A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

CKat-ék! Hatalmas gratuláció Bors érkezéséhez!! Legyetek nagyon boldogok és sok tejcit kívánunk!!

Eszméletlen cukorfalatka!! :lol:
torolve_20131003125716

Brigi! Én is..+ hólyagos a nyelvem.. :evil:

Mindenkinek szép álmokat!! Jó éjt!
torolve_20131003125716

Bors és családod! Üdv köreinkben. Asszem téged is épp annyira vártak már, mint minden kisbébet ebben a csapatban.

Bori! "Anyós" épp itt állt mellettem, kicsiny unokájátpróbálta a böfi fortélyaira rávenni (anyájának sem sikerált eddig), s jót derültünk rajta mindketten.

Amúgy anyós témában szép csendesen megjegyezném enyém anyós túllicitálta eddigi önmagát, mikor Edó született (csütörtökön, ha nem tudnátok :wink: ), vasárnap du hívott telefonon. Na, most még van 30 perc vasárnapból, őt ismerve már rég horpaszt, de fel nem hívott. Há lesz....rom. A fia meg dettó. Meg is mondta nekem, hogy há nem hiába költözött el anno 14 évesen otthonról.

Balázs - üzenem Dorkának, hogy nekem most 48 óra után jött meg a tejcsi, de erre csak 60 óra után jöttem rá. Akkor durrant be rendesen. Na, azóta (ma reggel) már üzembe is van pakolva a mellszívó. S előző szüléseimnél 12 óra után már tejcsi volt, asse tudtam mi a kolosztrum. De most azért tökre kitartó voltam, min. éccakára teát vagy pótlást akartak adni, de el sem fogadtuk. S megvagyunk nélküle. Ja, a BCG oltás kissé kiakasztotta a drágám a mai nap, enne egyfolytában. Picit alszik, ébred fel, nagyanyja veszi fel, hogy tuti a levegő zavarja a pocót, ő meg keresi a cickót.
Na, most is anya kéretik, mentem. Jóccakát. Holnapra legyünk még többen :wink:
Pussz

Kép
kissmanó

Köszi lányok a bíztatást, és a dícséreteket.
Időközben letusoltam, kicsit most már jobb a helyzet.

ceniko: tök jó, hogy neked is ilyen jól elvannak a lánykák, édes lehetett a picúr, ahogy elaludt az etetőszékben :wink:

ildi: mi ez a felkészítő a Szent Imrében? Én most nagyon szabad leszek egész héten, én szivesen megyek ha izgalmas. Mindjárt meg is nézem a honlapon, hogy mi ez, és beszéljünk róla.

Jön keddtől a lehűlés, elhatároztam, hogy szülni fogok :wink: Nem bízom én a véletlenre, hátha utána már csak melegek lesznek, nem szeretnék 40 fokban a kórházban lenni. Kb. csütörtökre tervezem a szülést :D :D

Örülök, hogy Hencsiék is otthon vannak már, bár a gátsebbel való bajlódást nem irigylem, tudom, hogy nagyon gáz.... Olyan jó lenne gátmetszés nélkül szülni.... :roll: na jó, ezt még hozzáírom a csütörtökhöz :D

Balázs apuka : hálás köszönet a folyamatos tudósításért, és a jó hírekért a Szent Imrés csecsemősökről!!! Ez nagyon megnyugtató számomra így a "finisben" :lol: A tej miatt tényleg nem szabad még aggódni, nekem anno igazán akkor indult be, amikor hazajöttünk a kórházból, azaz 4 nap múlva. Kitartás, jön az!!!!!! :wink:

Zsuzsi : hol szerezted be ezt a csoda mosószert, én még nem is hallottam a nevét sem. Én dreft-et vettem, annak is isteni az illata, és én sem használtam hozzá öblítőt, viszont azt nem tudom, hogy foltokra mennyire jó, meret csak új rucikat mostam vele.

Erről jut eszembe... olyan inget vettem ma a kistökinek a Tescoban, ez lesz a csajozós cucc.... Már régóta szemeztem vele, de ma nem bírtam tovább, megvettem. Holnap dobok róla fotót.

na most egy kicsit visszaolvasok, mert elfelejtettem, hogy miket írtatok.

