A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Köszi Bori! Beolvastam Dorkának, amit írtál. A cicizést már gyakorolják, pici előtej már van. Balázs örökké tátog és cuppog. Tüsszent és csuklik. Már kaksi is volt, meg pisi pelenkázás közben, körbe körbe. Ja és sarok is landolt már a kakiban, de zokni nélkül. :)

Holnap beviszem kinyomtatva, amiket írtatok Neki. Eddig négy A4-es oldal, 10-es betűmérettel.

kétfiús anyuka
babdorka

Kissmanó érdeklődött sms-be, hogy mi van. Hát felsoroltam neki az eseményeket :)
Mindenkinek gratulál, és drukkol kinek mihez kell :)
Ők jól vannak, tejcsike egyelőre nincs, csak kolosztrum, de azt ügyesen szopizza a kiscsaj. Picit besárgult, de még a határérték alatt van, így holnap dől el, hogy hazaengedik-e őket vagy még nem...

Gurgi: Manó hiányolt, avagy nem tudott neked smst küldeni, kérdezi mi van veled?????????Hol vagy eltűnve???

Moni: Most küldött tesóm smst, hogy a csajok jól vannak, egyikkel sincs semmi gond és még apukám is bírja őket idegekkel :lol: egyelőre..... :roll: :D

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Balázs Apuka! Ha van már pisi, az azt jelenti, hogy jó sok tejet ivott már!!!! Kaki gondolom még zöld, az a szurok (örülök, hogy a zoknit sikerült megmenteni, már érdemes volt beírnom ide ;) ). Az anyatejes majd sárga lesz. A kettő között meg átmenet. Ügyesek nagyon!
Akkor már csak aludni kell megtanulni! ;)
Vendég

Móni nagyon csini vagy te is :) Amúgy tényleg ebben a topikban olyan szép pocakok vannak :lol: :oops: Te most fiút vársz vagy kislányt? Tudjátok mi lesz? Nevek?? A Blanka olyan tutttijó név, nekem nagyon bejön :wink:

ceniko
Szeged

Itt vagyok, most jöttünk haza..pedig a telkóm be van kapcsolva Enikőő!

No. fáj a fogam..qrva szar..a csoki öntettől..ala rizsfelfújt..
Fürődtem, most nagyon álmos vagyok, keményedek, az autóban voltak kisebb görcsik..

Szépek a pocakok, csinik!

Én most lefexem..puszilok mindenkit..
Gurgi
torolve_20131003125716

Ceniko:Nekem kisfiam lesz a neve Benjámin Alexander lesz.Kicsit hosszú de apa ragaszkodik hozzá mivel neki Jan a neve és ö ezt nagyon utálja,hogy ilyen rövid neve van.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Gurgi: Oké én elhiszem, csak Manó nem tudott neked smst küldeni. Ne harapd le a fejem, nyuszómuszó :wink:
Te ideges vagy, szülni fogsz szivem... :D PIhizzél és koncentrálj no meg persze táguljáááááááál :wink:

Hemej: Hja télleg így már beugrott, hogy írtad hogy Benjámin....
Enyém purdéknak is nagyon hosszú a nevük. Kettős vezetéknév (kötőjellel) meg még + 2 keresztnév. De az a tuti, mert senkivel sem fogják őket összetéveszteni. Tuti nem lesz másik ilyen nevű gyerek :lol:
Hol ismerkedtél meg a férjeddel? Ő német?

ceniko
Szeged

Üdv!

Rózsa:
szurkolok nagyon!

Babdorka:
Gratula, jó egészséget kívánok.

Sztem én jövő héten szülök, még zárt a méhszáj, de doki szerint elkezdett kifejtődni (azt éreztem is).

Sziasztok!!!!

Köszönöm a pocakdícséreteket, nagyon aranyosak vagytok!!!!!!!!!!!!!

Ceniko: Nem vagyok olyan olyan magas 170 cm.......

Nagyon szép a többiek pocakfotója!!!!!!!!!!!!!(olyan érdekes, hogy mennyiféle pocak létezik..............................)

Babdorka: Balázs csudaszép kisfiú!!!!!!!!Te pedig nagyon ügyi voltál!!!!! (Balázsapával egyetemben....)

Móni: szerdán megyek nst-re, azt hiszem délre (?) (lehet, hogy talizunk?)

Gurgula: én is egyszer már próbáltam rizsfelfújtat csinálni, nálunk is elektromos a sütő, a rizsfelfújt pedig tök lapos maradt!!!!!!! :twisted:
Az íze finom volt, csak a kinézete.....

