A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 októberi babák

Ja!

A csacsi nagyon édi, tesómtól kaptuk, énekel, lóbálja a farkát és mozgatja a fejét is.

Apa itthagyott egyedül, elment strandra, nekem nem volt kedvem, mit csináljak ebben a melegben ott, ha nem tudok fürdeni.

Cuki: nálunk is van a házban egy f..sz kalap fickó akinek alattunk van az egyik tárolóban kialakítva műhelye. télen én is összevesztem vele, mert állandóan bent bagózik, és nem kinyitná a tároló ablakát, áááá Ö a ház felé kinyitja az ajtót és a házba szellőzeteni a füstöt.
Kicsit felkaptam a vizet mikor kinyitottam a beépített szekrény ajtaját, és minden ruhánknak füst szaga volt. (abban megy a szellőző)
Lementem és kiosztottam a fickót, aki persze bizonygatta, hogy nem is tőle jön a füst.
Hozzáteszem persze, hogy mi is a földszinten lakunk.
Megmondtam neki, hogy legyen szíves és ne a házba szellőztessen hanem nyisson ablakot, de még jobb lenne, ha nem is bagózna.
Persze azóta is csnálja, de most nyáron kimegy az udvarra. Már szóltam a gondnoknak is, aki mondta, hogy már Ő is többször megkérte, de az egyik fülén be a másikon ki.
Mondtam, hogy ha télen megint ez lesz, és itt lesz babóka, akkor Apát fogom leküldeni, aki először általában még szépen szól, de könyörögni azt nem szokott. :D
(ez persze nem igaz, olyan mint egy kis jámbor maci, de ilyenkor jó hogy ilyen nagy darab :D , én előbb szólok bármiért mint Ő)

Megyek elfoglalom magam valamivel, hamár itthon maradtam egyedül, sajnos Apa napimádó, és Én is de idén nekem a napozás nem jön össze.

Jó pihenést mindenkinek.
Masi

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

Ja

Sheepy: én ezt a mérettáblázatot kaptam
2-3,5 kg 56
3-5 kg 62
5-7 kg 68

és így tovább, szerintem az 50-es méret olyan pici, hogy az csak a koraszülötteknek van. Tegnap Niki azt mondta, hogy az Ő fia 4kg volt és az 56 rugi kicsit volt rá.

Na tényleg megyek.
Holnap 28 hetesek leszünk :D :D :D

Kép
masika

Helló!

Cuki tényleg gáz a szitu, nem igaz, hogy nem lehet figyelni másokra!

Masika, szép a pocid és jók a rucik! :-)
Ja és a táblázathoz: szept 30. és lány és Dorka!! :-)

Ruci méretek: szerintem ez az 50-es a régi idők babái, mostanság inkább nagyobb gyerekek születnek... tehát 56-os ill. 62-es méret a nyerő.

Missi, babakocsival dettó így vagyok... ha valaki talál jó (100 ezer alatt) áron minden kívánságomat teljesítő (vízszintesig dönthető, télire se túl nyitott, autós hordozós, állítható tolókaros, könnyű) kocsiról szóljon!! :wink:
De azt hiszem ilyen nincs is... :cry:

Jutta

KépKép
jutta

Hi mindenki!!

Huu Cukika tényleg jó nagy a pocó!! :) Bár az enyém sem túl kicsi.. :D
Tényleg,én is fotóztam párat ma reggel...fel is teszem még ma talán,csak kiteregetek meg ilyesmi.. :shock: !

Szólok ha találok tuti jó babakocsit!...
Szép napot csajok!!

Missfried
Kép
missfried

Cukika!

Te hány cm vagy, mert a képeken nem látszik a sok kiló!

Missi várjuk a fotót, majd én is teszek fel!

Jutta

KépKép
jutta

Na itt vannak a ma reggeli friss fotóim..mint látszik én azért nem vagyok az a "nemhízós" fajta.. :shock: :D

Kép Kép Kép Kép

Missfried
Kép
missfried

Én 174cm vagyok..és 80kg-nál tartok.. :shock: :shock: :shock: Oh my God!!

Missfried
Kép
missfried

Köszönöm Cukika!! :) :wink:
Ez a 104 kg ez most komoly??És az hol van rajtad??Én amugy 57-58 kg-osan érzem magam tutin!! :)

Missfried
Kép
missfried

No én 170 és jelenleg 72-73 kg! 63-ról kezdtem, de 58 a nyári "versenysúlyom", mikor leszek megint annyi??

Jutta

KépKép
jutta

Na ugy látom az az 58 kg egy jó szám :wink:

Missfried
Kép
missfried

Sziasztok!

