Aranyosak vagytok,imádlak benneteket
Képeknél rájöttem,hogy mind csak Majcikáról szól és hát ő nem az a tipikus 2007 őszi baba

én nem vagyok fotóképes.Basszus,belenéztem a tükörbe,a nyaralóba csak fejet mutató tükrök vannak és akkorát nőtt a hasam,hogy az hihetetlen
Szerzeményem Bibinek nem lett a nyarlás alatt,kinéztem egy édes kis vukos újszülött zokni-tutyit,de sikerült ebédnél úgy elszámolnom magam,hogy végül lekellett mondanom róla.Hát lányok szép meg jó dolog a nyarlás,de rohadt drága egy dolog,pedig csak 2 szer ettünk rendes kaját étterembe, amúgy én csináltam vagy elvittük a nyaralóba és ott cuffoltuk meg.
Nem tudom ti menniyre vagytok érzékenyek a vedéglátósokra ,de egy helyen mi nagyon berágtunk,két menüt ettünk hozták gyorsan meg minden,de úgy higyjtek el rá se néztek az emberre,nemhogy mosolyogjonak még csak Majcira se néztek rá.Azért ez nagyon durva volt,megbszéltük,hogy ide se jövünk többet.

Nekem ez olyan fura,én is emberekkel dolgoztam és alapból kedves vagyok ,de ilyet én még nem pipáltam.Na mindegy kapják be.Ahol ma ettünk szintén pocis volt a tulaj és nagyon aranyos volt,ő is és az alkalmazottak is.Valahol észreveszik a magyar embert is
Gabi
két hetente szerdánként megyek be ezentúl a gondozóba akkor tudunk talizni ha gondolod,bár sok időt nem szeressek a városba lenni,mert már kényelmetlen tud lenni a pocak.
Hát ,külöben én nem kihagynám a terhességet hanem lerövödíteném,kár,hogy nincs vallmi tömörítő program hozzá
Kezdődik ügye a hányással (ilyen szerencséseknél mint én) aztán az idegbajos vizsgálatokkal,uhon rendbe legyen minden,matatáskor,afp borzalomról ne is beszéljünk és még akkor se lehet nyugodt az ember ,én csak akkor fogom elhinni ,hogy tényleg egészséges a gyerekem ,ha kint lesz,addig félek,még mindig.Még az is idegesít,hogy eddig sosem látszott rendesen a nuni vagy kuki ,vannak pl. ilyen fejlődési rendellenességek is,tudom sokat olvasok utána,de félek.Az afp mizériám után mondtama férjemnek,hogy nyugodtan beletörődhet ,hogy lesz két lánya aztán kész ,mert én mégegyszer nem leszek terhes.Most meg már azt mondtam neki ,hogy bármi lehet

majd....
Az idő szépíti a terhességet is meg a szülést is.Most kezdek terhes lenni igazán ,még mindig félek,a határon lévő vérnyomástól,nehogy legyen valami a pisibe,aztán Majával rosszak voltak az nsték,attól is félek már előre.Állandóan ég a gyomrom,ha reggel nem eszek fél órán belül,jön a savhányás,állandóan pisilnem kell,könnyen fáradok,alig bírok már hajolni.De amúgy jól vagyok

csak ez most kijött
Móni
dejól hangzik ez a bölcső dolog,annyira szépek szerintem,én is elgondolkodtam rajta,de elő se mertem hozni a témát,mert úgyis az lett volna,hogy minek,ha egyszer ott a kiságy,biztos gyönyörű lesz a szobája Jankának.
úg y látom Majszikám nem találja a helyét ,jó kis éjszakánk lesz