Kép
barbuli

ceniko: örülök, így tovább. Már én is bepakoltam Blankának....

Kép
Kép
moni1973

ceniko:: ha minden igaz, Bálint Balázs lesz a bébi, tehát fiú....

Kép
Kép
moni1973

barbuli: majd hétfőn megírom, hogy mikorra kaptam időpontot nst-re. Tök jó lenne, ha találkoznánk. Átküldenéd a tel.számodat? Jöhet priviben is, legalább ha bármi történik, tudunk beszélni.
Köszi,

Móni

Kép
Kép
moni1973

Na sziasztok,
degeszre ettem magam, már levegőt venni is alig tudok, úgyhogy le is fekszem gyorsan!

Dorka: mégegyszer nagyon-nagyon gratula nektek! Ügyesek vagytok, és Apuci nemhiába mondtam, hogy megkaphatnád a "minta Apa" díjat, az én férjem nem bírja a vért és a kórházi "dolgokat", így is nagy erőfeszítés tőle, hogy bejön, és ez csak miattunk történik. Szóval szeretném, ha az élmény nem lenne megrázkódtatás számára (ezért fog kicsit szemben ülni mellettem). Le a kalappal előtted, hogy így bírtad, hidd el nem ez a normális (legalábbis nálunk). :wink: de főleg le a kalappal Dorka előtt, aki szuper volt!

Ildi: már nagyon izgulok érted! Nem jelentkezel, tehát már történik valami, helyzet van! +++++++++++++++++++++++++

Móni: ne tudd meg, dinnye, plusz 3 fogásos vacsora. K.O. vagyok!
:wink:

Zsú: már nagyon-nagyon.... fájogatok is ma egész nap...

Andrea
Kép
kindernay

Na jó éjt mindenkinek, pusszantás
és mindenkinek akinek kell ++++++++++++++++++++++++++

Andrea
Kép
kindernay

Emi_25 sms-e: Mindenki nagy örömére megszülettem.
Nevem Sándor Lilla Enéh súlyom 3610 gramm, mindketten jól vagyunk! Emese

Gratuláááááááááálok :)

ceniko
Szeged

Na tessék, érdemes volt tusolás előtt még benézni!!!

Emi 25: Gratulálok Lilla születéséhez, és nagyon jó egészséget kívánok nektek.
Ez gyorsan ment, ügyesek vagytok!

Andi: jó éjt nektek, remélem jól megy majd tele pocakkal az alvás :wink:

Tényleg, Ildi is rég jelentkezett, gyanús....drukkolok.

No és Emiről sem nagyon olvastam ma, és Zsuzsiról is régen hallottunk. Hol vagytok csajok? Mindenki szül, csak én nem????

Jó éjt mindenkinek.

Móni

Kép
Kép
moni1973

Kedves Dorka!

Sok szeretettel gratulálok kis Balázshoz. Nagyon szép baba.

Kép

Kép
ábibaba

Ó, és most már Emi 25-nek is szeretnék gratulálni. Nagyon szép neve van a kisasszonynak.

Kép

Kép
ábibaba

Hali!

Nagyon köszi a válaszokat!

A trutty véres kicsit, úgyhogy ahogy írtátok: készülődöm.
Ami elbizonytalanít, mármint, hogy annyira mégse szülök, hogy mikor elmúl a görcs, feloldódik a pocakom, akkor még néha mocorog a Lakóm. Nem úgy van, hogy a végén már egyáltalán nem mocorognak? Vagy csak jelez, hogy "még bírom anya"?

ckat
ckat

csak gyors bekukk!

Még egyben, doki csak holnap jön haza, addig kitartunk! :)

Szóval inkább csöpögés, mint szivárgás, de tök színtelen, nem oyaln mint a folyás, és csak akkor jön, ha ülök, kis "löketekben"... Állandó, de nem folyamatos, és még nem olyan mennyiség hogy riasztani kéne a dokit.

csak azért vagyok ilyen nyugodt, mert ugyanez volt a második lurkóval is, majd egy hétig szülés előt, szóval pihizek, majd holnap beszélek dokival, ha hazajött! Köszi az izgulást! :)

Emiéknek nagy gratula!!!!!

Jó éjt, ha valami van Gurgi számát tudom, neki kldök sms-t, de szerintem reggel jövök!

Jó éjt mindenkinek!

KépKépKép
dikó1

GRATULÁLOK EMINEK!!!!!

ck
ckat

Hello Csajok és Balázsapuka!