Szerintem egy várandós anyuka megszépül, függetlenül attól, hogy ki hány kiló. Főleg mivel még nem vagyunk a végén és nem gurulunk el :) , mindenkinek jól áll a terhesség!Testszenek a pocik!

Én csak 160 cm vagyok, 47-tel kezdtem, szerdán lesz mázsálás, de kb +4 kg van rajtam, de a java majd most jön.

Sheepy
Párom a nagy Star Wars rajongó, tavaly karácsonyra kapta tőlem a kollekciót! Már eleve félek, hány ilyen legós dolgunk lesz- bár egyszer akartam venni neki ilyen poén ajándékot mini legóban és azt mondták, hogy ezek már lecsengtek.

Szomszédok
Hát látom, más is vágyik arra, hogy elköltözzön a jelenlegi helyéről! Nálunk a kedves lakóközösség a reklámoknak szóló papírdobozba halmozza fel a háztartási szemetét! A postaláda mellett, a bejárattal szemben, úgy hogy mindig elmegy a kedvem attól, hogy hazaértem! Másokat is zavarja, hiába írták ki, hogy senki nem kíváncsi a mások szemetére és minden emeleten van szemétledobó, inkább letépték a kiírást! Egyszer észrevettük, amit egy nőce pont odarakta az aznapi szemetét és utánarohantunk és még neki állt feljebb, hogy merünk érte szólni (indok: sietett, azért dobta oda...). Sajnos nem tudjuk, hogy melyik emeletről jött, de biztos, hogy az ajtaja elé borítanánk!
A szemétledobót négyen használjuk a szinten, de a cigihamu mindig a földön maradt, amikor kiürítették a szemetesüket a dohányzó szomszédok. A párom- aki 10 évi dohányzott- mérgében kiírt egy kérést és 2 napon belül megoldódott a probléma. A közvetlen szomszédok legalább még veszik a lapot és azóta kezdték észrevenni azt is, hogy babát várok.
Már csaka felettünk ugató kutyát kellene reggel 6-8-ig és este 10 után elnémíttatni :) Na de majd adunk gyereksírást cserébe!

> Kép
evarga

Sziasztok!

Tök jó volt a Balcsi, csak hamar vége lett :( Voltunk bobozni is :D Most meg itthon csücsülünk - apátlanul.... :cry:
Cuki Szééép nagy lett az a pocak! :D
El is felejtettem mesélni, hogy kedden voltam ilyen szülésfelkészítőn. Ez most pont a szülőszobalátogatásból állt. Nagyon érdekes volt. Képzeljétek készül majd egyperces fotó a kis családról és két órát együtt is lehetünk utána, ha minden rendben van. És a szülőszobák is szépek, újak, jól felszereltek. Szóval tetszett amit láttam és jó lesz nem ezen izgulni, hogy milyen is lesz. Elég a szülés miatt.
Látom mindenki harcol a szomszédokkal, mi is! Alattunk egy hastáncos nőci tanul kongázni, hétfőn, szerdán, vasárnap este 8körül kezdi.
:roll: Felettünk egy öreg néni lakik, aki a radiátorra teszi a kis rádióját és full hangerőn megy reggel 6-tól felváltva Kossuth rádió az infó rádióval. Már gondolkoztam a megoldáson én is, amiből az lett, hogy az előre megtervezett, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölésért nagyon sokat adnak. :shock:
Szóval ennyi...
Lepihenek picit, lassan jön a konga-show :evil:
Vendég

Ja! Holnap doki, csütörtökön 4D!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok !

Hát senkit nem irígylek a szomszédság miatt.
Alattunk egy kolléganőm lakik, 2 kis bunkó kölökkel, és egy talpig paraszt férjjel na meg non-stop ordibálós műsorral.
Mondtam nekik ,hogy majd kélszüljenek fel ,ha jön a baba az ő hálószobájuk felett fog sírni, aminek én persze nagyon örülök- ez csak amolyan ál udvariasság volt, mert már alig várom ,hogy ők is megtapasztalják amit mi szenvedtünk el !!!!!
Sőt ,ha Dani baba bárhol a lakásban sírni kezdene, oda fogom vinni ,ahol a legvékonyabb a padló!!!!!

Megjártuk a Tescot, íme a szerzemények :
Kép Kép

3 body, 3 rugi+ 2 babakesztyű - 3005 ft -ba került !!!!!

ez pedig a hordozónk a babakocsihoz, amiben egyenlőre Bárány Úr lakik :
Kép

Kép
sheepy

Pocakos kép is készült, de én nem vagyok rajtuk olyan szép , mint Missi vagy Cukika , úgyhogy még gondolkodom rajta ,hogy mutogassam-e.

