A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Krisztike :? Nem vagyok képben!Szerintem nem küldtel el nekem! :roll: Kitartás a sok szurihoz! :wink: A cél érdekében mindent!

Most eltünök olyan 19-ig de majd jövök !!!!!!!! :wink:
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi!
Az iwiw-en fent lévő mokucci@.....-ra küldtem el.....De elküldöm mégeygszer....
Vendég

Gil, én is boldog évfordulót kívánok Nektek! És fel a fejjel, hátha!

Nekünk holnap lesz a 7. évfordulónk, na nem házassági, "csak" együttlevősdi" :) De nem szoktunk semmi extrát csinálni ilyenkor, kivéve, ha vihar van, mert akkor felmegyünk a kilátóhoz félni, mint az első randinkon ;) (Legalábbis én félek, utálom a villámlást).

Kriszti, mi alapján és ki dönti el, hogy valaki long vagy short protokollal csinálja az inszemet? A long az tutibb? :)
elan

Elan!
INszemnél nincs long vagy short...Az csak lombiknál van..... :wink: Inszemnél sztem csak Puregont kell adni, és hogy milyen adagot, azt a vérvétel, és uh dönti el...Vagyis az orvos.... ezek alapján.:wink: :lol: :lol:
Vendég

Ahá, akkor Te most lombikozol. Bocs, nem mindig vagyok képben :(

Van, akinél nem inszemmel kezdenek, ha csak a katonákkal nincs valami gond?
elan

Elan!
Igen, én lombikozom..Már másodjára! És utoljára!(remélem) :wink:
Először nálunk is inszemet akartak, de a HSG-n kiderült, el vagyok záródva..Párom eredménye akkor nem volt valami fényes, de azt mondták, elég az inszemhez(itthon mondták).Fen t a Zeke dr. mondta, esélytelen....
Engem megoperáltak, (amit nem tudom, miért kellett, hisz lombikhoz tökmindegy, h el vagyok e záródva, vagy sem), és közben párom eredméyne romlott, így maradt a lombik.... :roll:

Inszemnek azért örültem volna, mert kevésbé terheli meg a szervezetet a hormon, és jóval költséghatékonyabb..De ha nem lehet, elfogadjuk a nehezebb utat.... :wink:
Vendég

Elan!Én is inszemre fogom menni,remélem még ebben a hónapban! :wink Én sem vagyok képben a long ,meg a többi bizgével!!!!!!!! :oops:

Krisztike !!!!!!Megnézem mindjárt!Köfike
nyunyi82
Békéscsaba

Na, én is lassan kiteregetek, és megyek a betegemhez...Onnan pedig párom örömére vásárolni...Már dünnyög, h mit is kell venni.... :roll: Ffi.....

De még jövök ma én is...Reményeim szerint 8 körül....
Vendég

Kriszti, köszi :)

Hát, Nyunyi, remélem, nem is kell megtanulnunk a lombikos szakkifejezéseket :oops:
elan

Rebe!Elan!Baby!

Bejelöltelek titeket az iwiw en!!!!!!!!!!

Van egy fölösleges meghívom az iwiw-re ha kell valakinek szóljon ,!!!!!!!!!!!! :wink:
nyunyi82
Békéscsaba

Nikó
Ne haragudj, ezt nem tudtam. Még a pontos időpontot nem beszéltük meg, de szerintem lesz időd kajálni. A fősulival kapcsolatos infokat csütörtökön megbeszéljük, ha addig nem ér rá, akkor szólj és írom priviben.

Kriszti
Jól írtad a táblázatba, annyi idősek vagyunk, amennyit számoltál. Remélem ez a végleges, mert már előre szeretnék haladni, nem visszafele. Hánykor talizzunk? Nekem mindegy. Aznap szerintem csak Te dolgozol, vagyis éjjel. Úgyhogy Te mond meg mikorra pihened ki a fáradalmakat.

Estrella
Tünetek normálisak, ne aggódj. Nekem is este szokott hányingerem lenni.
Vendég

Sziasztok Csajok!