Először is szeretném megköszönni Neked, Dorka párja, hogy ennyi infót megosztottál velünk. Így már nem teljesen bizonytalan a kórház senkinek, aki Szt. Imrés. :)
Az én szülésznőm azt mondta, hogy ha pont akkor szülnék, amikor a dokim szabin van, és a profot ajánlaná, ne fogadjam el. Mondta, hogy nem nagyon figyel oda, mert annyira elfoglalt az osztály ügyeivel (de akkor miért vezet szüléseket...???)
Dorka: Szuper csaj vagy, nagyon büszkék vagyunk rád és a gyönyörű kisfiatokra!

Emikém! Gratulálunk a kis LILLA ENÉH születéséhez! Isten hozott Angyalka! Sok tejcit!

Nem szülünk, teljesen jól lettem délutánra. Jóslóim néha vannak. Most úgy érzem, még sok időm van... valamiért ez van bennem.

Na jó éjszakát mindenkinek!

Kép
zsuzsi**

húúú, kicsit nem nézek a gépre és folymatos szülések.... :lol: :lol:

:lol:
Gratula minden új babához!!!

dorka: remélem pozitív mérleggel zárult a szülésed! ahogy olvastam, azért ha új kórházban is, ügyeletesnél is, de nagyon jól zajlot minden! :wink: :wink: :lol:

KépKépKép
mütyürke

Húha csajok, most nézem, hogy Esztora nem jelentkezett :shock:
Ő kinél jelentkezik, ha eksön van?

Kép
zsuzsi**

dikó: lehet, hogy előbb megszülsz, mint én?? :lol: :lol:
akkor várom a beszámolót... jah írok privit.

zsuzsi: te csak arra koncentrálj, hogy ne aggódj és jó kedved legyen! :wink: :wink: látod, dorkának is milyen jól alakult a spontán "beesése"... :D

KépKépKép
mütyürke

CKat: Mocorognak végig...... nekem mindkettő mocorogott, a méhösszehúzódás neki is "fáj" fájásszünetben szoktak a babák nyújtózni.... Az a JÓ ha mocorog! :wink: Nyugi és pakold a cuccaid, készülj lelkileg, tááááguljál :)

Dorka párja: Dorka szedett valami homeós méhszájtágító bogyót???

ceniko
Szeged

ckat: sajnos erre a mocorgásra már nem emlékszem, hogy hogy volt, de én is úgy tudom, hogy a végén már nem igazán van mozgolódás

zsuzsi: jól van, te is bejelentkeztél. Örülök hogy jól vagy. Elküldenéd nekem a tel.számodat? Megköszönném.

Móni

Kép
Kép
moni1973

Mütyűr: Tök jó a kedvem, amióta nem fáj állandóan a hasam. De tényleg nagyon koncentrálok erre, mert Pankámnak sem jó, ha sokat aggódom. Köszi neked! :)

Kép
zsuzsi**

Móni: A számom 06204638377... Hívj, vagy írj bármikor. Most már éjjel-nappal be vagyok kapcsolva, hátha valaki nekem jelez éppen. :)

Kép
zsuzsi**

Móni: Én is kérném a számodat, hogy egyeztessünk, ha van valami.

Jövő pénteken megyek NST-re reggel 7-re...

Kép
zsuzsi**

zsuzsi: írtam privit

Kép
Kép
moni1973

Válaszoltam :D

Puszi nektek csajok, megyek....

Kép
zsuzsi**

Én is itt vagyok még és egyben :lol:

Dikó: úgy látom nem lesz ebből együtszülés. Drukk nektek++++++++

Emi25: óriási gratula, sok boldogság és sok fincsi tejecske a kiscsajnak!!!

Doki szerint még nem szülök, bár nem vizsgált meg, így nem tudom hogy állunk :roll: Uh-on minden oké volt, áramlás is rendben, lepény 2fokban érett, sac/kb3170gr az úrfi :lol:
Most megyek én is alukálni mert mindjárt már kelni kell :lol:

Kép

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Szép jó reggelt, a pálinkás jelzőt most kihagyom...)))

ÓRIÁS GRATULÁCIÓ A DORKA ÉS AZ EMI CSALÁDNAK, KÍVÁNOM NEKTEK A LEGSZEBBEKET!!!

Nem tudok aludni....(((

Tapasztalt Csajok! A vajúdás alatt folyik valami alulról, akkor is kell már betét? Bocsi, de ez nekem nem egyértelmű... És annyira utálom a betétet, utoljára 15 évesen használtam...

