A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Szép jó estét Mindenkinek!

Sajnos nem tudok mindenkinek írni mert kihagytam pár napot de akinek lehet küldenék én is drukkokat, meg babatapikat. Most ma estére azt a szisztémát választottam, hogy írok valamelyikőtöknek.

Szia Gabi!

Olvastam, hogy nem sikerült és még én is sírok ,d e én ilyen sírós vagyok amúgy is. És még ha éssel nem is kezdünk mondatot, én vagyok közülünk az aki a legjobban fél az ismeretlentől, így én is leírom neked priviben a dolgokat.

Próbálj meg mosolyogni az hidd el segít. Ha meg már nem tudod, hogy dühös vagy inkább vagy szomoró akkor, nyugodtan dühöng egyet , nekem segíteni szokott.

puszi Anita
dugo41

SZiasztok!
Egyelőre semmi, (jó jel se :( ) de még ez nem jelent semmit, a holnapi nap simán belefér, és ilyenkor késni is szokott, úgyhogy nem szabad örömködni. Holnap kora reggel elmegyünk itthonról, úgyhogy legfeljebb csak késő este tudok benézni.

Nyunyi!
Jó ünneplést! Gratulálok!!! Nem írtál magadról! Tényleg a Duphaston használt? Vagy esetleg mégis... :wink: ?

Málna, Estrella
Gratula, és vigyázzatok magatokra!

Szuris LÁnyok!
Csak ügyesen!!

Viki
Nekem is hasonkóan teltek az elmúlt napjaim, ez a fránya háztartás! Mindjárt mész a táborba :D ! Már várod, mi? És mi van, ha mégse jön meg holnap :wink: ?

Süni
Olyan kár, hogy hétfőn délben mész, találkozhattunk volna, de én reggel megyek, ha megjön, akkor is.

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Vikike, Vikkata és Vik12!

Remélem jól írtam a neveteket és nem hagytam ki senkit aki a témában érdekelt!
Először is sziasztok. A másik topic lakója vagyok már, de sokáig én is itt laktam. Csak pár gondoltatot szeretnék megosztani veletek.
Több, mint három évig csináltam a hőmérőzés, középidőfigyelés ...stb "trükköket", persze mondanom se kell eredménytelenül. Nekem is mindenki azt mondta, hogy ne görcsöljek már ennyire, de azt senki nem mondta, hogy hogyan is kell nem görcsölni, ha valaki mindennél jobban gyereket akar! Aztán egy idő után annyira bebeszétem magamnak, hogy nem görcsölök, hogy el is hittem és még mindig nem volt eredmény. Hiába szedtem clostilbegitet majdnem három évig. Volt peteérésem, spermák jók voltak, baba mégsem volt. Aztán az inszem után teherbe estem, de hamar el is köszönt a baba. Még mélyebbre süllyedtem. Aztán pár hónappal később rengeteg munkám lett, elfoglaltam magam, élveztem a munkát, eszembe se jutott a baba. Ebben a hónapban alig voltam együtt a férjemmel, mindig hulla fáradtan estem be az ágyba. Aztán késett pár napot, de nem érdekelt, mert senki sem adott esélyt spontán babára. Majdnem beleestem a klotyóba, amikor pozitív lett a teszt! Vettem még egyet, mert azt hittem rossz!

Nem akarom teleírni az oldalt, de a lényeg, hogy ha hiszed, ha nem a leki dolgok nagyon sokat számítanak. Eddig én sem hittem el, de szerintem én akkor szabadultam fel igazán a kötelező együttlétek terhe alól, amikor az én szabad akaratomból akartam a szexet!

Tudom, hogy most nagyon nehéz nektek, én mindig azt gondoltam előtte, hogy nekem ne meséljen senki ilyen sztorikat, mert velem ez tuti soha nem történik meg, nem vagyok szerencsés ember. Aztán megtörtént, az Uh-n tegnap egy aranyos kalimpáló Picurkát láttam.

Szívből kívánom, hogy minél előbb éljétek át Ti is ezt az érzést! Kitartás, ne adjátok fel!

Kép

Kép
sharon

Szia Kriszti

Láttam a táblát és helyesbítenék, (velem mindig baj van) :oops:
Júli 16-ra vagyok visszarendelve vérvételre nem 13-ra.

