A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 októberi babák

Amugy mi mindenből semleges színüeket válogattunk..fehér,zöldes,drappos,halvány kék..!Szeríntem ezek jók mindkét neműnek :) !Egyébként sem vehetek rózsaszínt,mégha lány lesz akkor sem,mert a párom rózsaszin ellenes! :) Mellesleg én sem rajongok érte...!!

Akarom kérdezni,hogy ilyen pici(nagyon pici)rugikat,stb..én nem merek venni!Mi van ha már pl bele sem fér mikor megszületik? :D :shock: Úgyh én inkább mindenből picit méretesebbet választottam,aztán ugyis egy-két szóbol bele nől nem??Tanácstalan vagyok ez ügyben,de én így gondolom!Voltak olyan apró rucik,h ajjajj :)

Missfried
Kép
missfried

Missi, igazából én is csak azért vettem, mert olyan édesek voltak. Mi szerintem csak pár ruhát veszünk és majd, ha megszületett és már tudjuk a méretét, akkor Anyu és a Férjem elmennek bevásárolni. Na meg egy csomó cuccot kapok majd a tesóméktól, mindenféle méretből.

Csilla
csim

Missi! Mi is úgyanúgy, mint Csim, kevés ruhát veszünk, és majd meglátjuk, mit pótolunk. Vannak babák, akiknek kicsi az 56-os és vannak olyanok is, akik az 56-ost több, mint 2 hónapig viselik és a 62-est egy hónap alatt kinövik :shock:
Szerintem ezt nem lehet belőni tuti fixre, csak a szerencse segít :)

Különben ha nagy az a legkevesebb gáz. Az a szörnyű, ha úgy néz ki benne, mint egy töltöttkáposzta :)

büngyike

Sziasztok!

Kicsit lemaradtam lányok telefonszám ügyben :oops: Kit hívunk majd, ha szülünk?? Még nem áll szándékomban, csak jobb tudni :D
Én is vettem pici ruhácskákat, de csak nézegetni, majd m eglátjuk ibe fér bele. Bár én sem vagyok túl nagy szóval lehet jó lesz rá az 56-os!
Büngyi Mi is többnél tartunk, szóval csatlakozom az aktív hízókhoz. :lol: (ha be akarnám vallani, igencsak a 10-es álomhatárnál járunk :oops: :shock: )
Fogkő: Nekem akkor szedték le amikor kb 11hetes voltam.De, ha már ott voltam kikapták a bölcsességfogamat is!De én nagyon sokat fizettem ezek szerint (16ezer forint csak a fogkő!!:oops: )
Vendég

Bungyi szuper a babakocsi, nagyon tetszik, hogy 3 kereke van, igazi modern darab, ezzel konnyu lesz navigalni es portolni (??!!!) is, ne band az arat, orulj, hogy van ra keret, ez a lenyeg

babmozgas : nekem is tok valtozo, hol nagyon aktiv, hol nem- dokinak mondtam, azt mondt, hogy ha minden nap rug 2 -t akkor az mar jo

szoptatos melltartok: nagyon rondak !! SEGITSEG -most a woman secretben van orias learazas es ott vannak az egyszinu kollekcioban kb 3000 ft ert, elol nyitos melltartok, az sem egy nagyon szexualis darb, de en vettem egy feketet es egy feheret ( ketto egyutt meg olcsobb, kb 5 e volt) es az elol nyitodik, konnyu lesz hasznalni

rugdalozokat : legjobbat a tescoban lattam, 100%pamut, ho feher + kicsi maci, 3 db=1 500 ert , ill. a Camponaban van H&M babi reszleg, legcukibbak es olcsok
Missi, 56 -t erdemes venni eloszor

klara, 4 kg az semmi,- irigyellek :) en most vagyok 6 kg nal ! de mult het ota (pedig jol ettem, csak ne zabaltam) lement 1 kg, hurra

evu , de helyesek vagyok egyutt
bogyogyorgyi

bungy- sportolni :)
bogyogyorgyi

Büngyi
Nagyon szép a kocsitok! :D Ilyenre vágytál?
Nekünk anno a pelenkázóskomódot vették anyuék,nagyon hálás voltam érte. :lol:

Missi
Szép ez a kocsi! :lol: Azért ha jól körülnézel,sztem tudtok venni egy majd egy olcsóbbat,ami még tettszik is.Én vhogy nem szeretem a másoktól öröklött dolgokat,így inkább olcsóbban veszek,de legyen új. :oops:

Klára
Örülök,hogy jól viseltétek a mandulaműtétet! :)
Én már 5 kg-nál tartok,és hetente úgy tűnik felugrik 1-1 kg,bár sztem nem eszem sokat. :oops: :wink:

A babám olyan édes volt este,megfordult (azóta már visszaült),és látszott ahogy mozog vele a hasam is. :D Ez alegjobb az egész terhességeben! :D
Nagylányom tegnap tusolás után megkérdezte:Te bekened a tesót is??Neki a hasam =tesóval. Kép

KépKép

KépKép
okr

Köszi Bogyó :)
A navigálás baromi egyszerű :) Szűk a lakás, és minden nap elmegyek a konyháig és vissza a nappaliba 2x!!! :) Apuci is gyakorolja a tologatást! Beletettük a teknősbékát szemléltetőeszközként :)
Sportolni ne, azt csak a tárcsafékes, bolygósíthatatlan kerekekkel lehet. De azokkal meg nem lehet navigálni :)
Olyat nem is veszek, majd megoldom Heléna elhelyezését addig, amíg én görkorikzok.

Most én sem zabálok, így picit stagnál és talán megy lejjebb is a fölöslegem.
Sok zöldség, gyümölcs, kevés szénhidrát.... Ennyi a titok, csak be kéne tartanom ;)

Most az emésztés miatt iszom egy kis almaecetet. Az Anyák lapjában olvastam, hogy az jó terhesen is. És nem fogyaszt, a tévhittel ellentétben, hanem az emésztést segíti elő.

Gyűjtjük a telefonszámokat??? Én is megadhatom, de ki írja össze? Habár szülni még én sem szeretnék :)

OKR! Érzed, ahogy megfordul? :shock: Én ilyeneket nem szoktam érezni, csak hogy mocorog... de majd rákoncentrálok ;)

Apuci azt mondta, hogy éjjel remegett a hasam :) Én aludtam, ki voltam takarva és rámrakta a kezét, akkor érezte, hogy közben a lánya akciózik odabent :)
Reggel lettem informálva a találkájukról :)

büngyike

Ja, és igen, Okr! Ez volt az álmom. Remélem Helénának is :)

büngyike

Hú Büngyi: tényleg húzós volt a kocsi ára, de nagyon szép.
Ha erre vágytál akkor tényleg megérte.

Kitaláltam a vacsit: tőkfözelék lesz pulykapörivel. Felhívtam Apát, díjazta az ötletet, ja és sütök valami gyors sütiti is.

Telefonszámok:
Csajok, Cuki és Én vállaltuk, hogy fogadjuk az sms-eket ha valaki megszül, mert így mindenkit tudunk tájékoztatni a fejleményekről.

Cuki: ha nem bánod beteszem a táblázatba a telefonszámodat, így biztosan meglesz mindekinek. Csak a babanetről mentsétek le az xls-t.

Ha valaki még gondolja, de nem szeretné közzé tenni a telefonszámáta neten, az küldje el priviben és beteszem a táblába.

Megyek főzni, majd jövök.

Masi

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

Sziasztok!

No az én lánykám nem forgolódik - szerintem - csak rugkapál!
Ja és kidugja a popsiját, mindig balra, ugyanott! :lol:
Egyszer már riszálta is! :shock: Zenére! :shock:

De jelentem, minket a babazene és Mozart nem hat meg, inkább a latinos ritmusokra indulunk be! :shock: :shock:
Mi lesz itt 15 év múlva! :lol: :lol:
APuci már készíti a sörétes puskát! :wink: 8)

Kilók... ne is beszéljünk róla, én is a + 10-hez közelítek...
De én nem most hízok többet a kelleténél, most kb. annyit amennyit "illik". Valamiért én az elején húztam bele, a 10. hétnél 3-4 kg-nál tartottam. No szerintem ez a többlet az amivel mindig a többiek előtt járok! (bár mi már csak a 28. hétben vagyunk)

Ork, nagylány nagyon édi lehet! Nekem a kereszlányaim ilyenek. Bár ők nagyobbak, de ők vett(ett)ék Dorka első eföldi javát egy pár zokni személyében! (sárgát, mert akkor még nem tudtuk a nemét) :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Na itt vannak a kis rucik,amiket vettünk :) !Igazából mi is csak ezt a párat vettük,a többit ugy örököljük..
Kép Kép Kép Takaró Kép

Missfried
Kép
missfried

Meghát kell majd pár kis melegebb harisnya,zokni,kocsikabát,sapka... :D

Missfried
Kép
missfried

Büngyi
Biztosan Heléna is díjazza a kocsiját! :lol:
Nem éreztem konkrétan,hogy megfordult,csak mivel nem lent rugdosódott,ahogy szokot,hanem köldöktájékon,így ebből kitaláltam :D

Masi
Sztem ez a táblázatba berakás jó ötlet!Így mindenki látja hová kell sms-nie ha jön a nagy nap!