Nektek Lányok nagyon csini a pocak, és változatlanul nem értem hol van rajtatok annyi kiló !!!!
Csütörtökön megyek majd a védőnőmhöz, akkor kiderül mennyit híztam mostanság, de pl. az arcomon semmi hús nem lett, pedig már úgy vártam ,hogy szépen kikerekedjenek a csontok:-(.
Max. a mellemet felezném meg szívesen valakivel, mert a 85 C -s melltartó már csak alig -alig jön rám.
Bugyiból is XL-es kell, de lassan az összeset lecserélem pocak alatti terhesbugyira, mert csak a nagyifazonok jönnének fel ,az meg olyan kényelmes !

Adri képek készültek Balcsin ? Jó lenne legalább ennyi felüdülés :-)

Masi : Masi nagyon jók a szerzemények !!!!! Sikerült az asztalosokkal dűlőre jutni ?

Kép
sheepy

sheppy, orulok, hogy bevalt a tesco, nagyon jokat vettel !!

mindenki jo a kepeken, bar nem hiszem el, hogy Missi 80 kg vagy ! ez vicc :) kb 70 nek nezel ki, ekkora magassaggal.

latom szomszedokkal mindenki bajlodik, mi is- de most nem szaporitom a torteneteket, de ugyanezt mondjuk mi is, hogy oktober tol megtudjak, hogy mi is tudunk am hangosak lenne. bbe be be ! :)
bogyogyorgyi

Cuki Jó volt az idő. Nem rohadt le a gatyánk, de az ég sem szakkadt ránk. Szerencsénk volt!
Sheppy Sajnos nem. Ez nekem is csak utólag jutott eszembe.
:roll: Nagyon csinik a kisrucik, megyünk ma este mi is :wink:
Lassam megváltoztathatnánk a topic nevünket például erre: "Fúj,fúj anyósok, le veletek szomszédok!" :lol:
Olyan jót pihiztem, hmmm.... Holnap meló! :shock: Neeeee!! :cry:
Vendég

Adri :) tamogatom az uj topic nevet :)

errol Ti mar hallottatok ?
35 heten szures :
http://www.freeweb.hu/margitkorhaz/cont ... article.75

akkor erre is kell majd mennunk ?
bogyogyorgyi

Hmm pedig 80 vagyok(azaz voltam hét elején,azóta nem mértem)!Itthon nincs mérleg hálisten! :)

Sheepy,én azért kíváncsi lennék arra a pocak képre és szeríntem más is! :wink: Te is olyan csini vagy mint akárki más,hidd el!!

Nyünyi ma akkorát rugott vagy mi..,hogy bal oldalt azt hittem kijön vmi a hasamból :D Arany szíve..!Biztos a melegszendót dícsérte(vagy épp ellenkezőleg :wink: )

Ma megrendeltük a kiságyat+a kókuszmatracot bele!!A kettő 1ütt lesz 17880 8) !Nem tudok most többet rászánni,úgyhogy sima kis picuri rácsos ágy lesz,de szép az is!És reméljük jó is!!A matrac viszont bazi drága szeríntem!!Csak az 8000 :? Legalábbis a Brendonban!Tudom,lehet máshol olcsóbb..,de én innen rendeltem meg! :? Elvileg csütörtökön megkell kapnom a csomagot! :)

Csinik a kis rucik és jó az áruk!!Én is gondolkodtam a tescon,de vhogy kiesett a körútból és a legközelebbi csak Pécsen van!!De az Intersparban vettem pár dolgot,azok sem voltak olyan vészesek!!Pl 3 pár kis zokni 500!

Szép estét!!

Missfried
Kép
missfried

Nekem eddig semmi baj Anyósommal..(lekopogom)..igaz nem is sűrűn találkozunk,Ők vidéken laknak!!Ha vmi nemtetszőt mond,én megpróbálom magamban megvéleményezi,azt elfelejtem,de tényleg aranyos! :)

Missfried
Kép
missfried

Sziasztok!

Topik cím rám sem áll, bár amikt írtok.... megértelek Titeket!

Nekem egy halkszavú, rendes anyós "jutott" és az egyik oldali szomszéd barát, tehát ilyen gondjaim remélhetőleg nem is lesznek... :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Szép reggelt!

Jó sokat írtatok, látom sok szép pocakos képet is termeltetek és meg kell, hogy mondjam, hogy mindegyik nagyon-nagyon szép! Egyik sem elrettentően nagy.

Szomszédokról nincs sok negatív véleményem, mi szerencsések vagyunk... egyelőre :)

Evarga! Kérdezted a babakocsimat, nem tudom a méreteit, de hétvégén a Brendonnál éppen egy ilyen kocsit tuszkolt be egy csaj egy Renault Clioba, úgyhogy tuti minden kocsiba elfér!
Nekem Corsam van, abba is befér.