Köszi puszi
dugo41

Sziasztok,

Gil, Dugo,
Mennek ám a babatapik ezerrel: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Gil,
Nem csodálom, hogy ilyeneket álmodsz… Én is sokszor járok a drága Wiegandt dokinál álmomban :wink:

Gabicsibe,
Örülök, hogy újra látom a Napocskádat! :wink: Ha nem írták még meg a leszívást szólj, megírom pü-ben, a long protokollról semmit nem tudok…
És tényleg ne félj a lombiktól, nem nagy ügy ám! :wink:

Estrella drága,
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Fotókat kapunk? Hadd irigykedjünk :wink: :lol:
És nagyon-nagyon boldog vagyok, hogy a kis Krumpliszsák is jól van!! :D:D:D:D:D Mikor jössz át a babásba is? :wink:
Ja, és csudiszép a vonalzód!!! :D:D:D:D:D:D:D

Nyunyi,
Boldog Házassági évfordulót! :D:D:D

Sharon drága,
Ezt nagyon szépen írtad le. Tiszta libabőr lettem! :D

Jó éjt lányok! Ja, és tegnap képzeljétek már 8 után beájultam :D De nem lettem tőle kipihentebb…:roll:
Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Estrella
Végre, végre!!!!! Nemcsak annak örülök, hogy megjöttél, hanem annak is, hogy jól vagy. Izgultam ám érted, de nagyon.
Nekem jó a csütörtök.

Képzeljétek! Ma annyira jó volt...Elmentünk ebédelni a férjemmel és taliztunk egy régi ismerőssel. Már a 3. babáját várja, és tisztában van vele, hogy már akkor is akartunk babát, mikor még neki se volt egy se. Beszélt a terhességéről, a gyerekekről. A végén megkérdezte, hogy nálunk mikor lesz már. (Tudom, hogy semmi rosszindulat nem volt benne, de pár hónapja még ezen a kérdésen sírva fakadtam volna) Most rávágtam, hogy reméljük december 24-én.

Voltam ma uh-n. Igazából ez a vizsgálat nem sokat ért most, de legalább tudom, hogy a babácska fejlődik. Én nem is láttam, a doki meg nem mondott ezen kívül semmit. A vérömleny kisebb. Ennyicske infoért messze volt ma Bp. Elképesztő, hogy a 6-os út járhatatlan. Azt hittem fejjel lefele kell utaznom, hogy a babóka bennem maradjon. Tudom, autópálya...........................
Vendég

Nyunyi

Boldog Házassági Évfordulót!

Lehet, hogy egyszerre kezdjük az inszemet. De jó lenne.

Lexi

Jó hallani rólatok. Örülök, hogy kisebb lett a vérömleny. Vigyázz magatokra.

Gil, Dugo

Mennek a babatapik++++++++++++++++++++++++++++

Aki teheti pihenjen, napozzon. Márra már szép időt jósoltak. Kép

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Jó reggelt!

Gil! Iszonyatosan görcsölök, és ma már reggel mintha "rendes színű" lett volna a dolog. :oops: :oops: Úgyhogy meg fog jönni (illetve meg is jött ma.)Neked nagyon drukkolokí!!!!!Remélem, tábor előtt még nem fogsz tudni semmit! :wink: Mert az ugye jót jelent!

Sharon! Köszi, hogy ezt leírtad! Mi elkezdtünk építkezni, de nálunk ez nem gondolatterelő sajna. De próbálkozom nem görcsölni. :oops: :oops:

Kép
vikike0429

Sziasztok!
Húú, de mérges voltam tegnap...Elmentem éjszakára és egy körlevél várt, mely szerint nagyon sokat használjuk munkaidőben a netet, ami lassítja a kórházi rendszert.... :evil: :evil: Nos, lekapcsolták a netet, és így is 20 perc volt mire a doktornő behozott egy kórházi oldalt...Szegény már a billentyűzetet verte......No comment.Ismét a nagyon ráérő emberek kitalálták, mi kicisk pedig szívunk.....Úgyhogy ha melózok, nem tudok sajnos írni! :( :( Bocs az offolásért!

Nyunyi!
Gratulálok!!!!!! :wink:

Anita!
Természetesen javítalak, nem írtál időpontot, és aleszívástól szoktak 14 napot számolni....Az ugye 14-e, de gondoltam szombaton nem lehet, hétfő messze van, így péntekre tettem...Kár, h nem péntek, akkor veled örülhettem volna!!!!!!!!!! :wink: :lol: :lol:

Sharon!
Tényleg szépen leírtad.....És bár igazad van, de nehéz nem erre gondolni...Én is minden beszélgetésből ezt hozom ki.... :( Azért bízom a másodikban!!!Nagyon nagyon!!!!!!!!!!!!!