Köszi mindenkinek a kedvességét, aranyosak vagytok.
Tőlem bármikor találkozhatunk csüt-ön mondjatok egy időpontot és ott leszek. :)
Mindenkinek akinek kell mennek a drukkok, meg látom sok mindenkinek van valamilyen évfordulója, nekik is gratulálok!
Nekünk is 5-én volt a 10 éves házassági évfordulónk. :) De nem ünnepeltünk, akkor értünk haza a nyaralásból.
Vendég

Estrella!

Nekünk 6-án volt az 5-éves házassági évfordulonk!!!!!!!

Boldog házzaságit nektek,utolagosan!!!!!!!!!!! :wink: Kép Sok Boldogságot!!!!!!!!!!!!!!
nyunyi82
Békéscsaba

Kép Macik

Kívánok nagyon sok Boldogságot!!! és mennek a babatapik is+++++++++++++++++++ :D
torolve_20130114141731

Kriszti
Igen kérdezni szerettem volna,de már leírtad Nyunyinak :D Az viszont mitől függ,hogy long vagy short?Azt tudod??És volt már olyan valakinek,hogy 1 sem tudtak leszívni vagy max 1-2-t és egy sem termékenyült meg?

Nyunyi
Kb 8-9 szuri kell a Merionálból és aztán a tüzsőrepi.

Gil
Most megjött vagy sem?????
gabicsibe

Sziasztok csajszik,

Csak most tudtam benézni, vidéken voltunk a nagyszüleimnél.

Vikike,
Már nem olvasod, de kitartást neked a táborozáshoz! Várunk vissza! :D

Kriszti,
Jó kis bosszú! :wink: :lol: Jaj, nekem olyan fura, hogy magadnak nem megy olyan könnyen a szuri! Akkor majd én mit össze fogok bénázni! :wink:

Zsókuci,
Igen, igazad van. Ma útközben meg is beszéltük a párommal, hogy 1 hónapot halasztunk. Az már nem olyan sok idő, kibírjuk. Éppen számoltam, ha augusztus végén kezdünk csak, akkor a beültetésig pont 2,5 hónapig már tudom szedni a gyógyit, és az már jó. Addigra már bizti sokkal jobb lesz az eredmény, mint ha most kezdenénk. És akkor legalább én is úgy érzem, hogy megtettem mindent a sikerért.
Augusztus 13-án kell mennem ellenőrzésre, akkor már kiderül, hogy mennyire ment le ez az érték, és látni lehet hogy 1 hónapra rá 1-2 közé esik-e.

Gil,
Boldog 13. fordulót nektek, és még ne add fel! Hátha...

Nyunyi,
Visszajelöltelek! :wink:

Estrella,
Nektek is boldog házassági évfordulót így utólag is!

Kriszti, akkor kérlek javítsd a kezdést augusztus végére. Köszi!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Gabicsibe!!!!!!!

Köszike az infót!!!!!!!Szóval durván 10 szuri,izomba adják vagy???? :shock: Mert ha ízomba az fáj! :roll:

Rebe!Oksi!!!!!!! :wink:
nyunyi82
Békéscsaba

Most itt leszek gép elött egy darabig mert ,átt jött egy pár haver!Majd mindig rátok lesek! :wink:
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi, Kriszti, Zsókuci, Rebe, Elan, Gabi :D

Köszi az együttérzést :D , és az évfordulós jókívánságokat is! Reménykedni nincs sok értelme... :cry: :cry: :cry:

Inszem előtt állók!
Inszem ügyben kérdezzetek bátran! "Profi" vagyok, már csak a sikerességében kellene példát mutatni! ÁLtalában 3. naptól Merional hasba, max. 10 napig, de nem mindenkinek kell végig a 10, aztán Ovitrelle vagy Pregnyl repiszuri, első hasba, második izomba, viszont ez olcsóbb. Aztán a nagy nap! És a borzasztó 17 napos várakozás, melynek végén pipiteszt.

Akkor senki nem jön holnap reggel????? :( "Egyedül" árválkodok majd a sorban??? :lol:

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Lexi!

Nem haragszokkicsit sem! Majd csüt megbeszélünk mindent.
nikó

Gil!

