A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Macs, tarts ki! +++ :)

beszóltam a MÁK-nak, mert megint visszadobták az anyasági tám. meg a családi pótlék kérelmem :? már 3 hós a gyerek, és a kincstártól még egy vasat se kaptam!!! :evil:
szóval ha vki elolvasná esetleg, akkor itt keresse:
http://vasarnapihirek.hu/?page=17&subpage=2

písz

votiv 8)
votiv

Kisün :) hát az én spanyolommal még csak szépen tudnál mosolyogni a muchachókra :D

ma vásárlás közben 2x is lefiúzták ám a vörös démont :wink: :lol:
(hülye balfék vagyok, vettem egy fagyigépet, de azt nem tudtam, hogy a mélyhűtőbe kell bedugni fagyikészítés előtt egy egész napra :shock: nem is fér be :?)

Curse, mi is szívesen mennénk szerdán hozzátok, csak nem tudom, lesz-e Isti korú gyermek, mert azt nem akarnám, hogy ő egyedül lebontja a lakást, míg a picikék elüldögélnek, mint a krumpli :roll: :D

Zuzi, Leni, merre vagytok?

Ancsi meg már tuti leszokott rólunk, és örül, hogy megszabadult :(

Fíbsz, nálatok milyen a tesóhelyzet? voltatok már "egyedül" 3asban?

votiv 8)
votiv

no, majd meglátjuk 15-20 év múlva, ki hogyan reagál :mrgreen: :lol:

Kisün,
télleg?

Arwenről eniszing?

Zsan,
svábhegyi szamos tényleg jó ;)

Kép

Kép

:D
szrekuc

Fibi, kozeli csaladtag reven

Votiv, elvileg mi is megyunk szerdan Curse-ekhez. ha B megfelelo jatszotarsnak szamit Istinek... ;)

Kisun, kerdezted a kutat. felemas a helyzet. valamennyi viz "termelodik" a mostani kutban, tehat nem kell annyi vizet hurcolaszni az utcai kutbol, viszont a regi szivattyu mar ki van kotve, sot ki is van veve a kutbol, ugyhogy slag, lavor es vizmelegites... es agyalas a megoldason ;) :)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Hát Votiv,
velem is hasonló történt, csak én már nem is szólok...szépen leszegtem a fejem, és bementem hiányt pótolni, azaz kértem,h küldjék ki a postással az anyaságit. És majd átveszi a szomszéd, vagy akárki...esetleg én.
nekem uis nincs szlaszámom, az nekik meg vmiért nem jó, h a férjem szlaszámára kérem a zsét.
hát igen, el tudom képzelni, h jól kicseszek egy haragosommal, és az ő szlaszámára kérem a pénzt...
:twisted: :twisted: :twisted: HÁHÁHÁHÁ

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Votiv:
Mi megyünk szerdán fél 12-re Biára, utána Curse-ékhoz (legalább is ez a terv). Ha nem tudod az utat (má' boccs, hogy ilyet feltételezek), akkor csatlakozhattok hozzánk!!! És majd én játszom Istivel, ha vigyáztok Rékára!!! :wink: :wink: :lol: :lol:

FFFFÚÚÚÚÚÚÚÚÚ, ma majdnem elváltam... Felkelt a pasim, megnézte a F1-et, a végére visszament az ágyba, hogy a fotelben már elgémberedett... Amikor kértem, hogy figyeljen a gyerekre, mert szeretnék 1x nyugodtan ülni a klotyón ( :oops: ), nem válaszolt, persze 2 perc múlva üvölt a gyerek, Z sehol... Bemegyek a szobába, nézi a Tour-t, amikor számonkérem, "na jó, hagyjál" sértődés, én meg úgy rácsaptam az ajtót, h azt hittem kiszakad a falból. Felnyaláboltam a gyereket (ez volt 4kor) és elmentünk sétálni 7-re értünk haza, fel sem tűnt neki, hogy nm voltunk otthon... De mire hazaértünk, elszállt a mérgem, meg már megittam 2 VBK-t. Alkesz anyuka leszek... :roll: :roll: :roll: 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: Én leszek Bree Van deCam (így írják??)

nukada

Bocsi, hogy ezt leírtam, de a barátosnőimet az effajta problémáim nem érdeklik, illetve nem tudnak vele mit kezdeni... :roll: :roll:

Votiv:
Ma Rékát is lefiúzták, de rohadtul nem értem, miért, amikor rózsaszín csíkos body, rózsaszín nadrág és rózsaszín cumi volt rajta. Ennél lányosabban már nem tudom öltöztetni (egyelőre 8) 8) 8) )

És képzeljétek (bár lehet, hogy már írtam) a főnökömék nagyon régen szeretnének babát, de vele is és a feleségével is van problem. Voltak sok lombikon, volt egy csúnya esetük is (6 hónapban vesztették el a babát orvosi műhiba miatt :cry: :cry: :cry: ). És most 22 hetes terhes a Zsuzsa és két(!!!!) kislány lesz! Jó helyre mennek tovább a ruháink!

nukada

Macs,
kávézás részemről a megtiszteltetés, csak nevezd meg a helyet és az ip-ot. 8)

Votiv,
fagyigéppel én is balfék voltam... :wink:

és most teljesen ON leszek:
a kórházban lecserélték a bio-logikus italautomata választékot, legalábbis az A épületben. Nincs már szénsavas, csak különféle fehér teából készült ice teak, azok is finomak, meg vmi harmatvizből nyert pi viz... :? de én a szénsavasra szavaznék!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Tinu:
Tényleg életem legjobb bulija volt és a csajoktól rózsaszín, csillogós vibrátort kaptam ajéndékba... 8) 8) 8)
Köv. hónapban a barátnőmét is ott tartottuk, ő ehető bugyit kapott!!! :lol:

nukada

Nuk.
ide tényleg leirhatod! és alkohol rulez, legalábbis rövidtávon... :wink: :wink:
én is ittam azon a 3 órát fent vagyunk éjjel utáni este egy fél üveg bacardi breezert, alkoholista mókusokat ide, legalább majd együtt iszunk... :wink:

ja, és én orvosi utasitásra napi egy deci vörösborra vagyok kárhoztatva, bár már egy ideje sajnos nem ittam, de igen jól tudott esni este, mikor már mindenki aludt... :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

4 hónappal ezelőtt ilyen tájt találkoztam először a kislányommal az inkubátoron keresztül... Szerintetek meddig lesz az, hogy ha erre sz egészre gondolok, elsírom magam???!!!?!?!?!?

nukada

Nuk,
valszeg még sokáig...de legalábbis addig, amig nem lesz részed egy "szebb" szülésben...
ha nem enyhül a fájdalom, keress egy szakembert, hátha tud segiteni... :?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Dominót is rendszeresen lánynak nézik - én azért ezen erősen csodálkozom, de úgy látszik, az anyai elfogultságnak nincs határa :wink:

Nuk :) hát én a mai napig ilyen nyálas sírós anya vagyok, bármikor képes vagyok hüppögni egy sort, ha ránézek a gyerekemre :lol: pedig már 15 hónapja...

Zsanci :) Votiv :) MÁK - azért ez gyalázat! Na ezek az élet nagy, durva, felháborító és változtatandó kérdései. Hogy a hivatali macák szarakodnak az emberrrel, amikor a napi betevőről van szó :evil: :evil: :evil:

Recca :) kút :(

Na minket jól kiszerveztetek a taliból :(

indianyo

Pia: mikor megkérdezte a védönö, hogy szedek e vitamint, majdnem visszakérdeztem, hogy a barna sör és a vörös bor annak számit e? 8)

többit késöbb, mert még egyik sem alszik.... :roll:
fibi

A mák is egy nagy kaki, nade az oep se semmi..... 2 hónapja lognak a manimmal..... :evil:

Hehe, nekem meg már mindkét fiam nézték lánynak :? :lol:
fibi

nekem még sosem nézték lánynak a fiaimat...
komolyan, nem emlékszem...
olyan volt már, h UGYE FIÚ? de más nem... 8)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci,
Az idilli kávézás tényleg ott kezdődik és végződik, hogy az egész család körülöttem de más ugrál a kölkök után. Nálatok csak Igi után kell ugrálni?

Nuk,
Akkor a férjed se a Kismama magazinból szedted? Még ilyet. Biztos elfogyott - sajna egyik bnőmnek se jutott a szexi férj, odaadó és fáradhatatlan édesapa, ezermester milliomosból.
Én sört iszom - bár sajnos nem eleget. De a mai este után lehet, hogy többet kellene. A nagyobbik fiam nem akart elaludni, többször felébresztette a kisebbik vérszipolyt és úgy éreztem hamarosan elég lesz. Beteszem őket a gyerekszobába, én kiülök az erkélyre, felbontok egy dobozost és utána kihajítom a fenyőkre (mint szomszéd jó fej kamaszfia). Persze nem tettem meg és valszeg így fogok megöregedni, hogy se a fiaimat nem zárom be ordítani a kisszobába, se amstel dobozokat nem dobálok több 10m magas fenyőkre. Mer nem tudok élni!!!
Sztem a visszaemlékezéses-sírásos izé Réka 1 éves korában tetőzik és onnan kezdődik a dackorszak. Hát addig! (Már ha így értetted és a meghatottságra gondoltál.)

M-t nem fürdetném. Úgyse élvezné annyira, vagyis inkább azt mondanám, hogy nem hiányzik neki egyáltalán. Akkor meg minek rizikózzam? (Peti fürdött pár hete, lehet a fülfájása is ettől lett. De ő annyira élvezte a fürdést, hogy még az ordítása alatt is arra gondoltam, megérte. M. nem élvezte volna annyira. És ha medencét vinnétek? Neki pont ugyanaz. Ja, ha mégis beleviszitek tuti semmi baja nem lesz. Vagy legfeljebb vmi apróság, amit egyébként is elkaphat bármikor. Szóval tök mindegy!!!!