Én ma adom be a 8. deca-mat....Mindjárt!(8kor)...Aztán alvás, mert megyek vissza éjszakára.Holnap én is nagylány leszek, már érzem.(Bár örülnék az ellenkezőjének) :wink: :lol:

Mindenkinek szép napot, bocsika h nem írok mindenkinek, de vackolom magam az ágyba......Remélem nem alszom még el. :lol:
Vendég

Szép Jó Reggelt! :wink:

Vikike!Köszike!!!!!!!!

Gil !Köszike!Igen duphastont szedek,már kezd fájni a pocim,szerintem kedd-szerda felé megjön,és akkor mehetek a Bmc-be!Már nagyon várom!!!!!!!! :P Mire lenné kiáncsi???????? :wink:

Zsókuci,Jezsoerika,Krisztike!!!!!!!!Köszi a gratulát nektek is!!!!!!! :lol:

Na megyek ,mert lassan nyitnom ,kell ,és még elötte elkell látni kistörpét!Ja bababoltba dolgozom!

Majd oilyan 14-fele jövök!!!Pusza mindenkinek! :wink:
nyunyi82
Békéscsaba

Vikike!

Az építkezés nálunk sem segített, pedig szinte az egészet én vezényeltem le! Az sem segített, hogy nagy kertes ház, csak mi, szülők nélkül. Nekem az új vállalkozás és a rengeteg munka, izgalom segített azt hiszem. Ez tényleg olyan hihetetlen, amikor minden ok volt és gyógyszerekkel felturbóztak és minden nap volt kötelező szex, semmi. Amikor meg talán ha egész hónapban 3-4x voltunk együtt, gyógyszerek nélkül, teherbe estem. Ki érti ezt? Ezért gondolom, hogy a lelki dolgok sokkal többet számítanak, mint azt gondolnánk!

A táblázatban talán már 5-en vagyunk, akiknek spontán sikerült, holott erre kevés esélyünk volt!

Nem szabad feladni SOHA, bármennyire is nehéz! Valahonnan mindig erőt kell meríteni, tovább csinálni, mert érdemes!

Nagyon drukkolok mindenkinek!

Kép

Kép
sharon

Sziasztok!

Már régen jártam itt a forumon, vagyis szoktalak benneteket olvasgatni de mivel már nem vagyok BMC-s így nem nagyon írogatok pedig jó kis társaság van itt. Azt szeretném megkérdezni, hogy kell szedni a méhpempőt? Tegnap vettem és augusztus közepén fogjuk kezdeni a lombikot. Mikor kezdjem el enni és milyen mennyiséget kell meg naponta hányszor? Köszi a segítséget mindenkinek és nagyon szurkolok nektek!
nikó

Gica,Zsókuci

Köszönöm a biztató szavakat!!Egyre nyugodtabb vagyok :D

Kriszti
Neked most longot csinálnak?

Vikike
Sajnálom ha így van,de fel a fejjel és menni tovább előre!!!!

Mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánok!!Nem tudom tudok-e még ma jönni,de a mai napom is a kiscsajszikkal(4 és 6 évesek) töltöm. És hát múltkor sem tudtunk hazajönni időben,mert nem akartak elengedni minket :D
gabicsibe

Süni!

Köszi!Szavadon foglak fogni :lol:
gabicsibe

Kép Mindenkinek szép hétvégét!

Málna, Estrella,
Gratula a picurokhoz! Estrella üdv újra itthon és örülök, hogy a nyaralás jól sikerült! :D

Gil, Dugó,
Babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nyunyi,
Boldog házassági évfordulót nektek! :lol:

