A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Klarissza,
nem azért rágtam ám be a gyerekre mert összegyúrta a gyurmát, hanem mert azokat is belegyúrta, amiket én eltettem, és azt mondtam: nem szabad! Ezért lett elrakva a gyurma. :P
Vendég

Hát, elég lapos a kukacod Klarissza! ...na de láttunk mi már karón varjut!

Kép
zölddisznó

sziasztok :D

Szeretném a segitségeteket kérni a hőmérőzéssel kapcsolatban.
Nekünk már van egy kislányunk,akinek szeretnénk egy kistestvért :lol:
Junius volt az első hónapunk,hogy probálkoztunk,de sajnos sikertelen volt,szombaton teszteltem egy negativat ma reggelre meg megjött :evil:
még mindig nagyon szomorú vagyok,mert nagyon biztam benne,hogy a kistesó is elsőre sikerülni fog,mert nekünk Viktória elsőre össze jött.

Szóval,a hőmérőzésben azt nem viláogos ,hogy mikor kell sűrűsiteni az együttlétet.
Amig lenem esik a hő, azaz mensi utánn egyből "akció"vagy amikor már leesett és annantól és ha felmegy akkor megtörtént a tűszőrepedés :?: :?: :?:
Na,nekem ez a része nem világos :oops:

szeretném ha irnátok nekem róla.

előre is köszönöm

Kép

Kép
edinka

1183908265.08.doc

elöbb lehagytam a görbémet,ami nem volt nyerő sajnos.
Mi a véleménytek rólla

Kép

Kép
edinka

Sziasztok!!!

Most jöttünk meg, próbálok visszaolvasni!

Kép
kata05

Üdv itthon!

...nem lesz egyszerű visszaolvasnod :wink:

Kép
zölddisznó

Szia Edinka!
A mellettünk lévő hőmérősben összeszedtünk mindent, amit tudni kell a témáról. Ha lesz időd/kedved, olvasgasd el!
Szívesen segítünk, csak én most épp nem nagyon érek rá, bocsi. Kicsit később jövök, ha addig nem lesz itt "informátor". (Ma elég lájtosan nyomultunk, nagyon vasárnap van :wink:, mindenki szerelmeskedik :oops: )

Kép
zölddisznó

Csajok! Mostanában senki nem akar "óccsótesztet" venni? Mert én beruháznék egy nagyobb adagra!

Kép
zölddisznó

Zöldi! Én is gondoltam már rá! Gondoltam, hogy az egri talira majd hoz Boni, de hát nem! De ha valahogy olcsón eljut hozzám, akkor én is beruháznék! :lol:

Kép
bettike
Eger

Ja Klarissza! Ha olyan olacson volt a hőd végig, mint az elején, akkor is mikor nem mértél, akkor simán lehet kétfázisú szerintem! :roll:

Kata! Üdv itthon! Jó volt?

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

áfi: szép csiga :lol: :lol: :lol:

boni: én a hegyvidéket szeretem, nem a tengerpartot :lol:

bettike: tetszik a görbéd :lol: én hőmérőzök, de nem rakok görbét.

coca: hajrá lecsó! :wink: én szeretnék olcsótesztet. csak ki veszi meg, és hogy jut el hozzám?

klarissza: nagyon laposkúszásos a görbéd :roll:

kata: milyen volt a nászút? képeket kérünk!

rólam: hazaértünk végre anyóséktól. nagyon fincsi ebédet ettünk, meg felpakoltak egy rakás ennivalóval.

kati
katica30

kati csak neked Kép
Vendég

zöldi,bettike vegyünk :lol:
Vendég

Halihó!

Kicsit el voltam tünve, sorry. Pénteken szabadtéri retro partyn voltam, reggel fél 6 -ig :D , tegnap esküvőn, ma meg sörfesztiválon. Köszönöm, jól vok, fáradtan. Holnap átjárhatósági, már kezdek izgulni. :shock: :( :shock: .

Visszaolvasok, és jövök.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

snufi: mennek holnapra a drukkok++++

boni: ez már tetszik :lol: vegyetek nekem is! :lol:

kati
katica30

Boni! Az a Matterhorn! Apukám megmászta bibibííí.

Kép
zölddisznó

Akkor teszt:
Kati, Boni, Bettike, Coca
Ki mennyit?

Kép
zölddisznó

Én 1 db +-at kérek! :lol: :lol: :lol: :lol:

Komolyan: szerintem 5-10 db jöhet!

Kép
bettike
Eger

Snufi! Tudsz élni vazze!

Hánykor mész kontrasztolni?

Kép
zölddisznó

Boni! Fel tudsz mászni MSN-re?

Kép
zölddisznó

Itt vok:

Purc: Boldog szülinapot!