Móni

Kép
Kép
moni1973

Mindenkinek köszönjük a jókívánságokat, kedves szavakat!
ckat_apa
ckat_apa

ildi, utánanéztem, hogy mi ez az előadás, de szerencsémre ez nekem nem aktuális. De hátha a lányok közül valaki szivesen veled tart....

Jó éjt lányok, megyek én is aludni. ( hú de nagyképűen fogalmaztam!!!! a helyes: próbálkozom az alvással :D )

Sziasztok,

Móni

Kép
Kép
moni1973

Ckat, Bors es Apuka!!! Nagyon sok bologsagot kivanok Nektek, gratulalok!!!!! Sok-sok tejcsit!

Mano, nagyon aranyosak a lanyaid, persze most a legaprobbal az elen !!! :wink:

Moni, kislanyod hajmosos kepe nagyon edi;)
Vendég

Hahó!
Látom este óta nyílvános eltűnés nem volt.
Készül a szüléstörténet, szerintem leírva hosszabb mint amilyen az egész akció volt.
Addig is küldök nektek egy első fotót a lányomról, ennyire adatott meg az apjának, hogy megnézhesse míg én a megfigyelőben várakoztam.

Kép
Gréta első fotó

Kép
kissmanó

Mano! Edi baby!

Voltam orvosnal, egy hettel korabbi talalkozasunk ota semmi sem valtozott, ugyanugy egy centire van nyitva a mehszaj, ugyhogy nekunk meg van idonk boven...
Vendég

Jó reggelt!

Most cak rövid bekukk, viszem az autót szervízbe, ha menni kell jó legyen! :D

Ckat, és Borsapuka, gratulálok a jövevényhez!!!! :D

Manó, nagyon édi Grétus!!! Én is ilyen rózsaszínű csomagocskát szeretnék!

majd jövök, és még csöpögök! :wink:

KépKépKép
dikó1

Jó reggelt!

Manó!
Nagyon aranyos Gréta, hogy be van bugyolálva..cuki :lol:

Hello Dikóó !
csipp-csepp egy csepp..

Az éjszakám jó volt, 5-kor keltem...aztán átmentem a másik szobába ücsörögni..majd elaludtam ott..semmi különös nincsen..keményedésen kívűl.

Puszka mindenkinek
torolve_20131003125716

Jó reggelt!

Az éjszakám vegyesen telt. Megint nagyon nehezen tudtam elaludni :evil:

Kissmanó: gyönyörű a bébi, neki is olyan szép a pofija, semmi "gyűrődés", hát nem gondolná az ember a fotó alapján, hogy épp az imént bújt elő :wink:

dikó1: te még szervízbe is mész?! Nem semmi nő vagy te. Egyébként tegnap voltunk megint Isaszegen, amikor vittük a leányzót.

Gurgi: nekem is voltak hajnalban aféle gondolataim, hogy felkelek, és olvasok, vagy netezek, de aztán szerencsémre visszaaludtam egy "kisidő múlva", így jól végződött.

Andi: merre vagy? Az okés, hogy tegnap anyukádnál voltál, no de este, és most?!

Megyek reggelizni, aztán készülődök kozmetikushoz.

Ja, míg le nem felejtem, felrakom a képet a tegnap vásárolt ingről, nekem nagyon tetszik.

Szép napot lányok.... és persze aki szeretne, szüljön :wink:

Móni
Kép csajozós cucc

Kép
Kép
moni1973

Moni!

Nagyon vagesz kis ing.. :lol:

Tényleg, Kinderke hogy vagy?
torolve_20131003125716

Gurgula, lehet nem vetted észre, kérdeztem tőled az előző oldalon:

meg tudnád mondani pontosan hol lehet a MOM parkban gátmassz. olajat kapni?

