A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Kössz Emi.
Szal jó az öreg a háznál :wink:

Kép
kissmanó

Sziasztok Kismamik!

Gratula az új babákhoz!

Szt. Imrés infó: az anyakönyvet ők intézik, pár nap múlva a kórház-ban lehet majd átvenni. A TB kártyát is intézik, ki fogja postázni a TB.

Dorka jól van, Balázs sokat szopizik. Valami csak jöhet belőle, mert 20-30 perc szopi után bealszik, azaz csak jól lakik vmitől. Éjszaka már 4 órát aludt egyhuzamban. :)

kétfiús anyuka
babdorka

Sziasztok!Nekem ismét pocsék éjszakám volt.Ckat,Ckat_apa gratulálok nektek!Bors isten hozott sok-sok tejcsit kívánok neked.Móni:Neked meg nagyon szép lánykád van az a tekintet hát nem semmi.Lynia:Ismerős a helyzet senki nincs tekintettel arra,hogy esetleg te pihennél.Nálunk sem más a helyzet.Manó:Nagyon aranyos a párod,hogy így fogadott.Grétike meg olyan szép.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Jó reggelt!

Csatlakozom a nyügösködők táborához! Nekem se jó megint semmi :cry:
Az éjszakám aránylag jó volt, de most semmihez nincs türelmem, kedvem, erőm, minden idegesít :roll: Lehet megint front van. Úgy halottam, hogy ma 33fok holnap meg csak 16fok lesz :roll:

Manó: nagyon édibédi Grétibaba. Apa nagyon figyelmes, hogy így kilufizta a lépcsőt :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

jaja Brigi, én is ezt hallottam, szóval újra él a remény bennem!
te végülis mivel mentél szombaton dokihoz?

és ismét csak :cry: belenéztem a tükörbe és ma reggelre több striám lett, mint volt! :shock: nem nagyok, vagyis nekem azok a leghosszabb kb 4 centis, és már 5-6-7 darabocska van belőle elszórva, és ollyyyyan ronda lilaaa! sokkolt a látvány, legalább ezt meg akartam úszni! :shock:

Lilypie Maternity tickers
lynia-

Emi, nem akarlak elszomorítani, de a striákkal én is így jártam. Először egy-kettő azt már mindenhol csak csík van! :cry:

Ma jön anyukám meg tesóm, utána főzök (spenót-tükörtojás), azt jövök.

kispiskóta

Bors! Isten hozott idelent, Angyalka! Csudaszép jövevény vagy! Sok boldogságot a kiccsaládnak!

Gurgi, Lynia, Orsi! Hogy mi van veletek? Hát, semmi, drágáim, csak szülni fogtok egy héten belül, és ilyenkor elég nyűgös tud lenni az ember lánya ;) Próbáljátok meg kiröhögni magatokat, néha bejön! ;)
Manó! Nem adták oda nektek Grétit? :( szenyóság! Apa csudi jófej a lufikkal!
Móni! Nagyon csajszis Blanka! Nem csodálom, hogy hiányzik! Hú, ez az ing, nagyon komoly! Én is akarok!!!!
Lynia! Én annó a nyolc kerben rendszeresen betelefonáltam a csendháborítás miatt. Néha nem vettek komolyan, de néha kijöttek. Ez is a rendőrség feladata, oldják meg ők! Sztem nyugodtan hívd ki őket legközelebb!

Mosás. Én együtt mosom a saját ruháinkkal, jelenleg folyékony zöld persillel, öblítőt nem használunk. Nemtom, mikor és hogyan kellene látszania, ha ezt rosszul teszem.
Gátseb. Nekem olyan 1,5 centis a sebem, és asszem 2 öltés van benne, és nem a gátamon van, hanem a nagyajak alján. Ha jól értettem, ez vágás és némi szakadás együtt. A 4. nap óta nem zavar, bár azért érzem még néha, hogy vmi nem kóser odalent, főleg, ha őkelme 1 órát cicizik, és én nem tudok megmozdulni.
Tejfagyasztás. A fagyasztó zacsik dobozára az van írva, hogy -12 fokon 3 hónapig tartható el (sztem ez a hűtőszekrényé). És -20 alatt lehet 6 hónapig. Azt nem tom, mit csinálok, ha a 3. hónapig nem kell felhasználni a most lefagyasztottakat. De adja ég, hogy ne legyen rá szükség! Arra is gondoltam, hogy esetleg majd forrlava adom oda. Akkor ugyan kimennek belőle az immunanyagok, de a tápanyag nem!
Manó! Muszáj annyit fejni? Csak mert akkor az mind újratermelődik, nem? Én nem fejek, csak kinyomkodom az elejét, amikor kőkemény, aztán leszívatom Bébbel. Fagyasztani meg csak a másik ciciből kicsöpögőt szoktam. (azt vajon lehet? :roll: )