Zöldi: gratu a -5 kg-hoz. 7re megyek, vért vesznek, és utána (szerintem 8 és 9 között) lesz az átj. 3 órát ott tartalanak, utána jövök. Remélem jól leszek. Vérvétel után gyors eszek, lehet előtte, igaz?

Boni: jó hely Maldív! :wink:
Kép

Klarissza: nem komputeres A HOMEOS. Az egyént nézi, személyre szabott gyogyót ad.

Holnap drukkoljatok!!!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

coca: én 10 darab tesztet kérnék, de nem a boni-féle selejtesből. :lol:
hogy jut el hozzám szegedre? :roll:

snufi: drukkhegyek mennek holnapra+++++++

kati
katica30

Snufi! Naná, hogy ehetsz előtte. (Nekem du. 5-kor volt) A vérvétel is lehet, hogy nem éhgyomri, de azért ne kockáztass, éhezz!

Kati! Postán.

Kép
zölddisznó

bocsi, nem olvastam vissza :oops: délelőtt elkezdtem könyvelni, meg az előtársaság beszámolóját csinálni, eltartott 3- ig :? aztán anyóshoz menteünk, és utána auchanba, most meg már álmos vagyok :P De mindenkinek megy a drukk és ölelés :wink:

Coca
5 teszt nekem is jöhet :wink: igaz a kaáliban is adnak, nem? :roll:

Kép
gaby25

Boni! Neked mennyi kell az ócsóbú?
Eddig 20-25 elkelt, + nekem bármennyi. 50-es ugye?

Kép
zölddisznó

megyek aludni....

jó éjt, szép álmokat!

kati
katica30

Sziasztok, Nekem 5 db pozitív :lol:

KAti, rosszkor használtad, nem volt selejtes egyik sem! :lol: kérdezd meg Szilcsit!
Vendég

sziasztok.

snufi.drukhegyek+++++++

van olyan hogy az e vitamin leroviditi a ciklust es elorebb hozza a pet?
mindjart megut a guta.

Kép
monyo83

szép JÓ reggelt mindenkinek!

hál' Isten , szél sehol, fejem nyugis. pokoli volt ez a hétvége. :evil:

SNUFI, sok-sok druuuuuuuuuuukkkkkkkkkk :D :) :P

hogy , legyen egy kis jó kedved:
Kép

Sajna, reggel elkeztem barnázni, úgyhogy ez a hónap is kampeca :cry:
talán mert péntek 13-ra várom a pirit :cry: :?:
surmi
kockasfulunyul

Hello Lányok!

Először is Snufinak hatalmas drukkhegyek!!!!

Teszt nekem is jöhet 5 db, ha jut, ha nem, akkor sem baj. Ha Katicának eljuttatjátok az enyémet is (vagy nekem Katicáét), akkor elbizniszelgetünk vele Szegeden :D

Monyo: én meg vagyok róla győződve, hogy nekem az E vitamin turbózta fel a ciklusaimat. 8.napon már simán 20 mm feletti tüszőt szoktunk látni UH-n...(múltkor 24x26 mm-es volt 8.napon :shock:

Szép napocskát! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

szezso nekem tegnap majd szetdurrant a bal petefeszkem.egyutt is voltunk 2 szer. :oops:
csak utanna nagyon elszomorodtam es most sem vagyok jokedvu(a parom nem erti az egeszet)
olyan szepen elterveztem hogy pihizeskor lesz pem,es az anyira jo lett volna,igy meg lehet hogyha megjobban bezavar az e vit.akkor akkor fogok menzizni :twisted: :twisted:
le vagyok torve mint a bilifule:(
na a gorbem. Kép

Kép
monyo83

szezso na de 7-10 napot is elorebbjohet pe?
mostanra elmult a szurkalodas lehet hogy nem is pe-volt.holnapra kiderul.

Kép
monyo83

Monyo: ha jól számolom, 13 nap múlva már hazafelé jöttök a pihizésből, ha tegnap volt pé-d (a görbéd szerint inkább ma), akkor pihizés után fog megjönni.
A ciklusom 2.felét nem szokta lerövidíteni az E vitamin, csak az elejét...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Monyo: nekem tavaly 14. napon volt általában pé-m, aztán idéntől eleinte 11.napon, az elmúlt hónapokban meg 8-on...
Most szeded először az E vitamint? Mennyit?