Lexi,
Örülök, hogy jól vagytok! :wink: :D

Rólam: tegnap voltam az endokrinológusnál. Hát nem is tudom, vegyesek az érzéseim ezzel kapcsolatban. Kezdődő pajzsmirigy gyulladásom van, alulműködés. Ami egy picit "sokk" volt, hogy életem végéig gyógyszert kell rá szednem, mert amit nem tud megtermelni, azt gyógyszer formájában kell bevinnem a szervezetbe. A doktornő azt mondta, ez ilyesztően hangzik, de ne féljek, mert csak jobb lehet. Fáradékonysággal és hízással jár, ez mindkettő megvan nálam. Valószínűleg energikusabb leszek, és nem leszek ennyire hízásra hajlamos.
Ami a lényeg, hogy nekem ez az érték 6,1 lett. A normál tartomány 0-5 között van. Viszont, ha valaki babát szeretne ennek az értéknek 1-2 között kellene lennie. Így extra adag gyógyszert kaptam, mivel mondtam hogy kezdenénk. Kétszer is megkérdeztem, a doktornő azt mondta, hogy kezdjünk nyugodtan.

De én most már bizonytalan vagyok. Általában 3 hónap alatt lesz ennyi az érték. Talán 3-ig megy le a program kezdetére. Az meg még nem annyira jó. Nem vagyok benne biztos, hogy minden áron el kellene ezt a programot kezdeni most júli végén, lehet hogy várni kéne. Mert állítólag nagyon sokat számít. Az alulműködés gátolja a teherbeesését. Ja és ha valaki nem szedi a gyógyszert ilyen esetben, a babánál lehet fejlődési rendellenesség. Szóval nagyon fontos szedni még a terhesség alatt is, és akkor biztosan nem lesz semmi baj.
Szóval most gondolkodom, mit is kéne tennünk. Várni vagy belevágni. A párom azt mondja, várjunk legalább 1 hónapot.

Bocsi, hogy kicsit hosszúra sikeredett, de jár az agyam.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Haliho mindenki!!!!

Megjöttem én is,most végeztem,ugyan 12-kor bezártam ,de ahogy hazaértem kiporszivóztam meg felmostam ,meg elinditottam a gépet!És végre laültem a gép elé! :P De nem maradok csak amig nem jár le a gép mert utána írány teregetni,és főzni!Manocska a keresztszüleinél,14-30 kor már ő is jön haza! :D Ugy hogy még jó ,hogy nem vagyok egy lassú emberke! :wink:

Niko!Üdv köztünk,szerintem megéri ide járni ,tuti ari csajok vannak itt és mindenki nagyon segítőkész!Imádom öket!Meg tudsz velük mindent beszélni!Bíztos tud valaki válaszolni a kérdésedre! :wink:

Rebe!Köszike ari vagy!

Megyek mert lejárt már a gép,majd vissza nézek ahogy van időm! :wink:
nyunyi82
Békéscsaba

Nikó! Én este eszem egy kiskanállal a méhpempőből.
Rebe! Ezt csak ti dönthetitek el. Drukkolok, hogy jó döntést hozzatok, és mihamarabb babásodj!

Nincs kedvem átírni a vonalzóm. :oops: :shock: Így egy nap csúszásban leszek, de az nem számít.

Kép
vikike0429

Jezsoerika!

Te mikor kezded?????Lehet akkor amikor én??????????? :P De jó lenne ,talizni a bmc-ben! :P Te is arra vársz most ,hogy megjöjjön a vérzés?! :wink:
nyunyi82
Békéscsaba

Estrella
üdv itthon,szuper hogy jól van a picurka :lol: :lol:

Niko
nekem azt mondták hogy reggel éhgyomorra kell enni a pempöt :oops:

Lexi
annyira átérzem amit meséltél,én is ugy örülök hogy már mondhatom az eddig kérdezösködö jo és rossz akaroimnak hogy jön a baba :lol: :lol: örülök hogy jol van a picurka :lol:

Málna
fényképet miért nem kapunk a picurkárol?gratulálok neked :lol: :lol:

Nyunyi
jo kis pörgös napod van :lol: :lol: én is most takaritgatok mert vendég jön,de eddig lustiztam :oops: :oops:

bibar

Nikó
Én már mondtam Neked, hogy szerintem mindenki szívesen lát itt. :)
Jövő héten csütörtökön nem érnél rá (délután) szervezünk egy városi talit, jó kis dumálással egybekötve. Szeretném, ha jönnél. Én méhpempő kapszulát szedtem, napi 1 szemet, de nálam az az érdekes helyzet állt elő, hogy az első beültinél nagyobb volt a nyálkahártya, pedig akkor még nem szedtem. (Bár lehet, hogy erősebb, mert most mégis sikerült.)