Lányok, tök csini pocijaitok vannak!!!

Így 8 nappal a születés előtt már majdnem kész a gyerekszoba, tegnap is azon dolgoztunk a Drágámmal... még hátravan az eszközök fertőtlenítése, pici vasalás, táskák bepakolása, szekrények feltöltése ruckókkal (az új szag miatt eddig szellőztettem)... és mivel műszaki érzékem nulla, ezért meg kell tanulnom a babakocsi működését...
Móni, ha jól emlékszem nektek van Graco-tok? Légyszí nyugtass meg, hogy nem olyan bonyolult a használata....

Szép ez a reggel, csodás napsütés, már csak egy olyan panoráma kellene ehhez, mint Manóéknál...

Szép napot, jó pihenést, sok mosolyt és kacagást,

Ildi

Kép
lidikoka

apropó, Babuval teljesen jól vagyunk, csak a bordáimat ne terrorizálná időnként...
csinálok egy kis gombás tojásrántottát, hogy jól induljon a nap....
szép napot!

Kép
lidikoka

Emi!!! Hatalmas nagy gratula Kislánykádhoz!!! Nagyon ügyik voltatok!!!!!!!Sok-sok tejecskét kívánok!!!

Nekem vérnyomásom tegnap este ismét felkúszott (140/90), úgyhogy ma ismét pihenés ezerrel. Az elmúlt pár napban nem pihentem semmit (igaz a hátam közepére nem kívánom az egész napos fekvést), de csak ez tesz jót.

kispiskóta

Jó reggelt!

nagyon álmos vagyok.....éjszaka alig tudtam elaludni, 2-kor még ébren voltam. Pedig nem volt semmi gondom, szerintem a tegnap éjszakai "sokat alvás" tett be nekem. Na de hátha majd a mai éjszakám megint jobb lesz :wink: Egy sima, egy fordított :D

Ildi: Ti melyik Graco-t vettétek?
Én úgy általánosságban sajnos nem tudok véleményt mondani ezekről a kocsikról, bocsi. Amit mi vettünk ( Quattro Tour Deluxe), nagyon kis ügyes járgány, tök jól gurul, nagy kerekei vannak, elől bolygósak, pikk-pakk összehajtható akár egy kézzel is, igaz csak lapra, de szerencsére nekünk így is belefér a csomagtartóba.
Ildi, neked már nagyon izgalmas ez az időszak, pár nap és megszületik a baba. Olyan izgatott vagyok. Írjál ha bármi van :wink:

No megyek reggelizni.
Még 1x majd benézek, de ma nem nagyon leszek, mert visszük Blankát a mamihoz.

Mindenkinek szép napot!

Móni

Kép
Kép
moni1973

:lol: Emi25-éknek! Gratulálunk Lilla születéséhez, mindenféle jókat kívánunk nekik!
torolve_20131003125716

Jó reggelt!

Elöször is az estém szörnyű volt. Fogfájás ezerrel.
Nagy nehezen elaludtam de fél kettőkor felébredtem..már mindenfélét kipróbálta, 100szor öblögettem cserszömörcével, fogatmostam ezerszer, kenyeret rágcsáltam, vietnámi balzsam, szegfűszeg, mandalákat néztem...aztán lefeküdtem, magamhoz húztam a rózsaszínpárducomat és elaludtam..elmúlt a fogfájás..

Szülésnek semmi előjelét nem észlelem.
Nagyon jól vagyok.

Szép vasárnapot!
torolve_20131003125716

Kép

Én is elég sz@rul aludtam! Valamikor fél2 fele sikerült elaludnom 3kor meg megérkezett a férjem amire felébredtem és alig bírtam visszaaludni 4kor sikerült :roll: De ezután is vagy 3* még felébredtem aztán fél8kor Máté ébresztett!
Hulla vagyok és ma még anyósékhoz is kell menni, bár mivel a férjemnek sincs kedve lehet, hogy kihagyjuk. A hasmenésem mostmár tuti gyomorrontás, csak tudnám mitől :? A babát nem hozta meg viszont az aranyerem kijött tőle :evil: Most ettől is szenvedek rendesen. Dokihoz legközelebb csütörtökön kell mennem ha addig nem történik semmi. Bár szerinte még nem szülök!

Mindenkinek nagyon kellemes vasárnapot!
Puszka!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Sziasztok!

Emi25, gratulálok Lillához! Jó kis dátum lett, 07.07.07.

