Sziasztok!
Én is aludtam egy kicsit, jól jött.
Gurgi: én is nagyon agyalok az 1 ágyason, ha lesz hely, én bevállalom. Ezer okom van rá, egy jópárat már felsoroltatok ti is. Nekem igazán azért lenne jó, mert így is nagyon rosszul alszom a melegben, és ha épp hőség lesz, akkor nem hiszem hogy sokat fogok aludni éjszakánként, majd viszek könyvet, rejtvényt, viszont azt nem szeretném ha emiatt a lakótársam beszólna...(ami érthető lenne, ha ő aludni akar) ellenkező esetben, azt meg pláne nehezen viselném, hogyha végre sikerülne elaludnom, akkor ő, vagy a babája felébredne, és akkor megint lőttek az alvásnak. De lehetne még sorolni az okokat... tudom, hogy sok mindent ki lehet bírni ( anno 6 ágyas szobána voltam, 4-en voltunk akkor épp) nem szeretnék kényesnek tűnni, de ha van ilyen lehetőség, akkor élni kell vele. ( majd a dokin, meg a szülésznőn megspórolom az árát

-ez csak vicc volt)
A Szent Imrében úgy tudom, hogy az egy ágyasba sem jöhet be apuka, ez egy kicsit gáz szerintem... bár nem biztos az infó, erről esetleg tudtok valami biztosat? Zsuzsi?! Hétfőn mindenképp rákérdezek a kórházban.
Zsuzsi: vigyázz magadra, pihenj nagyon sokat!!!!!
Ezt az EDA kérdést Dorka esetében én sem értem, azért remélem sikerül/sikerült neki....Erre is rákérdezek hétfőn, érdekel, hogy mi lehet az oka, hogy elutasítják...bár én alapból nem tervezem, de nem mondom hogy semmiképp sem, de valami nagyon nagy gáz helyzetnek kell lennie, hogy kérjem.
Gurgi: az én orvosom abszolút nem ellenzi az EDA-t, és ha jól tudom Zsuzsié sem.
lynia: örülök hogy jelentkeztél, kitartás, már a finisben vagy. Pihenj te is sokat.
Megyek mindjárt az eredményemért, majd jövök. Remélem minden rendben lesz, izgulok!!!!
Móni