Votiv,
Imádom a fiamat (most a nagyobbikról lesz szó) és baromi sokat gondolkoztam, embereket kérdezgettem... nna, arra jutottam, hogy nem csinálom túl rosszul. Viszont olyan szintre tudja feltornázni az adrenalinomat vagy mit. Tehát annyira fel tud idegelni, ahogy nem emlékszem, hogy volt-e már ilyen személy. Olyankor úgy nézek a kis Buddha-Marcira, mint egy időzített bombára. Ugye nem lesz olyan, mint Peti?! Közben meg egyrészt olyan lesz, mert megtanulja, másrészt nekem így tetszik Peti. Csak kiborít, de annyira!!! Persze utána jön a legmélyebb lelkiismeret furdalás és megbánás. Azt hiszem nincs kiállhatatlanabb egy 2.5 éves eleven kölöknél (legalábbis Petinél). Talán csak Isti? Lehet, hogy túl jó akarsz te is lenni, meg ugye ez most nekik se könnyű (kistesó meg ilyenek, bár kistesó nélküli 2-3 évesek is elég gázosak - bocs, ha vki gyereke a normálisok kasztjába tartozik). Biztos egyszerűbb lenne, ha nem próbálnám meg megérteni, jól csinálni, hanem egyszerűen az lenne, amit én akarok. (Lehet az még rosszabb lenne...)
A legmagasabb magasságokból (mert annyira jó fej és szép és minden), a legsötétebb bugyrokba tudunk hullani 2 perc leforgása alatt.
Ha megszabadulok tőle hiányzik. Ha ott van hiányzik a nyugalom.
Ezzel együtt az óvoda vagyis vmi hasonló megoldás sztem nagyon jó lenne nektek. Nálunk anyukám, barátnők és Elvira-szitter baromi nagy segítség. (Jaj, olyan jó nézni, ahogy pl. Elvirával játszik én meg csak gyönyörködöm az okos és szép fiamban. És próbálok nem gondolni arra, hogy 3 óra múlva újra hatszemközt maradok Petivel. Most azt csinálja, hogy vegyem ölbe. De nem ám csak úgy, hogy ölbe veszem és elalél. Hahá, ő mászik egyre följebb, simogatja a hajam, már ami megmaradt belőle, tekergeti a fülemet és közben susogja, hogy bocs, móni, bocs. Aztán kicsit belémrúg, mert még közelebb akar bújni. Egy idő után elegem lesz, leteszem. Akkor ordít, hogy móni vegyéfööööl. Sétájjjvelemmmm. És ha megteszem újra a hajamat birizgálja, a lábaival a csípőcsontomon tapos. Hiába tudom, hogy idegesíti, hogy M-t sokat veszem fel, de akkor is kiborulok pár óra múlva. Együtt olvasás néha bejön, néha nem. )

Curse,
Fülfájás - kövirózsa csepp napi 3x1, Sterimar orrba nap 5-6x. És elvileg a melegítést, de az csak akkor ment, ha fájt a füle. Igazából 1 napig fájt - 1 hajnal és 1 este. De engem ez is kiakasztott!!! Gyenge az idegrsz-em.

Fibi,
Barna sört és vörös bort is iszol? Szted mennyit lehet? Hogy M. ne rúgjon be!!! Csak kicsit kábuljon el :wink: .

Móni
Kép
Kép
monisa

Nagyobbik fiamat mostanság nem nézik lánynak. Ma is épp játszott (egy autóbeállóban tanulmányozta, hogy a feldobott kavicsokból dobás alatt hogy száll ki a por, néha végighúzta kezét az arcán, mert a kemény agymunkából elfáradt). Arra gurult egy szép kislány (bicajjal) az apukájával és az apuka mondta, hogy nem, most nem állunk meg. Mert a kislány talán meg akart állni, de sztem vmi utcakölyöknek nézték P-t, akivel jobb nem szóba állni.

Móni
Kép
Kép
monisa

cuki reppelő kiscsákók (Istinek nagyon tetszett)

http://ziza.ru/flash/1madeapoop.swf
http://ziza.ru/flash/1wasntme2.swf

votiv 8)
votiv

Nuk,
Nálunk Apa ugyanilyen volt, mindig jött azzal, h őt nem szereti a gyerek, én erre meg azt szoktam volt válaszolni, h ha többet foglalkozna vele, akkor másképp lenne. Aztán leültünk és átbeszéltük a dolgokat, és azóta már másképp áll a dolgokhoz :D De nálunk is a kényelem a fontos. Hétvégén soha sehova, és egész nap döglés. Én ettől a falra tudok mászni. Ha nincs muszáj program, akkor otthon rohadunk :(

Szóval, aki hasonlóan unatkozik a hétvégén, mi vevők vagyunk bármilyen progira :wink:

Votiv,
Szerintem meg tök jól kezeled Istit :) Talán most az a baj, h kevesebb az időd rá, érthető okokból, és most sokkal nehezebbnek tűnik az egész (okoskodok a nagy tapasztalatommal :oops: :lol: ) :? És nagyon örülnék, ha ti is jönnétek szerdán, elvileg Reccék, Johiék, Nukék jönnek, Rylie még nem válaszolt. Szal, ha arányt nézzük a csipetek lesznek kevesen és a fiú osztag. Priviben küldöm a részleteket :)

És továbbra is tartom az ajánlatot, akinek van kedve szerdán csatlakozni, várjuk szívesen :wink: :D

Fibi,
Akkor rendes a rokonság :) és ha tényleg ilyen jófejek, akkor pláne csinálj legalább otthonra progit, mert szerintem ilyen jó időben a 4fal között, időnként depresszív :?

Macs,
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!!!!!