Tényleg nem érdemes pánikolni, majd a hőd megmondja mi a szitu :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

egyenlore csak 200mg ot szedek jovo heten gondoltam aterni a 400mg-ra.
hat nemtudom.elegge pe-s fajdalmaim voltak,olyanok mint amikor a gyogyszert szedtem,soha nem szurt meg anyira.
na meg sex kozben is elegge fajt.
meglatjuk,ha holnap felmegy a hom akkor pe volt ha nem akkor csak kitakaroztam:)

lanyok lehet egy kerdesem.masik topikban azt fejtegettuk hogy az lh teszt kimutatja a nagyon korai terheseget.letezik ilyen,mert en nagyon ketelkedtem ennek hangot is adtam mostmeg senki nem ir a topikba:(

Kép
monyo83

Monyó,
azok akik állítják hogy az LH(?!) teszt kimutatja a korai terhességet, mivel magyarázzák ezt??? Kíváncsi volnék rá, mert ha ilyesmi a magyarázat hogy "hallottam már nem egy esetről amikor kimutatta" (hogy mutatja ki? 3 csíkos lesz?) akkor ne foglalkozz vele. Az LH hormonnak semmi köze a terhességhez, szintjének hirtelen növekedése váltja ki az ovulációt, utána szerepe tudtommal nincs.
Vendég

afi olvasd el a A Clostibegy topik utolso par hozzaszolasat.
ha ez igaz felkotom magam!

Kép
monyo83

Monyó,
beleolvastam az emlegetett topikba. Ha ez igaz én megeszem a kalapom. Mi az hogy az LH meg a HCG "hasonlít egymásra"? Mindkettő zöld? Vagy recés szélű? Nem vagyok biokémikus, és az adott linket se olvastam el időhiány miatt, de én ezt nem hiszem el. Ha alkalmas volna erre, garantáltan rá is volna írva piros betűkkel a dobozára hogy tuinvan, ciklus elején PÉt mutat, ciklus végén rögtön a babát.
Maradj a régi jól bevált HCG tesztnél. És jókat írtál a lánynak.
Vendég

Jó reggelt!

Snufi! mennek a drukkok!

Monyó! Attól még hancúrozhattok a pihi alatt, ha most volt péd :wink: Ne hülyéskedj, örülj neki, hogy 13-14-15. napi pé-d van, tankönyvi :D Tessék ma még szépen rádolgozni, aztán majd eljön a pihi, az alatt pedig már nem nyomaszt majd a tét, pont te szoktad mindig mondani, hogy sosincs kedved, amikor papíron úgy tűnik, hogy "most kell, ebben az időpontban".

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok! :D

Kotyogok... :wink:
Én itt olvastam erről. :shock: :

http://babatervezok.otthona.net/LH-teszt.shtml

"Az ovulációs teszt mint orákel"
Vendég

Gyugyi,
ez a nő ÁRULJA! Tehát nem egy cég vagy bármiféle tudományos kísérlet, hanem valakinek az anyagi haszonszerzése gerjeszti ezt a pletykát! Ráadásul a nő okosan fogalmaz: "esetenként" ! Na persze. Tehát ha mégsem, akkor bocsi, nálad pont nem. Miért tennéd ki magad ennek, mikor van normális, bejárt, bizonyított útja a terhesség kimutatásának!
Vendég

Snufi!Nagyon drukkolok!

Coca, az én pocim nagyon fájt, de elmúlt.Nyugi, minden rendben lesz.Pihenj.

babaimádó
Kép
babaimado

nah akkor megsem kell kotelet keresnem.)

szirom persze hogy hancurozunk,nana :lol:
mondjuk az elso egyutlet az spontan jott aztan jott a petefeszekfajas es rasegitettunk.mindketto jo volt :oops: :lol:

Kép
monyo83

Áfonya :)
Nem próbáltam, nem is fogom. Maradok a jól bevált hcg-nél! :wink: :D Csak már lenne kétcsíkos.......

Kép
Vendég

Gyugyi,
még 8 nap ha jól látom a tickereden, és az lesz! :wink:
Drukkjaim:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

gyugyi ide nem rakod fel a gorbed?mert tudom hogy mersz am. :wink:

Kép
monyo83

szisztok!

Coca, én is szeretnék 10-et, ha lehet! Tök jó h átjárható vagy!

Monyó, nekem 5 nappal lett hosszabb a ciklusom az E-től.

Szezso, :cry: !

Athiz, nagy -nagy gratula!! És gyönyörű a fiú!

Katica, örülök, h túlélted a vérvételt! :D Pici fiúnak meg további jobbulást!! Bár elvesztettem a fonalat, h miért kell Pestre hozni!

Áfi, szépek a képek a nyaralásról!

Bettike, látom el lett napolva Eger, de azért jössz Sziromékhoz??

Boni, drágám, jobbnál jobb helyekre mész!!! Mind nagyon gyönyörű!! És köszi a privit, jól esett!

Na írok ma még csak mennem kell, megyek Mártonnal beszélgettek, hogy már itthon vagyok jöhet kifele!! Remélem összepakolt a nagy út előtt!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kata05

Áfi! Írtam neked priviben kisregényt, fotókkal illusztrálva :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Nem nagyon olvastam vissza :oops:

Szezso!
Banyek :(

Snufi!
Drukkkkkkkkkkkk máraaaaaaaaa!