A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

oks boni gyere :lol: Én már úgysem repülhetek :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Én is akarok!!! :D Miami messze van onnan? :P
Vendég

Áfi 10 óra kocsival, nem vészes :lol: Ki lehet bírni.

Na most nagyon otthon lennék marhára, mert most van a Volt fesztivál. Ha nem itt kellene lennünk, tutira ott zúznánk az Urammal, gyereknek meg szoknia kell úgyis :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Én is kinn voltam Enikővel a pocakban a Szigeten :lol: ráadásul férfi alsógatyában mert az vagány (márhogy csak abban!) :lol: Na jó, 22 voltam... :P
Vendég

Áfi, a férfi boxer alsó a mai napig játszik, pedig nem vagyok 22 :lol: Szigetre csak azért nem tudnék menni már, mert cinkes lenne, hogy ott születik meg a baby, ha meg nem születik addig, bár van ott épp elég bio anyuka, krisnás stb... akik simán le tudnák vezetni :lol: :lol: :lol:

Különben július 28-án lesz Marilyn Manson - Slayer koncert itt Atlantában, nagyon gondolkozunk, hogy megvegyük-e a jegyeket, csak sajnálnám az árát, ha mégsem tudnánk menni :roll: Nem igaz nem tudták volna kicsit hamarabbra tenni, monjduk jövőhétre, és akkor ott lenne a helyünk :lol: :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Fúúú Purci,
elesz az irígység a Manson koncert miatt! Nagyon szeretem!
A gatya száras boxer volt, rövidnadrág helyett... de már nem vállalnám be. :lol: Férjem azóta is melegeti milyen vagány voltam. Már csak jámbor tehén... :?
Vendég

Hát a koncert még nincs eldöntve, azt beszéltük apával ha előtte jól leszek, és lesz még jegy, akkor veszünk. Ha nem akkor így kellett lennie. Mindenesetre marha rossz az időpont :twisted:

Na jövőre megyünk Szigetre, a gyermeket akkor már úgyis be kell vezetni a dolgokba, nem kanászodhat nekem el :shock: Nem hallgathat rossz zenét :lol: :lol: Mit csinálnék egy baby gaby rajongó hapsival :lol: :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

sziasztok!

Szezso és most?

Áfi! Nagyon tetszik a szavazásod! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ÁFI és ZÖLDI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kíváncsi lennék a véleményetekre a thermomasszázsról! :roll:

eger tali július 28-29 ki jön?

Kép
bettike
Eger

Bettike,
a kérdés megtisztel, de mi az a thermomasszázs?
A talira mi úgy tűnik megyünk!
Vendég

Áfi! Lehet, hogy nem helyesen írtam le! Igazság szerint erre lennék kíváncsi,a googlebe ha beírod "ceragem"?

Kép
bettike
Eger

A CERAGEM egy automatikus termo-masszázságy, amely egyesíti a masszázst és a “Ceragem akupresszúrát” TM a jádekövek és az Epoxy Karbonlap által kibocsátott távoli infravöröshővel (moxa-hatás) a teljes megfiatalodás érdekében. Ebben a készülékben ahogy a belső projektor végighalad a hát vonalán, szabaddá teszi az energiacsatornákat, ellazítja a gerinc melleti izmokat, javitja a vér és a Csi keringését.
(A Csi egy kínai szó, ami vitalitást, életerőt és az erőteljességet jelent).

Gondolom erről van szó.
Biztos nagyon kellemes, de mi a cél vele? Ha masszíroztatni akarod magad arra biztos nagyon jó, bár személyes tapasztalatom nincs ezügyben. Ha szépülést/gyógyulást/fogyást/minden gondod megoldását ígéri akkor azért légy szkeptikus.
Bár ahogy olvasom távolkeleti tapaszalatokra épít. Nincs nagy véleményem a témáról. A csíről meg az energiacsatornákról se. De ha neked szimpi, próbáld ki! Én ehhez túl európai vagyok. :wink:
Vendég

Igen erről van szó, már egy hete próbálom! :wink:
Leginkább még az infravörös és hélium hőrel lennék még kíváncsi, hogy mennyire hasznos, ártalmas stb. :roll:

Kép
bettike
Eger

A hélium a legjobb hővezető anyag. A hélium hő fogalma értelmezhetetlen.
Az infra hősugarak kifejezetten hasznos hatásúak.