Szrek,
Arwenről nincs újabb hírem és az az igazság, h ma végül nem hívtam fel :oops: Egyrészt nálunk is zajlott az élet, másrészt a végén már nekem is tele volt a hócipőm a rokonsággal, h állandóan hívogattak, h mi a helyzet. Szegénykét már nem merem kérdezgetni, mert biztos napjában 100x elmondja :roll:

Móni,
Akkor szerencsére rövid lefutású volt a dolog :) És szerintem teljesen normális, ha egy anya így aggódik, ez a dolgunk :wink: Ja és továbbra is bírom a stílusod :D :wink:

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Curse,
mi is csatlakoznánk szerdán - kb hánykor mennek a többiek?

Vot,
tangó 8) wow
+++++++-ok, remélem, jó lesz a családi napközi

Shaolin faluban volt már vki? most láttam, hogy ők is elfogadnak üdülési csekket - mondjuk nekem bazi drágának tűnt egy-egy tábor náluk, de van mindenféle masszázs meg kqun vagy milyen vizes fürdő, csak kíváncsi lennék, ismeri-e őket vki :)

Nuk,
csak nyugi, másképp vannak férfiemberek kódolva ;) lánybúcsú vicces lehetett :lol:

magyarság-dologhoz: az lenne a jó, ha lenne egészséges nemzettudatunk, mint más, valóban európai országnak, hogy tudatában legyünk az értékeknek stb stb stb igen, a pl sokat emlegetett toleráns öreg Anglia is azért olyan, amilyen, mert van erős nemzettudatuk (és általában büszkék arra, hogy angolok); jó lenne, ha a nemzet szó nem szitokszó lenne és ha mindenki toleráns lenne minden irányban stb stb stb és ha végre megtalálnánk a jelenben magunkat, nem mindig a múltbeli dolgokat néznénk; hú, ez így most jó zavaros :?

Zsan, Fíbsz, Vot,
MÁK, OEP :twisted: :twisted: :twisted:

Arwen? drukkok neki
meg Macsnak is :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Szrek,
Olyan 1 körül/után jönnek a többiek, legalábbis, akik eddig nyilatkoztak.
És szuper, h ti is jöttök :D legalább most szegény Ábel nem fog annyira unatkozni :D :wink:

Ja és napi csúcs dolgot nem is meséltem. Képzeljétek, véletlenül kidobtam a kenyérrel együtt a kenyérsütő lapátját is :oops: :lol: (ti. a kenyér kiborításakor nem mindig jön ki a lapát a kenyérből) és ennek köszönhetően használhatatlan a kenyérsütőnk :evil: sajna olyan noném márkájú, h nem lehet hozzá venni :evil: pedig azért annyira olcsó sem volt :roll:

Kép Kép
curse

Curse,
csinálok is programot (nemcsak itthonra) :lol: : ma du. pl elmentünk hugomékhoz megnézni az uj lakásukat (Mátyásföldön). Apjuk meg is jegyezte, hogy sokkal lazább vagyok, mint elsö számu gyerekkel, jövünk-megyünk, stb. Amugy megjegyzem hogy én férjem is szeret itthon lenni hétvégén (na, nem forma 1 miatt, meg ilyesmi), de többször elmondtam neki, hogy a szürke 7köznapok után nekem is jár szorakozás, és menni kell kirándulni, meg ide-oda, mert nem birom másképp. egy idö után talán megértette...

Nuk,
sztem, nyugodtan mondd el Z-nak, hogy mit szeretnél másképp.... ha még nem tetted meg. mert ha ezt szokja meg, tényleg nem lesz heppiend. :?

Moni,
ugy tudom, hogy a barna sör még a tejet is serkenti, ugyhogy én majdnem minden este megiszok kb 1 decit 8) :D vörös bort csak ha vendégek jönnek, és abbol is pár kortyot. na, de majd 1-2 év mulva..... nem árulom el, mennyit :wink: :lol:

Votiv,
egyelöre türhetö a tesohelyzet, bár már piszkálja B az öccsét rendesen (megszoritja a kezét, rángatja a ruháját, stb), de föleg akkor, ha nem vele foglalkozok, és magára akarja vonni a figyelmet. amugy aranyos, és örökké puszilgatja, ma meg elkezdte neki mondogatni, hogy ÁBELKÁM, azt hittem, behalok rajta :lol: tölünk ezt nem hallotta, szal ö találta ki 8)

ja, és holnaptol jön a mélyviz, nagynéni hazament tegnap, tök egyedül leszek......oooooh, yeeeeeeah :P
fibi

Sziasztok,
bekukk.....Arwenről semmi hír? :(

Votív,
Nők Lapja Café - sosem olvasom, de most véletlen......abban van a "terrible two" kifejezés - vagy valami nagyon hasonló - elsőnek olyan rosszul hangzik, de aztán közelebbről....... szóval állítólag minden korban édesek és aranyosak, kivéve 2 és kicsit utána :D
Mire pl. én nézek ugyanezek gondokkal szembe, te már csak mosolyogsz majd a dolgon, ..... aztán te jössz majd megint Lilivel:D
Mostanság többekkelbeszéltem akinek ilyesmi korú gyerkőce van, és nagyon hasonlókat mondanak mint te és Móni. Én már előre aggódom :roll: :)

Ha már pihi - akkor én voltam! Tegnap éjjel kirúgtunk a hámból a tesómmal. Fél 9, gyereknek jó éjt puszi..... fél 10 már a Gellért hegyen, pad szpícs (soksoksok :lol: ) fél 12 Rudas fürdő (ez csak jól hangzik...de iazából nem az én világom, nyomasztó ósdi, én oda sosem megyek többet ) viszont jó volt mert kb 1-ig áztunk (masszírról lemondtunk, nem tetszett a bácsi és a körülmény :wink: ) aztán irány a patakpart és szpícs 3-ig :D Isteni volt.