Missi! A kókuszmatrac nem volt drága! Ennyirét vesztegetik ugyanbis szinte mindenütt.

Sheepy! tetszik Bárány úr :) Én a Teknősömet kocsikáztatom a babakocsinkba. A hordozó van épp felcsatlakoztatva és úgy közlekedünk vele tesztköröket a lakásban :)

Na, húzok, mert sok dolgom van ma :?

büngyike

Hali!

Én 174 cm vagyok és most kb 82 kg, hát nekem sem ez az ideális, jó lenne 64re visszamenni szülés után, azzal már kiegyeznék.
Muszály is lesz, mert a fodrászommal fogadtunk, hogy a szülés után 1évvel lefogyok, és akkor megkapom tőle ajándékba azt a gatyót amit kinéztem (ARMANI volt persze) :D

Cuki: csak 85C nekem már lassan a 90C is kicsi lesz, akkora melleim vannak mint két görögdinnye, és szerintem egyenként legalább 5 kg-t nyomnak.

Adri: amikor ideköltöztünk a felettünk lakó rendszeresen bulit tartott, ha a szülei elmentek. Persze a hálószobája pont a miénk felett volt, kétszer szépen megkértem, hogy nekem az is elég lenne ha átmennének a lakás másik felébe bulizni és nem a fejem felett pattogtatná a kosárlabdáját éjfélkor.
Harmadszorra kihívtam a rendőrőket, akik már akkor hallották a bulit mikor bejöttek a házba. Na azóta csend van, mert elmagyarázták nekik, hogy 100.000 nél kezdődik a csendháborítás büntetése, ami reggel 8 előtt és este 8 után lép életbe.
Szóval szerintem ezzel te is érvelhetsz ha nem tudsz aludni.

Ma lettünk nyuszival 28 hetesek. :D Holnap megyünk UH-ra szerdán pedig mázsálni :(

Sheepy. még nem tudtam beszélni azzal akit ajánlottál, nem tudtam elérni, lehet, hogy nyaral. Még kaptam két telefonszámot, de csak jövőhéten tudnak kijönni. Rajta vagyok a témán.

Jutta: az én kocsim 45eFT volt, visszintesig dönthető, hordozóval, könnyű súllyal, lábzsákkal
Szóval van ilyen kocsi, csak ki kell fogni.

na lelövöm magam és megyek kozmetikushoz VÉGRE már ezer éve nem voltam.

Masi

Kép
masika

HOPSZ: muszáj!!!!

Ja és manóka nálam is egyfolytában mocorog, nem sokat tudok tőle aludni.

Na pusza mindenkinek.

Kép
masika

sheppy:kérjük a fotót!!!!
masika :jó kozmetikázást!!!ja és éljen a 28 heted!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
én is akarook már ennyi lenni :oops: :D !!!!
holnap megyek cukros terhelésre ,meg persze szemészetre , már előre félek :cry: ha holnap nem jelentkeznék,akkor éhen haltam!!!!! :) semmit nem lehet ennem ,pedig itthon fél 6-6 között kelek , de reggel 8-ig ha nem zabbantok valamit , tényleg rosszul vagyok.nem tudom mi lesz ?
geosel.klara

Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól telt a hétvége! Nekünk nagyon klassz volt, csak rövid. A babucink nagyon aktív volt egész hétvégén, úgy hullámzott hasam egy csomószor. Jó érzés!!!

Szomszédokkal nekünk is gondunk van, ugyan még nem találkoztunk egyikkel sem, mert csak 3 hónapja lakunk ebben a bérelt lakásban, de szerintem mindegyik szomszédunk erős dohányos lehet. Nevetni fogtok, de még a konektorból is jön a szag (panel lakás). A páromat is nagyon zavarja és ráadásul galambok is vannak rendesen a környéken (nem is tudnám kirakni a babát az erkélyre levegőzni miattuk), így most új lakást keresünk. Semmiképpen nem akarom a babát ilyen környezetbe hozni.

Nagyon szépek a pocik! Missi nem hiszem, hogy 80 kg lennél, én 178 cm magas vagyok és most tartok a 76 kg-nál, ez plussz 9 kiló és én sokkal nagyobbnak látom a pocimat mint a tied.

Hétvégén bementünk a Brendonba és bevásároltam hálóingeket és egy köntöst, amit majd a kórházban fogok viselni. Szoptatós melltartót azt javasolták, hogy csak a legutolsó időben vegyek, mert addig még be fog lódulni a mellnövekedésem is. A Brendonos szopipárna nem tetszett, így a Babyplanet-ben veszek majd ma...