Köszi az infót!!!És ha kiírta a doki a szurit meg a gyogyit akkor mikortól kell bejárni ultrahangra??????Leírnád nekem ,hogy zajlik le az egész? :oops: Bogyót nem kapunk???? :roll:
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!
Már régen hazaértem, csak időközben tökfőzeléket ütöttem össze...Most erre volt gusztusom.Vettem hozzá finom grill csirkemellet, és akkorát ettem...!!!!!!!!! :lol:

Dunaújvárosi lánykák!!!!!
Nekem olyan 3 fele tökéletes...Addigra Nikó is hazaér, eszik, és akkor nem kell kapkodnia.... :wink: Csak remélem a kismamikra nem lesz nagyon meleg!!!!!!

Rebe!
természetesen átrlak!Örülök, h sikerült döntni!Tuti jól döntöttetek....Sztem belejössz a szurizásba...Én alapból soha nem engedtem magam megszúrni.... :lol:

Gabi!
Én úgy tudom, de ez nem biztos, ha van spontán peteérésed, akkor long-ot csinálnak....De mondom ez nem biztos..Szetm a vér, és UH alapján a doki dönti el....
És a rossz példákkal nem foglak zaklatni, még ha tudok is ilyet!!!! :wink: :lol: :lol: Neked igenis sok szép petikéd lesz!!!És egyvagy kettő csodaszép babuci!!!! :lol:
Vendég

Csajok
Akkora herpesz jött a számra, hogy szinte nem is látszik ki alóla. Borzasztó! Ilyenkor mi van? Ez árt a babának? Mivel kenhetem be? Pedig annyira vigyázok. Lehet, hogy anya isteni töltött paprikáját ennyire jóízűen faltam be?

Nikó
ok.

Kriszti
Időpontra várunk!
Vendég

Nyunyi
Van egy UH a ciklus első 3 napjának vmelyikén, erre megyek holnap... Elég cikis úgy az UH :oops: , de ez van. Ott azt nézni, nincs-e cisztád, tehát, hogy kezdődhet-e a szuri. Ha igen, akkor utána a 10. nap körül van egy UH, ott a növekedést látja, és akár már az inszem időpontját is megmondja, attól függően, hány napos a ciklusod. Nekem szokott lenni még egy UH a 12, nap táján, mert általában a 15. napon van az inszem nekem. Inszem után egy nappal este kell kezdeni az Utro nevű hüvelygolyó-kellemetlenséget, de erről már írtak nemrég. Más gyogyó nem szokott lenni. Mi érdekelne még?? Kérdezz nyugodtan!

gil

Lexike!
Írtam ám....3 után nekem is jó, és akkor Nikónak sem kell rohannia....én utána egész este ráérek......
A szádra ne kenj semmit...legalábbis a herpesz kenőcsökből, az mind ellenjavalt terhességben...(Én úgy tudom)Marad a fogkrém, az szárít rajta.....

Gil!
Én is amúltkor ugyanígy voltam...Olyan ciki volt, még szerencse, hogy nekem csak 1 nap van sok, aztán tisztaságis vagyok, annyira kevés van...És a 3. napon mentem vérvételre, erre behívtak uh-ra.... :shock: :lol: Nekik pedig semmiség, hisz minden nap ezt csinálják....
Vendég

Gil Drága!

Szóval hüvelyi uh lessz????????? :oops: Nekem az első napon nincs olyan gáz !Még szerencse! :roll: Ha esetleg reggel nekem megjön ,akkor holnap jövök én is!!!!!!!! :wink: Jó lenne ,talizni!Te hányra mész???????? :P
nyunyi82
Békéscsaba

Gil!Bocsi még egy kérdés!Kíírja a doki az összes cuccot,ami kell?????? :roll:
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi
Hát nem is hasi Uh :lol: :lol: ... Megpróbálok nyitásra odaérni, tuti óriási sor lesz :shock: . Neked még mindig nem jött meg? :shock: :shock:
A következő UH-ig mindenképp, de legtöbbször kiírta előre mind a 10-et. A tüszőrepit csak a 2. UH-n, az Utrót az inszem után, amikor a zárójelentést adja. Szóval mindent az idejében :D .