Kép
akata

Jó reggelt 8)

Ma állítólag őrületes kánikula leszen, mindenkinek kitartást ehhez
Kép Kép Kép

Akata,
kiruccanásért irígy-irígy :D tök jó lehetett :D Személy szerint én a Rudast nagyon szeretem ( bár utlojára vagy 4 éve voltam, azóta úgy hallottam átalakították..) De ázás, szpícs, nyáréjji séta váááááuuuuu!!!! :D :D :D

Curse,
nagyon kicsi az esélye, hogy el tudjunk menni szerdán, de nem szeretnék lemondani erről i kicsi esélyről sem, mert ki tudja, legközelebb mikor, hová leszen alkalmam..... szóval ha küldesz nekem priviben itinert, akkor esetleg megpróbálom valahogy a lehetetlent :D kivéve kánikula és pocak-derékfájás :D

Nuk,
sztem is mond el a pasasodnak, egy higgadt, feszkómentes pillanatban, hogy mi a gondod és mit kéne másképp, azt is hogy hogyan. A legtöbb pasas csak a fekete-fehér, cirádamentes szöveget érti és azt is spec. programnyelven ( a te pasasod, a "Z" progi nyelven :mrgreen: ). Ez esetben egész együttműködőek tudnak lenni. Ha az elején ráhagyod, télleg úgy szokja meg, oszt sikálhatod már....

Votivom,
kitartás elvtársnő!!! lesz ez még roszabb is, amikor Vereshajú Lilirózával együtt fogja Istók elkövetni az orbitális disznóságokat.
Szerintem Monisa írja jól, annyira hozzászokott már a szervezetünk az adrenalin-fröccsökhöz, hogy komoly elvonási tüneteik lennének a kölkek nélkül.

Zsána,
ahogy tudok időpontot, rögvest értesítelek :D Te tudod, hol a legjobb a kávé budán? :wink:

Fibi,
ezen az "Ábelkám"-on behaltam :mrgreen: nagyon bírom Bálintot :D

Monisa,
egy ismerős lány, a tejszaporaság miatt, minden este megivott egy dobozos sört, szopi előtt. NEM alkoholmenteset.... (nem szándékosan, hanem félreértette, mikor mondták neki, hoogy a sör jó a tejmennyiség fokozására). Zéténynek semmi baja nem lett tőle (már 3 éves) és az Anyukája meg mindig mondja, hogy olya jó alvó volt babakorában.... :lol: :lol: szóval előre a pálinkáskenyér felé vezető úton!!!! :mrgreen:

És tegnap vettünk egy diófa-csemetét, tehát már Diófánk is van. :D És először nyírhattunk itt füvet!!!! :D :D :D

szép napot mindenkinek!

csók

Macsek, akinekmárcsakhuszonnyolcnapjavanhátra,hahinnilehetavonalzónak
macskanyu

Barbi: megvan a film! Küldj nekem pü-ben egy postacímet. :wink:

Szrek: már majdnem meg akartalak kérdezni, hogy elvinnél-e minket is Curse-höz, majd rázizzentem, hogy a héten mindenképpen elmegyek a sebészetre, és felmetéltetem a lábam, úgyhogy lehet, járni se fogok tudni. :shock: Marhára rettegek, de már így is nagyon fáj a lábujjam. :roll:
Ja, a Shaolinosokat én nagy kóklereknek tartom, dehát ízlések és pofonok... :wink: Mondjuk én voltam kint egyszer tajcsizni és az megmaradt, hogy milyen helyes pasik voltak ottan. :D Szóval ki tudja, nem érdemes-e mégis kimenni. :P

Kép
Kép
tinu

Sziasztok!

Láttam hogy van nagyon sok Szent Imre korházas topic,de az én dokimrol semmit sem találtam!
Az orvosom Dr Bencsik András.A szülésznöm:Vastagné.
Ha valaki szült már nála kérem írjon.

Szeptemberben fogok szülni ebben a korházban,
olvastam hogy érdemesebb 1 ágyas szobába menni mert nyugisabb.Ha esetleg ezzel kapcsolatban is írnátok pár szót azt megköszönném.

Beus
beus80

Hali, jóreg!
Jáájj, hát elég, ha az ember egy hétig nem kapcsolja be a TV-t és nem olvas netet sem, és kiesik mindenből. 8)
1. Azt sem tom, honnan jött a buzitéma, de érdekes volt.
2. A zászló meg a többi magyar dolgot sem értem, honnan jött ide, de sebaj.
3. Két tesó téma: végképp nem tudok hozzászólni.
4. Engem úgy 10-14 éves koromig midnenki fiúnak nézett. :?