Rebe
Nem tudod kikérni a dokid véleményét? Ha a magas érték gátolja a teherbeesés valószínűségét, az nem biztos, hogy a tapadásét is, hiszen most nem kell teherbeesned, mert ez a szakemberek dolga. :) Viszont meg kell, hogy tapadjon a baba és ezt kellene tudni, hogy érinti-e ez a probléma. Ha igen, akkor én várnék. Nem kevés pénzről van szó, emellett, ha csökkentik a támogatott lombikok számát, akkor elveszítesz egy lehetőséget. Ez csak az én véleményem orvosi diploma nélkül. Persze én is majd bele haltam, amikor egyszer egy hónapot várnunk kellett, szóval megértelek. Járj utána mindennek és úgy könnyebb racionális döntést hozni. Addig is szedegesd a gyógyszert. Ha az érték normális, akkor nem lehet, hogy spontán baba is összejöjjön???? Akkor mégéri várni, mégis csak ez a természet rendje.
Remélem nem írtam nagyon nagy hülyeségeket.
Vendég

Szia Kriszti

Csak egy perc , én meg azt nem tudtam, hogy a leszívástól 14 nap, én azt hittem a beültetéstől. Kár, hogy nem örülhetünk együtt meg az is, hogy olyan messze van 16-a.
Már tiszta őrület van rajtam.

puszi Anita
dugo41

Bibar!

Én állandoan,pörgök,ha nem mosok akkor ,porszívozok ,vagy, valami! :wink: Nem igazán tudok a seggemen ülni! :wink:

Gil,Dugo!!!!!!!!!!!!Hajrááááááá :P

Gabicsibe!Hogy vagy Drága ?????Megnyugodtál már??????Már amennyire ilyenkor lehet!!!! :roll: :roll: :roll:
nyunyi82
Békéscsaba

Kriszti, Lexi, Nikó, Brigii, Ria...Városiak:
A csütörtök nekem is jó, szabadnapos vagyok, talizhatunk. :D
Zsókuci:
Képeket rakok fel majd (csak még válogatom). Majd ellátogatok a másik topikba is, csak még vissza kell rázódnom a munkába, meg van egy csomó papírmunkám, de ha végeztem ígérem benézek oda is.
Bibar:
2-3 hét van csak közöttünk, most nézem. Tök jó, hogy Te is jól vagy. :)
Vendég

Lexi,
Pont, hogy nem írsz hülyeségeket. Én ugyanezeken gondolkozom. Miért fizessünk ki annyi pénzt, ha ez a tényező eleve csökkenti az esélyeket? Végülis nem próbálkozni akarunk feleslegesen, hanem babát, és ha egy picit várni kell, de az esélyek ezáltal megnőnek, megéri várni. Persze nagyon szeretnék kezdeni, a szívem azt mondja kezdjünk, de az eszem azt, hogy várjunk egy hónapot. Mert akkor a beültetésig már 2,5 hónapig szedem a gyógyszert, és addigra biztos hogy jó lesz az érték.
Hogy spontán összejöjjön? Hát nem hiszem. A párom eredménye nem valami fényes, ezért is lehet egyből lombik.
A kezdés előtti héten szerintem bemegyek a BMC-be, megkérdezem ott is. Meg felhívom a doktornőt, és megkérdezem ezt a tapadás dolgot. Köszi a tippet!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!
Kriszti, Lexi, Brigii, Ria, Estrella .... és akik még jönnek a talira!

Örülök nagyon a meghívásnak, nekem is jó a csütörtök de én 14:00-ig dolgozom. Ami azt jelenti, hogy 14:30-tól ráérek. Haza rohanok eszek és okés vagyok.
Köszi
nikó

Gil, Dugo!

Mennek a babatapik+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gil!

Én is álmodtam, nem is egyszer. Legutóbb a kontroll vérvétel előtt, azt álmodtam, hogy nem elég magas a HCG, egy nyomtatványt lobogtattak előttem és azt mondták, hogy ez kevés. Teljesen levert a víz. Szerencsére semmi gond nem volt.

Már a következő UH-ra készülök lelkiekben. Remélem, csütörtökön minden rendben lesz!

Apropó, méhpempő, ti meddig szedtétek?
ballagyo

Esperanza
hu már 9 hetes vagy?nem semmi,akkor tényleg nincs sok közöttünk.látod gondoltuk volna ezt amikor a bmc-ben beszélgettünk? :lol: :lol:

Ballagyo
én csak a beültiig szedtem,vagyis ettem,de annyira nem kivántam hogy abbahagytam :oops: :oops:

bibar

Lányok!