Engem meg szivat a fiam. A tegnapot gyönyörűen nyomta, ahogy a nagykönyvben meg van írva. 2,5-3 óra alvás, aztán cici, némi nézelődés, bealvás. Aztán éjjel jött a fekete leves. 1 óra alvás, 15 perc cici, 1 óra alvás, 15 perc cici, mindez 10től, még mostanáig is. Szenyó! Mit kap ezért, ha nagy lesz!!! Minden barátnőjénak el fogom mondani, hogy milyen gyerek volt :twisted: :twisted: :lol:
Vendég

neeeeem akarooom Zsú, miért pont a vgégn? így sokkal sokkolóbb, ha már az elején kijön, legalább hozzászokok, de így meg abban a hitben voltam, hogy megúszom! :cry: :cry: :cry:

lynia-

Boriii, csak legyen igazad!!!!!!!! és tényleg 1 héten belül!
mert néhanapján olyan érzésem van, hogy mi még rá is fogunk húzni! :?

tényleg, Esztora??? még egyben?

lynia-

Lynia! Olyan feszült vagy, mint én, meg Manó is az utolsó héten. Sztem meglesz egy héten belül. Már bocs, a jósolgatásért!
Próbálj meg vmi teljesen mást csinálni. Vagy csináld meg a rácsvédőt.
A testedet most felejtsd el egy kicsit (vagy fogadd el ilyennek?), és legyél saját magad!
Vendég

Emi: oda bkv-ztam vissza meg hazahozott a sógorom. Hogy ne is mondjam oda majdnem 2órát utaztam mig visszút 20perc volt :roll:

Bori: én egyszer próbáltam forralni az anyatejet, hát borzasztó. Iszonyat szaga volt :evil: Én nem fogok fagyasztani mert 2gyerekemnél sem jött be, nem voltak hajlandóak elfogadni még a főzelékbe sem :roll: Most nem is fogok próbálkozni. Ha lesz mit fejni inkább odaadom a nagyobbaknak ha elfogadják :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Borii!
Én tegnap óta vagyok feszült. Idegesítenek az ismerősök sms-ei, hívogatnak..állandó kérdezgetések..Nem értem őket, úgyis tudják baszki, hogy jelzünk ha érkezik Samu..
Magamból indulok ki, én nem kérdezgetek, nem kíváncsiskodom..
Ez 2 ember magánügye..intim pillanatai, főleg a várakozás, izgalom, stb...
Kopjanak le mert különben ütök! :twisted:

Van egy csaj, alig ismer..sőt, egyáltalán nem ismer..ingatlanos bige. Jön bazeg egy sms: na mi van, lehet már gratulálni, hány cm, hány kg, könnyű szülés volt, nehéz, sima vagy császár??? MIII vaaaaaaaaaaaan bazdmeg...miiiiiii???? csak néztem... :shock: :shock:
torolve_20131003125716

:shock: okéoké Gurgit olvasva, én meg sem szólalok! :wink:

lynia-

Szia Gurgi!
Na mi van wazze nem szülsz mááá?? 8) poén

KépKép

KépKép
szivvi

és másra koncentrálok, most épp a Mars szelet után a 450g-os krémkönnyű eper jégrémreeeee jeeeeeeeeeeeeeeeeee

lynia-

Sziasztok!

Megjöttem a kozmetikustól. Azt mondta, hogy nagyon meg van változva az arcom... hát ezt én is észrevettem....Mondtam neki is, hogy csütörtökön szülök, és ezért van. :D :D

Andi: örülök hogy jelentkeztél, szerintem egyébként te még csütörtök előtt fogsz szülni, nem gondolod?!

Zsuzsi: a kórházba mész ma UH-ra, vagy magánrendelésre?! Én ma negyed 6-ra megyek magánrendelésre, épp a kórházzal szembenlévő házba.
bocsi a lustaságért, nincs kedvem visszakeresgélni, mi a neve a mosószernek? Köszi

Lányok! Megértelek benneteket, hogy feszültek vagytok. Ilyenkor már olyan borzalmasan lassan telik az idő, ólomlábakon jár basszus.... Én nem tudom, hogy milyen lehet 38-39-40. hétben járni pocakosan, de vannak sejtéseim, és őszintén szólvan nagyon nem is szeretném megtapasztalni. Kitartás mindenkinek.