Jutta
Hű,te már mennyivel előttem jársz! :shock: Meg sokan mások is. :oops:
Keresztlányaid is biztosan nagyon várják már Dorkát! :D Lesz sok dadusod!

Szoptatós melltartókat nézegetek a neten,míg alszik a leányzóm.Találtam egy oldalt ahol egész jók vannak.Én minimum 3-t akarok venni,uis eleinte még éjszaka is hordtam.(tönkre is mentek)
http://www.angilure.hu/katalogus

KépKép

KépKép
okr

Masi! Köszi, reméljük szeretni fogjuk és nem bánjuk meg, mert akkor nem érte volna meg.

Misssi! Szépek a babaholmik :) Én nem nagyon öröklök, igaz, a barátnőmtől kapok párat, de az elenyésző, ráadásul fiai vannak, így csak pár semleges színt mertem átvenni tőle.

Telefonszámok: Akkor én Cukit vagy Masit fogom felhívni, ha van valami fejlemény, de remélem max. szeptember végén valamikor....

büngyike

Missi
Nagyon szépek a rucik! :D Azért úgy látom inkább fiúsak,vagy tévedek?!Mondjuk az a narancssárga kombi olyan csajos! :lol:

KépKép

KépKép
okr

Nem tudom..próbáltunk a "semleges"felé húzni.. :D Édes lesz bennük,már látom :wink:

Missfried
Kép
missfried

Cuki : Ami a barátnőmet illeti: meghalt a babája , és nem tudom hogy miért , mert azóta nem beszélt róla.
Valahol még örülök is neki, mert így ráfoghatom bármi olyan dologra ,ami mást nem fenyeget.

Mikor táppénzre kerültem én is 2 heti fizut kaptam, mert olyan hülyén adják oda a papírokat elszámolásra.
Azóta is csúszásban vagyok a tényleges fizetési hónaphoz képest, de mindig sikerül 1 teljes hónapnyit leadni.

Én most kihagyom a maszek fogorvost, mivel soha nem volt még semmi baja a fogaimnak , és múlt hónapban már voltam szűrésen , a kövekkel meg bajlódjon csak az SZTK-s nőci.

Missi : nagyon édik a ruhák, és tényleg unisex mindegyik :wink: úgyhogy jöhet fiú és kislány is !
Milyen méretben vetted őket ?

Tegnap 40-es bodykat is láttam a bababoltban !!! Azt hittem ,hogy az 56-os a legkisebb ,bár a koraszülöttekre is kell valami.

Most hívott a párom, hogy a környéken lakó kismamák ( Zugló ) sorra dícsérik neki a Tescós baba - és gyerekruha kínálatot+ most nagy leárazás van !
Valaki mintha írt volna a Tesco-ról , vagy nem ?
Lehet,hogy hétvégén megnézem ,bár ha mással nem is , de a ruha vásárlással én is szeretnék várni, amig ki nem derül ,hogy Dani kb. mekkora lesz.
Max. 1-2 hosszú újjú body, és rugdalózó kéne + sapi , kesztyű és hazahozós kiskabát.

Kép
sheepy

Hízós lányok ! Vacsira mit szoktatok enni ?

Én korábban is azzal tartottam kordában magamat ,hogy 12h előtt , ill. ebédre ettem bőségesen , közte rengeteg gyümölcs , és 5 után max . Natúr joghurt és megint csak gyümölcs/ zöldség.
Ez eddig is bevált bár ha tükörbe nézek, néha olyan, mintha kezdene még egy fenekem nőni a régi alatt :-).

Kép
sheepy

tel számom:20/20-32-215
geosel.klara

Sheepy
Én este 6-kor vacsizom,attól függ a mennyiség és összetétel,hogy ebédeltem-e?Aztán lefekvésig már csak 1 joghurt,vagy gyümölcs ami szóba jöhet.
Mi is vettünk már egy-két jó darab gyerekruhát a Tescoban,de inkább a Coraban szoktam vásárolni ilyesmit. :wink: Kombit pedig csak bababoltban.

