itthon vagyunk, és már túl vagyok 2,5 idegrohamon, mire sikerült lefektetni az 1. sz. gyereket

hiába, mindig nyaralni kellene...
meleg témához annyit, hogy engem is értek óóóriási meglepetések, mikor a baráti körből, gyerekkori játszótársak közül v a családból jött egy-két coming out

szóval én nem tudok különbséget tenni meleg és heteró emberek közt, ez már tény
és pont emiatt én is picit mindig érintettnek érzem magam, ha buziznak - miért bántják az én barátaimat, rokonaimat?
egyébként meg olyan is volt már, hogy egy házaspár egyik tagja jött rá idő közben, hogy meleg, és választott azonos nemű élettársat, és attól még nem szűnt meg a gyerekei szülőjének lenni, szóval elég sok meleg pár nevel ám most is gyereket
és még annyit, hogy az egyik legjobb barátnőm biszex - fiúval kezdte, aztán rájött, hogy "más", aztán volt még pár kilengése, de végül egy lánnyal házasodott össze - nem törvényesen, de a ceremónia pontosan olyan volt, mint bármely másik, csak kicsit viccesebb, még meséltem is róla annó itt.
most ők is gyereket szeretnének, úgyhogy belelátok kicsit a dolgokba. van néhány ország, ahol simán megcsinálják a mesterséges megtermékenyítést nekik, pl. Spanyolo., Cseho., vagy Ausztrália, persze ehhez pénz kell, nem is kevés. De itt garantáltan nem kérdez senki semmit, és itthon se derül ki sose, hogy fogant a gyerek - apa ismeretlen és kész. a másik lehetőség, amivel az ismerőseik közül sokan éltek, találni egy szimpatikus fiút "donornak", aki hajlandó lefeküdni az egyikükkel, de lemond az apai jogokról. Ebbe se köthet bele senki, hogy ki kitől, hogy lesz terhes.
Szóval meg lehet oldani, hogy melegeknek saját vér szerinti gyerekeik legyenek, és meg is oldják jelenleg is (bár a fiú pároknak azért jóval nehezebb), DE miért ne lehetne ezt legálisan?? szóval a filozofálás, hogy lehessen-e gyerekük stbstb már túlhaladott az élet által. innen már csak egy icipici (de óriási) lépés lenne papíron is megadni nekik a lehetőséget, meg az egyenlőséget...