Móni

Kép
Kép
moni1973

bakker szivvi, lassan 1 hónaposak lesztek! :shock:

lynia-

Szivviii!!
Kép

Van egy jó mondásom: faszomkarate
torolve_20131003125716

Helló Csajkák!
Manó
Édi a legújabb csajod is!!
Hencsike
Pihengessél, babázzál! Majd gyere, ha jobban vagy!

KépKép

KépKép
szivvi

Mivel tudnálak felvidítani benneteket?? Vagy elterelni a gondolataitokat??

KépKép

KépKép
szivvi

:D :D :D kösziii, most meg fogom hasam a röhögéstől! mégsem olyan rossz ez a nap! :wink:

Brigi, ez brutál, pedig "helyben" van, én ha megyek Veszprémbe (kb 25km sacc) akkor is beérek a kórházba 40 perc alatt, amiben a buszozás is benne van! és 2 óra alatt szerencsével megfordulok!
de mázlimra, holnap após a soros, ő visz nst-re

lynia-

szivvi mondjuk pár képecskével???? :wink:
ha látjuk, tudjuk, hogy megéri!

lynia-

hé Móni, csütörtökön????? nana az nagy előzés lenne!

én most kigondoltam, mikor is (ahogy Manó) és nem árulom el neki! vessen magára!

lynia-

Borinak igaza van csajszik.
Gurgi meg Emi a leggyanúsabbak. Nyűg ezerrel (nem mintha nem volna indokolt, de akkor is....).
Bori! hát a fejéssel az a nagy harci helyzet, hogy előző 2vel annyi, de annyi volt, hogy ha nem fejem ki, akkor non-stop hatalmas lepedőkkel körülölelve közlekedtem. És nem túlzok. Éccaka mint hideg lepedő volt rámtapadva a pólóm. 5 perc alatt ronggyá ázott.
Most ilyen nincs, ellenben annyira, de annyira kemény, hogy építőipar télleg irígykedhetne. Há télleg csudi más ez a kölök mint nővérei. Nővérekkel nem vót rókakoma még híre-hamva sem, azok ketten bébnek tökre hasonlítottak egymásra (csak hajuk színe volt más), de ez.... Anyám szerint ebben lát egyedül engem. Nagyobbak azok teljesen a Kiss család vonalát örökölték.
Szal most azért részben én is úgy vok mint elsőgyerekesek. Van amit tok, de azért csomó minden tiszta új.
Na lépek, asszem ellógok cumit venni a hölgynek, nem bírja egyik bimbóm sem a komfortcicizést.

Kép
kissmanó

ja és szépek a kiscsajos képek! Blanka tényleg tiszta anyuja

lynia-

Aha, Emi! Így kell neki.
Idejük sem lesz észrevenni, hogy hátuk mögött cselszövés történt.

Kép
kissmanó

Kép
Kép

KépKép

KépKép
szivvi

kért képek!

Rolcsi második szülinapja, idén márciusban, kéretik anyát nem nézni! :)
Kép

Dínómániás Bencém :)
Kép

KépKépKép
dikó1

Móni! Folyton csak írni akarom, de azt nagyon.
Csajod egy tünemény. Azt a tiszta csupa nőt a második fotón. Atyavilág. Párod fel van készülve, hogy majd pár év, s a fiúkat kell legyezgesse a lány mellől?

Amúgy meg kössz mindenkinek a fotó dícséreteket. Nem mondom, jól esik lelkecskémnek.

Dikó! Húzol mán el szülni?!!!!! Irgumm-burgumm. Nem tud jönni a többi béb. Épp úgy akadályozod őket, mint anno a múlt héten Grétus. Szal irány a szülőszoba, hagyd a járgányt s a dagadt ruhát másra.

Kép
kissmanó

Igen -emi, ez van. Hétköznap is kb 1és negyed-óra az út 3átszállással :cry: Hétvégén meg ugye ritkábban járnak a buszok :cry: Most viszont végre látok egy kis esélyt arra, hogy a férjem mégis itt lesz mikor szülök. Megbeszélték a társával, hogy a férjem inkább árul a társa meg megy áruért. Így már jobban tetszik a dolog :P És szombaton jönnek a szüleim, már alig várom. Kiváncsi vagyok szülök e addig :roll:

brigi73

Igenis nézzük a Rolcsi anyát, mett jól néz ki.
Bencus is aranyos.