Én mára elköszönök!Holnap reggel jövök!!!!!!!!!!!
Joccakát mindenkinek!!!!!!!! :wink: Pusza
nyunyi82
Békéscsaba

Ballagyo! Én szedem folyamatosan, és, ha megtudom, hogy babám lesz, abba hagyom majd.

Kép
vikike0429

Újvárosiak:
Nekem csüt-ön bármikor jó! :)
Vendég

Estrella!
Grat a kis krumpliszsákodhoz!
Nyunyi!
sok boldog házassági évfordulót!
Lexi!
Megérte felmenni,mert legalább kiderült,hogy kisebb a vérömleny!
Rebe!
Mindenféleképp beszélj a dokiddl a pajzsmirigyedről!Sajnálom!
Vendég

Ma igaziból semmit nem csináltam. :oops: Délelőtt meglátogatott egy barátnőm a kisfiával. Utána ebédeltem, anya küldött isteni töltött paprikát. Mindez annyira kimerített, hogy utána 4-7-ig aludtam. (A párom is) Tegnap későn értünk haza Bp-ről (fél 10) és még nem hevertem ki. Annyira jó volt kimozdulni. Holnap megyünk anyósomékhoz napozni. Alig várom.

Nikó
Nem muszáj enni, mert a Guriban elég jó a kaja. :lol:
A palacsintazabálás meg alapprogram.
Vendég

Lexi!

Sajnos nekem muszáj itthon enni mert én lisztérzékeny vagyok ezért nem ehetek ilyen helyeken palacsintát sem meg semmit ami lisztes. Csak amit itthon csinálok én magamnak, már nem hibázhatok a diétába mert nem lehetek már beteg a lombik előtt.
Úgyhogy itthon kaja azt megyek!
Meg szeretném tőled kérdezni, hogy nem tudod véletlen hogyan tudnék jelentkezni ide a fősulira levelezői szakra? Van még rá lehetőség?
nikó

Szép jó reggelt lányok!!!!!!!!!!!!! :P

Benszike!Köszönöm szépen!!!!! :wink:

Gil !Holnap lessz a nagynap!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++ Kép Hajrá babák!!!!!!!!!!!!!!Hozzon minnél elöbb a golya!!!! Kitartás!!!!!!!!!!!!! :wink:
nyunyi82
Békéscsaba

Jóreggelt Mindenkinek!

Nyunyi

Igen. 19 körül várom, utána kezdés! Jó lenne találkozni a bmc-be. Majd a szervezetem megmondja, hogy mikor?

Gil, Dugó

Mennek a babatapik ++++++++++++++++++++++++++

Na megyek melózni ( csak itthon), estére bekukantok.

Jó pihenést mindenkinek.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Sziasztok Lányok!
Jöttem elköszönni! Délután indulok a táborba. Vasárnap, 15-én dél körül jövök haza. Az napra nem ígérem magam, de 16-án este a Bmc után biztosan jelentkezem.
16-án 12-13 óra között kell mennünk. A ruhám még nem tudom, de az biztos , hogy lesz nálam egy zöld-piros P. telefontársaságos mappa. (Amiben régen adták a telefonokhoz a papírokat.) Ebben visszük az eredeti leleteink másolatát. Szóval, ha valaki akkor ott lesz és lát, támadjon le nyugodtan! :lol:
Gil!!!Drukkolok neked nagyon holnapra! Írok majd egy üzit neked,a kérdésemmel, hogy sikerült-e!
Dugó! Neked is mennek a drukkok!
Kriszti! Neked is a 13-i dologhoz!!!!

Kívánjatok nekem kitartást. Írjatok sokat, jövök és mindent visszaolvasok majd!
Puszi neketek!!!!!

Kép
vikike0429

Vikike! Nagyon jó táborozást ,neked!!!!!!!!!!!!!!!!!Vigyázz magadra!!!!!!!!!Kitartás!!!!!!Híányozni fogsz! :( Puszika

Jezsoerika!

