Sziasztok Csajok!!!
Hát, nem semmi!!! Mostmár minden nap folynak az események.
Dorka! Kitartást és nagyon szurkolok neked!!!! Nemsokára babázol!!! Ez olyan jó!!!
Csajok! Ez a sírás sosem múlik el, már megint bőgök...
Ja! És készüljetek, hogy van egy 3.-napos nagy sírás (szülés után 3.-nap, de utánna, és nálam előtte is

), amikor mindenen sírni tudtok majd. Ez már a pszichológiában egy megfigyelt dolog, szakneve is van. Én tudtam róla és pont ezért nem akartam sírni...hát, nem jött be...mindenkivel sírtam. Sírtam, mikor vizit volt, mikor a nővérekell kellett beszélni, ha telefonon hívtak és egyedül is...

És persze, rendkívül érzékeny időszak ez, elég egy félre sikrült szó és máris... és nálunk a csecsemős nővérek nem voltak túl kedvesek...sokszor kiborítottak....állandóan azt éreztették, hogy semmit sem csinálok jól...és hát, az elején valóban idétlenkedik az ember...
Nem tudtam, hogyan kell szoptatni, ezért lett sebes a mellem, de ezért is kaptam és mondták, hogy egy bababarát kórházban vajon mi lenne velünk...mintha én nem lennék a saját gyerekemmel bababarát (azért mondták, mert végül véres lett a tejem és Egon kihányta, kellett tápszert kérnem.Mostmár tudom, hogy csak a plusz munka, ami a melegítéssel járt, fájt nekik és egy bababarát kórházban nem találkoznék velük....). Még csak meg sem tudtam szólalni, csak sírtam... Szóval, vannak ilyen élményeim is, de nem csak, szerencsére...
Lányok! Tapasztalat! Vigyetek be szilikonos bimbóvédőt. Ha kezd kisebesedni a melletek, azzal lehet szoptatni és nem kell megvárni, hogy rosszabb legyen. Nekünk bevált. És a Garmastan kenőcs nem használt, helyette a doki javaslatára bepantent vettünk és az sokkal jobb. Egy napi szilikonos bimbóvédő és bepanten után, simán tudok szoptatni.
Móni! Akkor nem vagyok ezzel egyedül. Sokan úgy néznek rám, mint valami csodabogárra és azt hiszik ettől nem tudom rendesen táplálni Egont. Mindent lehet már helyettesíteni....és a dokim szerint, még egészségesebb is. Én voltam táplálkozási tanácsadáson is, még terhesen és ott is azt mondták, hogy ez jó, ha eszek elég fehérjét.
Egyébként, attól függ, mikor engednek ki. Mi 6 napot voltunk kórházban. Szal, lehet, hogy mégis fog kelleni...
Enikő! Én is kb ennyit szoktam aludni. Egon egy kis óramű
Mary! Te végül, hol szülsz? Kórházban vagy abban a szülő-házban?