Lilkóról mán lerí, hogy kész nagylány, tetemes előnyre tett szert itt jó pár (főleg pocilakó) bébbel szemben.

Kép
kissmanó

Ja, s Dikó! Azon a képen, ha 4 hóval ezelőtt készült, szabad kérdeznem hova dugtad a pocót?

Kép
kissmanó

Szivvi!

Nagyon édes Lilkó, milyen kis nyugis baba..

Dikó!
Aranyosak vagytok!!

Most lépek, majd jövök!
Tsóközön..
torolve_20131003125716

máris jobb :lol:
alig várom, hogy nekünk is legyen apucin képünk, ollyan édiiii!
szivvi, mekkora már?

na, azért ezek a srácok is hódítani fognak!
anyucit nem nézni? (na most jöttem, bekukkantottam dorkatáblába!) csini fiatal anyuci!

lynia-

Manó, jó kérdés! Ez volt márc 1-én, 20-án még volt egy hastáncfellépésem, akkor kezdett el látszódni! :D

Még nem akaródzik neki kijönni, pedig nagyon bíztatom!!!! Majd felrakok egyocis fotót is, azért mostanra bepótoltuk! :wink:

KépKépKép
dikó1

Dobok nektek egy uccsó pocifotót. Ez azon "a" bizonyos hajnalon készült, dinnyejáratok közben.

Kép

Kép
kissmanó

Sziasztok!
Éjjel egész jól aludtam :) 3-4 pisijárat volt csak...
Fél 8kor ébredtem, apát elkaptam :oops: csakis a cél érdekébe...hátha beindítja az eseményeket... :oops: :lol:
Utána voltam boltba, ebéd félig kész, kivasaltam egy adagot, most kis pihiszuszi, aztán jön a második felvonás :?
Majd gyártok szenyókat apának, délután megy maszekolni aztán este 6ra melóba...

Pocak jól van, semmi extra, lányaim még ma is mamáznak :D Minden okés velük....

Mosás: Én nem fogom külön mosni a pici ruháit, egyszerűen nem lesz rá energiám.... max ha valam bőrirritáció lesz, de már méris lenne??? Szal ha semmi baja nem lesz a mosóporunktól,öblítőnktől (persil+silan) akkor miért vergődjek a különmosással? (első gyereknél még én is külön mostam, meg sterilizáltam mindent,fejtem minden szopi után, mint egy hülye, nem volt éjjelem, nappalom, aztán a másodiknál szépen leszoktam róla, a harmadik meg már...... :lol: )

Gátseb: Nekem Bogival 17 külső varratom volt és nemtom hány belső felszívódó... Szal volt egy fajta gátsebem :cry: :shock: . Kb Bogi 1 éves korára állt helyre minden altájon... :roll: :cry: Az a lényeg, hogy sokat kell szellőztetni, nyilván az első néhány napban, amikor ömlik a vér ez nehezen megoldható, de olyankor fekve szépen diszkréten kitakarva szellőztettem még a klinikán... Nem nagy totálba hogy lássák a szobatársak :lol: Itthon meg hippermangános vízbe mostam meg napjában többször, és igyekeztem minél többet szellőztetni...

Emi: Én Bogit túlhordtam és 40 héten befektettek a klinikára, akkor még egy darab csík sem volt rajtam (Bogival 9 kilót híztam). Asszem szülés előtti napon, vagy azelőtt egy nappal jöttek ki, brutál csúnyán lilák.... :shock: :x :evil: :cry: Mostanra elhalványult, olyan kagyló fényűek lettek, vagy milyen...de újabbak nem jöttek ki egyelőre...
Nagyon sajnálom tudom mit érzel :( :cry: fel a fejjel, apa így is imádni fog :wink: és a cél érdekbe MINDENT ugyebár :D

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

ez ám a pocak! :shock:

lynia-

Mi volt neked márc 20-án?
Atyavilág te nő.
Te sem vagy semmi kispályás, hallod-e.

Kép
kissmanó

Enikő! Szülisztoryból egy előzetes, csak itt, csak most, és csak neked.
Tom azt írtam szerda este, hogy elkapom apát, s annyi neki. De mire odajutottunk volna, hagytam a fenébe, nekem ment el a kedvem, mert gondoltam, ha eddig nem hatott, most sem fog. Még szerencse, mert most lehetne erre fogni. Na, de enyém lány ezek szerint tuti nem erre reagált.