Esztert visszacsakliztuk anyóséktól. Valszín nem érezhette magát túl rosszul, mert este azt mondta, h reggel vissza akar menni. :D
Franciák előzőleg azt mesélték, h 2-3 év múlva belevágnak a baby-zésbe ők is. Megismervén Esztert azt mondták, lehet, h nem várnak ennyit. :D :D :D
Elképesztő, mennyire jól kommunikálnak közös nyelv nélkül! A francia lány valami eszméletlen, 3 perc után egymás kezét fogva ücsörögtek, tapsoltak, énekeltek, stb. Ha valakinek kell 3 nyelven beszélő bébiszitter, csak ajánlani tudom. Zsan? :lol:

ARWEN???????????????????

Dóci jobbul?

Nuk,
főnöködéknek gratula, ennyi szenvedés után megérdemlik a jót végre! :D
Férjednek meg nézd el, állítólag ha egy pasi sportot néz, nem érdemes kommunikációval próbálkozni, ők CSAK EGYFELÉ tudnak figyelni, genetikailag félrekódoltak. Szerencsére enyém nem bírja nézni a sportokat, így sosincs vita a kül. olimpiák, focimeccsek, stb idején. De ha imádná, sztem félrehúzódnék addig, amíg tart az őrület, sztem ennyit megérdemel, persze nem ismerem a ti háttereteket, de egy biztos: tolerancia. :wink:

Bocs, megint szelektív voltam, ez már úgy tűnik, soká így lesz. :lol:
neet
neet

Szia Beus!
Embere válogatja, 2 ágyas nekem azért tetszett, mert amíg az ember kiszalad pisilni, megkérheti a szomszédját, hogy lessen rá a gyerekre, meg van kihez szólni, tapsztalatokat cserélni, esetleg recepteket, stb. Ha viszont antiszociális vagy egy cseppet, menj egyágyasba. ;)
A felsorolt neveket nem ismerem, de majd jön olyan, aki igen. :D És gratula a babához!
neet
neet

Beus,

Vastaghné Éváról csak jókat hallottam eddig, úgy tudom, Mása ööö...izéé Szmagdi szült vele. Bencsik dolkit nem ismerem, de ő lesz a helyettes orvosom, ha akkor szülnék épp, mikor az enyém sütteti a hasát a tengerparton. Állítólag remek szakember, de kevéssé alternatívkodó, ha sikerülne személyesen beszélni vele, akkor írok tapasztalatokat. A Sheringclub.hu-n szokott rendszeresen cseztelni, itt le tudod csekkolni...

Neet,
:mrgreen:

na megyek, Fülizek, aki nem akar reggelizni, de mutogatja a hűtőt, miszerint: "m-EGGY, m-EGGY" Tök édes, mikor körberágja a magját, minden csupa meggylé és vigyorog ezerrel hozzá...:mrgreen: de hát napok óta csak m-Eggy-et akarna enni.....
macskanyu

Beus,
kétágyas- nekem bejött, de én nem szerettem volna egyedül kuksolni egész nap... persze lutri, mert kifoghatsz egy antiszoci szobatárst, ordítós babával, de csendes babás szobatársat is kifoghatsz és ha többedik babája van, neked meg első, akkor segíthet a jócskán túlterhelt csecsemősök helyett is...

egyágyas- a mostani túlzsúflt helyzetben, nem tudom, lesz-e lehetőség egyágyasat kérni, persze szerencsével bármi lehet...

:)
macskanyu

Neet,
megadod a számát???? :wink:

Macs,
igen, ismerem Dél-Buda legjobb kávézóját! A Mom parkban van!!!!! :lol:
jó még a kávé a szamosban, és ott ugye hihetetlen kert is van, szal az is jáccós, ha tudsz "mozogni"... :wink: és oda tudnak jönni Istiék is... :lol:

Beus,
én is csak azt tudom mondani, mint Macs, én találkoztam a dokival szinte minden nap, amikor bent voltam a Hban, és normálisnak tűnt, bár mások meg suttogtak a háta mögött, de velem nagyon normális volt, meg az apósommal is, aki felhivta telefonon....
szal, ennyi.
boldog babavárást nektek!!!!
egy vs. két ágyas szobákról Neet már mindent elmondott. Én most szivem szerint egy ágyasba mentem volna, de épp előttem suhant be vki...persze, könnyű volt neki, még nem szült, csak hosszan vajúdott... :lol: (ja, és szülésznőm szerint nem mindig nyugisabb az egy ágyas, mert azok szemben vannak a csecsemősökkel, ahol mindig sok sok baba sir...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci :) hol van a kertes cukrászda pontosan?

csak elméletileg érdekel

indianyo

Beus,
Én egyágyasba voltam és imádtam. (bár én kicsit antiszoci vagyok :) ) csak a gyerekem volt meg én - és Apa bármikor. Persze ha újra mennék és valamelyik topiclakóval együtt lakhatnék akkor meggondolnám, na de ezt ki garantálja? :D
Boldog utolsó 2 hónapot és persze kitartást ebben a kánikulában.