Cukika
Én azért is nem szeretnék már hízni,mert Ada után maradt pocakom,igaz napról-napra kisebb lett,de amikor anyu meglátott első szava az volt:"hogy milyen kövér vagy"Na én ezt mégegyszer nem szeretném átélni. (megjegyzem én 9 hónaposan voltam annyi kg,mint ő simán,és egyforma magasak vagyunk kb.)
Persze ha így folytatódik a dolog,lehet szóba sem állunk egymással október végére,uis ma is jól összevesztünk. :oops:

A Tákisz néha tényleg érdekesen bérszámfejt. :wink: Pl szülés után kaptam táppénzt,és TGYÁ-t egyszerre.Majd jött a levél,hogy egyiket fizessem vissza :shock: Mondjuk adtak részletfizetést,de akkor is. :x

KépKép

KépKép
okr

hali csajszik :lol:

csajok,egesz nap pakoltam, szepen ovatosan, nem vagyok kesz, de majd folytatom kesöbb..

holnap megyünk babakocsit venni, mar alig varom!! :D :D :D

bababoltoztunk ma, egesz megilletödtem a sok edes kis bababuccok lattan..

most vacsizok valamit, aztan pihi

pusszancs

ja, es köszönjük a parommal a sok dicserö szot :lol:
Vendég

Sikerült egy pár képet lementenem.
Íme: Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
gabi39

Gabi, nagyon edesek a kepek!! :D
Vendég

Hali csajok!

Elég mozgalmas délutánom volt. Átmentem anyuékhoz, és összeírtuk, hogy mit kell még megvenni Lilibogyónak.
Holnap megyünk a Kenguruba vásárolni, már alig várom. Remélem ezzel az 50% kedvezménnyel mindent be tudunk szerezni ami kell.
Volt egy listám még a Brendon katalógusból, de anyu azt mondta, hogy annak a 70%-a nagy hülyeség és teljesen felesleges megvenni.

Azért így is szép hosszú lett a bevásárolandó lista, plussz ha még meglátok hozzá valamit :D
Holnap majd beszámolok.

Na megyek aludni, hátha ma hagy a lányom:-)
Csatolom a táblát az eddigi telefonszámokkal.

1183753013.xls

Kép
masika

Masika!

elküldtem neked priviben a szamomat es kerlek ird be a listaba, hogy Minike Vanda lesz :D

Köszi :D

jóóóóóóóóóóóóóóóóóó éjt!!!
Vendég

Halihóóó!

Gabi Tök jó, hogy sikerült leszedni a képeket, mert nagyon jól sikerültek!Szépen ráhajol a kis lábacskájára! Lehet, táncos lesz :lol:
Hááát most én sem tudom lekicsinyíteni a képeket :shock: Valaki lenyúlta a programomat. Ez a férjem műve lesz. Ö a nagy rendszergazda! :roll:
Mitől lehet az csajok, hogy nem is ettem sokat és így estére a hátamtól előre annyira húzódik minden, hogy sehogysem jó! Mintha hirtelen háromszorosára nőtt volna a pocakom...Ffffff..Gondolom nővekszik a kis Baba, de lehet ezzel valamit kezdeni? Vagy fogösszeszorítás?
Cuki Ezt én sem tartom jónak, hogy lassan ciki lesz egyáltalán meghízni, ha gyereket vársz. Nem azt mondom, hogy zabálni kell és semmivel nem kell foglalkozni, de ilyenkor amúgy is annyi minden változik. Legalább most nem nézem, hogy rámjön- e a nadrág! Nem érdekel! Most nem! Ami tőlem telik megteszem. Tornázom, úszom, de bizony megeszem a süteményt is.Sőt! Ha a barátainkal szalonnasütésre megyünk, hogy hangzana az a válasz, hogy : "köszi, én nem kérek, terhes vagyok" :roll: :lol: Ez az én véleményem. Mindenki úgy csinálja természetesen ahogyan jónak látja! :wink:
Holnap megyünk a Balcsira, pihenünk egy picit. Úgyhogy majd vasárnap jövök. Annyira édes Dominika! Már úgy hullámzik!Itt is matat egy picit, aztán odébb megy ott is egy picit.Nagyon szépen csinálja :lol:
Szóval lehúzott a fogorvos?? Na, az szép!
:shock: :evil:
Jól esik ez a hűvös, én ezt jobban kedvelem. (téli gyerek vagyok, talán azért,hm?!!) Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Gabi
Nagyon jók lettek a fotók!
Lehet én is bejelentkezem egy 26.heti 4D-re. :D

Masika
Köszi a táblát,és jó vásárolgatást holnapra. :lol:

Adri
Hát én is téli gyerek vagyok,de roppant mód átfázhattam,mert azóta sem melegdtem még fel.Illetve szülés óta fázom ennyire.Addig nagyon jó hidegtűrő képességem volt. :wink: Ez lene most jó nekem: Kép Csak nem merem. :oops:

Holnap én is kikapcsolódom kicsit.PCO-s talira megyünk Adával (bár ő remélem nem lesz PCO-s soha)Vasárnap meg irány Debrecen,megyünk apázni egy hétre. :D

KépKép

KépKép
okr

jo reggelt ! 4:50 van es nem tudok aludni, bebike ezerrel dorombol bent

Gabi, de jok a fotok !!