KépKépKépKépKép
uxi

sziasztok!

gratula Ckatéknak!

hát csajok, én kivagyok purcanva :?
hány órától van csendháborítás? 22? szombat este azt halgattam, hogy pár házzal odébb gondolom grillparty volt, oké nem baj, de azt nem értettem, hogy este 23 felé miért kell üvöltve énekelni gitár mellett???
na erre tegnap a szomszéd ház előtt összegyűlt pár fiatal, ami szintén oké, de miért ordítanak???????????? a másik meg az, hogy valamelyik húga/gyereke is ott volt, vagyis 2 is, és a kiskölkök is ott ordítpztak 22 után! :?
szóval a tököm kivan! nem alszom rendesen hónapok óta, erre még ha tudnék sem hagynak! :evil:

aztán a mai reggel sem indult jól, vagyis nem is ma kezdődött, tegnap elég sokáig anyóséknál voltunk, jó volt, erre hazajövünk és párom tök mérgesen néz rám, hozzám sem szól...azt mondta semmi baja (ja, látszott, hogy semmi), erre ma reggel ismét ez, szólok neki, hogy adja föl egy levelem, kimegyek, hogy hallotta-e, erre tiszta ingerülten picit felemelve a hangját...hú de felhúzott, azt már nem hagyta elmondani, hogy mit is kell csinálnia a levéllel (ajánlott, előtte másolni, másolatot küldeni)
szóval reggelem egy sírógörccsel indult :oops:

bocsi, de kikívánkozott belőlem! :oops:

Manó, milyen szép a kiscsaj! első fotón sem látszik rajta semmi gyűrődés...

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Sziasztok!

Nos én jól aludta, úgy 10-7-ig, pár pisijárattal, annak ellenére, hogy a tegnap délutánt is végig aludtam.

Rita, Ágitól véletlenül nem kérdezted, hogy pizsiben is lehet lenni vagy csak a hálóinget kultiválják? (ugyan van 3 db hálóingem, de én rühellem).

Móni, tök jó kis ingecske, biztos hódítani fog benne!!!

kispiskóta

Uxi!!
Bocsánat, MEDI MOM-ban vettem, az első oldal bejáratnál van balra, egy orvosi rendelő féle..de az információnál megmondják.
Bemész a MEDI MOM-ba és a recepciósok segítenek, ők adják.
Amúgy a Medi Mom bejáratánál jobbra van egy vitrin és ott van mindenféle csodaolaj (vajúdú, gátsebre, babamasszázshoz, stb.)

Emi!!
Jajj Emi..ez olyan nem jó..én tegnap délután voltam harapós kedvemben de nagyon! ütni tudtam volna..engem meg az is idegesít, hogy mivel itthon dolgozunk állandóan együtt vagyunk..nálunk fordítva van...
torolve_20131003125716

uxi: zsuzsi tegnap írta neked:

Uxi: MOM Park, MediMOM-ban lehet kapni, én is ott vettem. 2600 Ft. a MOM Park földszintjén (utcaszint) van, a ball oldali részen kell elmenni a gyereküzlet mellett, aztán asszem a második folyosó balra, annak a végén van. De az információs nőci útbaigazít.
Ez az olyaj szerintem tök jó illatú...

bocsi, hogy beleszólta, de tudtam, hogy erről olvastam tegnap....

Kép
Kép
moni1973

óóó Gurgi, én már pár napja ütni tudnék mindenkit! nemtom mi van velem! :shock:

de egyszerűen nem értem mi a baja, sejtésem az, hogy tegnap itthon nem csináltam semmit, de tudná meg milyen húzódó hassal, kifulladva stb. ti is tudjátok

lynia-

Szia Zsuu!!!

Nem kérdeztem a pizsit..sztem mindent lehet! Komolyan..ha jön a vizsgálat legfeljebb letolod a nacit és kész.
Én nemtom még, hogy sajátban vagy kórháziban fogok-e..sztem sajátban..az baby doll, térd fölöttig ér..
torolve_20131003125716

A hálóingtől rosszul vagyok, sosem volt! Anyukámnak sem..utáljuk!
torolve_20131003125716

csajok! Brutál ez a bedurrant cici. Volt még máskor is, de ez már túúúúlzás. Már kezd belekötni, csaknem cement keveredett bele, s beton készül?
Naná, hogy a mellszívó fertőtlenítést csak ígérgettem magamnak, na ma reggel megtettem. S most, szűk órával a szopi után símán kijött belőle 130 (egy cickóból). Na, neki kellene keseredni a másikat is kikönnyíteni. Aztán a lefejt mennyiséget eltenni szomorúbb időkre. Bár nem szeretnék szomorkodni.
Tegnap jól beidegeltétek a fantáziám visszaolvasás közben a madártejcsivel. Anyám már dolgozik a témán :)
Grétu olyan mint egy kis pióca, rácuppan a cickóra, s nem engedi. Csak szívja és szívja. Én meg szenvedek. Kórházban még használt a Garmastan, de mára már a jobb bimbóm szépen szellőzik, hátha az hatásosabb. S ja, a mellszívózás is kissé cudar, bár szerencsére ez az elektronyos szabályozható.