Kép
zölddisznó

szia Bettike!

Köszönöm megétrő válaszodat, és tényleg sajnálom.

mindenki

Én sajnos nem megyek Egerbe, mert ma derült ki, hogy mehetünk HOrvátországba barátnőmékkel.(jul. 28- aug.4 ig)és miután Bettike rábólintott én felhívtam hogy ok.
Vendég

boni: sajnálom, hogy nem jöttök. a csokikat hogy kapom meg így? :cry:

kati
katica30

Lassan teljesen elfogy az egri tali... lehet hogy újra kéne gondolni a dolgot :oops:
Vendég

Köszi Áfi és Zöldi! :lol:
Igaz így akartam írni, hogy infravörös hő és hélium! :lol:

Talira várom a tippeket! :roll:

Kép
bettike
Eger

Mivel Katiék, Bettiék Szilváék és mi maradtunk, javaslom az egri tali legyen elnapolva, augusztusban Sziroméknál valószínűleg többen leszünk, akkor megismerjük Bettkééket meg Szilváékat. Katihoz meg most megyek...
Vendég

AKKOR EGRI TALI ELNAPOLVA VALAMIKORRA!

Legalább majd a következőre többen jöttök! :twisted: :lol:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Még egyben. :D

Áfi, azért megnéztelek volna boxerban. :lol:

kispiskóta

Egy jó kis masszázst én is bevállalnék, főleg ha nagy darab kopasz állat csinálja, és előnyére válik, ha fekete :lol: :lol:

Voltunk dokinéninél, nagyon szép a szívhang, és nem cseszegetett a méreteim miatt. Viszont jól elintézte a szülésem, ugyanis eltörte az újját, műteni kellett, 6 hét míg felépül. Szóval nem nála szülök, hanem a kolleganőjénél valószínűleg, persze ki tudja mi lesz addig, ha túlhordom a drágám, még nála is szülhetek :lol: Mindenesetre a köv. vizsgálaton már a kollegina fog vizsgálni. Mert végre megvizsgálnak hihi :lol: kenetvétel stb...

Coca gratul az 5 kilóhoz.

Pussz nektek

Purc

Kép

Kép
purc

Zsú,
elképzelhetetlenül szép lehettem! :lol: (bár 22 évesen még volt valami formám, bár akkor mikor az eset volt a boxeralsós koncertremenéssel épp terhes voltam Enikővel :D )
Purci,
örülök hogy rendben a pici! :)
Egy masszázsnak én is örülnék (homorú ágyon a pocakom miatt :lol: ) de nekem nem kell fekete kopasz, inkább valami hosszú hajú brutál manus ezerfelé tetoválva :wink:
Bettike,
ne keseredj, ami késik nem múlik!!! 8)
Vendég

...tényleg! a négerek hogy tetováltatják magukat? :shock: ...
Vendég

Kispiskóta! Marci már most odafigyel kerianyura! :lol:

Húú Purc tényleg te is már hol tartasz! :lol:
Vendég

Jó éjt!

megyek aludni, mert holnap 12 órázom! :cry:
Vendég

Köszi Purcika!

Jó éjt!

Kép
zölddisznó

purc: örülök, hogy minden oké.

bettike: sajnálom a talit :cry:

coca: pihenj sokat!

megyek aludni, jó éjt, szép álmokat!

kati
katica30

Jó reggelt!

ma dolgozom!8-20ig

Szép Napot!
Vendég

Jó reggelt!

Boni! Részvétem! :wink: :lol:

Kép
zölddisznó

Tessék azonnal felkelni!

Kép
zölddisznó

Én felkeltem! :mrgreen:
Vendég

...és meló is van, vagy csak lopod a napot?

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Feltámadtam! :lol: Mindenkinek köszi az ölelést, nagyon-nagyon jól esett!!! (Ma 1. cn )

Boniko: Te tényleg a munka hőse vagy! Nagyon megérdemlitek azt a kis romantikázást :wink:

Coca: örülök, hogy túlélted a lapart...Most akkor teljesen oké minden, és újult erővel vághattok bele a következő lombikba? Mikor?

Áfi: kár, hogy nem akkor jöttök Szegedre, amikor mi is ottleszünk....