Adri, egyetertek, mozogni kell, de ami nagyon jol esik azt meg kell enni. nekem is szokott estere az az erzesem lenni, hogy szetszakadok, sajnos csak a pihenes marad ilyenkor, es nem szabad egyszerre sokat enni. en mar szoltam itthon mindenkinek hogy figyelmeztessenek, ha elkap a gepszij :)

Takisz, en azt sem tudom, hogy az mi. :( Gyed valfaja?

okr, sajnalom, ami az anyukaddal volt, remelem mar tobbet nem veszekedtek, ez olyan sz*r amkor pont az akitol nem varnank csinal ilyet-rosszul esik na!

masi, jo vasarolgatast, ne feledd, hogy egy meretbol eleg kb 4-5 db es midnent kinonek gyorsan. Amit mindenki ajanl az az anyagpelenka, jo a fej ala, bufiztetesre,,stb.(10-20 db jol jon ) KOSZI a tablat

Tescorol en irtam, hat sokkal szebb es jobb minosegu dolgok vannak, mint pl a Kenguruban, azok a rugdalozok olyan ,,nem is tudom,,,nekem kicsit furik. Nem vagyok egy Tesco rajongo, de az ottani gyerekruhakat eltaltak. Egyszeru, jo minoseg es olcso

Eveszet: tetszik Sheppy amit irtal,,ez megoldhato modszernek tunik, bar az etvagyam rohamosan no, Cuki- hat az 5 kg osszhizas eleg keves volna, de hat olyan is van ( sajnos) aki vegig hanyingertol kuzd es nem bir enni. Bar minket ez nem fenyeget :) Sosem szerettem az edesseget, de most valahogy igen. Az a "trukk", hogy ezeket reggel eszem.
Shepp, hogy van a babad azota ? aktivabb lett?

eva, missi, tobbieknek is "hello"...

pihenjetek, mozogjatok sokat, egyetek keveset. Ez a hetvegi mottom! :):)
bogyogyorgyi

Szép reggelt!

Mi is felébredtük, a lányom egy ideje rúgkapált, ugyan nem ezért ébredtem fel, de jó volt érezni. Azóta nem alszom, pedig hajnal fél kettőig buliztunk a barátnőm születésnapján :oops: :shock:

Gabi! Nagyon jók a képek! Szkennelted őket vagy videóról mentetted át?

Okr, Cuki! Szörnyű, amit írtatok! Nekem remélem nem lesz ilyen anyósom, anyám meg sokkal elfogultabb, habár baromi messze van ahhoz, hogy beszóljon....
Igaz, anyósom még az 5. hónap környékén a hátam mögött mutogatta Keresztanyunak, hogy már kibuggyan a "hájam" a nadrágból :shock:
Mindezt egy kilencven kilós, pókhasú dromedár, aki ki sem tudja húzni magát rendesen és terhessége alatt több, mint 20 kilót szedett fel :evil:

Hányok az ilyenektől.

Na, ezek után szép reggelt :idea:

büngyike

Bogyo!

Meglepett, hogy a Tescoban jók a babaholmik, most már be kell nézzek, mert eddig nem jártam ott. Élelmiszereket nem szeretek ott vásárolni, de a babaholmikért mindenképp benézünk :)
Köszi az infot!

büngyike

bungy, ja - en is kesz vagyok az ottani ( de az osszes szuper/hipermarket) stilusatol, meg az ottani emberektol ( bocsanat) en mindig tok zizi-n megyek onnnan haza :) Ma mar csak piacon vasarolok :)De amit rugdalozokat vettunk a tescoban a legedesebbek/legegyszerubbek. Meg a H&M ben vannak normalisak, de en meg sehol mashol nem lattam Mo. on hasznalhato fajtat, tegnap a Mammutban butikokban es a Kenguruban is csak sapitoztam :(
a te parnad az obudai kenguruban volt ? mert a mammutban is csak pluss volt feher, borzaszto angyalkaval rajta, ill. a gyerekmintasak, amitol kikeszulok. ennel mar csak a macicsikot "imadom" jobban a mikor gyerekszobakat csinalnak.
bogyogyorgyi

:)

Nem tudom, mert kaptam, de szerintem vagy a Dunakeszinél levő Kenguruban, vagy a Stopshop-újpest-féle Kenguruban vették.