Kép
kissmanó

köszi Enikő, igyekszem elfogadni őket, na majd idővel...

basszuskulacs, milyen sebeitek voltak nektek! :shock:
komolyan mondom ezek után nem is zavar a császár...

ja, kérdezni akartam, császár azért mgis más, utána milyen vérzésre számíthat az ember? hm?

lynia-

Szivvi: nagyon cép ez a kiscsaj és hogy gömbölödik :lol:

Dikó: ti is nagyon szépek vagytok. Mi az, hogy téged ne bézzünk! Nagyon jól néztél ki!

Na felbuzdulva rajtatok én is teszek képeket a fiúkról :lol:

Kép
Kép
Kép a két roszcsont :wink:
Kép szeretik egymást :lol:

brigi73

apaelkapás: 1 hete mondtam Szilinek, erre: mit akarok én alig van 2 hetem! :shock: na aztán hátatfordított, de 5 perc múlva ő kapott el, semmi hatás...most meg nem próbálkozom ( :evil: )

sógornő a gugolgatást ajánlotta, na abból meg nem kelnék fel asszem! mostanság alig tudok felállni, már a térdem sem bírja

lépcsőzés: az sem hat, ma is megvolt, és semmi!

mosás: ja, vettem Ariel Kids-et, szóval így a Dreft után átállok arra, és í mieinket is azzal mosom, így legalább nem kell külön...

lynia-

Brigiii, ezek a szemeeek a pillákkal!

lynia-

Csajok, már én is kezdek bekettyózni, Gurgihoz csatlakozva egy hete folyamatosan hivogat mindenki, már a szomszédok is integetnek (még kisurrani sem tudok), hogy NA????? Pina? Szóval tényleg baromi idegesítő, már fel is fortyantam, akkor meg az volt a baj, hogy milyen prosztó vagyok, hogy Ők csak szeretetből érdeklődnek, én meg ... Na mindegy. Mondtam én is mindenkinek, hogy majd üzenek. Akkor? Szóval Gurgi, faszomkarate!

Móni: a proféta szóljon belőled! Lányod meg egy igazi tüncis Királylány! (lesz gond vele... ha jönnek a pasik)

Egyékbént szétég a torkom, és iszonyú hányingerem van egész nap! Ver a víz és ilyenek... Tegnap az öcsém nem merte megfogni a hasam, nemtom mitől félt, hogy egyszercsak hopp kiugrik belőle a béb, szóval aztán meg ki volt, hogy mennyire kemény, még a barátnőjét is odaküldte "fogdosásra". :lol: :lol: :lol: aztán közölte, hogy ugye azért szülés után elmész tornázni???? :evil:

Manó: mellbimbóvédő???? a barátnőmnek nagyon bejött... bakker mekkora pocó, az én pocim is vajon ekkora???? :shock: de látom te is csak a pocakodra híztál, alul (már ami látszik) baromi csini vagy!

Dikó: szép fiúcskák, akárcsak az anyuci!

Szivvi: nem győzöm magam ismételni, annyira cukker ez a kiscsaj, és milyen jó fotókat csinál kérem!

Emi: tudom ajánlani majd szülés utána az Ilcsinek a kötőszövet regenáló pakolását, nagyon szépen elhalványít és gyógyít, persze nem 100%-os, de nagyon hatásos, szépen fóliába betekerve...

Na megyek, lehűtöm forrongó torkomat egy kis dinnyével. Csóközön

Andrea
Kép
kindernay

Teljesen friss pocifotó, Bencus csinálta :D
Kép

És jól olvastad Manó, hastáncfellépés, imádott hobbim, amit most mellőzni kell, de egy kicsit dicsekedhetek? ilyen csini voltam!
Kép

Kép

KépKépKép
dikó1

Uccsó kettőért bocsi, kisit off, csak annak akit érdekel :)

KépKépKép
dikó1

Brigi: tüneményes göndörfürtös angyalfiúcskák... csak a szemükben lehet észrevenni a huncutságot! :wink:

Andrea
Kép
kindernay

érdekel :wink: télleg csini, de most is!

szóval Ilcsi, na majd bevetem, köszi! :wink:

ez nem ééér, itt meg nem volt friss dinnye, csak ami kint van 1 hete :( ezért maradt a jégrém, most meg hányingerem van tőle :(
semmi sem jóóó

lynia-

Brigi, tündérek a fiúk! itt is lesz nagy csajhessegetés! :D

KépKépKép
dikó1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?