Bors! Isten hozott idelent, Angyalka! Csudaszép jövevény vagy! Sok boldogságot a kiccsaládnak!
Gurgi, Lynia, Orsi! Hogy mi van veletek? Hát, semmi, drágáim, csak szülni fogtok egy héten belül, és ilyenkor elég nyűgös tud lenni az ember lánya

Próbáljátok meg kiröhögni magatokat, néha bejön!
Manó! Nem adták oda nektek Grétit?

szenyóság! Apa csudi jófej a lufikkal!
Móni! Nagyon csajszis Blanka! Nem csodálom, hogy hiányzik! Hú, ez az ing, nagyon komoly! Én is akarok!!!!
Lynia! Én annó a nyolc kerben rendszeresen betelefonáltam a csendháborítás miatt. Néha nem vettek komolyan, de néha kijöttek. Ez is a rendőrség feladata, oldják meg ők! Sztem nyugodtan hívd ki őket legközelebb!
Mosás. Én együtt mosom a saját ruháinkkal, jelenleg folyékony zöld persillel, öblítőt nem használunk. Nemtom, mikor és hogyan kellene látszania, ha ezt rosszul teszem.
Gátseb. Nekem olyan 1,5 centis a sebem, és asszem 2 öltés van benne, és nem a gátamon van, hanem a nagyajak alján. Ha jól értettem, ez vágás és némi szakadás együtt. A 4. nap óta nem zavar, bár azért érzem még néha, hogy vmi nem kóser odalent, főleg, ha őkelme 1 órát cicizik, és én nem tudok megmozdulni.
Tejfagyasztás. A fagyasztó zacsik dobozára az van írva, hogy -12 fokon 3 hónapig tartható el (sztem ez a hűtőszekrényé). És -20 alatt lehet 6 hónapig. Azt nem tom, mit csinálok, ha a 3. hónapig nem kell felhasználni a most lefagyasztottakat. De adja ég, hogy ne legyen rá szükség! Arra is gondoltam, hogy esetleg majd forrlava adom oda. Akkor ugyan kimennek belőle az immunanyagok, de a tápanyag nem!
Manó! Muszáj annyit fejni? Csak mert akkor az mind újratermelődik, nem? Én nem fejek, csak kinyomkodom az elejét, amikor kőkemény, aztán leszívatom Bébbel. Fagyasztani meg csak a másik ciciből kicsöpögőt szoktam. (azt vajon lehet?

)
Engem meg szivat a fiam. A tegnapot gyönyörűen nyomta, ahogy a nagykönyvben meg van írva. 2,5-3 óra alvás, aztán cici, némi nézelődés, bealvás. Aztán éjjel jött a fekete leves. 1 óra alvás, 15 perc cici, 1 óra alvás, 15 perc cici, mindez 10től, még mostanáig is. Szenyó! Mit kap ezért, ha nagy lesz!!! Minden barátnőjénak el fogom mondani, hogy milyen gyerek volt