Macs,
ez a pasik fekete-fehéren látnak stb.... ez annyira így van szinte kivétel nélkül, tesómmal erről szólt az éjjeli topic jórésze :) DE ha véletlen ezt így megemlíted nekik akkor aztán 2 napig haragszomrád van :wink: Annyira jó volna találni egy topicot ahol ők dumálnak ki minket, tényleg kíváncsi lennék. De biztosra veszem, hogy ilyen nincs :D

Kép
akata

Az egyágyas tényleg a csecsemővel szemben van és a babák sírnak, de amikor én bent voltam a folyosón is állandó babasírás volt mindez azért nem zavart mert az én kölyköm visítása elnyomta a kinti zajokat úgy kb egész éjszakára :lol:
Viszont első baba lévén jó volt a csecsemősök közelébe lenni. :)
DE ha ki akarsz menni WC-re, nem muszáj becsuknod az ajtót :D mert úgyse lát senki.

Kép
akata

Neet :) zászló asszem az én hibám volt, bár nem így értettem, de már mindegy így utólag. mert túl sokat beszélek (bár minden szavát vállalom) és tényleg az már nem volt ide való, csak nagyon felháborodtam, de ezentúl ezeket már igyekszem a blogba írni inkább, ha már szómenésem van. A többi meg hétvégi esemény, szerintem a mai hírekben mindent megtudsz róla.

És igen, gyerekek tökéletesen tudnak bárkivel kommunikálni, nekik még nincsenek előítéleteik és nem kellenek szavak se hozzá.

indianyo

Sziasztok Lányok

Örömmel tudatom, hogy a Hugom kisbabája egy hete megmozdult . :P
Mégegyszer köszi a sok bíztató szót.
Pusza
Kókusz
kókuszdió

HELP!

az anyasági támogatás nyomtatvány hol van? mert a "Családtámogatási ellátás nyomtatványai" alatt csak az 5. számu potlapot találom ehhez. van máshol esetleg "fölap" is? :roll:

Macs,
:wink: :) és jobban vagy, tudsz néha pihenni?

Kata,
én is irigy lenni a kiruccanásért, tesommal én is orákig birok trécselni :lol:

KépKép
fibi

Leni,
itthon vagyto már? jo volt Miskolcon? :)

Beus,
én elsö gyerekkel 2 ágyasban voltam, és irto mázlim volt, mert rengeteget segitett a szobatársam (ö még nem szült meg, csak veszélyeztetett terhes volt), de ha még egy bömbölö baba lett volna velünk, nem biztos, hogy örültem volna... mert ilyet is hallani persze. Másodiknál meg 1 ágyast ajánlottak, és kicsi gondolkodás után azt választottam, mert nyugalomra vágytam abban az 1 napban, amig bent voltam :wink: és segitségre meg nem volt szükségem a második szülés után 8) (ugy értem, szopi, cici témában meg ilyenek)
fibi

És nagyobbik fiam teljesen meglepett ma délelött.... :shock: felkészültem a legnagyobb hisztikre, erre tök édesen eljátszik egyedül, amiota hármasban vagyunk... :o Ábel viszont nem bir aludni rendesen délelöttönként, csak cicin ill. a kezemben.... ha leteszem, 10 perc mulva felébred..... érdekes modon most ö a "problémás" gyerek.
fibi

fibi :) Azt írtad, kaptál Barbitól kendőt. Miért nem teszed bele Ábelt? Máris megszűnne problémásnak lenni és aludna, mint a kisangyal.

indianyo

Bocsánat: természetesen FIBI :oops:

indianyo

Indi: vettem olyan HOlle-s cuccot, amit ajánlottál. Rizskrémet. Majd nemsokára ki szeretném próbálni is. Azt írta a doboz, hogy lehet belőle majd tejpépet csinálni 1 éves kortól. És ha anyatejet adok hozzá tehéntej helyett, akkor azt szerinted lehet hamarabb? És azt is fel kell forralni? Nem jó a frissen fejt? :wink:

Kép
Kép
tinu

Tinu :) nem kell a lefejt anyatejet forralni(ha mondjuk már állt néhány órát a hűtőben, akkor persze melegíteni mindenképp, ha fertőtlenítés-párti vagy,a kkor forralhatod is, de akkor meg le kell hűteni. Nyugodtan kezdheted ezzel a hozzátápit, sőt, a legjobb - mivel az íze ismerős lesz, az állagát pedig ti állítjátok be. Dominó nem szerette a leveket, neki sűrű pépes kellett, de más babáknál meg pont folyósra kell keverni. Arra figyelj, hogy ha kihűl a rizspép, akkor folyóssá válik.

Nálunk bolti bébiétel nemigen volt, csak azt a néhányat vettem, amit akkoriban késő ősszel-télen nem lehetett másként beszerezni (barack, szilva, meggy, áfonya), azokat is ezzel a péppel javítottam fel, mert nagyon nyúlósak. Nektek szerencsétek van, mert most annyi minden van, ha kis adagokat lefagyasztasz jégkockatartóban (dm-ben kapható zacsiformában), akkor sokáig elég finomságotok lesz tartósító és cukor nélkül.

indianyo

Akata,

szted nincs ilyen topic?? nézd meg EZT

És nagyon kedves vendégeim voltak, Kisün, Marci, Szrekuc és Ábel személyében és nagyon köszönöm, hogy rohangáltak Fülessel, mert ez nekem nem tudjátok mekkora segítség :D :D :D :D :D
macskanyu

Én nemtom mi volt a 7végén mert nemigen néztünk tv-t,de titeket olvasva kb sejtem :?

Arwen+++++++++++++++++++++++

Macs++++++++++++++++++++++++

Votiv: no szimpa az ovinéni??

