Szia Manó! Isten hozott Titeket itthon! Neked még 3 kisgyerek mellett is ennyi időd van????? Hogy csinálod?? Érezzétek jól magatokat! (szegény Apuka a 4 nővel, plusz egy anyóssal

)
Lidikóka! Ne félj, aminek meg kell történnie, az megtörténik! Nekem nehéz szülésem volt, és semmiért el nem cserélném az élményt. Minden perce az enyém, az életem része!
Balázsapuka! Csatlakozom Brigihez, és én is javasolnám, hogy pohárból, kanálból, vagy feskendőből adjatok inni a babának. A vizet meg kóstoljátok meg

Én sima forralt vizet adtam Bébnek az első napon, mert még éjjel is 28 fok volt, nekem meg csak ár csepp tejem.
A tej meg fog jönni. Ciciznek, és ez a lényeg!!! Csuda sokat kibírnak ezek a kis manók! A természet direkt így találta ki az egészet!
Brigi! Jó ez a két név együtt. És akkor Te hívhatod Samunak! Uncsitesóm is így nőtt fel, hogy a két szülője más-más néven hívta. Ők így szokták meg, nem volt furi. Sőt, ha belegondolok, mindenki becézi a gyerekét, és akkor is eltérően hívhatják a szülők a gyerekeket.