Kriszti
Hát akkor mázlista vagy, hogy nem olyan gáz... Nekem nagyon égő ez mindig :oops:

gil

Gil!Nekem még nem jött meg de lehet hogy reggelre megjön!!!!!!
Majd meglátjuk!

Mostmár megyek csajok!Mindenkinek joccakát!!!!!!!!!!! :wink:

Holnap jövök!
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok,

Most értünk haza a moziból. A Transformers-t néztük meg. A féjecském hetek óta nyüstölt, hogy nézzük meg, és ma beadtam a derekamat… :wink: És be kell valljam, hogy bár nem vagyok híve a robotos-ölősdis-képregényből-rajzfilmből készített filmeknek, de ez nagyon tetszett. Persze alaposan el kell rugaszkodni a realitás mezsgyéjéről, de látványos volt, volt története, és még izgultam is. Szóval bejött :wink: :oops: :lol:

Most írtam a babásba, bevallom nagyon elálmosodtam, így már nincs erőm ide is mindenkinek…Sőt, a fenti monlógomat is átmásoltam :oops: :oops: Bocsi…:wink:

Gil,
Azért én még drukk-mukk :wink: Hátha...

Dugo,
Mennek a babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek jó éjt kívánok!

Pussz! Kép

Kép

Kép
zsókuci

Lexi,

a herpeszedre nagyon tudom ajánlani az Aloe Vera First vagy zöldkrémet csodákra képes.
Mivel az aloe baci és gomba ölő gyönyörűen eltünteti pár nap alatt és a babucinak sem árt.

Ha ez nincs éés nem akarsz költeni akkor A fogkrém , minnél mentolosabb az jól hüssíti és a fokhagymakrém, de az csak otthon,mert baromi büdi az is frankón fertőtlenít.

Mindenkinek jó egészséget, folyamatosan olvaslak benneteket, de én nem vagyok olyan ügyes az írogatásban mind Ti.

Pusszancs.

bonya

Kép

Kép
bonya

Jó reggelt!
Az ígért nyaralós képek (csak pár db persze, mert 500 képet nehéz lenne felrakni) :)

Itt laktunk:
Kép

Apa középen:
Kép

Ezt a kabalát kaptam:
Kép

Ezek mi vagyunk Salou-ban:
Kép

Ez pedig a Portaventura Vidámparkban készült:
Kép

Ez pedig Barcelonában az esti kivilágított szökőkútnál:
Kép

Hát ennyi. :)
Vendég

Estrella
szuper képek,nagyon jó lehetett ez a nyaralás,nagyon irigy vagyok ám :lol: :lol:

Gil
drukkolok :oops: :oops: :oops:

Gabicsibe
nekem hasraütésszerüen választottak a long és short között,2 long volt 1 short,és ez az utobbi jött be,egyébként mindegyiknél majdnem ugyanannyit szivtak le/13,12,10/a short tök jo volt mert nagyon rövid volt és pikk-pakkra ott volt a leszivás :lol: :lol: persze van olyan akinek nem vagy egyet sem tudnak leszivni,de ez ritka,ugyhogy ilyenre ne is gondolj :oops: :oops:

Lexi
Lukréciának is volt egy pár hete,ö is fogkrémmel gyogyitotta :oops:

bibar

Sziasztok Lányok!

Estrella

Gyönyörű helyen voltatok. Itt aztán lehetet piheni, bulizni.

Nyunyi

Lehet jelentkezni erre az egy szabad iwiwre? Nekem nincs, csak gmail. Az inszemmel kapcsolatos kérdéseid nagyon jók. Én is nagyon sokat tudtam meg. (most, hogy visszaolvastam).

Gil

Köszi a tájékoztatást! Veled mi van? Jó vagy rossz hirrel jösz?
Lehet reménykedni, ha nem jött meg még?

Lukrécia

Ha olvasod az oldalunkat.
Boldog Névnapot Kivánok!

Kép

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Estrella!
Nagyon klassz képek!

Gil!
Szurkolok!
Vendég

Jó reggelt mindenkinek Kép Szép jó reggelt!