Hova lett a kokszolt Bogyód???? :shock: Azonnal tedd vissza!

büngyike

hali!végre 24 hetesek lettünk :D Kép Kép
geosel.klara

Sziasztok !

Gabi nagyon aranyos a kislányod !!! Gratulálok a szépen sikerült felvételekhez ! :)

Lányok !
Mindenkivel együttérzek ,aki kibírhatatlan nőszemélyekkel van megáldva, legyenek azok bármilyen rendű / rangú rokonság !
Szerintem nem szép dolog egymást kritizálni, és nem értem hogy miért nem azzal foglalkoznak ,hogy milyen gyönyörű babákat hoztok majd a világra . Utána persze majd egyfolytában verni fogják a mellüket, mintha az ő művük lenne a gyerek !

Mi ma az Auchan-ig jutottunk ,ahol állítólag nagy a kínálat , de szerintem az egész áruház nagyon gagyi , és baba holmik 3 hónapos kornál kezdődnek .
Amiért mégis megérte , hogy vettünk 3 db színes pólót Daninak.
Igaz,hogy csak jövő tavasztól fér majd bele, de 300 ft -ért nem akartam ott hagyni, és nagyon jó minőségű anyagból készült.
Tescó holnapra van betervezve, mert már nagyon szeretnék őszre is valami kis rucit.

Adri jó utat , érezzétek jól Magatokat Balcsin !!!

Kép
sheepy

Sziasztok!

Büngyi
Szuper a kocsi! Én most tudtam meg, hogy kapunk autósülést és hordozót, így már csak 3 funkciós babakocsit keresünk. Továbbra is a háromkerekűek tetszenek. Mekkorára lehet összecsukni a tiéteket? Kocsi csomagtartója miatt kérdezem, mivel az egyik boltban nekem azt mondták, hogy a háromkerekűek elég nagyok maradnak összecsukott állapotban is- bár gondolom fajtája válogatja.

Gabi
Édes a kis pofija a kislányodnak!

Tegnap voltam dokinál és volt uh is, annyira örültem neki,mert nem számítottam rá, hogy az is lesz, így még a 4D előtt láthattam a kis örökmozgót, a doki kimondottan a kukiját és a heréit mutogatta:) Én a kezét-lábát még totál összekeverem, csak azt látom, hogy kalimpál!

És íme a rég ígért képek:

Kép Kép

> Kép
evarga

Sziasztok!

Gabi, nagyon jók a fotók!

Hát hogy mit eszek, általában gyümi, görög sali, némi hús, teljes kiörlésű keksz, de csak délelőtt... és mondjuk 2 hetente, ha vmi alkalom/összejövetel van akkor ami jön..
Kenyeret/kalácsot csak hétvégén és délelőtt, ha megkívánom ahogy a férjem eszi...

Igazából én már az eleje óta hízok, hányinger nem volt és az első 8 hétben felkaptam 3-4 kg-ot, tehát ennyivel vagyok több a kelleténél...

Missi, jók a ruhák!
Masi, jó vásárlást!

Mi megvettük a kiságyat az RS-ben, de babakocsit hiába néztünk... csak drága vagy "nem jó" van, tehát ebben még nincs döntés...

Jutta

KépKép
jutta

Hali!

Megjöttünk az egész napos shoppingolásból. Annyi mindent vettünk, hogy nehéz lenne felsorolni is: pl: kiskád, rugik, pléd, fürdőlepedő stb.stb. :D
Sajna még így sem tudtnk mindent megvenni, de már csak 1-2 dolog hiányzik.
Pl: ágynemű, hát az még kedvezménnyel is horror áron volt, bár nagyon szépek na de 20.000 Ft-ért?

ruhákból 62 vettünk, mert azt mondták, hogy ez a méret 3-5 kg gyerekre jó. 56-osom már volt egy pár darab, így mondtam Apának, hogy felesleges ilyen picit venni. Pankababáról így is kapunk még egy jó párat kedden megyek is át érte.
Kapunk még ágyneműt, etetőszéket, játszószőnyeget szóval egy csomó mindent.

na jó nem untatlak titeket ezzel, de úgy örülök, nem győztem válogatni a sok szép babaholmi közül. :D :D

1183820133.92.xls
Evu: beteszlek a táblába, és már rakom is fel :D

Megyek, mert megyünk moziba, jó hétvégét mindenkinek, majd teszek fel képeket az új szerzeményekről.

Kép
masika

Sziasztok !

Evarga látom Ti is Star Wars -fanok vagytok !
Na jó, igazából a pocakodat néztem , ami nagyon csini ! Te sem vagy az a hízós fajta , bár most kezdődik a nagy növekedés odabent .