De nem panaszkodom tovább, teszek nektek tegnapi képeket, a hazajövősök közül.

Kép
Apával a szülészet udvarán

Kép
Apa kidíszítette a feljárót, úgy fogadott haza

Kép
Gréta alvós portré

Kép
kissmanó

Emi!!
Ismerős a helyzet..mármint az ütéssel! Tegnap mérgemben lent a padon, földhöz vágtam a kulcscsomómat..
torolve_20131003125716

Sziasztok!

Köszi a MOMos infókat!
:)
MEgpróbálom beszerezni az olajokat, még van kb 3 hét a szülésig az alatt talán még használ is.

Annyira nem szeretnék vágást!:(
Tudom, hogy az még rosszabb, de néha arra gondolok, inkább legyen császár, mint megint egy 4 centis, 9 hónapig fájó gátmetszés.

KépKépKépKépKép
uxi

Manóó!
Cement..ez jóó :lol:
Apa milyen kis rendi, telelufizta nektek a lépcsőt! Le a kalappal apa előtt.
Nagyon édike ez az alvós Gréta.. :lol:
torolve_20131003125716

Jujj UXI!
Ez a 4cm, 9 hónap nagyon rosszul hangzik..még a hideg is kiráz tőle.. :shock:
torolve_20131003125716

Most olvasok vissza. Szegény Emi, sajnállak, bizisten tom milyen mikor a házsárt utolér, s akkor semmi nem jó. Asszem megváltás lesz neked is meglásd, ha picurkád előbújik, majd elfeleded a lüke szomszédot, morcos pasit, s csak babó fog számítani.

Kép
kissmanó

Ja Manó!
A vasárnapot erősen buktam.
torolve_20131003125716

Ja, nem tom hun van az a kép ami akkor készült mikor Adriával jöttem haza. Így nem volna fayr azt bescannelni ami Edó érkezésekor készült. Apácska ad a külsőségekre (néha)

Kép
kissmanó

Ckatéknak nagy gratu! érjetek minnél előbb haza!

Most is nagyon nyűgös vagyok! sSzerintem már biztos,hogy le kéne lőni legalább egy nyugtató lövedékkel. Nem maradok meg a seggemen, mert semmi se jó. Nem tudom mit ennék,ha meg vmi épp elfogyott akkor pótolhatatlanul az kell :cry: És ezzel remekül lefoglalom magam egész napra! Borzasztó!

Majd kicsit pozitívabban írok,de most még megyek a papimhoz a kórházba utána meg nst. Szóval ha nem jövövk nincssemmi csak a f...szom tele!

pusz nektek!
Vendég

Ja, mint én a 4-ét.
Meg az első tippjeidet.
Koncentrálj erősen egy következő, neked megfelelő napra (hja, Samukának ne áruld el), s be kellene jöjjön. Legalábbis én így tettem.
Látod, nem fogadtam el a pénteket :wink:

Kép
kissmanó

Orsi!
Én tegnap óta vagyok így, ami itthon van kaja az nem kell..járok-kelek..unatkozom..stb..
torolve_20131003125716

Orsi! Hmm. Meg a pocid egy kis bébbel, aki azt üzeni, hogy lehet ma születik :wink:

Kép
kissmanó

Gurgula, ez nem átlagos, nem mindenkinek ekkora a vágás.
Nem tom, miért vágott ekkorát a dokker, talán mert hanyatt fekve kellett szülnöm felpolcolt csípővel (hogy minek, azt nem tudom..., biztos neki így volt kényelmesebb).