Jezsoerika!Küld el a mail címed pü-ben meg a pontos neved és máris küldöm!!!!!!!!!!!! :wink:
nyunyi82
Békéscsaba

Meg hogy hol laksz!!!!!!!!!! :oops:
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi

Ment a pü.

Jerika

Kép
jezsoerika

Jezsoerika!!!!!!!!! Kép Elküldtem a meghívót!!!!!!!!

Lányok én most eltünök!!!!!!!!!!!12-körül jövök!!!!!!!!Pusza!!!!!!!
nyunyi82
Békéscsaba

Csibe!
tettem fel képet a másikba!
Vendég

Nyunyi

Sikerült. Meg van.

Jerika

Kép
jezsoerika

Sziasztok,

Benszi láttam, szépek vagytok. :)

Kép

csibe
csibe32

Csibe!
köszi!Jól vagy?
Vendég

Sziasztok!
eléggé padlón vagyok, csak röviden írok, de a könnyektől alig látom a betűket. Szóval nem jött még meg, de nem sikerült, viszont két óriás cisztát sikerült növesztenem, úgyhogy nem folytathatom most. Köszi, hogy reménykedtetek, de most úgy érzem, meg kéne barátkoznom a soha nem fog sikerülni gondoltattal. Bocsi a lehangoló sorokért, de most csak erre vagyok képes.

Dugó
Neked megy a drukk!

Gabi
Átírattam a számot, akkor csüt!

gil

Gil

Sajnálom :cry:
Sird ki magad, gyógyuj meg. Addig pihenj és ujult erővel álljál az uj inszemhez.

Jerika

Kép
jezsoerika

Gil!
Cisztám sajna nekem is volt!Reméljük elmegy magától!Nagyon sajnálom és sírd ki magad,tombolj,pihizz rá egy kicsit lelkileg és majd később amikor úgy érzed újult erővel neki tudsz indulni,csak akkor kezdj bele!A 8 év alatt nekem is volt rengeteg hullámvölgyem és előbb-utóbb,de inkább utóbb felálltam!Mondjuk ehhez kellett egy jó férj és egy jó pszihomókus!Sok puszi neked!
Vendég

Jerika,
Köszi! Azért te bízzál a sikerdben, ott van Brumi példája!

Benszi
Köszi neked is! Tombolni sincs kedvem. Cisztára nincs vmi javaslatod?

gil

Gil!

Nagyon sajnálom! De nem szabad feladni! Tudom, hogy ez ilyenkor nem vigasztal, de majd megerősödsz és folytatod. Úgyis sikerülni fog! Sikerülnie kell!

Lányok!

Köszi az infokat a méhpempőről, ezen a héten úgy döntöttem, én is abbahagyom. Elég volt. Folsavat ti is szedtek? Nekem legutóbb ajánlotta Konc.

Kriszti!

Én voltam, akinek nem jött meg a Decapeptyl szurkálása alatt. Azt mondta Konc, hogy ez a hormonoktól van, nem foglalkozzam vele, inkább örüljek neki.
ballagyo

Szép napot mindenkinek!
Nekem most ismét véget ért az alvás, a munkások fúrni kezdtek..... :twisted: :twisted:

Ballagyó!
Akkor megnyugodtam kicist, bár a tavalyinál időben, sőőőt, idő előtt megjött.TUdom, 2 stimu sem egyforma..... :wink: :roll: Majd akkor pénteken kiderül, miért is men jött meg.(Bár vettem egy tesztet, de nem mertem megcsinálni)

Gil!
Nagyon sajnálom...... :cry: :cry: :cry:
Vendég

Gil
sajnálom de csak elöre nézz,én is átéltem hasonlokat,egy napig voltam nagyon depis mindig,de menni és menni kell a babáért,mindent megér,nem bánom én hogy 6. ra jött össze,de a lényeg hogy itt van :oops: :oops: nem szabad soha feladni.cisztaüzöt nem tudok sajna,de biztos megoldodik és mehettek tovább,ez csak sajnos egy kis utakadály,amit le kell gyözni :oops: :oops:

Kriszti
jaj de jóóóó furásra ébredni :evil: :evil: :evil:

bibar

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?