Pléd vagy fürdőlepedő a kutyás ? A kiscipő nagyon tetszik , klassz hogy nem kell kötögetni ! Ilyet még nem is láttam , de lehet,hogy csak én vagyok lemaradva :-).

Masi szerintem mindenki kiváncsi a részletekre, egyáltalán nem unalmas ezeket olvasni , végülis hol máshol beszélnél róla ! ?
Képeket ! Képeket ! És jó mozizást ! :lol: :lol: :lol:

Jutta milyen ágyat vetél ? Át lehet később alakítani , vagy csak babaágy ?
A legújabb ágy -jelöltünket is az RS forgalmazza , az meg itt van egy köpésnyire Budakalászon ( Faktum , Gabi fenyőből ). Lehet ,hogy azt rendelem meg , mert egyenlőre nem láttam jobbat .
Sokáig keresgéltetek ?

Lehet,hogy rájöttem miért nem mocorgott annyit a lurkó! Bár tegnap egész nap ugrándozott, valahogy másképp fekszik, és inkább hátul + a hüvelyem felé kotorászik ,amit sokkal gyengébben érzek .
Mondtam is neki ,hogy ne tréfáljon velem, mert nagyon meg tud ijeszteni:-), aminek az lett az eredménye ,hogy délután kiállt egy láb ( vagy olyasmi ) a köldököm mellett a hasamból, jelezve,hogy minden ok !

Többiek merre ????
Ugye jól telik a hétvége Mindenkinek ?

Pusszantás !

Barbi

Kép
sheepy

Én is még 62-eseket szeretnék venni párat!Igaz tegnap kb 10 kg ruhát hoztunk el unokatesómtól!Úgy örököltük...! :D De azért még akarok pár uj darabot... :wink: Pl vmi extra édeset arra az alkalomra,amikor hozzuk haza a kórházból.. :)

Babakocsi ügyben már jojóznak a szemeim,annyi fajtát néztem ma neten.. :shock: De egyik túl drága,másikat nem ujszülött kortól ajánlják..,a harmadik nem téliesíthető..pl nincs hozzá lábzsák!!Mert mi mindenképp sportot szeretnénk venni,állitolag sokkal jobban kihasználhatóak... :) Én nem értek még hozzá... :?
Na de majd ráér még végülis...

Sokat vagyunk 1edül Nyünyivel,mert Apa sokat dolgozik.. :( Minden nap várjuk az estét,mire hazaér!Így van ez még ma is...!

Szép hétvégét mindenkinek!!

Missfried
Kép
missfried

Kép
Milyen képet találtam ma nézzétek.. :)

Missfried
Kép
missfried

És ezt láttátok már??Hihetetlen nem? :wink: :)
Kép

Missfried
Kép
missfried

Sheepy, ilyes formán állt ki a láb? :)

Missfried
Kép
missfried

evarga:csini vagy
missfried:nagyon tutik a képek ,bár a másodikat már sok helyen láttam
ruhák terén nekünk páér cuccot kell venni , d eúgy képzeljétek el,hogy a lánynál szinte csak 56-sat vettünk , és volt olyan ami tök nagy volt neki(3090 gr-mal született),bár mindegyik boltban más a nagyság szerintem.volt olyan 56-s ,ami nagyobb volt a 62-nél :D
gabi 39:nagyon tetszenek a kicsajos képek :D
mi sajna majd csak aug közepén megyünk 4D-re , már alig várom :D
a mi lánykánk ma kegyetlen aktív volt ,örültem is neki,lehet a front :D
masika:köszike a táblázatot ,nagyon rendicsek vagy ,mindenki nevében mégegyszer köszike!!!!!egyébként tök jó neked ,te lassan 28 hetes leszel!!!!!!kicsit irigyellek ám :oops:
geosel.klara

gratula az osszes vasarloknak, lassan mindenki kezd bespajzolni, mi azt hiszem a www.babasling.hu n veszunk egy horodozot, abban lesz az elejen es mar csak egy ulos, 3 kerekeut veszunk utana- e bay rol vagy vaterol.
okos, hogy 56 bol nem vesztek sokat, ugyis kinovik 1-2 honap alatt.