Nagyon jók a cuccok, amiket vettetek. A Tesco-ra nem is gondoltam, hogy babacuccokat ott vegyek. Őszintén szólva irtózom a Tesco-tól..., de lehet, hogy benézek majd én is.

Sziasztok, Csilla
csim

Masika, és hol vetted ezt a kocsit?

Jutta

KépKép
jutta

Szép jó reggelt !

Missi : tényleg nem drága a matrac ,és ennyi kényeztetés kell a babának :-).
Azt tudod ,hogy ki is lehet mosni ? Sokkal praktikusabb, mint a szivacs , mert az deformálódik meg miden , ezen meg csak átfolyik a víz és szép tiszta lesz .

Cuki: Lehet ,hogy hülyén hangzik, de mikor lefekszel , próbálj egy kicsit relaxálni, miközben csak a babára gondolsz. Biztosan Ő is érzi majd,hogy most nyugis időszak következik, és addig ugrabugráljon ,amig rá figyelsz , utána meg pihizzen le Ő is . Az ex jógatanárom szerint simán veszik az adást, és rá tudnak hangolódni az anyára , ha Mi is csak rájuk figyelünk.
Ha másra nem ,hát arra biztos jó, hogy Te szépen elaludj , utána meg kit érdekel milyen bulit csapnak odabent :wink:

Büngyi : Már múltkor felfigyeltem rá , mikor írtad ,hogy a Teknőc a " próbababa" :lol: Párom jót mosolygott rajta, mondta is ,hogy örül ,hogy nem csak Mi vagyunk ilyen "lököttek" ( persze POZITÍV ÉRTELEMBEN :!: :!: :!: :!: :!: )
Bárány Úr nagy kedvenc, egyenlőre ez pótolja az élő állatot az allergiám miatt , egy 10 cm-es plüssnyúllal együtt ,ami 6 éve az alvós pajtásom és utazni is velünk szokott .

Adri: Meddig dolgozol "még"?

Bogyó : csak örülök annak , ha minél több vizsgálat van , mert sosem lehet tudni mi a nyavaja élősködik bennünk . Az én nőgyógyászom pl. eddig még egyszer sem vett mintát belőlem, vagy ha igen , ügyesen titkolja!!
Majd a védőnőt meg is kérdezem csütörtökön, hogy is van ez.

Kép
sheepy

shepp, majd mond ma meg legyszi, hogy mit mondott errol a vedono

cuki !!!! MINDENRE VAN JOGOD ! persze, hogy kerheted, hogy ne legyen benne ez vagy az ! a tied ! nem a vedonoe
a szabaly szerint 3 db orvos es 1 db vedonoi pecsetnek kell lennie a kiskonyvben, hogy gyedet es anyasagi segelyt kapjal. ennyi !

majd meg irok, most csak a cuki irasan akadt meg a szemem
bogyogyorgyi

Sheepy! Egy barátunk, amikor megtudta, hogy baba érkezik a családba, azonnal bepelenkázott egy plüssmacit :)
Soha nem lehet elég korán elkezdeni a felkészülést.
Tegnap nagyon rosszat álmodtam a babámmal kapcsolatban, el is meséltem a férjemmel. Az volt a lényeg, hogy nem tudtam vele mit kezdeni és nem tudtam rendesen ellátni, meg folyton megfeledkeztem róla :(
Erre azt mondta, hogy ne aggódjak, biztos kapunk valami használati utasítást hozzá a kórházból hazajövet :)

büngyike

Masika!Akkor abszolut egy súlycsoport vagyunk! :D

Csajok csak az én agyam hagy ki ennyire? :) :? Kb 1 hete mindennap elfelejtek mosogatószert venni,erre ma is elfelejtettem! :? Aztán kutatgatok a szekrényben és találtam egyet hálisten! :) Meg amugy általában ujabban mindent fel kell írnom!

Ma voltam a kínaiban,vettem magamnak egy extra nagy méretű szoknyát :) ..és ezeket nem tudtam otthagyni!Kis rugi volt 750,tiszta pamut,a mamuszka meg 700!Olyan cukik!

Kép

Szép napot!!

Missfried
Kép
missfried

missi, nagyon tetszik ez az oroszlanos !! melyik kinaiban vetted ?
bungy, macko pelenkaban :) hahaha nagyon jo otlet, majd nekunk is kell gyakorolni ugyis..
cuk, meg eszembejutott, hogy egyaltalan minek mesz a vedonohoz ??? en 2 x voltam nala ( 1 x kiadta a kiskonyvet, 1 x lemazsalt es megmerte a vernyomasomat)
mondta, hogy jul ban majd menjek ( minek???, hogy lemerjen ? ) majd elmegyek aug. ban, es akkor mar majdnem itt az oktober. majd kijohet max megnezni a gyereket, bar arra nekem ugyis gyerekorvost kell hivnom kemeny penzert az otthonszules miatt.
bogyogyorgyi

Sziasztok!