Emi nyakán volt kétszer a zsinór is, de azt ugye még nem láthatta, mikor vágott.

Mindenesetre valamit eléggé elcs*szhetett, mert nem elég a gátseb, fölfelé is szétszakadtam.

(Nem volt nagy baba, 3100 g, 35-ös fejkörfogat)

KépKépKépKépKép
uxi

Az "átlag" gátseb úgy tudom, 1-2 centis szokott lenni csak.

KépKépKépKépKép
uxi

Oké Manóóóó!
Istenemre mondom, megcsinálom waze!
torolve_20131003125716

köszi, rendik vagytok! :wink:

cement, hihi... ja, ha már itt tartunk, nekem is mondta védőnő, hogy ugye fagyassszam le, mert lehet később jól jön majd...viszont, csak hűtőládában szabad! :shock: nekem ezt mondta, hogy a sima hűtőben lévő fagyasztós rész nem jó! (persze nekünk csak az van) ?????

lynia-

Uxi! Időben vágott az a doki, vagy már hasadtál, s ő csak a látszatot kímélte?
Ilyen varrás mellett, meg az én pár napos tapasztalatom, há..... nem tom esélyed lesz-e a gátkímélésre.
Bár ne lenne igazam.

Kép
kissmanó

Uxi!
Remélhetőleg, most nem így lesz! Második babó, biztos lazábbak a szövetek..
Egyébként szerintem nagyon jó a masszázs olaj. Én már 6 hete csinálom és érezhetően lazultak a szövetek..
torolve_20131003125716

Emi!
A szoptatós előadáson a gyerekorvos, aki nagy guru a témában azt mondta, hogy sima hűtőben ahol külön van a fagyasztó rész, 4 hónapig lehet tárolni..
torolve_20131003125716

hú uxi, nem irigyellek! (de jobb felkészülni, hogy akár így is alakulhat, szal jó hogy leírod)

Orsiii, nekem is! te is jó passzban vagy!

és még a babanet is xar, nem hozza ki frissítésre sem a hozzászólásokat :evil:

lynia-

Emi! Hát az úgy van, hogy a fagyasztóknak is csillagjaik vannak mint a szállodáknak (hmm, turizmust végeztem felső fokon, meg a humoromnál is vagyok, még nem álltam neki a másik cickót kínozni, inkább várom tegye Gréta a könnyfakasztást az anyjából).
A hűtőszekrényes fagyasztórésze csak max 2 csillaggal bír, míg a nagy fagyasztók átlag azért 4 csillagosak (hja, lehet all inklusive?).
Így persze a hőmérséklet is nagyban különbözik. Fagyasztóknál házban ajánlott a -18. Míg ezt ha a fejed tetejére állsz, akkor sem éred el a hűtős részen. Szal sajna, de igazat szólt a védőnő. Hosszú távra nem alkalmas a hútő fagyasztója.

Kép
kissmanó

ahammm, köszi az infókat!

akkor ezek szerint jobban járok, ha mondjuk átvisszük anyóshoz! na de itt megint buktam a dolgot, mert szomszéd falu, és mire odaérünk vele, és ...
amúgy minden fejésből származót lefagyasztotok???

lynia-

Hát én anno ugye sokat (rengeteget) fagyasztottam Adrival (Edónál még nem volt arról infóm, hogy jó ilyent tenni, így egy mili sem lett fagyasztva, landolt az egész a lefolyóba, vagy pl. a fürdővizem szaporította, abban fejtem, s tetszett a gátamnak).
Adrikám 2,5 hetes volt, mikor meghívtak egy autóbuszos Isztambuli leruccanásra, ami úttal együtt 5 egész nap volt. Addig a drágám elvolt a fagyis tejcsivel, s minden károgás és baljóslás ellenére símán vette az akadályokat a ciciről cumisüvegre és visszaváltás alkalmával.
Most nem hívott senki ingyen nyaralásra (akkor az volt, út, kaja, szállás, minden), ergó nem fog ilyen tetemes mennyiség kelleni, de azért jó ha van. Sosem tudni, mikor zárják el a tejcsis csapot, mett sajna ebben élen járunk 3 hónap tájékán.