Curse: mi is jönnénk, csak miután a ded du alszik passz, hogy mikor indulunk/érünk oda. Ha 1/2 5-re megyünk akkor lesz még valaki?? :roll: Vagy Curse titeket nem zavarunk olyan "későn" ??

Balcsi: Kamillát asszem 7 hósan merítettem először a Balcsiba, de akkor is csak egyszer-kétszer a hónaljig. Túl sok izé úszott a tetején és nem mertem nagyon pancsiztatni benne.
De 6 hósan voltunk Zalakaroson és ott minden további nélkül pancsolt a csaj és azt imádta ;)

Nuk: pasid :x szerintem nevelhetőek a pasik, szal próbálkozz!! ;)
és sajna én is ilyen genyó vagyok a vaterán, hogyha valami nagyon tetszik akkor utsó másodpercben licitálok rá...de a kendődet nem én vittem el!!! :) 14e amúgy is sok érte szerintem...

Kisün: tökre off téma: Dubrovnikba a Lapad fsz jó hely?

Barbi: grat a cicimentes alváshoz!!! Nálunk még mindig van..és mostmár követeli is a ded, és ha nem adok, mert próbálom lebeszélni róla, hogy elfogyott vagy ilyesmi akkor olyan keserves sírásba tör ki, hogy nem bírom ki, hogy ne adjak neki :roll:

És újabban esténként min. 1 órás program mig Kamilla elalszik. :? Azt is csak úgy, hogy nagyágyban, valamelyikünkkel, leginkább mindkettőnk jelenléte szükséges a jánynak. Imádok vele összebújni, meg minden, de ált mindig este amikor már ő alszik akkor tudunk egymással is foglalkozni Apafejjel...és ez igy egyre inkább kitolódik :? ill kezd a kisasszony visszaszokni a nagyágyba közénk...

Én is dicsekszem a 7végével, ill csak a vasárnappal:
Laci napot tartottunk: ded anyunál,elmentünk a törökbe kajálni, aztán a Szinbádba megnéztük a Volvert ami nagyon jó volt és feliratos!! És aztán még sütiztünk egyet és jöttünk haza, bár én még andalogtam volna, de hát már vacsi-time volt a dednek.
Bezzeg Kamilla ezalatt egy szemhunyást se aludt, ergo ahogy beszálltunk a kocsiba a sarkon már szunyált, majd produkált egy remek éjszakát kb 8xi ébredéssel... :?
de azért még igy is megérte a nap :P

Rylie
rylie

ZSan és aki még tud ilyet:
hol vannak olyan cukrászdák ahol a dedet szabadon lehet engedni és
1. nem veszélyezteti magát (nem rohan ki az útra)
2. nem néznek rossz szemmel egy rohangáló kölökre

???

Mi a Diósdi Osvárhtba szoktunk menni. Nem messze tőle van egy játszó, ott megfuttatjuk a dedet, majd át a cukiba és ott egész jól el lehet lenni, ha csukva van az ajtó. De az ugye csak télen van csukva és ilyenkor persze Kamilla első dolga, hogy kifelé szaladjon :? és hát ez is a főút mellett van...
Ja és itt nagyon csípik a dedet, még sose szóltak ránk, hogy fogjuk már le :)

Láblógatós kávézás hm...de rég is volt ilyen...

Macs: Füli ilyen ügyes, hogy nem eszi meg a magot??? Enyém kölök mindent behabzsol ?! :lol:

Votiv: széltébe növő Manóka :lol: egyébkétn a nagy szépségsztárok vagy filmes szépséges sztárok kiskorukban sosem voltak olyan igazán szépek, szal Lilikéből még akármi is lehet ;)
és nem tudlak elképzelni ahogy üvöltesz... 8)

Fiú-lány: engem meg sose érdekelt ki minek nézi a gyerekem, ráadásul mi meg is zavartuk a népet, mert bném Marcijától örököltünk egy csomó babaruhát igy leginkább kékben nyomta a ded. És én most is unisex (sárga-zöld) ruhákat veszek neki leginkább, mert ki tudja, hogy ketteske milyen nemű leszen 8)

R
rylie

Fibi!

Köszönöm a választ!
Szeptemberig még kitalálom.
Bár az is lehet hogy amire odakerülök pont nem lesz szabad 1 ágyas! :)
beus80

Rájli,
látta tőlem, hogy póriasan, kettéharapom, majd kiveszem a magot és úgy adom oda, ő meg megpróbált utánozni. Most már a magok zöme nem a pocakban landol...

Szia Marci!
Kép

Ábel, megmért mindent...
Kép

Fibi,
ma jó dolgom volt, tegnap azt hittem meghalok, felállni sem tudtam, annyira fájt a derekam+hasam. Ábel kendőben hurcoása tényleg jó lehet :)
macskanyu

MEGSZÜLETETT ARWEN ATTILÁJA :D :D :D a következő üzenettel:

MA 12.53KOR MEGSZÜLETETT "PICI" FIUNK, ATTILA! 4KG, 58CM! NEM VOLT EGYSZERŰ MEGSZÜLNI, DE MINDENT MEGÉR EZ A TÜNDÉRBOGÁR :D NAGYON BOLDOGOK VAGYUNK!

Kép Kép
curse

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?