Sheppy Ami a melót illeti nem mostanában lesz a vége. Augusztusig itt nyomom az irodában, aztán szeptemberben indul az új csoportom na meg a régi is és őket nem hagyhatom magukra. Majd daruval beemeltetem magam az usziba :D Vagy nem tudom.... :roll:
Cuki Az anyós szó hallatán bizony engem is elkap ez-az. De mivel nem beszélek vele második hónapja, kicsit jobb. Csak idegesít hogy bírja ennyire távol tartani magát, mikor az első unokája érkezik???!!! :shock: :roll: :? Állítólag mindíg kérdezi mi van velem, de én nem akarom, hogy tudja, mert az exbarátnővel ne beszélje meg, hogy én hogy bírom a terhességet stb. Ez így kusza tudom, így talán nem értitek, de nekem hatalmas törés volt. Na de előre!! :D Nem szomorkodom, ANYUKA LESZEK!! :lol:
Megyek ma dokihoz, kíváncsi vagyok mit fog mondani a kis cukromra.
Missi Szerintem a kókuszmatrac nem volt drága annyiért, én is eddig csak hasonló árakon láttam. (de lehet rossz helyen nézem :roll: )
Na folytatom a melót, a főnököm itt netezik velem szemben....Úgyhogy leolvadok szép lassan, feltünés nélkül... :wink:
Vendég

Jutta Akartam már mondani, hogy a vonalzónkon ez a heti kép nem túl előnyös, nem olyan mint egy földönkívüli?? :oops: :roll: :D
Vendég

sziasztok csajok :lol:

melozom matol..tehat semmi idöm irni

azert gyorsan..en kb 164 vok es közelitek a 71hez..ugyhogy nem viccelek, ha azt irom, balna lettem..az ok, hogy a cicim nekem is egy közepes medizin labda..de akkor is :cry:
azt mondta nekem valaki a 7vegen, hogy a terhessegi vitaminok is hizlalnak..sztetek?
csajok, minden cucc nagyon cuki, megvettük a babakocsit, örököltünk kisagyat :D

nagyon melegem van es Vano boxleckeket vesz a pocimban :lol:
az összes kep nagyon jo, csinik vagytok!!

szerdan uh, alig varom, majd informallak benneteket.

csajok...betanitok..mennem kell..ma meg csak egy pogit ettem..olyan höseg van az irodaban, hogy nem megy le a tonhalsalim :roll:

pusszancs
Vendég

Sziasztok!

Megjöttem tegnap Bajáról. Már elkezdtem visszaolvasni, nem tudom, mikor sikerül teljesen. Egész héten nem volt net, már nagyon hiányzott! :D
Jutta, látom, jelentkeztél Te is végre, nagyon örülök!
Majd jövök még.

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Evu, nem vagy balna!! nem hiszem el, hogy nem tudod, hogy tok csini vagy :). vitamin csak nagyobb etvagyat csinal max. azert "hizlal". De minek szeded, amikor itt a nyar tele friss gyum-zolds.el ?

Adri- kicsit urlenyes a kepetek, de aranyos szerintem :). sajnalom, hogy neked is ilyen az anyosod. csak a shepy nek es meg egy vkinek nem, szoval sajnos mi vagyunk tobbsegben

Eri, jo volt ? meselj !

Sportolotabor !!! :):):) meg vagyunk mentve !!!!
http://www.a1wellness.hu, itt a berlet araban benne van a gyerekmegorzes, uveggel elvalasztott teremben vannak a lurkok, profi ovonokkel, fel eves kortol lehet vinni. De jo !!! :):):) nekem ma mar fulig er a szam, ettol a hirtol. :)
bogyogyorgyi

Hali!

Jutta: a babyplanatben vettük a kocsi, piere carden, szerintem tök jó, PS646 tipusú szürke-narancs színben, tettem fel valamikor róla képet is.

Nekem is jó fej anyósom van, bár ritkán is látom, mert vidéken laknak :D

Múltkor a Fáy utcai piacon láttam potom pénzért pamut baby cucokat, akkor nem mertünk venni, mert még nem tudtuk a babóka nemét. Most meg állítólag bezárt a piac? Nem tudjátok tényleg bezárt, ott nagyon jó dolgok voltak pl: díszdobozban rugi, kising, kardigán, sapi,cipő egyforma mintával 4000Ft volt.

Most főzöm a kukoricát, imádom, remélem fini lesz, bár nem akarom sózni, pedig úgy a tuti.
Megcsinálom a táblát és felrakom újra.
Nézzétek meg hátha még hiányzik belöle valami.