Remélem össze futunk majd a bmc-ben!Iwiw-en fent vagy?Küld el privibe az adataid,és bejelöllek!És legalább megismerjük majd egymást! :wink:
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok,

Kriszti,
Sajnálom, hogy letiltottak a netezésről bent. Még éjszaka sem engedik? Gondolom akkor azért nem lenne annyira leterhelve a kórházi rendszer, nem? :roll:

Rebe,
Sajnálom, hogy mostantól mindig gyógyszereket kell szedned… :roll: De gondolj arra, hogy az nagyon jó, hogy legalább találtak olyas valamit, amit tudnak kezelni, és ráadásul még időben is!!! És nem X sikertelen próbálkozás után jöttek rá, hogy ezzel gond van… Szerény véleményem szerint is jobb lenne, ha tudnátok még egy kicsit várni a kezdéssel, hiszen az a lényeg, hogy minden eredményed, és értéked rendben legyen mire kezdtek. Úgyhogy ne ezen múljon már a siker… Ha meg beáll az érték, akkor TUTI egyből sikerülni fog :wink:

Gil, Dugo,
Mennek a babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D
Ja, és küldök szerencseegeret is :wink:

Kép

Pusszka mindenkinek, megyek férjecske éhes, és még nincs kész az ebéd :lol: :oops:

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Alig voltunk itthon, most is csak egy órára, aztán megyünk tovább vendégségbe. Köszi a drukkokat mindenkinek! Ma van ugyebár a 30. napom, és eddig semmi nem volt, és ezt gyűlölöm a lejobban, mert ma reggel csináltam tesztet és hát ---------------------, de nagyon :cry: :cry: :cry: . Úgyhogy ilyenkor akadok ki a legjobban, mert belül végig éreztem, hogy nem sikerült, de azért tegnap este már megkörnyékezett a remény.... De minek! Ebből a szempontból jobban jártál Gabi, mert legalább hamar megtudtad. Tegnap este óta máson se járt az eszem, rokonokkal voltunk, de szerintem este már látták rajtam, hogy máshol jár az eszem.
Pedig olyan szép lett volna, ma 13 éve ismerkedtünk meg a férjemmel, szép ajándék lett volna....
Megyek reggel azért cisztanézés miatt, hogy folytathatjuk-e rögtön. Most azért drukkoljatok, hogy ne legyen cisztám, és kezdhessünk!
Ki jön holnap reggel???????????

Rebe
Sajnálom, hogy gyogyit kell szedned :( :( , elhiszem, hogy kicsit kiakadtál!

Sharon
Gyönyörű a történet, de olyan hihetelen, meseszerű, és távoli!

Kriszti
De szemetek! Sajnálom, hogy ezt a minimális örömöt is elveszik tőletek! Tudod, eddig is ki voltam akadva az eü intézkedéseire.

Viki
Ha még olvasnád, ne fáradj az sms-sel, és érezd jól magad, amennyire ilyenkor lehet! :wink:

Bocsi, hogy nem írok mindenkinek. Késő este lehet, hogy be tudok még nézni, vagy holnap!
Szebb vasárnapot Kívánok Nektek!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Gil!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: Nagyon sajnálom!!!!!!!!!!!!!4 :roll: Próbálj erős maradni!!!!!!! :cry: Nincs egy kis remény sem??????????Pedig nagyon szurkoltam ám!!!!! Kép SJNÁLOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok Lányok!
Sajnos tegnap ismét nem tudtam jönni...Eleve fél 4-íg mentünk, mint a mérgezett egerek, és ugye nincs net.... :( De majd ma bepótolom....

Szóval visszaolvasok, frissítek egy táblát...

Szép napot mindenkinek!
Vendég

Lexi!
Örülök, h manócskád szépen fejlődik!!!!!!!!!!!!!!!!Kívánom, h így is maradjon!!!Akkor most hány hetes kismami is vagy?????? :roll:

Nikó!
De jó, h Ti is kezditek mindjárt!!!!!!!!!!!Örülök neki!!!!!!!!!!Remélem csütörtökön megismerjük egymást(mert még nem ismerjük, aztán lehet már találkoztunk....)!!!Nekem is csak a délután lenne jó, mert reggel jövök haza a munkából...És piehenk, aztán tudok menni!!!! :lol:

Gabi!
Igen, Long-ot csinálnak.....Elvileg ma kéne megjöjjön, de semmi...Max cicifájás(de ezt másnak tudom be) :oops: :oops: Taval y a 7. szuri után már niagara volt, most a 9.nél semmi....
MIt szeretnél tudni???Leírjam általánosságban a menetet???