Tescosok, irjatok legyszi, hogy mi a mostani kinalat, mert mi a rugdalozokat mar 2 honapja vettuk

cuki, bocs a macicsikert :), nem tudom mi a bajom veluk, azt hiszem csak nem szeretem a szokvanyos dolgokat, bennem a hiba, tudom :)

fotok nagyon jok, nekem is kb akkora a pocakom lassan mint Klarinak, Eva tok vekony vagy es csinos, de jo neked !! hany kg -t hiztal idaig ?

bungy- :) hahah voila, itt a kis feketem..csak mar nem akartam propgalni magam es ha nem rakom fel az alairast, ugy erzem kevesbe latszom. hihih koszi a tippet, felhivom majd oket
bogyogyorgyi

fent "Csak" 2 dolgot irtam el, a helyesirasi izeken kivul
www.babaslings.hu
( "s" el a vegen...)

vatera.hu
bogyogyorgyi

CUKIKA:NE IDEGESKEDJ , IGYÁL EGY JÓ TEÁT ÉS FEKÜDJ LE A VÉN SZATYROKNAK MEG SZ...RJ A FEJÜKRE ,AZZAL NEM NEKIK TESZEL KÁRT HA IDEGESKEDSZ!!!!!!
NYUGI,NYUGI,NYUGI!!!!!!!NA PUSZ MINDENKINEK , MEGYEK ÉN IS LEPIHIZEK,FÁJNAK EGY KICSIT A CSÜLKEIM :D
geosel.klara

Cuki : Hát Te aztán jól meg vagy áldva mindenféle téren !

Én évekig dohányoztam ( 8 éve abba hagytam és nem vagyok rá büszke , mert sportoltam is közben) , de a cigifüstöt , és az intoleráns embereket UTÁLLOM!!!!!!!!!
Tökéletesen egyetértek a kiakadásoddal és remélem azért jó dolog is történik Veletek a hétvégén :-)

Missi: Hát én nem láttam szemből a hasamat , de biztos ,hogy nem így dudorodott . :-(
Szerintem is elég kicsi a valószínűsége, hogy ez egy valós kép lenne, a mai modern technikák mellett sok az átverés , de persze soha nem lehet tudni ....

" Apát haza várás " szerintem az egész terhességes itthonlétben a legeslegrosszabb dolog !!!!!!

Szívesen támogatnám a leendő szülők szülővéválós időszakára eső, kötelező munkaidő csökkentésére tett törekvéseket :-)

Ami a ruhaméreteket illeti , a ma beszerzett pólókba 9 hónapos kor van beleírva, de addig forgattam ,amig találtam egy belevarrott címkét is ,amin a méret EUR 72, H 71.
Nem értek hozzá , de szerintem ha 56-os a kezdő méret, ezt egy jóltáplált 9 hónapos gyerek csak nagy nehézségek árán fogja felvenni .
Tavaszra remélem még jó lesz .

Találtam egy mérettáblázatot is :

0-1 hónapos: 50-es, 1-2 hónapos: 56-os, 3-5 hónapos: 62-es, 6-8 hónapos: 68-as, 9-11 hónapos: 74-es, 12-14 hónapos: 80-as, 14-18 hónapos: 86-os, 18-24 hónapos: 92-es, 2,5-3 éves: 98-as, 3-3,5 éves: 104-es.

Ez gondolom nem szentírás , inkább csak útmutatásnak jó.
Az biztosan elég szubjektív dolog,hogy ki mekkora lesz . Igaz anyukák ?????

Sógorom 6 kg -al született, ill. már írtam az ismerős " óriásbébikről " , akik alig 2 évesen 19,5 ill. 20 kg-os iker babák.

Bogyó : Nekem tetszik a hordozós megoldás , de télen ! ? Télikabátra , vagy alá ?
Ezért szavaztam le, pedig olcsóbb és praktikusabb lenne, mint a dög nagy babakocsit rángatni. Gondolom azért megvan a trükkje, mert sokan használnak hordozót.
Biztonság kedvéért és lesz rá keret , lehet,hogy én is beszerzek 1-et, max. csak a lakásban fogom használni.

Na lelövöm magam és megyek falat pucolni meg almát rágcsálni alvás előtt .

Kép
sheepy

cuk, ez nagyon idegesito lehet, megertem, hogy kibuktal. Amugy nem hiszem hogy legalisan lehet lepcsohazban bagozni, az kozos terulet, nem ? vegre nalunk is szigoritanak e teren. Meg kene kerdezned a kozos kepviselot/onkormanyzatot.

Shep, telen a kabatra teszem ra, semmi gond nincs azzal ( amugy az apja akarja cipelni legtobbszor, hala istennek :) )A gyereknek meg veszunk egy fincsi bundazsakot

Klara , remelem jobb a labad mara

Micsoda napunk van, setaljatok sokat, mi is most megyunk
puszi B.
bogyogyorgyi

Hali csajok
Teszek fel egy pár képet az új rucikról. meg a kiskádról, na meg persze a pocakomról is.

Kép

Kép Kép
Kép

Kép
masika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?