragudott meg rám! De azt hiszem, neki is most talán jól jött ez a költözködés, új környezet, hátha picit eltereli a figyelmét. Ő amúgy is az a hiperizgulós csajszi. Kívánom nekik is, hogy minél hamarabb sikerüljön.
süni76

Csajok mára eltünök! :wink:

Legyetek jók!!!!!!!!!!!

Málna Gartulálok a kicsi szívhez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P

Holnap reggel jövök!!!!!!!!!!Jóccakát!!!!!!!!

Ja ma vagyunk 5-éves házasok!!!!!!!!Jó mi!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
nyunyi82
Békéscsaba

Gabi!

:cry: :wink: :wink: :wink:
Ez nem ér! Pedig, mindannyian szorítottunk! Próbáld valahogy túltenni magad ezen a sokkon és bízz a jövőben!

A lombiktól pedig ne félj, tudod, hogy nekünk is elsőre összejött. Persze, kicsit több szuri kell, mint az inszemnél, de a siker érdekében- ugye megéri? :wink:

Most tessék pihenni, nyaralni menni és utánna a lombik hidd el, be fog jönni!

Szorítunk!!!!

Puszi
Gica

Kép
gica1

Nyunyi! Én sajna nem tudok ilyen oldalt.Boldog házassági évfordulót nektek!

Kép
vikike0429

Jajj, bocsánat, rossz ikonra kattintottam :oops: :oops: . nem kacsintósat akartam, kérlek, ne haragudj Gabi!

Gica

Kép
gica1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?