Kép
masika

itt a tábla újra!

Csajszik, hol maradnak a nevek??? 1183989007.21.xls

Masi

Kép
masika

Na visszaolvastam néhány oldalt, még van 2! :) Lehet, ma már nem jut rá időm.

Bogyó, Cuki, köszi, jó volt, már nagyon rég voltam Baján, azt hiszem, idén még nem is. Mindig anyukámék jöttek. Persze az is jó. Ettem finom barackokat, imádom, mikor a fáról tudom leszedni, tök éretten, annyira finom úgy! Meg volt egy csomó finom nyári alma, nem győztük felszedni, potyogós fajta, sütöttem vagy 4 féle almás sütit a héten! Közben megünnepeltük Benci fiam 4. szülinapját. Vettem 3 függönyt az új házunkba, sztem ez olcsóbb, mint Szegeden. Kb ennyi történt. Meg pihentem is sokat. Majd szombaton megyünk újra, akkor lesz a halászléfőző ünnepség. :)

Cuki, nagyon édes a kislányod az UH képen! Tel. számokat felírtam, elmentem mindet.

Büngyi, jól néz ki a babakocsi amit vettetek. Nem semmi ára volt, de biztos nagyon jó lesz.

Missi, sztem kell az 56-os rugi, nekem az első gyerek volt a legnagyobb(3890g, 55 cm), de még ő is használta őket. Sőt, még keveselltem is a számot, mert volt, hogy kifolyt a pisi, cserélni kellett többször.

Klára, örülök, hogy szerencsésen túl vagytok a mandulaműtéten!

Evu, nagyon helyesek vagytok a képen a pároddal! :)

Gabi, Cuki, próbáltok beszélni Babukával, hogy forduljanak fejjel le? Így tuti császár lenne, nem?

Folyt. köv. később vagy holnap .

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Sziasztok!

Erika! köszi a dicséretet, hát, tényleg nem volt olcsó, de nagyon remélem, hogy beválik!
Örülök, hogy jól érezted magad, én barackot fáról, utoljára a nagymamámék kertjében ettem kislány koromban :)

Szerzem a tapasztalatokat, mindenki ajánl mindent, kezdek kicsit izgulni a babával kapcsolatban :) Remélem jó anya leszek és semmit nem bénázok el.

Missi! Szépek a cuccok! Én cipőcskét még nem is vettem :? kell az?

Masi! Nekünk Helénánk lesz, ez már tuti! Kérlek, írd be, a táblázat különben szuper :!:
A Fáy utcai piacot nem tudom, hogy bezárják-e? én nem hallottam, igaz nem is járok oda, de a férjemet megkérdezhetem, ő ott szokott eljárni.
Kukoricát idén valszeg nem fogok enni, ha csak valaki le nem hántja nekem :) a fogszabályzóm miatt :?

Bogyo! Te tényleg otthon szülsz? Wow... merész vagy :)

büngyike

cuki, semmi sem 100 %, otthon tervezem, de ha vmi gaz van, akkor korhaz lesz. Es megmondod a vedononek, hogy ne irja a kilodat bele? legy bator, toled fugg minden es teged semmi nem kotelez, hogy egyaltalan lemerjen.
bungy, szerintem az a meresz, aki korhazban mer szulni :) :)ez csak nezopont kerdese. De en nem korhaz ellenes vagyok, csak azt mondom, hogy mindenki ott szuljon, ahol biztonsagban erzi magat. vki ezt otthon erzi, vki egy mutoben, stb. En csak a szabad-valasztas mellett vagyok.
Erika, hmhm, jol hangzik ez a nyaralas,..finomakat csinalhattal, ha a 4 bol egyik egyszeru, legyszives ird le,,en nem vagyok egy sutos-tunder, csak fozni tudok, de azt nagyon :) hihiih.Orulok, h pihentel is !

masi, nekem Sonja/Vince

jo fej anyosokkal idaig: Sheppy, Masi bir. Az mar ketto , azaz 2 db !!! Tobb, mint a 0 ! :)

kukorica ! jujjj de ennek en is !

LANYOK , senki sem mozdult ra a babamegorzos fitnessre ??? csak en orulok neki ?
bogyogyorgyi

Ez igazából nem is cipő,hanem csak olyasféle melegítő tutyi!!Hát mondjuk ha elindulunk netán majd babakocsival,szeríntem nem árt ha van!