Én a kiírás napjára "gyúrok", az 07.07.27.:) De ha nagyon akarna, feloldottam az anyai szigort, és lehet 07.17 is... mondjuk nem hinném, hogy 10 nappal előbb jönne.

Tegnap családi hepajon voltunk, és megtudtam, hogy az egyik rokon babát vár.:) 7 éve próbálkoznak, ez volt az első lombikuk és sikerült. Úgy örültem!

Kinek milyen gátolaja van? Nekem még Emi idejéből madadt egy Weleda, de az olyan büdös, hogy elkap a hányinger, ha megérzem.
Itthon gyakorloni jó lesz, de szülés közben nem biztos, hogy jó lenne...

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok!:)

EMI25! NAGY NAGY GRATULA!!! JÓ EGÉSZSÉGET, SOK SOK TEJECSKÉT KIVÁNOK!!!
Vendég

UXI!
Nekem szülésznő, Szt. Imrés szülésznő Feller Adrienn által kevert gátmasszázs olajom van, amit a MOM Parkban a Medi MOM-ban vettem.
Az összetétele ugyanaz, mint ami a Bába válaszolban található.
Elég sok van benne és jövő májusban lejár (szal majd vkinek el kell ajándékoznom)
torolve_20131003125716

Jó reggelt!

Éjfélig koncert volt a közeli sportpályán és idehallatszott, ezért csak utána tudtam elaludni amikor vége lett! Viszont éjféltől 4ig egyhuzamba aludtam, aztán óránként pisijárat, ami alapvetően egy jó éjszakának minősül :wink: :D
Most nyomom intravénásan a kávét :lol:

Lidikoka: Vajúdás közben sztem csak akkor folyik a magzatvíz, ha megrepedt a burok. Nekem speciel kitolás előtt repesztették a burkot amikor már a szülőágyon feküdtem lábam a kengyelben, tehát a vajúdás alatt nem folyt semmi! Amúgy meg papírvattát tesznek a lábad közé, ha szivárog, úgyhogy ez miatt ne aggódj....
Ha pisilni kell vagy ágytálat kapsz, vagy kisétálsz a vécére a szülésznő vagy a párod elkísér...
Babakocsi: Össze fogod tudni rakni :wink: nem kell hozzá diploma :lol: Ráadásul a Graco az egy nagyon klassz könnyen kezelhető kocsi (nekünk is olyan van) Én imádom! :D

Móni: Puszi Blankának :D Hol laknak a nagyszülők???

ceniko
Szeged

Hülyeséget beszélek, nem is szülésznő hanem aromaterepeuta..stb..de szoros kapcsolatban áll a Szt. Imréve!!
torolve_20131003125716

[quote="ceniko"]
írta:
ceniko

Dorka párja: Dorka szedett valami homeós méhszájtágító bogyót???

Csak, marscsokit. :)

kétfiús anyuka
babdorka

Dorka párja!! :lol:
torolve_20131003125716

[quote="lidikoka"]S írta:lidikokazép jó reggelt, a pálinkás jelzőt most kihagyom...)))

Tapasztalt Csajok! A vajúdás alatt folyik valami alulról, akkor is kell már betét? Bocsi, de ez nekem nem egyértelmű... És annyira utálom a betétet, utoljára 15 évesen használtam...
Ildi

Dorka 3-4 tennát áztatott el magzatvízzel. Mondjuk neki azzal indult a szülés, így lehet, h nem az az általános.

kétfiús anyuka
babdorka

Gurgi: Bakter! A fogfájásnál nemigen van szarabb fájdalom :shock: Remélem helyrejöttél azóta, pálinkával nem öblögettél? Az én apukám arra esküszik :wink: :lol:

Brigi: Hú aranyér, 1 hete én is még azzal küszködtem, aztán vettem a patikába Sperti? (ilyen citromsárga doboza van) krémet és 2 nap múlva kutya bajom nem volt. Azért még használom, biztos ami tutti :wink: :oops:

Uxi: Én nem használtam gátolajat egyikkel sem. Most sem. Ez szövetfüggő a szülésznőm és a dokim szerint. És nekem sajna nincsenek "jó" szöveteim. Úgyhogy lesz ami lesz.... én már nem készülök csodákra. Sztem vágni-varrni fognak... :roll: Evvan....

ceniko
Szeged

Sziasztok!Először is Emi_25:Gratulálok nektek!!!Ceniko:Igen a párom Német itt ismerkedtünk meg.Mivel anyukám is itt él 10-éve gyakran jártam ki hozzá.És az egyik ilyen látogatáson ismertem meg a párom októberbe lesz 3-éve.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?