Katica: Petikével mi újság van???

Bettike: most spontánkodunk a szeptemberi laparig...

Purc: gratula a csodás szívhanghoz!!! :D

Babim: fogad? Kedved?

Ja, és szerintem Marilyn Manson hátborzongató!!!

Megyek, kezdek magammal valamit...Igazából nincs kedvem semmihez, csak a dögléshez :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezsó!

Igen, minden oké. Nem találtak semmi akadályt, akár spontán is összejöhet. Elvileg szeptemberben kezdjük újra a mókát. Neked miért kell lapar?

Kép
zölddisznó

Bonika a nap hőse! :lol:

és van munka :cry:
Vendég

Jó reggelt!

felkeltem :lol: :lol: :lol:

boni: kitartást és jó munkát!

coca: hogy érzed magad?

szezso: drukk tovább+++ petikét pár héten belül pestre kell vinni, szgeden nem tudtak rajta segíteni. valószínűleg, bár majd pesten derül ki, de átültetés lesz a vége. most szegeden hízlalják.

rólam: ma barátokkal találkozunk délután, elmegyünk halászlét enni is. :lol:

kati
katica30

Coca: azért kell lapar, mert eddig nem találtak semmit, és hátha azzal kiderül valami (pl. endometriózis...)
Akkor Nektek is izgi lesz a szeptember... :lol:

Katica: jó halászlevezést! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

És lesz méhtükrözés is, mint nekem?

Kép
zölddisznó

mi az a lapar? :oops:

KAti drukkolok petikének,, hogy minden rendeződjön!
Vendég

mi az a lapar? :oops:

KAti drukkolok petikének,, hogy minden rendeződjön!
Vendég

Coca: végülis csak laparról beszéltünk, de augusztusban megyek a dokimhoz, akkor meg akarom vele beszélni, hogy legyen hysteroscopia is...gondolom, nem igényel külön szervezést, ha kiegészítjük ezzel...Ugye?
A meddőség miatt végzett laparnál az átjárhatóságot is megnézik?

Boni: a lapar az tulajdonképpen egy hasi műtét(altatásban), pár lyukon keresztül bekukucskálnak a pociba, és egy csomó mindenre fény derülhet, amire addig nem... :lol: meg néhány nem odavaló dolgot egyúttal ki is vehetnek (pl. mióma stb.)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Igen, meg lehet csinálni egy kalap alatt is, csak nem mindenki vállalja. Hogy miért, ne kérdezd.
Átjárhatóságot csak hysteronál tudnak nézni, mert a méhüreg felől történik a kontrasztanyag bejuttatása a tubákba.
Laparnál a petefészkeket nézik (cystát...) a méh felsznén, falában lévő miómát, endot, összenövéseket, letepadásokat. Miómát csak akkor szokták kivenni, ha a méh belső felületén van, hiszen akkor gátolhatja a megtapadást. Hysteroval a méhnyálkahártyát lesik meg (mioma, polip) és az esetleges sövényt a méhüregben.

Kép
zölddisznó

Szezso, Zöldi köszi a választ
Vendég

Sziasztok!

Szeretném jelezni:

BOLDOG SZÜLINAPOT PURC ÉS KLARISSZA!

Kép
bettike
Eger

Csatlakozom!

Kép
zölddisznó

Szezso,
én is sajnálom hogy nem futunk össze Szegeden! :(
Manson pedig attól Manson hogy hátborzongató... :wink: én szeretem, bár kétségtelenül elborult ürge. :P
Coca,
nekem laparral együtt volt átjárhatóságim, mégpedig a laparos lyukakon át, nem volt hyszterom!!! Szóval laparral együtt is lehet átjárhatósági, nem kell hozzá hysztero.
Vendég

PURC! KLARISSZA!

Remélem nagyon Szép Napotok van!
Vendég

Áfi! És honnan töltötték fel a petevezetőket?

Kép
zölddisznó

Coca,
feltételezem a laparos lyukakon át a petefészkek felőli részről mert a hüvelyemből 2 napig folyt a kékeszöldes kontrasztanyag (mondták hogy az az). Látni ugyan nem láttam, aludtam közben :roll:
Vendég

Sehonnan máshonnan nem lehetett mert a hüvelyembe nem nyúltak, átjárhatóságim meg van szóval...
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?