Ja, amúgy szomszéd faliug szerintem símán el lehet vinni a saját hűtős fagyasztóból a tejcsit. Annyi időre baja tuti nem lesz, én spec bízti bevállalnám. Csak íratozd fel valami jó írószerrel a fejés dátumával, hogy ha kell, akkor azért a régi fogyjon először. Pláne, hogy anyós tuti összekeverheti a sorrendet másképp.

Kép
kissmanó

Hellllóóóó!!

Jó reggelt mindenkinek! Látom mindenki elemében van!

Andiiiiiiiiiiii????????????????

Mi jól vagyunk, Királylány naon aktív. Nem tudom, mi van vele tegnap este óta :shock: 8)

Ma megyek ötre dokkerhez meg uh-ra. Na, kíváncsi vagyok!

Kép
zsuzsi**

na megjöttem, hát jó dolog nullás fékkel leautózni a hegyről a szerelőhöz... még jó hogy van kézifék! Nincs mese apa dolgozik, ilyenkor nekem kell vinni az autót!

De legalább vettem hazafelé fornettis kakaós csigát azt nagyon szeretem. meg is volt a reggeli, fél lityi tejcsivel! Itthon meg kis ragaszkodós Rolcsom fogadott, akkor ébredt fel, le sem tudom vakarni magamról, mindig ölemben van, simiz, puszilgat, imád, imádom! Mi lesz velünk ha jön az ölkövetelő???

Manó, Grétus portré nagyon tetszett Rolcsinak, már megvan az első hódolója! :D

Emi, kitartás, rosszkedv majd elmúlik, inkább előbb legyen baby blues, mint utána! Én is morcos....már szülnék!!!! Hátha az én napom (ma) bejön Gurginak!

Gurgi, tényleg van más nap is 9-én kívül? Apa szerint ma még nem szülünk. És igen csepp-csepp, csak nem a jégcsap olvad! :D

Na most megyek ölelkezünk a még legkiseb törpömmel! :)

KépKépKép
dikó1

Dikó: Tegyél fel képet a kispasikról! Annyira cukik lehetnek! Kisrolcsiiiii, anyáját imádja! :D De édi!

Kép
zsuzsi**

Móni: A mosószert az Auchanban vettem. Rózsaszín a kupakja, fehér az egész, egy baba van rejta elöl. Nagyon szuper szerintem. hmmm, olyan illata van, hogy ......

Kép
zsuzsi**

Na sziasztok,
minden ok, csak úgy telezabáltam magam tegnap, hogy egész éjjel rosszul voltam, hányinger, szédülés, vert a víz, meg ilyenek... azt hittem bekrepálok. :oops:

Manó: anyukám micsoda szép gyerek! Gratulálok Grétihez, meg a teljesítményhez ahogy a világra hoztad, nagyon szépek vagytok mindannyian! Jó, hogy újra itt vagy!

Ckat: nagyon-nagy gratuláció nektek Bors érkezéséhez!

Hát látom mindenki nyűgös, én sem vagyok formában, de erőt veszek magamon, bár ahogy Orsi mondaná nekem is tele van már mindenem!

Balázs apuka, egy jó tanács a Mars csoki mellé, a szülésznőm azt mondta, ha nem akar beindulni a tejcsi, de feszül a cici, Apuka jó erősen szívja meg egy párszor.. és megjön a hatás! :wink:

Lányok! Most akkor vennem kell egy fagyasztót!???? :lol:

Móni: csatlakoznék a csütörtöki programodhoz ha nem gond?!

Na megyek, mivel már jobban vagyok az éjszakai rosszullét után, falok valamit... egyébként ez borzasztó a vasszöget is megenném.

Kép

Andrea
Kép
kindernay

Manó! de jó, hogy vagy! ez jó tipp, akkor asszem ez lesz, itthon bedobom, és majd hetente egyszer átruccanunk velük, nna ezt meg is beszélem vele!

mosószert én is Dreft-et vettem, és azzal mostam ki a rucikat, de nekem nagyon nem tetszik az illata! :? szóval mást kell keresnem!
öblítő szintén fehér=Sensitive, védőnő mondta, hogy jól felhigítva, utána sima vízzel átöblítve nyugodtan mehet!

lynia-

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?