Ja amugy az itteni,barcsi kinaiban vásároltam...,nálunk már szinte csak az van..! :? :)

Megyek,veszek magunknak sárgadinnyét,mert elfogyott!Tegnap betoltam 1 egészet! :? :wink:

Missfried
Kép
missfried

Én rámozdultam :)
Mikor megyünk? :wink:

Hát... nem tudom, a műtő valóban nem idillihely, de én ott érzem magam biztonságban. Bármi van, azonnal tudnak cselekedni. Anno, a dokim a Telki kórházat javasolta. Először a horror ár taszított el, de ez vetekedett azzal a ténnyel, hogy nincs az újszülött-intenzív.
Tehát, nekem fontos egy jól felszerelt kórház.

A Sonja és Vince nagyon-nagyon jó választás! Még nem tudod a nemét????

büngyike

Holnap megyünk dokihoz!!Szorítsatok ám jut eszembe! :wink: Reméljük lesz uh és kiderül végre vmi! :)

Missfried
Kép
missfried

Jaj, mire befejeztem a hozzászólást, már írtatok többen is :)

Cukika, nagyon édes vagy, jól esik, hogy bízol bennem :) Anyámék sem voltak vérprofik, mégis élünk :)

Most jött haza Apuci. Képzeljétek! Megállított maga előtt, olyan édes volt. Forduljak meg, oldalt akart látni. Na, ennyi nem volt elég, most ki van tolva a pocakod? Mondom, nem, nem tolom ki, nem jó a testtartás miatt.
Aztán végigmustrált, végül kinyögte, hogy bent járt egy partnere, aki szintén októberben szül, és édesen közli: szerintem neki nagyobb a hasa, mint neked :)
Mintha ez versenyre menne :lol:

büngyike

Szorítunk Missi!
Én védőnőhöz :idea: rám is rámfér a szorítás :roll:

büngyike

Hű , Ti aztán nem unatkoztatok délután ! :lol: :lol:

Dolgozós lányok csak módjával azt a sok melót !!! Bár a medence szélén még nem lehet olyan rossz , de az irodában nem bírnám ki ! :x

Éjszaka a változatosság kedvéért megint jön a rossz idő és hidegfront . :evil: :evil:
Szegény babák jól kifogták ezt az időjárást , kíváncsi leszek az őszi szülésbeindulásokra, mert szerintem ennyi változás után már meg sem fog nekik kottyani egy -egy front.

Missi : Jók az új szerzemények , eszembe sem jutott,hogy kínaiban nézelődjek, pedig van pár a közelben .
Annyira ráállt az agyam a vásárlásra ,hogy nem győzöm mondogatni , ráér majd aug. végén - szeptemberben.
Persze van egy csomó minden ,amit még be kell szerezni, de a babacuccoknak egyre nehezebb ellenállni az üzletekben !

Bogyó : egy időben "ingyen " jártam az óbudai A1-be , és nekem nem igazán jött be . Senkit nem akarok megbántani , de tipikus hülye p..ák gyűjtőhelye.
A babamegőrzés jó dolog, de a másik ami vissza tart ,az az ,hogy ha szülés után az ember nagyon rááll a testmozgásra nem lesz elég teje szoptatni. Szóval 22-es csapdája : végre nincs pocak ,amire vigyázni kell, de otthon vár az éhes manó .

Asszem az úszást választom majd , mert már nagyon hiányzik bár teli dudákkal érdekes lesz a víz tetején maradni :-)

Védőnő:
1. Nálunk a körzeti orvos mellett ő a másik kedvenc, értelmes nő ,akivel meg lehet beszélni az esetleges babás kérdéseimet+ 6 éves korig Ő fogja a gyereket gondozni, tehát nem árt a rendszeres találka ,hogy a kellő bizalom kialakulhasson.
2. Kórház ügyben kiváló infó forrás ,legalábbis a mi bizonytalan helyzetünkben :-)
3. Múlt hónap óta a baba szívhangját is hallgatjuk, ami nagyon jó érzés , és jól jön, ha pont két nőgyógyászati vizit között van az ember.
4. Nincs otthon mérlegem, csak anyóséknál, vagy a családban méricskélhetek ,de egyre ritkábban megyünk majd , így jó a kontroll.
5.Mivel nincs kórház, nincs szülésfelkészítő sem, ill. a védőnők szervezik majd nyár végétől.

Büngyi : Aranyos a párod !!! :wink: Jó ,hogy a részletekre is figyel .

Kép
sheepy

Missi : Holnap megy a drukk, az éteren keresztül !!! Most már jó nagy lehet a Ti babátok is , biztos szépen fog látszani ,hogy lóg -e valami odalent :-)

Kép
sheepy

????!!!!
Én pont akkor vagyok nyugodt ,ha csak nedves a betét , és nem látok semmi csúnyaságot !

Infót ! Infót !!!!!!!

Kép
sheepy

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?