Valaki írta már ezt, akinek long volt, hoyg nem jött meg időben...Légyszi jelentkezzen!!!(Nem emlékszem ki volt) :oops: :lol:

Rebe!
Sajnálom, h rossz lett az eredményed!!!Kívánom, h jól döntsetek!!!És mihamarabb gyere helyre.......

Anita!
Azért még ne könyveljük el, h nem örülünk együtt....Ugyanis én 2 naponta járok akkor már fel, és ha jól számolom 16-án is mennem kell...De majd még beszélünk addig!!! :lol:

Viki!
Akkor remélem Veled is találkozunk!!!!! :wink: :lol:

Zsókuci!
MIndjárt mentek nyaralni!!!!! :lol: :lol:
A munkahelyi dologról annyit, hoyg a gép ugyanolyan sz@r, mint eddig,sőőt, még rosszabb...Be is kellett hívni a műszakist szombaton, mert leállt a rendszer...(Ő volt az aki telebeszélte a főigazgató fejét, hoyg mi netezünk)...Úgyhogy most minden apró hibáért behívjuk pihenőnapjain, akár éjjel is... :P :P

Gil!
Sajnálom! KépDe még ne temesd el a pozitív sikert!!!HIsz nem jött még meg!!!!!!És ennél csak szebb Születésnapot kívánok, és boldog 13. évfordulót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép
Vendég

Sziasztok,

Gil,
Azért én még reménykedek (ha kell, helyetted is), hátha… Ha meg holnap is ez lesz az eredmény, akkor pedig drukkolok, hogy folytathassátok rögtön!!!
És nagyon boldog 13. évfordulót Nektek!!! Nekünk 11 nap múlva lesz a 12. :wink:

Kriszti,
Hehe, ez jó bosszú a műszakis ellen… Lehet, hogy rájön, hogy mégsem ettől volt trutyi a rendszer…
Igen, már csak 6 nap, és megyünk :D:D Már nagyon várjuk :D:D

Pussz!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci!
Tudod, ez csak egészséges gonoszkodás....Ezt mondta Főorvos nő is....:lol:
Kívánom, h nagyon jól érezzétek magatokat!
Előre is boldog 12.évfordulót!!!!!

Na, akkor a beigért tábla....Aztán ha valakinek valami nem jó, vagy kimaradt, tessék szólni!!!!:wink: :lol:
Gabi! Gil!
Azért még Ti vezetitek a táblát....

Kép Kép Kép Kép
Vendég

Gil!!!Boldog szülinapot ,és évfordulot nektek!!!!!!!! Kép Sok Boldogságot,És mielöbbi babásodást!!!!!!!!!!!!!!!

Krisztike!!!!!!!

Hogy birod a szuri beadást!? :wink:

Az inszemhez is kell a folyamatos szuri?????????????? :roll:
nyunyi82
Békéscsaba

Szia Nyunyi!
Háááát, eléggé rosszul tűröm....A ma reggeli nagyon fájt, de be tudom a fáradtságnak...Mint vmi amatőr úgy szúrtam....De már nem sok van hátra, max.30-35!!!!!! :shock: :shock: :lol: :lol:
Inszemes szuriban nem tudok segíteni..... :(
Vendég

Krisztike!!!!!!!!Max 30-35 szuri!!!!!!!??????????? :shock: Mért kell ennyi??????????????????Lombiik?Hüha
nyunyi82
Békéscsaba

Gabicsibe!!!Vagy valaki aki inszemes! :oops:

Inszemnél kb hány szurit kell beadnom???
nyunyi82
Békéscsaba

Rebe!

Most néztem a táblázaton,te is most kezded juliusban! :lol: Lehet talizunk a bmc-ben!Iwiw en fent vagy???? :wink:
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi!
Rebe nevét utólag küldtem el midnenkinek a táblázat mellé...Véletlenül kimaradt.... :oops: Nem kaptad meg????

Igen, már csak 30-35...A long protokollnál ugye 2 hétíg csak a deca-t szúrom, majd jön a puregon, ami kb. 8-10 nap, és mellé én Luverist szúrtam tavaly, kb. 5 napíg...És eközben kaptam végíg a deca-t is....Így oylan 40-45 szurira jön ki....Nem kellemes... :lol: :lol: De tudod, a cél érdekében mindent! :wink:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?